Valborg!

Jahani, idag är det valborg, vi stänger tidigt och det står en vinare i kylen. Bra skit!

Det är på dagen ett år sedan jag sist åt kött, jag hade inte ätit sen typ januari men fick ett dumt infall att äta kött när vi var hos Teresia och Sandor och skulle grilla. Mumsa som bara den, sen låg jag magsjuk i tre dagar efteråt. Blä! ALdrig mer kött sa jag. Men när vi var i Stockholm med Maria och Martin så fanns det kycklingspett i jordnötssås i buffén vi åt. Ska bara smaka liiiite... Fy FAN! Det var så jävla vidrigt, åt första tuggan och sen spotta jag ut resen, jo tjena blev helt superillamående så väl på Gröna Lund var jag grön i nyllet innan vi ens satt oss i karusellerna.  Så nej ingen mer kyckling för min del heller!

Usch jag mår verkligen illa över tanken att stoppa det i munnen nu, något dött djur liksom, öööuuuhh. Så jävla ofräscht.

Happhapp, vet inte vad man ska hitta på ikväll. Känns ju som man vill göra något mysigt! Aja vi får se, måste sminka mig nu!


Projekt!

Okej nu har jag börjat fila på ett megainlägg om vardagsekonomi. Tänkte ju att jag ska ta tag i bloggen lite mer så jag ska försöka skiva lite temainlägg då o då. Om jag kommer på något bra att skriva om! Jag får frilansa lite för mig själv haha!

Kan ju publicera mina "forskningsarbeten" från lågstadiet om Backstreet Boys och Spice Girls. Eller något av mina ödle-projekt. Jag älska typ ödlor när jag var liten.

Ska upp till mormor imorn på dagen för att fika lite, ska nog försöka släpa mig ur sängen lite tidigare och jobba lite på bloggen. Få lite ny positiv energi!

Ta tag i saker

Jag vill ha mer tid på dygnet. Och ork.

Tror jag är klar med min diet nu. Har stannat av, kanske kör en kort kur snart igen men känns som jag vill komma tillbaka till vanlig ätrutin igen. väger ju ändå 64 nu och det är ju helt okej!

Vill ha mer energi till att blogga, sista tiden har bloggen bara varit ett sätt för mig att få ur mig dålig energi. Sån blogg vill jag inte ha, jag vill ha en rolig och inspirerande blogg som är detsamma för mig att skriva. Det är ju faktiskt kul att blogga!

Ska kolla med Anton om vi ska leka tv-producenter i helgen och spela in lite matlagningsprogram! Värsta dreamteam!


Vino

Lite sugen på att ta en vinkväll i helgen. Mmm, ett stort glas rött och lite ost till det! Mummagumma!

Funderingar

Hade jättesvårt att sova igår, Gustav fyller ju 25 iår så jag vill göra något speciellt för honom. Låg o tänkte på hur man skulle kunna styra upp en fest, om vi ska åka iväg nånstans, vad jag ska köpa. Det är fan skitsvårt! Jag kanske skulle göra som Päivi och ta poledancing-lektioner och sätta upp en stång i vardagsrummet?



SERIÖST! jag hitta precis min nya idol! SHIT!


Servis - vuxenpoäng

Denna underbara serie köpte vi på Ikea sist vi var där, älskar den! Ser ju sådär mysigt gammeldags ut. Enda problemet - tallrikarna får inte plats i diskmaskinen!

Får bli finporslin helt enkelt! Dessutom är ju tallrikarna apstora och de gör ju att man äter större portioner, man vill ju fylla tallriken liksom!


I just died a little

Seriöst, kaffepressen har pajat, glaset har spruckit. Och mitt redcup är slut. Får chansa på att brygga en kanna ändå, kanske lite glas i magen men vafan jag måste ha kaffe!

Dag 30 - modet sviker

Urk, idag mår jag bara pissigt. Trött, grinig, ont i magen. Jag vill vara hemma från jobbet och ligga på soffan och äta frukost hela dagen och se på Hollywoodfruar. Har idag och fredag kvar att svälta. Kanske söndag.
Jag orkar inte bry mig nu, hela kroppen är helt trött, jag vet ju att det är bra, för jag har så lite energidepåer att kroppen måste bränna mer av fettreserverna för att orka. Meeen!
Humöret har fått sig en rejäl törn. Tjafsades som fan igår på jobbet och jag som i vanliga fall brukar hålla låg profil vid såna händelser lacka ur totalt. är fan fortfarande arg.
Behöver ett nytt jobb fan. Ett mer harmoniskt utan massa intriger. Men det är ju inte undra på när vi sitter ett gäng brudar i stort sett på varandra inspärrade tillsammans hela dagarna. Skulle vi varit apor skulle nog nån fått satt livet till vid det här laget. Men det är nog inte långt borta... som tur är får vi in lite manliga kollegor över sommaren, hoppas det hjälper.

Har hällt i mig en stor kaffe, orkar inte fixa nåt till. Sparar kalorierna till lunchen. Ska sitta i huvudkassan idag, kan bli skönt, kan jag sitta där och sura som en annan häxa. Kolla om det finns lediga jobb som sängprovare på hästens. Det skulle jag vara sjukt bra på!

Hoppas ni får en trevlig jävla dag mother fuckers! HA!

Köttlustar

Bra sugen på kött alltså! Fan jag får cravings ibland, inte på kött så - men på kebab! Fy fan vad jag saknar kebab! Med flottig sås och massa pomme ifrån Gu'va Gott!

Blir hamburgare från Hälsans Kök ikväll, de är så köttlika i konstistensen som man kan komma. Underbart goda! Vet ju att jag har en gloriefierad bild av kött, för jag minns ju bara hur bra det smakade när man var fyllehungrig o sådär. Om jag skulle äta det nu skulle det bara smaka skit, höll på att kräkas sista gången jag åt. Men ändå kan jag inte sluta fantisera om att smygäta en kebabtallrik! ICKE! Jag är en fin människa som klarar mig utan kött. Och som tack för det har jag köpt en påse godis till efterrätt! Så det så! Ibland är det bra att vara vegetarian!

Ajajaj

Fan vad magsäcken krymper av den här dieten. Åt 2 små scones, en finncrisp med ägg och drack 2 koppar kaffe. Känns som jag ätit upp hela Kelloggs fabriken! Krampar som bara den i magen! Jaja, ska väl hålla mig mätt ett tag nu iaf!

Har varit ute och gått en runda med en Zion som var betydligt duktigare idag, han kanske blev lite blidkad av min vrede. Försökte ställa sig in och slicka mig i ansiktet igår, i helvete heller! Jag vet vart den tungan varit!
Nu när jag åt frukost i soffan la han sig tätt intill och vifta på svansen. Seriöst man kan ju inte vara arg på honom. Men Gustav har pratat med Matilda nu på morgonen och de kom fram till att vi får försöka med en kastrering, lite borde det hjälpa iaf, han är ju som aggresivast när det är löptikar som kissat överallt.

Nu blir det jobb till 18, huvet känns tuuungt. Hoppas det finns kaffe när jag kommer dit. Hade nästan slut på mitt Red Cup så blev ganska svaga koppar förut. Kaffepressen stod i diskmaskinen så orkade inte fixa med det. Lite juice skulle sitta fint, fast jag har borstat tänderna så det är nog ingen hit! Happhapp, off to work nu då!

Tisdag: Energi tack

Så! Nu har jag släpat mig ur sängen extra tidigt! Tagit en dusch och smörjt in mig, nu väntar frukost i soffan till Gossip Girl! Skööönt med långmorgon!

Survivor

Shit, jag är såå trött.

Humöret nere vid fotknälarna kan jag lova. Zion fick tokspel förut när vi varit ute med Maria och Martin och gått runt åbackarna. Baah, orkar inte ens skriva om det, blir bara arg på honom. Han har fått för sig massa dumheter och blivit så aggresiv sista tiden. Men samtidigt kan han vara världens lilla fjantiga gullunge. Schizofren?

Har gjort ansiktsmask och lagat chiligryta till imorn, lite trapeutiskt sådär. Ska ta o lägga mig nu, helt slut. Fan vad gött det ska bli att äta imorn igen. Ska gå upp extra tidigt så jag kan äta frukost och se Gossip Girl tror jag. Mmm, skönt! Jo det låter som en bra plan. Hej på er!

Varannandag diet - dag 28

Kör sista veckan nu tänkte jag. Får se lite hur jag känner i helgen:D Tror inte jag kommer ner på 62 tills dess men känns som jag är nöjd för tillfället iaf! Tills jag ställer mig på vågen..

