Fucking astrött

Usch sov lite jobbigt inatt, vaknade hela tiden o trodde att jag försovit mig ni vet. Men när jag väl kom ur sängen imorse kände jag mig rätt pigg. Men bara nån timme in på jobbet kände jag hur det gröta ihop sig i huvet. Var huvudkassör idag för första gången på evigheter, tror ni inte att allt skulle strula bara för det eller? Jag borde anat oråd när inte ens printern ville samarbeta med mig! När jag tog emot en leverans fick jag iaf ett par uppmuntrande ord på vägen: ja men du har ju iaf fina skor på dig!

Fan nu hitta jag post till mig inklämd i soffan, wtf lixom. Åååhåå, 25% rabatt i hela butiken - Kondomeri Intima. Man tackar.

Snart dags att gå ner i tvättstugan igen, när jag slutade var det bara att gå raka vägen hem, slänga ihop all tvätt o gå ner i tvättstugehelvetet. Sen när det var klart var jag tvungen att gå ut med lilla Zion så han skulle få bajsa. Och det gjorde han, med råge. Nä det är väl bara att ta sig i kragen o sätta fart då, när jag slängt in de här kläderna ska jag njuta av ett avsnitt Gossip Girl och nån god mat. Mumma.

Woho!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Vad jag sparkade rumpa igår!
Kick ass!

JObbade jättehårt på jobbet, as usual. Sen blev det en sväng på stan där det inhandlades 6 liter vin och en ny påse proteinpulver! Only the essecials!

Sen drog vi hem och jag lärde mig säkra som en gud, promenerade ner till klätterhallen(har punka på min lilla älskade cykel), väl där införskaffade vi oss varsitt klätterkort, spara massa pengar på det och Gustav är ju helt inne på klättring nu så då får jag en spark i arslet att ta mig dit! Vill gå på gym men då har jag ingen att gå med så då lär jag inte komma iväg, och jag kan ju lova att klättring är ganska styrkebildande. Fy fan va mör man blir!

Hur som haver, tog ett riktigt hårt beslut igår - klippte av mig mina långa naglar så nu känns det som mina fingrar är 5cm kortare. Men det blev betydligt lättare att klättra.

Fy fan vad bra jag var också, bara fuck this - I'm going to the top! Gustav sa att han var imponerad o glad över att jag kommit igång så fort. Nu var det största problemet att man inte vila så mycket mellan klättringarna som man får göra när man är fler personer, fy fan va mör man blev - nämnde jag det?

Sen blev det en långpromenad hem för att gå till ica vd Otten o köpa mjölk. När vi kom hem körde jag ett strechpass med vig som ett päron-Gustav. Herre-Jesus, där har jag nåt att jobba på.

Till kvällsmat provade jag min nya proteindrink, och vilket rus alltså! Det förra jag hade var ju gott tyckte jag, men inte i jämförelse med det här! Typ dumlechokladsmak, jättebra konsistens and totally addicting.

Känns som jag fått en jävla bra start nu! Filmjölk till frukost idag, får se vad jag hinner trycka i mig på lunchen men ev. en proteinshake och lite knäcke. Fuck Yeah!

En rejäl spark i arslet

Nu jävlar är det slut på fjanterierna! Nu ska här skakas fett!

Var o inhandla nytt protein, provade en ny sort jag blev rekomenderad av killen på BodyExpert som butiken så finurligt heter.
Hård träning, ett fast tag om kosten och en jävla diciplin ska här utövas. Jag ska bli fitter than ever, bitches.

Nu ska Gustav tvinga mig att lära mig säkra, vilket jag känner att jag inte riktigt har confidence till, tänk om jag gör så att an störtar i  marken o dör! Eller ännu värre, blir en grönsak som jag måste vara tillsammans med och även utföra sexuella tjänster på för att jag har sådanna skuldkänslor över att jag lät honom störta. Det tänker han inte på.

FitFitFit
All day long
Sing with me in my new fit-song

Lunchtime

Fick mig en härlig vårpromenad i solen nu när jag gick hem på lunchen. Det är så jävla skönt att ha nära till jobbet så man kan gå hem på lunchen.

Blev en matlåda bestående av min Chili con Carne, fast egentligen sin Carne (con carne=med kött, sin carne=utan kött, nu har ni lärt er nått nytt idag!) det är ju inte kött i men det är ju quornärs o det smakar ju som köttfärs när det är ihopkokat. Fy fan vad gott det är iaf!

Nä nu blir det nog att sätta lite fart igen. Ikväll blir det klättring med Gustav och Anton. Så lär nog vara rätt slut när jag kommer hem, förvänta er inget.

Upp o hoppa, alla smurfar solen skiner!

Nu känns det som att det kommer bli en såndärn underbar dag att gå ut o gå långpromenad med ZIon. Solen lyser varmt på tegelhuset snett över gatan. Fan vad jag längtar efter att äta frukost ute i soffan på balkongen!

