Varför vi inte bör ha barn:



Haha, har ni sett något så groteskt?




På käpprätt väg in i väggen

Jag ärså trött och sliten, vilket ni kanske märkt av i min bloggtorka. Igår skulle jag åkt till Zarah på födelsedagskalas efter jobbet, hade strukit min fina rosettop från Zara(tänkte att det skulle passa eftersom jag bara annvänder den vid speciella tillfällen, och den kommer ju från Zara- som ett tecken). Hade sprungit på stan varenda ledig stud jag haft för att få fram en bra present till henne, jag hade til och med tvättat håret. Så kom gårdagen, vi varsjukt underbemannade, en var sjukoch en som skulle hjälpt oss från en annan butik var tvungen att åka och styra upp i en annan butik det hänt grejjer i. Så där satt vi, ungefär 2½ person i kassan med ett helt hav av människor utanför. Kände mig som en liten zebra på utställning för utsvultna lejon. Kunde knappt äta på lunchen trots att jag var hur hungrig som helst och när jag kom tillbaka till jobbet kved det verkligen i magen. Min underbara Gosia när jag kom tillbaka o sa att jag hade ont: Magkatarr. Man får det här. Som du jobbar borde du ju smälla in i väggen snart, om inte du gör det vet jag inte vem.
Känns bra:)
hela kvällen var som en dimma, in med pengar, ut med pengar, betala räkningar, räkna pengar, in med pengar, ut med pengar. Jag hörde inte ens vad folk sa kändes det som, jag bara chansade på vad de ville ha och det mesta gick på rutin.
Fyfan när vi äntligen slutade och jag vred om nyckeln till dörrn. Underbart, men jag skulle ju till Zarah, jag orkade inte stå på benen. Så jag fick ringa och säga att jag inte kunde komma, så jävla pissigt. Hade behövt komma bort och ha lite roligt och tänka på annat. Halvgrät hela vägen hem. Klädde av mig och sov en stund.
Sen vaknade jag av att min kära Giza lukta mig i ansiktet, kände mig lite bättre då men ångesten satt i, gick upp och kramades med Gustav och lagade mat. Såg lite på Let's Dance.

Sen kom jag på vad jag behövde.

Dukade upp med O'boy, en delicatoboll och massa 79% choklad brevid sängen, kröp ner och läste Ego Girl. Kändes lite bättre förutom att jag skämdes lite för mig själv att jag smällt i mig så mycket godis. Men så sa jag åt mig själv att jag faktiskt behövde den där extra energin för att jobba en sista dag den här veckan. Då mådde jag bättre igen:D

Chocolat is my saviour. (stavas detså?)

Ps.
Men Mariiiie vi ska ju till Hugharda o inte Shram el Milkshake, det är ju jättelångt till pyramiderna därifrån. Har du ingen bild jag kan få låna o så kan jag säga att jag varit där om nån frågar?

Dagens ångestattack.

Usch jag mår så dåligt, är hemma på lunch. Fanns lasagen kvar från igår som jag tänkte att jag kunde äta lite av.

Men fy vad hemskt, kött smakar ju inte alls gott längre, det är unket och jag blir illamående av det. Pastan känns bara som en fet slemsörja i munnen. Usch, jag mår så jävla illa nu. Bara ätit typ 4 matskedar. vet inte riktigt vad jag ska göra. Det känns som jag måste kräkas faktiskt. Typ nu.

Ett livstecken

Tänkte att jag skulle hinna skriva några rader innan vi blir invaderade. Vi blir väl en sisodär 10 pers ikväll på mat och film så jag passar på att njuta av stillheten. Är helt slut i kroppen. Mycke idag på jobbet igen. Eller som vanligt.

Det bara bankar i musklerna på mig. Hann gå en liten sväng på stan iaf, hittade en present till Zarah men vet inte riktigt om det duger. Hon är ju omöjlig att handla till. Hon vill bara ha tatuerings presentkort, och jag tycker ju inte om tatueringa så känns inte bra att köpa det. Får försöka ta en microsväng imorn och se om jag kan hitta något mer.Fick sms om att min mobil var klar iaf, så ska gå o hämta ut den. Gud så jag längtat! Jag kan ju inte skicka sms för jag förstår mig inte på T9 i lånetelefonen. Dessutom tar det ju så lång tid att skriva på det gammla sättet(ja ni ungdomar som läser detta kanske blir chockerade, men förr i tiden fanns inte T9 utan man fick blippa fram bokstav för bokstav.)

Jag hatar min lånetelefon, den är fan så jävla korkat utformad.

Nej ni gott folk, jag är så jävla trött, har jobbat konstant sen 1 april förra året. Varit sjuk 2 ggr, men aldrig mer ledigt än helg typ. Fatta att det börjar kännas. Men nu är det inte långt kvar. Har eventuellt köpt hela reskassan nu, får se om vi ska ha lite till. Pratar om att skippa pyramiderna, känns dumt när man ändå åker till Egypten. Men fan 2000 och 14 timmar totalt en trång buss för att se ett par skitiga pyramider känns lite sådär va.

Nu hörde jag Lupin öppna en kökslucka. Han är så duktig. Usch vad mina fötter luktar illa, jag ska nog tvätta dem innan gästerna kommer.

Pussinuss!

Another bump on the road.

Precis som att jag inte har tillräcklig med bekymmer. Nu har dammsugaren gått sönder också. Den bara skar ihop och spotatde plastbitar ut häcken. Gustav håller på att plocka istär den nu och vi har lokaliserat plastbitarnas ursprung. Hoppas fan att den får livigen. Jag vill inte köpa en dammsugarjävel. De är ju svindyra.

Men om jag måste har jag kollat på den här sportiga lilla saken:


Hellweek

Den här veckan lär tära på krafterna gott folk.

För det första jobbade jag i helgen så jag hade bara en dag helg att vila upp mig på innan det var dags för ny arbetsvecka. Igår öppnade jag, skulle slutat 17.15 men vi var helt underbemannade eftersom alla jävlar är sjuka nu för tin. Så hela dan stressa jag upp migför att det var så tjockt med folk i kundutrymmet. Sen kom mamma och skullemöta mig efter jobbet så jag ville stänga ner min kassa o så så fort som möjligt men eftersomvi var så några därvar jag tvungen att hjälpa till med massa annat så jag blev inte klar förns en halvtimme för sent. Skulle gått på stan med mamma och köpt presenter till Zarah och Ludvig men jag var helt förstörd så vi gick hem och fikade istället. Det var mysigt.

Nu imorse gick vi upp vid 7 för att tvätta, Gustav har skola så jag fick sköta det mesta själv. Var nere nyss och hängde in tvätten i torkskåpen och blev äckligt medveten om att dettydligen bor ett gäng efterblivna apor i vårt trapphus. Filtret i torktumlaren var helt tjockt av ludd, det var ludd på hela golvet, det låg plåster, snus och pistagenötsskal överallt. Och ett fint lager skit över golvet. Kul om man tappar sin nytvättade tröja eller nåt på det iaf. Jag menar hur svårt ärdet att städa av? jag brukar sopa efter att jag hängt in det sista på torkning, men är man efterbliven så kan det ju vara svårt. Usch ingen bra startpå dagen att städa upp efterde grisarna.