Blev denna konstallation plus två koppar kaffe till frukost, nu till lunch kör jag två quornfiléer med lite timjan och minikeso. Jag älskar verkligen quorn! Mmmm! FÅr se vad jag hittar på till kvällsmat, kanske en proteinshake. Behöver lite extra känns det som, blev dåligt med det igår eftersom vi käka take-away på bara grönsaker. Sjukt dåligt att det är så svårt att få tag i quorn när man äter ute. Är det vegetariskt så är det typ alltid proteinfritt. Eller med massa bönor i. Okej jag gillar bönor men inte när jag går ut o äter, det är ju fattigt, man vill ha fint när man går ut ju!

 

Ska försöka mig på en långpromenad ikväll direkt efter jobbet. Bästa sättet att hålla dieten är ju att motionera, man bränner kalorier och kan inte småäta, man glömmer ju rent av bort att man vill trycka hela nyllet fullt av bearnaisesås!

 

Längtar tills imorn, har scones kvar från igår som jag ska unna mig till frukost. Mumma!


Outfit of the weekend

Klänning från MQ, nitbälte från Lindex barnavdelning, berlock och randiga strumpbyxor från H&M, nitarmband från New Yorker! Riktigt härligt att gå i klänning nu, ett par svarta strumpbyxor gör att man inte känner sig för naken!


Summernights

 

H&M skickade ju ut 20% på alla underkläder häromdan, passade på att inhandladetta söta set! Ser så härligt somrigt ut med turkost. Bh'n sitter jävligt tight dock, men det är ju bra, hålls grejjerna på plats!

Man måste ju göra sig snygg för sin kille så att han inte tröttnar... Eller iof verkar det ju som han gjort det... han var ute och testa jaktmarkerna i helgen så att säga. Jag och frida satt hemma och drack bubbel och hade det mysigt, diskuterade våra förhållanden och hur bekväma vi är i dem. Inget att oroa sig för, litar på varandra till 100%. Jo tjena. Samtidigt som vi sitter och säger det blir Gustav uppraggad av en kille från sitt jobb. Och nu snackar vi ingen ful kille. Nu snackar vi en välutseende bi-kille med stil alltså. Fy fan, jag har competition. Och hur konkurrerar man med manlig kärlek?

 

Jaja, måste dra o jobba nu då. Har haft en jätteskön lång morgon med solskenspromenad och mini-kcal frukost i lugn och ro. Dags att möta kunder!


Söndagsmys

 

Hade en jättemysig dag igår, kom ur sängen skapligt, gick ut och joggade med Zion sen bar det hem igen för stök och bök i köket! Lagade Amerikanska mini-bananpannkakor, bakade scones, gjorde en mumsig oströra med färsk basilika och soltorkade tomater, skar upp honungsmelon, bakade smördegspuffar, sen serverade vi något bosniskt bröd som Gustav hittade i frysdisken på Willys, mumsmums! Blev massa mat kan jag lova! Magen sprängdes nästan! Maria äter ju faktiskt för två så jag var ju tvungen att bunkra upp med lite extra hallå. Dessutom satt resterna fint till kvällen:D

Sen bar det av på roadtrip! Wiie! Först MediaMarkt där det var världens jippo och hur mycket människor som helst. Sen tog vi McDriven i stockholmsrondellen och köpte läsk. Fan vad jag skriver sen mycket. Jaja, SEN åkte vi mot IKEA! Woho!

Alltså vad är grejjen med Ikea? Man mår bra av att handla där! Blev en ny servis, våran är så jävla kantstött. Lite annat skit också men det får jag ta i ett separat inlägg.

I bilen hem höll jag på att dö av hunger, det var den precisa motsatsen till hur jag mådde när vi först åkte hemifrån. Kunde inte sluta tänka på mat och vi bestämde oss för att äta lax och potatis när vi kom hem. Väl hemma höll jag på att gå under, inte fan orkade jag vänta på att laxen skulle tina och potatisen bli färdigkokt, tur att jag har en sån fin man. Han cyklade upp till Spicy Hot och köpte massa überstark mat!

Fast jävla SH, jg brukar köpa wokade grönsaker med tiggerräkor på thailändskt vis, men nu var jag lite snål och tog något som hette likadant fast utan räkorna. Gustav säger 3 gånger när han ringer o beställer att det ska vara thai, man kan välja kinesiskt också. Sen när han kom hem smaka det helt annorlunda, men det värsta av allt: ANNANAS! Gaaah! Det är bland det vidrigaste man kan ha i mat! Hallå, i drinkar, uppskuret som tilltugg på sommaren, i paj - Fine! Men i mat! Blääää! Jag var bitter. Menmen, det dög väl. Baah. Fick äta lite glass med mosade ballerinakex i till efterrätt som tröst:/

 


Dagens inköp!

Blommigt linne från New Yorker 99.-

Ljusorangea jeans Cubus 199.-


Save my sweet lips

 

MMM! Smakar hur jävla gott som helst! Och skyddar läpparna!

Tumme upp!


Give me heat

Nu skiner ju solen iaf, lite värme skulle inte sitta helt fel det häller. Känns att det går åt rätt håll nu, har köpt lite basilika och ljusa pelargoner till köket. Lite grönt gör så mycket för ett rum, och välbefinnandet! Om nån vecka skulle de börja få in lite mer kryddor på plantagen så då ska jag dit och storhandla! Hela köket ska vara överbelamrat med kryddor! Måste ju ha det till mit matlagningsprogram, Anton har gått med på att vara kameraman/producent. Skitbra! Ni kommer väl att titta?


Ring in våren!

Titt så söt jag hitta på Cubus!


Fame-whore

Jag och Zarah sa alltid när vi var små att vi skulle ha ett eget matlagningsprogram, det skulle heta Matprat med Zarah&Evelina eller Vilse i mitt eget kök. Kom på det nu häromdan, alla tjatar jämt på mig att de vill ha hjälp med att laga vegetariskt och sådär, klart som fan att jag ska skaffa en YouTube-kanal där jag har mitt eget matlagningsprogram!

Jag kommer bli värsta kändis som får eget tv-program och grejjer!

WOHO! Fatta bra plan alltså! Ska hitta på lite roliga grejjer att laga nu, göra en logga och hitta något bra videoredigeringsprogram för dummies.

Men en fråga återstår! Vad ska jag kalla programmet? Måste fila lite på det... kommer bli hur stort som helst!

Städtant

Dags o ta tag i stöket!

Är lite kaosaktigt här faktiskt. Har börjat röja lite tvätt, fixat lite på balkongen, ska nog storstäda sovrummet och våra håriga djur. Lupin behöver en storstädning med borstning, tvätt och trimm av rumphår!

Behöver få lite fräscht runt mig så jag blir lite nyinspirerad!

Fredag: Jippie!

Yes, idag ör en bra dag! Solen bestämde sig för att titta in för en stund, jag är ledig, det är ätdag! Har börjat dagen med att sova så länge jag kunnat men till sist var jag för pigg för att ligga kvar i sängen. Nu ska jag snöra på mig mina Nike's och gå ut en sväng med Zion. Sen blir det frukost i soffan med Gossip Girl!

Sen måste jag nog städa lite idag, så man kan bjuda hem folk om lusten faller på!

Reumatiker med hängpattar

Fan! Jag får så jävla ont i händerna när det är kallt ute... kan knappt röra fingrarna. Gaah. Som om det inte vore nog börjar jag bli seriöst trött på mina tuttar. De är för jävla jobbiga, skulle vilja skära bort en slamsa skinn så de blir lite tightare och kanske tar lite mindre plats i bh'n. Fan vad skönt att ha C-kupa! Nu har jag D75, vilket är typ världens muppigaste storlek. Ibland kan man hitta fräscha bh'ar. Men oftast är det helvita fula jävlar på typ Lindex. Jag fattar inte folk som förstorar lökarna. Svindyrt med snygga stora bh'ar. Men vafan har man råd med refills så är ju kanske inte money an issue. Eller så tar de ett fett jävla banklån och sitter i skuld resten av livet, men med en hel garderob av snygga bras. Och feta tuttar. Alltså int en hel garderob tuttar, men ni fattar.

Det finns ju tydligen en lite nyare teknik för bröstlyft, man skär som en ring runt bröstvårtan och drar åt huden så att ärret blir runt vårtgården och inte så iögonfallande. Jämfört med det klassiska ankarsnittet som ger något så vedervärdiga ärr så det finns inte. Det är typ min enda rädsla, att få fula ärr! Gaah, okej jag har planerat o vara med Gustav resten av livet, MEN, det knakse int eblir så och då om man träffar nån ny så kommer jag säkert ha svårt att visa mig naken med de jävla snitten under tuttarna.