Men idag ska jag jobba. As usual. Okej jag är jävligt glad att jag har ett jobb, sen har jag rackarns bra kollegor, men tänk att få vara fri, inte vara *poff* till er tjänst, *poff* till er tjänst, *poff* till er tjänst - det skulle vara mer värt än all magi och alla skatter i hela väääärlde... oj nu halka jag in på Aladdin. Nej det är bra att ha jobb o pengar. För om det är nåt jag älskar mer än att få sova en timme extra så är det pengar. Money, money, money, I want lovely money - show me what it takes to be a real rich bitch!
Nej men vadnu? Jag har vaknat på nå jävla musikalhumör. Mina tidigare nämnda kollegor kommer att älska det. De praktiskt taget ber om det på jobbet, man kan se i deras ögon att de tänker: ååh om Evelina bara kunde ta o sjunga en värs för oss - vad som helst!

Nu tittar Lupin på mig sådär igen, han tror att jag inte ser honom när han sitter bakom blomman o spänner ögonen i mig. Jag undrar vad han ska gnälla om härnäst. Igårkväll innan sängdags lät det som hela världen skulle rasa samman, han hade bara smulbitar kvar i matskålen. Och det är ju klart, är man en storkäftad gnällspik kan man ju inte äta de små bitarna i botten, då måste man ju ha nya stora bitar mat istället. Men vad gör inte mamma för en god natts sömn?

Oj nu måste jag skynda mig att dra på sminket


GTA

Fan det är jag riktigt sugen på.

För det är jag värd

Tror det blir ett långt hett bad innan läggdags, om jag inte kan tjata till  mig lite ljumskmassage av Gustav. Nej det är inte så snuskigt som det låter. Det är sjukt skönt dock. Tänk hur mycket vi utsätter våra ljumskar för. Fatta hur underbart det är att ha ett par välsvarvade händer som trycker ut all skit som sitter i senorna och muskelfästena. Jag får nästan ont i ljumskarna bara jag tänker på det.

ska nog strecha lite nu!

Magkniiiip

Usch haft jättemuppig mage hela veckan, nu känns det typ som inälvorna vill kravla ut. Det är ju defenitivt tumme ner på det.

Another week at it's end

Jahaja gott folk, då var det bara sisodör 4 timmar kvar på en här veckan.

Veckans bästa: Fick hem Zion
Veckans värsta: Vädret och en jävla muppmage

Veckans film: Rockn'Rolla
Veckans låt: Kiss - Heaven's on fire

Veckans köp: Rosa låda och svart kista - Åhlens.
Veckans irritationsmoment: datahelvetet som laggar när jag försöker skriva ett förbannat inlägg som summerar veckan som gått! Gaaaaaaah! *Cp-rYcK*

Veckans skönaste: Uttryckning av knutar i ljumskarna... mmmm

Veckans fun-fact: Evelina fick ett vykort skickat till sitt jobb från en kund, det stod mycket uppmuntrande saker som att Evelina är den bästa kvinnan, alltid pigg och glad - dessutom föreställde kortet en naken snygg tjej som låg och solade i vattenbrynet. Tumme upp på det.

Veckans pinsamhet: Glömde dra ner trosorna när jag skulle kissa

Veckans roligaste: Zion förförde sin leksaksråtta, först med flås och slick i örat, sen spoonade de på vardagsrumsgolvet

Veckans outfit: Gråa mjukisbyxor, t-shirt och mörkgrå polotröja

Veckans beslut: Jag ska fanimej ut i världen!

Nya laster


Jag är totally stuck. Damn va fet jag kommer bli.

Morgonmys

Idag var en såndär skön morgon, vaknade vid nio men låg o halvsov till tio, man ligger lixom o flyter. Gustav luktar så gott på morgonen, sådär varmt och Gustaviskt. Mumma. Man kan ju imte låta bli honom!

Efter en timmes kel och andra aktiviteter kom vi ur sängen, Gustav slängde in all disk från igår(åt tapasliknande så blir ju hur många skåplar o skit som helst) medan jag gick en sväng runt huset med Zion och tog mig i kragen o bokade en tvättid, det ni!

Nu har jag tagit mina vitaminer, hade glömt bort dem, kanske därför jag varit så trött? Inte ätit dem på en månad typ:/
Så nu är jag boostad med vitamin B12, massa järn och andra roligheter!

Dags att servera frukost! Har gjort en egen nötblandning med mandel, hasselnötter och naturella cashewnötter, bara hackat ner dem och blandat runt. Simpelt. Igår köpte jag lite bananchips och russin att ha till, så man får lite sötma i, blir lite blä med bara nötter och fil. Mummamumma. Kankse tare mig ett ägg också, ååh jag älskar frukost!

Sanering

Usch vår lägenhet är rent äcklig. Jag orkar inte se skiten längre, idag blir det en rejäl sanering!

Det är bra för själen.

Earth Hour

Ja nu sitter vi i mörret o ska se film... ja tv'n får man ha på!

It's a beautiful morning!