Jobbar sent ikväll, tidigt imorn, måste hinna på stan imorn sen hem illa kvickt för Gustav har bjudit in sina klasskompisar på middag o filmkväll hos oss. Sen jobbar jag sent, sent och helg. Blä. En dag helg och sen är det samma visa igen. Tre helger i rad, sen är jag ledig igen för att jobba helgen efter. Hoppas att februari flyger förbi. Vill utomlands nu!


And I'm feeling good.

Shit pommes frittes.

Mätte mig idag o jämförde med gamla mått, det är helt stört ju. 10 februari förra året så hade jag ett magmått på 104 cm och ett midjemått på 80. Nu är det 88 resp 71! OMG! jag vet inte riktigt vad jag hade när jag började dieta i höstas men jag tror det var typ samma om inte större mått. Bara sen november nån gång har jag gått från 95/75. Räkna då in julsvulleriet.

Vill ni veta min hemlighet? Inget kött. Jag slutade äta kött runt november tror jag. Så här fort har jag aldrig gått ner förut. Nu senaste månaden har jag knappt motionerat nåt häller, fuskat en del med maten också(det var ju massa choklad kvar från julen som var tvunget att ätas upp ju!) men ändå har jag gått ner. Känns så jävla bra. Fast nu fick jag lite ångest, fatta om jag legat i med träningen som inann jul! Jag skulle ju vara i värsta shape nu ju!

Jaja, det är ju typ 1½ månad kvar till Egypten så det är bara att börja träna! Körde en stund på cyckeln igår och gjorde massa övningar på bollen, sen kom Gustav och störde, men det gjorde inget för vi körde lite kampsport i sängen. Har fan träningsvärk i magen. Ska hitta något bra att titta på o köra en sväng nu innan läggdags tror jag.


Jo...

Jo jag sa ju att jag skulle köra detox, men fan... det verka ju inte alls roligt. Ska nog vänta en stund med det, eller mjukstarta lite med att få in mer frukt i kosten. Äter ju en frukt till mellanmål och ibland fil med banan i, man kanske borde ha en färdig fruktsallad att käka så kan man byta ut nåt mål bara. Känner mig inte helt pigg efter influensan än, om jag kör en detox o knappt äter nåt lär jag väl ramla av stolen.

Men jag lovar att jag ska prova det:D

Idag blir det fil med banan, nötter, pumpafrön, linfrön och russin till frukost. Till lunch en liten bit tacogratäng med sallad och middag blir nog sallad med en lax stekt i herbes de provance. Mumma.

Underbar dessert

Vem har hittat på att dessert måste vara typ värsta glasstårtan eller nåt sånt?

Jag tog en handfull körsbär och ett gäng litcheplommon(som är min favoritfrukt just nu) och mumsade på efter maten. Helt underbart ju. Eftersom man äter det som om det vore smågodis blir det lite gottiskänsla men det känns så lyxigt på nåt sätt.
Plus att det är nyttigt! Woho!

Just att äta i bitesize som små chokladpraliner tycker jag är mysigt. Fan, nu vill jag frossa i hallon och massa sånt. Det var slut när jag skulle handla ju:(


Ostvänd Lax

Gjorde en jättegod lax häromdan, tänkte att jag skulle dela med mig.

Tog helt enkelt en laxbit som jag stekte i salt, peppar och timjan, med massa margarin. I samma panna fräste jag också skivade champignoner och en finhackad halv vitlöksklyfta. När det började bli klart strödde jag över lite nerriven gouda och när den börjat smälta så hällde jag på en skvätt grädde. Rörde runt och så voilá!

Serverade med en salladinnehållande förutom sallad: rödlök, gurka, soltorkade tomater, paprika och feta. Mumma. Hällde över lite av oljan som tomaterna legat i och toppade med lite pesto så att det blev som en dressing. Totally to die for!


BedtimeShopping

Igår var jag, som den underbara flickvän jag är, på Hemtex och köpte ett duntäcke till min älskade.Eller fjädertäcke, men same shit. Så att han också ska få en mysig bädd att krypa ner i. Ja ni som följer min blogg vet ju hur mycket jag älskar mitt egna täcke jag köpte häromveckan.

Så idag var jag och Meria och storhandlade, hittade ett jättefint bäddset för 59.90. Seriöst, så billigt är det aldrig. Så woho! på det!

Behövde verkligen ett nytt bäddset, vi har haft samma hela tiden och bara tvättat o tvättat. Inget att byta av med. Eller jo vi har haft men de är fula.

Titta så fint det blev:


Hetast just nu

Nu spolar jag fan i mig tranbärsjuice. Ska ju vara jättenyttigt sägs det. Rätt gott faktiskt. Skönhet från norrlands mörka skogar!

Det är ju nyttigt med svenska bär eftersom vi har så ilte solljus och då måste växterna vara anpassade så att de kan ta till sig så mycket näring som möjligt när de kan så att de överlever den mörka vintern sen.

Därför vill jag slå ett slag för tranbärsjuice. Eller blåbärsjuice, det drack jag igår. Mums.

Taking a diet a bit to serious

Gårdagens missöde:

Låg på soffan och var helt i koma av trötthet, kände att jag behövde något sött att pigga upp mig med.
Så fick jag syn på en bit mörk choklad, jag visste ju att Gustav köpt hem det så tänkte att det var en kant som slagits av...

"Ååååh, CHOKLAD!"
Samma sekund som chokladbiten kommer innanför min läppar:
"Nej det där är läder"


Iiiiiuuh. Det var ju jätteäckligt Vilken männiks asitter o gör ett knivfodral i läder i soffan och sen lämnar chokladliknande bitar  så att en flickvän kan få för sig att stoppa det i munnen.

Jaja jag blev ju inte fet av det iaf.

Detox nästa!

Okej jag veeet, känner mig jättefjantig! Men tänkte att jag skulle prova på det en vecka iaf o se hur det är... man ska ju köra 2 veckor egentligen men jag är lite skeptisk till att man orkar så mycket. Tänkte jag börjar på måndag och kör veckan ut helt enkelt. Ska ta och föra dagbok i min Guru-blogg, tänkte titta in och låna mammas våg på söndag o kolla vad jag väger. Har inte vägt mig sen oktober 2005 så jag har ingen som helst aning om hur mycket jag väger. Kommer nog inte våga titta på vågen själv utan överlåter det till Gustav. Så får han hålla koll på min vikt åt mig o se att det går åt rätt håll.
Jag vet att jag inte gör det men jag är livrädd att jag ska väga typ 84 kg när jag väl ställer mig på vågen. Att jag bara har inbillat mig att jag blivit smal, utan egentligen varit värsta fettot förut och nu är jag bara tjock.

Men detox hörreni, måste läsa på lite bara. Mycke frukt och grönt blir det iaf, har för mig att man inte ska få i sig så mycket mejeriprodukter. Jag kommer dö utan ost på en hel vecka ju!

