Dag 3

Väcktes 6.22 av Zion som skällde och ylade. Fy fan helt förstörd, somnade om. Drog mig ur sängen vid tio i nio och gick ut en morgonpromenad med åbäket som jag hur glad som helst att jag äntligen gått upp!

Har duschat och gjort en stor kanna kaffe nu, varje glas inkl. mjölk hamnar på typ 25kcal tror jag, höfta lite på hur mycket mjölk jag hade i. Men inte mer än ½dl. Kaffet i sig är ju typ 2kcal per 100g. Ska nog festa till det med två glas!

Kommer hem på lunch framåt eftermiddan, en soppa och promenad med Zion blir det då. Kanske lite linfrön att fylla magen med. Det är typ 440kcal/100g men det väger ju typ inget och man tar bara 2 msk så kanske blir 15kcal om inte mindre.

Mot jobbet nu!

Tasteline is your friend

Jag älskar verkligen Tasteline, shit jag borde maila dem o kräva ersättning för all reklam jag gör för dem!
Men det finns allt och man blir alltid inspirerad. Jag hittar ofta recept där som jag Evelinifierar, som det jag skrev igår som förslag på fredagens mat. Det mesta där är recept jag kommit på själv men typ mini-ostpajerna och laxbiffarna fick jag idén till där. Laxbiffarna var egentligen lammfärsbiffar, men jag har gjort laxburgare nån gång o tänkte att det kunde vara mysigt att göra i miniformat, såg ju så gott ut på bilden!

So now you know Vicky-E;)

Slut dag två

Blev en halv laxfilé, ca 2 dl färssås, en halv näve valnötter till lunch. Jag vet värsta combon!
Sen blev det taco i form av två små tortillabröd, massa färs, ost, youghurt, salsa och sallad... MUMS! Efter en halvtimmes kvällspromenad med Zion blev det en sockerfri delicatoboll, ännu mer MUMS!


Imorgon är det svältdag igen. Kaffe till frukost, en soppa till lunch och grönsaker till kvällsmat är planen. Vi får se hur det går. Har ungefär 190kcal keso kvar, tar nog lite sånt till lunch så magen blir lite mer fylld. Jobbigast är ju att gå o vara hungrig på jobbet. Jobbigare är att baka chokladkakan jag ska ha med mig till jobbet på torsdag. Inget provsmakande där inte!


Jobbar stängning imorn så vaknar senare och kommer hem senare, skönt för då är det bara att gå ut o gå med Zion en timme så är det typ sovdags och det är det bästa sättet att bli av med svulloimpulserna.


Fan vad mina naglar ser ut, bara på tal om inget alls. Dags att fila lite.


Nej ni kära vänner, nu blir det sovelisov!

Jag tänker mig:

Mini-ostpajer
Timjanrostade potatisskivor
Mini-laxbiffar
Grillade grönsaker och halloumi
Pepparrotsrödbetor
Basilikapuckar
Grillade jätteräkor
Skaldjursröra a la Evelina
Knäckehjärtan
Ruccolasallad med granatäpple


Ja det är bara några förslag, kommer nog bli helt okej!

Påskmys!

Sitter på Tasteline och frossar i mumsiga recept!
Har lite folk över på påskmiddag på fredag, kommer bli jättemysigt, jag lagar mat, Maria får måla påskägg och sen ska det påskpyntas!
Blir massa smårätter, svensk påsk-tapas! Älskar att laga mat fan, speciellt när man har folk över. Lättast är ju om jag lagar också, icke-vegos blir ofta lite paralyserade av att laga vegomat haha:)
Ska nog tillomed försöka pynta med lite fjädrar, även om Lupin får epileptiska anfall av det. Och små kaniner! Och kycklingar! Och ägg!

Dag två!

Livet känns inte längre lika pissigt! Haha!

Var inte ens hungrig när jag vaknade, vilket var bra för då vräkte jag inte i mig massa onödigt, två stekta ägg, två finncrisps med lite ost och en latte på det blev det.

Igår år jag förutom det jag tidigare redovisat 2 färska champignoner, som Luping blev helt tokig i och ville stjäla! ½ Gurka, två små bitar grön paprika och sen ½dl pastasås med tomat och grönsaker. Tror jag hamnade på 450-500 kcal totalt. Tummen upp! Om man ska vara riktigt nojjig så skulle man köpa en hushållsvåg o väga o räkna på allt man äter, men det känns lite överkurs! Och så fet är jag inte att jag behöver det haha:D


SOvit som en gris inatt, kroppen får ju jobbe rätt hårt att bränna fett till att försörja det basala energibehovet. SKulle behöva sova längre de dagar jag haft lowcalorie. Jaja, sminka mig lite snabbt och sticka till jobet igen då!

Pussinuss!

Kvällsmål

Knorr Italiensk tomat och basilikasoppa 50kcal
Keso feta&oliv ca 63kcal
Paprika ca 5kcal

Det är ju det här men kalorierna som är det knepiga. Det är ju massa kalorier i allt. Men soppan värmer, plus att jag spädde med lite extra vatten så att det blev mer. Keson fyller magen lite och paprikan är lite tuggmotstånd. Man måste tillfredställa så många sinnen som möjligt! Det är ju mycket lättare på uppdagar!

Mmm vad gott det var med soppa! Blev helt nerkyld på promenaden med Zion. Ska se om det finns något roligt att titta på och lägga mig i soffan o grisa!

En arbetsdag avklarad

Woh!

Kom hem från jobbet nyss, gick via affären och köpte lite gurka och champignoner att mumsa på. Köpte lite mjölk o grejjs jag ska göra en indisk ost på så jag kan göra värsta indiska rätterna!

Ska ut och gå en sväng med Zion nu, bränna lite kalorier och få tiden att gå. Imorgon ska jag äta äggfrukost! Mums!

Crashboombang

Glömde ställa om klockan på mobilen igår, kan ju gissa hur det slutade när Evelina skulle öppna idag...
Jaja, lite flottigt hår och osminkat nylle är ju sexigt!

Hann inte käka frukost, men nu blev det lunch på en proteinshake.
Mjölk: 135kcal
Proteinpulver:130kcal
Totalt: 265 kcal

Seriöst, jag får ju bara äta 500! Tur att jag inte hann äta frukost, så kan jag unna mig en varmakoppen tomat&basilika soppa ikväll haha.

Imorn blir det vanlig mat igen och tänker man så så är det ju mycket lättare. Fan hur jobbigt är det att stå ut med att vara hungrig en dag? Tror att det är framgångsreceptet för den här dieten, bara att jag vet om att jag inte får äta ordentligt några dar gör mig mentalt ostabil och jag blir ännu mer svullosugen. Nu måste jag bara stå ut idag, och än så länge går det bra. Värre är ju helgen när man är hemma och har allt tillgängligt. Tur att jag jobbar påskafton och har min lågdag då! Vi har ju gäster på fredag kom jag på så får köra två normaldar i rad, men jag tror att det är bättre än två svältdagar. Har man svältdagar går ju ämnesomsättningen ner och hela tanken med dieten är ju att man ska hålla igång förbränningen genom att äta normalt varannan dag.

SKa ta o blåsa håret nu, gick tidigare på lunch så jag kunde ta en timme och tvätta håret o sminka mig ordentligt haha:D

Varannandag-diet

Okej jag skrev om det häromdan o va skeptisk. Men efter helgens frosseri och min uppsvällda mage så tänker jag: Vad är det värsta som kan hända?

