En romantisk weekend för två

På tisdag är det officiellt vår 5-årsdag, förra året bestämde vi att vi skulle ta 5-6 veckor ledigt och resa runt i Asien för att fira. Men det var innan vi båda bytte jobb och livet blev mer komplicerat, så nu har vi bokat en weekend i Budapest istället! Älskade budapest, ni som har koll vet ju att det är tredje gången jag åker dit. Jag o mamma var där i Maj senast, firade att hon blivit 60 och hade det mysigt!

Men nu blir det alltså jag och Gustav, ska bo på Hotel President, som ligger på gångavstånd till typ allt, men viktigast, vingelavstånd hem från klubbarna vi tänkte besöka haha!




Landar redan på förmiddagen, så efter att ha dumpat bagaget blir det lite shopping i West End(som har en suuperfin väskaffär♥). Sen blir det middagar, vin och spa hela helgen! Och självfallet ska vi ut o dansa! Har fått tips på två klubbar av min kära vän Alexandra så kanske rent av kör båda två!

Google utlovar vårväder så jag hoppas att de inte ljuger, blir till att lämna vinterjackan hemma! Härligt! Imorgon blir det till att packa o rota fram solglasögonen!

Åh vad mysigt vi ska ha!









Så här fint har jag haft det på mina tidigare resor, håller tummarna att det blir lika fint igen!

Reinvention

Känner för att slänga ut allt det gamla och in med det nya, var sjukt taggad för några veckor sedan, gick ner några kilo, blev döösjuk och tyckte synd om mig själv och tappade helt motivationen igen. Vafaan vad trött man blir! Men If at first you don't succseed, lift yourself up and try again. Jag är väl inne på hundrafemtioelfte försöket, men jag ger inte upp! Nu jävlar!
Ska köra lite loppis nu inför flytten, kläder o prylar ska väck!
Måste ta o snajsa upp utseendet på bloggen så jag blir sugen på att jobba mer med den, speciellt nu när jag ska till Stockholm och kommer ha massa saker att dela med mig av!
Mjaa lite Photoshop nu kanske?

Evelina - Fail

Haha, jag är såå sämst på det här. Men who can blame me? Räknade ut att jag under det senaste halvåret jobbat 120h övertid, undra på att orken att göra något alls bara falerat - totalt.
Menmen, vi lever i en spännande tid! Mitt kära Espresso House går så SJUKT BRA! Vi bara dundrar in nya stammisar och siffrorna blir bara grönare och grönare, från att ha varit ett litet problembarn börjar vi se toppen i horisonten. Känns för jävla grymt! Om ni frågar mig så är ju Espresso House sjukt inne i Norrköping, det märktes när vi hade intervjuer för nån vecka sen och vi frågade de sökande om vad de skulle göra för att se till att vi blir nummer ett i Norrköping, varpå alla såg lite förvirrade ut och sa: ja men alltså det är ni väl redan?
Så skare va!
Känns bedrövligt sorgligt att lämna ifrån mig shopen, hade gärna haft den kvar som mitt lilla skötebarn men förhoppningsvis får jag en underbar shop i Stockholm också! Min HR-chef som lägger pussel med nyöppningar och platschefer däruppe(ja EH finns i varje gathörn och nya ploppar upp som krokusar i vårsolen) sa till mig att hon tycker att jag ska ha en stor shop med mycket att göra, spännande!
Ja och aaallt med Stockholm nu då, det är ett jäävla virrvarr med lägenheter! Har en budget på max 1.7mkr, men det får man ju inget för... helt sjukt. Menmen, det får la bli förorten, tha hoods, hitta en sjukt häftig lägenhet med såå mycket potential, etage och megastort kök, enda problemet: Vällingby. vem faan vill bo där? Gaah, lutar lite åt Hägersten/Skärholmen nu, billigare, lite finare och nära vattnet. Helst vill vi landa på 1.3-1.5 med max 3800 i avgift, det går men man får inte vara för pjoskig!