Fail

Usch gick utför igår, blev trots mina yttersta ansträngningar en bit tårta igår... eller två.

Var helt stört hungrig när jag kom upp till syrran, och hon hade ju dukat upp med världens sockerbuffé! Försökte dämpa hungern med kopiösa mängder kaffe men till sist lät jag demonerna vinna och plockade till mig en liten bit tårta och en liten chokladboll som Ludvig hade gjort med mormor. Usch, mjölkfritt är fan inte gott. Stackarn är ju både mjölk- och äggintolerant så han får äta typ hemgjorda chokladbollar på snuskmargarin när det är fest, usch äkta smör is the shit!

Men nu är det ny vecka och som jag brukar säga, nya tag! Imorgon är det ny månad också så att jag failade att ta mig till gymmet imorse gör inget för imorn är det ny månad och nya tag! Hart bokat in en timme Afro och en timme Bodypump imornkväll, kommer att dö!

Funderar på om man skulle dra o sola ikväll, behöver förbereda huden inför Thailand lite... kanske skulle ta en sväng via löpbandet på Sats och sen till Meddo ikväll.

Hur som helst, nu ska jag hugga en ren skjorta, kissa och borsta tänderna, sen är det tillbaka till serviceleendet på jobbet! Pengarna ska rulla som vi säger. Eller cash is King. Mer valuta för pengarna helt enkelt. Eller wtf?

Jag behöver verkligen lite nya intryck!


Sexytime!

Woho! Har jobbat så mycket att jag glömt att Gossip Girl har återvänt! Wiiie!


Nu blir det frukost, ackompagnerat (haha vet inte om det stavas så, våga vägra stavningskontroll!) av Penn Badgley och Ed Westwick! Mmm, mina knän viker sig hihi:P

Gustav skulle bara veta vad som försigår när han inte är hemma!






Jag älskar män som klär sig väl!

Film: Easy A

Riktigt skön film som man känner igen sig i, eller inte specifikt så men just hetsen runt allas privatliv som var när man gick på högstadiet, bra upplagt med en allvarlig sensmoral upphottat med rebelism och religion haha!

Mantror ju när man ser postern att det är en vanlig sån teen-movie, men den är lite som Hipp Hipp Hora, men lite Amerikaniserad, det måste vara socker på allt ni vet.

Bästa: Penn Badgley (Dan Humpfrey i Gossip Girl) blåmålad i bar överkropp, mums!

Sämsta: Kändes som producenten ville ha en Lindsay Lohan från Mean Girls som huvudroll och casta en kopia och dirrigerade henne i samma spår.


Penn är tillomed mumsig utklädd till bäver!




No time to waste

Hade en riktigt bra dag igår, uppe med tuppen, frulle till ett avsnitt Greek, 45min intensivspinning, 45 gym mage/armar/bröst, 10 min på löpbandet som avrundning. Kände mig superduktig när det brände i muskler och lungor så jag unnade mig en kvart i bastun med hårinpackning och bara ljudet från bastuaggregatet efteråt. HUr skönt som helst! Bara ligga och slappna av, andas och ha det bra!

Zion satt och viftade på svansen när jag kom hem så då drog vi ut på en timmes solskenspromenad, man blir så lycklig när solen lyser sådär härligt gult, endorfinerna pumpade fortfarande från träningen så jag kände mig nästan lite lullig! Zion studsade runt och såg hur nöjd ut som helst, en tant gick förbi och utbrast: Åh vilken vacker hund du har! Hallå jag vet!:D

Blev storstädning här hemma efterråt, känns skönt! Tvättade golv och plockade ner grejjer i källaren, slängde massa insamling, gick till Konsum med panten, gjorde rent ugnen - något jag inte lär göra igen inom en snar framtid! Shit råkade andas in lite av ångorna när jag stod o fejade, höll andan när jag sprutade i ugnen men sen gick jag till vasken för att skölja av händerna och råkade dra ett pytteandetag, *tjoff* som nån sprutat in frätande syra i halsen på mig - inte OK. Hade typ hjärtklappning och svidningar i lungorna i flera timmar efteråt!

Till mörkrets inbrott tittade Frida och Peder in, vi käkade tacos, skrattade åt dråpliga semesterhistorier, såg på film och mumsade glass med fruktsallad och hemgjord chokladsås!







Även Gittan med dotter tittade in en snabbis mitt i natta! De var ute med hund +bonushund och tittade in för att hämta upp lite kläder, sånt som jag köpt och aldrig använt, kläder jag inte använder o sådär, känns kul att nån annan kan få användning av det. Om ni har saker ni tröttnat på så ge dem vidare, ofta sliter man ju inte kläderna så mycket innan man tröttnat på dem, och för nån som har det lite tight med pengar så är ju nygamla kläder hur bra som helst!


Söndagsmorgon

Helt stört, är helt slut i veckorna och både idag och igår vaknade jag pigg som en lärka runt halv åtta, men tvinga mig kvar i sängen till straxt innan nio iaf! Myste lite med djuren, så fort de märker att man är vaken så kommer de smygandes och ska bli kliade!



Vår lilla busiga hund drog ut morsan på solskenspromenad längs Oxelbergen igår, hur skönt som helst, men halt! Han passade på att hoppa upp på allt som gick, rulla sig i snö och lera, jaga lite fåglar... jätteroligt för en liten hund! Men morsan tyckte inte att det var så kul att få hem en lerig hund, så då blev det bad! Gick jättebra med allt, sen vände jag ryggen till i 2 sekunder för att ta en handduk, och hör det välbekanta ljudet av hund som hoppar ur vatten, *schloff* - en mikrosekund senare var jag + badrum + hall dränkt i vatten!
Zion var helnöjd! Gick ini köket och skaka av sig lite vatten där också... Jaja, jag skulle ju ändå städa så det var ju bara bra, blev ju lite fördisk typ haha:P



Nu har jag käkat lite frulle, sett första avsnittet av "Pretty Little Liars" - mjaa, funkar väl, målgruppen är väl typ High School-brudar, men jag är inte så kinkig. Sitter o lyssnar på Katy Perry nu också, känner mig som en High School-brud! Kanske skulle köra sån styling idag, lite preppy med massa accesoarer och färgglad sminkning och perfekt hår? Mjaa. Vi får se. Ska ju på 3-års kalas om några timmar så...

Fredagsmys...?

Blev ju lunch på St.George med hjärtat idag, en bit tårta till eftermiddan(okej kanske inte så jätte lchf) och nu en mumsigt gräddig fiskgryta till kvällsmat,  men nu rycker det lite i sockertarmen igen...

Kanske lite varm choklad och en film? Under täcket med min älskade:D


Tonfisk med sallad och tzatziki!


Gratulationstårta, 50.000 nya bankkunder 2010!

Somebody pinch me!

Missade två samtal från dolt nummer igår, ganska nära inpå varandra, inget meddelande... spännande. Fick för mig att det kanske kunde vara något speciellt... ringde imorse igen, när jag till på köpet satt på toaletten haha, flög upp och svarade.

Jätteluddigt jätteluddigt jätteluddigt... Reseekonomen. WTF?!

Ojoj. Nej nu vill jag inte get my hope up, men tänk... TÄNK!



Onsdag: nu vänder veckan!

Woho!

Ikväll bär det av till Sats för spinning med Maria M, är egentligen ett dubbelpass med först spinning och sen core men Gittan ville titta in så får nöja mig med bara spinning, kanska kan gå dit lite innan och gymma lite, får se om jag hinner, måste städa lite så man inte behöver skämmas allt för mycket ikväll!

Sovit hela natten igenom inatt, skönt, men fortfarande trött, ovanligt. Tryck i mig en tallrik bestående av ägg, avokado, tomat, majonäs och creme bonjour kantarell, mummigt. Saknar knäckebröd. Men det är bara att kötta på, ska väga mig imorn bitti tror ajg, då borde mensens demoner lämnat så om jag är tjock är det mitt eget fel!

SOmnar nästan där jag sitter, dags att få på sig lite smink o gå ut i friska luften med Zion, kanske kan ta ut lite komp idag så jag kan gå hem o sova en stund!

Törnrosa ftw

Har sovit typ 10 timmar inatt, skulle lätt kunna sova i hundra år till men man måste ju jobba också. Känns bra, behöver sova, ska nog skippa träningen ikväll och ta ett städvarv istället, behöver verkligen dammsuga och tvätta golv! Sova skapligt ikväll med, behöver ta igen mig lite, kroppen blir ju så mycket tröttare av att gå på lchf/gi (ja jag kör ju lite mittimellan), eftersom det inte finns snabbtillgänglig energi att ta av måste kroppen bränna fett för att få energi, och det är en jättejobbig process vilket gör att man borde sova nån timme extra varje natt så att kroppen får buffra ifred.

Men vem har tid att sova?

Usch nu gick klockan sådär onödigt fort igen, bara att klä på sig och gå ut med Zion sen är det en ny arbetsdag! Tur att dagarna går fort, då kommer Thailand närmre!



Work it girl!

Blev en effektiv halvtimme powerwalk/jogg/spurt, följt av lite mage och armar nu ikväll på Sats.