Det verkar inte helt enkelt häller, usch vad har jag nu gett mig in på? Detox-dagbok

Här finns lite information!

Testkörning

Woho! Fick mitt nya snygga Visa idag. Är så jävla trött på nordeas jävla electron-kort som aldrig funkar och man betala typ 200 för. Så skaffade ett till mitt lönekonto på jobbet, som jag bara får använda iblaaand. Ska försöka vara duktig... men det måste ju testköras nu när lönen trillar in! Tänkte att det är säkrast att ha ett riktigt Visa om vi måste använda kort nånting i egypten, man vet ju aldrig, och jag liter fan inte på electronkortet.

Det är rätt snyggt också, har inte tyckt det tidigare, men det ser lite glammigt ut, gråskalor och inte massa tjafs på. Good shit.

På tal om pengar höll jag på att gå miste om 3000 på min lön, tur att jag kollade specen. Så nu får jag helt okej lön, kanske kan unna mig något fint:D

Back to the skolbänk

Nu ni! Nu är jag på väg mot högre lön serni! Tog mig i kragen och påbörjade min vidareutbildning inom företaget så man kan få lite extra klirr i kassan. Rätt bra sätt stt motivera sina anställda att bli kunniga medarbetare.

Håller dock på att få krupp på utbildningsgrejjen som är segare än en snigel i gelatin.

Jag är värd lite choklad tror jag.

Planer inför kvällen

Ska nog prova på lite striptease-aerobics tror jag.




Dagens Last

Tranbär/Blåbärsjuice samt Apelsiner.
Jag vill bara ha mer.




Underhållning i världsklass

Har min telefon på lagning så fick en lånetelefon av 3 som jag knappt förstår mig på... Tydligen gjorde inte personen som hade den innan mig det häller.

Jag gissar på en lite bimboaktig tjej runt 19-20 år. Hennes sms ligger kvar, både skickade o mottagna. Det är så jävla kul att läsa! Haha, visst så är det bara konversation med typ en kille(antar jag)... men det är roligt roligt!
Sökte på hans nummer för att få reda på vem det är men fick ingen träff. Men så sökte jag på ett annat nummer som har skickat sms till henne, och fick upp en killkompis till  mig HAHA! Jag måste ta en snack med honom och se om han vet vem som haft telefonen innan:P


Dom verkar va typ KK, men båda vill ha varandra tror jag. Fast de är lite för stolta för att erkänna nåt. Han är dessutom hur klumpig och lättinvirrad i tjejmanipulation som man kan bli. Mycke snack men lite sex verkar det bli. Även om båda är överens om att de har bra sex.

Jaja, natti från mig!



Dagens Evelinabild




Evelinas underbara matlagning

Ibland blir man bara så förbannat nöjd med sig själv och sina accomplishments. Igår t.ex. gjorde jag tacogratäng på en höft. Och fy fan vad bra det blev!

Vegetarisk Tacogratäng
ca. 4 portioner.

1pkt Quornfärs
½ Squash
½ pkt Tacokrydda
3 dl Creme Fraische(inget jävla less fat)
½ pkt Krossade Tomater
½ msk Soja
1 Gul Lök
1 Paprika
ca. 2 dl riven ost(så att det täcker gratängen helt enkelt)

Bryn färsen i rikligt med margarin(ni som inte använt quorn kan jag säga att det är ju i grund o botten en svampprodukt och suger åt sig som fanså det behövs en del margarin så att det inte bränns), blanda ner tacokryddan men tillsätt ingen vätska som man vanligtvis gör.
Squashen skivas i tunna skivor, helst ska detta vara gjort i förväg så man kan lägga dem på en bit hushållspapper och salta dem så att vattnet kryper ut.
Ta en lagom stor ungsform och bred ut Creme Fraischen i botten, ta inte en för stor form så att det blir ett för tunt lager bara.
Under tiden färsen står på spisen så hackar man lök och blandar med krossade tomaterna, soja och sen svartpeppar och cayenne/chili så att man får en salsaaktig sås.
När färsen är klar bres den ut över Creme Fraischen, sen använder man squashen för att lägga som ett tunt tak över. Bred ut salsan över squashen, toppa med nerhackad paprika och ev. lite majs, sen är det bara att strööver osten och skjussa in i ugnen. Ca. 200 grader tills osten smält och fått en liten färg.
Servera med lite salladsblad och gurka, vill man så tar man lite nachochips till!


Idéer

Såhär då:

-Två tavellister på en tråkig vägg i köket som man kan ha fina kokböcker på.

-Kistan som just nu fungerar som tv-bänk ska underdelen tas bort på, sen ska jag sy en dyna att lägga på, flytta kistan till under stora lila tavlan. Brevid vill jag ha två stora svarta lyktor med tjocka ljus i.

-Nån form av tavelinstallation i sovrummet, eller infälld belysning över sängen.

-Över tv'n vill jag ha massa svartvita foton på mig o Gustav, katterna o Zion. Riktiga såna fina fotograf-fotografier som man kan köpa annars. Fast med oss som motiv helt enkelt.

-Mer svart i bokhyllan som väger upp allt vitt i vardagsrummet.

Inreda mera!

Åh jag har så mycket idéer att det kliar i skallen på mig.

Skulle vilja ha ett gigantiskt hus och en hel drösmed pengar så jag bara kunde gå loss helt hej vilt och inreda. Såg både Bygglov och Såld På Hus nu ikväll, vill inreda och målao massor nu. Tänkte att jag skulle köpa nya handtag till köket och fixa massvis därinne en dag när inte Gustav är hemma, vara lite självständigt händig. Eventuellt kommer jag behöva en händig man eller kvinna som kan jobba under cover till det.

Gustav är så duktig, han har målat massa tavlor, byggt en ny klädställning åt mig(som jag bara ska måla lite hyllor o sånt till så ska jag lägga upp bild på den), nu sitter han och gör en kniv i trä, horn och läder som blir jättefin. Han vore helt ultimat om han kunde klippa och styla mitt hår också.

Nu ska jag krypa ner i ett bad och bläddra i lite gamla inredningstidningar och gotta mig.


Feeeel my ass

Sådärja, då har jag och Caroline varit på långpromenad idag igen. Vi är sååå duktiga!
Såg till att inte äta frukost innan vi gick, tänkte jag skulle bränna ännu mer då, sen hade jag självklart vikterna runt fötterna. Men usch vad trött jag blev. Sista uppförsbacken på Kungsgatan kändes helt oändlig. Men nu är jag lite mer fit än jag var igår. Känns faktiskt i rumpan också. Guuuud shit.


Ge mig presenter.



Ge mig. Nu.

Take me away

Längtar som bara den till jag får ligga på min egna plats i solen med en iskall drink i handen!

Är typ konstant trött i detta mörker. Imorse när jag gick till jobbet tänkte jag på att det inte är undra på att folk blir deprimerade.Det var helt grått, blöt snö piskade i ansiktet på mig, det skvätte lervälling där jag gick och allt kändes bara ruggigt.

Tänk att få ligga på en mjuk solstol med solen gassandes och vågor som rullar in i bakgrunden. Åh så jag längtar!

Ska ut och gå en långpromenad imorn, måste få lite mer fart på viktminskningen så att jag kan ha en söt bikini i Egypten. Har fått lite fula vanor från julens svulleri, går o fuskar hela tiden. Men det ska det bli stopp på. Massa promenader och betydligt mindre choklad. Så ska det låta!

Ni anar inte hur snygg jag ska vara på beachen:D


Jag har blivit vuxen mot min vilja

Tiden går så fort! Nu är det måndag och ny arbetsvecka igen. Snart är det februari också, det var ju augusti alldeles nyss! När man gick i skolan kändes veckorna som månader och månader som år. Jag skulle lätt kunna göra om gymnasiet, om jag fick lön så klart, det var ju värsta glidartiden egentligen. Men det fattade man ju inte då, ung och naiv som man var. Att ha en vecka på sig att skriva en sida om nåt ämne var ju världens plåga. Men hallå, man var ju hella innan fyra typ varje dag, man hade rast typ hela tiden, och det var ju inga direkta svåra saker man fick i uppgift.

Nu är man vuxen och ska bete sig därefter, inga vilda fjortisfester eller tvivelaktiga hårfärger. Nej nu ska man äta fullkorn och se anständig ut och gå till jobbet varje dag. För att i slutändan betala massa räkningar, hålla koll på försäkringar och elpriser. Som tur är har jag jobbat med både försäkringar och elpriser så jag klarar mig rätt bra som vuxen.

Fast egentligen är jag ju inte vuxen... det bara verkar så, jag är en bra skådespelerska. Egentligen är jag en naiv 15-åring som låtsas att jag är smart och vet hur världen fungerar.

Nu ska jag efter att ha druckit upp mitt vuxna kaffe, ta på mig mina vuxna kläder, gå till mitt jättevuxna jobb(på bank jobbar bara seriösa vuxna personer, det vet väl alla), sen kommer jag hem till min vuxna lägenhet igen, där bor jag med min vuxna sambo(på vuxenspråk heter det ju så istället för pojkvän). Sen lär vi äte vuxenmat, och kanske eventuellt innan vi går o lägger oss i vår vuxna dubbelsängså ser vi en vuxenfilm!:D


Vuxen - seriöst vad är det för ord?

End of day


Dagen efter-looken. Nästa Cocain-Chick.

Ska ta och hoppa in i duschen med min älskade nu, sen blir det sova av!



Dagen efter-middag



Hemgjord snabbpizza med sallad!

Pizza:
1 tortillabröd
Sås(krossade tomater, pesto, oregano, salt, peppar)
Rödlök och squash i tunna skivor
Riven ost

Lägg brödet på en plåt, rör ihop såsen i en liten skål, smeta på den på brödet, strö över lök o squash(eller något annat som man kanske gillar). Toppa med ost och grädda på 200grader tills osten smält och fått färg.

Mumma!

Bäst just nu



*Trumvirvel*

And the winners are....

Victoria:
"Evve om det är ngn som e snygg så är det duuuuu!"

Emelie:

"Du har så fina kvinnliga händer, jag harfaktiskt tänkt på det"

Tranbär/Blåbärs-juice!





Abstinens.

Det typ kryper i mig. Jag har abstinens.

Jag vill shoppa, spendera tusentals kronor på vackra saker. Och saker som gör mig vacker. Men jag gör ju inte det egentligen, jag brukar tänka att jag ska unna mig något dyrt o fint men sen står jag där o rynkar på näsan åt prislappen. Men nu närjag ska spara vill jag bara spendera meeeer. Men jag vill ha mina pengar när vi åker till egypten. Även omjag faktiskt tror att vi knappt kommer göra av med något så vill jag inte riskera att stå där utan pengarom jaghittar något jag verkligen vill ha! Vet iaf att jag skaha med mig en keramikflodhäst hem! Låter det fjantigt? Det är det inte! Flodhästarna stod förfruktbarhet o grejjer så därför hade egypterna för jäääättelänge sen keramikflodhästar i sina hem för att få välgång o sånt. Jag tycker att de är lite sådär mysigt kitchiga!

Just den här flodhästen kan man lära sig mer om hääär.




Ska nog fönstershoppa lite på asos och sådär nu. Ger ju alltid något!

Helgen som gick II



Ramlade in hemma i Emelie och Rezas nya lägenhet i Kneippen runt sjuslaget. Hade med oss en flaska Baja Päron som inflyttningspresent, den delades systerligt som apertif medan Emelie och Sara skötte matlagningen.


Det serverades en gratäng med potatis, aubergine, tomatsås och ost.


Till efterrätt blev det glassbomb på hemgjord hallon-och chokladglass.


Ett glas juice om dan håller doktorn från stan sägs det ju.


Fick åka spårvagn till Palace, det är lite exotiskt. Lite Cube Sour Lemon måste man ha som färdkost!



Gungade loss inne på Palace, hittade en trevlig soffgrupp uppe på scenen som vi intog!


Träffade alltid lika snygga Victoria!


Och kanske inte alltid lika snygga Thorbjörn med sin betydligt snyggare hälft!


Kramades massor med Gustav. Lite senare dansade vi även tryckare tillsammans för första gången någonsin.


Nej nu var det dags att sätta stopp för det roliga och bege sig hem för att sova!

Fick en rosa ros av Gustav på vägen hem, det var fint!

Helgen som gick

Kanske borde göra en liten redogörelse över vart jag hållt hus under dessa tysta timmar på bloggen!

Vi kan börja igår morse, hade en jättemysig långmorgon med Gustav i sängen, låg o kelade med varandra och med kissarna. Massa myspys, sen kom Caroline och vi tog en sväng till solariet... men där vardet en miljon småbrudar som köade så vi gick hem igen. Bjöd på lite Chai-Latte och åt frukost.

Duktiga som jag och miss Caroline är, så gick vi en långpromenad på typ 6 km och snackade skit. Det var riktigt skönt, hade mina fotledsvikter på mig och man kännde verkligen hur benen fick arbeta mera men utan att vara jobbigt. Blir nog en promenad på tisdag igen. Sen lagade Gustav mat till oss också, vi gick o köpte bearnaisesåsen. Ska man ut o hälla i sig alkohol så är det ju okej att äta massa snusk man inte får äta annars. Man är ju screwed eigther way så attsäga. Så det blev ungsstekta potatisskivor med en vegeschnizel och bearnaisesås. Muuuuums.

Hade lite problem med vad jag skulle ha på mig, men fick slänga på mig ett partights med mitt stickade linne från Cubus och ett rosa sidenband i midjan till.

Sen bar det av på fest hos Emelie!

Dare to tell me I'm not an athlete.

Just nu blev jag så förbannat arg. Nån jävla sport-"journalist" som har mage att kläcka ur sig att dans inte är en sport.

