Söndasstök

Då var vi igång med att fixa lägenheten igen! Gustav snickrar ihop vår nya byrå och jag har målat om vardagsrumsbordet, jävla curryfläck jag inte fick bort bara:( Men så går det när två små grisar prompt ska äta i vardagsrummet istället för i det enorma kök de faktiskt har.

Är jättesugen på att springa till stan och köpa massa blommor o grejjer nu också! Men det är ju stäng... imorn kanske? Jag menar jag gjorde ju inte av med såå mycket pengar på Ikea:D

Ojoj vad pengarna for iväg




Vem om inte Evelina, impulsköper ett stort jävla sideboard hon knappt får hem?

Kvällsmys

Hade en underbar dag igår, efter jobbet kom jag hem till en islatte som väntade på mig tillsammans med Gustav på balkongen, mums. Sen tog vi Zion och gick en långpromenad längs åbackarna, hur varmt och skönt som helst. helt underbart! Lagade mat, såg "Lesbian Vampire Killers" haha den var väl lite sådär kan jag säga. Laddade upp med vin, vattenpipa och smöriga popcorn och såg Coraline. IIh den var lite läskigt:)

När vi var lite lulliga smög vi oss in i sovrummet och vuxenkramades. Det var också jättemysigt, men vaaaarmt!


Var duktig och tog en rejäl strechomgång innan sovdags, har tränat massor utan att strecha så var helt stel i musklerna. Riktigt skönt att ge dem en omgång! Tänk att jag kunde sitta i split helt utan problem en gång i tiden. Det var grejjer det. fan vad sugen jag är på att dansa igen!

Nehepp, om man skulle sminka sig lite?

Plan for the day

Ikea - köpa byrå
Ev. Plantagen - köpa växter
Städa - fy fan det behövs
Mormor - Fira mors dag

Happ. Ska kolla om det är något mer jag vill ha på Ikea.

Evelina, the pshyco

Seriöst om nån skulle höra mig ibland så skulle jag nog bli inspärrad.

Igår när jag kom hem från parken till exempel:

"Heeij lilla Ziiiooon, äre bra äller? Aa jo det är rätt bra, jag fick ett grisöra av min mamma förut som jag smaskade i mig. Själv då? Hur äre me dig då? Aa jo det är bra, är lite frusen bara" -Detta med en fjantig röst.

Eller när Lupin gnäller:

"Miiiaaaao, vad äär det Lupin? Är livet hemskt nu igen? Jaaa, usch det är så hemskt! Så hemskt säger jag! Jag har bara en halv skål med mat, ni försöker svälta ihjäl mig! Era jävlar! Ge mig maaat! Men Lupin du får faktiskt äta upp maten du har först, du blir bara tjock när du hetsäter. Jag är inte tjock! Jag har yvig päls! Som ett lejon! Akta så jag inte kelar ihjäl er! Era  jävlar!" -Även detta med en fjantig röst

Sol, sol, underbara soool

Blev en Trevlig kväll i parken igår, käkade och skrattade. Jag mosade en körsbärstomat med tårna!
Var dock lite mör så när de andra beslöt sig för att dra till Trägår'n så kura jag ner mig i ett bad, sen smörjde jag in mig i massa babyolja och la mig på spikmattan för att läsa Sushi för nybörjare. Kom typ till sida 32 sen kunde jag inte urskilja bokstäverna längre. La mig på mage på spikmattan vilket inte är jätteskönt eftersom bäckenet, bröstkorgen och tuttarna skaver rätt illa mot spikarna. Men det ska ju vara bra för metabolismen så då är jag på! Måste varit riktigt slut för jag somnade direkt och vaknade en halvtimme senare av att det var världens liv utanför. Fuckers.
Försökte somna om, gick sådär, sen kom Gustav hem och ville gosa in sig hos mig. Nejnej, jag ska sova!

