Dags att samla mina sista krafter!

Woho! Idag är det valborg, vilket betyder att imorn är det 1'a maj vilket i sin tur betyder 3 dagar heeelg! Hoppas det blir riktigt varmt o skönt.

Vi funderar på att cykla upp till ågelsjön på lördag, grilla, klättra och ha det trevligt! And work that ass öfkörse.
Var och klättrade igårefter jobbet, gick rätt bra, var bara jävligt trött! Tog en löprunda med Zion närvi kom hem, det tyckte han var jätteroligt och började galoppera som en tok så jag flög fram bakom honom. Fan vad jag måste sett fjantig ut.
Menmen, fick ner honom i hastighet efter ett tag och då gick det bättre.

Fan vårt tangentbord har fuckat upp sig igen så att mellanslaget lägger ner med jämna mellanrum, får gå tillbaka och fixa hela tiden. Drives me insane.

Usch varför tog jag filoch müsli till frukost? Blädet var jag ju inte alls sugen på!

Äntligen!

*wiiie*

Varje dag är ju som julafton för mig!
Igår fick jag mina cykelbyxor, idag  fick jag min spikmatta! Så nu ska den provliggas! Kommer med en fullständig rapport imorn!

Natti!

Drug Me with some Shopping

Fan vad det skulle sitta fint att åka till Stockholm och shoppa!

Ska nog ta en online-shoppingtur ikväll efter jobbet. Det behöver jag faktiskt. Måste ut och cykla också, fick mina nya snygga cykelbyxor från Craft som jag klickade hem förra veckan igår. Satt som ett smäck!

Nä nu måste jag släpa mig till badrummet förlite sminkning sen jobb! Menmen vad vore shopping utan lön? Inte så roligt faktiskt.

Tipsa gärna om nå snyggt! Jag är öppen för förslag!




Så här ser jag utframför datorn

Broken

Usch min rygg har börjat bråka massor igen, har haft konstant värk i typ 2 veckor nu, börjar bli jobbigt när man ska somna att hitta att bra läge. Känns typ som Ryggraden är trasig och ihoptejpad. Nu känner jag bara ett stygn av hopplöshet över skiten, jag är 22 och har en rygg som en 70-åring, fatta hur fuckup den kommer vara om ett par år!

Usch.

Getting FIT bitches

Woho vad jag är duktig!

Igårkväll efter jobbet drog vi iväg till klätterhallen och körde typ 1½ timme, klarade en ny led som jag inte klarat förut. Gustav sa att jag har blivit jätteduktig och har bättre rytm nu. Kan nog stämma för jag är inte lika rädd för att ramla ner och dö nu så jag vågar chansa lite mer. Körde lite i gymmet också, asskönt.

På vägen hem kände jag att jag var tvungen att träna mer, var trött i musklerna men inte i kroppen eller hur man ska säga, jag vill att detska svida i lugorna när man tränar typ. Så drog ut och sprang med Zion, blev typ 1,46 km enligt
Map My Run, kändes asbra så bestämde mig för att ta en runda nu på morgonen också, blev typ 1,81 fast jag sprang inte hela vägen, då skulle jag få astmaanfall och dö. Men körde powerwalk, sen kuta jag allt jag hade, powerwalk, kuta, ja ni fattar. Känner mig så jävla pigg!

Har tvättstugan ikväll men sen blir det ut o springa igen!

Seriöst?


Dagens tips!

Ät inte knäckebröd när du sitter med nerkavlade tights på toaletten. Det blir sticksigt då.

I.Need.To.Consume

Jag vill shoppaaaa!

Förstår inte det, varje gång jag läser en Shopaholicbok ligger det en liten smurf i huvet på mig som hoppar på min shoppingnerv, mer och mer intensivt.

Ska nog beställa hem de där skorna från Halens som jag hade bestämt att jag inte skulle ha, eller kanske de där turkosa shortsen att ha o träna i när det blir lite varmare? Jag menar det är ju mycket roligare att träna om man är snyggt klädd. Sen när jag kommer springandes, just det måste ha matchande skor då också, längs åbackarna så kommer alla vända sig om förundrat och tänka: Åh, vad snygg och cool hon är, tänk om jag skulle se ut som hon!
Och jag kommer lixom glida fram i solskenet!


Livet rullar på

Då var det en ny vecka med nya äventyr!

Alla räkningar är betalda så nu känner jag mig fågelfri(och fattig), bara till att insupa det sista av april för iår!
Herrejesus vad året gått fort! Om bara 2 månader och en dag är jag 23, tjugotre. Fan vad vuxet det låter. 22 är ju fortfarande lite att man är barnslig men 23 låter mycket äldre. Kolla på Gustav bara. Han är ju lastgammal, och han blir 24! Iiih jag är ihop med en snart 24-åring, tänk va häftig man kännt sig om man gått i gymnasiet nu. Fast då hade Gustav varit muppig. Killar som dejtar småtjejer förstår jag mig inte på. Kolla bara hur fjantig man var i gymnasiet. Vill man inte ha en erfaren, mogen kvinna som kan se på livet ur ett bredare perspektiv? Precis!

Fan vad varmt det var igår föresten, somnade på soffan och vaknade av att jag varhelt klibbig, o då hade jag bara shorts o linne på mig. Fick sova med balkongdörren öppen, det var nog bra för jag sov som en stock. LIlla Zion låg vid min fotända hela natten, det är sällan han tarGustavs säng, min är mycket bättre och jag knuffar inte ner honom i sömnen. Giza låg som vanligt och tröck vid min mage under täcket. Åh det är så mysigt med små djur.

Frukost!

Dagens upptäckt!



Jag känner mig som Columbus! Se vilka små monster jag hittade längst in i skafferiet!
Jag undrar vart de kommer ifrån, är de utomjordingar? Kommer de i fred? Äter de katter?

Man kan aldrig vara nog försiktig, bäst jag håller dem borta från katterna!



Italian style cooking

Idag gjorde jag en underbar pepronata, farmorn i familjen jag var Au-Pair i gjorde alltid det till mig. I fucking loved it!
Det är en paprikagryta som är en norditaliensk specialité, mumsig som fan, gåratt ha till pasta eller potatis eller som jag bara som den är, eller till nå kött/fisk/fågel/whatever. Mumsigt som fan iaf!

Pepronata di Evelina!

4 röda paprikor
1-2 stora gula lökar
2-3 klyftor vitlök
½-1 Squash
½ äggplanta
½ dl olivolja
½ dl vit vin
½-1 pkt krossade tomater(eller färska ska det vara men går ju smidigare med färdiga)
lite grädde, basilika/pesto, parmesan
Salt & Svartpeppar, cayennepeppar

Hacka alla grönsaker och lök i grova bitar och fräs i hälften av oljan tills allt är genomstekt, salta och peppra. Häll på vin och låt det koka ihop, slå på resten av oljan. Rör ner tomaterna och krydda med antingen färsk basilika eller gör som jag och ta en matsked pesto. Rör ner parmesan och en svätt grädde, cayennpeppar eller chili för lite hetta. Sen är det typ klart. Bara låta sjuda så att smakerna går ihop.

I italien äter man det med en nybakt foccacia, kött stekt i rikligt med smör, ett glas rött och några skivor mozzarella.

Jag skippade det och toppade med en riktig feta och ett glas iskall Grape Tonic:D




Morgonmys på balkongen




Så här nöjd ser jag ut utan smink dagen efter på balkongen!



Housewifeing

Jahaja, blev en lååång stund på balkongen, åååh det var så skönt! Hade bullat upp med massa kuddar och ett stort duntäcke, bäddade med en filt på golvet till Zion och medan Lupin låg i solen och solade kröp Giza in under täcket och mös. Ååh så mysigt vi hade!
När Gustav kom hem påminde han mig om att Zion faktiskt behöver komma ut och kissa ibland också så då klädde jag på mig, ja alltså jag låg inte naken på balkongen men i sovshorts och linne, och så gick vi en sväng. Fy fan vad varmt det var, var helt blöt om ryggen när jag kom hem. Riktigt skönt att vara ute o röra på sig i värmen. Fick lite ny energi så bestämde mig för att storstäda, herregud inte en minut för sent. Sanerade fan köket, drog ut spisten och gjorde rent, bodde en stor otäck spindel där(den fick åka karusell i dammsugaren!). Fy fan vad äckligt det var bakom spisen kan jag tillägga.

Lagade en jättegod pepronata när köket var rent och fräscht. Fan vad gott det var!

Har hunnit ta badrummet och fixa i vardagsrummet, tvättat golvet på balkongen, borstat Zion och klippt hans klor. Känns bra som fan, Gustav är på nån annan planet, han har varit ute o campat = inte sovit så han är mer död än levande. Men det är skönt att städa lite själv ibland, slipper man springa på varandra. Ska försöka få liv i honom så vi kan åka o storhandla. Men jaghoppas inte på för mycket. Måste ändå läsa klart boken, fan den är ju snart slut! Jag hade en bok jag börjat på för länge sen men den är tamefan som uppgången i rök.

Godmorgon alla glada

Woho!

Blev utgång med Caroline igår natt. Fan va skoj det var! Dansade gärnet och träffade massa trevliga människor!
Min gamla vapendragare Andres, haha, det var tider det! Han hade nån liten irriterande jävel med sig som räkte mig till knäna ungefär och som verkade ha allmän genitalförvirring. Han var från Happaranda i Dalarna, det ni.

Hade Kaisas studentkort så vi tänkte att vi skulle komma in på fri entré, 23.58 kom vi innanför dörrarna och jag viftade febrilt med kortet, trevliga gubbar i kassan, blev bara 30kr var. Kan man ju leva med!

Fan jag hade ju världens snyggaste outfit, men jag tog aldrig kort min mupp. Mina nya lacktights, ett vitt långt linne och mitt breda nitmidjebälte. Sen så var jag inte så stylad i övrigt men en tjej på toan sa att jag hade härligt hår iaf, tumme upp!

Nu ska jag sitta på balkongen och äta frukost och läsa min underbara shopaholicbok!

Dagens Outfit



Okej kanske lite tråkig men jag ska åka buss 2 timmar idag!

GI-frukost

Det var jättelänge sen jag åt en riktig Gi-frukost, så nu när jag ska jobba hårt och resa idag så laddar jag upp med en svampomelett med majonäs, en fet latte och knäckebröd med philadelpiaost.

Har haft svårt för fett ett tag nu, men jag vet ju att det funkar bara att man är konsekventmed vilket fett det är och att det inte är i kombination med kolhydrater.

Hade Tyra i bakgrunden när jag cyklade förut och det handlade om kroppsfixering och brudar som var missnöjda med sina utseenden. Något jag kan stå för att jag känner igen mig i. Men sen när jag cyklat stod jag i bara trosorna och spegla min rumpa, fan va mycket finare den blivit. Så nu är jag ännu mer pepp att verkligen få Heidi Klum kropp haha!

Trampade på i typ 30 kmh på cykeln, inte ett dugg jobbigt för andningen så jag är jätteglad över min kondiotion, men den kan bli bättre! Däremot sög det som fan i musklerna, en effekt av att inte äta kolhydrater. Musklerna måste jobba hårdare för att kunna spjälka fettet i fettreserverna för att ge energi till ansträngningen. And that is how it works.

Har märkt att det sällan står hur Gi och LCHF fungerar i kroppen mer än att insulinnivån hålls på jämn nivå. Det påverkar bara hungersug och sånt, men viktnedgången beror på det tidigare nämt. Nåt har man lärt sig av biologin.

Morgonbestyr

Vaknade klockan sju, liggandes tvärs över sängen helt utvilad. Fan vad skönt det var. Men jag försökte somna om och sov till nio så jag ska ha lite energi kvar efter jobbet ikväll. Riktigt lyxigt!

Nu har jag kört 2,5 km på motioncykeln så ska köra lika långt igen, skönt att få igång pulsen innan frukost.

Återkommer inom kort!

Gårdagens inköp





Do you lööv it?

Bloggbreak

Ikväll ska jag försöka ta det lungt, njuta av ensamheten.
Gustav är och campar, jag har varit på stan och shoppat. Orkar inte lägga in bilderna nu. Har precis ätit en gryta på quorn, paprika, squash, champignoner, kidneybönor och café de paris-sås. Tar mig ett glas rött och en chokladboll nu till efterrätt tror jag. Ska se om det finns glass i frysen... Behöver socker.

Usch jag somnar sittandes.

Nattinatti

I leave you with this

Jaha då var det dags att gå till jobbet.


Thoes where the days
Evelina AuPair en Italia

Jag hatar att gå upp tidigt

Blä för det.

Vaknade av att solen stack i ögonen snarare än att den kittlade i ansiktet, kollade på klockan, 6.07. Somnade om, vaknade av att en katt slickade mig i armhålan, kittlades ganska bra kan jag säga. Kollade klockan 6.23. Vaknade av mobilen 6.30. Snoozade en halvtimme. Vill everkligen inte gå ur sängen.
Det är märkligt det där hur man beter sig på morgonen, precis som att man tror att man inte behöver gå upp om man bara drar sig tillräckligt länge.
Massa kaffe.nu kan jag lova. Är inte alls hungrig men tvingade i mig två mackor annars kommer jag bara vara superhungrig tills lunch och inte kunna koncentrera mig. Usch jag känner mig bitter.

Skulle behövt vara ledig i helgen och bara träna, shoppa och ha det bra. Men icke, ska till en flygplatsbutik och jobba där. Enligt folk som varit där tidigare är det helt annorlunda, allt går lixom på autopilot (haha vad rolig jag är). Kommer hem runt 22 sen är jag bara ledig på söndag och sen back in buisness again.

Jag saknar att gå på gymnasiet. Fy fan va glidar det var. Att man bara inte fatta det då. Skulle jag få betalt som jag får nu för att gå i skolan skulle jag tamefan ha mvg i varenda ämne, plus att jag skulle läsa massa extrakurser.

Ska nog klicka hem lite mascara från beautyplanet nu. Då blir jag säkert glad igen!

I work all night I work all day

To pay the bills I have to pay. Ain't it sad?


Happ, vad trött jag blir. Skaffade klätterkort för att ta vara på friskvårdsbidraget vi får från jobbet. Bara det att jag inte fick nån ersättning eftersom enligt personalavdelningen klassas som en lyxsport av skatteverket. WTF? Fan va arg jag är, hade inte lagt de pengarna jag lagt på klättringen om jag vetat det. SKa ta o ringa till skatteverket imorn och se om det verkligen stämmer. Vet att de inte går med på sporter som har dyr kringutrustning, som golf o ridning. Men fucking klättring? man kan fan bouldra naken. Ingen jävla dyr utrustning där inte. Dessutom har klätterhallen ett gym. Som är betydligt billigare än typ Sats, men det får jag inte dra av för att använda eftersom det ligger i en lyxig hangar utan värme. Jag är så jävla arg.