Jahaja då var det lördagsmorgon igen, för två veckor sen hade jag precis vaknat upp med min älskling efter vår första natt i egypten. Det var grejjer det. Nu vaknade jag klockan sju, men Giza kom o kröp in under täcket och gosade in sig i fläsket på mig så jag hade inte mage att skövla bort henne, så jag fick nällt ligga o sova en halvtimme till!

Har varit ute i det otroligt härliga vårvädret och promenerat Zion, usch vad jag hatar slask.

Nu är det helt gråmulet ute, jag har precis ätit frukost, vatt på toa en halvtimme och nu mår jag illa, känns bra känns bra.
Tur att jag har min lilla Lupin som ligger här och snarkar brevid mig. Börjar jobba om 45 minuter! Jippie! Fy fan så härligt det ska bli!

Igår gjorde jag så jävla god mat. Typ chili con carne inspirerad gryta, Massa lök, vitlök, paprika, squash, nån rot, morötter, quorn, vita och svarta bönor, krossade tomaret, chilisås o sen massa starka kryddor. Blev fan suveränt!

Sminkningsdags!

Flaggstång till salu!


Best ever.

I.need.pink.chinos.!

Fan va coola de är!

Maya: På BikBok, du vet den där jobbiga butiken som har högre musikvolym än Palace.

Picasso, släng dig i väggen

Nu har jag målat klart hyllplanen till klädställningen. Idag använde jag handskar för att slippa sitta och gno bort färg i 40 minuter.

Blev trorts allt lite kroppsmålning, men om nån frågar så är det utlopp för min kreativitet, vad annars?

Nu ska det bara torka, sen ske hyllorna upp igen, sen ska det donas med lite snygga saker och sen kan jag eventuellt fota och lägga upp! - Om jag orkar. Just nu har jag typ noll ork kvar.


I love oranges

Fan vad gott det är med apelisiner, hela året har jag haft med mig en apelsin till jobbet att ha till eftermiddagsfikan men de senaste veckorna har jag typ glömt av det. Köpte ett paket igår o fy fan va goda de är!

Jag fick inte äta apelsin när jag var liten för att jag var allergisk, därför är jag barnsligt förtjust i dem nu! Mumma!

Det är så härligt att borra naglarna i skalet också!


Nej nu tog den slut! Får vänta tills imorn med nästa, har redan ätit två idag, är rädd att överdosera o bli allergisk igen. And that would kill me.

Dagens bästa citat

Evelina och Caroline är på H&M och kollar på kläder, när de hittar en sjortklänning de bara måste prova:

E: Ska vi ta ett sånt stort provrum och dela?
C: Aavisst, men du får inte skratta åt mig för jag har inte rakat mig uner armarna...
E: Aa, men du får inte skratta åt mig för jag har inte rakat pullan
C: Den behöver du väl inte visa om du ska prova den där?
E: Är du så dum att du går in frivilligt i ett provrum med mig får du skylla dig själv... *mohahah*

Dagens what NOT to buy!


Det finns många saker man bör låta bli att köpa, men den här lampan gjord av flaskborstar tar nog fan priset.
Om du trots allt har väldigt usel smak eller bara är intresserad av att tjacka flaskborstar finns den på Myrorna här i Norrköping(och där lär den nog bli kvar).

Fotriktigt mode


Jag tror stenhårt på färgade tygskor, varför?
Mycket färg i vår, tygskor är så slappt o skönt! Även billigt så man kan gott ta o investera i ett par!
De här är från Skopunkten och kostar 199kr.

Om man ändå fick ta studenten igen


In this wonderful little piece!
Från MQ.

Dagens viktigaste fråga!


Evelina i rosa chinos, to buy or not to buy?

Det är ju fan jättefjantigt att gå runt i rosa kalasbyxor, men fan va tuffa dom är!
Notera mina strumpor.

Trött, så trött

Håhåjaja

Då har jag fått mig en kvällspromenad också. Var ute med Zion en sväng och rörde på fläsket.

Igår blev det världens motionsrunda, först stan med Carro, sen 1,45h med Zion och Maria i parken, sen blev det nattpromenad ner till tågstationen och hämta mamma och släpa hem hennes bagage till oss. Shit hon hade ju mer packning än jag hade hem från Egypten.

Gick via Maria och lämnade av hennes födelsedagspresent, stackars katterna fick ju hjärtsnörp när de såg otäcka ZIon. Siri sprang och gömde sig under badkaret och lilla tussen Stoja muffade upp sig med ragg och kutad rygg, men det hjälper ju inte så mycket när man inte når mer än en dm från marken. Sen när Maria kom hem efter promenaden reste Stoja ragg igen och fräste allt hon kunde mot ytterdörren. Siri såg helt skräckslagen ut när Maria lyckats gräva ut henne från badkaret... varpå stackarn sprang o gömde sig under sängen istället!

Har varit rätt väck på jobbet idag, ska bli intressant att räkna min kassa imorn o se om allt stämmer.

Måste pumpa lite Cola nu.

Like a fucking perser

Usch mina ögon har inte runnit på 2 veckor, nu började de igen, Fuckers.