Synd bara att jag var så hungrig när jag kom hem från jobbet att jag tröck i mig en helt tonfiskburk toppas med kantarellcremefraische o majonäs, kan lova att jag fick håll av klumpen i magen när jag försökte spurta haha:P

Har tagit en runda med Zion, badat med Gustav och nu ska jag sova! Känns bra!

Ny vecka - nya tag

Hade tänkt att gå o träna imorse, men det är ju problemet när man tränar själv, det är mycket lättare att ligga kvar i sängen...

Har varit väldigt trött senaste veckan, mycket på jobbet och i livet, hade inte tid att sova ut i helgen så när klockan ringde imorse var huvudet tyngre än vanligt. Bestämde mig för att jag fick ta latmorgon och blogga när jag väl släpade mig ur sängen, får gå till gymmet ikväll! Är ju egentligen invägningsdags imorn men jag tror jag väntar till torsdag eller så, har haft min mens nu och känner mig uppsvullen som Globen, har ju säkert massa vatten i kroppen som bara kommer att göra mig ledsen om jag ställer mig på vågen:P Tur att jag har en sån fin kille, igår låg vi på soffan och såg på film, så skulle jag gå o byta till morgonrock så jag klädde av mig och stod i bara mässingen och kände mig lite sådär snygg med håret i en Lilla-My tofs på huvet, osminkad, svullen o blek, då tittar Gustav på mig o säger: vad du är vacker!
Han kan ju fan inte ha alla indianer i kanoten....


Hur som helst, kör 30min löpband ikväll, powerwalk och lite jogg, få upp konditionen, försöka mig på lite ben i gymmet sen, om jag hinner, är hemma 19.30 o de stänger 21, måste ju hinna käka o massor imellan. Men konditionen är viktigast just nu, imorgon skulle grabbarna till klätterhallen så får se om jag joinar dem eller om jag kör kondition då med, onsdag så blir det morgonpass. Torsdag är det prova-på dag på Sats så då ska jag och Gustav dit o köra efter jobbet, sen lördag blir det nog spinning med Maria igen! Bra skit!

52 dagar kvar till Thailand och då ska bikiniformen sitta som ett smäck! Sova kan jag ju göra på planet dit:P




Förra årets bikinikropp, funka ju nere i Rimforsa men inte i Thailand!

LCHF-dessert

Om man nu vill unna sig en liten dessert i LCHF/Gi-anda är här ett litet tips jag kom på igår, man tar helt sonika lite Mascarpone, finns bland färskosten i mataffären, värmer några frysta hallon i micron och rör i dem tills det blir såsigt, toppar med en ruta mörk choklad! Vill man kan man blanda Mascarponen (som egentligen bara är typ grädde och en skvätt citron) och blandar i lite naturell Philadelphiaost, då får man mer cheesecakesmak på det hela. Blir lite fräschare, men också lättare att äta mer, med bara mascarponen blir anrättningen väldigt mastig och det räcker med 2-3 matskedar för att man ska bli nöjd:D


Lonely Planet [insert heart here]

Köpte den här boken:


På Akademibokhandeln för 289kr

Tänkte att jag skulle läsa den på planet ner, shit jag har redan plöjt igenom alla aktuella sidor, snacka ångest man får när man läser om alla fantastiska saker som vi inte kommer hinna med!
Är sååå peppad! Klättring, snorkling (jävla astma, Gustav får dyka iaf), hiking, massvis med god mat och shopping! Vi har bestämt oss för att boka ett inrikesflyg den 21'e till antingen Krabi eller Phuket och ta oss vidare till Koh Phi Phi, Koh Lanta och Railey, efter det eventuellt åka via Hua Hin nån dag innan vi återvänder till Bangkok. Känns som jag är värsta Thailandsexperten efter att ha läst boken! Ville först köra Koh Samui och öarna där också men känner att vi inte hinner, vill ju kunna slappa och glida lite, inte ha ett happ-happ-happ-schema. Men vi får se vad som händer! Vi börjar med två hela dagar i Bangkok iaf, då kan vi kolla läget lite och införskaffa det som behövs för resan, flipflops, solkräm, lite schysta badkläder och nåt snyggt att ha kvällstid, allt man behöver! Haha:D

Nu blir det mys i soffan och bläddra i boken med älskling! ♥

Förstörd

Shit vad jag mår dåligt, skulle behöva sova i två dygn.

Menmen, nån måste ju se till att kläderna blir tvättade. Upp kl 7 en söndag känns ju sådär, speciellt när man sovit dåligt hela veckan...

The fabulouse life of Giza

Ninja-kitteh strikes again!


Nya klackar!

Våren är räddad! Hittade dessa två till överkomligt pris på stan igår, var tvungen helt enkelt!