Alla säger "vänta tills efter du fått barn". MEN VAFAN! Jag vill ha barn om kanske 7 år, då kanske jag fixar tuttarna när jag är 35. Vadfan ska jag med det till då? Det är ju nu jag är 23 men pattar som en 80åring, det är nu jag vill vara snygg. Speciellt när jag gått ner så mycket i vikt. Gustav tycker att det är onödigt o blablabla. Jävla moralkotte! Fan jag vill ha snygga tuttar så jag kan stå i duschen och spegla mig och känna mig snygg och nöjd. Nu är jag skitsnygg i underkläder. För då sitter ju tuttarna på rätt sida om ekvatorn så att säga. Men utan känner jag mig apful och bläää. Och jag hatar att inte kunna köpa vilken bh jag vill! Jag vill ha små tuttar g'dammit! Men inte myggbett.

Nån som har 33-papp så fixar jag? Man kanske skulle starta en insamling på Facebook. "Jag är 23 och har hängpattar som en 80-åring, hjälp mig samla ihop pengar till ett bröstlyft!"

Fuckit

Nej fan jag är för cool för HC. Det blir te med Frida istället!

It's raining men!

I wish!

Fan det blaskar och haglar, jag blir för jävla deppig. Men som tur var har jag en liten solstråle som heter Frida i mitt liv! Hon ringde förut och bjöd med mig på en tjejsittning nästa vecka med lite god mat och show - troligtvis lite naket. Woho på den alltså! Får man klä upp sig och vara lite snygg, helt ok!


Invigning

En av mina vänninor har övertalat mig att komma med till Hageby Centrums nyinvigning som Östergötlands största köpcenter. Sen efter jag gått med på det sitter hon o gnäller: fan jag kommer inte orka det lär vara massa utlänningar som har 18 barnvagnar och 32 ungar var som är överallt... jag orkar inte!
Nummer ett: hallå du är utlänning själv.
Nummer två: vässa armbågarna för fan!

Det ska tydligen vara massa erbjudanden och sånt, man är ju inte sen med att missa ett fynd hallå!
Nåt som är konstigt är ju att de väljer att ha premiären dagen innan löning! Inte för att det spelar mig nån roll, jag har massa pengar på banken! Men typ alla andra är ju fattiga dan innan löning, jävla oekonomiska jävlar. Mohaha!

Jaja, ska bli kul o se hur det går. Fan måste ta på mig något fräsigt, så man sticker ut på invigningsfesten, det kanske är massa kändisar där! Eeeh... nej fan vad pinsamt det här känns. Man kanske skulle vara cool och skippa skiten?


Trött för bövelen

Seriöst mina ögon hänger nere vid knävecken! Tur att jag har en sånt undebar mamma som ska vara hundvakt idag, hon kommer om nån timme och går ut med Zion så jag slipper lång morgontur. Fan jag vågar inte ge mig ut i trafiken i mitt tillstånd, lär väl bli påkörd, reaktionsförmåga noll.

Det är dag 24 på min varannandag diet. Igår åt jag massa mums. Usch vad jag skäms. Hade bestämt mig för att väga in mig idag och jag kan lova att det var ångestladdat! Ställde mig på vågen, det jävla aset visade på 65.5, -0.1 alltså, jag höll på att kräkas av ångest men då ticka den över till 64.2 istället. Tur för den, annars hade den flugit ut genom fönstret! Vågjävel.

Skicka ett sms till Gosia precis om vi ska skita i att öppna idag, chefen är ju ändå hemma så hon märker ju inget... Haha, om det ändå vore så enkelt, vi har ju kunder att serva, inte nog med våra egna utan vi är ju även ombud åt 2 andra banker som skickar sina kunder till oss. Så jaja, det är väl bara o dra på serviceleendet!


Såhär känner jag mig. Tänk om man kunde få vara en liten bebis idag och bara ligga i någons famn utan ett bekymmer i världen. Vad fint det skulle vara.

Sötnosen är Milla's Thelise!

Nejtack

Shit det är sånt tjat på att jag ska skaffa barn nu, alla är på tjocken runt mig och det blev ju inte bättre efter att tanterna på jobbet fick se mig som lektant när vi åkte till Stockholm. Jag som är så bra med barn borde väl skaffa ett helt fotbollslag nu med detsamma! Ööh, nejtack.

Var ute med Zion och gick, så går en pojke och försöker mata änderna i strömsparken med smågrus, vilket de inte alls är sugna på. Sen när vi går förbi ropar han glatt: Mamma! Hunden kanske tycker om sten! Och sträcker fram handen med grus åt Zion. Nejtack inga småstenar idag tack.

Fatta hur frustrerad jag kan bli på Zion när han bråkar, honom kan man åtminstånde ryta åt och dra åt kopplet och sånt där, fatta om det är ens eget barn som sätter sig på tvären, kan ju gärna inte tvinga ungen att lägga sig ner på gatan och visa sig undergiven när jag blir arg. Nej barn väntar vi med tills jag blir en mer harmonisk människa med mindre aggressionsproblem.


Ungar är för söta.

Dagens kisse

Han är förjävla söt min Lupin!


Summerboy

Titt så fin man är på femöresbron!


Veckan har vänt!

Jobbar bara idag och imorn, lär väl inte ha larvigt mycket att göra direkt. Prata med chefen igår, hon tyckte att vi skulle ta ett krismöte på Waynes Coffee, haha, det är våran grej! Bästa kaffet jag svär!

Seriöst jag får ju kramp i käken här! Köpte ett bröd som finns på ICA bland "finbröden" som heter Vale, på surdegsbröd med russin, valnötter och linfrön i, ja det köpte jag i förrgår och nu skulle jag äta den sista som vid det här lagret är som gummi. Men fy fan vad gott det är! Bara spola i sig lite kaffe så det mjukas upp!

Usch vad deppig man blir direkt när regnet kommer, Zion var inte alls intresserad av att ut o gå förut, inte jag häller för den delen, blev en 20-min runda iaf så jag fick rört lite på fläsket. Åååh, det måste vara fint väder i helgen!!! Gaah. Enligt vår
app på skrivbordet, som för övrigt är skittuff, så ska det regna till på söndag. Vad är det för bullshit? Jaja, jag får väl bjuda över lite flickor på fredag för lite vinande. Gustav hade bowling med jobbet som han skulle på om vi inte kom iväg så jaja det får väl bli vad det blir. Men jag behöver seriöst träna! Gaah!

Nej lite mer kaffe va.

Känns bra!

Ojdå, glömde posta detta igårkväll:

Sådärja!

Ute och gått typ 1½ timme med ankelvikterna runt fötterna! Skönt att prata lite skit med Frida och få frisk luft. Blir nog en stund på spikmattan nu med lite ljudbok, blev aldrig nån igår, fastnade i en skållhet dusch istället. Måste göra lite situps på pilatesbollen först bara.

Äntligen hemma!

Sådärja!

Hemma, at last! Helt dött sista timmen på jobbet. Vi har ju också drabbats av askmolnet och de inställda flygen, men men. Det löser väl sig hoppas jag. För jävla drygt att sitta och rulla tummarna i ovissheten. Jag lider fan med dem som sitter strandade runt om i världen, vad fan ska man göra?

Har avnjutit en sisodär 200kcal i form av quorn, paprika, squash, sallad, soltorkade tomater och keso. Mmm! Ska ta o ringa Frida och se om hon ska med på en promenad nu. Bränna lite kalorier inför morgondagen! Då är det ätdag!

Seriöst

Live från finansvärlden: det är dött. Världen har stannat. Livet är en bubbla.


Never drink and drive

En gång i min ungdom gjorde jag något så urbota dumt på fyllan och villan. Jag satte mig, utan att ens tänka på det, i en bil med en rejält berusad chaufför. Jag visste knappt vem han var, han ropade på mig efter Otten och frågade om jag behövde skjuss hem. Aafan, jag kände igen honom och han visste ju vad jag hette så jag satt mig i bilen. Efter bara några kvarter slår det mig att fan det var ju grabben som bjudit på helrör och skumpa hela kvällen. Bilen vinglade fram och tillbaka på motorvägen och han körde helt hysteriskt fort. Jag kissa nästan ner mig så rädd var jag. Aldrig någonsin att jag gör om något så dumt, eller sätter mig själv full bakom ratten.


MEN, hur som haver, läste en
rolig artikel idag om en gubbe som skulle över till en granne på några öl... redan onykter när han satte sig i bilen, dvs. sina barns barbiebil - med topphastighet på 6km/h. Blev stoppad av polisen och fick körkortet indraget i 3 år! Haha, ja man ska fan inte sätta sig bakom ratten på något fordon om man druckit!
Det bästa var ju att han försökt köra ifrån polisen också! Haha!

Dag 22

Okej, samla krafterna igen!