Jag som tänkte att åh vad bra att mina ögon slutat rinna, då kan jag införskaffa mig en ny flytande eyeliner! Fuck it.

Jävla väder vi har då, tog en kissrunda med Zion för typ 10 minuter sen, då snöade det och blåste massa, nu skiner solen som ett jävla stolpskott. Don't mock us mother fucker.

Jaja, jag och Carro ska på stan och hitta fina saker har jag bestämt, det är ju ny vecka nu: nya erbjudanden i butiker + nya varor i sortimentet! Can I get a Haleluljah?!


Shopaholic

Fan jag måste gå på stan.

I väntans tider

Nu precis nuuu snart kommer vår lilla bebis hem!

Katterna är helt till sig, Giza springer runt som en tok och välter saker, Lupin springer efter för att se vad hon sysslar med.

Såå mysigt vi ska ha det idag!

Favorit i repris




Haha!

Inget att rapportera

Var ute på kalas hos Kaisa igår, mycket trevligt, blev dock lite mycket för vissa, jag nämner inga namn.

Kom till Palace och vissa förstod inte att de fått i sig tillräckligt och smet iväg och köpte tequila medan Evelina gick o kissa, vissa fick tillsagt att ge fan i att hälla i sig mer sprit, men efter ett tag fick Evelina kånka hem på vissa. Vissa slocknade i sängen och har mått väldigt dåligt idag, men har som tur är en väldigt fin flickvän som fixar frukost, Simpsons och går o köper pizza i snöstormen.

Lite bittert känns det, var skitsugen på att vara ute o festa, var ju fan skitsnygg i min outfit, var massa folk man kände ute, men vi gick hem 01.15, woho!

Har iaf varit ute på långpromenad med Carro nu på eftermiddan, ca 5km i snöstormen gick vi, då måste man få i sig lite pizza. Det är ju min sista dag på semestern, imorn börjar allvaret!


Lördagsshopping

Makes me happiiiiee!

Hittade en ny ögonskugga (som var typ hudfärgad så fråga mig inte varför jag köpte den) och facemist på Make Up Store - de hade 20% rabatt i helgen så jag fick lite ryck i plastkortet

HIttade ett nitbälte som jag tror kommer göra sig snyggt till diverse outfits, en benvit tröja i samma modell som min svarta som jag älskar är(inte för ni vet vilken den är men den är snygg). Sen kände jag att jag var tvungen att ha en ny liten väska.




Evelina in action





Fan en sån där skulle man ha hemma...

Gårdagens outfit+min nya älskling




Fuck Yeah

Dagen efter-promenad

Tog en promenad imorse, var tvungen att komma ut o få lite frisk luft, nu fick jag sms av Carro så vi ska gå ut och spatsera lite vi också!

Totally fit!

Fabulous Shopping

Åååh idag vet ni, idag! Då jävlar gick mitt silvergrå bankort varmt. Det var så skönt att bara spendera, unna mig saker, hallelulja!

Hittade en hur fin kavaj som helst, ett par grå byxor i jeansmodell men i nå tunnare tyg, ett baslinne som var lite urringat som kommer bli skitsnyggt på Palace imorn! Ett par örhängen, vin, Baja Päron, trollhassel, ett par underbara chinos till min underbara man... herregud vi shoppa så mycket att vi fick gå hem i halvlek och dumpa av prylarna för det inte gick att bära!

Jag är så jävla nöjd med min kavaj, den är extrem, men så jävla snygg, den typ av kläder jag vill ha på mig men jag egentligen inte vågar. Men sen pusha Gustav mig stenhårt att köpa den för han tyckte att den var så snygg och att jag borde unna mig lite fint, det har han ju rätt i, jag är alltid snål mot mig själv! Men ni får vänta tills imorn när min utgångsoutfit är på och jag är stylad till max för att se den. Iih kan inte bärga mig!

Det var så skönt att släppa spärren och bara shoppa. Jag har ju pengar så då ska jag unna mig nåt för dem också!
Jag skulle kunna gå på stan hela dan imorn också... men tror Gustav är rätt mör efter de nästan 5 timmarna vi shoppade upp idag:D jag får väl gå själv om inte annat!

Nu ska jag baka en tårta för imorn ska vi på kalas och jag var så baksugen att jag erbjöd mig, fin människa som jag är, att baka en tårta!

Au Revoir mon petit gullefjuns!

Dagens mest ointressanta/Nyheter hetsar till fetma

Seriöst, vem bestämmer vad som är nyheter och inte. Varsodog, ta en kaka till. Wtf?

Fuck the fat, sockret är väl vad som är vesäntligt, bara för att kakorna inte innehåller lika mycket fett som rapporterats tycker jag inte att man ska äta mer kakor för det. Typ ja de här är ju lite nyttigare än andra kakor så ät lite fler så att du fyller din kvot.

Ja så blir du ett fett odrägligt äckel som klagar över din vikt och blir medlem i viktkulbb så att Aftonbladet i slutändan tjänar massa pengar på dig! Ät en morot istället!