Fan tappar lusten på allt när sånt här händer. Fan. Jag vill bara gråta för jag är så arg.

Totally Geek

Usch vad jag är töntig med mitt jävla Fashion Wars, fattar inte grejjen egentligen och det är skitrångligt. Har addat folk som accepterat men de kommer ändå inte med i mitt gän, wtf är det lixom?

Jag tycker att alla ska skaffa det och bli kompis med mig.

Dagens outfit


Goodmorning Sunshine!

Åååh vad härligt det är att vakna av att solen kittlar i ansiktet!

Har sovit som ett barn inatt, jättetungt och skönt, känner mig som en ny människa. Snoozade till kl 9, glömde att jag satt klockan på 8 för att jag skulle hinna gå till solariet, menmen - easy come easy go. Eller nåt...
Hursomhaver! Fan va skönt det var att duscha, kändes som jag inte gjort det på flera månader haha, masserade hårbotten så nu ska jag få fint hår idag, kan lova att jag luktar gott nu också! Hade African Cocoabean duschcremen som jag äälskar. Seriöstjag skulle vilja äta den, fan va gott den luktar! Finns på Yves Rocher. Och eftersom jag inte vill bli granskad som en viss annan blond bloggerksa kan jag säga att det här nedan är en reklambanner som jag tjänar pengar på om ni skulle vilja lukta lika gott som mig. Kan rekomendera det lösa pudret i lila burk, har haft det i några år nu. Funkar skitbra och är typ alltid nersatt på halva priset i butiken iaf, borde kunna vara samma på nätet?




Var var jag nu? Jo fan måste ju sminka mig och göra en dagens outfit! Good shit! ÅÅh varför kunde jag inte vara ledig idag också för? Då hade jag stuckit iväg på en löprunda runt åbackarna direkt!
Iiih! Det pirrari hela kroppen på mig när solen tittarfram, fatta lycklig människa jag kommer vara i Australien!
Åh vi måste åka, får säga upp lägenheten om ingen vill hyra den? *blinkblink*

Pussigull!

Evelina el Fakir

Då har jag äntligen beställt hem en sådanadära spikmatta som ska vara så underbart bra för kroppen.
Har varit jättesugen på en men de kostar ju fan 700 på stan, men nu hittade jag den för 499 på Marrakezech så passade på att slå till.
Har ju ryggbesvär och sådär så får hoppas att den hjälper, får rysningar bara jag tänker på hur skönt det säkert är.
Gosia hade hört att det tydligen ska vara bra för ämnesomsättningen om man använder den regelbundet, yay för det!

iiih hoppas den kommer snart!

För övrigt har jag gjort cirkus 500+ situps idag. Det ni biatches! Massa armhävningar och jobbiga tricephävningar. Uuuh de är så jobbigta. Men fan va snygga armar jag kommer få! La föresten märke till att mitt fett över mellangärdet är jättemjukt, det borde ju vara lättare att bränna då? Eller? Hur som helst har jag tamefan världens bergvägg... ja under fläsket, men ändå! Vänta ni bara tills magen slimmat av och mitt sexpack framträder. Fan va avundsjuka ni kommer bli!

Nu ska jag läsa på om min nya spikmatta (övertyga mig själv om att det var värt 500kr med andra ord haha)
Läs mer om mattan
häääär

Kvällsmat?

Vad ska man hitta på?

Tror kanske att det får bli någon proteinpumpad gryta med linser, bönor och quorn. Jo med lite pasta till grabbarna.
Låter bra?

Nu ska mitt liv bli bättre!

Känner ni vågen av work that ass-mentalitet som sveper in över min blogg idag?

Beställde iaf hem en 3 månaders prenumeration av Topp Hälsa, så nu ska min hälsa bli på topp!
Är ni inte lite avundsjuka? Mohaha! Jag ska bli så jävla F-I-T!




Fan nu blev jag sugen på o köpa massa nya träningskläder, speciellt de där turkosa shortsen....

I'm trimming that ass

Woho!

Precis varit på en riktig powerrunda. Tog samma väg som vi brukar men drog ner tiden typ 20-30 minuter, gick, joggade och sprang för glatta livet runt så både jag och Zion blev rejält genomkörda. Känns bra!
Har fått mycket bättre kondiotion från ingenstans känns det som, kan ha något med mina motioncykelpass, man tänker inte på att det är konditionsträning. Jag bara trampar på och kollar på kalorimätaren. Den är väldigt bra för självdiciplinen. När man cyklat typ en mil så står den på runt 250 kalorier, 100g choklad innehåller över 500 kalorier. Då är det rätt lätt att skippa chokladen, för sitta en mil på motioncyken är fan inte roligt.

Ska lägga mig på pilatesbollen och göra 200-300 situps till ett avsnitt Gossip Girl nu. Ooouh vad jag saknat Gossip Girl.

Iiih vad det rusar i musklerna på mig. Jag älskar att träna. Eller känslan efteråt. Den gör hela ansträngningen värt det.
När jag sprungit så fort jag kunde en bit förut så funderade jag på om jag inte skulle satsa på lite löpning? Är ju jättebra för astman att få upp konditionen, man blir ju smalare fortare och har jag med mig Zion så får ju han också träna lite extra.
Men man ser ju så fjantig ut när man springer i stan...

Jaja Gossip Girl var det!



Time for some assworking

Nä nu har jag sölat tillräckligt idag!

Dags att motionera! Packa på sig lite varma och sköna kläder, lite vikter runt fotlederna och en hund i handen!
Är sjukt sugen på att simma, men känns ju mobbat att gå till simhallen själv... eller? Nä vågar inte. Gustav och Anton är vid  Ågelsjön och klättrar, skulle följt med men jag pallar inte kylan. Blä.

Fan jag verkar ha vuxit fast i stolen. Måste få lite fart på fläsket nu.

Inspiration: Sportswear


Evelina Spring 2009


Uppe med tuppen

Fan va härligt att vakna klockan 4 och ligga o dra sig till halv sju!

Har dagen till ära rakat benen, tanterna i vår butik är ju vara vid mina vildvuxna ben men jag vill ju inte orsaka något obehag för mina nya kollegor idag!

Dagens jobbigaste är dock att göra matlåda, fan åt ju bara mackor igårkväll så får fixa mat nu. Roligt roligt, steker på lite nerskivad quornfile, får hotta upp det på nåt sätt. Lite Bearnaise och bönor kanske?
Nej nu vet jag dagens jobbigaste, att den vanliga osten är slut så jag får ha fulost på mackan. Blä. Vi köper alltid billig typ Euroshopper Edamer och river ner och har till tacos och sånt. Mycket billigare än att köpa färdigriven, och nu var det bara det som fanns kvar. Blää.

Hur som haver, ska bli en spännande dag hoppas jag. Tisdagar brukar ju vara mer eller mindre kaotiska så får nog mycket att stå i.

Dagens Bästa


Mackor och O'boy is the shit

Kvällens outfit


Kvällsplaner

Nu blir det te och färsk limpa, mums. Tar mig friheten att äta mjukt bröd idag, fick faktiskt en hel hembakad limpa som tack för kläderna jag gav till Gittans barn. Fan vad gott det är, mörkt med massa sirap i.