Seriöst, när jag tävlade la jag åtskilliga timmar om dagen till någon form av träning, var det inte dans så var det styrka eller kondition eller något annat som hade med att finslipa själva dansen att göra. Jag dansade en hel drös olika stilar för att få nya influenser, jag åkte på träningsläger, hade privatlärare från hela världen och kämpade för att bli bäst. Precis som vilken annan idrottare som helst.

Att tävla i dans är nog betydligt svårare än att spela fotboll, alla kan väl sparka på en boll vafan. Men dans är en bedömningssport, även om du är hur duktig som helst på att dansa, så ska du klara av att sätta ihop ett dansprogram som visar alla dina styrkor och tilltalar domarna. Har du en dålig dag kan hela tävlingen vara körd, för du tävlat mot så många andra som precis som du lagt ner hela sin själ i att nå perfektion i sin presentation.

Vem som helst kan inte dansa, kolla bara på Let'sDance, det krävs en vinnarskalle, uthållighet, en jävla smärtgräns och förmåga att ta koregrafi. De bästa dansarna har koordinationen i generna, det är inget man bara kan träna till sig.

Visst i lindypop och bugg går ofta världsmästerskapen i Sverige, men det är för att vi är en ledande nation inom de danserna, precis som Kanada i hockey. VM i disco som jag tävlade i går oftast i Tjeckien, Slovakien, Ungern eftersom de är ledande i just den typen av dans.
 
Så våga fan inte säga att mina medaljer inte kommer ifrån en sport.


Uppe med tuppen

Sådärja, då var man uppstigen nästan 3 timmar innan man börjar jobba, det är något det gott folk.
Var o gjorde en grej åt jobbet nu på morgonen så fick lite frisk luft i lungorna, dock har jag astma och har nyss varit sjuk så det var mest till obehag när den iskalla luften som piska i lungorna. Det känns typ som att man inte får i sig syret närman andas. Uschanbuschan. Men jag kom ju upp ur sängen iaf!

Nu har jag satt på lite vatten som ska förädlas till en grön chai latte. Det var länge sen. sen ska jag cykla lite på min motionscyckel om nu lungorna tillåter det efter köldchocken. Annars får jag studsa på min pilatesboll. Till ett avsnitt Gossip Girl - of course.

Nej nu har vattnet kokat upp i min älskade rosa vattenkokare.


Arbetsmoral 2000

Okej igår nämde jag att jag skulle sluta tidigt... Jojo, problemet var bara att halva personalstyrkan har gått o sjukat ner sig så vi var två kassörskor istället för fyra igår. Så Evelina med en av Sveriges högsta arbetsmoral jobbade öppning till stängning. Shit, det gick undan kan jag säga, var inte många stunder man fick tid att andas. Kände mig rätt pigg när vi stängde men när jag väl kom hem kände jag mig helt väck. Ögonen kändes som de skulle krupit halvvägs ur sina hålor och jag var helt uppe i varv och kunde inte riktigt slappna av.

Fixade en sallad och såg en sjuk film, sen kan jag lova att jag somna fort. Det jobbiga i det var bara att jag drömde att jag inte kunde somna så jag hade lixom ångest för jag visste att jag skulle upp o jobba. Usch. Sen hade den där filmen satt diller i huvet på mig så det var en tjej som skulle homosexuella sig mot mig när jag försökte sova.

Kom upp till jobbet idag iaf, so far so good. Sen vettefan vad jag gjorde, skulle fixa en grej jag missat igår o så gjorde jag fel så det blev jättefel, sen kom jag inte in i ett skåp o blev irriterad - tills jag kom på att det var fel skåp så nyckeln inte passa. Sen blev jag stressad på en kund och svettades som en gnu, sen skulle jag göra viktiga saker helt solo, kände mig som bambi, gick rätt första gången, andra gången när jag visste hur jag skulle göra gjorde jag fel och trodde att hela världen skulle rasa samman. Sen skulle jag fixa o trixa med massa grejjer som egentligen inte var komplicerat men jag var helt uppsnurrad så jag gjorde säkert något dumt och får skäll imorn. Sen när vi äntligen skulle gå hem så var det en sista detalj som strulade och jag var sååå nära på att lägga mig på golvet o sparka o skrika. Men jag kom hem helskinnad iaf.

Avslutade kvällen med biljard på biljardcaféet runt hörnet. Det gick så jävla bra! Jag blev värsta impressed av mig själv hur bra jag spelade! Helt jävla otroligt. Ska nog bli stammis där. Lite lagom aktivitet efter en hård dags arbete i finansvärlden:D

Och nu är jag tröööööööööött. Ska krypa ner under mitt underbara täcke och mysa med Giza nu  faktiskt. Hon är så söt närhon ligger under täcket, jag skulle gärna ta en bild lägga upp så ni får se hur hon rullar ihop sig och har min fläskbula på magen som huvudkudde - men jag sover naken så då skulle ni få se en hel del annat där under täcket också som bara Gustav får titta på.

Wednesdaymorning - I'm in love!

Iiiiiiih!

Jag bara ääälskar mitt nya täcke, det är såå skönt! Så prasslar det sådär mysigt också!

Gustav kröp in under mitt täcke igår o höll om mig, sen sa han: jo jag får nog också köpa ett sånt här täcke! Så nu när jag gick upp så tog jag av honom hans täcke o stoppade om honom i mitt. Jag är en så fin flickvän.


Öppnar idag så slutar tidigt men så ska jag iväg på nån utbildning/informationsträff för ett företag vi samarbetar med, hoppas det är något att ha. Annars blir jag arg om jag slösat en frikväll på det. Och man vill inte stå ivägen för min vrede! MOhahahaha!


Dags att få fart på fläsket, beach 09 kommer ju bara närmre, ska hinna jobba lite innan dess också!

Black Tuesday

Usch jag är ensam hemma och svartsjuk. Usch.

Jag måste städa bort min sotighet tror jag.

Var på en blixtshoppingrunda förut, köpte ett nytt skönt täcke med fjädrar i. Typ som duntäcke fast inte lika mjukt o fluffig, men typ samma och mycket billigare!

 Usch jag är så trött, hatar influensan, även om man är frisk så sitter tröttheten i i flera veckor efteråt. Usch igen.


Home Makeover

Äntligen!

Håller på att fixa i arbetsrummet som bara varit en enda röra med kaos som inspirationskälla. Jag ville ju ha ett garderobsystem från Ikea som skulle gå på nån tusenlapp, men det satte Gustav den händige stopp för. Här ska detminsann byggas själv! Så igår åkte han och köpte virke o grejjer och började snickra, ser rätt bra ut faktiskt... problemet är dock att vi har massa annat tjafs som skär sig men vi är så illa tvugna att ha kvar, typ skrivbordet, det är fint i sig men passar inte riktigt. Dessutom har vi en stor gammal bokhylla som skär sig mot skrivbordet, allt skär sig mot allt härinne. Funderar på att köra typ indiska-stil härinne, slänga in massa tyger o färger hej vilt. Kankse kan bli något?