"Att du blir tjock" Käften Gustav!

Imorn kör jag igång, ca 500 kalorier får jag förtära under dagen. Sen tänkte jag arbeta ner till 350 på lågdagar. Men man ska börja försiktigt så det inte blir krashlandning direkt!

Har proteinshake hemma, ska läsa på lite om vad jag kan äta. Det där med kaloriräknande är helt nytt för mig! Så varannan dag äter jag mini och varannandag äter jag vad jag vill typ. Men man ska ju inte frossa i pomme o skit, men jag kan äta vanligt iaf!

2 veckor som startperiod. Går det bra så kör jag 4. Sen måste jag börja ladda inför vätternrundan så då kommer jag nog behöva äta mer för att orka! Ja vi får se helt enkelt. Vill ner typ 6 kg. Om det funkar så magiskt som för andra så borde jag klara det på 4 veckor. Även om det känns som ett skämt haha! Men jag är glad om jag går ner typ 2 iaf!

Nu ska jag plugga kaloriräknande! Man kan ju köpa nå soppor o skit men jag är lite anti sånt, men blir det för krångligt så får jag väl köpa ett kitt!

11:43

Gått promenad med Zion.
Det dunkar i huvet.
Ska dricka kaffe när Gustav kommer med mjölken från konsum.
Plan för idag: detox.
Hur ska detta uppnås: Soffa + onyttigheter.
Jävla skit, vi har tvättstugan kl 14.

03.17 Sovdags?

Shit. Hela min värld snurrrar.
Började kvällen hos Linda i Lindö, en taxitur senare och vi var på Manesa och vips så hade jag en rasberry daiquiri i handen som slank ner rätt smidigt, sen bar det av mot Palace, tacka fan för blått-kort som fick oss förbi kö'n. In med jackorna i garderoben, till VIP-borden. Rosé-champagnen anlände, straxt därefter ett helrör. Musiken dunkade.
Nu snurrar allt jävligt fort. Gustav gjorde mackor tills jag kom hem. Nu måste jag borsta tänderna och fixa en flarra vatten till sängen.
Jag lär må som jag förtjänar imorrn. Men det kan det vara värt!

Irritation

In Berlin:

G: Ska du ha det här armbandet på dig?
E: Nej det guldiga
G: Men då packar jag ner det
E: Aa bra

Några veckor senare och armbandet är fortfarande puts väck!

Sommaren är räddad!

Värsta schyssta sandalerna!

Köpte även en zebramönstrad bikini men glömde te kort, den var jättefiin!

 

Skorna är från Dreischmann eller hur gan det heter och kostar 229kr!


Pimp my sofa!

Fick mina söta kuddar igår!

 

Det är kärlek det!

Fodralet är från H&M och kostar 129kr, innerkudden har jag köpt separat - på ikea för typ 9kr tor jag:D

 


Fit for a king!

Sådärja, burit upp Zions säng och lite leksaker från källaren nu på morgonen. Matilda kommer hit med honom framåt kvällen! Så myselipys!


Beundrarbrev

Fick ett brev från mina kollegor i Nyköping idag, tydligen hade någon stuckit in en lapp som troligtvis var till mig en morgon när de öppnade. Han hade varit hos mig o blivit störtförälskad och ångrat sig att han inte försökt få mitt nummer... aaw så pluttit! Så nu skrev han några väl valda ord och skickade med mailadress och telefon, snokade lite på FB och han såg ut o vara i övre tonåren, bilden var tagen på håll. Men vafan lite lammkött kanske vore något. Hoppas inte Gustav misstycker.

Dock kan lappen varit till en annan, för han hade adresserat till dne snygga blondinen som jobbade 3/1, och efter lite efterforskningar var vi två blondiner som jobba då, men hon är ju lite äldre, gift och har barn, så det måste vara till mig:P

Ååh så spännande! Känner mig som en tonåring igen! Haha:D

Dagens roligaste!

 

Haha, det är säkert bara jag som fattar det roliga!

Maria♥


Fuck the rooster

Seriöst, jag tror jag väger 100kg idag... det är sååå tungt! Träningsvärk, dålig sömn och nu tidig uppstigning. What happend to the gay old days? Åtminstånde slutar jag ju tidigt! Det är visserligen löning men vi brukar ha värsta rushen dagen efter löning så kanske kan ta ut lite komp också. Hatar att behöva gå på stan på löningsdagen men vafan tog mig aldrig dit i tisdags och igår körde jag stängning. Imorgon med så om jag ska ha något fint till helgen måste jag gå nu för på lördag jobbar jag och vill inte behöva stressa via stan o sen ut till Lindö där jag inte hittar.

Nu ska jag dricka 3 liter kaffe.

Glamourama

Seriöst vad ska jag ha på mig i helgen? Min rygg är helt rödflammig av finnar, jag som ville ha min tubklänning! Gaah, jag är ledsen nu. Får ta en runda på stan imorn och se om jag hittar nåt skoj:/

Knakeliknak

Wtf?

Det knakar i min näsa!

Norrland be aware

Chefen gav mig en order idag, eller hon formulera det som en fråga, åka till Umeå och styra upp deras försäljning! Fan kan bli riktigt skoj, aldrig varit så långt norröver förut, det finns säkert varulvar där, bäst jag köper med mig lite pepparspray!

Kan vara skoj att peppa andra i lite försäljning så jag blir bättre i min egen, varit lite off sista tiden, jag behöver lite pepp!

Hur som haver, ska nog ta mig lite kaffe nu!

Breakfast for a champ

Idag blir det 2 kokta ägg, en avokado, en matsked philadelpihaost, en halv matsked majonäs och en stor kaffe på det till frukost!

Igår höll jag intaget på riktigt låg nivå, några finncrisp med ost och två kokta ägg till frukost, 2 glas kaffe, ett litet glas krossade linfrön som svällt i vatten, en näve valnötter och en proteinshake.

Läste om nån ny diet som går ut på att man varannan dag ska äta jättelite, typ 20% av sitt basala energibehov, och de andra dagarna äta hälsosamt men utan att behöva räkna kalorier. Det skulle tydligen lura ämnesomsättningen att ligga på högvarv hela tiden istället för att gå in i svältläge när kaloriintaget minskade. Visst det låter bra i teorin men jag är lite skeptisk till praktiken. Jag tror jag går min egen väg att äta det jag behöver när jag jobbar, blir sånt jävla monster annars! Men när jag är ledig att jag tränar och håller nere på kaloriintaget men ser till att få i mig mycket protein så att musklerna inte bryts ner.
Jag har inpräntat i mig att man ska träna och äta sunt, även om jag önskar att det fanns magiska genvägar till en rippad kropp. Jag vill träna för att det är skönt, okej det gör jag ju, men jag gör det ju också för att bränna fläsk. Tänk om man slapp tänka på det, man skulle orka mycket mer. Nu tar det så mycket energi när man inte ser resultat. Okej nu har jag gått ner 1kg senaste veckan men ändå. Sen i höstas har jag kämpat och gett upp i omgångar, pendlat mellan 66-68, känns nästan som jag gått upp igen eftersom det inte händer nåt. Menmen, jag måste ju erkänna att träningen inte har varit prio. Har bara försökt att hålla tillbaka maten, men det funkar ju inte om man inte har mycket övervikt. Kroppen har ju satt sig nu och tycker att mina fettdepåer är lagom stora. Men det tycker inte jag!

