Evelina - Simsaholic och Shoppingguru

Jag är nog väldigt mycket bättre än alla andra.

Igår spelade jag Sims och byggde världens snyggaste hus i vitt tegel, fullängdsfönster med shutterblinds, lila tak och en stor trädgård med värsta poolen i svart mosaikmarmor. Så jävla snyggt var det. Sen krashade datorn och Gustav som ibland inte tänker längre än vad snoppen räcker på honom frågade inte om det fanns något på C:\ som jag ville spara, så i samband med att han formaterade om den hårddisken försvann samtliga av mina Simsprylar (typ 1500 filer skulle jag tro) och eftersom alla drivrutiner för spelet låg i mappen så blev mitt kära Sims ett minne blott. Jävla skit, jag älskar att bygga hus i Sims ju. Buhu.

Men för att lätta mitt tunga hjärta gick jag på stan en sväng. O tjenare, hittade världens finaste armband med matchande halsband som man kan ha som hårband också. Sen fick jag tag i ett par stövlar i riktigt mocca, nypris 699, evelina betalade 150:D Jag är så jävla bra på att hitta de där riktiga fynden. Inhandlade även lita kontorsmaterial så vi kan få lite ordning på finanserna här hemma. Eller papprena tillhörande finanserna iaf. Vi har ju lite att spara till så om vi planerar lite kanske vi kan få vår efterlängtade tv och förlovningsresa till Thailand. Ja o ska vi förlova oss i Thailand måste vi ju ha ringar, och jag måste ha en fin klänning. Sen kan man ju inte bo på vilket skithotell som helst då, nej det ska va en stuga vid vattnet. Jag har allt planerat, måste bara lura in Gustav också. Fast igår låg vi o myste på soffan och då berättade jag om mina planer och han tyckte det lät jättemysigt, woho!


Sunday Morning Blues

Ja usch usch, ska iväg på dop framåt eftermiddagen och jag vet fan inte vad jag ska ha på mig, gick på stan igår men allt jag fick med mig hem var nya träningskläder, sexiga underkläder och ett par spetsstrumpbyxor. Håhåjaja.

Augustifesten då, jo var ute lite i fredags på marknaden efter jobbet, fick med oss jättegod ost hem, jag ääälskar ost! Sen på kvällen kom Teresa och Gosia förbi så vi drack vin o pratade skit, såg på fyrverkerierna, sen skulle vi åka karusell men tanterna bangade så vi spelade lite spel. Sen blev det inte roligare än så för Teresa var tvungen att åka hem till hunden, så vi mötte upp med Gittan och hennes karlar(hon har några att välja på). Skulle gått o satt oss för att stilla törsten men sen kom vi ifrån varandra o mina fötter gjorde ont så vi gick hem och åt ost och hade det mysigt istället:D

Nä nu ska jag nog ta och kissa lite med Zion.

I'm prettier than you!

Usch va snygg jag känner mig, orkar inte alls sminka mig eller fixa håret. Har börjat tänka på framtiden och tvättar därför bara håret varannan dag för att minska på slitaget, vilket jag hatar för det är såå äckligt med hår som inte är precis nytvättat. Blä. Så nu sitter jag o drar mig för att börja med sminkningen även om jag måste skynda på, orkar inte, men vill inte gärna sitta osminkad på jobbet o se ut som en mupp häller. Jag ser ut som en hel freakshow utan smink. Jag fattar inte att Gustav vill ligga med mig när jag inte har smink på mig. Helt obegripligt. Men han är ju lite som han är.

Nä nu ska jag nog sätta fart, två arbetsdagar kvar, imorn blir det att inhandla lite vin och något fint att ha på sig på dopet, sen kanske vi bjuder över lite tanter o farbröder på rajraj till kvällen.

Tjingeling!

Dagens Musikvideo!



När jag blir popstjärna ska jag använda mig av samma producent, så jävla coolt!
Yääy!

Öronhelvete!

Fan jag har så sjukt ont i örat, det kliar, spänner och värker hela tiden, blir så irriterad och ynklig. Usch, jag kan väl få bli sjuk på riktigt så kroppen öser ut allt dumt, man blir ju bara hängig av sånt här. Trodde jag skulle börja gråta stundtals igår på jobbet, ville köra in hela handen i örat o klia. Fick nöja mig med en tops när jag kom hem, men det var ju fan trängre att komma in än i en kristen oskuld. Fick ut en blodklump, det var äckligt.

Nu tycker jag att alla ska skicka "Krya-på-dig-Evelina"-presenter till mig. Jag behöver en sporttop från Casall, ett par snygga träningsbyxor, en ny parfym, Lancôme Hypnose Mascara och en Chanel 2.55 väska med guldkedja!

Halloween?