Blir nog ett avsnitt Generation Kill till det. Mumsigt med lite Skarsgård till kvällsmat.

Lite nervös för morgondagen, ska till Linköping och jobba på kontoret där. Fan vad jag ska impa.

Gud vad ointressant min blogg är idag:D

Fashion Wishlist



Fan vad jag är sugen på att spendera pengar

Sales Coach

Idag har jag varit väldans peppande mot mina kollegor, suttit och sammanställt argument för varför våra produkter är så jävla bra och massa sånt. Jag kanske borde ställa mig i cheerleadermundering och köra lite hejjarramsor nästa gång.

Nu ska jag bli rik

Idag tog jag mig i kragen och la in lite ads i bloggen, hittade en jättebra sida där man själv kan välja vilket företag man vill göra reklam för. Så då hittade jag några företag som jag själv handlar ifrån och tycker bra om, t.ex. Adlibris. Känns mer okej att ha reklam på sidan som är något man står för.


Totally Fuckable



Känner ni också hur det pirrar när man ser på honom?

Alexander Skarsgård är så sjukt het i Generation Kill, och jag är inte den som faller för blondiner. Mums mums muuuuums! En väldigt bra anledning till att se resten av serien. Som för övrigt var rätt så bra!

Wounded Fashionista

Idag har jag ajaj i foten, när jag bloggat klart igår och skulle gå o sätta mig med Gustav i soffan så hade mitt ben somnat så hela foten vek sig jättekonstigt och jag la hela vikten på den. Fy fan vad ont det gjorde. Kunde inte röra mig för smärtan. Men det gick över på nån minut o sen var jag mest öm. Usch. tror jag stukade den, får skitont när jag går.

Blir till att ta lågskor på jobbet. Blä.

Klickeli-klicka hem en ny vän!



Iiih nu har en till bok översatts, ja det är inte det att jag inte kan läsa engelska, men seriously, omslagen är så jävla mycket snyggare i den svenska versionen så klart som fan att man tar dem!
Nu blir det mysläsning varje kväll, 49kr på adlibris, man tackar!

Hoppas nästa bok kommer ut i pocket snart!
(vad är grejjen med inbundna böcker? pocket är mycket mysigare!)

Dagens bravader

Har fått en hel del motion idag...något som jag vägt upp med an massa chokladtryfflar!

Fick sova ut iaf, det var skönt, sen efter att ha provat diverse brottningsställningar kom vi ur sängen, duschade och åt frukost. Diskuterade vår framtid och var vuxna.
Sen bar det av mot Ingelstad, fan glömde mobilen så kunde inte fota alla mobbade saker vi gjorde.
Gustav och Anton sprang runt som småpojkar i en godisaffär inne på Jula
Evelina: Det är sådanna som ni som gör att det finns stereotyper för karlar
Herregud vad de skulle hålla på med allt, kikare, pannlampor, fiskedrag, you name it. Blev iaf en varsinn pakethållare till mig och Anton, jag köpte ett nytt set med lampor för mina är paj. hittade värsta bling-bling grejjen tyll cykeln, typ en diod man sätter på ventilhatten som lyser upp när hjulet snurrar. Asfränt men jag fick inte köpa det för Gustav för han tyckte att det var fjantigt. Han har nog aldrig sett Pimp My Ride.

Efter montage och lite demolering av pakethållarna så blev det Rusta. Hittade en parfym för 39kr som typ bara luktade vattenfräscht eller va man ska säga. Tänkte att det kan ju va bra att ha på jobbet så man slipper slösa sina dyra och fina parfymer. Köpte en sån tavellist också som ska upp i köket, måste inhandla lite fina kokböcker att ha på, de vi har är inga snygga.

Hittade till tygvaruhuset, jävla fucked up place men hade ju ändå åkt dit så kunde lika gärna köpa tyg. Asdyrt var det. Vem fan tar 35kr metern för tyll? Fuckface. Sen personalen, ingen jävla serviceanda där inte. Stod och diskuterade något som tydligen var jätteintressant, den tjocka tjejen sa att hon inte skulle hinna äta innan hon skulle iväg så hon nog bara skulle ta en glass innan. Jo det lät ju som en bra idé.
Jag blir så omotiverad till att köpa när jag är i sådanna butiker. Jobbar man i nån form av försäljningsanknutet arbete ska man fan uppvakta sina kunder. Åtminstånde inte stå o slöa och se muppade ut när det är massa kunder i butiken.

Jaja, blev en sväng till Sportex där jag hittade nya däck till mitt vrålåk(som ser jättefjantig ut i sin nya pakethållare). Tittade på nya cykelbyxor, fuckers, kostar tamefan 499 för ett par capri från Craft. De jag använder nu hittade jag gratis i Gustavs garderob! Han i sin tur betalade typ 149 för dem för nåt år sen. Hur jävla dyrt kan det vara att sy ett par tights i lycra och sy in en jävla blöja?

När vi kom hem dök min mor+bror upp med vår lille hund, så vi åt mat och fikade.

Aa det var väl vad som hunnits med idag, fram tills mitt kuddmakeri påbörjades. Nu har vi precis sett Lost och smaskat popcorn så magen känns sprängfärdig. Nu blir det tydligen Generation Kill.

Pusspuss!



Dagens Outfit






Jag älskar mitt orangea linne! Om ni inte hade märkt det alltså!

Kuddning










Nu har jag fått ur mig lite skaparglädje! Inhandlade lite rosa tyg idag på Tygvaruhuset i Ingelsta som jag förvandlade till kuddfodral till mina nya soffkuddar. Loveli om jag får säga det själv!



Dagens Lupin


Gårdagens outfit


Lördagskväll

Idag har vi hunnit med mycket, kom ur sängen halv nio, gjorde mig vacker, åkte till Vadstena på dop, tog en sväng via Ikea, stylade Anton och nu puttrar kastrullerna på spisen!

Dopet var jättefint, var i Sveriges äldsta kyrka i Herrestad utanför Vadstena, liten och mysig kyrka från medeltiden. Det var Gustavs kusinbarn Thyra som blev döpt, och hennes pappas kusins dotter också. Präst var Thyras morfar Thorbjörn, han är en rolig prick!
Blev jättestort kalas i prästgården efteråt, var väl en sisodär 90 gäster(snacka om presenter ungarna fick), massa god mat och anekdoter. Har frossat i västerbottenpaj kan jag lova, halleluljah!
Thyra är helt sjukt söt, jättestora ögon och kinderna alldeles runda och bulliga, riktiga äppelkider. När jag får barn ska den eller det också ha det, det har jag bestämt!

Nu ska vi ta o äta, ska nog ta några bloss på vattenpipan ikväll!

Då var det bara att ta sig i kragen

Uppe på benen igen, sitter och äter min sedvanliga knäckebrödsfrukost, fy fan jag somna som en stock igår.
Känns inte som jag sovit 8 timmar, snarare typ 4... skulle väntat lite med träningen, drog ju verkligen ur musten häromdan så musklerna var väl inte riktigt helt återställda för fy fan va tungt det var.

Börjar bli bättre nu, vågar mer och förlitar mig inte bara på de bra greppen utan försöker ta lite svårare. När jag bara blir lite lättare så kommer det gå som på räls ska ni se. Svingar mig upp som en jävla apa!:D

Fan vad smuligt det blir av knäckebröd.