Usch vad deprimerande det här var! Nej fuck it, jag ska ta o sminka mig med mina nya skuggor från MUS nu, sen ska jag strutta iväg till jobbet! Och jag ska efterbränna som fan tack vare morgonens träningspass!

Onsdag: Yeah baby

Vägde in på 65.1 idag! Woho!

Nu blev jag pepp att köra ett 20-min pass kondition! Få upp pulsen lite innan jobbet! Japp det ska jag göra, tjingeling!

Påskmys?

Man kanske skulle bjuda in till en liten påskknytis? Skulle vara trevligt att bara umgås med lite vänner och äta mat och dricka mineralvatten! Ja inget vin för mig inte, inte nu när jag ska ligga i hårdträning! Äsch, vem försöker jag lura, bring in the wine!

Alla får göra något gott och så drar vi fram inläggsskivorna och äter långbord vettja, som riktiga vuxna!

Sovdags: Men!

Jag är ju jättepigg av allt tränande idag!

Suttit o surfat runt lite, kanske tjejtrampet vore nåt också, fan bara 5 mil! Start och mål i Västerås, 2 veckor innan tjejvättern, lite bra uppladdning sådär! Börjar redan ha erotiska fantasier om att köra vätternrundan orginal på 30 mil nästa år, men det krävs en jävla massa träning inför. Okej vi ska köra 200mil i sommar men sen är det ju uppehåll och vinter som det gäller att inte bli förslappad under... Svärmors sambo körde rundan på 9 timmar i fjol, snitthastighet på 33.3km/h! Det är helt stört! Man kanske skulle gå i träningsskola hos honom, han springer varje dag, bra när man bor i skogen och har sitt egna löpspår! Sen spinnar han flera gånger i veckan plus att han kör landsväg och terräng under sommarhalvåret på sin fucking carbon-cykel som är typ lättare än luft!

Jag måste nog lägga in ett spinnpass i veckan, ska sälja min motioncykel och köpa en spinner, fan världens skillnad, motioncykeln är som en fucking kärringcykel. Har visserligen bytt sadeln mot en racer men fortfarande svårt att få en bra ställning och det är mest belastande. Menmen, spinners är dyra, får önska mig en i födelsedagspresent!

Tror jag ska prova mina klätterskor o se om jag får ont av dem, jag har ju ingen nagel på ena stortån tack vare mina löparskor och en 3-timmars promenad i höstas. Var superlänge sen vi klättrade, behöver köra lite så man inte tappar allt, blir ju skitsvårt att klättra i riktiga berg om man tappat styrkan från inomhusträningen. Jani, tänk er sommar, sol, cykeltur till Ågelsjön med klättring, bad och grillat på menyn!



Lite bilder från Berlin!

Frukost på Carras!

 

Åka tunnelbana!

 

Shopping!

 

Falafel!

 

Snöstorm vid Checkpoint Charlie!

 

Kärlek!

 

Firande av vår 3-årsdag!

 

Festande på Berghain!

 

Bakisfrukost på Kamps!

 

 

 

 

 

 


Happiekitteh!

 

Man blir trött av att leka i tunneln hela dagen, var annars passar en tupplur om inte under en hög kläder och shoppingkassar?


Daily accessory!

Konkurs-fynd!

44.50, som hittat! Accesoarer kan man inte få för mycket av!


Mamis new darlings

H&M + Vagabond

 

flest skor vinner


Is it my birthday?

Mmm, underbart med presenter till mig själv!

 


Getting my beauty-fix

Nya älsklingar från MUS!

Dust&Masai

 

 


Störigt? Nej inte alls

Fan igår var jag o hämta ut mitt paket från H&M. Idag fick jag en avisering att det nya paketet kommit. Vafan. Jag vill inte gå dit idag igen, han gubben i kassan var lite läskig...

Sweating like a piggy

Sådärja, då är dagens träningspass avklarat! Har gjort typ 500 situps, oräkeneligt antal armövningar med alla musklergrupper och massa rumpövninga av alla dess slag. Plus att jag faktiskt var så duktig att jag körde en timme kondition och muskelspänst! Massa olika hoppövningar, studsande och springande. Musklerna börjar ge vika nu och svetten sprutar! Ska ta och fixa ett glas med krossade linfrön i vatten så de sväller lite medan jag tar en välbehövlig dusch!

Känns för jävla bra! Jag skulle behöva gå ner på 80% så jag kunde ha en dag mitt i veckan helt ensam hemma och bara träna! Skönt att vara själv och köra musiken på högsta volym och tönta runt massa. Spegeln i vardagsrummet är min träningskompis! Jag kör i bara sportbh och löpartights och jag ser faktiskt att mängden fett som dalldrar runt magen när jag hoppar runt har minskat. Det dallrar inte alls lika mycket! Det kan jag lova är motivation! Likadant att se armmusklerna definieras är underbart! Anna Anka here I come!

Shit nu måste jag skynda in i duschen, svetten rinner av mig! Kan ju inte svetta ner hela skrivbordet!

Insyltad

Frida darling, vi har ett projekt!

Chattade med Frida nu på FB, det lutar lite åt tjejvättern i sommar, 12'e juni närmare bestämt. Banan är "bara" 10 mil, dvs. en dagsetapp när man är på cykelsemester, då stannar man och äter lunch, badar och massa sånt emellan, nu är det ju bara tuta och köra! Dessutom slipper man de jävla italienska bergen, det var en brant stigning på 180m vid 3-mils punkten, i italien körde vi 500m som värst - utan vatten och i stekande sol. Det är ju fördelen med Sveriges kalla somrar, man blir inte helt stekt på cykeln! Dock blåser det ofta rätt bra på östgötaslätten, fy helvete vad blåsten kan göra en förbannad ibland!

Känns bra att planera in det som mål nu i början av sommaren, blir ju en sporre till att träna lite extra under våren! Och fy helvete vad skönt att köra utan packning, bara en framväska med en sportsbar som sväller i magen så man får energi och slipper hungern utan att behva stanna o äta. Bara packningen på semestern är ju 15kg, så min redan 17kg tunga cykel blir ju dötung, speciellt i uppförsbackarna, nu slipper man det. Extra kläder är för töntar, jag har cyklat i bara linne i hällregn typ 4 mil och man blir så varm av cyklingen att det inte behövs extrakläder. Nej en mp3 med ljudbok och lite eurodance, vatten, socker, lakrits och nån sportsbar är vad man behöver. Och ett par spd-skor! Ouuh I love my spd! Ska nog skaffa ett par handskar också, man blir lite numb i händerna av trycket mot styret. I Italien tappa jag känseln i lillfingrarna av blodstoppet som blev, fick tillbaka den först efter kanske 2 veckor.

Fy fan vad pepp jag blev nu! Träna träna träna! Bygga massa muskler i låren, tappa några kg till, desto lättare man är desto snabbare kan man köra, wohO! Får satsa på 60kg blankt, kan bli lite knepigt om jag ska bygga muskelmassa men man kan ju försöka!:D

Nån mer som vill vara på?
http://www.vatternrundan.se








Tisdag: Getting ripped

Jävla väder! Grått o blött och tråkigt, varför kan inte solen skina idag när jag för en gångs skull är ledig? Bajs.
Tänkte sola, men glömde det, tänkte ta en lång vårpromenad - fuck that, tänkte städa, but what's the point? Blir helt sönderdeppad här. Har sett på tv och tränat lite, inge sug alls på att köra kondition även om jag borde. Nu är det bara armar mage och rygg som tränas. Köpte ju lite fria vikter häromdan men de är lite för lätta, vill ha tyngre iaf till tricepen. Ska köra lite rumpa och lår till ett avsnitt Gossip Girl strax hade jag tänkt mig, typ utfall och hundkiss haha kan man kalla det så? Ni vet man står på alla fyra o lyftar ena benet så rumpan tränas? Ser ut som en hund som kissar!