Hade lite brottom igår och gick o köpte en spegel på myrorna som vi målade om(läs: Evelina började måla, hällde ut hela färgburken på golvet, började nästan gråta och Gustav målade klart medan Evelina lagade mat och krossade glas istället).
Tänkte att det skulle ju passa asbra till klädställningen, jo tjenare. får ju inte plats! Jaja 75kr, men det kunde jag ju lagt på nåt fint istället.

Den här är jag kär i föresten:


Magmuskler som en bergvägg!

Fan vad jag gjort situps idag, min mage är som en bergvägg... med mjuk mossa på.

Fan jag vill bli helt frisk så jag får mer energi så jag kan träna massvis! Sprang på stan o grejjer idag, men hade ont om tid så fick inte utlopp för min köplust tyvärr=/ Men min plånbok tackar mig! Köpte en present till Gustavs systerson Samuel, han kommer bli helnöjd!:D Vet inte vad jag ska köpa för present till min systerson dock... han blev ju så överöst med presenter i julas... ett presentkort på en koja kanske? Nej jag hittar nog nåt, jag är kickass på sånt!

Nej nu måste jag fortsätta o se på dokumentären om sexturismen, det verkar vara en lukrativ branch må jag säga!

Breakfast with the kitties

Erkänn det skulle vara ett coolt namn på ett rockband?!

Mina katter är så underbara, innan jag ätit upp min frukost så kommer de o hjälper till! Filmjölk är tydligen the shit. Ingen kattmynta här inte. Helt tokiga  i filmjölk är dom. Jahopp, jag får väl titta på när Giza slickar i sig min mat då.

WakieWakie

Då var det måndag igen serru!

Nej usch, det kan väl vara helg en dag till?

Hade jättemysig dejt med Gustav igår, var o spelade biljard - vilket jag är kick ass på. Gustav anklagade mig för fusk, det var lite ofint av honom tyckte jag. Bara för att han inte kan göra så avancerade stötar att kulan efter att den stannat byter riktning och hamnar i hålet:D

Sen såg vi Blow med Johnny Depp, fan han är ju smaskig alltså. Jävligt bra film också. Blev lite sugen på att supa ner sig, snorta kokain och ha världens fest i 70-tals anda. Fan jag hade velat vara ung på 70-talet i Kalifornien. Det hade varit något!

Istället kör jag fil med bananer och nötter till frukost för att bli smal, det ska tydligen vara hälsosammare och billigare än kokaindiet. Det har ju typ bara kändisar råd med.


400 kronor senare

Var och storhandlade med Meria&Martin igår, tog en sväng in på min favoritaffär Rusta, jag skulle baara köpa såna vikter att ha runt fötterna... Men så passade jag på att köpa en pilatesboll... och ett kg cashewnötter... lite dipmix... en klädhängare som man hänger på dörren... ny dagcreme....


Jaja, saker jag faktiskt behöver. Fast jag skulle tagit en större size på bollen, den var pytteliten ju. fanns 65 och 85, tänkte att 85 lät ju helt absurt stort... men när jag kom hem och tittade på träningsvideor på youtube insåg jag att desto större desto bättre. Menmen, funkar asbra att göra situps på. Fy fan vad det bränner i magmusklerna, sjukt effektivt! Sen ska man tydligen sitta med fötter och knän ihop och hoppa på den, så det gör jag nu medan jag skriver. Det är lite ansträngande för man måste hålla balansen samtidigt som rumpan och baksida lår tränas.

Vikterna känns också bra, köpte ett kilo till varje ben, kan man sitta på bollen o lyfta benen och göra massa övningar och få extra belastning. Var iväg och solade imorse så då både cyklade och gick jag med dem på. Inte så jätteansträngande men det ger ju ändå lite extra motstånd. Tänkte jag skull köra lite hiphop med dem sen, skitbra för att träna upp rätt sorts styrka för olika steg o så.

Fan är sugen på att dra en sväng på stan.

Jävla lera

Fan jag hatar smuts alltså.

Usch.

Var duktig och cyklade bort till Zarah i Hageby förut, var helt jävla lerig när jag kom fram, jävla bullshit alltså. Vet inte riktigt hur jag cyklade, blev en nätt omväg, så tog gamla hederliga vägen hem igen, då var det inte lika illa med lera.

Usch måste röja i lägenheten också, Gustav är ju sjuk och tycker synd om sig själv så då får jag stå för städningen. Han tog hela tvätten igår så han har hjälpt till, men jag jobbar fakiskt och behöver vila upp mig. Jag skulle vilja ha ett hembiträde.

Nä måste fixa lite inför storhandlingen, Meria kommer väl snart så bäst att man är redo!

FrisörEvelina





Idag har jag lekt frisör hemma hos Zarah.
Alltid en branch att luta sig tillbaka på om finanskrisen dräper bankjobben.

Let's Dance

OMG, seriöst, haaallåååå.

Jag trodde jag skulle dö. Så pinsamt dåliga en del är, det typ kröp i mig. Men en del överraskade, som Morgan och Laila, kick ass. Sen fattar jag inte vart Magdalena Graaf fick sina poäng ifrån, så jävla bra var det ju inte. Det var ju bara Daniel som lyfte runt o snurrade lite på henne mest. Roligast var fan Carl-Jan och Blondinbella, haha seriöst, så pinsamt dåliga de var! Han som en full farbror som stapplade runt och hon som en frusen pinne som försökte vicka på höfterna. Nej gud, jag satt o vände och vred på mig i soffan av obehag. Jag gillar inte att se på dans om det inte är "riktiga" dansare, man letar bara fel typ. Jag vet jag är lite av en översittare. Fan blev värsta sugen på att dansa nu ju, dansade 10 dans i några glada år i min ungdom. Favoriten var samba o vals, hatade tango. Fick fan aldrig till det som det skulle vara.

Jaja. Nu ska jag dansa runt lite här i vardagsrummet tror jag.

Fredagsmys

Ikväll blir det god mat, lagar lax i foliepaket med ädelost och vitt vin. Gustav äter skivad ungsbakad potatis och till altet gör jag en paprika och champignongröra/sallad. Mums!

Ett glas vin är nog inte helt omöjligt att det slinker ner. Sen vet man aldrig vad som kan hända!

Nej nu måste jag titta till maten!

*Jippie*

Woho!

Drog på mig mina röda jeans jag köpte i somras, dom är typ jättestora! And I'm loving it!

Nu blev jag peppad! Ikväll blir det åka av på motionscykeln! Fy fan va fit jag ska vara i Egypten!

Thank God it's Friday

Är det verkligen sant?

Jahaja, hur ska man förgylla denna fredag då? Kanske ett glas vin till maten? Annars inte så mycket planerat, vi sparar pengar till Egypten så ingen vidare utgång planerad än på ett tag. Även om det var svinkul sist:D

Ska till Zarah imorn och klippa till hennes karl, sen ska jag och Meria vara vuxna och storhandla!

Nej jag vet inte vad jag ska skriva. Nu kom Lupin och sa gomorron.