Jahaja, sista dan på jobbet denna vecka, slutar tidigt o ska gå på stan och köpa en doppresent till Gustavs kusinbarn som vi ska till imorn.

Tjingtjing!


Egypt<3

Good day gone bad

Idag slutade dåligt på jobet, usch jag har världens ångest. Jag hoppas att det reder ut sig imorn men nu känns det inte så. Var o klättrade men det var inte alls roligt, vara bara trött och ångestladdad, nu när vi kom hem känns det bara som en tyngd över mig. Fan. Jag är så jävla hungrig men jag mår illa så jag vill inte äta, får ta nån macka.

Jag fattar inte vad som blev fel. Snälla låt det bara vara nåt enkelt så att jag inte har gjort det grövsta felet jag nånsin gjort i kassan. Fan.

Jaja, ska väl ta o tvätta av mig lite, är svettig o äcklig, har jkätterkrita lite överallt och sminket känns lite väl fucked up.

Förhållande i kris?

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka följande situation.

Gustav sitter o ser på tv, jag sätter mig gränsle över honom för att förföra honom... men han är lite distracted och kollar över min axel... på Sex and the City.

En stund senare har jag lagt mig ner och dragit honom över mig, han börjar kyssa mig på halsen och ni vet sådär förföriskt förspelsaktigt, sen glömmer han bort mig och sitter och flinar - åt Sex and the City.



Honestly, wtf?


Boy, I adore you.

Vad gör man när man försovit sig?

Man struntar i att tvätta håret, sminkar sig sparsammare - och bloggar. Helt ärligt så spelade jag fashion wars också.

Eller jag har ju inte försovit, försovit, mig... jag tycker bara om att ha mycket tid på morgonen att gå o släpa benen efter mig, byta mjukiskläder 18 gånger och småfisa lite. Måste jag så klarar jag mig på en halvimme, men jag tycker bäst om att ha 2 timmar på mig. Då kan man ju gå ut med Zion, göra allt det ovannämnda, blogga och kanske ta en diskmaskin också. Nu får jag välja bort det mindre viktiga och bloga istället.

Föresten var jag inne på en kompis facebooksida igår, jag och Carro har diskuterat det tidigare - men fan va snygg han är/har blivit. Carro knows what I'm talking about:D
"Äh, jag skulle bara vilja hångla lite" haha. Vi har väldigt intressanta och givande diskussioner när vi går på promenad!

Och där smögfes jag lite, man får passa på när inte Gustav är inom luktradie. Man vill ju inte verka som en äcklig flickvän!


I need a hit - Baby give me it

Coca-Cola would do the trick

Garderobsrensning

Usch va vemodigt det är, men jag kan ju inte ha kläderna längre, en del har jag knappt använt häller. Och jag behöver mer plats i garderoben. Får ju knappt igen dörrarna på linneskåpet i sovrummet. Men det är svårt!

Börjar med en del, får försöka rensa ur mer sen, nu är det för tungt att plocka bort mer. Speciellt en tröja, som egentligen är för liten... men ååh jag tycker om den. Använde den en gång förra sommaren, senast innan det vet jag inte ens.

Föresten blev jag lessen nyss, köpte en ny tröja häromdan som jag direkt fick en fläck på... den gick inte bort i tvätten.'( Ska gno in lite vanish och tvätta den igen. Buhu, fan en mjukiströja för 200 som jag egentligen tyckte var för dyrt, o så förstörs den direkt. Blä.

Fan nu blev jag läsksugen.

Vad är min mening med livet?

Jag är jättehispig, jag vill så gärna bara åka iväg och se mig om i världen. Men jag är ju så trygg här i min lilla bubbla.
Det är så läskigt att tänka på att säga upp sig, säga upp lägenheten och bara ta alla besparingar och dra till andra sidan jorden. Men det känns som att jag måste göra det, nu. Annars kommer det inte bli gjort och jag kommer ångra det.

Fy fan vad jag kommer ångra det. Jag måste bara åka. Men vad gör man sen? Jag är fan lite för kontrollbehövande. Jag borde gå nån befrielsekurs i Hakuna Matata-mentalitet.

Någon som vill hyra vår lägenhet?

Lunchtime

Det är faktiskt väldigt lyxigt att bo nära jobbet så man kan gå hem på lunchen och äta, eller gå ut med sin lilla hund!

Det är kul att ha djur, man känner sig alltid välkommen hem. Tills man kommer in i köket och blir arg på sin sambo som man bett mata djuren och skålarna står fortfarande tomma. Vi lär inte skaffa barn ihop innan han kan se efteratt djuren har mat och kissarnas låda är ren. Det är ett som är säkert.

Har varit väldigt lungt på jobbet idag, igår hade vi massor att göra. Konstigt det där. 5 timmar kvar tills jag är hemma för dagen, usch låter som en evighet. Men jag sitter och förbereder mig inför jobben i Linköping och Skavsta så ska nog få timmarna att gå.

Åååh vad solen hånar mig, skulle vara underbart att ta en långpromenad med Zion nu. Ajaj, får spela Fashion Wars nu istället!


Dagens Giza


Don't ever mess with a pirate!

Mörad Evelina

Ojoj vad det känns i kroppen idag, skulle behöva sova längre tror jag, men plikten kallar!

Är verkligen mör i musklerna, får ta en vilodag idag och köra gärnet imorn igen! Kommer att bli så jävla stark!
Som en kille i klätterhallen sa igår: 90 kilo man - rakt upp för väggen!

Usch vad äckligt teet är, jag vet inte vad Gustav jiddra om att det blev så gott, smakar lustigt tycker jag. Fan orkar inte göra iordning mig.

Nej som sagt plikten kallar!


Kvällsmat

mmmm, så gott med mat!

Körde iaf 2,5 km på motionscykeln i ett rasande tempo, fy fan vad jobbigt! Men nu känns det jävligt bra!

Blir stekt lax och champignoner i philadelphia, en liten skvätt cafe de paris-sås och lite pumpafrön som topping. Mums!

398 blåmärken senare

Fan vad jag kämpa hårt idag. Klättrade i typ 3 timmar, är djävulskt mör nu. Sista väggen jag tog var en jättelätt som man klarar på typ 2 minuter, jag trodde jag skulle dö så tungt var det. Fingrarna lydde inte och musklerna skrek. Fy fan. Bangade in i väggen ett antal gånger... mycket kan ha att göra med att Gustav fira ner mig så fort. Sista gången släppta han mig rakt i golvet när jag precis kommit ner på marken med tårna. Jävla schyrrbulle.

Fy fan vad jag lär se ut imorn! Kanke får ha långbyxor på jobbet.

Är sugen på att sätta mig på motionscykeln och pumpa slut på musten i benen också, det är så jävla härligt att duscha av sig o sen sova hur tungt som helst av att man är helt slutkörd. Men det är just det där tunga momentet att sätta sig på cykeln.

Fy fan vad mina biceps pumpar.


Work that ass, biatch.

Happ, då har man arbetat en hård dag, ska iväg mot klätterhallen och klämma ur mig den sista energin. Ska bli jävligt skönt att arbeta ordentligt.

Fan vad mina fötter luktar illa insåg jag just, blää. Får nog tvätta dem lite innan vi sticker.

Nä om man skulle sparka sig själv i röva lite nu då...