Don't fuck with the Russians

Jag hör nog till majoriteten svenskar som såg Tingeling som ett klockrent humorinslag, det fanns säkert dem som ansåg att yäääh fuck russia och de som var mer av arten ååh gud så hemskt att påkalla rysslands vrede!


Min senaste erfarenhet av ryssar kommer från vår tripp till Egypten, de bodde en mindre rysskoloni på hotellet och man stötte på dem överallt.
Första dagen: Vi står tillsammans med våra medresenärer på flygplatsen och köar för att få visum, det är trångt och varmt men inget knuff o gruff. Så kommer en hel arme ryska turister in, tränger sig rakt in i vår kö, en tant blir tillknuffad så hon nästan ramlar(ingen som ber om ursäkt), ordningsledaren ropar för döva öron att de ska gå runt vår kö istället för att tränga sig igenom den. En del tittar på honom som han var mindre värd än en flugskit och plöjer sedan rakt genom oss. Man blir så jävla irriterad
Alla lokala vi gjorde oss bekanta med beklagade sig över ryssarnas beteende, de var översittare och betedde sig illa, vilket vi fick se prov på när vi en morgon satte oss för att äta frukost, killen som hade hand om besticken(de hade en kille till varje grej typ) har precis kommit från köket med en ny uppsättning rena bestick och kommer och delar ut dem. Tack tack säger man ju, slapp jag gå o hämta dem själv, även om det bara var typ 3 meter. Sen bakom mig hör jag en karl explodera på killen för att han minsann har suttit i fem minuter utan att nån kommit med bestick. Bryter på ryska inte helt förvånande.
Man blir ju lite sådär wtf? Gå o hämta bestick själv då om det är så jävla viktigt, du får ju besticken såsmåningom ändå.
Deras otrevliga sätt mot anställda märkte vi av hela veckan.

Nu när jag läste
Jan Bylunds artikel i Aftonbladet om kritiken han fått ang Tingeling så blev jag nästan full i skratt för det är så sant! Speciellt slutklämmen om alkoholvanor och turistbeteende, helt klockrent.

Att sån här kritik riktas mot satirinslag gjorda av ett land som håller satir varmt i barmen är ju bara pinsamt för Ryssland. De ska väl visa att de inte lever kvar i gamla sovjet-kläder och skratta med oss, precis som vi gjort om de gjort satir på vår falukorv.

Tingeling for Summerplåga 2009!



Älskade vår

Med våren kommer städning!

Man blir så glad när det är nystädat och solen glittrar in genom fönstrena!









Nu måste jag bara köpa lite nya våriga inredningsgrejjer som ljusar upp i vardagsrummet!

Om man inte har en vattenpipa

Så kan man göra som Lupin för att få i sig lite härliga ångor så att det snurrar lite gott i huvet:



Ta ett par väl använda gympaskor and suck it in!

(ser ni va nöjd han ser ut?)

Like spiderwoman









Jag är så jävla häftig när jag klättrar.

Älskar mitt nya linne, I look freakin tanned!
You wish you had my biceps!


Motion + Gossip Girl

Det blir en bra kombination, har tvättat klart o så nu. Tänkte röra lite på fläsket o sen sätta mig o lägga upp lite bilder.
Fan vad gott det vore med läsk.

Ses om 5km på motionscykeln!

Dagens skönhetstips?


Vad tror ni om det här?

Hard Work

Happ då har man gått upp tidigt och fått en bra start på dan! Känner mig så stolt!

Solade imorse, på vägen bokade jag tvättid och gick ut med soporna. Jag vet jag är så duktig. Så nu har jag precis lassat in tre maskiner tvätt, värmt brödet jag bakade igår och nu blir det frukost serrni!

Tvättar till 14 så tänkte städa emellan också så jag är riktigt effektiv. Skulle vara skönt att dra o simma sen om jag får med mig nån på det...?


Middag

Jag vet det är jättetråkigt att läsa bloggar utan bilder, men jag missade att ta kort idag. Gjorde en jättemumsig pastasås med linser idag. Blev helt enormt bra, till det hade jag bakat grahamsbullar med solroskärnor och pumpafrön på, hur jävla mumsigt som helst!

Till typ 5-6 portioner pastasås:

Fräs 2 finhackade klyftor vitlök, en hackad gul lök, lite svarta oliver, en halv grön paprika i valfri form och lite lagom med squash i olivolja. Salta, peppra och ha på oregano. Sen lät jag det stå o dra medan brödet jäste andra gången, typ 30 min, fick till jättehärlig sötma i såsen så jag antar att det beror på det. Sen hade jag i två paket á 370g krossade tomater med vitlök o örter, en skvätt grädde, lite paprikapulver, chilipeppar och herbes de provance. Sen hade jag ner gröna linser som jag kokade igår, typ 3-4 dl kanske? jag vet inte, hällde i tills grytan blev maffig av linserna typ! Sen hade jag lite parmesan i. Tror det var allt, jag åt som det var, de andra med pasta till. Hur gott som helst blev det iaf!
Billigt och väldigt nyttigt alternativ till köttfärs är linser, köpte ett 500g paket för typ 12 kr och det har blivit 3 stora middagar av det nu!

