Sleepyhead

Ojoj vad trött jag måste varit, sov 14 timmar inatt, gött!

Har legat på soffan och mumsat frukost fram tills nu, sett True Blood och pussats med Gustav. Ska ta o göra iordning oss och dra ut i solen en sväng nu tänkte jag, får se om jag får med Gustav på det!



Frukost framdukad!


I den vackra burken som är från England anno 1950-tal gömmer  sig mitt goda knäcke jag bakade igår!


Mumma!


Dillsticksen gjorde sig bra på hyllan i köket!
Kommer göra sig ännu bättra till kvällsmaten!


Älskade sol har tittat fram så nu är både jag och mina köksblommor glada!

Evelina bakar

Har fullt upp med knäckebrödsbak, har gjort en stor sats deg som jag bakar ut till dillsticks och sesamknäcke med pumpakärnor och solrosfrön! Mums! Doften av dill har gjort mig helt fantastiskt sugen på skaldjur och fisk, ska nog laga en riktig lyxig middag imorgon med inspiration av en skaldjursplateau! Mummelimum! En laxsoppa, hjärtmusslor som jag fick dem i Italien med bladpersilja, vitlök, parmesan och vitt vin, sen massa räkor, kräftor, pilgrimsmusslor, aioli, ååh så gott. Blir att dra en sväng till citygross och handla imorn hör jag ju!

Längtar något helt förtvivlat till morgondagen, bara vara med min underbara man och inte behöva bry sig om jobb eller något! Känns som vi inte ens träffats senaste veckan, man känner sig helt övergiven! Men hela helgen är det bara vi! Blir långfrukost i soffan till massa bra tv-program till att börja med kan jag lova:D

Snart är allt färdigbakat, då blir det att gegga i soffan, det får man efter den här arbetsveckan!

Wiie

Yes! Nu är det snart helg!

Längtar som bara den till lördag morgon, ska sova som en gris, sen laga världens duderfrukost och bara pussa på hjärtat tills läpparna domnar! Har varit helt hemskt att vara själv varje kväll och behöva gå o lägga sig ensam i en stor kall säng, men han jobbar bara nattpass 2 dagar till, sen är han min!

Men jag har ju iaf options om han skulle bli uppslukad av nattpassen för alltid haha, hade två britter inne igår, inte helt fula om man säger så, så fråga dom vart man skulle gå om man ville ta sig ett glas:
Evelina: What do you have in mind, upscale drinks or just some cold beer?
Ena britten: Well, it has to have beautiful blond girls... *smäller på världens leende och ger mig en ögonblink*
Iiiihihi vad jag blev rosig om kinderna där!

Man blir ju glad av lite bekräftelse ibland!:D

Nu är slutet nära!

Gick jättebra på körlektionen, körde bara mot gult 2 gånger, men jag kunde faktiskt inte göra en säker inbromsning haha:D Däremot låg jag i 50 på en 50-väg och blev omkörd vid ett övergångställe, två korsningar i rad. Tur för dem att jag inte var civilpolis! Seriöst, bara för att det är en övningskörningsbil måste folk hetsa som as. Gå upp lite tidigare på morgonen då era jävlar så slipper ni hetsa så jävla mycket era misslyckade as. Ha!

Jaja, jag kör laglydigt iaf, för det mesta.

Nu ska jag bara köra lite regeltillämpning på enkelriktade gator och rondeller, rondeller skrämmer skiten ur mig kan jag tillägga, sen är det landsväg och motorväg kvar, men där har jag kört mycket förr så ska nog gå bra. Sen är jag klar! Wiie! Tyvärr har jag inte mer körtid förens i september när vi är hemma från semestern igen, så risken finns ju att jag hinner glömma massa haha:P Fan vad skönt det ska bli att få det där jävla kortet, fast jag känner på mig att ingen kommer våga åka med mig, kanske mamma, och Frida, hon kommer säkert tvinga mig att provköra deras tuffing-merca... det vore ju tråkigt:P Hur som helst ska vi ta en tjejväng till Tyskland när jag fått kortet, köpa sprit och supa som bara fjortisar kan, ska bli skoj!

Happhapp, snart dags att gå till jobbet, betala in kreditkortsräkningen så jag kan använda det haha, har ju handlat flygbiljetter, växlat pengar, betalat Zions vetrinärkostnader på det så vi är snart uppe på inköpsgränsen, men det är ju på två månader så inte så farligt som det ser ut när man kollar aktuell balans, men fan tråkigt att behöva betala för sig! Ska skjuta in 5000 extra också så vi har lite buffert på kortet om det blir strul på semestern, skadar ju aldrig! Men jag gillar inte när mitt saldo på lönekontot sjunker, jag tycker om att se massa siffror där haha:) Nej dags att vara vuxen och dra in lite kulor då, pengarna ska ju rulla!


8 arbetsdagar kvar till semestern!

Not my cup of tea

Seriöst, hur tänkte jag nu? Fan att man ska vara så jävla duktig! Bokade in mig på en dubbellektion med start 7.30 nu på morgonen innan jobbet, glömde ju bort att jag inte är en morgonmänniska, kommer vara sur o tvär hela dan idag! Även om Karin sa till mig igår att det aldrig märks att jag har en dålig dag haha, ja jag vet jag är ju så jävla käck hela tiden:P

Nej usch vad trött jag är, hoppas jag kan komma igång lite nu med en rejäl kopp kaffe. Hällde ju i mig nästan en hel kanna te igårkväll så jag har varit uppe och kissat typ 3 gånger inatt, inte undra på att man är slut... ikväll blir det nog att gå o lägga sig tidigt! Utan massa te haha:)

Jaja då var de väl bara att dra på sig lite spackel och ge sig av då...



Frukostdags!

 

Giza gillar te! Notera att det är en Tiger(Nalle Puh)-mugg, passar ju ganska bra, även om hon är vårt lilla lejon!

Sitter o mumsar min dagliga gi-tallrik med ägg, ost, avokado, paprika och majonäs, mumma! 9 dagar kvar att jobba! Pepp som fan, hoppas dock att det är lite lugnare idag än igår, det var på gränsen till magsår då haha!

Blir körlektion efter jobbet, annan lärare, läskigt! Jag kommer säkert klanta till mig för att jag vill visa mig duktig haha:D Nej nu måste jag sätta lite fart hörreni!


Terapi

Så här mysigt såg det ut i mitt badrum igår när jag badade!

Haha orkade inte ta med systemkameran så det blev iPhonens inte lika heta kamera, men visst ser man hur mysigt det är? Låg där i mitt skum och skrålade med till Halo! Underbart!

Terapi för själen helt enkelt!


I leave you with this


Egentid

Nu lägger jag mig i badet med en ansiktsmask och drar på lite skön musik, det är jag värd efter den här dagen! Shit, jag har nog aldrig varit med om något liknande! Så otroligt mycket folk, sålde för fantastiska siffror, bra det!

Inatt blir det att sova med hårinpackning, använder som ni vet Absolut Repair från L'Oreal Professional.

Är helt otroligt trött, var jättehungrig efter jobbet men orkade knappt göra mat, men sen såg jag nåt som fick mig tacosugen så blev till att slänga ihop lite sånt, massa grönsaker, lite färs, turkist yoghurt, het salsa, nån skiva ost, serverat på ett sånt litet tortilla-bröd. Wunderbar!

Haha, kollade precis till badvattnet om det var klart, Lupin satt på badkarskanten helt blöt om huvudet... nån som försökt nosa på vattnet kanske?

Nej nu ska jag sjunka ner och sjunga med till Beyoncé och Rihanna! De är bäst för badstunder!

Counting the days

Iiih, 10 arbetsdagar kvar, TIO! Helt sinnessjukt, kommer vara ledig i 5 veckor sen! Woho! Har inte bokat hemresan än men vi gör det dagen innan vi åker ner till Prag, så får vi se om vädret lättat lite i Ungern-Rumänien, annars blir det att cykla hem genom tyskland eller dra bort mot Frankrikehållet.

Vägt in mig nu på morgonen, 65.7, bra skit! Har ju bara den här veckan jag kan köra riktigt hård diet, sista dagarna innan vi åker måste jag börja ladda lite med fullkornspasta och kolhydrater. Blir ju en ganska tuff omställning att gå från att sitta still på jobbet 8 timmar till att sitta o pumpa på sadeln 10mil om dan, så måste ju ha lite snabtillgänglig energi! Det bästa med att vara på en sån här semester är att man bränner uppåt 5000kcal bara på cyklingen varje dag, en varm dag i bergen drar ju ännu mer, så man kan ju unna sig lite gott! Ska försöka vara lite striktare med dieten den här gången jämfört med Italien, blev mycket vit pasta, vitt bröd och godis, snabb energi, men det är ju enklast att fixa för det finns alltid och tar minst tid att tillaga på spritköket! Nu kommer vi ju befinna oss i billigare länder och kan äta ute mer förhoppningsvis, då kan man ju passa på att äta lite bättre. Sen har jag med mig protein och Gustav gainer, en räddare i nöden om man inte hittar nånstans att köpa mat, mjölk finns nästan alltid att uppbringa så då får man ju något i magen!

Shit vad jag längtar, hoppashoppashoppas att vädret blir bättre bara! Vill så gärna cykla den rutt vi lagt! Måste ta o köpa nya stänkskärmar, barends och kolla cykelväskorna, ska sy ett regnöverdrag till dem också! I knallrosa! Haha! Har ett gammalt galonställ i neonrosa från när jag var yngre som ska få sätta livet till, iaf byxorna som är typ stora nog att passa på Globen, ena benet har redan råkat ut för saxen och blivit ett regnskydd till tältet, så förhoppningsvis räcker det till ett väsköverdrag till mig också. Fan vad pimp min cykel kommer vara med allt rosa!

Nu blir det till att sminka sig, dra på serviceleendet och gå till jobbet!

Gonatt darlings

Nu har jag tränat gärnet, svettats typ 15 liter haha! Kommer vara öm i kroppen imorn! Har ätit lite vattenmelon, okej ganska mycket vattenmelon, gjort grönt te som jag spetsat med citron och cayennepeppar, en riktig booster! Ska hälla i mig lite krossade linfrön som jag la i vatten förut, bra för magen! Blir till att strecha massor nu, hälla i mig massa te och gå o lägga mig om en halvtimme eller så. Skönt att få en långnatt att vila upp kroppen på ordentligt. Blir nog lite spikmatta också, skönt skit!

Mår så bra! Älskar känslan av att pumpa ut kroppen, ta en kalldusch och sen bara njuta av känslan. Kommer sova som en liten gris inatt!

Nu blir det streching!

The Evelina method!

Okej denna vecka kommer min matsedel vara baserad enligt följande:

Frukost: Samma varje dag, 2 stekta ägg, 1 avokado, en bit ost, en matsked majonäs, kaffe.

Mycket naturliga fetter som ger en bra mättnad och gott om energi fram till lunch, mycket protein, kalcium och koffein såklart. Frukosten bränner man i stort sett alltid, om man inte äter värsta english breakfast och ligger i koma på soffan resten av dagen, så se till att äta ordentligt så du inte hinner bli hungrig till lunchen. Det är ingen skröna att frukosten är dagens viktigaste mål. Du har legat i fasta under natten, rebootat kroppen, du behöver återhämtning och energipåfyllning! Absolut förbjudet är att mjukt bröd, flingor, socker, sötade livsmedel som fruktyoghurt etc. Vill du ha en macka ta finn crisp, dinkelknäcke, eller wasa sport. Fibrer och lite kolhydratsinnehåll. Jag äter bara det om äggen skulle vara slut eller om jag har bråttom så jag inte hinner ha ihop en riktig frukosttallrik. Fyll upp med grönsaker för mer mättnadskänsla, gröna grönsaker är det bästa, minst socker i!


Lunch: Varierar från dag till dag men alltid med en proteinshake, jag fyller magen med grön paprika, 2-3 quornfiléer eller annan proteinkälla

Nu är ju jag vegetarian men äter ibland fisk, så jag äter olika sorters quorn eller sojaprodukter, inga onödiga slaggprodukter, nyttigt och fettsnålt så man kan klicka på en matsked Creme Bonjour eller nåt sånt för att fetta upp det lite. Ibland blir det tonfisk eller nån laxbit från kvällen innan. Jag väljer att ta en lättare lunch eftersom jag ändå bara har 45min ledigt, jag äter själv och behöver bara äta för att inte vara hungrig på jobbet. Man behöver ju inte direkt njuta av lunchen. Det vill jag hällre göra på kvällen med Gustav. Annars om man ska vara mer effektiv kan man köra proteinshaken till kvällsmat istället, då ska man ju bara sova efteråt och kroppen gör inte av med lika mycket energi. Om man hällre vill äta kött så är det samma sak, ha en stekt kotlett eller en kycklingfile med en klick creme fraishe på till shaken, lite färska grösaker för att få något fräscht att knapra på!