Vaknade innan 7 imorse av solen, låg kvar till 8, gick ut med Zion. Kan bara konstatera att fan vad jag älskar sommaren!
Det var så skönt, helt tyst och fridfullt, luktade friskt(och då bor vi i stan), solen glittrade och jag fick gå o kisa. Underbart!
Ska iväg och jobba idag men vi stänger 15 så då ska jag dra ut killarna på en långpromenad längs åbackarna! Bara njuuta!

Längtar till midsommar, vi funderar på att ta båten ut till någon ö och kampa som vi gjorde en helg förra sommaren. Helt sjukt mysigt! Sola, bada, grilla och dricka vin på en alldeles egen liten ö!

I've been fucking amazing today!

Kollade på mapmyrun.com hur långt jag rört mig idag, första vändan med Zion var på 7.65km. Sen drog jag ju som sagt till ingelsta och handlade, så det blev ungefär 7 km på cykeln.

Fan vad skönt det är!

Ikväll blir det grillning i Vasaparken(jag vet, wtf? Men det var inte jag som bestämde). Hade tänkt koka rödbetor och göra en god sallad med rödbetor och ädelost, men de hade tydligen möglat i skafferiet så Gustav hade slängt dem. Blä.
Ska fixa lite laxspett, några grönsaker, kanske lite smörstekt sparris med haricot verts och ädelost?

Kaloriförbränning

Läste mig till att klättring bränner mellan 210-240 kalorier per halvtimme, inte helt fel!



Hundtricket

Woho! Precis kommit hem från en nästan 2 timmar lång promenad, and it was goood!

Solen sken, jag svettades som ett as, fast på ett bra sätt, Zion blev borstad och jag fick napp inte mindre än 3 gånger! Det ni, hundtricket funkar verkligen!

Först var det en 35+, sen en 55+ och till sist en 65+. Inte illa!

Nu rusar blodet i fötterna kan jag lova. Tror jag ska ta o cykla ut till ingelsta och köpa dagcreme på Rusta, de har den jag använder som kostar 185 kr i stan för bara 69kr. Dessutom blir jag ju smal om jag cyklar dit!
Kan passa på att springa in på Willys också, köpa lite gott till ikväll. Ska ju tydligen ha avslutningsgrillning hemma hos oss för Gustavs skolkamrater. Låter som en bra plan.

Måste duscha lite först bara, fy fan jag har både solat och gått långpromenad uten att duscha så ni kan gissa hur mysigt jag luktar:D

I admit, I'm a junkie


Say hello to my new little darling!

Diesel Fuel For Life Unlimited

It's amore!

Gårdagens värsta

Kom hem från stan igår, och precis när vi kom innanför dörren ser vi hur Zion ligger på golvet och har världens epilepsianfall. Usch jag blev så jävla rädd, det var så läskigt att se honom. Men vi fick ner honom och han började komma tillbaka så vi slapp ge honom medicinen. Han var lite skärrad ett tag men sen blev har glad igen, fick lite godis och massa kel.

Usch vad läskigt det är, som att se sin lilla bebis helt hjälplös:( Men nu är han pigg och glad så vi ska straxt ut och gå en promenad!

Så freaking glad!

Idaaag så bytte jag ner mig en storlek på kjolen till min uniform!
Är numera en 36'a, woho!