Egypt baby!

Nu har jag lagt upp bilderna på Facebook, ska skala ner dem innan jag lägger upp några här.
Men de flesta har ju FB so enjoy!


Jag har faktiskt ett liv

Jaja, jag ska lägga upp semesterbilderna. Jag ska bara först...

Var iväg och klättrade några timmar igår med hela gänget, kom över min rädsla för att ramla ner och slå ihjäl mig en smula iaf. Klättrade ända upp till taket, paniken var ett faktum när jag tittade ner. Men skoj var det, kände mig rätt fit efteråt. SOmnade helt utmattad typ halv elva på soffan. Myyyys.

Oj nu kom Maria o Martin, vi ska äta middag faktiskt. Så får uppdatera senare eller imorrn helt enkelt!

Orkeslös

Usch jag är helt slapp efter semestern.

Igår ringde mamma o väckte mig för att påminna om att vi skulle till mormor... det hade jag ju absolut ite glömt.
Blev hämtad av min syster, åkte till mormor o mamma hade självklart köpt massa gott till kaffet.
Tänkte först att näää, jag ska bara äta en kaka. Men kakan var rätt stor så jag bröt den i två bitar, men sen ba äh vafan jag ska ju ara äta den här kakan så det spelar ju ingen roll om jag äter hela ju! Det går en stund och den där vaniljmunken börjar se smarrigare o smarrigare ut... men det ärju bara vaniljkrämen som är god egentligen... så om jag äter lite uppepå o gräver mig ner i vaniljsåsen så behöver jag ju inte äta hela bullen... så då satt jag där och bröt loss småbitar tills jag kom ner i vaniljen, åh så gott det var... sen vet jag inte vad som hände, satt o pratade o plötsligt var hela bullen borta!
Jaja, men nu fick det faktiskt vara bra, jag har ju faktiskt världens självdiciplin, jag behöver inte äta sånt. Men fan en punchrulle, ååh det var ju så gott när jag och Gustav åt det på planet hem, om jag smakar lite så kommer det bli precis som då! Men eftersom jag har självdiciplin bröt jag rullen i två och åt bara den minsta biten.... men sen låg ju den andra biten där och såg så liten o fjuttig ut, varför spara på den? Det gör ju inget att bara äta en sån liiiten punchrulle ju.
Det var skönt att jag kunde hålla mig i skinnet o inte moffa hela nyllet fullt med gott menar jag.

Gick en sväng på stan i jakt efter något fint, blev ett nitbälte till midjan från barnavdelningen på Lindex och ett stort hårspänne med en satinrosett på. Tjusigt som fan.

Framåt kvällen gick jag o Meria promenad, duktiga som vi är, sen skulle jag göra chokladmousse till henne eftersom hon inte fått nån födelsedagspresent... men skiten skar sig o såg ut som diarée. Så vi rökte vattenpipa istället.

Idag skulle jag o Louise gå o träna, men så börja min mage muppa och jag satt ungefär en halvtimme på toan o vred mig i magsmärtor. Kändes som jag skulle skita ut mina inälvor. Very fresh.

Ska försöka äta lite frukost nu. Gustav den muppen sitter o muppar på min pilatesboll.

Söndagsbestyr

Uppe med tuppen!
Fan vi gick ju upp typ 7 svensk tid varje morgon så nu vaknar man rätt skapligt Känns skönt, har hunnit diska upp alla kastruller och sånt från gårdagens tapas och nu sitter jag och väntar på att äggkokaren ska pipa så man kan äta en mumsig frukost och spela lite Need For Speed Carbon.

Sen måste vi(läs: Gustav) fixa en gammal version av photoshop så man kan köra alla semesterbilderna i bildprocessorn, hittar inte den funktionen i CS-versionen. De är ju megastora nu och skulle ta ett år att lägga upp!

Nu piper det!

Moster, igen!

Jahja, väcktes av sms från min syster idag, ska bli moster igen!
Fan vad julklappar det kommer bli att köpa...


Dagens fundering

Varför bor jag i Sverige?
Jag vill ha varmt och skönt!


Hemma igen

Då var vi hemma igen då! Kom runt midnatt inatt, helt slutkörda efter 12 timmars resande. Har mest segat bort dagen, har inte så mycket lust att göra något, är fortfarande lite medtagen.

Är bjudna på kalas ikväll men känns som om vi kommer somna innan 21 så blir nog soffan, god mat, bra film och lite vattenpipa istället:D

Solsting

Idag har vi varit ute och snorklat hela dan, är helt jävla sönderbränd, har lite solsting....usch inge skoj alls. Ska nog ta o lägga mig i ett kallt bad så jag kyls ner lite.