Mellanmål: Kaffe/morot/knäckebröd

Om man har dålig karaktär är mellanmålet räddaren i nöden:) Man börjar ju bli lite sugen framåt eftermiddan och det är några timmar kvar tills man får sitta vid middagsbordet. Jag lurar magen ofta med kaffe, jag blir "mätt" på det och får lite ny energi, men ibland suger det verkligen i magen, då kan en morot vara bra, den är ju knaprig, fräsch och lite söt. En wasa sport med lite färskost kan ju också vara gott att få i sig, fibrer som hjälper magen, knaprigt och tar udden av hungern.


Kvällsmat: Alltid grönsaker, olika former av protein och fett

Jag gör ljummen sallad, tycker att det är mer mättande. Blandar vanlig sallad, gurka, tomater med lite stekt squash, vitlök, champignoner... whatever finns hemma! Har ofta i avokado för att fetta upp det hela, nån form av ost till, sen gör jag en vanlig maträtt som t.ex. spaghetti och färssås men jag stryker spaghettin, den får Gustav äta själv!
Grönsaker fyller magen, de tar tid för magen att bryta ner, man får i sig fibrer och massa nyttigheter, jag älskar grönsaker! Ost ger lite extra fett, kalcium och mumma! Och maten jag tar till är proteinkällan, lax, soja eller quorn i nån form, ibland en omelett, gör lite extra och har till lunch dagen efter.
Vill man inte ha en sallad utan mer bastant mat kan man slänga ihop en broccoligratäng med ostsås!



Ha fantasi, men tänk på att få i dig protein, fett, fibrer och kalcium! Carbs är banned! Ingen potatis, pasta, kaka på kaffet, inget ris, bröd, socker, whatever!

Om du är en sån som åker dit på att du är trött efter jobbet och inte vet vad du ska laga och faller i take-out träsket, sätt dig ner och skriv en matsedel, åk och storhandla så allt finns hemma, sen när du kommer hem efter jobbet så sitter listan på kylen, ja juste, idag ska jag göra kotletter med timjan och creme fraishe!
Man kan ju alltid ha lite färdighackade grönsaker i pytslar i kylen, bara att röra ihop det man är sugen på sen så slipper man tänka att det är jobbigt att laga mat.

Sen blir jag totalt ursinnig på migsjälv när jag är mätt men tar lite till bara för att det är gott! Gaah, totalt förbjudet. Även om du inte är riktigt mätt men har ätit en normal portion så ge fan i att ta mer! Det tar ett tag för magen att förstå att den är full, äter vi mer än vi behöver så töjs magsäcken, och vi måste äta mer för att bli mätta, om vi är konsekventa med lite mindre portioner så krymper även magsäcken. Och tänk på att allt du äter extra sätter sig bara som lovehandles. Är det värt det eller? Det är ju fan skitjobbigt att gå ner i vikt, varför motarbeta sig själv?



Min peronliga hemlighet till min lyckade viktnedgång är karaktär, jag vågar säga nej till mig själv, jag belönar mig inte med en bulle, vad är det för belöning? Det är ju bara skitjobbigt att få bort den sen! Jag tar en dag i taget, jag har ett mål där borta i horisonten men jag vet att vägen dit är tuff, man kan inte tänka: jag ska aldrig mer äta något onyttigt, jag ska bara äta sallad! Funkar inte. Men jag är min egen chef och en jävligt hård sådan, jag skäller på mig själv när jag legat och fettat i mig massa onyttigheter, ger mig dåligt samvete och när jag tränar och äter rätt så peppar jag mig själv, belönar mig med nya träningsprylar, mindre kläder, sovmorgon.

Nu är mitt nya mål 60kg och en rippad mage. Men det är jävligt tung väg att gå, men vafan jag har gått ner 15 kg, då ska jag väl klara lite till? Men det är ju den första och sista biten som är den tuffaste, att komma igång och att inte sluta när målet är så nära. Hela tiden har jag haft delmål på nåt kg hit eller dit. 65kg var mitt huvudmål tidigare. Men nu har jag varit där, gått upp lite nu över sommaren och är redo för en ny utmaning. 5 veckor cykling, följt av inskrivning på spinning, det är bara att köra, om jag misslyckas är det bara att ta sig i kragen och försöka igen!

Imorn blir det invägning, sist låg jag på 66.3. Ska bli spännande!

How to make me wet

Oouh, är helt dyngblöt!

Härligt! Har tränat i 2 timmar så tar en powerbreak nu, det är jag värd! Har slängt ihop en ny
Spotifylista och kört den på shuffle och låtit slumpen avgöra träningsschemat helt enkelt. Vid tempolåtar har jag kört kondition och öst på som fan, när det spelas lite lugnare låtar har jag kört styrka och och fått lite ny energi till att pumpa järnet till nästa tempolåt. Bra skit! Är som sagt dyngblöt, eftersvettas något enormt! Ska vila en 20-30 min nu, har hällt upp en proteinshake och käkat lite wokade grönsaker. Ska köra minst en timme till sen, tänkte ta vilotiden till att skriva ner min matsedel för veckan och dela med mig av så de som vill kan ta del av den. Har lovat Gosia och Karin på jobbet att hjälpa dem lägga om kosten, och nu är min syster som är världsbäst på att hitta ursäkter inne på att också göra det. Men syrran ville inte ha nån mat med kinderägg.... Kindneybönor menade hon. Fuck it, bara att lära sig äta, bara därför ska jag se till att göra nån maträtt proppad med linser och bönor mohaha!

Åååh jag är helt euforisk från träningen! Det är så kul att bara dra på massa bra låtar och släppa loss som ett as i vardagsrummet! Ingen som behöver se hur man studsar runt och åmar sig haha! Det bästa receptet för att komma i form är ju att ha kul, jag står o dansar som en niggahniggah med världens ass som ur en musikvideo till Jay-Z's 99 Problems! Haha grannarna som ser in i vardagsrummet måste ju tro att jag har nån störning:D

Nej om jag skulle ta o planera veckans mat då!




I suck at this

Okejokej jag ar inte haft tid att sitta här ju! Och sen är ju en blogg utan bilder det tråkigaste som finns, I know!