Nya laster


I freaking love it

Ytterligare en anledning för er som äter kött att sluta

Djurplågeri

Jag tyckte att kött var jättegott, men valde att sluta äta det pga. djurhållningen och det enorma resursslöseriet det är att äta kött. Även ur hälsoaspekter är det bättre att inte äta kött.
Jag gjorde tabben att äta kött på valborg, blev jättesjuk eftersom jag var så avvänjd. På ett sätt är jag glad att jag åt det då, för nu vill jag fan inte äta kött igen. Är riktigt äcklad av tanken, att äta något som levt. Det är ju typ som att slå ihjäl Lupin och käka upp honom. Usch. Okej jag äter fisk men jag ser inte samma problem i det. De föds inte upp i dödsfabriker där de behandlas under all kritik för att till sist slaktas. Dessutom kräver inte fiskuppfödning alls samma resurser som köttuppfödning. Vi skulle kunna bota en jävla massa svält om vi åt mindre kött i västvärlden.
Dessutom är miljöfrågan en stor aspekt. Om alla hobby-hippies som köper ekologisk ketchup visste mera om hur koldioxidutsläpp och sånt ser ut för en vanlig köttbit kanske de skulle fundera lite.
På MAX ser man hur mycket koldioxid utsläpp varje meny ger, jämför fiskmålet mot ett köttmål en gång så lär ni se skillnad.

Den vanligaste kommentaren jag får av köttätare är: Jag skulle aldrig klara mig utan kött, det är såå gott!
Men wtf, hur egoistiskt är inte det?

Det här som Aftonbladet nu publicerar som världens chocknyheter är ingen nyhet. Djurhållningen i Sverige är pinsam, kommer ni inte ihåg för några år sen då det var världens rubriker om hur hemskt det var för de stackars grisarna som fraktades i för trånga lastbilar till slakteriet?
Sånt vinner massa sympati, i ungefär fem minuter. Ååh de stackars grisarna, ååh guuud jag ska sluta äta kött. Kvällen efter ligger fläskfilén uppskuren på bordet. "Men det är ju såå gott". Det är säkert roligt att knarka också, säkert svårt att sluta med, men det går. Samma sak med kött. Köp en kalv, föd upp den själva och slakta den i badkaret, då kan ni äta med gott samvete.



Jag tycker att en köttskatt skulle införas, det skulle göra att folk valde andra alternativ, jag slapp betala för andras sjuka konsumtion och ett ökat intresse för hur djuren hanteras. Läs den här debattartikeln, jag håller med något fruktansvärt. Det är en fråga som borde tas upp i EU.



Feeling Great

Har klättrat 2 timmar, blev inte alls lika trött som jag brukar, men nu var det ju länge sen sist så musklerna var väl rejält utvilade. Fick bara aaasont i fötterna idag, fattarinte, okej det är ju inte bekvämt med klätterskor, men fan vad ont jag fick idag, det var nästan så jag grät. Kändes som jag sprungit ett maraton i ett par 3 storlekar för små stilettklackar. Usch.

Körde ganska hårt hem på cyklarna, pumpa på som fan i motvinden, sen tog jag Zion, gick ut o gick/sprang en kvällsrunda. Så nu rusar det härligt i musklerna!

Åh vad jag älskar att träna. Jag har bara så svårt att få arslet ur vagnen. Ska nog köra lite sit-ups nu, sen blir det en lång varm dusch. Mmmmm.

Work that ass bitches!


Endast för Zarah

Jag var inne på Kittys Facebook och snokade:D

Pimp my ride


Det blir inte mycke mera pimp!

Prutt prutt

Puh, dags att träna.

Måste bara orka mig till klätterhallen!

Zarah skulle vara avundsjuk om hon visste vad jag gjorde nyss! Mohaha! Nu blev du allt nyfiken va? HIhihi!

Hatar.Att.Betala.Räkningar.

Usch betalade räkningar för över 7000 igår, okej jag får tillbaka typ hälften för det var en räkning åt mamma o halva hyran o sådär. Men att se hur pengarna bara susade bort från kontot var jobbigt=/ Jag tycker om att ha massa pengar på kontot som bara ligger där och ser glada ut!