Har börjat dagen med en 40-min promenad med Zion, plockat lite disk o sådär! Nu är det frukostdags och jag har tagit 2 sjufrön-knäcke med minikeso (ovanligt) och ett glas kaffe med lite mjölk. Ska försöka hälla i mig ytterligare ett glas sen men vi får se hur det går med den saken. Var duktig och fixade lunch också, blev två quornfiléer stekta i ½msk olivolja. Tar nog en timmes lunch så jag kan gå en kvart med Zion också. Stänger ikväll så ska ringa Frida när jag kommer hem och så ska vi nog gå ut och gå runt åbackarna, får kolla om Carro vill hänga med också, hon skrev på fb att hon ville gå ut och gå efter jobbet men tyckte att 20 lät så sent. Vafan mörkrädd eller? Oouuuh!

Känns lite som jag g ått upp i vikt faktiskt, känner mig typ uppsvullen över magen o sådär. Väger mig på torsdag om jag vågar, fan om jag gått upp igen. Siktar på så nära 64.0 som möjligt. Igår gjorde jag så jävla god kvällsmat så jag mumsa ju i mig för ett halvt kompani, kan ju ha något med svullnadskänslan att göra:D

Kollade på vädret igår, såg ju inte allt för lovande ut inför helgen, men det kan ju ändra på sig, hoppashoppas! Jag måste ut och cykla fan! Men det är inte kul i regn och kyla:/

Jani, då var det bara att dra på lite smink och bege sig mot jobbet igen då!

Pussinuss!


Mmmm.... croäsäääänt!

Evelina the snåljåp

Ibland är jag så dumsnål. Ibland är jag bara som jag är.

Jaja, var på Lindex idag, de hade massa rea. Hittade 2 par jeans för 99kr st. Står i provhytten med det ena paret "mjaa de sitter ju bra o så... men de kommer säkert vara för stora snart". Provar det andra paret som jag får åla med i en halvtimme för att få på mig "mjaaa de är ju lite små... kommer ju aldrig komma i så små byxor!"

Vafan EVELINA! Det är jeans med ord.pris på 499/st. Ja du ska bli smal men du måste ha ett par nu, och du måste ju ha ett par som sitter som ett smäck när du blir smal! Måste ju ändå ha ett par nya jeans, nu fick jag ju två par skamligt billigt. Så jag tog mig faktiskt i kragen och köpte dem! Jag har ju lagt betydligt mer pengar på betydligt dummare saker förr!:D

Gonatt

Varit ute och gått långpromenad med Frida runt åbackarna i typ 1½ timme, asskönt! Att röra på sig och få lite frisk luft gör susen, känner mig som en ny människa!

Ska ta och duscha av mig nu sen bädda ner mig i sängen med ljudboken i öronen, Giza under täcket och Lupin vid huvudet. Myspys! Är jättesovsugen, alltså inte trött, men ligga i sängen och mysa sugen. Typ. Eller jag är ju trött också, på sånt skönt sätt som man blir efeter en kvällspromenad!
Var tvugna att flytta runt lite på schemat imorn så fick stängningspass, woho! Sovmorgon, eller ja, jag måste ju gå ut en långis med Zion men jag kan sova längre än idag iaf! Skööönt!

Gäääsp.

How to burn kcal - the Evelina way

Hoppas, hoppas, hooooppas! Hoppas att det är bra väder i helgen, då ska vi ta och cykla hem till Gustavs mamma! 15mil t&r. Asschysst! Måste få några mil i sadeln på min nya cykel, annars kommer jag att dö på tjejvättern. Det kommer jag säkert ändå med tanke på hur otränad jag är, but still!

Måste bli lite hårdare mot mig själv och köra lite med bål, magen jobbar ju massvis när man cyklar så underlättar ju om man har en bra styrka där annars blir man ju jättetrött... pilatesbollen ikväll då! Skulle behöva sticka och klättra också, måste se om jag kan ha klätterskorna=/ Jaja en sak i taget! Kondition + magmuskler är prio just nu!

Dags att återvända till jobbet, c'ya bitches!

Lunchtime!

Fan var bra sugen på att gå o luncha på stan men kände att jag var tvungen att gå hem och umgås med vår lille hund! Inge kul o va ensam ju, Anton skulle iof dyka upp sen och ta hand om honom, skönt det så slipper jag stressa. Orka inte laga nån mat så det blev 2 kokta ägg, lite dinkel-fras med mjölk och två sjufrönknäcke med ost. Jag veeet! Skittråkigt på min ätdag, får laga något mumsigt ikväll... eller kanske gå via spicy hot och köpa kvällsmat?:D Ska promenera med Frida ikväll så vi kan ju råka gå förbi där... man vet ju aldrig... eller via en pizzeria kan hända.

Har iiinget att göra på jobbet, jo lite kunder här o var. Den här dagen kommer vara aplång! Ska gå via H&M på hemvägen o se om de har några vattenflaskor kvar, sålde ut dem för 10kr och mina från förra cykelsemestern är superäckliga så behöver lite nya. Dessutom var de lila! Det är ju supertjusigt! Inte lika tjusigt som rosa... but still!

Kanske skulle köpa lite våffelmix också, fan jag och Gustav har blivit våffelomaner! Mumma! Nej usch, skärpning här va! Bara för att det är ätdag behöver jag ju inte fläska ut som en amerikan!

Måndag all over again

Nä jag är inte bitter. Fan. Tog varken med mig nycklar eller mobil när jag gick ut med Zion, när jag kom tillbaka till porten fick jag lära mig att portkoden inte funkar innan kl 8. Men vafaaan! Jajaj Gustav börjar ju 7.50 så han borde ju komma ut vilken sekund som helst.... Nehe.
Fan stod en kvart och frös innan en tjej kom genom porten, när jag kom ut på vår loftgång kom Gustav som först... Gaah.

Saken blir ju inte bättre av att jag är hungrig som ett svin, böla som en femåring när jag kom hem.

Måste sminka mig nu, hinner knappt äta frukost! På min ätdag! *bööööl*

Dag 20 - every other day

Ja idag har det gått bra!

Började dagen med 2 Sjufrön-knäcke med lite minikeso och kaffe, typ 150kcal därnånstans.
Var ute och gick med Zion i en timme, sprang och busade lite med honom också så jag fick upp pulsen och han blev helnöjd!

Nu har vi cyklat till Willys och inhandlat lite nödvändigheter, typ quorn och grönsaker. Jävla motvind dit så brände massa kalorier, härligare med medvind hem, tog typ 3 tramptag eller nåt haha! Har slängt in några maskiner tvätt i tvättstugan så nu är det dags för mat! Blev lite quorn och grönsaker i lite krossade tomater. Kanske 150-170kcal därnånstans... orka va så noga. Huvudsaken är ju att man äter betydligt mindre än vanligt känns det som.

Hettar lite om kinderna från solariet fan.

Vufflebunny

Gick en sväng på stan igår med Carro, hittade inte nämnvärt mycket intressant. Ska ju ändå hålla lite i slantarna nu hade jag tänkt. Tog en sväng ner på Myrorna och hittade massa fräsiga saker som vi inte köpte!

Eftersom solen bestämde sig för att titta fram lagom tills vi kom hem så bestämde vi oss för att ta en våffelfika! Mums! Tofu-glass, grädde och blåbärssylt, herrejesus! Ja våfflorna gick ner dom med!

 

Snackade lite skit och jäste lite, sen blev det tacos, vi åt fan konstant kändes det som. Har ju inte träffats på länge så var ju tvugna att prata av oss lite. Hon och Johan flyttar ju både hemifrån och ihop nu första maj så det händer mycket, jag förvarna henne lite om hur jävla emotionell bergodalbana man åker första dagarna. Men hon såg väldigt mycket fram emot att komma hemifrån iaf, haha:D Rätt skönt att ha sitt eget bo faktiskt, komma o gå som man vill och inte behöva ta hänsyn till nån.

 

Nu ska jag springa iväg till solariet och sen blir det en sväng runt åbackarna. Tror jag ska springa lite faktiskt! Få upp pulsen lite! Tjingeling!


Evelina & the boys

Hade en trevligt kväll hemma hos Gustavs jobbarkompis August igår (hur coolt namn är inte det btw?), drack lite alkoholhaltiga drycker, skrattade och hade allmänt trevligt!

I've got the prettiest boy of them all.

He's the bro with the flo, Moneybrother. Haha:D

 

iFån-ligan

Hela kvällen kantades av ljudeffekts-appar, ja vad ska man annars ha en iPhone till?

 

 

Världsbäst!


My favourite time of day!

Frukost är det bästa som finns!

Igår slog vi på stort och duka upp hela vardagsrumsbordet, idag är det low-kcal dag så jag får hålla mig till kaffe och Vilmas knäckebröd med minikeso:/

 

Det är för övrigt något ni måste pröva! Sjufrön heter det, ja kolla bilden, kostar runt 30kr och är helt gudomligt gott! Smakar lite nötigt som knäck och är supergott som det är eller med nån god ost på!