Fashion Wars

Min nya last på Facebook är så jävla nördig. And I love it. Man kan ju låssas att man är med i typ Gossip Girl. Pax för att vara Serena!

I'm loving it

Fuck vad god min proteinshake är!



Bara för att hon är så söt


Giza med sin nya kompis, jag vet hon är sötast i världen!

Btw, den där pallen har jag gjort i slöjden!
Jag vet, den ser ut att vara från nån värsting designbutik i NYC.
Vad ska man säga, I got game!

En del mornar är underbara

Dock inte denna, sovit lite halvtaskigt inatt, tror min hårinpackning krupit in i hjärnan för jag sov med den och nu känns det geggigt i hela skallen. Giza kom o väckte mig halv sex med en blöt tass rakt i nyllet på mig. Varför den var blöt vill jag inte ens fundera över. Jaja hon fick krypa in och sova mot min tjocka mage under täcket. Det är det bästa som finns om man är en liten burma.

Har varit i tvättstugan, höll på att få ett nervöst sammanbrott innan jag kom iväg, först tog jag den ena fulla ikae-påsen med kläder, när jag böjde mig för att ta upp den andra så föll massa saker ur den första och så höll det på ett tag. Det måhända att grannarna hörde en del svordommar. Menmen, fick igång de första maskinerna sen gör Gustav resten. Nu är jag fixad o klar, börjar jobba om en halvtimme, så tänkte att jag skulle blogga av mig lite!

Igår var en underbar morgon, vaknade runt 9-10 och kröp tätt ihop med Gustav och låg o luktade på honom. Han luktar så mysigt när han sover. Sen vuxenkramades vi en stund, jag drog iväg och solade sen kom jag hem och gjorde frukost.
Hallon-smoothies för att vara precis! Fan va gott det var! Körde dock sönder min blender... av nån anledning kunde den inte krossa is även om den gjort det förr, så nu är den paj. Tur att vi har en till(men den är värsta ful, inte alls lika söt som min lilla rosa från OBH Nordica!).


Egenkomponerat recept: Is, frusna hallon, filmjölk, en skvätt vanlig mjölk och lite vaniljsocker!

Det är min gamle vän Demonen

Har så mycket i huvet nu, så mycket som hänt, så mycket som ska hända. Jag vet knappt vart jag är. Känns lite som i Lost när de slungas fram o tillbaka i tiden.

Vad gör man när man kämpat hårt för något, varit inställd på att man lyckats, och när man väl tittar på resultatet så visar det sig att man hade fel. Jag känner mig värdelös. Känns som att veckan kommer att bli tung.

Hade världens mardröm inatt också, drömde att vi blev rånade på jobbet och jag höll på att bli skjuten och massor. Det var så jävla otäckt, jag höll på att kräkas i sömnen för jag hade sån panik, vaknade av att jag grät av lättnad när polisen stormade in och räddade oss. Fy fan kommer vara helt nojig ett tag framöver. Jag är rätt hispig av mig när det gäller sånt. Jag gillar inte när det är oberäkneliga moment runt mig.


Jag skäms så att jag inte ens kan sätta ord på vad jag mår dåligt över, jag vill inte ha uppmuntrande ord. Det betyder ingenting. Jag vet att det är upp till mig att göra något åt saken. Även om jag trott att jag gjort det. Det hjälper inte att höra att jag duger som jag är. Jag vill vara bättre.



Ain't no sunshine

Usch känner mig bara trött o grinig.

Skulle behöva choklad. Men det gör inte mitt midjemått.





3 fucking mil senare

Woho!

Hade tjockis-ångest förut överhur dåligt jag skött mig sen semestern, fan jag låter mig själv äta massa onödigheter. Speciellt gårdagen var orsak till ångest. Men det löste vi ju med en rejäl cykeltur!

Var skitbra cykelväg hela vägen, förutom den sista lilla bajsbiten där backen stod rätt upp som ett jävla stolpskott och jag trodde att jag skulle döö. Fy fan. Hade varken tagit eller med mig astmamedicin så tog det säkra före det osäkra och gick upp för backen. Det var sjukt tungt det med kan jag säga, fick fan ont i häcken.
Cyklade runt lite och kollade på klätterleder, innan jag tröttnade och vi vände hem. Tog en sväng in på ICA-Maxi på vägen. Fy fan vad jobbigt det var att gå förbi allt vitt bröd som låg och vek ut sig som världens slampor.

Nu ska jag ta o laga mat, Gustav beställde klyftpotatis så får la fixa det, han cyklar ju upp och hämtar Zion hos mormor (min mamma alltså) så det är väl inte mer än rätt. Blir vegeschnitzel, bearnaisås och sallad med massa gottigheteri för min del. Mumma.

Lägger in lite bilder senare, orkar fan inte nu.

Vårkänslor i köket


Har som tidigare nämnts bytt gardiner i köket. Nu ska det sås basilika i hinkarna och donas i resten av köket så kommer där bli hur mysigt och sött som helst!

I Love Solglasögon



Kunde bara inte låta bli att köpa de här härliga bågarna på gina, de är typ skölpaddsmönstrade men syns inte så bra i kameran. Men sjukt snygga är dom, det kan jag garantera!

Mot Sherwoodskogen!

Eller njae, men vi ska ut på cykeläventyr idag! Tänkte ta oss upp till Ågelsjön och tillbaka, måste bränna alla jävla kalorier jag fick i mig igår. Usch. Började bra med en liten frukost, till lunch blev det proteinshake och knäcke... sen gick det utför, åt pasta hemma för jag trodde Gustav hade ätit, sen kom jag till Linköping, o då käka vi pizza, även om jag bara åt halva brödet och allt innehåll så var det ganska gott om kalorier, sen hade jag grogg att dricka så blev 1½ liter läsk fullproppad med socker(dubbelurk), missade första tåget så satte oss på Burger King och åt pomme medan vi väntade på nästa.
Som ni förstår blir det att arbeta hårt idag!

Hade rätt trevligt, var så sjukt trött bara, blev inte bättre av alkoholen, satt o somnade i Petters kök, trots oväsendet. Var typ 50 pers där, stereon på max och väldigt hög stämning. Petter hade fått en skruvdragare i present som han fäste en sked på och hjälpte alla röra runt i sina drinkar med! Gick som på räls. Men efetersom jag var så trött så bestämde vi oss för att ta halv ett tåget hem, bara det att när vi ska gå är Gustavs mobil borta och vi letar som fan och hittar den tillslut i botten på soffan. Woho! Missade som sagt tåget och fick ta det som gick en timme senare, sov som små havregryn hela vägen hem.

Fan va ont i vaderna jag har efterallt springande på högklackat.

Nu surar Gustav för att jag sa att jag ville blogga innan vi åker, här får man inte ha några egna intressen.

Lupin tar sig för här i livet


Det regnar manna!

Eller ägg. Whatever, dubbel lycka iaf!


Help - I need somebody

Ikväll ska vi på galej i LKPG, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det skulle vara tufft om man hade en sån Vouge t.shirt. Funderar på att göra en sån själv. Fast med nåt eget. Humhumhum.

Ska iväg och jobba i min icke så inspirerande bankuniform, så när jag kommer hem vill jag ha hela bloggen igenproppad med tips, gärna ett paket med kläder som ligger o väntar på mig också. Vore dönajs fan.









Tillbaka från Blåkulla

Igår var Lupin påskkärring, så han var iväg o festade på Blåkulla hela natten. När jag vaknade låg han helt utslagen brevid mig.