Meeen, nu har vi bokat biljetterna till Prag! Åker 11 Augusti, biljetterna kosta 528... sen ska man betala för bagage, cyklarna, incheckning, blablabla... men strax under 2000 blev det totalt för båda, ska flyga Wizzair hem om vi kan ta den rutt vi tänkt oss, de har lite bättre villkor, incheckat bagage får väga 32kg så vi kan ha cykelväskorna i ett bagage, cykelfrakten är billigare med dem och när vi bokar efter 1 augusti ska de inte kunna ta nån kortavgift. Då åker vi dock 2 flygningar så det blir ju dubbelt men borde kunna bli samma pengar. Man vill ju hålla nere på kostnaderna så man kan unna sig desto mer på själva semestern! Kommer ju att behöva bo på B&B betydligt oftare, om inte näst intill jämt så det lär kosta en hel del, kommer som tidigare nämnts bli ruinerade haha!:D

Har redan framtiden planerad, i vår kör vi asien, kanske en liten sväng på Sverigesemester på sommaren, mamma fyller ju 60 så jag har en överraskning till henne, sen sommaren 2012, förutsatt att vi inte är ruinerade, ska vi köra typ San Diego - Los Angelses - Las Vegas, eller New York - Florida! Grymt! Hoppas att dollarn har tappat allt sitt värde tills dess:D Det är ju nån känd motorväg längs Californien-kusten, fatta härligt att ligga där och kryssa fram på sin cykel! Göra ett pit-stop i Venice Beach, festa på nån nattklub i downttown LA, cykla ut i öknen och hoppas på att överleva! Skittufft ju!

Det är sånt här som gör att man älskar livet, att jag ska till jobbet där det lär va komplett kaos idag gör liksom inget, jag vet ju att om jag bara går dit o sliter så får jag min lön och kan göra alla möjliga roliga saker i livet sen!

Nu måste jag dock sminka mig, måste göra mig lite extra fin för vi ska på kalas hos Eric (och Vickan) efter jobbet! Mys!



Getting ripped

Såja!

Nu har jag inhandlat protein, cyklat en mil och ätit jordgubar med Meria! Man hinner mycket på en ledig dag, blev en frän kavaj i spets från Gina Tricot också, tufft som fan!

Blev ju en sväng på stan och jag glömde kolla Stadium som var typ viktigast... ovanligt. Men som sagt protein fick jag hem! Efter eftermiddagsfikan på balkongen drog Meria ut till landet och jag klädde på mig cykelmundering och drog ut och cyklade, mötte upp Gustav på hans jobb och tog en sväng till citygross. Blev typ 1.15 mil iaf, ska köra lite till på motionscykeln sen, nu är jag helt proppmätt på grekisk sallad och lax så om jag anstränger mig så kräks jag nog haha:D

Men lite armövningar ska jag nog klara av nu!

Paaain

Seriöst vilken träningsvärk! It feels good! Det är typ bara magen som inte värker, fan jag har tränat för lite! Gaah! Haha, tänkte ju att jag skulle cykla 2 mil idag, men efter att ha dött i uppförsbacken på St.Persgatan så är jag lite tveksam... musklerna strejkar verkligen! Menmen, ska ta och träffa Meria en stund nu, ska köpa lite proteinpulver och försöka få tag i en bra sporttop, får ta o mjukträna lite innan. Sen får jag väl köra så mycket jag orkar, antingen på motionscykeln eller vanliga, bara jag rör på mig fan! Man måste svettas för att bränna fett vettni!
Måste ju ta vara på den lediga tid man har, dra till åby och tillbaka är ju typ 2 mil så bara man får ändan ur vagnen och kommer upp på sadeln så är det ju bara att pumpa! Dock börjar mina cykelbyxor ge med sig, lyckran slits ju så fort så snart går de väl hål på dem. Måste köpa nya men fan de jag vill ha är omöjliga att få tag i! Baah!

Nej nu ringde Meria så jag får sätta lite fart nu! Tjingeling!

Helgen som gick

Hade en riktigt skön helg må jag säga!
Blev ingen cykeltur pga. blixt och dunder, men istället låg jag och Gustav under täcket i soffan och mumsade hotellfrukost och såg White Collar! Hur härligt som helst, bara slappa! När regnet dragit förbi gick vi en långpromenad längs åbackarna och snackade lite skit, höll i handen och pussades! Till kvällen lagades det indisk gryta med naanbröd och ris, till det korkade vi upp en dundergod
Musella som vi fått i födelsedagspresent av Frida! Bästa personen att få vin av jag svär! Hon vet vad hon sysslar med:D Det blev en riktig date-night för lite senare drog vi på bio och såg Shrek i 3D! Wiie! Inte lika bra som de andra filmerna men det vart många skratt!
Skönt att bara vara med varandra ibland, sov ihopslingrade till 11 igår, sköööönt!
Tog en sväng via solariet, måste ju få¨lite grundbränna nu så vi inte har ihjäl oss de första dagarna på semestern, hehe förra året choka vi huden totalt och fick lida ganska mycket för det så mjaa ska nog värma upp den lite iår!

Medan vi ändå var på stan igår så passade vi på att handla lite, blev en funktionströja från Nike i knallrosa till mig, ett kryddkar till spritköket i grått och rosa, nya rosa vattenflaskor från Rönisch eller vad det heter, lite mascara och annat fint! Ååh jag älskar att köpa saker, leve kapitalismen!:P Blev ett rejält träningspass framåt kvällen som jag skrev igår, har lite träningsvärk idag... märkligt.

SÅdärja, dags att kasta sig på cykeln till jobbet! Pengarna ska rulla!

Summer tightening

Såja! Nu jävlar ska kroppen trimmas!

Har kört massa magövningar, pumpat på som fan på motioncykeln, hängt i dörrtrapetsen, slitit med pushups, ooouh! Fan vad jag känner mig på g nu! Om tre veckor går vi på semester så måste ju verkligen hinna komma upp i fysik, har ätit lite kvällsmat i form av en ljummen pastasallad med quornstrimlor och gorgonzolagräddsås, ska låta det smälta lite sen blir det lite styrkeövningar och strech till.

Har lagt upp lite träningsschema för veckan nu, har massa körtider men tänkte att jag skulle få in nån långpromenad, några omgångar på motionscykeln och ett långpass på vanliga cykeln på tisdag, är ju ledig då så tänkte köra en timme på morgonen innan körskolan sen en sväng på eftermiddagen, så hoppas fan vädret håller i sig!:D Ska pumpa protein och dra ner på kolhydraterna nu i veckan också, rensa kroppen lite. Har en skvätt underbart vin kvar som jag ska avnjuta ikväll som en sista njutning!