Dagens fynd!

Fast i typ korallorange. Fanns ingen bild på hemsidan, men erkänn söt!

Låg på rean för 150kr, man tackar!


Fredagsmys

Bah!

Ikväll blir det inget fettande på soffan, har mumsat i min quorn och keso för typ 150kcal. Det räcker gott o väl!
SKa ta en sväng med Zion nu också, bränna lite extra kalorier!

Jävla Konsum blåste mig förut, gick dit för att köpa croissanter till morgondagens frukost, de var slut! Jävla as. Får gå dit imorgon igen och se om de fixat några nya! Jag vill ha croissantfrukost!

Nej ut o gå med Zion nu fan!

Varannandag diet - dag 18

Hemma på lunchen nu, varit ute en snabb kissrunda med Zion, Gustav kommer om 2 timmar så stackarn slipper vara själv så länge.

Blev 2 quornfilerer med 5cm skuash och lite lök, allt upphackat och stekt i teflonpanna, tror jag hamna på ca 100kcal. Till det en kaffe på typ 15kcal.

Frukost var kaffe och två finncrisp med minikeso som landade på typ 140kcal skulle jag tro. Mumma.

Känns bra idag, man blev minst sagt peppad av vågen, jag har nog inte vägt så här lite sen mellanstadiet. Ja jag var fet när jag var liten - därav min viktbesatthet!:D

Ikväll blir det rejält träningspass i form av att storstäda lägenheten! Haha, göra lite fint iaf... Vickan och Eric kanske kommer imorn bitti på lite brunchaktigheter, om solen inte sviker, vi skulle vårinviga balkongen, men vafan det känns sådär... annars får vi väl duka upp i soffan och ha det mys... oavsett så ska jag ha lyxfrukost imorn, croissanter, våfflor och apelsinjuice! Det är ett måste! Man måste passa på att lyxa till det när man kan, det går ju inte mitt i veckan direkt. Hur mysigt som helst att ligga i soffan och äta smarrig frukost och se på tv-serier i mjukiskläder. Haha vi låter som värsta fettona men det är typ tradition här, fast nu var det ett tag sen sist...

Jaja, nu ska jag hälla i mig det sista kaffet och dra till jobbet och ha möte med chefen! Pusspuss!

Where is the sun?

Men vafan! Jag och Vickan hade ju planerat värsta mysiga balkongfrukosten imorn... hallå! Jag vill inte sitta ute i det här ruttna vädret o äta frukost! Gaah! Jaja det är väl sånt man får räkna med i April. Fan fick värk i händerna när jag var ute med Zion nyss så jävla kallt var det!

Har föresten köpt en underbart söt ny sommarklänning på Indiska som jag ska sitta i parken och dricka rosébubbel i! Ja när det blir sol o värme på riktigt vill säga:D 199 riksdaler, som hittat!


Invägning!

Det är dag 18 och jag väger in mig på 64.6!

Bye-bye 65+ klubben! Känns bra! Nu ska jag ut och gå med Zion och bränna lite kalorier! Low-kcal idag, så kan gå lite längre stund eftersom jag inte behöver ha tid för att äta frukost, bra skit!

Fy fan.

Var och hämtade min nya cykel idag, känns inte bra. Haha. Sadeln var typ 20cm för låg och framskjuten så det heter duga. Kändes som jag satt på en minicykel a la clown! Skitläskigt med de nya bromsarna, tjöt om bromsskivan när jag bromsa för hårt, det är tydligen så när de är sprillans. Sen är jag ju van att cykla med dämpad framgaffel, den här är stum, fan när jag åkte över kullersten kändes det som jag hade tredje gradens parkinsons=/

Ska ställa in den imorn och fixa lite. Är nog mest vanesak, kan lova att det kändes att den bara väger 12kg, inget motstånd alls! Men jag vill inte släppa min gamla! Åååh ångest, jag är hopplös! jag ääälskar min cykel. Känns som jag köpt en ny praktikant som jag byter ut min gamla rutinerade med. Jätteläskigt, blir nästan lite gråtfärdig. När jag cykla hem från Haga Cykel börja jag nästan gråta, mest för att jag skämdes för att det kändes som jag cykla på värsta töntcykeln, men för att jag vill inte byta ut min gamla, jag vill verkligen inte. Men jag vet ju att det är en bättre cykel jag får! Gaah. Jag får ha båda och turas om lite:D

Sovdags nu!

Dag 17

Igår gick jättebra!

Blev soppa 50 kcal och finncrisp med minikeso 100 kcal till lunch.

Till kvällsmat slängde jag ihop en gryta i en teflonpanna så jag kunde steka utan fett, hade i broccoli, squash, lök, champignoner, lite quorn och sen krossade tomater och vatten. Fick väl i mig kanske 150 kcal. Svårt att veta precis när man inte väger o så, men vi kan säga att jag fick i mig typ 500kcal totalt igår. Det slank ju faktiskt ner en cashewnöt...

Idag blev det kaffe, två knäcke med ost och två ägg till frukost. Efter jobbet blir det promenad upp till Haga Cykel för o hämta min nya tuffing! Känns lite vemodigt faktiskt... är så fäst vid min jag har. Men jag får ju faktiskt en bättre cykel... det känns som jag slänger ut mitt barn typ! Hoppas att jag kan hitta ett bra nytt hem åt honom!

Ojoj nu är klockan mycket, dra på lite smink och skutta till jobbet igen dårå...

Dag 16

Okej nu är jag pepp igen!

Har haft mer eller mindre ätdagar 4 dar i rad nu så nu är det dags att ta sig i kragen. Skiter i att väga mig nu, har mens och ätit massvis, kan inte vara kul resultat på vågen då.

Började dagen med att slänga in några maskiner tvätt, drog ut med Zion i 40minuter. Ingen direkt powerwalk men man rör ju på sig iaf!

Till frukost blev det en stor kaffe med lite mjölk, typ 20kcal, 2 finncrisp medminikeso, typ 100kcal.

Ska ta mig i kragen o köra en långpromenad längs åbackarna ikväll, måste hitta mina ankelvikter så jag får lite extra motstånd.

Usch lite trött, glömde ju att vi hade tvättid kl 7 imorse så jag satt uppe och drack cola och tittade på tv sent igår, måste få mer sömn. Natten till igår blev jag ju sexuellt ofredad av en sovande Gustav så då fick man ju inte heller sova ordentligt! Livet är hårt fan.

Nu blir det lite sminkning sen måste jag ner i tvättstugan igen... sen är det bara att dra o jobba!

Pimp my ride!

Har precis klippt Gustav, han blev rätt sexig om jag får säga det själv, lite rockabillyinspiration sådär. Kommer bli skitfräscht med lite styling!

Frukostpremiär på balkongen?

Tror att jag ska planera in en frukost a la hotell på balkongen till på söndag förmiddag! Fan va mysigt! Någon som ska vara med? You bring the croissant and I'll pour the coffee:D

Mm, croissant, juice, frukt, färskost, yoghurt.... jag fan älskar frukost!

Sunny afternoon

Helt dött alltså. Slutar om 2 timmar, ska möta upp Maria och ta en promenad till halvars och mumsa glass! När man har mens gäller det att få sig hela kostcirkeln så att kroppen orkar med, och då är glass bäst, gärna med nyttigheter som blåbär - mycket antidioxanter där alltså!:D

Fan vad härligt det är med sol, vi har kört ut markiserna utanför butiken, då vet man att det börjar bli sommar! Det är nåt speciellt med markiser... tänk er uteserveringarna, caféerna i gamla stan, semesterresorna... sol, markiser och doft av mat... ett sorl av glada röster och glasklirr! Ååh vad jag vill ha sommar!

Så nu har jag haft lite kunder härimellan så nu är det bara lite över en timme kvar av arbetsdagen!

Åååh, tänk när värmen kommer på riktigt och man kan gå till parken och grilla, sola och dricka vin! Stackars Maria.. :D


Wiiie!

Lite fattigare men en ny hoj på väg!

Ska beställa hem rosa däck till den också, sen kommer jag vara snyggast i stan!
Måste bara få min gamla älskling såld nu...

Men vafaan.

Råkade hälla müslin i kaffet istället för youghurten. Wtf på den liksom.

Hade en väldigt dålig dag igår, mådde verkligen skit på jobbet och ville lägga mig ner o gråta. Så det blev en fail på dieten där. Åt några godisbitar till eftermiddagsfikat och sen blev det tacos när jag kom hem. Men det viktiga är att jag inte ger upp. Jag har ju trots allt mens och då har man lite veto-rätt. Idag är det ätdag men jag mår illa som ett djur så kanske håller igen lite ändå.