Har ni sett något så sött?





Vår lille varg


Solnedgång



Tänk så mysigt att få sitta och titta på solnedgången när man är på kvällspromenad!
Hade man vetat det hade man ju tagit sitt blinbling-halsband.







Träd är vackra



Blir man inte lite varm i själen?
Tog det här på vår mysiga kvällspromenad längs strömmen








En viskning i natten

Idag har varit en lång dag. Undra på det.

Gick en rejäl långpromenad innan frukost med vår lille hund. Sen blev det hem och snygga till sig, drog en sväng på stan och köpte en påskpresent till Ludvig. En jättesöt t-shirt från lindex med slips och hängseltryck på. Hur snygg som helst men glömde fota den:(

Cyklade upp till mormor, riktigt skönt cykelväder!

Fick hur mycket kakor som helst  till kaffet. Menmen, jag hade ju faktiskt motionerat! Dessutom cyklade vi hem också!

Blev en långpromenad med
Caroline till kvällen också, lite längre än den imorse tillomed. Kändes bra men fy fan vad trött i benen jag var efter att ha burit runt på fotvikterna! Fan va snygga ben jag ska få! När jag kom hem hade Gustav gjort tacos till mig, satt riktigt fint! Men jag längtar efter grillat!

Dags att sova snart. Upp och jobba imorn! Jippie!









Baby Blue








I Love PS



Titt så fint mitt foto blev!







Inspirationsflöde.

Just nu är jag bara så sugen på att ta ett jättestort papper och måla med vattenfärger!


Just nu är jag jättesugen på att sätta ihop massa snygga outfits och bli fotograferad.


Just nu är jag sugen på att inreda något.



Just nu är jag sugen på att bara bejaka mitt konstnärliga jag som aldrig får komma ut och leka.









Vårkänslor som svallar

Gick ut med Zion imorse, när jagkom till kyrkan tänkte jag fan jag går upp till parken, när jag kom upp till parken tänkte jag fan jag går längs åbackarna!

Hur jävla skönt som helst! Åååh älskade sol! Vi hade det så mysigt, jag och Zion, fanns massor av intressanta saker att lukta på, kissa lite här o där, bajsa lite, jaga lite änder.

Kom förbi Färjagården där folk satt i trädgårdsserveringen och åt frukost. Åååh det ville jag också. Men jag hade varken pengar eller Gustav med mig så fick lunka vidare. Hade inte kamera eller telefon häller så kunde inte ta kort på allt underbart.

Nu är jag rätt svettig och äcklig men det känns bra såhär innan frukost att ha motionerat ordentligt, hade mina fotledsvikter på mig så jag fick lite extra träning i benen. Tar ju ganska bra att gå runt med ett kilo på varje i 1,5 timme!
Dags att duscha, sen blir det att åka till mormor på fika!






Bloggdesign

Fick frågan om hur jag fixatmin bakgrund, och eftersom fler frågat om designen på min blogg kan jag avslöja en av mina hemligheter:

Bakgrunden är egentligen en tapet till the Sims 2, hittade den på en sida med massa downloads, mönsterpassad o klar! Hur lätt som helst!







Min prinsessa


Sova på mammas arm är det bästa som finns

Evelina goes konstnär

Jag funderar på att bli konstnär, det verkar som ett soft arbete. Låg o bläddrade i en gammal inredningstidning då jag blev jätteinspirerad till en tavla. Vill ha någon färgklick i vardagsrummet och de färgskalorna var verkligen jättehärliga:


Konstnären heter Malin Leijonberg. Henne ska jag nog ta o googla lite på. erkänn man blir typ glad och fräsch på nåt sätt av färgkombinationen.
Här är en annan härlig bild från samma hem(designern Lotta Jensen, hon har gjort ett jättesnyggt bord i plexiglas som jag skulle vilja ha)


Jag kan nog bli en rätt bra konstnär om jag bara försöker.
Woho!

Vart tog solen vägen?

Ursäkta mig, men jag var faktiskt ledig idag... men vart fan var solen?

Fick ju tröstshoppa ju. Blev ett par rosa spetsgardiner till köket, så nu ska där bli shabby chic stil...eller nåt, 50 kr på Myrorna, man tackar. Hittade även ett par skor där som var to die for, men jag hade för stora fötter:(

Sen blev det ett hårband på Indiska, ett par skor till Gustav på New Yorker, en rosa tröja på GIna Tricot och en present till mamma.


Helt underbart söta med liten kilklcack, 75kr, I waaant!


Rosa är fint!
Kläninng 299 Vila. Väska 149 Gina Tricot



På topp

Är på riktigt bra humör idag!
Fy fan vad glad o trevlig jag är mot alla. har slängt iväg massa påsar med euro-mynt som förtjänsten går till välgörenhet. Alla blir jätteglada när de får en påse, inte bara jag som drabbats av solskenet:D

Har precis sörplat i mig en mumsig proteinshake och två knäcke med avokado, fan så gott det var, åt lite fort bara.
Katterna har drabbats av vårkänslor, springer o jagar varandra som världens odjur. Cheezuz vad tokiga dom är.

Nä ska nog göra lite situps nu!

Här är en till bild från vår lilla lördagspromenad i åbackarna:


Ingen återvändo

Igår fick jag ett gulligt sms av min kära sambo. Det är märkligt hur han inleder sms med mjuka ord ibland, precis som att han förväntar sig att jag ska bli arg...
Hur som haver så saknade han mig jättemycket och han hade gjort det hela dagen, och så hade han köpt ett tält.
Så nu finns det tydligen ingen återvändo på cykelsemestern när han hittat ett tält på 2.1 kg. Nånting säger mig att det inte är rosa=/

Somnade nästan på soffan igår när jag tittade på nån ny serie som hette Dollhouse(typ lite sci-fi fast som ska tilltala tjejer också tror jag tanken är), så gick upp o borstade tänderna och gick o la mig. Smsade med Caroline och försökte somna men gick sådär för katterna fick ryck och körde världens jävla rally genom hela lägenheten och över mig.

Somnade nog framåt 23 och släpade mig inte ur sängen förens vid 9 imorse... hur skönt som helst! Körde en halvmil på motioncykeln varvat med 100 situps, måste ju ligga i hårdträning här inför sommarens strapatser!
Har precis tryckt i mig massa god frukost (knäcke med ägg, majonäs och ruccola och så en latte till det - nyttigt som fan:D) så nu får jag allt ta o sminka mig och bege mig mot nya äventyr på jobbet! Fy fan vad jag ska sälja!

Åååh vad jag älskar när solen skiner!


Gräsänka

Jaha då var man lämnad åt sitt öde, varken man eller hund som skyddar mig om det kommer en mördare och tar mig inatt!
Karlarna har åkt ut på fisketur till Gustavs mamma, eller inte alla karlar, Lupin är hemma... men han är ju inte så jättemanlig.
Har tagit o städat, det är nästan lättast när man är själv men man blir så jävulskt förbannad på skiten.
Gustav den underbara hade lämnat en present i diskhon åt mig också. När jag kom hem slog en stank rakt i nyllet på mig och jag fattade inte vad det var... visade sig vara en termos med mögligt kaffe som han slängt i slasken! Varför inte diska ur den direkt? O fy helvete vad det lukta, höll på att kräkas. Kattlådan var väldoftande jämört med det kan jag lova.