Ska försöka tvinga mig till att köra lite aerobic om jag hittar nån rolig musik sen också. Måste vara mer konsekvent med konditionsträningen! På fredag kommer ju Zion iaf så då blir det ut o promenera i ur och skur, jobbar på lördag men jag hoppas att solen skiner på söndag och att jag inte är för bakis efter lördagens glamourfest jag ska på så att vi kan ta en riktigt lång runda! Ååh så mysigt att gå ut med hunden! Sen blir det jogging och när konditionen arbetats upp och astman inte bråkar lika mycket så blir det till att springa ordentligt! Längtar som bara den!

Frida hade tydligen fått en cykel i födelsedagspresent också så vi ska träna som fan sen ska vi köra tjejvättern haha:D På tal om cykling är jag sugen på att lämna in min cykel på omlackering, vill ha den mattsvart så jag kan matcha mina nya rosa däck bättre. Nu är den typ lite silver med en ton av blått i sig, kommer ju se ut som värsta clownen med gröna väskor och rosa däck, fan jag vill ha svarta väskor men fy helvete vad dyra de är! Typ över tusenlappen, våra kom vi över från nåt fyndlager som Haga Cykel köpt in så vi fick dem för runt 300 per väska, lite skillnad, då kan man ta att de är gröna!

Baah nu fastnade jag här!

Baby I want new wheels

And I found just the ones!

Erkänn grymma! Måste köpa matchande hjälm också!

 

Finns i färgerna Lila, Grönt, Rosa, Vitt och Svart i både tjocklek 26 och 29 på evaldsmtb.se


Productive sunday

Fick med mig ett par nya skor hem idag, oouuuh, I lööv them! Ljusbruna i skinn från Vagabond, klassiska pumps. Underbara! Hitta ett par schyssta skor till Gustav också, älskar att köpa saker till honom:)

Inne på Ikea blev det allt möjligt roligt, tyvärr hade de inte lite som jag skulle ha men jag fick med mig en turkosblå vinkaraff, en silikonbehandlad ballongvisp, massa bakgrejjer, nya vinglas(fan sånt går åt hemma hos oss), lakan, krukor, hyllor, katterna fick en tunnel att leka i... Sen blev det att bunkra upp lagrena med lite sockerfria chokladbollar medan man hade chansen!

Målade hyllorna i tunn vit färg när jag kom hem, fixade käk och mumsade godis till New Moon, fan de såled ju godis för 49kr/kg, var ju tvungen att köpa 663gram! Har tränat en stund nu framför tv'n, mumsat lite chips.. ja vafan det är söndag! Jag vet, I'm a hypocrite eller hur det stavas haha:D

Ska svansa runt i mina nya skor nu, tjingeling!


Söndag: Ikea baby!

Nu är Johanna på väg! Vi ska rocka hela jävla Ikano fan!

Kommer bli dyrt.. men egentligen inte, det är ju Ikea fan, mycket för pengarna!

Hade en trevlig lördagskväll med Maria och Maria igår, åt massa ost, Cantadou 4 Peppar är min nya favorit! Shit vad goood! Imiterade hollywoodfruarna, vi ska bli sånna när vi blir gamla, prata med konstig brytning och ha vilda tantfester! Snurrade lite lagom i skallen när det var läggdags, tog en dusch och Gustav smörjde in migi min nya lotion från Vaselin, lukta gurka och aloe vera, ville typ äta den! Mums!

Ska t ao kissa o dra på mig lite ytterkläder nu, vårinvigde min skinnbikerjacka igår, underbaaart! Idag har jag min vita skjortklänning som är lite india-stil på, svarta strumpbyxor och vinterpumpsen med skinnjackan, känns bra! En blommig väska på det och jag är fit for fight!

How to make Zion a very happy doggy!

Kolla va söt!

Den grymtar när man trycker på den! Jag döör så rolig!

Fan om Zion inte vill ha den så ska jag ta den!:D


How to make Evelina a very happy girl!

Letade som fan efter det där jävla ost-setet jag set på Bolagrets hemsida, fan fanns inte kvar. Vilka bitches tänkte jag och gick o sura för mig själv. Hittade först inte Gustav&co men sen såg jag att de stod inne på fyndhörnan så jag gick trumpet dit jag också. Och DÄR! Där fanns skiten, nersatt från 399 till 99, okej jag ska inte bitcha mer tänkte jag och roffa åt mig ett set och skuttade till kassan!

Hade även roffat åt mig nya salt o peppar kvarnar, 2 för 149, helschysst. Vill ha in lite mer trädetaljer i köket så det blir lite "varmare".

Sen köpte svärmor tulpaner åt mig också, passar perfekt i köket!

 


How to make a kitty very happy!

Köp hem 15kg finmat!

 

Var tvungen att låsa in påsen så att Lupin inte skulle ha sönder den totalt, helt jävla tokig i den här maten är han! Höll på att dö av lycka när vi kom hem med en påse som var 10gånger större än honom haha, vi är bästa föräldrarna fan!


Ett kollage i full Evelina

 

Ungefär såhär glad var jag förra helgen när jag var ute med den här snyggingen som blev 25:

 

 


Burnmarks on my creditcard

Världens bästa svärmor sa: Men ni jag har ju bilen med mig så behöver ni handla något så kan jag ju hjälpa er!

Woho! Tömde halva Ingelsta, blev 15kg kattmat och lika mycket hundmat, ny leksak till Zion, present till mamma, ett ost-set och salt/pepparkvarn från Bolagret, typ halva Rusta, hand-, bad- och hud- och tandkräm, massa cashewnötter, ni vet sånt bra skit! Köpte fria vikter också, dock hade de inte 3kgs så fick bli 2or istället, men det får duga! Blev en sväng in på Willys opckså, fan vad skönt att fylla upp lagren igen! Har blivit lite väl mycket dyrt på Konsum men nu ska vi väl fan inte behöva gå dit på ett tag!

Lagade lite god mat till svärmor som köpte rosa tulpaner åt mig! Hon är fin hon!

Ikväll blir det vin med lite vänner som sagt, har bakat brownies och köpt hem lite ost, ska bli mysigt!

Lördag: full rulle

Vakna halv nio av en liten Giza som krafsa mig i ansiktet och ville ligga under täcket, somna om när hon lagt sig tillrätta på min mage och spann för fulla muggar. Gustavs telefon ringde vid nio, dags att vakna... nej vi snoozar! Nehe, då ringer svärmor och meddelar att hon är på väg, kan lova att det blev fart på oss då! Gustav städa köket och slog sönder två vinglas, tur att jag ska till ikea imorn! Jag sanera hela badrummet och dammsög lägenheten, nu ser det rätt fräscht ut faktiskt! Bara arbetsrummet som är Gustavs ansvar för jag hatar detta rum och bara att jag skriver iom det nu får min puls att öka och jag känner vreden inom mig. En gång var det ett fint rum med klädställningen, skrivbordet och mys, nu är det ett ständigt kaos av verktyg över hela golvet istället.