149kr på Deichmann, rena rånet!



399kr på Skopunkten, men Gustav köpte ett par för samma pris så blev typ 299 vardera istället, schyrrburre!



Sen är ju jag lite som jag är att jag bara vill ha riktiga skinnskor o blablabla för att de är skönast och håller bäst, men de här var riktigt bekväma faktiskt, man brukar ju få kompromissa med komforten när man handlar på sånna lågpriskedjor men jag är faktiskt helnöjd med de här paren. Kommer passa hur bra som helst till vårent outfits!

Just den senare modellen är jag lite såld på, kilklackar är ju väldans praktiskt, nästan som gympaskor fast snyggt! Likielikie!

Dagens Lupin


Jag vet inte om han leker bröllopp eller muslim?

Goodies

 

 

Nu har jag mummat i mig en tallrik bestående av avokado, basilikapuckar, brie, mozzarella, ruccola, gurka, vitlök, sesamfrön, soltorkade tomater, bearnaisesås, creme fraische och en klick creme bonjour! Haha, synd att ha för lite av det goda, sköljde ner med vinet jag köpte förut, tyckte inte att det var så gott faktiskt. Jag har för mig att jag tyckte att det var gott när jag köpte sist men det måste varit nån annan jag köpte samtidigt, vad nu det kan ha varit...

Hur som helst är jag helt slut i skallen nu så ska nog gå o sova... skönt att jag redan tvättat bort sminket, det hade varit jobbigt att göra nu känner jag:P Köpte en ny flaska rengöring från Clinique förut, tillsammans med en porförminskningsgre jag provade för typ 5 år sen, känns fräscht! Fick en presentbox för att jag köpte två produkter men jag är mäkta irriterad! Karin köpte det och fick ett knallrött läppstift, vad fick jag? nå brunröttoranget som passar en 50-åring. Men jag fick en liten mascara och foundation, o lite annat krafs, perfekt att ha till resan! Typ därför jag köpte det, brukar bara köpa en sak i taget varje månad så att jag sprider kostnaderna lite, men tänkte att jaja då får jag ju present och behöver inte köpa nåt i februari!

Behövde en pick me up också, fick helt stört dålig lön nu, speciellt med tanke på hur hemsk månad december varit, vi får ju inte övertid betalt så jag har ökat upp mitt kompsaldo med 7.3 timmar. Kul. Måste hitta nåt mer högavlönat, sa åt Camilla att hennes gubbe fick lägga in ett gott ord för mig på Länsförsäkringar. Haha, man måste utnyttja sina kontakter, hur avlägsna de än är!

Som sagt, sova var det

Sun is shining

Fick min jävla blodattack idag. SKIT.

Men det finns en ljusglimma, man får äta baoutamycket choklad då! Och dricka ett glas rött vin från Australien!

Ska duka upp med lite ost och mums nu, och stänga balkongdörren, det är ju snorkallt härhemma!

Se om det finns något bra att ladda ner, mysa in mig i min morgonrock och bara ha det bra... det är jag värd, upp 9.30 imorn, gymmet 10.30. Sen fyller Marie år så vi måste shoppa en present, Gustav hade bytt till sig lite ledigt också så vi kunde gå, skulle ju jobbat till 24 som resten av veckan så skönt att han fick bort det passet, saknar honom, har knappt setts den här veckan.







De här två avnuter jag ikväll!

I'm spinning around

Imorgon blir det premiär för spinning! Jag kommer att dö. That's a fact.

MEN I'm gonna do it! Ska gå med Maria nummer tre i ordningen, varför ska alla jävlar döpa sina barn till Maria?? Aa, vi ska gå iaf och hon har sjukt bra kondition och har kört massa spinning innan. Jag kommer dö i en prestigeattack när hon sopar banan med mig inna jag ens satt mig på cykeln! Eller av astmaanfall... whatever.

Blir nog lite skön bastu på det också ska ni se, goodiegoodie!

Reseekonom

Har tagit mig i kragen och sökt VÄRLDENS drömjobb!

Vi har tagit fram en ny tjänst på internet som heter Reseekonomen där vi samlar tips från våra kunder om hur man kan göra smarta val inför semestarn för att uppleva mer till midre pengar, så nu två dagar innan deadline har jag drämt iväg en ansökan!

Jobbet går ut på att man i sociala medier (läs: Facebook/bloggar/twitter) förmedlar rese-och ekonomitips. Jobbet innebär ca 100 resdagar per år, alltså 3 månaders betald semester, som man provar på massa olika typer av resor och resmål för att sedan berätta om sina erfarenheter på de sociala medierna och typ Tv4's morgonsoffa!

