Mardrömsnatt

Hade den mest hemska natt på länge, somnade först på soffan och vaknade vid halv tolv då jag gick upp och tvättade av mig och gick till sängs, typ 1,5 timme senare vaknade jag igen av världens menssmärtor. Det gjorde så jävulskt ont, jag kunde knappt röra mig, gick upp och tog värktabletter och la mig igen, låg o tjöt rakt ut hela tiden. Gustav försökte trösta mig med att killa mig på ryggen vilket är typ det bästa jag vet. Men dethjälpte inte, det gjorde bara ondare och ondare. Gick upp på toan igen, av någon anledning känns det bättre att sitta på toan o vänta på bättre tider när smärtorna kommer än att ligga i sängen. Höll nästan på att somna sittandes så tänkte att jag borde kunna somna nu.

Men nej, vid det här laget kändes det som jag hade 40  graders feber och jag fick gå upp o ta en kalldusch, lägga mig igen och få ondare och ondare. Tog ännu fler värktabletter som jag fick utskrivna när jag skada ryggen sist. Gustav gick upp och försökte hitta vetekudden att värma men utan framgång så han ordnade en stor påse med varmvatten att ha på magen. Det var rätt skönt men värken ville inte ge med sig så jag sprang fram o tillbaka på toa, vände o vred på mig i sängen och tjöt som ett barn. Tur att man har en så förstående pojkvän. Han satte på sin ljudbok i högtalarna vi har i sovrummet, så fick jag krypa upp i hans famn och gråta. Jag somnar mycket lättare om någon läser för mig, även om jag inte lyssnar på innehållet, så vid typ kl 4 slumrade jag in. Vaknade helt blöt av svett vid sex(alltså klockslaget) sen låg jag och halvsnooza till kvart över sju, då kröp jag ner till fotändan på sängen där Giza låg och solade, så vi myste och solade ihop.

Känner mig förvånansvärt  pigg nu faktiskt. Gick upp halv åtta och duschade, fixade kyckling till i eftermiddag, ordnade med matlåda och nu äter jag mina frukostägg. Kan nog  bli en bra dag trots allt!

Årets Flickvän 2008

Jag nomierar mig själv!

Igår var Gustav lite deppig och ledsen. Idag fixade jag biljetter till Sverige-Ukraina på söndag, så jag bjuder med honom på en heldag i Stockholm.

Tänk om din flickvän gjorde det för dig!

Fick biljetterna genom jobbet, jag tycker om mitt jobb:D


Ska åka upp så vi är där vid nio så tänkte vi fika på någon uteservering sen shoppa i någon timme innan vi beger oss till matchen. Får någ ta ut lite extrapengar från jobbet imorn, det är fördelen med att jobba på bank, har man inte pengar på kortet kan man plocka ut från sparkontot när man jobbar. Dumma dumma moster Rosa som skulle komma på besök, hur kul är det att prova kläder när man är stor som Globen av all vattenansamling? Men jag ska allt bege mig till Zara och TopShop, som jag för övrigt tycker kan öppna i Norrköping också, har dock lite läskiga minnen från när jag och mina kompisar tappade bort varandra på TopShop i London. Bara jag inte får backflash och ångestattack eller något haha:D

Iiih kommer bli så mysigt att vara medmin Gustav hela dagen:D



Fan vad jag hatar kvinnobesvär!

Aaah!

Vaknade typ halv sex imorse av att jag trodde att mina inälvor var attackerade av massa apor som försökte äta upp dem. Kändes lite väl tidigt att gå upp redan då, så det var bara att gå upp o kissa och käka värktabletter sen försöka somna om, vilket jag gjorde till sist. Bara det att jag glömt att ställa klocka så vaknade nu vid åtta och satte en jävla fart.

Usch jävla jobbigt skit. Känner mig stor som en luftballong. Orkar inte vara trevlig mot folk idag. Gissa om jag har rätt jobb. Apa.

Jag skiter i om jag bantar, ikväll ska jag ha choklad! Så det så! Dessutom fick jag på mig mina för små jeans igår, woho!

A day in the park

Jaha, då var man hemma igen. Efter en lång dag av svulleri i parken!
Herregud vad mycket vi har ätit... lite ångest har jag. Men det var såå gott!

Hade kött i sweetchili sås med Santa Marias Mango Curry på och lite kött marinerat i färsk timjan och grejjer, sen åt vi grillade grönsaker och sallad på Haricot Verts, fetaost och rödlök som tidigare omnämnts. Maria har tagit med sig en varsinn Islatte (som gav oss fina återblickar från vår minicamping för 2 somrar sen:D), massa melon och ballerinakex. Vi åt och åt och åt, och jag åt lite till eftersom jag är så tjock... MUMMA!

Satt några brudar bakom oss med två små ättriga hundar som skulle skälla ut varandra med jämna mellanrum, jävla apor till ägare som lät dem hållas. Hade fan god lust att sparka på dem. Ägarna alltså. Blir så irriterad på folk som har småhundar och skiter i att uppfostra dem just för att de är små. Inte undra på att de oftar är psyktiskt störda.

Aja, spelade lite chicago och negersopåkare&President. Maria sa neger och Gustav som är lite mer politiskt korrekt sa sopåkare, så vi enades om negersopåkare. Jag hade aldrig spelat det förr men det gick rätt bra ändå. Blev bara negersopåkare 2 gånger ellernåt. Gustav vann varje gång, apa.

Passade på att ta lite bilder också, Gustav är lite blek så jag fick photoshoppa honom brun så han skulle slippa skämmas. Enjoy!


Cyckelvagnen packad och redo för äventyr!


Inskålning av årets första day-in-the-park!

image425
Massa mumsig maaat!


Meria och Gustav är jätteglada över att vara i parken med mig!


Sprang på jennifer med lilla A'Lou


Som tyckte att mina skor var perfekta att krypa i!


Mina favoriter:D

image430
Gustav tycker att det är jättehemskt att bli pussad!

Ledig dag

Idag blir det parkbesök med Gustavs lillebror Anton och min bästatse kompis Meria. Jag kanske rent av blir lite brun! (Annars får jag väl sola ikväll...)

Om man ändå kunde få lite liv i Gustav. Skulle behöva gå o handla lite spännande saker att göra grillspett av och sådär. Och ta en cyckeltur innan vi parkerar arslena för dagen.

Ska ta o göra en mumsig sallad på Haricot Verts, fetaost och rödlök tänkte jag, och till det grillspett marinerade i timjan och vitlök. Mumma!

Vaknade jätteutvilad och kissnöd imorse och upptäckte att Gustav var väck, hoppades väl att han var uppe före mig och fixade frukost. Men icke, såg att klockan bara var 3 och listade ut att han satt framför datorn. Så då fick jag härja lite på honom att lägga sig. Sen vaknade jag vid sju och trodde klockan var jättemycket. men jag kunde ju inte gå upp då, jag är ju faktiskt ledig idag. Så jag spanade över på Gustav som låg där spritt språngande naken utan täcke och bestämde mig för att kittla honom på snoppen lite. Men det var inte roligt längre än typ 3 sekunder så jag försökte somna om.

Fy fan var min nästa kliar, jävla pollen. Ska knapra lite allergitabletter nu och städa klart köket!

Bönor vs. Sex

Ja man ska inte äta massa bönor till lunch om man vill ha sex till kvällsmat.

Det kan va värt att ha i åtanke nästa gång man tänker äta massa god kidneybönesalsa.

Min vän Maries vilda äventyr

Måste berätta en rolig sak som hände idag, vår gemensamme vän Marie som bor ett par kvarter bort ringde Gustav idag med ett ytterst ovanligt problem.

En duva hade tydligen tyckt att det var en bra idé att bygga bo i hennes fotölj på balkongen. Slutade med att hon ringde brandkåren som skickade en gubbe att plocka bort det, To serve and protect heter det ju! Haha så jävla komiskt. Synd att duvägg inte är så mycket att ha, annars kunde hon ju bakat en sockerkaka eller något!

I Asien är det för övrigt en delikatess att äta befruktade ägg. Mumsigt.


Dagens Bästa!

När jag fyller år tänkte jag bjuda på en miljon söta cupcakes, vilket jag behöver frivilliga att hjälpa mig med, så jag hittade en underbar sida som jag ska beställa lite ifrån. Problemet är bara att jag vill ha allt, ALLT. Värsta coola grejjorna, ätbart glitter, ätbar sprayfärg, massa karamellfärger, smörkräm i massa fina färger, kit att göra fina blommor med och massa sånt!

www.kakburken.se

image422

Gossip Girl, you know I love you XOXO

Ååååh, aaah, iiih... ååångest!

Precis sett senaste avsnittet av Gossip Girl, ååh man blir så ååh men alltså åååh varför gör ni sååå fööör?

Jag älskar tamefan Gossip Girl, Chuck gör mig våt. Blev helt tom och ledsen när Serena och Dan inte ville vara ihop längre, båda ville ju det egentligen. Han är en fjant som dumpar henne. Hon är jättesnygg.

Längtar efter nya avsnitt! Ge mig nu!

Aja, jag har Ugly Betty och några avsnitt av The Hills att beta av iaf. Såg Ugly Betty nu nyss också. jag tycker hon o Gio ska bli tillsammans, dom är söta ihop. Gio funkar för mig med. Men inte som Chuck. Mums.

Nu kom Gustav.

G: Vad gör du?
E: Skriver ett jätteonödigt inlägg.

Jag orkar inte

Nää, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket. Vi har fått fucking virus på datorn som rövknullar allt och alla. Man blir så irriterad.

Kan säga så mycket som att jag har punka på cyckeln, fuck yeah! Jävla apa. Imorn är jag ledig så då blir det nog att dra till parken om någon vill följa med, grilla o ha det mysigt!

Hoppas Gustav fixar min cyckel idag, det är jobbigt att gå till parken. Han är bra på sånt!säkert nån apa som satt en kniv i däcket. Det ränner en jävla massa idioter här. Grannen låter sina barn ha nån tjackförmedling hemma hos henne vad det verkar som. Natten till igår stod de o skrek för kung och fosterland från loftgången, hon som skrek värst sa åt sin karl att hålla käften eftersom hennes mamma redan fått två varningar. No shit. Och här kommer den tredje: Tadaa!

Här kan ni få en bild att spara som bakgrund på eran dator så ni inte saknar mig allt för mycket idag:

image421

Dagens kattbild!

Giza myser på mammas tjocka mage!

image420

Mitt i prick!

Haha, Josefin, som bor i England, Berättade att den engelska kommentatorn sa innan Charlotte Perelli entrade scenen:

This should be good... And a bit scary!


Ingen tar Perelli på allvar.

Söndags cyckeltur

Efter en sväng på stan tog vi en välförtjänt fika på Waynes Coffee som dessutom har rättvisemärkt kaffe, plus i kanten där! Sen begav vi oss hem, tog på oss sexiga cykelkläder, Gustav avslöjade att han brukade köra utan kallingar i sina cykelbyxor när han var på cyckelsemester, sen begav vi oss ut på cyckeltur. Först via hamnen och Ostindefararen, sedan runt lite grann, förbi Kneippen och Motala ströms vackraste delar.

image409




Här vill jag bo!



image415

Hold on hard to your love

Haha såg inte förns jag la upp bilden vart jag höll om Gustav. Men han klagar inte!

Dags att börja banta!

Fy fan vad tjock jag är. Fick inte på mig något av mina favoritpar jeans tidigare idag. Fick ett litet mentalt sammanbrott och ville dö. Men sen hittade jag ett par svarta jeans på Cubus som jag kunde ha i stl 38 och då kändes allt genast mycket bättre! Jag älskar Cubus jeans.

Men nu är det nya tider som gäller, ska köra stenhård GI från o med imorn. Ikväll blir det popcorn till The Counterfieters, det är fan farlkigt att ha popcornmaskin. Fick ju en Big Popper i julklapp... inte allt för bra för midjemåttet.

Norrköpings största cameltoe

Fan vilken cameltoe jag får av mina shorts när jag cycklar. Pinigt värre.

Evelina: Men Gustav vänta jag måste fixa en sak
*Gustav hör inget och fortsätter cyckla*
Evelina: Men vafan jag har ju inget kön kvar!

You know you love me

Aja, inge mer Eurovision nu på ett tag.

Nu är det söndag! Woho! Alla vet vad det är för dag hemma hos oss:D

Ska dra iväg Gustav på stan en sväng och inhandla lite fint kanske. Hihi. Underkläder och sånt är ju alltid trevligt på söndagar. Kanske någon liten klänning till mig vore trevligt också. Får se hur det blir med den saken. Ska ut coh cykla sen också, en 2 mil var det tänkt. Så får hoppas att man inte är för trött när vi kommer hem. Det är ju trots allt bara söndag en gång i veckan!

Nej, frukostdags nu!

Om nån borde skämmas är det inte Perelli

Utan Björn Gustavsson, klart svenskar tycker att han är kul. Jävla rickspucko.

Tror han seriöst att folk skrattar åt honom ute i Europa, dom vet väl inte att han är en komiker vars stil råkar vara att vara helt bortkommen. Det blev bara jobbigt, pinsamt och ångestladdat. Jag skämdes fan för sverige då. Vi kommer inte ha en chans nästa år häller. Vi kommer bli som England, ingen röstar på oss av principsak.

Björn och Bilan kan gå o göra ap-barn tycker jag!

Vem fan vill rösta på Charlotte Perelli

Buhu Sverige vann inte i år, häller.

Media ska alltid vara för över optimistiska om Sveriges chanser, klart som fan att svenskar tycker att den låten är bäst, de har ju ändå varit med o röstat fram den.

Men kolla konkurrensen, unga snygga tjejer, tuffa popkillar, alla med lidelse och passion, Pillan visst är hon bra men sett ur ett icke-svenskt perspektiv ser hon ut som en 55-åring som lider av ätstörningar och har sugit bort minsta uns av fett på kroppen. Dessutom är hon sminkad som en tranny, hennes scenframträdande är inte alls lika starkt och intrycksfullt som låten vill vara. Sorry tanten, men utan en scenshow to die for så blir det inga 12 poängare.

Kolla apan-Bilan, han hade typ en världsmästare i konståkning på scenen, vem kommer på en sån sak? Jo, någon som vet vad det krävs förutom en bra låt att vinna.

Om Perrelli var okänd för mig och representerade ett annat land skulle jag aldrig rösta på henne. Det är lite som att man inte röstar på polen, okej nu var ju Polens bidrag värre än köttindustrin, men hon såg ju helt knäpp ut och framträdandet var ett sådant man går iväg och kissar under.

Jag fattar inte varför de filmade den glittriga micken i början, vem fan bryr sig om en mickjävel. Dessutom såg den ut som en dildo! JA, det gjorde den faktiskt, en väldigt glittrig dildo, men ändå, jag vet ju att ni också tänkte det så våga bara hymmla.

Här är en lista över saker jag skulle ändra på i Perellis framträdande:

1. Filma inte micken, vet ni vad, ha ingen glittrig mick alls - så mycket bättre.

2. Kör inte inledningen i ett gulgrått filter, Perelli ser ut som en vampyr från en 40-tals film som har rökt sin hud alldeles gul.

3. Banta inte ner till en 12 årings klädstorlek, kvinnor ska ha kurvor, inte bara tuttar. Bränn korsetterna, kör 2 klädbyten, kanske någon pampig Lars Wallin balklänning i vitt till inledningen, sedan något riktigt färgstarkt, typ den där klänningen från Nicholai i rosa och lila jag vill ha(och pullan från Grekland hade i sin video till Secret Combination)

4. Skjut koreografen.

5. Ha bättre skor så du kan dansa på riktigt med lite coola bakgrundsdansare i stil med Armenien. Walk all over them bitches.

6. Skjut sminkösen som inte vet var rouge är eller hur man sminkar någon utan att se ut som en tranny.

7. Slinga håret och var försiktig med hårsprayen. Det är ingen mening med att ha en fläkt på scenen när ditt hår ligger still ändå.


Aftonbladet skriver en hel uppsjö med inlägg om hur synd det är om Perelli.

Men seriöst. Hon kvalade ju inte ens egentligen. Hon fick juryhjälp. Tror man på riktigt att hon har en chans då eller? Visst hon kunde hamnat top 15. Men nae riktigt så bra var det inte.

Sen säger också Perelli att hon redan vid andra landets avlagda rösten erkännde sig nedslagen och skrattade sig igenom röstningen. Ja det låter väl bättre än att säga att hon var jätteupprörd och misstänker röstfusk som Carola skulle ha gjort.

image408
Eller förresten, behåll sminkösen om det är såhär hon ser ut när hon sminkar sig själv!

Best of Eurovision 2008

Om jag vore enväldig domare skulle min top 5 se ut såhär:














Fuck Russia

Jävla apa som vann. Armeninen skulle ju vinna!

image407

Katter är bland det bästa som finns

Jag älskar våra katter! Dom är så jävla roliga!

Att jag kom på att jag måste skriva det här inlägget är för att Lupin sitter i hallen och stirrar på mig med världens min, typ såhär:

image405
Eeh, vem fan är du?


Igår var jag hemma på lunchen, eftersom jag var väldigt kissnödig gick jag in på toaletten och kissade, men så fanns inget toapapper! Vi har det alltid ståendes löst för hållaren sitter helt cp. Så jag ropar på Gustav att komma med papper, samtidigt som jag känner hur Giza bökar runt vid mina fötter. Så jag kollar ner för att se vad hon håller på med, då ser det ut som hon försöker omfamna toarullen och bära iväg med den i famnen utan att lyckas, så hon börjar bita den istället. Haha värsta söt!

Sen inatt låg hon ingosad vid min mage med huvudet vilandes på mina tuttar, sen hade jag någon konstig dröm så jag grep tag i henne och vaknade i samma stund jag kände att jag hade något varmt och luddigt i handen, värsta läskigt. Stackars Giza trodde väl att jag skulle slå ihjäl henne.

image406
Ja, jag har en miljon sådannahär bilder...



Förra helgens bravader

La ju aldrig upp bilder från förra helgen kom jag på! Fy på mig!


image402

image403
Gustav är så snygg när han har ner båten i sjön, mums!:D

image404
Lilla Puh



Dagens inredning!

image401


ÅÅÅÅÅH kolla bara! KOLLA! Rosa sidenlakan, en enorm fototavla med körsbärsblom till sänggavel, och en rejäl kristallkrona. Så vill jag också ha det i mitt sovrum!

Sommarens Must-Have!

image399

En grill i form av en tjusig zink-hink, bara att ladda med briketter och tidningspapper med tändvätska när man är hemma, sen bär man med sig hela kalaset till parken! Väl där kommer alla att avundas din snygga grill och vilja byta ut sina tarvliga engångsgrillar mot din supersexiga grill! När man sedan ska hem bär man med sig allt skräp från grillningen i hinken och slänger i soprummet! Renare och fräschare parker på köpet!

Grill, DUKA 129:-



Lifes Necessities

Här är de fina lacken jag köpte igår! Och en svalkande AloeVera gel till både ansikte och kropp!

image397

image398

Eurovision!

Gimmie mooore!



Aja, imorn äre Eurovision, ska jag vara helt ärlig så såg jag inte första deltävlingen men jag har redan sett bidragen för länge sen och det var för mycket dåligt för att orka genomlida det igen.

Tror nog Island kommer bli en sommarplåga. Partyparty! Perrelli är jag lite splittrad över. Men så mycket uppmärksamhet hon får över att
se ut som en transvestit ger ju en del bonuspoäng. Måste bli topp sju iaf. Jo, mer änså vågar jag inte säga. Tycker att det är förjävligt att inte Irland gick vidare. Den var kickass! Men man märker vad musiken utvecklats, hur många eurodance-influerade låtar var det inte? Men det är bra att gå mainstreem, då slipper man skämmast som Lettland, Litauen och herregud(!) Tjeckien. Tanken var väl bra från början, värsta powerlåten, men sen försvann det bakom all falsksång. Och varför VARFÖR stod hon bara o dansade som på mellanstadiediscot? Hur ska hon kunna sälja in en danslåt om hon själv bara står som en karl i klänning och sjunger falskt på stela ben, med halvnakna tjejer som inte kan hålla takten om den så blev fastkedjad i händerna på dem?


Den där jävla vodkalåten sen, lät som någon speedad reklamslinga, kan lova att Jamba kommer börja tjata sönder oss om den på MTV att vi ska ladda ner det "supertuffa" låten Vodka till mobilen för bara 30 kr i månaden! (360 kr om året, wtf?)


Sen måste jag komentera Aftonbladets upprörda artikel om hur de franska kommentatorerna hånat Perrelli.
Seriöst, lägg av. Klart som fan att de hånar henne, hon ser ju inte riktigt klok ut i sitt stela hår, en mil höga ögonbryn, två cm tjockt med foundation i endast en nyans(dvs fel nyans), och till på köpet en sjuhelvetes massa svart runt ögonen utan att matcha ögonbrynen.

Jag kan sätta en femma på att killen inte bara dissade Perelli, utan alla favoriter som hotar Frankrike(jag menar när hade Frankrike en riktigt killer-låt sist?).

Dessutom så är ju inte våra svenska kommentatorer så trevliga häller. usch vad jag hatar "ååh nu ska vi hålla utkik efter våra grannländer för de är ju nästan lika bar som oss, usch balkanländerna bara röstar på varandra, dom har ju inte fattat att man ska lyssna på alla bidrag!". Håll käften!

Nej nu orkar jag inte gå in på det här mer. Läs mitt öppna brev till Pillan istället!

Norrköping is the shit!

Jag bara måste gå på arbetets museums nya utställning! Någon som vill följa med?

image396

Dagens tanke

Eller egentligen inte dagens, men i måndags när jag delade ut reklam på Vårruset så slog det mig att funktionärerna till 95% bestod av medelålders män.

Ja tuttar i tusental som gungar i takt får man ju inte se varje dag!

Nailpolish Maffia

Jeess, brände lite cash på stan idag, värsta konstigt att handla med kontanter helt plötsligt. Är en riktig kortmissbrukare.

Köpte bara lite strumpor, aloevera gel och två underbara nagellack. Men ändå! blev ett typ pärlemor/äpplegrönt och ett mörklila glittrigt. Så jag kommer va värsta tuff. har målat första lagret grönt nu, så får fota imorn hur det blev.

Jag älskar nagellack! Fast man orkar aldrig måla naglarna, men med mitt jobb borde man göra det oftare eftersom kunderna tittar så mycket på ens händer.

Var liite pinsamt när jag köpte nagellacket dock, hon i kassan ba Åh! Då ska jag bara hämta en present! Alla som köpter två Viva La Diva nagellack får sådanna här nagelstickers!
Dom var ju jättefina.
Seriöst, det var små fula blommor man skulle ha på naglarna, eeeh, nejtack! Kan skicka dem till Denise i Italien.

Gooooodmorning Sweden

Ja då satt man här med latten och knäckemackan igen!

Skulle bloggat massa igår var tanken, MEN.... så somnade jag på soffan när jag kolla på Eurovision.

Har blivit lite av min grej att somna på soffan känner jag, sen går jag upp och tvättar bort smink o så, sen när jag ligger i sängen kan jag inte sova. Fast inatt hände en skum sak, jag var övertygad om att jag inte hade somnat än, att jag bara legat och vändit o vridit på mig. Men så upptäckte jag att Gustav låg där, inte hade jag märkt att han kommit in, så jag antar att jag sovit en stund ändå.

Får se om jag hinner ge min utsaga angående Eurovision ikväll, min bror med karl kanske kommer över så känns ju inte så trevligt att blogga då.

Funderar på om man ska ha Eurovisionvaka här imorn, knytkalas och vin, låter det bra? Hör av er om ni är intresserade, ja om du inte känner mig får du inte komma, jag är rädd för främlingar, ni kanske vill våldta och mörda mig!

Flexible Evelina

Haha hitta precis det här gamla kortet från SM i Disco 2004. Det var tider det!

image395

Popstar Evelina

Satt i badet och sjöng igår, kom på två rätt bra låtar faktiskt. Jag borde fan bli popstjärna!

Erkänn Du skulle köpa min skiva! Jag skulle ta över tronen efter Britneys imperium raserat. Sen skulle alla vilja ha mig, hela tiden, så skulle jag köpa massa lyxkåkar och dyra kläder. Och alla småtjejer skulle vilja vara mig.

Jo det ska nog bli mitt nya mål. Måste bara hitta nån som kan skria musiken till mina låtar. Någon?

image394

Dagens bästa musik!


Huvudet som försvann

Usch, idag har det varit en sån dag. Massor att göra men ingen tid att göra det. hade helt sjukt med folk i lobbyn, samtidigt som jag skulle räkna massa pengar på annat håll, så blev en tjej sjuk och jag hoppade in för henne, så jag satt själv i kassan vid stängning, då självklart alla system skulle börja strula, kunderna bara vällde in. Hela jag gick på högvarv. Inte riktigt landat än. Men min käresta har lagat tonfisklasagne till mig så nu ska vi mysa lite och se på Breking Bad.

This could be a good day

Sitter här inlindad i en handduk och äter frukost, för de som vill veta: stekta ägg, knäcke och latte.

Vädret känns ju helt okej så hoppas det håller i sig idag så vi kan ut och långcykla ikväl, igår spöregnade det när vi skulle ut... lite mindre roligt. Men vi såg på Breaking Bad istället. Den är rätt bra, och komisk. En gubbe som får reda på att han har lungcancer och vänder upponer på sitt liv men berättar inget för sin familj.  Bland annat  börjar  han producera knark med en gammal elev,  sen händer det en liten olycka som gör honom till ännu värre brottsling... men som gammal kemilärare är inte det något problem!  Värt att se! Omman inte vill ladda ner serien illegalt kan man se den på 6an, typ söndagar kl 21.

Nä nu ska jag ta o sminka mig lite! Är ganska nöjd med min hud nu(ta i trä), men jag har fått två hårda finnliknande saker som sticker ut på varsin sida om hakan. Sexigt. Får se hur jag ska dölja dem på nåt bra sätt...

Aja, pussinuss!

Big Girl, I am beautiful!

Jaja, fan hatar när inte bloggen funkar när man har massor att blogga om. Jävla skit.

Aja, nu orkar jag fan inte blogga. Ska äta tonfiskkotletter med smörstekt sparris, champignoner och lök. Till det lite sallad och bearnaisesås. Mumma.

Jag kommer bli jättetjock, men det gör inget, som det står på RFSU's kondomer för storväxta: Big is beautiful!


Trötter

Håhå vad trött jag är idag.

Men jag har jobbat hårt idag, räknat en massa pengar, sprungit och delat ut goodiebags på stan, lagat mat och nu jäser en
foccacia. Blir en mumsig med soltorkade tomater och parmesan, mumma!

Fan jag gör en miljon saker samtidigt som jag skriver inlägg här, nu har jag fixat hem senaste avsnittet av Ugly Betty(Do you love it? Jeess!), updaterat mina travians, snart loggat in på facebook...

Ooh, Gogge hade skrivit på min vägg! Honom har jag inte pratat med på år och dar, fast han är en sopa för han tycker att [REC] var dålig!

Jaja nu måste foccacian in i ugnen!

Morgonkaffe och vårrus!

Sitter och sörplar mitt goda iskaffe. Mumma. Saknat det massor.

Idag börjar jag kl 11, vilket är väldans skönt, för jag somnade typ kvart över 3 inatt. Blir till att jobba några timmar, sen ska vi ut ett gäng och dela ut goodiebags(haha nu var jag rolig) till tanterna som springer vårruset. Skönt att få vara ute lite, det ser ju ut att bli kanonväder idag!

Tjingeling!

Bästa skräckfilmen på länge!

Shit alltså, jag tror jag avlider.
Har nog aldrig blivit så rädd av en film. Jag ville bara stänga av, tända alla lampor och spela harmonisk musik och glömma filmen helt. Usch så otäck den var.
Jag skrek faktiskt rakt ut på ett ställe. Det trodde jag aldrig att jag skulle vara fjantig nog att göra.

[Rec] är en spansk film där man får följa med en reporter som ska göra ett inslag om hur brandmännen jobbar, hela filmen är ur kameramannens perspektiv, vilket gör det ännu mer obehagligt eftersom man inte ser allt som händer och det blir väldans påtagligt. Som i de flesta filmer tar en simpel situation en oväntad vändning, man får inte reda på något och känner sig lika utsatt som de i filmen.

Problemet är bara att jag inte kommer att kunna sova inatt, nu sitter jag och lyssnar efter konstiga ljud och tror att det finns monster under sängen. Jag ser saker i ögonvrån och känner mig allmänt paranoid.
Dvs. En lysande skräckfilm!

image393



Nöjd!

Fan jag är så nöjd över mig själv idag!

Min hud såg rätt fräsch ut så jag sminkade bara ögonen lite och tog bara foundation på några röda småfinnar. Och jag visade mig bland folk, utan att skämmas! Kännde mig nästan snygg faktiskt!

Är lite röd på näsan, man ska ju inte vara i solen utan starkt solskydd när man går igenom en aha-behandling, märktes ganska väl att huden är jättekänslig, varken Anton eller Gustav hade fått nån färg och de var mer i solen än jag. Längtar tills jag kan börja sola igen så jag får lite färg till sommaren. Ska införskaffa Aloe-Vera Gel att smörja ansiktet med. Blir så sjukt skönt.  Funkar jättebra att svalka solbränd hud som att återfukta som dag och nattkräm. Love it. Fick en flaska Aloe-Vera Serum till aha-behandlingen men slog sönder den ganska snabbt, men på kicks hade de någon bra kräm för både kropp och ansikte. Skulle vilja ha den nu, bränner lite på kinderna.

Jag vill inte ha barn!

Inte än på ett tag iaf... och speciellt inte några andras.

Var på väg hem från tåget förut och när vi gick genom parken som ligger innan vårt hus så kommer två småtjejer fram:
Tjejer: Hej
Vi: Hejhej
Tjejer: Hur mår ni?
Vi: Jo vi mår bra
Tjejer: Vart har ni varit någonstans?
Jag: På semester
Tjejer: Jaha, är i trötta då?
Jag: Nej inte speciellt
Tjejer: Vi har också varit på semster, fast det var på vintern. Har ni handlat?
Jag: Ja
(nu är vi nästan hemma)
Tjejer: Vart bor ni?
Jag: Här.
Tjejer: Okej vi bor därborta
Jag: Jaha...
Tjejer. Aa, det är jättekul att bo där.
Jag: Vad bra.

Sen springer de iväg. Trodde nästan de skulle vara som värsta herrelösa hundarna som skulle följa med oss upp i lägenheten och vägra gå. Jag är fan inte redo att bli mamma än.

The lost star is back!

Okejokej, jag veet.

Det har varit hemskt tyst här senaste dagarna, vilket främst beror på att jag varit ute i bushen hos svärmor!
Men inte har jag legat på latsidan för det!

Åkte direkt efter jobbet i fredags, bara resan var världens pärs! tog oss på 7 minuter från jobet och upp på tåget, herregud jag har inte skämmts så mycket på länge. Hade jättebråttom så jag bara kasta på mig mina vanliga kläder när jag bytte om, så jeansen hamnade lite långt ner och koftan satt lite på sniskan och inte hann jag byta skor. När vi kom ner till tågstationen var det en minut kvar tills tåget skulle gå, perrongen var helt tom förutom för Anton som stod o väntade på oss. Så vi fick springa för glatta livet för att hinna med. Pinsamt. Jag hatar verkligen att springa bland folk, efter tåg eller bussar eller vad som helst, det är pinsamt! Dessutom halkade mina jeans ner ännu mer så bältet satte sig jättedumt över ljumskarna så jag inte kunde ta ut stegen, dessutom sprang jag på helt platta skor med jättetunn sula och ett jävla spänne runt vristen. Usch. Jag måste sett ut som världens dunderklump spingandes i slow-motion.

Till kvällen åt vi hembakade tekakor och drack te(för ovanlighetens skull). Gustav, Anton och deras nya plastsyster Sara såg hockey och jag läste min kära bok. Sen fick jag och Gustav ett eget hus att bo i under helgen. Woho!

Lördagen spenderades inte helt oväntat med att traska upp till långsjön o fiska. Jag var arbetsledare så jag satt i min brassestol, höll igång elden och var allmänt dryg. Läste ut min kära bok och blev jättelessen. Jag ville läsa mer, jag älskar den!
När vi kom hem hoppde i studsmatta, FYFAN vad kul det är. Kände mig som världens fjortis. Men det var underbart!
Till kvällen blev det att sjösätta båten som vi ska ha jättekul med i sommar. IIiih va fort den gick! Sen lärde vi de små att spela Texas Hold'Em.

Natten spenderades i kärlekens tecken, vi älskade varandra som aldrig förr. Hihi. Det var riktigt mysigt!

Idag sov vi jättelänge, såg på tv, spelade Chicago, åt mat. Sen åkte vi hem och nu ska vi äta carbonara med soltorkade tomater. Mumma.


Bloggträff Norrköping

Jag är lite sugen på att anordna en såndär kitchig bloggträff!
De som känner mig vet att jag gärna styr upp saker, så att styra upp en bloggträff vore ju skoj!

Man kan ju ha lite knytkalas, diskutera världsnyheter, mode, skvaller, ja allt sånt där.

Självklart behöver man inte bo i Norrköping, men kan man ta sig till och från Norrköping på ett smidigt sätt kan man ju delta. Kanske skulle bjuda in Blondinbella som gästföreläsare? Fast då måste jag skaffa goodiebags!

Vad säger ni? Någon som är intresserad? Jag har plats för typ 12 pers runt köksbordet!:D

Forever 21!

WOHO!

Min nästa beställning kommer med största sannorlikhet gå till
Forever 21

Jisses! Så billigt! Och så snyggt!

Working up bitch

Hade med mig lite tankar och idéer till mötet idag som blev uppskattade, känns bra! Resulterade i lite utökade arbetsuppgifter och nya utmaningar, ska bli väldans spännnande!

Ska till och skriva ut lite papper nu så alla kan få en kopia. Värsta viktig man känner sig haha:D

Ångest idag då,
Hade fel version av schemat hemma idag så jag tyckte det var jätteskönt, två dagar i rad ledigt, passade på att städa och bokade in tid med Caroline. Fick liite ångest när min chef ringde och informerade mig om att jag skulle varit på jobbet. Kan ju gissa om jag fick höra det nu ikväll, fick både en och två pikar, men de var med glimten i ögat så jag behöver ju inte va rädd att få sparken imorn iaf:P

Kändes lite konstigt att komma till jobbet fast jag inte varit där idag, ville nästan sätta mig och ta lite kunder(inte för att det fanns några men ändå!). Visst kan det vara enformigt men samtidigt är det så kul att träffa människor och alla andra grejer vi gör som jag inte kan tala om:D

Min förebild

Jag vill bli som Angelina Jolie när jag blir stor.

Bli utsedd till världens sexigaste kvinna, va gift med värsta snyggingen, ha massa pengar och ha tid och råd att ta mig an världspromblemen.

Det vore Kick Ass. Jag skulle öppna värsta fristaden för utrotningshotade djur. Sen skulle jag låta handikappade och liknande få komma och jobba hos mig. Sen skulle jag ha ett hem för personer med ätstörningar. Och bygga upp värsta vattenreningssystemet åt afrikanerna man ser på tv som får dricka brunt äckligt vatten och ha flugor i ögonen.

Jag faller utanför statistiken

Jag anser mig ganska smart (kolla mitt IQ på facebook), jag anser mig även ha det bra i sängen(jag hoppas Gustav håller med).

Av någon anledning skall
tjejer/kvinnor som är smartare ha svårare att nå klimax så att säga. Men det är ju också tvetydigt, enligt studien är det högskoleutbildade kvinnor som anser sig ha svårare att nå klimax. Att man har gått högskola har väl ingenting med smarthet att göra egentligen? Jag kämmer många dumma personer som just nu pluggar på högskola.

Hör jag till den dumma skalan eftersom jag inte hade ambition att läsa vidare efter gymnasiet utan hällre ville prova på något nytt här i livet efter 12 år i skolan?

Hur som helst så säger de iaf i tolkningen av studien att kvinnorna helt enkelt har svårare att få orgasm eftersom de tänker för mycket. Okej jag kan tänka för mycket när jag har sex, men det gäller ju att kunna vinkla det rätt, tänka på saker som hjälper till att få bägaren att rinna över så att säga. Känns helt larvigt att det skulle ha något med intelligensen att göra.

En sak man bör vara intelligent nog att göra är att hålla sina tankar under sex för sig själv. Det är ju inte så sexigt för sin partner om man börjar fråga om tvättstugan är bokad eller vad man ska äta till kvällsmat. Eller ännu värre, fantiserar om Chuck Bass i sin orangea trenchcoat i det där avsnittet av Gossip Girl....

Dagens i-landsproblem!

Usch jag kommer hamna i helvetet. Anledning Dödssynd:  Frosseri.

Käkade jättegod wok till lunch, rätt så sent, sen käkade vi pizza på månadsmötet. Baah min mage avlider.

Dagens i-landsproblem, så jävla mätt!

Snapshots by Evelina

Var på stan en sväng idag med CarroBarro. HIttade lite blandad kompott med trevliga saker!



Cubus, Cubus, Gina


Vackra glas från Duka. Det är ju så man blir törstig!



Röd liten väska från Monki, Stor väska med nitar från BikBok och en alldeles bedårande matskål i svart med diamanter från Lagerhaus.


Grå ridbyxor med rosa detaljer, rosa ridspö och en Caroline på Stadium.


Underbar bikini från PeakPerformance.

image392
Dagens snyggaste linne från Carlings. GIMMIE!

Förlorad katt

Fan jag hade världens roligaste kort på Giza, men jag måste råkat radera det när jag rensade igenom mitt minneskort. fan. Hon såg jättekul ut. Nu är jag lessen.

Dagens kattbild

image376

Giza sover på mammas arm





Strassburgare

Jag är en sån bra flickvän, förut när Gustav såg på hockey bakade jag hjärtformade strassburgare till honom så han skulle ha något att smaska på. Dom blev jättegoda... men det var någon som ätit upp chokladen jag skulle smälta o doppa dem i, så de blev inte riktigt som de skulle...

image375

Mariah Carey är bara pinsam

Seriöst.

Jag ger hennes äktenskap max, MAX 2 år och 4 månader. Anledning? Jo de
tatuerade in varandras namn. Det tycker jag låter lite sisodär, väldigt impulsaktigt, precis som deras äktenskap, men men.

Men nu ska jag inte vara sån, Sylvia berättade att hon trodde att jag o Gustav inte skulle hålla längre än för ett one-night stand eftersom vi var så olika. Men det gjorde vi! Så jag ska väl inte döma ut Mariah sådär, eller jo det ska jag fan.


Simshelvete

Jag hade byggt världens fränaste hus. Sen skulle jag spara och avsluta, vad händer då? VAD HÄNDER DÅ? Skiten hänger sig och datorn bryter ihop och startar om sig själv!

EA Games, you suck!

Jävla astmahelvete

Fan vad jag hatar att ha astma ibland. Eller jämt.

Var ute och skulle cykla 2 mil var det tänkt, men det var så sjukt kvavt att mina förbannade luftrör krampade ihop sig med jämna mellanrum så det kändes som vi cyklade i motvind upp för en brant backe. Och Evelina är ju inte direkt den som går runt med sin medecin tillgänglig. Fick köra betydligt långsammare än vanligt, vilket Gustav var tvungen att påpeka. Fan vad arg jag blev, ursäkta om min astma förstör din förbannade medelhastighetsstatistik i cykeldatorn. När jag får astmabesvär går det lätt att mista för PMS.

Så började det regna också mitt upp i allt. Kul. Åkte via Hageby Centrum för att inhandla lite ost och bönor. Sen höll han på att kissa på sig så vi fick sätta en jävla fart hem, vilket mina luftrör absolut inte ville vara delaktiga i. Jävla astmahelvete. Sen när vi nästan var hemma så var besvären nästan som bortblåsta. Idioti. Men man känner sig typ jätteansträngd i halsen, typ som man opererat bort halsmandlarna. Menmen 1,22 mil blev det idag iaf.

Nu ska jag trycka i mig massa mat. Sallad med bönor, soltorkade tomater, mozzarella, feta, tsaziki. Mumma.

Sen blir det kanske lite mer blogg. Eller eventuellt lite Sims. Gustav ska se hockey. Hockey splittrar familjer.

Dagens Ögongodis

Ed Westwick, also known as Chuck Bass, yummy.


image374

Don't mind if I do!


Dear Ed, if you happen to read this, you should know that in occation of me going singel I'd love for us to hook up. You're freaking hot.
Give me a call!
XOXO Evelina

Dagens Radarpar

Min mor och min syster är bevis på att äpplet inte faller långt ifrån trädet.