Usch måste gå till jobbet om en kvart och jag sitter fortfarande i handuk och osminkad. Nu blir det till att skynda sig, jag vill inte! Jag vill ligga under täcket och klappa mig på magen och tycka synd om mig själv!

Men icke, jag har bankkunder att charma!

Break my bones

Fy fan! Känns som nån misshandlat mig inatt, har så jävla ont i magen!:(

I've made my decision

Jag måste sälja min älskade cykel. Den är jättebra, MEN:

- Jag vill ha en lättare till cykelsemestern, ska man cykla 200 mil skadar det inte att ha en cykel som väger 5kg mindre

- Med tanke på hur mycket jag cyklar behöver jag ha en cykel med skivbromsar, så fälgen får längre livslängd

- En helt ny cykel rullar lättare, återigen de där 200 milen... för att inte tala om tjejvättern!

- Jag måste ha rosa däck, det passar inte på min nuvarande, jag måste lacka om den i sånt fall...

- Jag kan få en helt ny cykel med allt jag vill ha, svart, skivbromsar, lätt, till ett kanonpris, väntar jag kanske jag får betala det dubbla för att få samma! Dessutom sliter jag ner min nuvarande cykel massa och kan inte få ut lika mycket värde ur den.

Min älskling kostade runt 8000 från början... den cykeln jag kollar på nu är värd minst lika mycket men jag kan få den för 4000. Så om jag kan sälja för 1000-1500 blir det ju inte jättesaftigt. Men ni vet hur det är, fan jag har ju en cykel, då vill man ju inte lägga pengar på en ny. Jag är för jävla dumsnål!

Strejk

Nej nu lägger jag mig på soffan och intar strejkläge. Fy fan vilken magvärk jag har.... undra på det då upptäckte jag nyss, jävla blodbad vafan!

Känns som jag ska kräkas ur öronen så illa mår jag också. Så jävla taskigt när man skött sig och sett till att inte bli bakis. Nej då kommer mensdemonerna och förstör tillvaron istället!

Jag orkar inte!

Hoppas Ugly Betty kan muntra upp mig, hon är bäst på det!


Ska ta o ladda över helgens bilder till datorn... se hur mycket man vågar lägga upp... waowihwewaa!

Stureplansprofil

Haha, hittade vimmelbilder på en Evelina Lindahl som ser väldigt mycket ut som en Evelina Lindwall på stureplan.se





Jävla tuff brutta alltså.
Men fy fan vilken näsa hon har!

Great för fan

Happ happ, då är man hemma igen. Kom runt lunchtid, har röjt på balkongen och dammsugat och haft mig. Tog en sväng upp på stan och inhandlade lite nya pelagoner till balkongen. Tumme upp på den alltså!
Har världens jävla magvärk. Usch började inatt när jag stod och åma mig på nån scen i Stockholm. Det var verkligen tumme upp på den alltså! Åmandet alltså, inte magvärken.
Skulle behöva sova en stund. Jag är fan skittrött! Men måste gå ut med Zion, tänkte gå en långis till åbackarna men jag pallar inte. Min mage värker och mina tår är krossade efter nattens bravader. Får bli en sväng i närområdet.

Har mumsat i min några cantuccini för o trösta mig med. Funkade lite iaf. Ikväll blir det skaldjursplatå, det tröstar säkert lite också. Pilgrimsmusslor, räkor, kräftor och lax. Okej lax är fisk men vafan det kommer från havet iaf!

Nej måste ta mig i kragen och gå ut o röra på mig. Fy fan annars kommer jag bara gå upp det jag slitit för att gå ner! Fan jag vågar inte väga mig förns typ torsdag! Det blev ätdag idag igen... ja men vafan om jobbet bjuder på ett rum på Sheraton med inkluderad frukost så får man fan ta o mumsa så mycket man kan av gottigheterna. Speciellt när man festat hela natten! Fatta att dom hade en chokladfontän! Jo det blir nog invägning på torsdag... annars lär jag nog gått upp. Inte ok.

Hemma igen!

Fy fan vilken kväll!

 

Mer detaljer senare...

Nu blir det vårpyssel härhemma, ska röja på balkongen, köpa pelagoner och dona!


Evelina the partyplanner

Seriöst jag borde dra till Usa och bli proffesionel partyplanner, känns som Sverige har för liten marknad för sånt. Jag har så mycket sjuka idéer på roliga temafester man kan ha och hur de skulle utföras. Tyvärr är det ju så att det går ju en del pengar att förverkliga mina idéer så jag får ha dem i skallen tills jag blir ekonomiskt oberoende och har fest i min gigantiska herrgård med tillhörande festlokal!

Fan det kanske vore nåt. Man skulle blir typ partyplanner, köpa ett stort hus och bygga en permanent festlokal på tomten, som ska ligga mysigt vid nån sjö eller så så har man typ bröllop och sånt där! Man ser till att det finns en stor parkering och ett gästhus med minst 20 sovplatser, ett gemensamt duschrum och några toaletter. I anslutning till festlokalen ska ett medelstort industikök finnas tillgängligt som antingen cateringfirman eller gästen själv kan använda om man inte vill att Evelina ska laga maten! Tänk vad mysigt! Så bygger man ut ett soldäck där det kan bli dans framåt kvällen. Seriöst jag kom på det här nu i huvudet. Jag måste skaffa investerare. det här kommer att bli succé!

Det jag tänkte skriva från början är att jag är värsta sugen på att ha ett pre-summer party. Alla är sommarklädda och flip-flopsen är obligatoriska, så har man massa frukt och kokosnötter, en pool med is att ha drickan i och liet palmer och paraplyer - till drinkarna alltså! Enkelt, men så mycket mer får man ju inte plats med i vår lägenhet:) Det vore nåt hörreni!

Påskfirandet

 

Okej jag är sämst som tog typ 4 kort, men det var så hög stämning att det liksom inte blev läge!
Får göra tradition av det så får jag ta fler kort nästa år!

 

 


Vårstädning!

Fy fan! Det är så jävla stökigt och skitigt härhemma, det syns verkligen när solen lyser in:/

Har tagit mig i kragen och sanerat badrummet, skurat kattlådorna och hela den biten, rensat massa tvätt, lagt in ren tvätt som legat i påsar i sovrummet i 2 veckor, hälften fick tvättas om eftersom katterna sovit i det. Men det är inte mina problem, det var mest Gustavs kläder, han får skylla sig själv som inte plockar in direkt och gör sin flickvän tokig. Gaah. Hängt ut vardagsrumsmattan på vädring, allt skit fastnar ju i den så det var välbehövligt. Skakat ur våra täcken och bytt sängkläder, kört en diskmaskin, diskat upp lite kastruller, torkat lite ytor i köket, ska ta alltihop men jag blev så arg på skiten att jag var tvungen att sätta mig här en stund.

Sen står ju vårt köksbord kvar i vardagsrummet sen i fredags... hallå? Tänkte om Gustav skulle komma på tanken att det kanske ska stå i köket istället... Har sagt till att vi ska flytta det 3 gånger nu men ingen respons, så vi får väl se hur länge det blir kvar.

Har det underbara kvar med att städa balkongen sen, nackdelen med att bo i stan är ju alla jävla avgaser. Ligger ett svart sotlager över allt därute nu, blä. Skulle ha en högtryckstvätt o spola skiten med. Men grannarna kanske inte skulle bli så glada över vattnet som skulle rinna in på deras balkong. Men de är de värda efter deras vilda fester kl 6 på söndagsmornar...

Nu ska jag skriva en städlista. Vi bråkar aldrig, förutom när det gäller städningen. Jag blir skogstokig snart. Måste styra upp det här!

Varannandag diet - dag 11

Ni som precis tuna in så är det vad jag sysslar med. Det äter upp mitt liv.

Idag är det ätdag, tacka fan för det. Jag var så jävla sur o bitter igår. Jag var irriterad på Gustav, men svälten gjorde mig galet förbannad istället. Tjöt som en gris. Allt var hemskt.

Idag är det bra igen. Solen lyser, jag är uppe med tuppen och ska dra iväg till solariet strax! I hopp om att få en svag rosa nyans till helgen iaf, bättre det än den likbleka tonen huden har nu! Sen Blir det frukost i soffan med ett avsnitt Ugly Betty, riktig Evelina-tid! Ska möta upp Rickard lite längre fram på dan och gå på långpromenad så hoppas att solen stannar.

Jag vill ställa mig på vågen nuuuu! Speciellt eftersom jag åt typ 400 kcal igår, lär ju inte väga nåt! Men man lurar bara sig själv då så nu ska jag inte väga mig förns tisdag tror jag. Måste vare efter en ätdag så man inte lurar sig själv för att magen är tom. Då blir man bara bitter när man får reda på den riktiga vikten.
Har konferens i Stockholm i helgen, tänkte boka om tåget hem på söndag och ta ett lite senare så man kan springa i lite butiker medan man ändå är däruppe. Finns ju lite bredare utbud än här hemma i Norrpan. Hinner ju inte väga mig då direkt så får nog bli tisdag. Om jag står ut med att vänta! Man vill ju se resultat!