Åh vad jag längtar efter att komma hem från cykelsemestern, sist var vi borta i 18 dagar och jag blev riktigt mycket bättre i fysik, gick ner typ 3 kg de första veckorna vi var hemma utan att göra något! Nu ska vi vara borta i typ 30 dagar så hinner ju rippa kroppen ännu mer! Måste ta mig i kragen och börja med spinning när vi kommer tillbaka och konditionen är maxad, nu vågar jag ju inte gå på nån spinclass och skämma ut mig:P

Ska ta och göra en matsedel för veckan nu tror jag... bra att ha så man inte fuskar!

Här är föresten ett youtube-klipp jag kollat idag för att hitta inspiration!


 

Kan verkligen rekomendera hennes sida med träningsvideor, blogg, dieter! Man blir ju pepp!

 


Tradera: Något för dig?

Gick precis in på tradera och möttes av den här sidan:



Jo men visst sörrö, den där ner till höger ser spännande ut...

Fredag: till sist

Åh! Nu så!

Är helt slut, har varit trött o hängig hela veckan, somnade nästan på jobbet igår... tumme upp på den alltså.
Gick sådär på körskolan, jag tänker för mycket och då gör jag fel, baah. Jaja, man kan inte vara på topp jämt, teorin börjar sitta nu iaf, fick hjälpa en kille som satt med tester uppe på skolan, inte ens läraren kunde frågan, men ibland undrar jag om man ska behöva vara mattegeni för att få körkort?

Efteråt mötte jag upp Anton, Gustav och hans kollegor hemma hos Michelle som bor i ett kollektiv, i världens coolaste hyresrätt. Jag blir cp. Så vill jag också bo! Men de har ju ganska många tusenlappar högre hyra än vi... Käka lite lax o mums, drog ner till Världens bar, hann lagom sätta oss innan himlen öppnade sig och regnet vräkte ner! Härligt som fan! Dock skulle vi vidare till någon konsert nere på Knäppingsborg men vi hann bli dyngsura innan vi kom ner, så då kändes konsert under bar himmel lite sådär så vi trampa hem, jag la mig i ett varmt bad och sen blev det vår nya favoritserie White Collar. Gud jag är kär i han killen i den. Åååh!



Jani, ska ta och sminka mig lite, kolla väderprognosen, sen är det off2work igen! Kuul. Kulla Kulla Pulla. HAHA!
Nej jag vet, jag är sinnessjuk! See you later aligator!

Nedräkning

Yes! Nu ni! Nu är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorn!:D

Jobbar på som vanligt, sen blir det körskolan! Fan vad jag vill ha mitt jävla kort nu, ligger o pluggar teori i sängen varje kväll tills ögonen faller ihop. Igår hade jag bara 4 fel av 70, och ett fel var en fråga jag kände på mig det rätta svaret men sen fick jag för mig att det var nya regler så jag tog ett annat. Baah! Men nu åker jag inte dit på den igen. Gustav pratade om after work ikväll men jag tror nog att jag ska stanna hemma och plugga lite, behöver bli bättre på formlerna över hastigheter och bromssträckan om man ökar från blablabla... skulle va schysst om man kunde hinna med teoriprovet innan vi sticker så det är gjort. Men jag är rädd att göra fel haha! Annars har jag ju semestern att plugga lite på det... Idag ska vi ut och köra "svåra trafiksituationer" ööh lät läskigt, jaja det finns ju dubbelkommando! Fan man skulle köpa sig en liten skrotbil sen när man väl fått kortet så man bara kan köra runt och få in vanan lite mer. Men det är ju snordyrt att vara bilägare, speciellt om man bor i stan och är i min ålder, både parkering och försäkring skjuter ju i höjden! Och nej jag skriver inte bilen på min morsa för jag har jobbat med försäkringar och jag vet hur illa det kan gå:P

Jappjapp, fattig blir man också, kollade över finanserna lite igår... vi kommer bli bankrutta efter körkort och semester känns det som, tur att man har kreditkort haha:P Nej men så illa ska det väl inte vara, bara det att snålevelina gillar inte när kontoställningen går under 25000 vilket den kommer göra ganska snart när vi bokar biljetter och växlar alla pengar! Buuh vad fattig jag kommer bli, tur att jag redan betalt körlektionerna, ska bara drämma in 1800 för halkan sen blir det inget mer där förens efter semestern, och är jag för fattig då får jag vänta in en ny lön:P Sep-Okt lönen därnånstans kommer jag ju bli lite rik på iaf, då är lönerna klara och vi får retroaktivt sen januari... tumme upp på den! Blir ju nån extra slant förhoppningsvis! Om inte annat har vi ju förmånliga personallån, bra att jobba på bank! Nej usch nu låter jag som ett lyxfällancase!
Jag har iaf 50.000 här hemma i en gul plastpåse... ja ungerska forint. Känner mig tät.

Ååh vad jag längtar efter allt! Ut o cykla i helgen, få mitt körkort, komma iväg på semestern, bli totalfit, yääh!

Men först är det jobbajobba, pengarna ska rulla!

Spring i benen

Eller typ inte, känner mig helt slut i kroppen efter igår! Hade väl 35grader varmt utan vaken AC eller ventilation på jobbet, luften stod helt still och svetten rann längs ryggen. Killarna som kom för att fixa AC'n plockade ner de gamla men hade inte med sig några nya... tumme upp! Men idag ska de vara mitt i installationen när jag kommer till jobbet, annars kan jag lova en som kommer att explodera!:D

Hade varit skönt att få slippa vara på jobet när de håller på med allt sånt här, det är stökigt, bullrigt, varmt och man vet inte vad man heter eller vad kunderna säger för man hör dem inte med allt oväsende.

Till helgen blir det om vädret tillåter en cykeltur till Gustavs mor som utlovat båttur! Fan vad skönt! Måste köpa stänkskärmar innan bara... hoppas jag hinner det! Inge kul o köra utan om det skulle börja regna! Hoppas det regnar nu en dag eller två så att det får ladda ur lite, så kan vi ha strålande sol när vi cyklar!

Dags att sminka sig lite som vanligt, har snöat in mig på massa cykelsidor, så lätt att fastna och få brottom till jobbet haha:D

Uppe med tuppen: inte min grej

Shit vad tidigt det är! Känns nästan som man ska åka på semester, då går man ju alltid upp supertidigt för att ta sig till flygplatsen! Flög ur sängen när klockan ringde vid 6, ville fan inte riskera att somna om och missa halkan... kan vara så att jag gjorde det för 5 år sen när jag skulle kört halkan första gången....

Alla säger ju att det är så förbannat kul så ska bli spännande att komma iväg! Mindre roligt är ju att jag ska jobba direkt efteråt... shit jag kommer ju vara död innan jag får min lunchrast, äter nu sen först vid 14-15snåret igen... kul! Man kanske skulle göra en liten matsäck? FAN! Nu tappa jag ost i knät på min ljusa chinos, blev värsta fläcken! AAH!
Jaja jag får väl ta klänning på mig, köpte en mammaklänning på H&M igår, den var skitsnygg och på rean för 75 kr. Seriöst. Skitbra! Lite extra vidd i den bara men det är ju bra nu när jag har mens och är lite svullen haha, plus att om jag skulle bli på tjocken så har jag ju den då!

Nej usch vad trött jag är, huvet känns som bly... tog det rätt lungt igår, blev en mikroshoppingrunda efter jobbet, blev 2 klänningar och en top, Gustav köpte en gasolbrännare till trangiaköket. Sen laga jag lite mat, ställde fram lite ostbricka och så mös vi i soffan till True Blood och Boogie Nights, bra skit!

Ska ta o pumpa lite kaffe och sminka mig nu, dags o dra om typ 20 minuter! Wish me luck!

Pepp in the heat

Shit! Sitter o svettas som en gris på jobbet! AC'n har lagt av totalt så det är hur varmt som helst! Är hemma på lunch nu och äter en stor tallrik grillade grönsaker med yoghurtsås och två finncrisp med ost, mumma!
Hoppas dan går dunderfort så jag får åka hem o tycka synd om mig själv med min hemska mesvärk! Vaknade inatt av att jag trodde att nån sparkat mig i magen, gjorde förjävla ont och så insåg jag hur extremt varm jag var, gick upp o duscha av mig i kallvatten, sen låg jag o frös som ett as och hade hur ont som helst! Vaknade vid sju och trodde att jag försovit mig till halkan så jag for upp ur sängen men i vardagsrummet kom jag på att det är imorn... usch! Sen skulle Giza smita ut på loftgången när jag höll på med cykeln, allt ara snett! Men nu skiter vi i det o är pepp istället!

Igår cyklade vi typ 2.2 mil, underbaaart! Ska lägga upp ett tränigsschema nu fan! Måste komma igång ordentligt inna semestern! Wiiie!

Är sjukt sugen på att dra ut o cykla nu med men jag somnar snart på stolen och har några timmar kvar på jobbet att avverka... men man kanske skulle planera en cykeltur till Gustavs mor i helgen, de hade lagt i båten så det kan ju vara mysigt, typ 15 mil t/r på cykeln också... hur bra som helst! 

Åh jag vill bara träna! Dumt att man måste jobba för att få pengar... på tal om det så är det dags att cykla tillbaka, jösses vad fort det går. Ooorkar inte! Ska hälla i mig lite cola i hopp om att koffeinet hjälper lite!

Älskade sommar!

Tänkte utbringa en skål med mitt morgonkaffe till vår underbara sommar! Ååh så underbart det är!

Helgen är över, hade inte skadat om den fortsätt i några dagar till! Hade full rulle i lördags, släktkalaset rullade på, vi lagade massvis med mat och fick massa beröm för den! Alltid trevligt, på menyn stod grillade grönsaker, basilikapuckar, rosépeppar och timjanmarinerade quornbitar, tomat och gurksallad, mangoavokadosalsa, hembakad focaccia med parmesan och soltorkade tomater, tzatsiki, pepparrotsås, holidaydip, ostbricka.... ja ni förstår att vi rullade fram! Efter maten blev det kaffe med tårta och paketöppning! Fick lite presentkort på Cervera och lite pengar att göra vad vi vill med (läs: Gustav bestämde att vi behöver en gasbrännare till trangia-köket...), en varsin värstingluftmadrass från getout.se med integrerad pump och flugvikt, skitbra till semestern! Sen fick vi lite påfyllning av Ittalaglasen vi har fast i en ljusare nyans, jättetjusigt, jag fick en ljusstake till som jag önskat mig från Plantagen! Även en gammal kakburk jag gått o sneglat på hemma hos mormor i några år! Ååh den är den finaste som finns, stor som en hattask i härlig 40-talsdesign! En bok om växthuseffekten eller nåt i den stilen fick vi också, hmm... har jag missat något? Jo Gustav fick en tavla av sin mormor som han hade gjort på dagis när han var 3, världens mästerverk!

Till kvällen var vi genomsvettiga och duschade typ 3 gånger innan gästerna kom, tyvärr var det många som inte kunde komma och en och annan som fastna i munken in the park! Men vi hade trevligt ändå, inbringade några riktigt goa presenter där med! Men fan jag vet inte var skallen var, glömde ju kameran, tog inte en enda bild på hela kvällen! Gaah! Får fota lite efter jobbet idag på allt fint! Fick en prinsessring och lite söta trosor, Zarah vet vad jag har för smak i underkläder haha:D En gourmetkorg med ostar och vin och massa annat mums, en annan korg med vin och lite roliga grejjer, en flaska rosébubbel med bär, typ Berry Temptation eller nåt... stackars Peter hade sparat den jättelänge i kylen för att ha något gott att bjuda på i en flickas sällskap men nu hade han glömt o köpa present så där rök hans chanser att imponera! Haha! Gustav fick sig en alldeles egen mankini, hur hett som helst! Sen även nån grej som man stoppar i usbn som värmer eller kyler dricka...tror jag. Ööh. Jag fick iaf världens finaste iPhoneskal, bra där Martin som inte visste att det faktiskt var något som stod på önskelistan, han köpte det för den var rosa haha:D Sen fick vi lite blommor, en vinöppnare i form av Tarzan, Gustav fick en megakopp, Smirnoff Cosmopolitan som slank ner rätt bra... Gud vad hemskt om jag missat nåt nu... men jag är trött! Har vart en slitig natt!

Oj nu blev det brått! Får bikta mig mer ikväll efter jobbet! Pusspuss!