Therese ringde precis:
-Du jag tänkte koka ägg...
-I äggkokaren eller?
-Ja, alltså vilken sida ska man sticka hål på äggen?
-Undersidan, det är en luftficka där, sen ska man ställa äggen upponer i äggkokaren.
-Undersidan? är det den breda delen?
-Ja... och den ska vara uppåt i äggkokaren
-Jaha, jag vet inte vad jag gjorde för fel en annan gång för då rann ägget ut i hela äggkokaren
(Till mamma i bakrunden) Mamma där ska du sticka hål, och så ska du sätta i dem sådär, nej åt andra hållet
-
Hur många hål ska man göra?
-Ett
-Mamma har gjort två hål. Mamma det ska bara vara ett hål. Gör det något om det är fler hål?
-Det spricker väl lättare kanske, jag vet inte.
Men mamma det ska vara sådär, dom ska stå åt andra hållet.
-
Föresten jag fick en räkning av telia idag...

Seriöst, vad skulle min familj göra utan mig som reder ut begreppen?


Jahaja

Ja vad ska man göra idag då?

Fixa ögonbrynen är ett måste, de är alldeles vildvuxna. Kanske ska leka lite med Caroline.
Skulle behöva motionera lite eftersom det inte blev något av den varan igår(om man inte räknar gå till affären och köpa chips och läsk).

Måste bli lite fit till i sommar känner jag. Vill ju ha världens kalasblåsa när jag fyller år, och då vill man ju inte att den ska fyllas ut av bilringar, nej långa smala ben kan sticka ut men ingen jävla putmage. Och jag som åt massa chips igår, skärpning. Fast det var faktiskt gustavs fel, jag ville ha morötter och dip... han ville ha chips utan dip. Och eftersom han betalade så var det bara att gilla läget. Det var jättegoda chips också. MMM. Sourcream&Pepper. Mumma.


Filmkväll

Kände mig lite töntig som såg National Treasure 2 igår, men den var rätt spännande:P

Det märks så väl att den är anpassade efter ett barns perspektiv men har ganska högt underhållningsvärde om man är vuxen också.

Gick igenom SF's arkiv med filmer och hittade några som kändes värda att se (crosscheckade självklart med IMDB, inget under 6 stjärnor)

[REC]

Funny Games

The Counterfeiters(Die Fälscher)

De låter ju väldans bra eller hur?:D

Migränhelvete

Usch, haft sån sjuk migrän idag. Sist jag hade det var typ över ett år sen. Blä.

Hade ont i huvet och mådde allmänt dåligt när ja gick upp. Men tänkte att det skulle bli bättre så tog värktabletter och gjorde mig snygg för jobbet... men väl på jobbet satt det som en spärr, tänkte fel och kunde inte koncentrera mig. Ville bara kräkas och gråta. Så det var bara att packa ihop och gå hem, somnade på soffan och sov typ 4 timmar. Är fortfarande helt slut och huvudet spränger. Fan.

Sen blev det inte bättre av att kärringen på försäkringskassan hade cpinställningar på sitt headset som gjorde att jag fick hålla telefonen en halvmeter från örat när jag ringde och undrade om min sjukskrivning för ryggskadan, hon ville typ inte prata med mig verkade det som. Jag förklarade att jag inte hade papprena eftersom alfa-kassan har dem och jag har jobbat och försökt få tag i dem när jag har haft lunch, men utan resultat. "Eftersom du inte brytt dig om att skicka in papprena så kan jag inte svara på något" wtf? Fan va irriterad jag blir. Orkar inte bry mig! Men måste ha tillbaka mitt läkarintyg så jag kan ringa mitt försäkringsbolag. De klippte ju sönder massa kläder för mig som jag gärna vill ha ersättning för.

Jag är så jävla glad att jag har jobb, vill aldrig mer va arbetslös så jag måste ha med jävla alfakassan att göra, inte försäkringskassan häller för den delen.

Sommarkänslor!

Igår var vi på plantagen och inhandlade sommarkänslor i jord!

Blev lite jordgubbsplantor, thailändsk basilika och diverse fröer. Är det inte sommar så säg!

image371




Inte så fint än så länge men när det börjar gro blir det till att fixa finare:D

Presenter!

Idag har varit en bra dag.

Min chef kom hem från kina med presenter, Alex kom förbi på lunchen så vi gick och åt vattenmelonsorbet på glasstornet, till fikat fick jag hembakad morotskaka(som är bland det godaste som finns) av vår nya kollega.

Gustav kom och överraskade mig med att vänta utanför jobbet när jag slutade. Men jag såg inte honom så efter att ha väntat en kvart gick han hem. Det var lite synd. Blev kavr en halvtimme länge eftersom jag precis skulle stänga och så kommer en kund som inte ska ha det vanliga som tar 1 minut... utan drog ut typ 20 minuter. Sen var det kaos med kunder som varken kunde engelska eller svenska och telefonen ringde hela tiden. Kom iväg en halvtimme sent men jag har ju nära hem som tur är!

Sen när jag kom hem låg min nya bok på köksbordet! *wiiie*


image370
En  Shopaholics Bekännelser och chopsticks i rosa sidenfodral à la Kina!



Hardworking sunday

Den som trodde att söndag var vilodag kan ju bara gå o dö.

Idag har vi varit jätteaktiva, cyklade ut till ingelsta med cykelvagnen, i motvind kan tilläggas - fyfan, köpte lite jordgubbsplantor, thailändsk basilika och fröer att så på balkongen. Det var jättemysigt att gå runt bland alla blommjor på plantagen, kändes nästan som att vara utomlands.

Sen åkte vi över till ingelsta handelcentrum och inhandlade diverse artiklar, bla. zinkkrukor till balkongen, jättesnygga. Kom över dem jättebilligt på Jula, 19kr st. Kan man leva med.

På Rusta har dom alltid roliga saker. Jag hittade ett par walkingskor som faktiskt var snygga, men de var inte ett dugg dämpade så kändes lite dumt att köpa. Hittade nån spray som skulle vara ungefär som torrschampo till effekten, tänkte prova det och se hur det blir.

image367
Fräna gummistövlar

image368
Jag provar skor och gymnastiserar för att ta en bild samtidigt

image369
Underbara vinglas i akrylplast för sommarens picnicar i parken!

Dagens baksida

Jag tror jag dör. HAHA!


Dagens Baksida

Nånting jag aldrig skulle ta på mig

Unless, jag skulle gå ner till typ size zero och vara sjukt onykter på typ Ibiza. Dååå. Kanske, kanske att jag skulle ta på mig ett par stringjeans.

Känns som ett lite knepigt modekoncept, man vill ha lågt skurna brallor men inte besväras av stringen. Hm. Jo det brukar jag ju också besväras av. mitt bästa tips: Au Naturel!

Klistra fast ett trosskydd i grenen på byxorna så får man trosornas skyddseffekt.

Shit jag borde skriva en bok med alla mina bra fashionistatips!

Alltså jag fattar fan inte dessa byxor? Är det sexigt eller? För att det är en liten bit extra hud som syns? Halva magen är ju täckt istället? Jag måste fråga Gustav vad han tycker...

image366

Min tonårskärlek

Har gått och blivit en stilig karl. Blev nästan lite förvånad när Sofis Mode skrev om honom, han är ju inte a-kändis direkt. Men fan så het. Mums.

image365

Work that ass, biatch.

Jag är så jävla BRA!

Kände mig helt tjock och värdelös förut så jag sa åt Gustav att jag ville gå en promenad när det ändå är så skönt ute, men han ville hällre cykla och det är ju faktiskt skönare.

Så vi hoppade på våra cyklar och begav oss ut för en snabb tur.... som blev en lång tur.
1,9 mil för att vara exakt. MIL.

Fan vad skönt det var, drog ut via östra promenaden, upp hela norra genom Folkets Park, bort förbi kyrkogården och över femöresbron, upp vid pronova ner hela södra promenaden, in i oxelbergen (åkte lite vilse), bort bakom returpunkten, genom smedby, via hageby centrum, bort till Atrium(visade Gustav vart jag växte upp), via Navestadsskolan, tillbaka igen, via brånnestad, bakom hageby, över söderleden, förbi kungsgård och in mot stan, södra promenaden, ner bakom galleriorna och volilá så var vi hemma igen.

Kan lova att jag känner mig fit:D


Utsikt från femöresbron
image362

image363


Dagens kattbild

image361

Såhär låg Luping&Giza när jag vaknade imorse. Dom är nog världens mysigaste små kissar!

Dagens inköp

HIttade ett fint linne som jag tyvärr såg helt jävla 12'e månaden-gravid ut i så det åker tillbaka till H&M, sen hittade jag även en jacka som jag kollade på förra veckan.

På Lindahls hittade vi kaffe och chokladbiskvi!

Gustav hittade en ny hatt och nya brills.

image357

image358

image359


Världens sötaste t-shirt!

Weekend at last!

Såå!

Checklista helgen:

Jobba - DONE!
Fika på uteservering - Avklarat!
Se snygg ut i solbrillor - Avklarat!
Fika på balkongen
Handla blommor
Städa
Tvätta
Porrsöndag

Fredagkväll?

Usch känns som vilken dag som helst, är helt slut i huvet och kroppen.

Tur att jag har min älskling, han har storhandlat idag och när jag kom hem höll han på med maten. Blev tacos på balkongen, sedan myste vi lite i soffan som Gustav byggt nu i eftermiddag.

Nä jag går nog och lägger mig istället!

Friday morning

Hej hopp!

Shit vad duktig jag känner mig, gick upp nästan lika tidigt som vanligt även om jag börjar senare. Så nu har jag precis duschat, ska ta och smörja in mig lite, stryka min blus och sen blir det nog lite frukost på balkongen. Mys.

Var som sagt ledig igår så hela dan kommer bli helt konstig, känns som det är måndag nu. JObbar några timmar imorgon också, sen är jag ledig söndag och sen är det tillbaka till arbetet som gäller. Men nästa vecka tror jag att jag har två dar ledigt i streck sen en dag jobb och två dagar ledigt. Man får passa på att njuta av sommarsolen då!

Igår var det helt underbart, vi cyklade till mormor, fikade och cyklade in till stan och massa sånt, tror det blev 8-10 km sammanlagt. Sen gjorde vi en lyxig pastasallad på kräftstjärtar, limabönor, mozzarella, soltorkade tomater, paprika, sallad och gurka... åh så gott det var! Satt på balkongen med en baguett och ett varsit glas vin till, det kan man kalla vardagslyx!