Fucking Alfakassan ska jag sparka i arslet om jag får tag i dem. Jävla fuckers. Förut hade vi som löneförmån att jobbet betalade vår a-kasseavgift (woho!) men nu i besparingstider måste vi göra det själva. Sen Är de på alfakassan så gulliga att de höjer avgiften, skickar ut information om det i samband med månadens inbetalningskort där höjningen redan finns med, sen när man blir förbannad och vill gå ur skiten så står det att man inte kan gå ur retroaktivt och att hela avgiften måste betalas.
Så jag känner mig aslurad, var på väg att byta a-kassa men jag är som ni vet kanske så seg när det gäller sånt, hade jag fått förra månaden att "hej, nästa månad kommer din a.kasseavgift höjas med 150 jävla spänn" så hade jag ju skyndat på med urgångandet. Nu var jag ju så jävla illa tvungen att betala skiten.
Nya a-kassan jag går med i kostar hälften av alfa, dessutom har de jävla mycke bättre ersättning och skydd. Fuckers. Jag är så arg, och det skrev jag till dem. Don't fuck with me bastards!

Back in buisness

Har inte orkat/hunnit blogga senaste dagarna, vår lille hund har fyllt år, vi har tvättat, mamma har varit här o fikat... ja ni vet ursäkterna.

I måndags var jag helt utbränd efter jobbet, kunderna kom som hordar av gnuer mot ett vattenhål, det var helt tjockt i kundutrymmet och hur snabbt man än försökte serva så tog de aldrig slut. Tillomed när vi låst ytterdörren stod folk kvar. Det var bara att kötta på och beta av, sen rakt hem o stupa i soffan, det ringde i öronen på mig kan jag lova.

Igår var det mer öde, nästan lite läskigt sådär dagen efter löning, men fick tid att hjälpa huvudkassan med lite grejjer så det var bra. Idag ska jag och chefen - det lilla äcklet - kontakta kunder och kolla lite hur de trivs och om de har funderingar rörande oss. Usch jag är lite rädd, minnen från transcom bubblar upp, men samtidigt så känns det lite roligt. Det här om något kan ju jag. Får passa på att visa vad jag går för, idén kommer ju högre uppifrån, men från folk som inte själva sysslat med telemarketing och inte vet hur folk svarar på att bli uppringda hemma, oavsett vad det gäller. Så det är ju rätt bra att jag vet hur det funkar och hur man ska lägga upp det. Jag är ju så jävla bra som ni vet.


Currygryta ikväll!

Har precis slängt ihop en mumsig gryta på quornfiléer, paprika, squash, lök, curry, grädde, yoghurt och garam masala kryddmix. Mums mums! Tror jag ska ta en avokado och lite sallad till.

Hur som helst ska man ju tydligen bli
smal av curry, woho! Haha:D


Mat<3

Ååh jag älskar maat. Är så jävla hungrig att jag skulle kunna äta en häst, fast inte bokstavligen, jag äter ju inte djur. Daah.

Valångest

Jag hoppas attalla vet hur otroligt viktigt det är att rösta när man kan. Nu snackar vi inte Idol eller Let's Dance som jag förstår att många därute anser vara otroligt viktiga händelser där man måste göra sin röst hörd. Nej nu snackar vi EU.

Det är fan riktigt viktigt att det blir rätt. Det kommer ju påverka mitt liv de närmsta åren. Men jag är jättesplittrad.

Det jag vill är:
- Ha min integritet kvar, slopa FRA och liknande förslag. Bara för att det finns terrorister behöver inte alla misstänkas. Vi lever väl inte under nazi-regim?
- Miljö är det absolut viktigaste, EU och Europa är en så pass stor makt att förändriong kan ske om beslut bara fattas utan att kompromissa. Vi som har ett sånt bra välstånd ska vara en förebild för resten av världen. Så att jorden räcker ett tag längre.
- Samtidigt som kraften hos EU är jättebra på vissa sätt tycker jag ändå att vi som land ska kunna vara mer självständiga i vissa frågor, våga gå emot storebror. Vi har till exempel ett jättebra fungerande system för hur alkohol disponeras till folket. Det har vi bevis på genom att titta på kostnader för staten vad gäller slkoholmissbrukare här och i länder med slappare alkoholrutiner och skatter. EU säger att vi går emot den fria konkurrensen och vill att vi ska släppa monopolet på spriten. Fuck that säger jag bara.
- Invandring av högutbildad arbetskraft ska tas vara på, läkare ska inte slängas in i bussar och köra lokaltrafik. Skapa ett system för att verifiera kunskapen, ge dem en chans att utföra sitt yrke i sitt nya hemland.