Shit nu måste det planeras. Ja höstens fester menar jag. Halloween blev ju helt sjukt lyckat förra året vill jag lova. Hur mycke folk som helst, en jävla massa singstar och alkohol. Låg o tänkte på det inatt när jag skulle sova. Måste ju ha en minst lika bra fest i år, även om det är 3 månader kvar!:D

Innan dess blir det Augustifesten nu till helgen, kanske ska bjuda hem lite folk då? Ska iväg på dop på söndag så får väl bli om vi orkar på fredagen. Om intresse finns så lämna gärna en kommentar med ämnet Evelina, du är så jävla snygg.

Ja för jag är jävligt snygg faktiskt. Ni anar inte! Har nog blivit en hel drös smalare inatt! Kändes så när jag stod naken framför figurspegeln i badrummet iaf:D

Nä nu ska jag fixa till mitt hår och stryka min jobbskjorta, man måste ju va snygg när man är bankperson förstår ni.




No going back now. Just Dance.

Woho! nej gud jag tror jag måste kräkas... shit jag är typ jättenervös, exhalterad och förtvivlad på en gång. Vad har jag gjort egentligen? Shit.

Anmälde mig till att börja dansa street på Folkuniversitetet igen, det var huuuur länge sen som helst jag dansade! Gud jag kommer att skämma ut mig.

-Ingen kondition - Check
-Ingen kordination - Check
-Ingen styrka - Check
-Stel som ett kylskåp - Check

Nu jävlar har jag 4 veckor på mig att träna upp mig lite, har kört en mil på cykeln, gjort 50 armhävningar och massa andra armövningar, en jävla massa situps och strechat så att benen blöder invändigt. Kommer i stort sett ner i spagat, men nånting är fel på mitt ben och jag tänker inte gå till doktorn och kolla upp det för då måste jag säkert operera mig som Gustav gjorde och det var värsta äckligt. Ska jobba som fan på att komma ner i split! O fy fan vad jag ska cykla!
Måste bli bättre på att komma upp tidigt på morgonen så jag kan gå längre promenader med Zion också, jag ska bli så jävla fit! F I T! Måste bli ännu striktare med dieten också. Fan det är så mycket som tillkommer bara för att man ska dansa lite...

IIIIiiiih vad kul det ska bli! Måste köpa snygga träningsbyxor, shit såg värsta fina på Intersport för nån vecka sen, och en ny tutthållare, det är typ det viktigaste, för om tuttarna skumpar runt får man ont i ryggen och kan inte koncentrera sig. Fan vad jag kommer att få koncentrera mig! Visste inte vilken nivå jag skulle lägga mig på, jag menar hallå jag har dansat i en miljon år, bara inte de senaste 3½året. Men tog en fortsättningskurs iaf. Hoppas det blir bra.

Usch de är säkert jättekompisar allihop o gör en gammal koregrafi som alla kan o jag kommer att skämma ut mig buhuuu!


Nej nu känner jag hur kalorierna börjar verka runt låren på mig! Måste träna mer, eller kolla på träningskläder.

I just got to dance.

Dagens Hundbild!



Mr. Zion

Myspys i naturen

Förra helgen bar det av till Gustavs mamma för lite fiske och andra naturupplevelser. Fy fan vad det regnade!


Här åker vi buss



Zion tyckte inte om regnet så han fick stå på bänken och kramas med pappa för att slippa bli blöt om tassarna



Ute på kvällstur i kanoten, sååå myspys



Shoemania!

Jag har typ världens finaste skor, nog för att jag smutsar ner dem illa kvickt när jag och Gustav är ute i skogen och vandrar i spöregnet. Titta bara vilka sötnosar jag köpt!



Jag har stora jävla clownfötter:(

Årets omtänksammaste flickvän: Evelina!

Nu är det ju så att jag har en väldans smart karl, och för att bevisa det så ska ju han börja på Linköpings Universitet nu om nån vecka och gå sånt fint tekniskt basår. Självklart är jag en väldigt förstående och omtänksam flickvän/sambo så därför införskaffade jag ett kollegieblock till honom för att göra pluggandet och tråkiga föreläsningar lite lättare!



Men bäst är ändå innehållet:



Tänk så mysigt för honom att kunna titta på mig när som helst när han sitter i skolan!

Dagens Köp!

Evelina sjukt snygg i sin nya skjortklänning:



Party-Party?

Jani, ska det bli lite dricka av framåt morgondagen? Man kanske skulle bjuda in till lite vinprovning! Vin is the shit!

Världens sötaste kisse

Iih hittade den här filmen på mitt youtube-konto, har lagt upp den förut men den tål att tittas på igen. Lupin är sååå söööt! Iih!


Fuck Oprah!

Ellen is the shizzle from the dizzle!



En av mina favoritlåtar just nu är för övrigt Toy Soldier, tack vara Miss Söderlund!

Aunt Fattie

Idag var jag lite aunt Fattie när jag köpte nya jeans, förr hade jag typ 38 i jeans på Cubus, idag köpte jag ett par i stl 42, men de är jättehöga i midjan så jag inbillar mig att det är därför jag behöver en större storlek. De är såå sköna, mörkt blåa med ljusa stickningar, jättestrechiga och mjuka med hög midja som sagt, känns som att ha mjukisar! Och fy fan va snygga spiror man får! Woho!

Men Gittan sa faktiskt att jag såg lite smalare ut, så jag har nog fått igen lite efter min dietändring! Ja jusst det jag går ju på GI nu, herregud jag skriver ju inget i bloggen längre!

En mask i min Wormslag heter Aunt Fattie förresten.

I love shoes.

Mina nya Pumaskor är jättefina. Såå fina. Jag tänkte köpa dem på Nilsons för 800, sen hade EuroSko dem för 500, katching! Så då köpte jag dem utan att blinka. Sen kom jag till Scorett som också hade dem för 500, men med 30% på reapriset. Jo tjena, jättesnyggans skor för 350 kr. WOHO!

Mina nya Gå-Ut-Med-Zion-skor är jättefina. Såå fina. Vi var på Rusta och handlade för jättelänge sen. Men hallå man kan ju inte köpa skor på Rusta! Men iaf sen var vi där nu förra veckan igen och då fanns skorna för 90 kr. Då kan man fan köpa skor på Rusta.

Mina nya svarta finskor är jättefina. Såå fina. Jag fick jättemycket skavsår av dem först, men nu har de töjt sig och är jättebekväma. och så klapprar det om klackana när jag går runt på jobbet!

Jag måste nog ta kort på dem imorn när det är bättre ljus, vår digitalkamera har ju avlidit så jag har bara min nya fina K770i att ta kort med och då behövs lite bättre ljus faktiskt.

New love in my life

Okej det blev ingen Viewty, den var fin men ibland så måste man vara vuxen och köpa ett andrahandsval. Så istället tog jag hem en liten lila bebis i form av SonyEricsson K770i hem från affären. Åååh den är så sööt! Looove it!



Och till er som vill veta vad jag har för ringsignal:




Så jävla frän låt! Woho!

Skit.

Jahapp, då har man klantat till sig då. För ett tag sedan tömde jag ut samtligt innehåll från mitt mobilminne till en mapp på skrivbordet för att få plats med nya saker när vi skulle ha fest eller något, sen fick vi virus och Gustav fråga om det var något han skulle spara förutom min vanliga mapp innan han formaterade hårddisken. Jo tjena att jag glömde bilderna från mobilen. Fan va irriterande det är, var ju massa bilder och filmer jag hade velat ha. Visa ungarna när de blir stora och sådär. Nä man kanske skulle köpa sig en såndär oldschool-kamera istället.

Onsdagsmorgon

Fan det är redan Augusti, det har gått så fort! Sitter här och avnjuter min morgonlatte med Giza i knät och har det bra, ska bort till jobbet en stund snart, men bara för att öppna och så, sen fick jag ledigt resten av dagen så ska väl kanske passa på att blogga lite för en gångs skull!

Har lite ont i benet, gjorde något dumt med mitt vänstra ben för typ 2 år sen så när jag strechar kan jag knappt dra ut muskeln som går längs insidan av låret och ner runt knäskålen. Gör helt sjukt ont när jag försöker (och jag har kunnat sitta i split utan minsta problem en gång i tiden), men så har jag börjat strecha massa nu för att förhoppningsvis få bort smärtan, jo tjena. Så igår efter att ha avverkat en halvmil på motionscyckeln hade jag alla möjliga konstiga övningar för mig som drog i muskeln och ljumsken, skönare än det kan låta, och så plötsligt när jag satt på golvet i andra position(benen ut åt varsitt håll) och strechade så bara small det till i benet. Det var så läskigt, jag blev lite som i chocktillstånd och helt yr. Sen gjorde det faktiskt inte lika djävulskt ont längre, woho!
Kollade lite på internet vad som kan vara fel, antingen är det en hamstring skada i muskelsenorna, eller så är det en annan muskel som man kan använda för att återskapa en ny ringmuskel om man skulle behöva haha:) Wikipedia is the shit, man får så mycket information!

Nej ni om jag skulle ta o sätta lite fart.

Mommys new lover

Oh YES!

Jag har hittat en ny älskling att ersätta min lilla rosa som drunknade, en LG Viewty! IIh vad fin den är! Do you lööv it? Jess.



Ungefär lika underbar som choklad!

Woho! Vem vill dansa?