Ska leka med Maria, Maria och Carro idag troligtvis, ena Maria har varit sjuk, så jävla dumt alltså!

Nej lite frukost nu fan, svärmor borde dyka upp snart!

What a man

Gustav är ju lite speciell, imorse, endast iklädd kalsonger och strumpor, tog han på sig mina neonrosa pumps som stod i sovrummet. "Det är väl inte svårt att gå i sånnahär" sa han och gick ett varv i lägenheten, såg dock inte alltför grasiöst ut, sa åt honom att han måste nog träna lite till på det där...

Fridaycooking

Tog en sväng via Ica förut och inhandlade Naan-bröd, tofu, spenat, diverse grönsaker. Så ikväll blir det två indiska rätter tänkte jag mig! Den ena med spenat och tofu som bas, kryddad med muskiga kryddor, den andra lite starkare, curry, tomatig sisodär.

Har inhandlat en box Wildboar's Rock, en lite starkare Riesling, passar bra till kryddig mat tydligen! Ville ha vitt och lättdrucket men trött på 8,5 rieslingarna man blir sockeräcklad av så den här var på 12.5% och har fått bra betyg så ska bli spännande att smaka. Jag är en stor förespråkare av boxvin, om man inte vill ha värsta speciella utan något gott till maten eller för att ta ett glas på kvällen så är det skönt att ha en box hemma, räcker ju hur länge som helst och oftast är hjållbarheten längre än vad som står på paketet. Dessutom har jag ofta vin i maten och då är det klockrent att ha en box att ta från! Mycket godare än matlagningsvin!

De andra på jobbet skaka på huvet åt mig när jag sa att jag skulle till systemet på fikarasten, lycka till att hinna det! Evelina fan, hon kan hon! Drog av mig kjolen, på med jeansen och strumporna, i med fötterna i ytterskorna, på med jackan, kolla att leget är med, rask promenad till systemet, kolla igenom mousserande vinerna, lägga den idén på hyllan, kryssa mellan alkisar och fjortisar mot vitvinsavdelningen, lokalisera sötvinerna, jämför lite etiketter, utesluta, besluta, mot kassan, upp med legget, dra kortet, packa påse, rask promenad tillbaka till jobbet, ur skorna, av med strumpor o jeans, på med kjol o högklackat, kolla klockan - sju minuter! Alltså bara halva rasten! Man har ju skills alltså!

Ska nog ta o prova vinet nu, förbereda maten lite, Gustav är hemma om en timme, kanske skulle sätta honom på att köpa ett glasspaket på vägen hem. Hahah, när jag stod på ica o tänkte köpa glass så bara: NEJ Evelina! Ingen glass! Du behöver inte det!
Men nu tänkte jag lite glass men choklad och dooleyssås....

I know what i want!

 

Bambambaaam!

Hello Kitty kommer att lansera detta vin, bara flaskorna är ju 2die4. Fan vad häftig man skulle vara om man kunde bjuda sina vänner på sånt!

Klicka på bilden för all läsa mer!



Fredag: Thank you lord!

Shit alltså, vägde in mig imorse, mådde verkligen skit innan jag ställde mig på vågen. Men hallå den stod kvar på 66.0! Känns för jävla bra! Nu fick jag ny energi, längtar efter barmark och vårvärme att springa i!

Sovit som ett as inatt, la mig vid typ 22 för Gustav lova att jag skulle få massage på min onda rygg. Men han kom aldrig så jag somnade. Vaknade vid 3.25 och gick upp o borsta tänderna och hämtade mobilen så jag kunde ställa en klocka. Ringde vid 8, somnade om o sov 45 minuter till... Så skönt att gå o lägga sig tidigt ibland, låta kroppen styra lite om man ska somna, sover ju mycket bättre då.

Kill an hour

Jahopp, vad gör man nu då? Slutat, ska ha jobbmöte om en timme, inte sugen på att gå på stan...
Spela lite spel kanske. Baah. Hade det varit bättre väder hade jag gått en promenad. Visst jag kan gå hem o va hemma en halvtimme, men blä då måste jag gå ut i vätan.

Nu pratar dom om vinterkräksjukan som allas barn och makar fått, kul stämningshöjare.

Nujävlar.

Imorn måste jag väga mig. Vill verkligen inte. Tror det gått uppåt 68, känns som 73 men jag hoppas att det inte är mer än 68.

Blev 2 kokta ägg med en tesked kantarellost, en avokado och en stor kaffe till frukost. Ja juste hällde i mig lite krossade linfrön som dragit en stund i vatten också. Mättar och hjälper magen arbeta. Bra skit alltså. Nu till lunch har jag stekt 2 ägg och ätit en knäcke med ost. Ska nog ta en till så jag står mig till kvällen, om inte Gustav tagit sista äpplet så tar jag det till mellis. Har möte ikväll men ska iaf köra situps och armövningar när jag kommer hem. Tror jag ska ta lite bicep nu innan jag går tillbaka till jobbet också.

Jävla tråkigt väder ute, hoppas solen kommer fram till på lördag! Så man kan gå ut o promenera fan!

Borde köpa hem nytt proteinpulver, har bara lite blåbär kvar, behöver choklad, då dricker jag ordentligt. Måste proteinboosta! Jaja, dags att gå tillbaka till jobbet nu då. Livet e hårt!

Feeling pepp

Satt o såg på Svenska Hollywoodfruar igår. Fy fan vilken kropp Anna Anka har. Jag bestämde mig. Jag ska bli lika vältränad. Speciellt hennes armar är ju underbara! Mina har alltid varit breda eller hur man ska säga, odefinierade även om jag haft muskler. EFetr cykelsemestern i somras var det faktiskt runt armarna jag såg störst skillnad, mätte ju hela kroppen, magen blev lite mindre och benen också, men armarna hade blivit typ 2cm smalare, och i förhållande är ju det jättemycket jämfört med att bli 2cm smalare över låren. Men nu verkar jag ha fått tillbaka mina knubbarmar. Vågar inte mäta men jag ser på bilder att armarna är helt annorlunda:/

Haha, andra bryr sig om sina stora rumpor, det är ju skitsamma för mig, jag vill inte ha stora armar, bara muskulösa!

Så drog på mig mina nya jättefina träningsbyxor och körde massa armar, situps o liknande. En sväng på motioncykeln blev det också, men jag var lite för trött för att orka ösa på där. Ska fanimej ta mig i kragen och träna som ett as i helgen. Jag o Johanna drar eventuellt till Ikea på söndag, då blir det ju värsta träningspasset, shit vad man kan springa runt därinne!

Sen kommer lilla Zion nästa fredag så efter det har jag inga ursäkter, då måste jag ju ut o gå! Beach 2010 here I come för fan!

Vårinredning

Har börjat re-styla vårt kök i lite vårigare ton.

Nu ska det bli lite shabby-chic, rosa, grönt och gulligt.

Innan hade vi en vit bakgrund med svarta medaljonger istället för det rosa jag satta dit häromdan. Jätteenkelt tips för en hyresrätt som man inte kan eller vill lägga för mycket pengar på för att fräscha upp. Det är vanligt omslagspapper som av en händelse har samma bredd som vår kryddhylla. Har satt hemgjord dubbelhäftande tejp längst upp och resten hålls på plats av hyllorna. Blir inga fula märken när man tar ner!