FÖRSTÅR NI hur bra jag skulle passa för det eller? Jag älskar att resa, kan sjukt mycket om reseekonomi eftersom jag jobbar där jag gör, har även lite ekonomiutbildning, och jag skulle vara sjukt snygg i en morgonsoffa!


Menmen vi får väl inte hoppas på för mycket, är ju säkert 500.000 andra som också sökt tjänsten!




Bitarna faller på plats

Lite sent men flyget är bokat! Blev Stockholm-Peking-Bankok Bankok-Kiev-Stockholm. Menmen nu snackar vi 8800kr... hade vi fått arslöet ur vagnen tidigare hade vi kunnat lyxa till det med Finnair för typ 12.000 o åka till och från Norrköping. Menmen nu hade de hunnit höja till 16.000 så då tyckte vi att nej vi står ut med uffbolag. Sålänge vi inte kraschar ska man vara nöjd för de pengarna!

Vi har ju trots allt sovit utanför(och på) Napolis tågstation bland pundare, kackerlackor och kiss-os.


Det här var inne på stationen typ efter 4 på morgonen, inte lika många pundare och intle lika mycket kiss.
Ser ju ut som Törnrosa när jag sover...



Var ändå rätt bra färdväg, tror vi hamnade på 7 timmar längre än ursprungsplanen, typ 5 timmar i Kina - läste att det finns massage o grejjer på den flygplatsen så kan nog underhålla sig, och sen i Kiev var det bara 2 timmar så då kan man ju passa på att äta lite fräschare mat än vad man brukar få på planen. Eller godis. I somras satt vi i 7 timmar på Katowize flygplats, en skithåla men vi överlevde på Snickers. Nu är det ju stora internationella flygplatser vi ska vänta på så det kommer ju vara en barnlek i jämförelse.

Blir till att ladda mp3'n och iPhonen med ljudböcker till bristningsgränsen, ska försöka få tag på Lonely Planets reseguide också, överallt jag läst tips o råd inför resan av andra som backpackat så säger alla: DEN ÄR BIBELN! Visst var den mycket billigare på plats, men då har man ju nåt att läsa på vägen ner så man förbereder sig mentalt:P

Har ev. hittat ett hotell för första nätterna, agoda.com är kung att använda, de thär kostar 307kr per natt om man bokar nu, annars typ 1200!




Fyrstjärnigt mitt i Bangkok, man tackar!

Och idag är det fredag, ska fira med att gå o träna efter jobbet haha! Slutar ju "tidigt" för en gångs skull! WOho! Sminkdags!

Change of plans

Jag blir så arg på mig själv menmen... fick ju inte arslet ur vagnen att boka de där superbilliga biljetterna till Bangkok från Norrköping, och nu har de höjt nästan 3.000 per person... ain't gonna happen, blir Arlanda ändå!

HItta en rätt bra rutt för typ 9.000 totalt, utan superlånga väntetider, via peking och kiev, känns bra ändå trots att vi får krångla med Arlanda! Tur att det finns sånna sidor man kan hitta billiga flyg med!





Thailand!


Active Sunday

Mmmm... sovmorgon!

Hade en helt sjukt stressig dag på jobbet igår, visste knappt vad jag hette vissa stunder! Men som tur var hade vi badkläderna med oss och drog till badhuset för lite avstressning efteråt! Frida och jag mötte upp Vickan, hängde i poolen som var tillägnad lek lördagen till ära men det gick att simma lite bland alla sockerhöga barn, stod ute på djupa delen och bara trampa vatten och snacka skit en stund också, skitjobbigt! Efter det avrunda vi med 20min i bastun med hårinpackning och mer skitsnack, hur skönt som helst!

Till kvällen dukade jag och Gustav upp på tok för mycket god mat och såg en norsk film som hette En ganse snill mann (En ganska snäll man/ A somewhat gentle man) med Stellan Skarsgård i huvudrollen, svart humor och rå, härligt! Somnade helt slut efteråt och sov som en stock hela natten, skööönt!

Nu idag har jag varit på en halkig promenad med ZIon, städat lite och kört en aha-behandling i ansiktet, Gustav bygger ut klädställningen och jag funderar på vad jag ska hitta på härnäst, har sjuk träningsabstinens! Känner hur frukosten ligger som en tjock gegga i magen och vill bli bränd! Musklerna vill jobba, gaah nu!

Usch nu måste jag röra på mig!

Fredag: Still going strong!

Klockan ringde 6 imorse... shit det var tungt. Men det vara bara till att dra sig ur sängen, efter lite snooze, klä på sig och skölja nyllet i iskallt vatten, möta Frida och dra till gymmet! Började med 20 min intervallträning på löpbandet, powerwalkade och spurtade i en minut var femte minut, kan lova att jag kände hjärtat och lungorna arbeta!