Förhoppningsvis blir det lite fiskning imorn om vi kan fixa något med vår nya vän Mowgli. Shit vi åker hem sen! Jag vill inte.... elller jo just nu skulle jag vilja ligga hemma i kalla sverige och inte brinna. Men det kan det vara värt, man åker ju kanske bara hit en gång med tanke på alla jobbiga försäljare: hello i have friend in sweden, it's his birthday, you can help me write happy birthdaycard, just come in to my shop....
Fuckers.


Nej nu ska vi upp till hotellrummet o kyla ner oss, sen blir det middag!

Egypt baby!

Hej o hå! Så varmt vi har det!

Blir bara ett kort inlägg, ska iväg och åka sandbuggy, ni vet sån cross man kör i öknen typ:D

Har det jättevarmt både i luften och i vattnet, det är massa jobbiga försäljare som försäker blåsa oss hela tiden!

Måste fixa adresser nu, man måste ju tydligen skicka vykort också... blä

pussinuss

Okoncentrerad

Fy fan. Jag är så nervös. Jag kräks snart. Jag svär antingen missar vi flyget, eller så störtar vi.

Helt slutkörd

Har vatt uppe till halv två inatt och fixat o donat. Seriöst, min puls går i 180. Vakna klockan sex och låg och invänta att klockan skulle ringa, verkligen ingen ro i kroppen.

Jobbar nu idag, ska komma iväg så tidigt som möjligt, sen åker vi till Stockholm kl 19, är framme 21.15, sover, tar tunnelbanan 4.56, framme på centralstation 5.08, 5.15 går flygbussen, 5.55 är vi på Arlanda, 7.50 flyger vi.

Jag blir ju bajsnödig bara av tanken!

Ska försöka uppdatera på plats i Egypten, om inte annat syns vi om en vecka!

United States of Tara


Fuck it

Usch jag har humörsvägningar. Något enorma sådanna.

Är på så dåligt humör, vill typ gråta. Men är för trött. Borde lägga mig o sova direkt. Har ångest över att jag verkligen inte vill sätta mig på motionscykeln, men om jag inte gör det så är jag vek typ.

2 dagars arbete kvar sen är det semester, Frågan är om jag kommer att kunna släppa taget om allt och bara bry mig om mig och Gustav. Fan vad jag behöver komma bort. Ska se till att göra så mycket kul att jag inte har tid att tänka på annat.

Jag kommer ändå inte bli så trimmad jag vill till beachen, mensen är på ingång och jag är svullen som ett sumo.
Jag vill ha choklad. Och sovmorgon. Är kaos på jobbet nu igen med för lite folk, så jobbade över en timme idag och imorn blir det öppning så då vill jag inte träna på morgonen, vill bara sova så länge jag kan.

Ska se United States of Tara nu, en serie att rekomendera.


Tisdagsbestyr

Jahja, då var det snart dags för sminkning. Har cyklat 5 km, gjort 100 sjukt smärtsamma situps och 60 armhävningar. Snart klar med frukosten.

Blir till att jobba idag, hoppas jag hinner en kortis på stan efteråt så jag kan köpa dagcreme med spf i. Glömde det i helgen:( Tänkte att jag skulle palla en mil på cykeln ikväll också. är ju rätt bra om jag kan köra 1,5 mil nu idag och imorn också, på torsdag blir det lite tight för då åker vi till Stockholm!:D Sen bär det av tidigt på fredag morgon!
Jag ska vara stenhård mot mig själv nu, igår hadAnna-Karin med sig bullar men jag lät bli! För jag är en stark människa!

Åt ju faktiskt en vaniljbulle häromdan!

Nej nu måste jag skynda mig, fan det låter som Giza möblerar om i mitt skräpskåp.


Mumma
Nybakad av Gittans dotter var den också. Rena dödsfällan!

I Love Knäcke

Jag älskar fan knäckebröd. Mums, Wasa sport med kvibilles ädelost blev det till frukost idag. Hur jävla gott som helst.

Dagens fulaste kallingar



Fatta om man träffar en kille på krogen, drar hem honom o sen så har han sånnahär kallingar på sig?!
WTF?!
Då blir det inte mycke åka av kan jag lova!

For all you pussylovers out there


Nattinatti

Sovdags gott folk, idag har jag cyklat 1,5 mil, ätit enligt planerna, kelat massor med Lupin, vaxat ena benet och nu sitter jag med en härlig mudmask i ansiktet!

Jobbet gick jättefort idag så imorrn ska jag försöka komma upp och träna lika effektivt som imorse, så lär dagen bara susa iväg! Är jättepigg, i vanliga fall har jag redan somnat på soffan vid det här laget. Känns bra!

Provade mitt nya vax, Gustav fick stå för finliret och jag för smärtan. blev bara ena benet för sen var remsorna slut, så imorn tar vi andra!

Ska ta och tvätta bort ansiktsmasken nu, sen massera in en djupåterfuktande. Använder H&M's DeadSea mud mask och niveas pampering honeymask. Nivean mättar verkligen nyllet med fukt, loove it. Använder den som nattcreme lite då och då, speciellt när man känner sig ful gör den under.

Jaja, natti var det!

I'll whoop your ass

Feeling fit-monday has begun!