 

Te-burken köpte jag häromdan på Drömgården här i Norrköping, i locket sitter en glasskiva där det står Thé med ett snirkligt hjärta runt om. i Asken är det tre fack att ha antingen påsar eller som jag har lösté. Egentligen ska te stå mörkt o sådär men vi dricker så mycket att det inte hinner bli dåligt ändå:)

 

Cupcaken är en liten porslinsskål med lock som jag fyndade för 39kr på Korg&Möbel igår. Hade sett dem på tradera för nån dags sen och var sugen på att klicka hem en, men av en händelse gick jag förbi K&M och bestämde mig för att titta in o se om de hade nån schysst byrå till hallen. Och tadaa! Snubblade över den där sötnosen! Tror jag ska ha den som sockerskål, inte riktigt bestämt mig än:D



Onsdag: Nu vänder det!

Japp, efter idag är det närmare till nästa helg än den innan, känns bra! Får finbesök från huvudkontoret också, måste ju vara lite extra duktiga då!

Storstädade hela butiken igår o förrgår, vi har ju aldrig tid men nu har det varit dåligt med kunder så vi har inte behövt ha alla kassor aktiva. Gjorde rent ac'n och vår serverdator - fy helvete vad snusk! Fatta att vi får ont i huvet när filtren ser ut att kunna kräla iväg av sig själva vilken sekund som helst. Inte ok.

Igår så sa Annika: skulle ju vara typiskt om inte hon från huvudkontoret kommer imorn. Då svarade jag: Ja fy fan, då har vi städat helt i onödan! Fy fan alltså!

Jag och Annika har en bra relation, varje gång hon berättar något så fyller jag i med fakta. Tex.

A: Ja när jag jobbade på posten...
E: Vilket var ungefär runt det finska vinterkriget!

A: Men när jag var liten...
E: Vilket var under det finska vinterkriget!

A: När jag gick i skolan....
E: Runt tiden för det finska vinterkriget sisodär...

Catfight!

 

Jag döööör!

 


funny pictures of cats with captions


see more Lolcats and funny pictures

Dinnerplans!

Ikväll blir det en broccoligratäng/paj hade jag tänkt mig.

Har massa snuttar ost i kylen så tänkte röra ihop lite sånt, broccoli, vitlök, soltorkade tomater, paprika, squash och lite grädde. Mumsfilibabba alltså! Gustav slutar om en timme så blir lagom att börja med snart. Mmm, är hungrig som ett as!

Ikea makes my heart beat faster

Funderar på att dra till Ikea imorn efter jobbet, slutar 17 så tar man nästa tåg är man ju där till 18 o har 2 timmar tills de stänger. Ska ju mest ha krukor och sånt. Kanske får med chefen, hon var lite sugen, vi har rött roligt ihop när vi shopar haha!

Måste fylla på mina lager med sockerfria chokladbollar och doftljus fan!

Baby comin' home!

Nästa vecka kommer lilla Zion hem till oss igen! Måste åka till Grizzly och köpa massa nya leksaker och mums till honom!

Inte kul

Mina byxor är för små.

Ångestframkallande så det heter duga. Jag har iaf köpt ett par löparbrallor idag. Blev ett par piratlånga, skönt på våren o sommaren med lite bara ben! Kommer nog ändå bara bli promenader fram till värmen kommit in över landet. Astma plus kyla och ansträngning är ingen hit.

Usch jag behöver träna, är helt trött i kroppen. SKa prova byxorna så kanske jga blir lite pepp!

Måndag: på't igen

Jaja, då ska man tillbaka till jobbet igen då. Woho!

Unnat mig lite mumsig Start! müsli till frukost, behöver lite sött känner jag. Lupin blev jätteglad för han fick slicka rent skålen på yoghurt när jag var klar. Han är helt tokig i det, just den där naturella ekologiska, kanske nåt med surheten han gillar?

Kollade tvättstugan efter tid igår, som tur var fanns en nu på morgonen, vi har knappt några kläder kvar! Usch vad jag hatar sånt, fick gå upp lite tidigare o slänga in de första maskinerna så får Gustav ta över o göra resten sen när jag går till jobbet. Vi är sämst på att tvätta, blir aldrig förns det är kris. Nån gång ibland är jag duktig och tar ett tvättpass på morgonen när vi nyligen tvättat så det bara blir typ 2 maskiner... men det händer typ 3 gånger om året!
Jag vill ha en piga. Nån som tvättar och lägger in kläderna i skåpen och där de ska vara. Och tömmer kattlådan.

Måste sätta fart nu.

Oh if I only where a millionaire

Vickan och Eric ska sälja sin lägenhet. Jag vill ha! Jag vill ha. Jag vill haaa, fattar ni eller? Den är helt perfekt, krälavstånd från sängen till bubbelbadet!

Titta hääär

Dagens hemklick från hm.se!

Do you love the pillow ör whöööt?


Ni glömmer väl inte att fira?

Min lilla Meria var lite ledsen och hormonell häromdan, så då gick vi och köpte jordgubbsvin och bröllopstårta och mumsade i oss! Perfekt! Man måste ju passa på att fira! Hur ofta får man uppleva ett kungligt bröllop liksom? Bara att mumsa tårta för glatta livet!

Plastic-fantastic!

Jag älskar plastväxter!
Hittade de här på Lagerhaus för 59kr styck, små o söta, perfekt att ha på diskbänken!
Ska köpa dessa krukor till när jag är på Ikea nästa gång:

Veggolasagna

SÅ här stor o mumsig blev kvällens lasagne, jag vill sätta mig med en slev och bara mumsa!
Jag använder mig av quornfärs istället för vanlig köttfärs, sen har jag i mycket grönsaker, svamp och röda linser så att det blir mycket gojjs. Plattorna blötlägger jag en stund i hett vatten innan jag börjar med maten så att de är mjuka tills jag lappar ihop själva lasagnen, på så sätt behöver den inte stå så länge i ugnen och grönsakerna behåller sin krispighet. Jag hatar att behöva vänta på mat!

Eco-chic

Jag har som tumregel att kan jag köpa ekologisk mjölk och liknande mejeriprodukter så gör jag det, det är så enkelt. Kostar nästan ingenting extra och det är både bättre för mig, kossorna och miljön! Simple as that! Jag väljer också alltid frigående när jag köper ägg. Finns det inte så får man vara utan!

I know you wanna do me...

...when you get home from work and smell the kitchen!

Shit vad husmoderlig jag varit senaste timmen, gjort värsta goda lasagnen till min man! Själv äter jag ju inte den men jag vet att den är god ändå! Han är så hopplöst dålig på att fixa matlådor, vilket resulterar i att han äter dåligt. Nu jobbar han kvällar i några dar vilket betyder att han har hela förmiddagen på sig att fixa mat om det inte blev låda över från kvällen innan, men gör Gustav det. Nej för han har alzheimers tydligen. "Jag glömde". Igår gick jag upp o fixade matlåda åt honom, innan han gick frågade jag om han tagit lådan, då sprang han in i köket och hämtade den. Bra tänkte jag, han hade även gjort några mackor att ta med eftersom han inte hann äta frukost. Lite senare får jag ett sms: Jag glömde väskan med matlådan hemma...