Nu har jag dukat fram lite kvällsmat, knäcke med ost, avokado, rödlök, ruccola, paprika och soltorkade tomater. Serverat med ett glas väl kyld mjölk. Mums.

SKa nog se ett avsnitt United states of Tara nu.

Seriöst

Det är en mygga i mitt fucking vardagsrum!

Wipeout

Det ska jag sååå söka!

Fucking Lyx


Nu är ni lite avundsjuka va, era jävlar!
Mohaha

Söndagslyx

Nu softar det gott i hela lägenheten!

Ikväll äter vi vitlöksstekt lax med ungsbakade och vitlöksmarinerade morötter(och potatis till Gustav), ungsbakad lök och en kall sås på creme fraische, holiday-dip och svart stenbitsrom. Åååh så gott det ska bli!

Uppe på benen igen

Ja då har man kommit upp då.

Vaknade av det ljuva ljudet av en hund som kräks... myyys. Man kan ju tro att det är han som är bakis.

Gick en kort sväng med honom så han fick kissa lite, sen blev det solariet en stund. Fy fan det var inte kul. Först fick jag vänta en kvart sen orkade jag typ inte ligga i värmen så låg o vred mig hela tiden. Blä. Nu blir det brunch! Avokado, ägg, gurka, ruccola, rödlök, paprika, majonäs, borgmästarost, cognacsost, philadelphiaost, te och knäcke står på menyn!

Updates later.

Ut på nya äventyr!




Då var jag igång!
Baja Päron slinker alltid ner!
Ungefär såhär kommer min outfit se ut, förfesttemat är hatt&mustach så jag har knutit en fin piratbandana av min Louis Vuitton-schal och klistrat ihop en matchande mustach i svart lack. Jag är helt ursnygg ska ni veta.

Blir förfest hos Gustavs klasskamrat Partrik sen ska vi tydligen till Trappan och skämma ut oss!
Woho!

Fan jag ser ut som ett djur på den övre bilden... vilket djur vet jag inte, vad tycker ni?
Jo kanske hon Pärlan i räddningspatrullen?

Min ögonsten

Har ju tänkt att lägga upp bilder på min klädställning com min älskade lille man byggt åt mig, men det har inte blivit av, men nu tog jag mig kragen och fixade bilder! Enjoy and envy!




Morgonmys




Vi har det väldigt mysigt i vår lilla familj!

Pimp My Dog



Så sjukt snyggt halsband!

Rusta 129kr, som freaking hittat!

Påskpynt


Nånting påskigt ska man väl unna sig?

Äntligen lördag!

Sådärja! Då var det lördag igen! Woho!

Sov länge, tog en cykeltur ner till solariet som det som vanligt var världens kö till så jag sket i det och cyklade hem och gjorde mumsig frukost till mig o Gustav, såg Big Bang Theory och Lost. Tänkte att jag skulle blogga lite och sen gå ut och gå en långpromenad längs åbackarna.

Det låter som en bra plan

Storhandling!

Igår , efter en produktiv dag på jobbet så rog jag och Caroline på storhandling. Dock inte utan bekymmer, började med att hennes kylarlock spårlöst försvann och vi inte visste vad vi skulle göra. Tog en kaffe och chokladoch sen var det fixat.

Blev ett nytt fint halsband till Zion, en jätterolig leksak till kissarna och en massa mat till mamma och pappa.

Jag tycker om att storhandla, jag vet värsta fjantigt. Men det är vuxenpoäng!

Shoppingspree

Jahaja, då har man brännt pengar då.

Igår hade jag två timmar mellan att jag slutade arbeta och att jag var tvungen att vara tillbaka igen... what to do what to do...
Shoppa!

Köpte en tröja på New Yorker till Gustav, ett par träningsbyxor att klättra i, två par örhängen, såna fula stentvättade jeanstights man måste ha och till sist mobbad ekonom som jag är: två likadana par skor! Woho!

Ja men jeansen fick jag 20% rabatt på=måste passa på. Skorna är ju såna tygskor som jag älskar och sliter med hälsan så kan lika gärna köpa två när jag ändå får ena paret för halva priset!


Får lägga in bilder sen, försökte ta kort på min sexiga rumpa men fan jag har för korta armar.

Feeling not so glorious

Idag är jag inte på lika strålande morgonhumör som igår.

Drog o klättrade efter jobbet, sen satt jag en stund på motionscykeln, gjorde situps på pilatesbollen och sist lite armhävn ingar, så jag blev riktigt genomkörd. Strechade också en hel massa, känns som mitt problem med benet har börjat släppa, nu kan jag strecha och det gör ont. Förut gjorde det mer ååh herre min skapare!-ont. Ta i trä, annars lär det väl knäcka till igen...

Efter en dusch såg jag fram emot en proteinshake till kvällsmat, men nä då fanns ingen mjölk och klockan var efter elva så jag vill gärna inte äta nån vanlig mat då. SÅ fick gå o lägga mig hungrig, och jag är ett litet monster när jag är hungrig. Först hitta jag inte mobilen, då fick jag tokspel på det. Sen hittade jag inte borsten jag haft i sängen tre minuter tidigare, då fick jag spel på det. Sen halka jag på Gustavs jävla simfötter. Då fick jag tokspel på honom. Gustav märkte att jag var uppenbart irriterad (det slog nästan eld ur munnen på mig) och försökte lugna mig med lite ljuva ord. Muttermutter och så somna jag.
Det är fan inte bra o somna i ett sånt state. Man blir inte riktigt utvilad.

Menmen, idag ska jag jobba, sen ska jag på stan och sen ska jag tillbaka till jobbet. - *jippie*

Fan vad trött jag är.

Dagens reminder!

Ladda inte ner illegalt!
Om ni inte skyddar er ip-adress!

Still going strong

Idag har jag jobbat ett år på banken. Det ni!



Looove


Måste - MÅSTE -MÅÅÅSTE HAAA!

Lyckodos

Fan vad jag är på bra humör!



(Nej det är inte en fjantig chihuahua, det är Giza jag är ute o går med!)

Good morning bitches

Strålande sol! Jag känner mig helt strålande själv efter en härlig morgonpromenad med vår lille hund. Fick gå o gnugga mig i ögonen för solen lyste så dant, ååh dessa vårkänslor. Vill springa iväg på picnic i parken nu! nu! NU! Men jag får nog vänta iaf två månader till.. ack om vi ändå bodde i Australien nu. Är så jävla pepp på att komma utomlands, upptäcka världen! Lära mig surfa, bli asgrym klättrare, träffa massa roliga människor!

Tänk vad lite sol kan göra!

Kollade min skatteåtebäring, straxt under 7000 blir det iaf, Gustav får typ samma, så då har vi cykelsemestern i Italien helt safe. Plus att Gustav inväntar försäkringspengar och jag ska försöka spara massa sen när vi har besparingar så det räcker kan vi dra iväg! Funderar dock på om jag skulle ta mig i kragen o fixa körkortet så fort som möjligt, känns ju som att det kan vara bra att ha ett om man söker jobb o så i Australien, som nanny måste man ju typ ha det. Och jag tror inte att det skadar om man vill hyra en bil nån gång o åka på äventyr.

Fan nu känner jag mig sådär nervöst lycklig i bröstet. Men vi måste ju som sagt spara ett tag framöver, även om vi jobbar där nere så vill man ju ha en buffert om nåt händer och vi måste med första bästa flyg hem typ.

IIIIH!