I suck at this

Okejokej jag ar inte haft tid att sitta här ju! Och sen är ju en blogg utan bilder det tråkigaste som finns, I know!

Meeen, nu har vi bokat biljetterna till Prag! Åker 11 Augusti, biljetterna kosta 528... sen ska man betala för bagage, cyklarna, incheckning, blablabla... men strax under 2000 blev det totalt för båda, ska flyga Wizzair hem om vi kan ta den rutt vi tänkt oss, de har lite bättre villkor, incheckat bagage får väga 32kg så vi kan ha cykelväskorna i ett bagage, cykelfrakten är billigare med dem och när vi bokar efter 1 augusti ska de inte kunna ta nån kortavgift. Då åker vi dock 2 flygningar så det blir ju dubbelt men borde kunna bli samma pengar. Man vill ju hålla nere på kostnaderna så man kan unna sig desto mer på själva semestern! Kommer ju att behöva bo på B&B betydligt oftare, om inte näst intill jämt så det lär kosta en hel del, kommer som tidigare nämnts bli ruinerade haha!:D

Har redan framtiden planerad, i vår kör vi asien, kanske en liten sväng på Sverigesemester på sommaren, mamma fyller ju 60 så jag har en överraskning till henne, sen sommaren 2012, förutsatt att vi inte är ruinerade, ska vi köra typ San Diego - Los Angelses - Las Vegas, eller New York - Florida! Grymt! Hoppas att dollarn har tappat allt sitt värde tills dess:D Det är ju nån känd motorväg längs Californien-kusten, fatta härligt att ligga där och kryssa fram på sin cykel! Göra ett pit-stop i Venice Beach, festa på nån nattklub i downttown LA, cykla ut i öknen och hoppas på att överleva! Skittufft ju!

Det är sånt här som gör att man älskar livet, att jag ska till jobbet där det lär va komplett kaos idag gör liksom inget, jag vet ju att om jag bara går dit o sliter så får jag min lön och kan göra alla möjliga roliga saker i livet sen!

Nu måste jag dock sminka mig, måste göra mig lite extra fin för vi ska på kalas hos Eric (och Vickan) efter jobbet! Mys!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback