Självinsikt

Idag har jag kommit fram till att jag är som en orkan, drar in och förstör allt i min väg. Nästan iaf. Brudarna hade gjort superfint när jag kom till jobbet, men jag såg ju till att vänna till ganska snart. Men vafan, mjölken blir som bäst om man skummar över den! Och om man har 4 projekt igång samtidigt så hinner man ju få lite av varje gjort!

Bossen drog också in som en orkan och rörde om i grytan, möblerade om och fejjade. Henne skulle man ha som hushållerska!

Skönt att få saker gjort också, typ gjorde rent ett filter på kylmontern, plötsligt blev det tyst. Det eviga brummandet la av. Så jävla enkelt, typ som ac'n som inte fungerade - de behövde dammas och två av dem var avstängda utan att nån visste vart kontrollpanelen var! Braaa!Det händer grejjer alltså!

Efter jobbet begav jag mig ut i nattmörkret och styrde kosan mot morsans lägenhet, hon är hos min syster så jag har ansvar för att fåglarna får mat och vatten. Fåglarna tillhör egentligen Gustavs ex som är ute på cykelsemester i 5 månader, vill ju gärna inte vara den som har ihjäl de stackars krakarna! De gillade inte mig nå vidare verkade det som, kanske för att jag kom o störde när de sov, eller så var det mina fula byxor. Men det började skrika som bara den, jaga varandra och klättra runt i den gigantiska buren när jag kom. Den ena burrade upp sig och gjorde små utfall som världens pitbull!

Jaja, fått liite gjort här hemma också, städar ju konstant på jobbet så man är rätt osugen när man kommer hem, men kissarna måste ju ha en fräsch toalett och disken drar till sig äckelflugor så det är ju bara att gilla läget! Fick i mig lite vattenmelon, rödbetor och bönor till kvällsmat, värsta gourmetmåltiden jag svär! Pallar inte att fixa mat, min diet är ju förjävla bra just nu. Frukost idag blev en croissant, en halv sån surdegsfralla med ost, en avokado och juice. Lunch blev en Vitamin Well Care, sååå jävla good! Och nu, ja vattenmelon, rödbetor och bönor. Sen lägger vi på 15000 steg på stegmätaren och vi har ett riktigt rasa-i-vikt-program. Inte så jävla hälsosamt. Får börja fixa matlådor som jag kan ha i diskrummet och hälla i mig när tillfälle ges!

Nej nu måste jag fan sova. Helskadad. Fullt upp imorn som vanligt! Tjoho!

Sovmorgon ftw

Senaste tiden har det bara varit jobbjobbjobb, alla extratimmar, sömlösa nätter och dåliga matvanor har slitit hårt. Kroppen börjar säga ifrån nu, men det har jag ju inte tid med!

Har gått runt på avslagna espressoshots och socker i olika former den senaste veckan så idag ska jag unna mig riktig frukost! Fan vad jag längtat efter stekt ägg!

Hur som helst!

Var ledig mitt i veckan förra veckan, storstädade lägenheten - vilket inte syns nu. Bjöd över brudarna från jobbet på tacos och margeritas, hur mysit som helst. Vaknade med en lätt huvudvärk dagen efter som jag behandlade med brunch och badtur med min kompis Peter. Hur fint väder som helst, Singoalla-kex, Fanta och korsord! Vilken heldag! Sånna skulle jag kunna tänka mig fler av. Fick lite visdomsord av Peter också, om man har kallingar under badshortsen så filtrerar man vattnet och undviker att få in objudna gäster i diverse kroppsöppningar. Mjaaa. Jag föredrar nog naket.

Jobbade i helgen, totalt kaos! Frappinomaskinen gick sönder, det rann vatten ur min nya kyl, montern var helt blöt av kondens, espressobönorna tog slut och hela tiden kom nån o ba: ursäkta, servetterna/skedarna/toapappret är slut! Dessutom så hade jag gjort ett ton mackor som försvann fortare än kvickt, hela montern stod och ekade tom, såg förjävla tragiskt ut! Var kvar i 4 timmar efter stängning och bara försökte rädda situationen, städa och slita.

Igår ringde jag in Elsa lite tidigare så vi kunde få lite gjort, jo tjena, 2 skolklasser, en bataljon barnvagnar, 5 syföreningar, en drös stammisar, ett busslast turister och sen de vanliga gästerna senare så hade vi fullt upp....
Sålde typ en triljon mudcakes och chokladbollar! Hade skitkul i baren även om det var stressigt, båda mina brudar Elsa och Ann-Catrin är riktiga guldstjärnor som inte tvekar för att kavla upp ärmarna, känns så jävla bra!

Idag blir det en sväng till solariet, måste ha lite bränna inför bröllopet nästa helg ju, dessutom vill jag ju vara lite extra snygg när Gustav kommer hem från Scottland. Hoppas jag får en present bara!
Frukost i soffan och sen tillbaka till jobbet, full rulle! Chefen kommer ikväll så måste ju fixa lite extra:P

Raka benen skulle ju inte skada heller....