Eftrer en natt i kärlekens tecken sov jag som en prinsessa och vaknade utvilad redan vid sju när Gustavs förbannade alarm gick igång. Man blir helt sönderstressad av signalhelvetet. Min melodi är typ harmonisk och lugn, lite trevligare att vakna till. Låg kvar och sov till typ 8, kelade med kissarna en stund innan jag gick upp.
Tänkte att nu fan ska här svettas!
Hoppade upp på motionscykeln, blev 7.5 km totalt, gjorde typ 100 situps och en sidodär 30 armhävningar. Fan vad jag svettades. Känns så skönt nu i efterhand när man sitter nyduschad och endorfinerna rusar.

Avverkade ett avsnitt Ugly Betty under träningspasset, så jävla bra med litet hemmagym i vardagsrummet.

Nu luktar jag jättegott av african cocoabean, världens godaste duschcreme.

Känner mig värsta peppad. Skulle vara hemma och träna hela dagen idag, Fan gå till badhuset och simma massa längder, eller gå ut o gå en riktig långpromenad med mina ankelvikter. Men jag måste ju jobba och tjäna pengar också.

Fan vad jag är träningssugen, Gustav och hans kompisar ska ta grönt kort som det heter, så man får säkra när man klättrar med rep, men jag är ju på jobbet då så jag kan inte vara med:( Men sen lär vi nog hänga en del i klätterhallen! Jag får ju klättra så får Gustav hålla mig säker!

Fan vad jag älskar att träna på morgonen, man blir hel Woho! av att ta en rejäl pulshöjare innan frukost! Känns som jag kommer klara allt idag!



Min 42" motionspartner! <3


Spontanparty



Piff&Puff at your service!



Titt en så snygg pojke jag hittade i soffan!

Ja som sagt kom vi på lite i sista minuten att vi skulle gå ut, så blev en liten men trevlig förfest hos oss bestående av en sju helvetes massa klädbyten, sminkning och ispolande av alkohol. Sprang ner till palace för att komma in på studentlegen. När vi kom typ kvart i så vr det bara typ 10 pers framför oss, men de söla ju ner tiden som fan så vi kom in typ 00.06 och fick punga ut 120 spänn i inträde, det tycker jag är värdelöst. Menmen, alla ska ju tjäna pengar.

Jag och Kaisa styrde kosan mot toaletten och höll på o fjanta oss och tyckte att det var jättekul att det var röda toasitsar, tills jag upptäckte att det var spya på hela stolen. Det var ju snällt av dom att fälla upp ringen iaf.

Sen dansade vi och fick den dumma idén att dra ett tequila race. Sen ett till. Och sen bli bjudna på ett. Hej o hå. Började bli jobbigt att hålla balansen på klackarna efter ett tag, mycket märkligt. Drack en cider också... det var nog den som var spetsad. Blev knuffad när jag skulle dricka så jag skvälpte ner halva glaset i klyftan. Kittla dödsskönt.

Fan va vi dansa, träffa massa gamla bekantskaper och skämde ut mig sådär lagom som sig bör när man är onykter.
Mådde lite som jag förtjänade imorse, mest ångest över hur mycket träning jag gått miste om. Menmen, kul var det!


Mums i världsklass


Fredagsmys med tapas.
Fan vilka lyxjunkies vi är

I askan av mitt forna jag

Fan, igår gick allt totally off plans.Jag skulle ju va så jävla nyttig o blablabla in i det sista nu, mmm just det. Cirkus klockan 21 kom jag på: fan jag vill festa!

Och så blev det så, man kan ju inte festa utan kolhyderater i kroppen häller, så spolade ner alkoholen med chips och ostbågar.
Drack en massa, gick till palace, drack några tequila och nån cider, dansade sönder mina fötter. Blev kalasfull. Gick hem och åt massa vitt bröd. Gustav gjorde toast men glömde lägga i osten i min, så det blev grillat bröd med bröd istället. När vi återuppstod imorse krävde kroppen salt och vatten, så hällde i mig massa vatten och chips.

Gick på stan och hittade en underbar klänning, som var liiiiiite liiite för liten. Dvs. Hade jag inte fått för mig att festa igår hade jag cycklat 1,5 mil innan jag provade klänningen, jag hade dessutom inte haft massa äckelchips flytandes runt i magen på mig. Och då hade klänningen passat. Så nu jääävlar, jag ska träna och fasta som en djur. I want it!

Fan jag är bitter också, hade fått för mig att jag skulle storshoppa och tömma ur min garderob på gammal skit och bara fylla med nya fina kläder. Men nej, allt ser ju rent förjävligt ut nuförtiden. Blev strumpor, tights, ett set armband och ett par örhängen. Kändes u sådär kul. Fick iaf äta på Fräcka Frökens så nu är min mage ännu större efter att jag svullart i mig den megasalladen. Men det är ju faktiskt dagen efter. Då måste man plåstra om sina synder.


Ska njuta av ett varmt bad nu. Sen blir det seriös blogging!