Nej nu ska jag sätta lite fart!

Ciaociao!

Perez Hilton Collection<3

Do you love it? Jeeess!

Perez Hilton har plockat fram en egen klädkollektion, vilket jag tyckte var på tiden efter allt hackande på Lauren Conrad och Heidi Montags kollektioner(helt klart att jag håller med, de var jättefula). Tycker han har lyckats rätt bra med sin American glossy-skate stil. Helt klart något som vore kul att investera i!

Shit va snygg jag är i den där tröjan! Ge miiig!


image356


Clownkök

Fan, vi tänkte ju kitcha upp vårt kök med rosa och svart kakeldekor... blev fint, sålänge man inte tittar på köksluckorna. De är typ trähandtag överallt, och eftersom vi bor i hyresrätt kan man ju inte måla om dem hur som helst... Så nu ser det bara skevt ut, det är värsta kitchigt och matchar gardiner och allt, men själva köket skär det sig emot jättemycket. Så när man kommer in i köket och bara ser det rosa, svart och vita kaklet blir det lite clown-känsla över det hela. Blä. Aja vi får väl riva ner skiten eller lösa handtagen på nåt sätt.

Dagens Fynd!

Åååh jag är så sjukt glad!

Var på myrorna en sväng förut för att titta på något fult litet kaffebord att pimps till balkongen. Så gick jag förbi skoavdelningen där ett par jättesöta svarta pumps stod(med rosett och hela kittet), så jag böjde mig ner för att ta upp dem, och såg i samma stund något väldigt välbekant i ögonvrån!

GUSTAV! Spring och hämta den där väskan med guldkedjan!!!!

Helt otroligt söt liten väska i Chanelanda, quiltad med sån klassisk Chanel 2.55 kedja. Blev helt kär, en Chanel ligger ju på X antal tusen så jag blev ganska glad när jag såg prislappen på denna. 30kr! Do you love it? Jeeess.

Perfekt partyväska, eller ut och cykla-väska då man kan ha den på ryggen så att säga. Looove it! Den kan faktiskt duga tills jag har råd att köpa mig en 2.55. Fan vad nöjd jag är!

image354

Sommarens Måste-HA!

Dance Pole för hemmastrip!

Shake what your mama gave you!

Evelina the Stripper

Haha igårkväll sa jag till Gustav att jag ville ha en stripstång uppmonterad så jag kan åma mig på den, det ser ju ascoolt ut  när proffsen gör det. Och jag är ju ganska proffsig av mig!

Nu läste jag om att ett företag tagit fram en
viretuell strippstång till Nintendo Wii, de vill sälja den till NIntendo, som i sin tur säger att de aldrig skulle saluföra en sådan sak. Men om den kommer ut på marknaden genom tredjehandstillverkare lär jag springa till affären!

Fatta grymma fester jag sulle ha med strippbattle istället för singstar!

Det är ju typ asbra träning också, krävs en hel del kordination, styrka och flexibilitet för att göra snygga moves.
Jag vill ha en nu! ska säga åt Gustav att han får fixa en påle till mig i helgen:D

image353

Dagens kattbild

image352
Ååh så myspys vi har det!

Jag är miljonär!

Shit läste precis på Aftonbladet att jag vunnnit på lotto, hur jävla absurt är inte det???!?!

AAAH!

Alltså jag fattar inte, jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag väcka Gustav och berätta?

Hej och hååå! Nu ska jag köpa en Mustang! Och medan vi väntar på leveransen ska jag boka en resa till Afrika! Safari, dykning, fiske, sol&bad! Shit min puls är typ 963 nu!

Shit jag måste ringa mamma!

Iih, måste åka till Italien och kolla på hus! Tänk typ Talented Mr Ripley, huset vid havet där. Det har jag alltid velat ha, och nu ska jag fan köpa ett!

Sen ska jag sätta in allt på mitt sparkonto och leva på räntan, 4.47% på 135mkr? Hmm typ 6000000 om året. Kan man leva med.


Haha, ja skämt åsido... fatta grymt att bara helt plötsligt få massa pengar kastade över sig!

Jag skulle säkert bli helt apatisk i början o ba näää någonting är fel, bäst att jag inte rör pengarna!

Men som sagt en Mustang vill jag ha, semester i Afrika och ett hus i Italien. Skulle öppna ett hunddagis, skaffa en personal trainer och lasra bort mina fula ärr. Sen skulle jag nog ge bort en del till mamma. Hon har ju ändå uppfostrat mig! Sen skulle jag köpa en Ford GT och låna ut till Gustav. Så om han gör slut kan jag ta tillbaka den mohahaha!

Men sen skulle det nog bli sparkonto som gäller. Sen om man flyttar till huset i italien eller om det bara är ett sommarhus får man se. Kan lova att jag skulle ha världens bästa bröllop om Gustav skulle fria till mig.

Sen skulle jag nog skaffa lite fadderbarn så man bidrar till världen lite. Adoptera en unge från varje världsdel är lite för Angelina Jolie för mig, men kanske när jag blir äldre:P

Nu vill jag vara miljonär!

Everybody Loves Evelina

Aa så är det faktiskt. Jag är så jäävla bra.

Idag är jag ledig (woho!), gick upp redan kl 9, det var rätt skönt att komma igång tidigt även om jag är ledig idag. Tänkte passa på att blogga av mig lite, Gustav är ju hemmafru numera och sitter mest och spelar Diablo dygnen igenom. Dvs. ingen tid för mig att blogga(eller ligga för den delen).

Nu ligger han och sover så jag får passa på nu helt enkelt.

Shit! Så sjukt varmt det är. Love it. Inte så kul när man sitter inna hela dagarna på jobbet, men en dag som denna så ska man inte klaga. Blir till att cykla iväg till mormor på fika sen vid 12-13 och sen får vi se vad vi hittar på. Skönt att vara utomhus iaf. Tror jag ska dra upp Gustav och äta frukost på balkongen. Det är mysigt!

Fan jag vill ha massa pengar nu så jag kan köpa massa nya sommarkläder. Nya vita jeans, en lila klänning, något glittrigt och såklart nya skor. Det är top-priority.Tror jag ska införskaffa sådanna vita tygskor jag hade för 2 sommrar sen, de är för sköna! Love it!

Rakade pullan häromdan, fan vad det kliar nu.

image351


Dagens Bästa!

*Wiie*

Har beställt hem en Lancôme Hypnose-mascara! Jag vill ha den nuuuu! Man får typ väärsta fransarna med den. Jag ska bli såå snygg!

Happiehappiehappie!

image350

Proteinbaby!

Woho! Inte orkat blogga på ett tag nu, men nu är jag tillbaka!

Sitter här och äter en proteinshake med dinkelflingor till frukost, tänkte att nu fan får det vara nog med pösmagen! Så igår införskaffades lite nytt proteinpulver och nu fan blir det banta av! Gaah! Kör min egna lilla cp-teknik med massa protein och fett, så lite kolhyderater och socker som möjligt. Inget nytt alltså. Sen får jag väl börja promenera igen, kanske gå en omväg hem eller så, det ger ju lite extra faktiskt.

Orka inte tvätta håret idag, fan va snuskig jag har blivit. Menmen, det är lite lockigt och stripigt. Värsta modernt?

Nej ni, nu måste jag nog klä på mig!

Stöldgods

Stöldgods från Zarah's bilddagbok!

      13 HAR DU:
Ett förhållande: Ja
En bästa vän: Hoppas det
Haft ett seriöst förhållande: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Mjae
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Haft ett one night stand: Pinsamnt nog ja,
Skrikit åt en lärare: Hm jo det tror jag
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja usch, blä
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Tror det:D
Snusat: Man har nog stoppat upp en eller två på fyllan... blää
Rökt: Inte on a regular basis, men visst har man varit fjortis!

12 DAGENS:
Klädsel: Svarta byxor, blus och sjal på jobbet, mjukisar och t-shirt hemma.
Frisyr: Bedhead-lockigt-trashigt med svart diadem.
Låt: No One - Alicia keys
Vill ha: Lancôme Mascara
Sjuka: Garageavel
Drog: Choklad och jordnötter
Saknad: Italien
Köp: Vattenmelonsorbet!
Godis: Glass
Attityd: Blondin
Tanke när du såg dig i spegeln i morse: Jag skiter fan i att tvätta håret.

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: Meria
Bil: Saab
Kärlek: Storebror Fredrik
Husdjur: Katterna Snobban, Sputnik och Edisson (det var inte jag som döpte dem)
Semester: Spanien
Jobb: Au-pair i Italien
Köpta skiva: Backstreet Boys - Never Gone
Riktiga kärlek: Mattias
Piercing: Naveln
Konsert: Backstreet Boys
Fylla: Fjortis

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: Marie kanske?
Personen som du kramade: Gustav
Peronen som ringde dig: Syster Therese
Personen som du ringde: Gustav
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Gustav
Alkoholdrycken: Vin
Bilfärd: Öh, typ för 2 månader sen kanske? hem från Ikea. Vi cyklar i vår familj. Det ni.
Filmen du såg: 27 Dresses
Gången du grät: När Gustav åkte bort och jag fick sova själv
Måltiden: Soppa och knäckemacka

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Ja som fan!
Våga hoppa bungyjump: Ja, om jag fick choklad.
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Nej usch, blää
Kalla dig själv lycklig: Ibland, speciellt de mornar jag får ligga i Gustavs famn och vara jättegullig
Hellre ta bilden än vara med på den: Neeej!
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Ja
Kunna springa 50mil: Tror du på det själv eller? Min mage skulle studsa upp och slå mig i nyllet så jag skulle bryta näsan efter 100m.

8 VAD:
Gör du just nu: Sitter vid datorn?
Ska du göra imorgon: Jobba, flörta med gamla gubbar och laga mat.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: men ååååh!
Har du med dig in på bion: Cola Light och popcorn såklart!
Är det för färg på dina byxor: jag har inga byxor på mig?
Är det för väder hos dig just nu: Natt
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ögonen eller rumpan, beroende på hur han står.
Skulle du göra om du vann på lotto: Åka till Afrika, sola, bada, dyka, åka på safari och djuphavsfiska med Gustav.