Alzheimers jag svär. Fatta när han blir gammal o ännu gaggigare. Okej sålänge jag bara behöver laga mat åt honom. Jag tänker fan inte byta blöja.
Så nu finns det matlådor för 3 dar, jag tror jag ska sätta en flagga på dem så att han ser dem. Eller åka till hans jobb o lägga dem i kylen där.


Ska ta o gå till affären nu, slänga massa sopor på vägen. Har ju som sagt städat idag. Fan vad mycket skit man har.


Jag är faktiskt lite bakis igen, mår gravt illa. Kanske unnar mig något gott från affären också... har man mens och är bakis är allt tillåtet!

Fy fan vad tråkigt

Seriöst, städa är ju skittrist.

Söndag: Re-birth

Okej nu mår jag bra igen!

Precis klickat hem en order från HM, blav lite klänning, skor, jacka, kavaj till Gustav, nya kuddar till soffan, kökshandduk... massa mys. Lägger upp sen. Nu måste jag få arslet ur vagnen och städa! Solen tittare ju in och lyser upp all skit!

Är jättesugen på att göra köket till ett litet shabby-chic palats!


Måste ut o röra på mig i solen också! Mycket måsten nu, men på ett bra sätt!

Söndag: Bankelibank. Bank.

Shit vad mitt huvud bankar. Gustav det jävla aset har ju druckit upp all resorb som nån sorts läsk, det är reserverat för mina fylleslag vafan!

Hade förjävla trevligt igår iaf, käka ost o choklad o massa sånt hemma hos Maria drack lite cider, champagne och amarula. Hade djupa livsdiskussioner om gamla lärare och sånt, usch vad hemskt. Runt 23 begav vi oss vidare mot Manesa, blev ihällda rosé Tattinger på rullande band, Tobbe som jobbar där men ikväll var ledig och var emd oss ut försvann plötsligt in bland kulisserna. För typ artonde gången, han snacka väl upp lite stammisar o sånt där tänkte vi och fnittra på och tog obskyra bilder med champagneflaskorna och tillhörande isbitar. Helt plötsligt dyker han upp igen, som värsta Tobbe Trollkarl med typ ett megastort glas Strawberry Daiquiri, hundra sugrör i så det var bara att börja pimpla, 4 personer satt och drack men det blev verkligen inte mindre i glaset, måste varit typ 2 liter alltså. Fick lite brainfreeze där en stund.

Blev introducerad för Jay "like the letter" från Portugal, satt o snacka engelska, shit man vet ju knappt vad man pratar om när man pratar ett annat språk på fyllan. Men trevligt var det, kom fram till att han tyckte om frigående höns, att djurindustrin är fuckad men inte en uns av hur hemsk den är i usa. Han gillar att resa o se sig om i världen och tycker att charter är töntigt. Skittuff kille alltså.

Drog oss vidare mot Grand Hotel, tog en sideentrance, kom in i sorlet, väldigt mycket äldre publik om man säger så... kände några gubbars blickar klä av mig, lite sådär va. Men det blev mer skumpa, drog iväg o dansade en sväng, träffa Peter den gamle stofilen. Han var packad och utbjuden av sitt ex som tydligen är något av ett pshyco, när vi satt o snacka kom hon fram och gav honom en shot med uppmaningen: drick den här. Efetr ett tag gilla hon väl inte mig längre för hon kom fram, blängde ner mig och drog iväg honom. Det är inte lätt när 30taggarna får competition av 23-åriga Evelina. Booyah!

Drog väl hem framåt tre, full och sugen så sexa jag upp Gustav när jag kom hem... en del kanske skulle sagt att jag våldtog honom för han hade inte mycket att säga till om, men han såg nöjd ut!

Men vafan nu fastna jag här ju!

Ska ta och duka upp en stor brunch i vardagsrummet och bara ligga på soffan hela dan!

Lördag: Kalas

Idag har jag mått som ett as. Jävla mens som var tvungen att komma just idag, första dan är ju alltid värst. Som tur var så var det rätt lugnt på jobbet.

Har mumsat i mig tårta och tyckt synd om mig själv en stund på soffan nu i eftermiddags, kändes bra. Nu har jag precis sminkat klart mig och ätit lite mat, ska dra till Maria strax.

Tänkte ha mina rosa pumps men de är ju så obekväma:/

Jalla!

Dagens fakta

"Robert Pattisson är ju sådär snuskigt sexig, man vill göra snuskiga saker med honom!"


Berlin: Berghain party

Om man gillar att festa och inte är en megatönt kan man ju försöka sig på att komma in på Berghain i Berlin. Stället är ett nerlagt kraftverk så hela byggnaden är en stor betongkonstruktion med massiva pelare, järn rör i taket, industriella ståltrappor, stora ytor blandat med trånga gränder. Allt i ett mystiskt dunkel. Det finns inga speglar, inga vita lampor, toaletterna lyses upp av röda glödlampor så man ska kunna orientera sig, inte mycket mer. Handfaten är stora som badkar i rostfritt stål, inne i "tvättrummet" innan toalettbåsen finns en soffa för dem som vill ha en privat plats. I Panorama-bar är drinkarna starka som oxar, på väggen hänger en 3 meter hög tavla föreställande en naken man som visar anusingången. Ett "mindre" dansgolv finns ocksådär musiken dunkar så glasen skälver. En soffa löper längs två väggar och stora tavlor med lite flygande färger lyfter upp i det mörka rummet. Överallt finns trapor som leder till små balkonger, enskilda utrymmen och liknande. I den mindre baren mer lik en hotellbar är detlite lugnare, i samma rum finns en stor platta som hänger från taket omgjord till en soffa/säng. En trapp leder upp till ytterligare ett enskilt rum. När vi satt i en av de vanliga sofforna här blev vi frågade om vi hade något kokain av ett par 40+'are, varav kvinnan var halvfet och klädd i en sjuksköterskedräkt i lack.
Blandningen av människor slutade aldrig att förvåna.
På det stora dansgolvet dundrar musiken så att golvet vibrerar, unga brats trängs med de tidigare nämnda porrtanterna, kostymklädda män, streetkids, nån som skulle kunna va min mamma, och så vi den selektiva skaran turister. Berghain är exclusivt, det finns inga VIP's men vem som helst kommer inte genom dörren. När vi kom rensades halva kö'n bort innan vi kom in. Väl inne var det inte mycket folk, vi var där runt 12, vanligt är att man går dit först vid 3.

Vi hade fått lite tips på hur man kommer in, så ska ni dit följ dessa råd:
- Prata inte i kö'n
- Verka ointresserad
- Visa ABSOLUT inte att du är turist
- Tänk på vad ni har på er, ingen är dåligt klädd därinne
- Var lugn, är du för berusad så får du lämna kö'n

Om du tar dig förbi dörrvakten väntar visitering och kontroll av dina saker. Ha inte för mycket skit i väskan, de kollar allt och alla efter vapen och droger. Vill man få in lite tror jag att bh'n är ett bra ställe att stoppa lite, de klämde mig inte på tuttarna iaf. Det är strängt förbjudet att fota därinne så har du kamera får du lämna ifrån dig den redan innan du kommer till garderoben, så lämna den hemma för mindra strul.

Sen kan man ju försöka att låta bli att gå upp kl 8 på morgonen, vara ute och gå på stan och muséeum hela dagen så att man är helt slut redan vid 22 när man tänkt o gå dit på kvällen haha! Kan säga att vi var mäkta möra framåt 3 så vi var tvugna att gå hem, visste inte om jag var vaken eller dansade i sömnen sista timmen. Det dunkla ljuset, det enformiga dunkandet, alkoholen och tröttheten gjorde att man kände sig helt försvunnen.