Satt o kollade på resorna till Egypten, börjar bli dags att boka snart annars får vi inte bo där vi vill. Av nån anledning harde sänkt priset just den dagen vi tänkt åka, så då köper ju folk resorna nu, men vi ville vänta ut sista minuten så vi får det ännu billigare. Eller jag iaf, jag är snål. Ska försöka vänta några dagar till.

Hot as ice


Evelina - alltid lika fashionabel.

Frukost is the shit



Visst blir du lite sugen?
Onaka Grön Te-fil med bananer, russin, cashewnötter och valnötter.
Mums.

Gonatt

Men ojdå, precis när jag skrev rubriken kom jag på att jag skulle lagt upp bilder. Men jag orkar ju inte!

Mitt liv är i kaos! Min mobil är helt från vettet! Jag vet inte vad jag ska ta mig till med den, nu bryts inte smatalen hela tiden längre, men jag kan inte skicka sms. WTF?

Har iaf fixat mina ögonbryn så nu känner jag mig tjusig igen. Såg ut som en rysk kulstöterska innan. Måste bara färga dem lite, är ju så blond att hårstråna är typ genomskinliga, men blir jättefult om man sminkar sig för foundationen geggar fast sig i håret o man ser ut som en annan fjortis.

Är så jävla trött, usch. Hällde i mig massa tacos förut så magen är helt uppsvälld. Usch. Jag längtar tills imorn när jag är hungrig igen. Då ska jag äta Onaka Grönt Te- fil med bananskivor i. Då kommer jag känna mig nyttig o fräsch!

Jag hoppas att Gustav förför mig som han lovat.

Ny favorit i mp3'n

Jag älskar Britney Spears. Om vi bara träffades skulle vi vara bästisar tror jag.


Evelina is back in the game

Jaja nu har jag ju inte uppdaterat på hela dagen igår. Men nu var det så att i tisdags var vi ute och åkte långfärdsskridskor, det var skitjobbigt och jag trodde att jag skulle dö. Men fy fan vad bra träning det är! Jag fick ont i muskler jag knappt visste att jag hade. Nu har jag en redig träningsvärk och mina vrister är helt paj. Inget trippande på stilettklackar på ett tag.

Åkte hem redan på tisdagskvällen och slocknade typ kl 20 och sov till 10. Skiten tog ju musten ur en. Sen satt jag och spelade Sims hela dagen så ni förstår om bloggen kom i andrahand.

Får ta o lägga upp bilderna från isen ikväll, ska göra mig snygg och sådär inför jobbet nu.

Evelina på nya äventyr

Jahaja, bästa jag skriver ett inlägg här för jag vet inte när jag får tid härnäst.
Ska iväg till jobbet strax, vi har helgöppet så jobbar bara till kvart över tre. Så skönt! Sen drar jag och Gustav ut till hans mor för lite skridskoåkning och lantliv. Ska bli så mysigt. Bränna lite kalorier på en skogspromenad är ju aldrig fel det häller.

Fan va bister jag var igår, spelade Super Mario 3, fastnade totalt i treans värld. Jävla skit, vet inte hur många gånger jag fick game over. Men en sak som var bra med det var ju att jag fick ta svamphusen gång på gång så jag hade massa bra grejjer, men jag klarade aldrig av att få in extraliven på den där grejjen som snurrar som på ett casino ni vet? Jävla bajs. Tröstade mig med de sista chokladpralinerna i Alladdinasken, jag är en dålig människa.

Oj nu är klockan mycket, ska ta o dra på mig ansiktet!

Lördagens bravader


Kvällens outfit


Kvällens middag: Toscanabakad Gös


Kvällens drink:Orgasm

Träffades hos Isabell för en fördrink och jag hann inte mer än genom porten innan jag var såld på hennes boende får man väl kalla det. Alltså det varju en lägenhet, fast det varsom ett radhus, fast det låg lixom på taket eller på innergården till ett vanligt bostadskvartermitt inne i stan. Världens grymmaste. Drack lite San Fransisco(fick lite minnen från min och Merias glada ungdoms dagar), snackade lite skit och sen drog hela gänget vidare på middag på Butlers. Alla satt med sina feta plankor men jag är ju en fin människa så jag åt fisk. Tog en varsinn drink på maten, gav oss vidare uti kylan mot Bomullsfabriken. Råkade checka in kameran så jag inte kunde fota därinne. Men fan vad fint det var, dåligt med folk bara. Blev uppraggad av en ganska kalaspackad kille med uppvikta jeans och snusnäsduk runt halsen... inte riktigt min typ.
Full Kille: Heeeeeeej, vad heter duuuuuu?
Jag: Evelina.
FK: Vilket fint naaaamn.
J: Tack
FK: Går du hit ofta eller?
J: Nej jag är mest hemma och tar hand om mina barn.
FK: Jahaaaa, vad heter dom då?
J: Lupin och Giza, fint va?
FK: AAAAaaaaaaa. Ska vi kramas? *kastar sig runt halsen på mig*
FK's Kompis: Vill du at jag tar hand om honom
J: Ja ack det vore trevligt
FK: Får jag en kyss? *putar med läpparna*
J: Nej du jag har både man och barn så det är bra för min del. FK's kompis skrattar och drar iväg honom.

Senare...
Klockan börjar närma sig ett och jag känner att det är dags att dra hemåt så jag säger hejdå till tanterna och går till garderoben, där FK och hans kompis står.

FK: Men där är ju duuuu igen! Va heter du....ääähhveliiina?
J: Mm...
FK: Du är så söt *kastar sig om halsen på mig igen*
FK's kompis: Hör du lugna ner dig *drarbort honom*
FK: Duuu, du följer väl med oss till Hugos?
J: Nej jag ska hem till min man och mina barn nu(för jag menar ju klart att man följer med två främmande muppar hur som helst)

Vi får våra jackor samtidigt och går ut, FK följer efterig och berättar att han tänkte följa med mig hem, men då sa jag att han nog skulle gå tillbaka till sin kompis som står o ropar på honom. Han såg lätt förkrossad ut då.

Blood will flow

Jahaja, vaknade imorse till en snötäckt innerstad, hade lite ont i magen men tänkte int emer på det. Giza kom och begärde att få ligga under mitt täcke och värma sig. Hon är inget stort fan av vintern. Hon har väckt mig flera gånger inatt för att jag ska lyfta på armen så hon kan krypa in(ja hon är inte så smart att hon förstår att hon kan krypa in under täcket själv, eller så tycker hon att det är artigtattbe om lov). En gång känndes detsom nån gned ett suddgummi i ansiktetpå mig, men detvar hennes lilla trampdyna, hon är för söt.

Myste lite en stund med mina favoriter, satte mig upp i sängen och när jag reste mig kändes det konstigt. Usch massa blod.
Jag hatar att ha mens, men det bra med det är att jag får äta godis:D Och potatis till maten ikväll är också tillåtet!

Seriöst, jag fixar frukost, Gustav säger att han ska ligga en minut till och nu är det gått 10. Ett kokt stryk ska han få till frukost!

La Guru

Jaja, nu har jag suttit med min andra blogg och härjat en stund, ska väl komma ihåg den här också.