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Handduk
2. Hårtofs
3. Nagellack
4. Ansiktskräm
5. Inga trosor
6. Ingen BH
7. Inga skor

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 22
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Inte vad jag vet
Använder du huvtröjor: Nä
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nää
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Alla vill ha mig

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Soluppgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: Ingen aning
Sova på sida, mage eller rygg: Sidan
Kramar eller kyssar: Choklad


Underhållningsvärde?

Läste om hur en kille fått sin tjej att storböla i TV i femmans nya "underhållnings"-program Sanningens Ögonblick.

Seriöst. Först, det är väl klart som fan att man får världens piskigaste frågor och ger man sig in i leken får man leken tåla. Dock sitter ju släkt och vänner brevid, de har nog inte självmant valt att ställa upp på programidén, utan snarare övertalats eftersom utan deras medverkan - inget underhållningsvärde.

Satt och såg skiten häromdan, typ sista 20 minutrarna. Tyckte inte att det var särskilt roligt. Visst lite pinigt och sådär, men nästan jobbigt för en själv att titta på. Man var nästan rädd för vad de skulle fråga. Sen att de är kopplade till en lögndetektor, blir man riktigt nervös över något så kan den ju ge utslag även om man talar sanning. Till exempel om man vet att ens svar kommer att skapa stora konflikter efter programmet. Det skulle iaf få mig att gå upp i puls.


Men vad gör man inte för lite extra klirr i kassan? Det verkar vara en gemensam nämnare för de som sök ttill programmet, visst kanske man är lite naiv och tror att frågorna ska vara mildare. Men nae, när jag såg reklamen för att de sökte deltagare kände jag bara att aldrig! Aldrig att jag skulle offra min integritet, skapa konflikter som kan vända upp o ner på mitt liv och såra någon framför hela svenska folket(ja de som inte ser programmet kan ju läsa om det på Aftonbladet).

Jag var med i Pokerfejs, som var astråkigt, men betydligt trevligare än Sanningens Ögonblick. Tycker folk verkligen att det är kul att titta på?

Nej usch, bojkott av Sanningens Ögonblick. Det är förnedrings-tv om något. Stackars anhöriga. Skulle Gustav sitta där uppe, ha en chans att inte svara på en fråga som han vet att svaret skulle såra mig och inte ta den chansen skulle jag ha väldigt svårt att förlåta honom.


image349


Underbara porrsöndag!

Inatt lär jag sova jättegott, har varit en underbar dag. Även om jag ätit för mycket så min mage snart exploderar:D

I sovrummet:

Vi ligger och pussas, Lupin går emellan,
Lupin: Mjauu(Kela med miiig)
Jag: Men Lupin, mamma och pappa ska vuxenkramas nu
Lupin: Meeow(Men ååh måste ni göra det jämt eller?)
*Gustav kastar ner Lupin från sängen*
Giza hoppar upp i sängen, rullar runt ett varv och ser jättesöt ut.
Jag: Men Giza, mamma och pappa ska ju faktiskt vuxenkramas nu, du får kela med Lupin istället!
Giza ger mig en sur blick(är du dum på riktigt?) Tittar på Gustav och tillbaka på mig, vänder ryggen till och hoppar ner med en högdragen min.

Överambitiös ritning

image348

Jag kom på den briljanta idén att bygga en trekantig soffa/myshörna på balkongen, med massa fina kuddar från indiska. Till det så ska eventuellt ett litet bord med mosaik tillverkas.

Första steget i rätt riktning

På indiska inhandlade vi idag de första detaljerna till helomvändningen av balkongen. Började med fyra lyktor, men sen ska det bli betydligt fler som lyser upp balkongen i ett orientaliskt sken om kvällarna!

image346




Project Balcony!

Vår balkong är väl den mest osexiga delen av lägenheten. Men snart ska den bli superfin!


Weekend all over again

Då börjar veckan närma sig sitt slut igen.

Kom nyss hem från en sväng på stan, blev bara Indiska och New Yorker. Och jag är så upprörd! Hittade en jäääättefin jacka i typ onsdags på NY, men tänkte att jag kunde kolla den nu i helgen när jag hade lite mer tid. Sen när vi var där ida och jag bestämt mig för att köpa den så var den slut! BUHU! Eller som man säger på msn (U).

Tur att indiska gjorde mig glad iaf! Gustav också! Det är så skönt att ha en kille som engagerar sig så mycket i heminredningen som man kan bolla idéer med. Tanken var att vi skulle gå ner till glasstornet och äta underbar vattenmelonsorbet, men på vägen gick vi förbi Golden Bangkok som har söndagsbuffé för 79 kr, så vi slank in dit istället. Skönt att slippa laga mat nu när vi ska tvätta ikväll och sånt. Rätt gott faktiskt, inte så mycket att välja på men fritrerade räkor, vårrullar, två röror med kött/kyckling o grönsaker och stekta nudlar stod på menyn. Och helt underbar jordnötssås... muuums, men shit vad mätt man blev. Fast några räkor till hade jag velat ha nu... mumma!

image342

Medan vi satt där diskuterade vi balkongen, den ska bli såå cool! Tänkte skissa upp lite hur vi tänkt oss, ska bli jättansmysigt när det är klart!

Porrsöndag!

*Wiie*

Då var porrsöndagen officiellt inledd.

Nu väntar en snabbis på stan och en fika i solen! Ja alltså snabb sväng på stan, inte snabbis.

Puss i ljumsken!

Shopaholic

*wiie*

Nu har jag beställt hem Sophie Kinsellas "En shopaholics bekännelser", 39 kr och fri frakt kan man leva med!

image341

Erkänn man blir sugen på att läsa den bara av omslaget!

Ugly Betty!

Är så sjuuukt bra!

Jag är kär i Mark, honom vill jag vara bästa kompis med!

Iih!

Bäst att passa på innan Gustav kommer hem. Han är så anti Betty. Jävla as.

Look at me, I'm Novastar

Fick lite bilder av Zarah förut som hon tog inför valborgsfirandet, fan va söt jag var. Eller hur?

image338



Snygga som vi är, fjortispose!image339


Söta Marie får vara med på ett hörn också!




Fjortis

image336



Dagens kattbilder!


Så här låg Giza på kudden brevid mig när jag vaknade igår. I vanliga fall följer hon alltid mig upp på morgonen och tittar på när jag duschar och sminkar mig. Men nu hade jag inte sett henne sen jag vaknade, då gick jag in i sovrummet och då såg hon ut såhär:

image334
Latmask som sover bort hela förmiddagarna!

I förrgår var hon lite trött och kröp upp i mitt knä när jag satt och blogga:
image335

Giza är världens sötaste!

Glad igen!

Min älskling ringde precis och han var påväg hem!

Jippie!

Stylist Evelina!

En sak jag är bra på är iaf att få andra snygga! Till exempel Zarah!

Idag var hon och kusin Cotton på besök. Såhär fin gjorde jag henne!

image327

image328

image329


Gulhuve

Fan mitt hår är gult och fläckigt nu. Hade lite blekning kvar som nästan hade torkat bort som jag körde på som slingor längst upp på huvet, hoppas det blir lite bättre.

Är ju bara några veckor till lön, får klara mig tills dess och gå o fixa håret hos frisören. Var ju tänkt att en kompis skulle fixa det men hon har aldrig tid. Usch nu har jag ångest.

Mitt liv är förstört

Jag tröttnade på min utväxt idag. Därför tänkte jag slinga håret själv... nu har jag gjort en inpackning, men jag vågar inte reda ut och torka håret... det lär se förjävligt ut...

Usch varför skulle jag ge mig på skiten för? ÅÅh det är säkert helt gult och ojämt. Uuuusch

Jag är kär i en tjej!

Kolla så snygg hon är!

Speciellt hennes hår!

image326

Hemsk dag

Usch, vaknade ensam, fick störtblödningar under dan, tappade min kassa i golvet(det vill säga en sjuhelvetes massa sedlar huller om buller), åt för mycket mums hos Sylvia så jag blev tjock, kom hem till en iskall enslig lägenhet full med spöken och mördare. Nu ska jag gå o sova själv. Hoppas ingen mördare kommer o tar mig!

Dåligt med bloggande idag!

Bara så ni inte ska få abstinens så kan jag informera om att jag går till jobbet om 50 minuter och kommer inte hem förns inatt, om ens då.

PUSS!

Sextorka

Usch nu är jag arg på Gustav, det lilla äcklet. Hur ska jag klara mig ända till på söndag? Ska ju dessutom på sexparty imorn, kommer ju komma hem helt tipsy och inte ha någon att kela med! Nu vet jag hur Giza känner sig.

Är nog dags att sova nu. Eller kasnke se lite Gossip Girl, prova att locka mitt löshår så jag kan spä ut mitt eget hår med det imorn så jag får übertjockt hår! Har inte använt skiten på typ ett år, kommer kännas konstigt, men men i värsta fall är det ju bara att ta ut! Eller nae jag orkar inte. Dricka vatten ska jag göra iaf, för fan va törstig jag är!

Inget liv

Har du sett 80 av de här 200 filmerna har du inget liv..