Sen blev det ben, mage och ryggslut, pressa hårt tills musklerna inte lydde längre, hur skönt som helst!

Sockerdemonerna gjorde sig påminda, körde på fastande mage och för mitt inte kunde jag se världens hotellfrukost uppdukad med massa apelsinjuice, rostat bröd med ost och marmelad, chokladpuffar, croissanter.... you name it, sockersockersocker. Men jag har ett järnpsyke!

Väl hemma igen trodde jag att jag skulle få ta en lång varm dusch och äta en god frukost... men njae då ringer Gosia och har försovit sig, så jag måste springa o öppna för andra Evelina kan inte koderna, kommer till jobbet, då är det inte EVelina utan Karin som är där och frågar om jag har med mig extranycklarna, wtf? Det sa Gosia inget om, fick powerwalka hem o tillbaka igen fort som fan. Precis rosig om kinderna och slutkörd var jag när jag äntligen fick ställa mig i duschen, blev ju ändå nästan 20 min extraträning! Nu Har jag avnjutit en rejäl frukost med det vanliga ägg, grönsaker, avokado och ost, Zion ligger o sover på mina fötter och jag ska hälla i mig lite kaffe.... sen är det full rulle igen. Känns som jag kommer att gå in i väggen. Tänk vad skönt det hade varit att få gå o lägga sig igen.... Menmen, imorn är det jobb igen så då är det bara upp o hoppa! Gymmet direkt efter jobbet också. Funderar på att mest simma då och ta en lång stund i bastun. På söndag blir det nog till att vila, sova som en gris! Ska beställa hem mitt Sats-kort nu idag också, då är det bara till att tuta o köra! Jag är så pepp nu, längtar tills invägningen på måndag!




Vill iväg o köra gärnet nu!
Men först Thailand!

What a difference

Har kört stenhårt sen i måndags, absolut inga rena carbs, inte ens en knäckemacka. Enda jag fått i mig är de lilla som finns i typ lök, mjölk o sånt, som inte spelar nån jätteroll. Kroppen behöver ju ändå liiite carbs för att allt ska fungera som det ska, skulle man kunna utesluta dem helt skulle inte fettförbränningen bli lika effektiv!

Känner mig superfräsch, magen har sjunkit ner och är inte lika svullen som den varit typ senaste halvåret, sover bättre, jag vaknar utan hunger och kan inte äta lika stora portioner. Idag gjorde jag en frukosttallrik med en avokado, två stekta ägg, en halv tomat, lite rödlök och en matsked creme bonjour-ost. Har kanske fått i mig 2/3 av det. Sparar resten till efter träningen! SHit jag är verkligen supermätt, lär få kramp sen haha!

Ska möta upp Frida vid 10 så ska vi dra till simhallen, hänga i gymmet  först, sen simma en bra stund för att avsluta med bastu! Skönt! Ska köra henne till Gustavs jobb sen som eventuellt kommer bli hennes nya arbetsplats från måndag, hoppashoppas! Under tiden hon är där på lite introduktion och intervju ska jag passa på att storhandla, sen är det inte helt omöjligt att vi drar tillbaka till gymmet ikväll och kör ytterligare en stund på löpbanden och bränner lite fler kalorier!

Dags att gå ut med hunden!

Dag tre - känns bra

Jorå, nu äter jag en mastig frukost i form av en avokado, två ägg, lite ost och en halv tomat, sköljer ner med en stor kaffe och lite omega-3 piller!

Ikväll ska vi till klätterhallen, shit inte varit där på hur länge som helst, lär väl klara 3 meter upp haha, är ju redan lite mör i armarna från gårdagen, provade en maskin som såg skoj ut, typ torsorowing eller nåt, en roddmaskin men i brösthöjd, den jobba med typ hela armarna och bröstet, jo tjena! Har inte direkt träningsvärk men de känns som jag blivit påkörd av en elefant i en clownbil!

Nu måste jag sätta fart så lilla hunden får gå ut o kissa innan jag ska jobba!

Känns bra nu!

Vägde in mig på 67.8 imorse så vi säger startvikt 68kg. Körde en timme nu, blev powerwalk och lite jogging på löpbandet, lite mage och ben. Så dumt att man måste gå o jobba, kunde ha kört mycket mer, hade hur mycket energi som helst trots att jag körde på fastande mage!

Nu har jag som mål att få astman i schack så jag kan köra tyngre löpning, få upp en kontinutet så jag tränar minst 4 dagar i veckan, komma ner på 63kg, även om det kan va svårt med muskelökningen, men det är bara att köra!