Önskelista

 

Har ju fått lite förfrågningar om vad jag önskar mig, så jag får väl skriva ner det jag kommer på! Bl.a. vill jag ha det här smyckesträdet från Nordik! Sen vill jag ha fina champagneglas för de vi har är skitfula och pinsamma att ställa fram haha! Cakeliner från MUS, en tiararing från Guldfynds bijoterier/Glitter, silverfärgd i största storleken! Fina ringar är ju alltid bra att ha! Armband som inte är för pråliga eller färgglada, då kan jag inte ha dem på jobbet! Rosa burberrymönstrat hardcase till min Iphone, om det går att uppbringa vill jag ha ett par superkorta cykelbyxor utan silikonlist i benen och med en tunnare dyna, en snygg sporttop med vanliga axelband och inte brottarrygg som man får superful bränna av på semestern haha! AIM svart/rosa cykelväska 19L. Rosa yoga/träningsmatta, träningsgummiband som är som jättestora snoddar. Fria 5kg vikter, en superdyr kaffemaskin för Gustav tycker att det är urdumt haha, nu snackar vi 5000kr-klassen om jag har några så fina vänner eller släktingar... *blinkblink*:P Värmespolar, fönborste(alltså en sån som är en fön som är en borste ööh...), värmeskydd för håret. Fina underkläder:D 75D och 36/38 bara så ni vet, inget rött eller mörkblått! Viktigt det där! Ajuste behöver en rosa vattenflaska från SOC till, jag har en men behöver ha 2 till semestern, kan ju inte ha omatchande till min snygga cykel!:D

Jani jag vet inte riktigt, men rosa brukar ju gå hem, blommor tar jag ju död på hela tiden så det går alltid åt haha! Jag älskar rosa, klännigar, smycken, likörer, träningsgrejjer, skor, väskor (fast det blir gustav tokig på om jag skaffar fler haha)...

Ska se om jag kommer på något mer under dagen!


Time to get fit!

Seriöst vi sticker om 4 veckor! Iiih!

Nu blir det att pumpa kroppen så det ryker om det! Började lite försiktigt igår med ett varv på motioncykeln, lite mini aerobic för att få upp pulsen, sen körde jag helt sinnesjukt mycket magövningar, när jag gjorde mina sista crunshes trodde jag verkligen att jag skulle spy! Resultatet har inte låtit sig vänta, redan idag känner jag mig mycket fräschare och svullnaden jag haft över magen typ aslänge har gått ner! Nu sitter jag och avnjuter en riktig Gi-frukost med stekta ägg, grön paprika, lite tomat, en bit brieost, en klick majonäs, och det sköjer jag ju självklart ner med en kall latte gjord på Gevalias ekologiska pulverkaffe! Mums! SKulle väntat till efter morgonens träning men gick ju upp för att äta frukost med Gustav, men han syssla med annat så han han inte äta frukost och jag vill ju äta medan äggen är varma! Så nu ska maten få sjunka lite och jag ska passa på att blogga. Sen ska jag köra lite armar med mina tv-shop gummiband, älskart! Sen blir det att massakera magen igen! Tänkte ha mig tighta vita klänning i helgen igen så vill ju gärna inte se ut som en pösmunk! Sist hade jag ju strumpbyxor under som höll in lite men det blir alldeles för varmt nu! Tur att man har brun utan sol iaf! Jag är kär i min från Åhlens, var likblek igår, nu är jag härligt semesterbrun! Hur bra som helst! Gutav var extra noga med att smörja in stjärten och tuttarna på mig, trots att jag redan gjort det själv... han ville väl inte att det skulle bli ojämt...

Fan nu är jag pepp! Har ju full rulle nu i helgen, ikväll ska vi storstäda, förbereda massa mat, imorn måste jag till jobbet på morgonen o fixa lite, sen en snabbis på stan och inhandla nån lite present till Gustav, lite rosébubbel till festen, sen hem o laga mat, göra mig vacker, alltid nåt man måste piffa till hemma, fixa tårta, sen rullar det på med släktfest och på kvällen kalas med vännerna! Kommer bli hur mysigt som helst! Ska köpa hem massa snittblommor och piffa till med! Sen rätt vad det är så är det söndag och vi ska leka med Frida och Peder, är bra sugen på att cykla ut till dem, typ 1½mil, men är man för bakis är det ju ganska jobbigt för kroppen. Vätskebalasen blir ju helsne! om inte annat får Frida hämta oss så tar vi cyklarna på bilen och cyklar hem haha!:D

Ska fundera på vad jag vill ha i present nu...

En kväll på Trädgårn!

Men varför ser jag ut som en elak häxa?

 

Hade jättemysigt igår på Trädgårn, var mycket kända och okända ansiktet, mycket drickbart och många skratt. Jag och Frida var totalt insnöade på hur låg humor som helst, skönt det ibland haha! Kom på att vi glömt att fira ettårsdag så vi bestämde oss för att göra det på söndag, det var mycket kärlek i luften! Vi träffades 1a Maj förra året och klicka direkt, jobbade ihop hela sommaren, sen har vi knappt haft tid med varandra men ändå så har vi en jättenära relation, det är så skönt när man har människor runt sig som är lika en själv, man behöver inte tänka sig för hur man beter sig eller hur man ska uppfattas! Man kan sitta o dricka vin och se på Ullared utan att säga ett ord till varandra haha!

 

Idag har jag dock lite ont i huvudet, Reza i baren råga glasen rätt bra kan jag säga! Måste nog få i mig lite mer vatten, brukar ju vara det som är boven. Annars mår jag finfint! Ska iväg till körskolan om 45 min, sen till Maria för vi ska åka o handla! Det är det bästa som finns! Och efter det blir det baaadaaa! Wiiie! Solen ser ju ut att dundra fram ute så det kommer bli såå bra!

 

Längtar till helgen, ska bli jättekul! Kommer massa släktingar, iaf från Gustavs håll, på min sida är det bara mamma o broder Fredrik som kunde, men det gör inget för Gustavs släkt är ju typ min släkt nu med. Helt underbara människor! Vi har en doktor i biologi, en prälle, några skåningar, en journalist, en krutmormor, en cykeltok och självklart världens bästa svärmor:D Sen alla kusiner också:P Kul med så stor släkt som umgås så tight, vi har typ ingen kontakt med varandra utanför familjen. Min moster är typ hyperallergisk mot katter så hon kan inte komma hit häller. Likadant mina kusiner. Menmen jag klarar mig med Gustavs!