Mmmm vad jag längtar efter frukost, blir knäcke med 1887-prästost, ekologisk naturell youghurt(den är sådär härligt sur), latte och kanske ett ägg. Känns för jävla lyxigt!

Igår blev det 4 koppar kaffe: ca 80kcal
En soppa: 50 kcal
Fettfri grönsaksgryta med tomatsås: typ 150 kcal - give or take. Tog broccoli, grön paprika, squash, lite vitlök, kryddor och krossade tomater, spädde med lite vatten.
Sen råkade jag stoppa nån cashewnöt i munnen... så vi säger att det sluta på 400, grytan kan ha varit mer. Jag höftar lite bara=)

Idag behöver jag inte bry mig så ikväll ska jag göra havstapas med laxbitar, pilgrimsmusslor, räkor och sånt mums:D Har lite filodeg kvar i frysen så kanske skulle göra något gott äppleknyte till efterrätt?

New Favourite!

199 från New Yorker

Billigare än hittat!


Mafioso-Kitteh!


Dag 10

Ojoj. Bara 4 dagar kvar på testperioden. Eller 18 om jag går ner på 64.

Igår svulla jag som en gris, eller det kändes som det iaf eftersom jag inte får plats med lika mycket i magen, åt tills jag nästan kräktes och fick ångest för jag moffat i mig så mycket, men när jag tänkte efter var det typ en minibaguette, 2 quornfiléer med lite stekt paprika, lite sparris, guacamole och sen några kex med ost och lite ost utan kex. Kändes som jag rensat ett buffébord på Viking Line!

Back to buisness idag, har varit ute med Zion i typ 40-50 minuter, rensat disk i köket och nu avnjuter jag en stor kaffe! Kaffe är det bästa, man blir ju typ mätt av det. Plus att koffeinet behövs för att hjärnan ska fungera på jobbet. Igår höll jag på att bli dum i huvet, senaste två veckorna har det varit rätt lugnt, sen har man varit ledig några dar nu så att komma till jobbet och det är helt svart i lobbyn tar på krafterna. Det var folk hela tiden, man hann inte andas. Hoppas att det är lite lugnare idag. Annars lär jag gråta. Jag blir lite känslig när jag inte äter. Det värsta är det där jävla påskägget i köket på jobbet. Är väl typ ett kilo godis kvar i det som bara ligger o hägrar. Ska fan inte gå in där idag om jag inte måste.

Ikväll blir det långpromenad efter jobbet. Måste hålla igång även när man jobbar. Hoppas det är bra väder imorn när jag är ledig så jag kan träna som ett as. Måste få igång cykelmusklerna! Skulle vilja gå o klättra också men jag har ju ingen stortånagel på ena foten så lär ju få asont:/ Får pröva att gå runt lite i klätterskorna hemma o se hur det känns!


Tisdag: vilken dag sa du?

Känner mig helt förvirrad över dagarna här. Men engligt mitt schema är det tisdag! Hoppas att det stämmer...

Har varit jävligt skönt att vara ledig nu några dar, även om jag var helt slut o grinig igår, tur att jag var det hemma och ingte på jobbet iaf! Idag är det nya tag. Laddar med knäcke och cheddar, ägg och kaffe. Höll på att gå under igår för jag va så hungrig, fatta inte läget. Sen satte sig gustav med mackor o ost i soffan så då kunde jag inte stoppa migsjälv, mumsa i mig några skivor cheddar och lite creme bonjour gräslök. Fy fan vad dåligt samvete jag fick sen.

Men idag är det ätdag, måste planera något gott till kvällen. Allt jag blir sugen på när jag får äta är knäcke och ost. Helt jävla hopplöst. Har en mumsig matlåda av färssås i kylen iaf. Får fundera lite på vad jag vill ha till kvällsmat. Men knäcke och ost vore gott....

Shit vad törstig jag blev.

Jahaja, arbetsdag nu igen. Kör 2 dar nu, ledig en, jobbar fredag sen åker vi upp till Stockholm på kvällen, på lördag morgon har vi konference och på kvällen middag o grejjer. Ska bli kul! Förra konferencen var en helhelg i Västerås med hur mycket information som helst så man blev dum i huvet och sen på kvällen var det fest så man glömde allt ändå haha. Men nu ska det tydligen vara lite annorluna upplägg och mer koncentrerat. Tur att jag har ätdag på lördag! Fredag blir ju värre om brudarna tänkte att vi skulle ut o äta på kvällen. Jag vill ju inte gärna sitta själv på hotellrummet men man vill ju inte gå på restaurang och inte äta:/ Eller gå dit och utsättas för massa frestelser... får se vad de tänkt sig. Jag kan ju ta med en gurka att mumsa på, eller om jag saknar Gustav...

Shalala, dags att kleta på ansiktet!

I'm going to hell

Shit alltså, jag råka stoppa en ostbåge i munnen!
Underbart!



Nu blir det promenad med Zion, seriöst vad tråkig min blogg är. Räkna kalorier, gå ut med Zion, räkna kalorier, gå ut med Zion. Jag har fan inget liv!

Men till helgen ska jag på konferece i Stockholm och då lär det bli livat!

Ge mig sommar!

Har ingen lust att göra nåt, tänk att man är så styrd av vädret. Skulle behöva städa, som alltid. Men nääh.
Känns bara tomt.

Jag vill ha sommar nu! Satt o såg på Greek nyss, då var de på spring break i Meryl Beach, fest 24/7, hade sommarklänningar och allmänt avundsvärd stämning! Vad jag längtar! Springa runt i kortkort, klackar och sitta i parken och grilla! Jag vill bo i Australien fan! Eller Californien... eller Florida... eller nån annanstans där det är sol och vatten året runt!

Vi har ju tänkt att inom 3 år ska vi komma iväg o backpacka i typ 1 år, det känns jätteläskigt men fatta vad fränt!
WOho! Ska sätta mig o drömma mig bort lite nu tror jag!

Dag 8

Okej skippade solariet, ska köpa brun utan sol fan!

Blev 25-min runda med Zion, småregnade lite. Nu blir det brunch!

2 koppar kaffe med mjölk: 45kcal
1 äggvita: 15kcal
4cm gurka: typ 1 kcal haha, det är 11kcal per 100g så man kan äta hur mycket gurka som helst ju!
Lite grön paprika: ca 7kcal
4 broccolibitar: 8kcal

76 totalt. Bra där, kan jag unna mig lite extra kaffe!

Invägning!

Trumvirvel: 65.1!

Först stod vågen på 64.8 i en sekund men sen ticka den över till 65.1 istället. Fan taskigt alltså! Men det känns bra!
Idag är det svältddag, jävla väder bara, hade det varit bättre kunde jag ju uppehålla amig med att vara ute och gå i solen, men fan nu känns det inte lika lockande. Cykla 3 mil känns också helt bortblåst. Jävla snö!

Skippar solariet också, känns ovärt... eller fan det bränner ju lite tid och kanske lite tankar på att äta. Jobbigt läge fan. Är så trött nu att allt som har med att klä på sig och gå utanför dörrn känns väääldigt avlägset, somna på soffan inatt och har sovit lite dåligt. Men jag måste ju ändå gå ut med Zion så det är väl bara att rycka upp sig.

Måste gå till stan och köpa wax sen också, fan mina armhålor ser ut som värsta grottmänniskans!

Happhapp, får väl gå o sola då. Sen ska jag lyxa till det med 2 koppar kaffe!

Jajaja...

Jag vet att min blogg är hur tråkig som helst och att allt jag skriver om är min diet och min motion, men det är för min egen skull, jag blir peppad av att skriva av mig. Och förhoppningsvis kanske jag peppar nån annan!

MEN!


Jag är så nöjd nu, har gått ca 1½mil idag! Känns bra i hela kroppen när blodet pumpar och lungorna är fyllda med frisk luft! Woho!