Om typ 9 veckor drar vi till Thailand så då vill man ju ha snygg beachkropp som man kan klä i massa billiga thailandkläder! Shit jag kommer ha 18 bikinis, haha, en för varje dag typ:P

Kollade på jobbet igår ang. Sats. OMG, har avtal på 98kr/månaden och en fast avgift på 850, dvs 2050kr cirkus för ett helår... plus att jag har 2600 i friskvårdsbidrag! Hade man gått dit som en annan noob o tecknat hade jag hamnat på typ 5000! Så mjaa det blir nog Sats! Ska kolla om Frida också kan få det trots att hon bara går på timmar, vore ju grejt!

Fan vad det känns bra nu, hade bara velat slippa joba nu så jag kunde träna ännu mer! Frida slutar ju tidigt så hon skulle dra o köra en sväng på löpbandet efetr jobbet, jag hinner ju knappt dit innan de stänger så jag får väl träna lite hemma!

Nu ska här sminkas och hällas i det sista kaffet sen är det jobbajobbajobba! Pengarna ska rulla!

Work it bitches!

Blev ungefär 1½ timme på gymmet igår, synd att jag inte slutade tidigare så vi kunde gått innan för man blev ju verkligen pepp när man kom igång. Körde kondition och armar, nu blir det kondition och ben om 25 min! De öppnar kl 7 så då ska vi hänga på låset, frida börjar redan 8.45 sen så blir ett expresspass. Hitta inget hänglås annars kunde jag ju stannat en stund till, men jag måste ju iof hem o gå ut med Zion. Hinner köra lite över en timme och det är ju inte fy skam!

Nej nu måste jag gå o möta Frida! Tjing!

Kickstart 2011 - getting ripped!

Nu är jag pepp, på riktigt, inte intalat mig själv att jag är det utan verkligen PEPP!

Nu blir det socker och kolhydratsfritt, mycket proteiner fett och fibrer! Har börjat dagen med två ägg, en halv avokado, en halv tomat, lite gurka och en klick creme fraische. Och kaffe på det, för att inte glömma omega-3 tabletter! Hittade med fiskgelatin på Life, de var inte superstarka men helt ok, har ju lite svårt för fisk i perioder så bra att ha kapslar så man vet att man får i sig ordentligt!

Ikväll ska jag och Frida gymma, kanske simma en runda också, fixa ju en veckas gratis träning på badhuset, gratis är gott! Så nu den här veckan ska vi kickstarta och träna järnet, dra till klätterhallen nån dag också. Sen blir det nog svettis, ska kolla på jobbet bara för jag vet ju att vi har nånting med Sats därigenom....


Känns bra, har som mål att komma i ett par jeans jag köpte i början av förra sommaren, kom nästan i dem då så köpte dem som en morot på rean, men sen gick det utför haha! Nu jävlar! Måste ju kunna köpa massa snygga saker i Bangkok också!


Oj nu var klockan mycket, lite smink och kissrunda med hunden sen är det jobb igen!

Söndagsäventyr!

Var på dop nere i Vadstena klosterkyrka igår, hann med en sväng via svägerska Lina med familj på ditvägen. Shit vad tjock jag blev, först våfflor med både salt-topping i form av gräddfil, rödlök, ost och rom, sen lite sött i form av grädde, glass och sylt! Efter dopet blev det mottagning med Chili sin Carne för oss veggosar, och tårta och kaffe på det, så idag blir det att röra på sig kan jag lova!

Dopet var jättemysigt även om jag själv inte gillar hela idén för mina hypotetiska framtida barn, men det är en annan historia. Jag och Gustav satt o höll handen, prästen som också är barnets morfar och brukar agera jultomte i Gustavs släkt är jättebra, när Torbjörn pratar så lyssnar man!
När vi satt och åt i församlingshemmet var det helt tyst kring vårt bord, vilket Kalle kommenterade och jag sa: Jag lyssnar på Torbjörn (som stod några bord bort och pratade om när Gustav Wasa bodde i huset som numera är typ extrahus på hans prästgårdstomt), då visade det sig att alla vi barn vid bordet satt o lyssna på Torbjörn haha. Eller barn o barn, vi är ju runt 20-25 allihop men vi brukar bilda ett barnbord med alla kusiner (och jag då) vid sådannahär tillfällen.

Hur som helst, kom hem framåt 20, spelade fable, och jag blev arg för jag ville göra lite quest innan vi gick vidare med storyquesten, men det passade inte herr Kraft och nu är vi på nån jävla nedräkning tills mörkret ska ta över oss så vi kan inte springa runt o lalla på massa fjantquest och få pengar och guild-seals som behövs för att få bättre vapen! Gaah. Jaja vi får väl se hur det går!