Jahaja, vad har jag gjort idag då? Jo försov mig nästan, eftersom jag alltid tänker klockan fel när jag är trött: Hmm, jag ställer klockan på halv sju, då skriver jag 7.30.
Kom till jobbet 5 minuter för tidigt, fick smärre chock när det redan lös o flggan var ute o grejjer, jag ba wtf jag var ju i tid? Har de andra gått in utan mig? Det kanke är inbrottstjuvar som vill lura mig?

Sen eftersom det är nytt år och jag går på 100% anställning idag fick jag heta ett nytt nummer, jag som hade värsta snitsen inne på min signatur med mitt gamla nummer. Så jag fick träna in en ny snits nu, blev ganska schysst, lite Zorro-känsla över det.

Muppa lite med min kära chef också, började klia henne med vår orgasmatron i huvet, sen skratta jag mig halvt fördärvad för hon såg ut som en alien med antenn när jag lät den sitta kvar av sig själv. Snackade lite skit med Gosia, hon o jag har en viss connection, jag har inspirerat henne till ett bättre liv:D Vi ska käka middag imorrn, alla valde plankstek med diverse kött, allt för att dö en tidigare död, men jag, fin och vacker som jag är valde toscanabakad gös. Good Shit. Hade velat ha tonfisk men det hade de tydligen inte längre. Färsk tonfisk är to diiiiiie for. På tal om det. På Filipinska sedlar står det: Filipino is worth dying for. Mja jag vet inte det jag.

Hade städnojja på jobbet idag också, tvättade alla kassor, torkade av hyllorna över kassorna som suger damm allt de kan. Skurade golvet, gjorde rent inne på toaletten. Tvättade tillochmed dokumentförstöraren, kanske inte planerat men jag råka ju smälla till skurhinken så att vattnet skvätte över halva kontoret så kunde ju lite gärna tvätta av den när den var blöt lixom. Jag är en fin människa.

Känns inte alls som det ärfredag faktiskt, jag är godissugen. Nej typ chipssugen. Tror jag ska ta mig en chai-latte.

Ni kommer bli våldtagna av troll

Jag hatar, hatar, HAAAAAAAAAAAATAR personer som skriver reklam och postar som kommentar. Bara för man är med i någon sida som man ska värva folk till för att då får man guld och gröna skogar har man inte rätt att terrorisera folk genom deras bloggar. Skaffa riktiga kompisar att värva jävla puckon.

Sen hatar jag också: Hej kom o läs min muppblogg om muppsaker!

Nej det tänker jag fan inte göra era muppar. Om ni inte ens kan skriva något vettigt om vad ni tycker om min blogg, varför ska jag läsa eran? Skriv: Hej Evelina! Fan vilken schysst blogg du har, du är så politiskt korrekt och jag avgudar dig, jag har startat en blogg om hur mycket jag dyrkar dig där jag tolkar allt du säger som övermänskliga uppmaningar. Du får jättegärna läsa den om du vill! Ha en bra dag Mvh, blablabla
-Eller nåt i den stilen

Hur som helst så HATAR jag folk som håller på sånt som fördärvar min blogg. Ni kommer bli våldtagna av troll era jävla muppar.

Missa inte min nya blogg!

Haha ja då var den uppe: Evelina The Weight Guru, ja det är väl det jag är antar jag haha:D

www.novastar.blogg.se/guru

Dietist Evelina

Ja nu har jag ju fått massor av anhängare som är hänförda över min viktnedgång...

...så idag när vi var hemma hos mormor och firade att min mamma blitt 58 så lovade jag min syster att hjälpa henne med en kom-igång-o-gå-ner-i-vikt diet. Tänkte att eftersom det är fler av mina kära vänner som bett om min hjälp där så ska jag helt enkelt lägga upp det som en ny blogg. Med menyer, motivation och länkar till sånt jag läser för att hålla min diet intressant.

Måste bara komma på ett bra namn på bloggen. Här är några idéer on the top of my head:

TheEvelinaWay/EvelinaMetoden

GetThinYouPig

WorkThatAssBitch
(ja jag är mycket för aggresiv motivation)

BantaBantaLillaSlampa

Eform (Zarah's idé, inte dum inte dum)

How2LookHotLikeMe

AllMySecrets

Några förslag?

Bäst just nu

Som ni vet älskar jag Gossip Girl, i ett avsnitt när Serena går modell på New York Fashion Week så spelas den här låten. Så jävla kick-ass. Ny ringsignal: Check!




Funkar också skitbra när man ska städa, man klär av sig lite så man springer runt i trosor och en oversize-tee, sen tar man en disktrasa och gnider på bordet samtidigt som man ålar sig lite och svankar med rumpan och posar lite mellan varven. Plockar man upp nåt från golvet så sätter man sig på huk först, sen lyfter man först rumpan i lufter och ålar upp resten av kroppen med sängkammarblicken i högsta hugg.

Nyårsstädning

Hej Jesus vad jag mår bra.

Hostar som ett djur men jag har sån energi! HAr städat massvis här hemma, först köket med rejäl rengöring av skåpsluckor o skit. Sen damsugning o golvtvätt, vardagsrummet är röjt, dammat och suget. Sovrummet röjt på tvätt, linneskåpet med kläder sorterat, täcken och madrass är på vädring och golvet är både dammsuget och skurat, till och med under sängen! Tavlor och speglar är avdammadekattleksakerna ihopsamlade, badrummet nyskurat med fräsch kattlåda, all återvining är ihopsamlad och redo för att tas ner i soprummet.

Fan vad skönt det känns!

Få saker går upp emot att få alldeles rent och fräscht runt sig. Nu är det bara arbetsrummet kvar, men där sitter Gustav och gömmer sig. Men det fick han faktiskt, bara han tog kattlådan o badrummet sa jag. Jag städar bäst om jag får vara i fred. Får världens energikick då. Speciellt om man inte måste städa för att man ska ha gäster, utan barta får ett infall. Nu har vi ju varit sjuka sen i jul så allt har ju bara förfallit, hade det inte varit för diskmaskinen hade vi fått köra på papptallrikar.


Jag hoppas att jag kan inspirera fler till detta uppfriskande sätt att börja det nya året, städa undan 2008 års skit och andas ny o frisk luft!

Irritationsmoment

Var ju hos 3 igår...

"Skajag kopiera över telefonboken från telefonen??
"Nej nej jag har den på minneskortet för säkerhetsskull"
"Okej o det är inget annat som ligger på telefonminnet för den blir ju helt tömd nu?"
"Nejnej, det viktiga är telefonboken o den ligger ju inte på telefonminnet"

NEJ FÖR DEN LIGGER PÅ SIMKORTET DIN DUMMA KOSSA EVELINA!

"Jag slänger ditt gamla simkort så får du ett nytt och fräsch så ska det nog fungera"
"Fan va bra!"

När Evelina på natten kommer på att hennes mobil ligger av och går och plockar ihop den med nytt sim och allt hörs ett isande skri över land och hav när hon inser att hela telefonboken är väck.