 

Ska bli skitkul med fest sen på kvällen också, hoppas det blir bra uppslutning och hög stämning, ska köpa några flaskor av min favorit: Törley Charmont (rosébubbel), kan man ju bjuda lite på så folk blir glada! Iih nu måste jag skynda mig!

 

Pusspuss!


Onsdag: full rulle!

Chefen väckte mig, fan så fort jag såg att smset var från henne visste jag att det skulle vara något jobbigt. Jorå! Hennes unge var sjuk, kaos! Vi är bara 3 ordinarie och resten sommarpersonal idag så blir ju lite jobbigt om hon faller bort, men vi lyckades lösa det iaf så vi får hålla tummarna på att norrköpingsborna åker ut o badar idag istället för att gå på banken! Är lite nervös över att köra huvudkassan nu på morgonen, har inte kört den på jättelänge och det är massa nya rutiner, kommer säkert göra nåt dumt haha!

Har varit liiite duktig idag iaf, har gjort typ 3 situps! Haha närå men jag gjorde ett gäng, min buk är helt hängig, om jag ska ha min vita tighta klänning på lördag måste magen sugas in lite, och jag har inte tid att fettsuga den så får ta o träna istället! Se om jag orkar köra lite efter jobbet, ska på Trädgårn ikväll med Kaisa som varit i Thailand i 5 månader, man vill ju inte vara helt slut då! Men jag måste börja träna konditionen så jag inte dör redan första dagen på cykelsemestern! Imorn är jag ju ledig och ska till körskolan kl 10 så då jävlar ska jag sparka ur mig själv ur sängen och träna lite innan! Alla mina muskler har försvunnit... inge skoj. Dessutom har jag gått upp TRE kilo! Jävla skit. Sommaren är farlig!

Nu blir det lite mer kaffe, sminkning och hårblåsning. Pussinuss!




Tomt

Nu har vår lille hund åkt hem till sin andra mamma i malmö, det kommer bli tyst utan honom! Tur att Lupin väsnas så mycket så ljudnivån hålls uppe!

Hade fullt pådrag härhemma igår med Mathilda och hennes syster Alice, mamma, Anton, vi och alla djur. Lagade laxburgare med massa sallad, västerbottenost och massa goda kalla såser, sen blev det kvällspromenad ner till strömmen och mycket nosandes.

Jävla allergi bara, shit trodde mitt öga skulle explodera, eller att jag skulle klösa det ur skallen! Skulle plugga lite teori innan jag somna men jag såg knappt skärmen för det klia så förbannat! Usch!

Nu måste jag sätta fart och ta en dusch, snart ska jag iväg till körskolan och köra lite innan jobbet. Har dubbellektion sen på torsdag och på tisdag är det halka! Woho! Måste plugga teori varje vaken minut nu, har laddat ner en jättebra app i iphonen med teoriprov baserat på massa samlade teoriböcker, tror det finns 1300 olika frågor, så lär jag mig bara alla dem så borde jag ju sitta rätt safe! Skönt att kunna sitta med telefonen och plugga lite när man inte orkar sitta framför datorn. Men måste sitta framför datorn också, trots att det är sommar! Vill kunna boka in teoriprovet innan vi sticker på semester, men nu känns det rätt avlägset, kommer ständigt nya frågor jag inte har en aning om. Sen alla jävla "du färdas i blablabl och ökar farten till blabla bla, hur mycket längre blir din bromssträcka?". Jag orkar inte lära mig de formlerna men det är väl bara att nöta in!

Usch nu fick jag brottom igen! Iih!




Lupin och nya kompisen Vilse!
Jag vill också ha en sån liten rackare!

Sunday morning

Vaknade typ kl 6 när Gustavs klocka ringde, jag ba vafan är du dum på riktigt?! Varför i helvete ställer du klockan kl 6 en söndagsmorgon?! "För att jag ska till jobbet nu" Jaha. Tjapåre.

Somna om men solen lös in i sovrummet så jag vaknade hela tiden, bästa sättet att vakna på tycker jag. Bara ligga i solen och ha det mys! Veta om att man inte behöver gå upp på några timmar men man blir pigg och gör det ändå!

Gick upp och skulle sätta på min nya favoritlåt:
Robyn - Dancing on my own och datorn funkar inte! Katastrof! Inser att det är suspekt tyst i lägenheten, försöker tända lampan och inser att det är fan strömavbrott! Ringer och beklagar mig för Gustav som sitter på jobbet och dör av tristess, han kollar driftinformationen och tydligen ligger större delen av Norrköping i mörker. Kul!

Blev till att gå en sväng i solen med Zion, fan köpte ett par shorts för nån månad sen på JC, jag vet att det är värsta barnkläder men jag tänkte att de var fina, bara det att det är ju fan barnstorlek eller nåt i. Jag har ju absolut inte gått o blivit fetare! Skiten åkte upp i arslet och skavde o hade sig. Gaah. Kände mig lite sådär sexig:/ Fick borsta hundskrället i oxelbergsparken, gick sådär, han var mest intresserad av att busa och döda hårtussarna....

Men nu är elen tillbaka, jag har fått lite mat i mig då börjar bli lite människa igen!

Idag blir det att hjälpa bror Fredrik med att flytta lite, sen ska jag och Frida ut i vildmarken och leta upp någon skogssjö att mysa vid! Jag ska fixa en mumsig sallad med massa godsaker i, FB skvallrade att hon bakat en kladdkaka, och igår köpte jag världens godaste saft som vi ska dricka: Brunnby Blåa Bär. MUMS!

Ikväll ska vi nog gå ut o käka haha, vi skulle gjort det i måndags, sen ba nää vi gör det på lördag, men då var Gustav trött så det blev ostbricka och bubbelvin hemma istället, men ikväll om vi har nån aptit blir det nog ett restaurangbesök! Jag är sjukt sugen på Indra! Älskar indik mat och vi har aldrig varit där så känns som ett måste... Mmmm Palak Paaner! Stavas det så? Haha, sjukt gott iaf!

Måste ju fira våra födelsedagar ju! Iih och nu måste jag gå på toaletten fan!

Sorry!

Men helt ärligt har jag inte orkar eller hunnit sitta här de senaste dagarna!

Har varit full rulle på jobbet så man varit helt död när man kommit hem, i torsdags var mamma här och när hon gått gick vi till Världens Bar och blev onyktra, igår sov jag innan jag kom hem, och nu ska jag iväg till jobbet! Älsklingen fyller 25 idag så det blir bara han och jag ikväll! Ut och käka, massa pussar och mys!

Pussigull!