Nu är planen att sminka mig, hämta Maria, dra till Linkan, bränna pengar på Ikea, Biltema och diverse andra roliga ställen! Wiie!:D

Puss puss!

Fredag: Long time no seen

Varit ledig i två dagar, helt sjuk skönt efter den stressiga julen. Har hunnit spela en del Fabel (HAHA jag är världens tönt), fixat lite hemma, myst med djuren, klippt klor, klippt bröder, ätit på tok för mycket mumsigheter, sovit och haft det skönt.

Jobbar långdag idag, sen är det helg igen, helt stört, känns ju som jag precis haft helg, men jag klagar inte! Försöka träna lite i helgen, har bara helt störd träningsärk från det där jävla EA Active, man gjorde ju bara squats hela tiden, inte min melodi, nej det blir Dance Central nästa gång vi köper spel.

Jag och Frida ska ju ta oss i kragen o bli bodybuilders i vår, badhuset hade en gratisvecka i Januari som vi tänkte utnyttja för att komma igång, simma och gymma lite!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Oj hoppsan, sorry, totally random! Men alltså Rihanna är ju för bra! Var tvungen att sjunga med lite! ...........Och nu har jag den som ringsignal!

Jaja vart var jag någonstans? Jo gymma ja, seriöst, fan jag drömmer mardrömmar av att jag gått upp så mycket i vikt, inatt så sa Gustav åt mig att det var väl dags att jag gjorde nåt åt min övervikt. Inte för att han skulle säga det irl, han gillar ju lite mjukis men nu fan måste något bli gjort! Bra att ha med sig Frida också, så kan vi peppa varandra! Men sen vart man ska ta vägen är ju frågan, visst trivs man på badhuset kan det bli det eftersom man kan simma, typ hur skönt som helst. Men har ju hört både det ena och andra om det stället... sen har vi ju svettis, men de har ju rätt litet gym så man får stå o vänta, Actic går många jag känner på men jag tycker att deras scema med klasser verkar lite b, sen har vi ju Sats som ligger två kvarter bort, skitsmidigt... men typ dyrast i stan! Och Frida har ju inte heltidstjänst så hon behöver ju ha något som har lite vettigt pris, jani, jobbogt jobbigt. Hur som helst måste jag få arslet ur och bygga upp kroppen, sen blir det massa klättring innan Thailand så man får upp styrkan i fingrarna. Massa kondition måste jag köra också, tjejvättern är ett måste iår, med min supertuffa cykel, fan vad jag saknar den, vill ha barmark nu så jag kan dra ut och bara köra på.

Happhapp, nu ska jag väl sminka mig o lite sånt så jag kan gå o jobba sen.


Gårdagens frukost, hade mamma, bror Daniel och svåger Anton på besök. Lyxigt värre med massa mat:D

Mamis new rack!

Köpte den här hyllan för typ 1½  år sen, sen dess har den bara stått inplastad o samlat damm, men igår fick jag ett ryck och beordrade bröderna Kraft att få upp den! Ställde bara lite grejer proosoriskt där för att se hur det blev, är rätt nöjd faktiskt. ar ju sån stor tom yta innan.

 

Sen ser det ju oftast ut såhär i vår hall:

 

Så häromdan köpte vi en ny hylla och förlängde den i har över dörren, så jäla skönt att få undan lite! (Plus att nu kan jag ju köpa ännu mer skor!)

 

Alla Converseskor fick plats!

 

Okej sugiga bilder men jag tog dem med iPhonen, sånt man får leva med!


Tavla

Är sugen på en ny tavla i vardagsrummet, i egen regi - som vanligt. Istället för den svarta och lila tavlan vi har nu vill jag ha en lika stor men ljus och mysig. Typ såhär:






Lite shabby chic sådär med våra initialer!

Sudd




Ungefär såhär minns jag nyår.

Tvåtusenelva

Efter att ha blivit med Xbox är mitt liv ställt upponer.

Jag tänker bara på Fable. Det exsisterar inget annat.

Min blogg suger ju hästballe, men jag är inte så sugen just nu. Kanske lite senare. Men först måste jag tröttna på xboxet!

Lite uppdatering, Thailands-backpacken är preliminärbokad till start 17 Mars. HItta flyg med Finnair här i från Norrköping, via Helsingfors och sen till Bangkok för 6300 per person! Woho! Gäller bara att gubben får ledigt!

Fan vad datorn laggar. Nej nu lär ni inte höra av mig på ett tag, är ledig på onsdag, kanske skulle ägna lite tid åt bloggen då?