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[x ] The Mexican
[x] Fight Club
[x] Starsky and Hutch
[x] Den oändliga historien
[ ] Blazing Saddles
[x] Snakes on a plane


[x] En prinsessas dagbok
[x] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[x] Saw III
[x] White Noise
[x] Mean Girls
[ ] Anger Management
[ ] 50 First Dates

[x] Scream
[x] Scream 2
[x] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[x] Scary Movie 3
[x] Scary Movie 4
[x] American Pie
[ ] American Pie 2
[ ] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile


[ ] Harry Potter
[ ] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Crashers
[ ] Eurotrip
[x] The Village
[ ] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch


[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[x] Signs
[x] The Grinch
[x] Road Trip
[x] White Chicks
[x] 40 year old virgin
[x] I Robot
[x] John Tucker Must Die


[x] Dodgeball
[ ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[ ] Along Came Polly
[x] Deep Impact
[x] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Släkten Är Värst
[x] Familjen Är Värre
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt


[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dum och Dummare
[ ] You, Me and Dupree
[x] Final Destination
[x] Final Destination 2
[x] Final Destination 3
[x] The Ring
[ ] The Ring 2


[ ] South Park The Movie
[x] Simpsons The Movie
[ ] The Spongebob Squarepants Movie
[ ] Family Guy The Movie
[ ] Spirited Away
[ ] Nalle Puh och Heffaklumpen
[ ] Torkel I Knipa
[ ] Happy Feet
[x] På Andra Sidan Häcken
[ ] Vilddjuren


[x] The Day After Tomorrow
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[x] Gothika
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[x] Coach Carter


[x] Bad Boys
[ ] Bad Boys 2
[ ] Runaway Bride
[x] Seven
[x] Ocean's Eleven
[x] Ocean's Twelve
[x] Skicka Vidare
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
[x] Alien V.S Predator


[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[ ] My Boss' Daughter
[ ] Maid in Manhattan
[ ] Frailty


[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[x] Calendar Girls
[ ] Sideways
[x] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China


[ ] X-Men
[ ] X-Men 2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[x] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[x] Cruel Intentions
[x] Cruel Intentions 2
[ ] The Hot Chick

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[ ] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[x] Boogeyman


[x] Hitch
[x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[x] Natt På Muséet
[ ] Dangerous Water


[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[x] Transporter
[x] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[x] Ice Age
[x] Ice Age2 the meltdown
[x] The Terminator
[ ] Terminator-2
[ ] T-3


[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] När Lammen Tystnar
[ ] Date Movie
[x] The Epic Movie
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out


[ ] Tretton
[ ] Manic
[x] American History X
[ ] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[x] Borat the Movie
[ ] How High
[ ] The Jacket
[x] My little pony

[x] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[ ] Lion King 2
[ ] Lion King 3
[ ] Legally blonde
[ ] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther

Totalt: 106

Min älskade

Usch jag hatar att inte ha honom här. Han har bara varit borta i 7 timmar men det känns som mitt hjärta ska gå i tusen bitar! Jag kommer aldrig att överleva helgen! Tur att jag har planer som håller mig sysselsatt iaf. Annars skulle jag nog implodera.

Va larvig jag känner mig, men jag är så kär. Jag kan inte rå för det. Nu gråter jag, jag vill ha min Gustav hääär.

image325

Svulleri och The Hills

Usch nu är jag jättetjock!

Åt massa god soppa, sen tröck jag i mig 2 islatte och en bit kladdkaka, och såg typ 5 avsnitt av The Hills. Känner mig lagom smal nu.

Ska ta o träna lite sen när det smält i magen, annars lär jag frå kramp o spy eller nåt:D

Hmm... lite shoppinglust nu!

MAT!

Fan vad jag är hungrig!

Kokar en jättemumsig soppa på rotfrukter nu, men det tar ju sin lilla stund!

Soppa är väldans underskattat! Mättar bra och är lätt att göra mycket för att frysa in, och väldans billigt!

Min standard soppa är ungefär såhär:

3-4 liter vatten
2 tärningar grönsaksbuljong
En massa potatis, morötter, pepparötter, kolrötter eller vad man gillar för rotfrukter
Tomatpurée
Lök
Vitlök
Oregano
Salt&Peppar
Ev. lite grädde

Under tiden man skalar rotfrukterna så kokar man upp vattnet med buljong. Sen hackar man ner rotfrukterna till lite lagom stora bitar, häller ner i vattnet.
Låter det koka 10-20 minuter beroende på hur stora bitar man gjort. Häller på ca en halv burk tomatpurée, tror jag kör på felix delikatesskryddade. Krydda på med lite oregano eller andra örter man gillar, bryn löken och häll ner. Koka ihop en 10 minuter så smakerna verkligen kommer fram. Vill man så har man lite cayennpeppar i, sen är det bara att salta o peppra efter smak, hälla på grädde om man vill ha det krämigare. Sen kan man ta en stavmixer eller liknande för att mosa ner rotfrukterna lite så det lir blandat med mos och stora bitar, jag brukar ta av några slevar soppa och köra i blendern innan jag häller i det igen.

Vill man så kan man bryna lite köttfärs och blanda ner också!

Nu måste jag fortsätta i köket!

Dagens Outfit!

Egentligen gårdagens, men ändå!

Moster Zarah kom tidigt till oss för att hjälpa till att fixa inför festen, med sig hade hon en tjusig outfit till våra små älsklingar!

image321

image322


Arga Lappen

Som tidigare nämnts är Arga Lappen dagens favorit!

Det är så sjukt att det kan vara så roligt med sånt. Speciellt lappar skrivna innan folk tänkt igenom hur de ska uttrycka sig.

Vi får tacka vårt mobila samhälle som gör det möjligt att kunna fota när som helst. Var ju inte som att man gick runt med kameran i bakfickan innan vi blev digitala.


Mitt och Gustavs bidrag till lappsamhället:

image320

Det roligaste med denna lapp är att dan efter vi satte upp den fick vi reklam ändå, från hyresgästföreningen. De hade försökt nå oss o blalabla. Summa sumaro: De ville ge oss reklam OCH sälja in föreningen. Lässvårigheter? Just därför går vi inte med i HGF, de bryr sig ju inte ens om våra önskemål att slippa reklam och dörrförsäljare.

En annan rolig sak som hände när vi flyttade in, dagen efter vi lastat in det sista i lägenheten ringer det på dörren. Vi väntade inte besök, men tänkte det är väl nåt av våra syskon som kommit förbi eller nån granne som vill titta in. Nej, det var Jehovas Vittnen. De måste vara sjukt bra organiserade.


Bakfyllans fördelar!

Okej nu mår jag ganska bra trots gårdagens bravader, MEN jag är ju i teorin fortfarande påverkad av alkoholen. Därför har jag rätten på min sida att frossa i pizza, ligga på soffan och se mina älskade Ugly Betty, Gossip Girl och The Hills!

Dessutom är
pizza väldans nyttigt i aspekten att olivolja och tomat i kombination ger kroppen skydd mot hudcancer. Vilket för mig låter underbart eftersom jag har sådan jobbig hud som inte tål ett dug och typ båda mina föräldrar, morfar, farfar och farmor har haft cancer i olika former.

Men sen ska ju alltid aftonbladet överdriva, det är ju nyttigare med en hederlig tomatsallad på kvistomater, färsk basilika, mozzarella och olivolja.

Tror inte jag vågar mig till pizzerian själv, känns ju mobbat att handla pizza till sig själv, alla kommer säkert titta på mig o ba asså shit kolla tjockisen! Hon är säkert oskuld och bor i en liten ful lägenhet alldeles ensam med sina katter! Fan vad mobbad hon är! Hon äter säkert pizza varje dag för hon inte har nån att laga mat till!

Jag ska nog göra en god soppa istället.

En del saker är så jävla larviga

Okej det ska vara jämnställt. Men inte fan bryr jag mig om det är en man eller kvinna på vägskyltarna.

Gör en streckgubbe om det är så hemskt att gubben på bilden inte har klänning eller tuttar!

Något som borde tas i tanke är ju att om man gör skyltarna mer kvinnliga så kanske manliga bilister blir sämre förare, en del är ju lättdistraherade!

Här är ett bra förslag på ny övergångsskylt!

image319

Jag och Giza ute på promenad med Chanelväskan i högsta hugg!

Barnuppfostran

Stackars lilla Knut har blivit psykopat.

Akta er så han inte klättrar in genom balkongdörren, våldför sig på din fru och tvingar dig titta på innan han skär av er era näsor och äter er levande!

Som man bäddar får man ligga. Det säger väl sig själv attt man inte kan utsätta en liten unge för massmediala övergrepp utan att det blir konsekvenser. Kolla alla unga hollywood meltdowns. Klart som fan det havererar när man inte får sin dagliga dos av uppmärksamhet. Skriken efter uppmärksamhet går från oskyldigt pull-blottande till att köra mot trafiken hög på kokain.

Nu står Knut och bokstavligen skriker efter uppmärksamhet, snart kommer han klä sig vågat, vara full mitt på dan, skaffa tveksamma vänner, pröva tyngre grejjer, köra rattfull och hamna på rehab bara för att senare åka in i fängelse i 43 dagar.

image318


Dagens Favorit!

ARGA LAPPEN! #&!¤!

Jävla as. Weekend lover efterlyses!

Gustav det lilla äcklet ska lämna mig om en timme. Lämna MIG! Jävla as.

Fuck him, nu är jag gräsänka, imorn blir det sexparty sen ska jag frossa i kött i helgen.

Om intresse finns att vara min weekend lover, skicka CV och nytaget foto plus inkomstdeklaration. Kön spelar ingen roll så länge man är villig(att gå på stan med mig och dra sitt kreditkort).

Varning för katten!

Man ska fan inte bråka med vår lilla Giza!

Igårkväll ramlade Marie och Rickard in. Med fick de sig grannens rottwailer. Fanskapet är stor som ett hus, och grannarna hade ytterdörren öppen med en stol ivägen så inte hunden skulle gå ut. Vi bor på loftgång kan tilläggas.

När Marie och Rickard går förbi så blir hunden nyfiken och smiter ut och sen in i vår lägenhet. Där vi har två små underbara kissar. Lupin springer för livet in bland klädställningarna med världens mohikan över ryggen. Gustav flyger efter hunden och drar ut den i svansen, då ser Giza sin chans och flyger på den i en regelrätt döda-attack. Hunden såg helt chockad ut, sen föste Gustav ut honom och in till grannen. Stackars katterna var helt skärrade efteråt och gick runt med rest ragg och krökt rygg, sådär som de gör för att visa att de är farliga. Lupin såg roligast ut med sin mohikan. Det tog ett bra tag innan de lugnat ner sig, Lupin satt på balkongbordet och höll stenkoll på ytterdören, Giza gick runt och letade efter hunden.

Nu lär nog inte den hunden våga sig in här igen, Giza gav honom en rejäl omgång. Hon är en tuff liten bitch.

Jag är en fjortis

Fyfan. Jag har gått lixom bakåt i utvecklingen asså. Typ nu är jag typ 22 år om två månader typ, man tycker ju att man ska va lite mogen lixom!

Men nä, när jag var lagom full igår och i vanliga fall hade slutat dricka började jag hetsdricka istället -Tillfälligt Avbrott- *krääääkas*. Usch vilken fjortis jag kände mig som när vi kom hem och jag var helt vimmelkantig. Men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg hur illa jag skulle må idag om jag inte försökte göra någåt åt saken. Lite fingrar i halsen sen hulkade man över toaletten som en fjortis.

Det funkade väl relativt bra för jag hade bara ont i huvudet när jag vaknade. Trodde jag.

Well nu har jag fått sova några timmar till och mår relativt bättre. Gustav är och handlar lyxig frukost till mig så jag det ger nog med sig det sista också. Tror jag.

XOXO
-Your favorite Fjortiz.