Utanför i den friska luften, ja det var ingen som brydde sig om rökförbud därinne kan jag lova, det fanns rökrum men alla rökte på dansgolvet, piggnade vi till lite, kö'n ringlade sig nu 4 gånger längre än när vi kommit. Vi vinglade oss mot tunnelbanan, stor eloge till Berlin där alltså, de går hela tiden så vi fick vänta max 10 minuter på ett tåg som tog oss hem. Ännu bättre var att när vi klev av tåget fanns där en kiosk som serverade munkar! Underbart!



Såhär glad såg jag ut när vi kom hem!


Berlin Outfit

 

På shoppingtur i Berlin!

 

 


Torsdag: sleeeeep

Usch jag är trött. Har haft jobbiga drömmar om dieseltankar som exploderat och äckliga larver. Hela mitt huvud dunkar.

Åtminstånde är läpparna någosånär återställda, körde lite försiktigt med tandborsten på dem så jag fick bort det torra och ökade på blodcirkulationen lite, kylan har tagit kål på dem. Min underbara Mary Kay Satin Lips är försvunnen så har använt asdåligt vanligt billigt skit, blir ju fan bara mer torr! Dessutom har jag fått världens megablåsa på underläppen. På sommaren får jag det av solen och på vintern av att läpparna spricker i kylan, eller så får jag massa äckliga pengar på jobbet. Behöver bara titta på typ Gambiansa Dalasai så exploderar hela nyllet av finnar och munsår. Urk. Aldrig får man vara i fred.

Öppnar idag, måste ta en sväng via stan och hitta en present till Maria L som fyller 25! Shit jag är sämst på presenter, har aldrig varit hemma i hennes nya lägenhet så vet ju inte vad hon har för stil där eller om hon behöver typ en soppskål. Skulle köpt nåt i megasexshopen vid vårt hotell i Berlin. Bodde rakt över gatan från erotikmuséet och de hade en rätt stor affär kan jag säga. Jag menar lite porrgrejjer till en singeltjej kan ju inte slå fel! Haha! Själv hittade jag en liten vibrator med värsta strasstenarna på, den var för vacker för att inte köpa! Kunde ju köpt en likadan till henne menar jag, alla flickor gillar väl glitter?

Sen kommer ju fråga två, vad ska man ha på sig? Tema rosa. Hmm... jag som absolut hatar rosa alltså. Hur ska detta sluta? Köpte ju skittuffa lädershorts i Berlin, kanske skulle ha dem med ett par rosa pumps?:D

Måste jaga upp Gustav ur sängen nu....tjing!


Hemma igen

Japp, back in buisness men har inte tida att avlägga rapport just yet. Men det kommer! Nu kallar plikten!

Byebye Darlings!

Nu går jag o lägger mig!

Ska upp kl 3 igen, jippie på den alltså!

Har packat ett svart, ett vitt och mitt blå linne från Weekday, jeansshorts, svart klänning, paljettkoftan, den vita stickade. Två par strumpbyxor, ett par svarta knappt transperanta och mina prickiga. Reser i jeans, randig tröja och kavaj. Shit jag skulle ju inta ha med mig några kläder alls. Fanfanfan. Måste packa ett par pumps. SKa jag ta bikerjackan? Jag vill ju ha den men jag kommer att frysa ihjäl!

Pengarna och passet är packat. Frågan är om jag ska ha mina fula gympadojor, det är ju faktiskt bekvämast. men hur fult är det inte till kappa? Jaja. Man kan ju inte vara fashionista hela jävla tiden.

Nu är ju största frågan innan läggdags, rosa eller svart nagellack?!

Torsdag: I'm so excited!

Hemma på lunch, hällt i mig lite Italian-style tomat och basilika-soppa, 2 stekta ägg och lite cornflakes, haha jag vet värsta kombinationen, men när jag stekte äggen blev jag sugen på cornflakes!

Jobbar i 4½ timme till, sen är det hem o packa. Åker nog i mina vanliga jeans med nitar, randigt linne och kavaj samt ullkappan. Tar med mig bikerjackan och min vita stickade från Gina, sen är det vilken klänning jag ska välja, lutar åt den lilla svarta jag köpte i julas, funkar ju både till middag och nattklubb känns det som. Nån tröja till för att safea om jag mot förmodan inte hittar något i Berlin haha! Jag vill typ ha tomma väskor med mig så att jag måste handla, men jag är rädd att jag inte hittar något, så är det ju alltid! När man väl ska unna sig så finns inget! Tror jag tar med jeansshorts och strumpbyxor som jag hade på mig häromveckan, det är ju lite snyggt streetstyle men ändå festvänligt!

Iih, måste tillbaka till jobbet nu... fast de kanske inte märker om jag försvinner en stund extra... jo Gosia skulle sakna ihjäl sig efter mig.


Rast: baah

Fan lite seg, har fikarast nu. Blev ett äpple så jag får lite ny energi. Chefen hade köpt kanelbullar, wtf, det funkar inte. Äpple, bra skit!

Läpparna är torra, usch, glömt mitt vanliga läppbalsam hemma så får använda våra give-away, inte direkt Mary Kay om man säger så.

Nej nu vill jag hem.

Längtar ihjäl mig!

Växlade sista slanten idag, nu har vi 770 euro, det borde vi väl klara oss på på 4 dar? Kan bli tight:D
Gosia tycker att jag är dum i huvet, men vafan bara maten lär gå på minst 50 euro om dan, sen ska vi gå på muséeum och shoppa järnet. Man vill ju inte ha för lite med sig, och blir det pengar över så går de åt i sommar!

Och fy fan vad jag ska äta kan jag lova! Inga restriktioner! Tyskarna gillar ju sötsaker, o det gör ju jag med, tänk så passande! Kommer säkert gå upp 3 kg, men det kan det vara värt haha!

Onsdag: OMG

 

Yaay!

Alice in wonderland in fucking 3D @ Filmstaden!

Woho! Det ska jag gå på!

 

 


Tim Burton's Mad Hatter Totally Looks Like Elijah Wood


see more Celeb Look-A-Likes

Kvällsplaner

Ska lägga mig o slappa på soffan en stund med ett glas mjölk o nån macka, sen ska jag börja fila på min packlista till helgen!

Tisdag: träningsvärk

Fy fan jag kan inte gå!

Måndag: nedräkning!

Iih, på fredag sticker vi!

Fan vad skönt det ska bli att bara komma bort, shoppa, äta och dricka gott, gå på erotikmuséet, festa german style! Hoppas Euron tappar lite till tills på torsdag så ska jag fan köpa på mig 2000 till, här ska det inte snålas! Gustav sa att cykelprylar var jättebilligare i tyskland så kanske kan hitta lite schyssta saker som ny rosa hjälm o cykelbyxor.

Måste planera vilka kläder jag ska ha med mig, hinner ju inte tvätta i veckan så det gäller att det man ska ha är rent! Får hålla lite koll på vädret, det styr ju en hel del, kul om det där jävla monsun regnet som drog in över Frankrike igår tittar in över oss, då vill jag fan inte gå i prickiga strumpbyxor och jeansshorts!

Hoppas veckan går fort, känner mig pepp! Wiie!