Nu känns det verkligen som jag kommit igång igen, senaste halvåret har jag velat gå ner, försökt med allt möjligt men inte riktigt orkat hela vägen fram, satt upp mål som jag skitit i och mått pissigt. Nu ska jag fan köra den här dieten i 2 veckor, oavsett om jag ställer mig på vågen imorn och den jäveln säger att jag gått upp! Nu har jag sagt 2 veckor och då fan ska jag stå ut i två veckor, har klarat 3 av 7 svältdar. Har det gått bra efter 2 veckor kör jag 2 till! Det är bara att kämpa, jag får ju faktiskt äta varannan dag. Det är bara påminna sig om det, okej jag svälter idag men imorn får jag äta igen! En dag i taget.
Jag rör på mig massor nu, jag har rört mig mer den här veckan än jag gjort senaste månaden känns det som! Om jag ska palla vätternrundan så är det ju bara att tuta o köra. Desto mer jag ligger i nu, desto lättare kommer det bli.
Jag är verkligen pepp! Jag känner i hela mig att jag ska klara det här! Varje kilo som försvinner är ett kilo mindre att släpa fram på cykeln. Dessutom har jag massa underbara vänner som jag kan motionera med, för att inte tala om lilla Zion, det gör allt så mycket lättare.

Nu ska jag laga tacos med massa grönsaker!

Urk

Gick ut en halvtimme nu med Zion, fråga Frida om hon skulle med, hon var för bakis, ringde Rickard, han var redan i Vrinnevi med en kompis+hund, ringde Maya, inget svar, ringde Meria, hon var hos sin mamma. Ingen ville leka med mig! Men Meria lova att vi skulle gå ut en sväng när hon kom hem iaf:D

Ja det var inte det jag skulle säga utan fan vad min magsäck har krympt! Till frukost åt jag 4 finncrisp, 1 ägg och ½avodado men det kändes som jag hällt i mig 4 portioner gröt, blev helt äckligt mätt. Hos mormor åt jag en liten bit cheesecake, 1½cm av en dammsugare och en pyttebit av en bulle, svalde ner med 2 småkoppar kaffe och bam blev äckligt mätt igen. Var lite småhungrig nu innan vi gick ut så jag åt en liten knäcke, 2 finncrisp och 2 knäckehjärtan med lite cheddar, helt tjockt i magen! Tänkte att jag skulle laga mat nu innan vi sticker ut på promenad sen men jag pallar inte, bara tanken på mat gör mig illamående. Blir lite grönt te till ett avsnitt Ugly Betty istället! Får laga mat närmre när Gustav kommer hem så får jag se hur mycket jag kan äta då.


Det är ju på ett sätt bra om man inte orkar äta så mycket för då får man ju i sig färre kalorier, men jag är rädd att jag ska äta för lite på mina uppdagar. Då kanske det blir helt fel, jaja får rädda mig med lite cheesedoodles ikväll om inte annat!

Nu blir det te!


Mina nya tuffingar!

Aa skittuffa alltså!


Vill haaaa...

Yummieyummie med Nike+!


Rumpalicious!

Seriöst vad lycklig jag är!

Köpte ett par chinos på rean i julas, de satt förjävlig, astight över tumpan o allmänt hemskt. Men nu sitter de sådär lagom löst som de ska göra! Rumpan ser man ju inte så ofta men den måste ha blivit bra mycket mindre!

Woho!

Nu blir det ljusbeiga chinos, randig blå skjorta och mina nya pjucks, summer 2010 here I come!

Påskdagen

Underbart väder!

Varit ute och gått med Zion i en timme, längs strömmen och södra promenaden, han var hur duktig soom helst och bråka inte med nån annan hund, nästan. Det var en hund som var jätteosäker och ägaren såg typ helt skärrad ut när vi möttes så då var ju Zion tvungen att visa att han var dominant. Gaah. Men annars gick det bra! Härligt att kunna vara ute o gå utan att behöva joba med att undvika andra hundar hela tiden.

Ska iväg till mormor strax på fika, vädret fick mig att bli sugen på att ta cykeln upp, men sen kom jag på allt jag ska bära med mig, så det blev nerröstat, syrran hämtar mig istället. Imorn ska jag nog ut och cykla en sväng för skojsskull. Kanske dra till Ågelsjön o tillbaka, en sisodär 3 mil, underbart. Behöver få upp flåset och röra ordentligt på kroppen. Skönt att cykla själv ibland faktiskt!

Ikväll blir det nog en riktig långis med Zion, ska se om jag får med mig nån också!

Jani, ska ta och packa ihop allt jag ska ha med mig till mormor, det är tårta, paket till barnen, några jävla förvaringsboxar jag köpte ut från ikea åt syrran och så trimmer och sax så att ungarna blir friserade! Ni kanske förstår varför jag inte tar cykeln:D

Choppchopp!

Dag 5&6

Köre dubbel uppdag, men försökte behärska mig! Som tur var hade vi en för lite tallrikar så jag fick äta på assiette, man lurar ju ögat att man ätit en hel tallrik mat fast det är så mycket mindre! Tyvärr föll jag på mållinjen och mumsa i mig massa god cheesecake!

Idag däremot, började med frukost hemma: en väldigt snabb kopp kaffe, typ 15kcal

På jobbet: Kaffekaffekaffe, typ 40 kcal.

Gick en sväng på stan med mamma och köpte påskpresent till Gustav, en till mamsen själv och lite annat krafs. Bjöd mamma på lite rester från gårdagen medan jag själv åt typ 10 räkor, 6 kräftstjärtar, ½ äggvita, en matsked keso, lite salladsblad och en kopp soppa. Tror jag hamnade på kanske 80kcal.

Lovade mamma att göra en påsktårta till imorgon då vi ska till mormor, så jag gjorde en cheesecake igen, fy fan var tvungen att smaka smeten som blev kvar i skålen, bara 2 teskedar eller nåt men MMMMMM! Plus att jag hade ju faktiskt varit ute och gått med Zion i nästan en timme då så det var jag värd!

Nu dricker jag grönt te, shit Kahls Kaffe hade specialpris på mitt favorit Mareld, köpte hur mycket som helst! Mums! Nu har jag dock förstört smaken med massa cayenne och ingefära. Bra för förbränningen sägs det ju!

Stekte på lite pytt i panna till Gustav nyss, blev nästan lite äcklad på tanken att äta det, visst lukta det för jävla gott men nu har jag kommit in i kaloritänket. Shit vad det rasslar iväg om man äter sånt! Men imorn är det uppdag igen, hoppas solen skiner så ska jag gå på rejäl morgonpromenad med Zion sen laga en mumsig frukost och mysa med min lilla man. Sen åker han och jobbar och jag drar till mormor på påskfika! Ska försöka hålla mig i skinnet och spara mig till att äta mat istället. Shit i torsdags åt jag typ 3kg godis på jobbet, plus massa mat. Kalorier så det heter duga! Man ska ju inte bry sig på uppdagar men man vill ju inte ta igen det man missat direkt. Då skulle man ju må förjävligt när man väl väger sig! Måndag morgon ska jag väga in mig! Vägde mig inte innan jag börja men jag utgår från 66 för där har jag ju stått ett tag:/

Dagens tips: käka äggvitor! Typ 90%vatten resten protein, de flesta kalorierna sitter i gulan så håller man sig till vitan har man en bra proteinbas med lågt kaloriinnehåll!

Happhapp, räkar väl med att ha fått i mig uppåt 300kcal innan jag går o lägger mig om jag småäter lite grönsaker o sådär:) Men det är ju helt klart godkänt! Och imorn får jag äta ost! Köpte 10 ostar i olika former o smaker igår, allt från Creme Bonjour till härlig cheddar. Fatta att kylen är jobbig att öppna! eller nej 13 kom jag på! Lite gick ju till cheesecaken, plus att jag fick köpa en mascarpone till idag haha. Ost är det bästa som finns!

Påskmiddag

 

Hade fullt upp igår så hann inte blogga något, handling, promenad och avlämnande av Zion och matlagning stod som högsta prio. Bara maten tog väl 4 timmar:D

 

Nu ska jag springa till jobbet!


Sunny friday!

Efter lite frukost blir det nu en sväng i solskenet runt åbackarna! Underbara vår!

Idag blir det en normaldag igen eftersom vi ska ha gäster och äta massa god mat, bäst att jag tar på mig ankelvikterna så jag bränner lite extra så jag får plats med mycket i magen ikväll:D

Tjingeling brutts and boys!

Dag fyra

Igår gick över förväntan!

2 glas kaffe typ 50kcal
1 soppa 50kcal
lite keso 65kcal

Slickade mig om fingrarna när jag bakade, hoppsan! Kanske 50kcal där. Massa socker och choklad så det var säkert mer men det kändes inte!

Var inte alls hungrig häller. Hittade gamla piller jag köpte från topformula för nåt år sen, man ska äta dem med vatten så är de fyllda med nå fibrer som sväller i magen. Då när jag köpte dem tyckte jag att de var värdelösa, men känns ju som de funka igår för jag var inte superhungrig.

Tog en kvällspromenad i rask takt med Zion också, var jätteskönt att vara ute o gå men hade massa bakande på schemat så kände mig lite stressad:/

Nu inleder jag dagen med knäcke med ost, kaffe och ett litet glas med dinkelfras!