Gjorde ett test på Aftonbladet där jag kom närmast Junilistan, vilka jag alltid haft för mig att de är ett gäng muppar. Ska ta o läsa på lite, kanske är något för mig? Eller Miljöpartiet? Eller jag vet inte!
Piratpartiet skulle jag rösta på om jag hade två röster, visa för sittande politiker att deras makt är tillfällig och kan tas ifrån dem av vilka miffon som helst bara folket är tillräckligt argt och måna om förändring. Jag uppmanar alla som inte vet hur de ska ställa sig att försöka läsa på. Annars rösta pirat!:D


Köksbestyr



Jag gillar ju att omge mig med vackra ting som ni kanske känner till.
Därför tycker jag att den här bilden gör sig utsökt i vårt kök!

Lift yourself up and try again

Happ, gav upp mitt försök på LCHF, blev för mycket fett, urk. För mycket sprit på helgerna också, annars hade nog vågen varit mer sammarbetsvillig. Nu har jag frossat i kolhydrater o skit sen i torsdags och blivit tjock igen. Så nu går jag tillbaka till min ursprungliga diet, där jag får äta wasa sport-knäcke. Ååh som jag längtat, bönor, linser, muuums!

Från och med idag kör jag inget socker och kolhydrater, mindre portioner och massa fibrer. Fick ju inte i mig några fibrer alls förut, min mage är inte helt okej kan jag säga. Men det ska nog lite knäcke fixa.

Frukost blir knäcke med ost, en latte (utan massa extra grädde). Lunch blir tacogratäng och kvällsmat vet jag inte än men det blir något mindre.

Måste motionera mer med, var inte och klättrade nåt förra veckan. Blir nog först på onsdag vi kommer iväg, ska tvätta på tisdag=/ Får ta bli bättre på attgå upp och motionera innan frukost, det gör jättemycket, men senaste veckorna har jag bara varit trött och grinig på mornarna och inte haft ett dugg lust. Imorse försov jag mig bara.

Gustav är glad att jag skippar den där dieten också, när jag sa det till honom så sa han att han tyckte att det var bra för jag bara varit så trött o sur hela tiden ändå. Han vill nog ha lite kärlekshandtag att hålla fast i.

Jahani, dessutom blir det alkoholförbud från och med...nu!

Gaah



Nu hade jag tänkt lägga upp massa bilder från igår men det tar ju typ ett år för varje bild. Fuckers.


Dagen efter kvällen innan

Fan vad varmt det är, svettats ihjäl varje gång jag gått ut med Zion. Usch jag luktar illa.

Hade en riktigt trevlig kväll igår, middag, bål, vattenpipa och singstar med avslut på Palace! Fick jävla ont i fötterna och kände mig som en gammal nucka bara, men jag är ju snart 23 så det är väl inte undra på att ålderskrämporna börja komma smygandes.

Blev en väldans massa alkohol bara, Gustav smög iväg och tog en tequila när jag varpå toaletten så inte undra på att han mådde som han mådde imorse. Tur att han haren sån förutseende flickvän som konfiskerade plånboken och lämnade honom med endast en 100-lapp att göra av med innan vi inträdde Palace. Annars kunde det slutat hur illa som helst!

Blev lite fyllekäk när vi kom hem, tur att jag lagade så mycket mat tidigare på kvällen, satt helt okej med tacogratäng kan jag lova! Blev ett glas resorb och en pronaxen innan läggdags. Sov som en stock.

Vaknade kl 07.06 av att solen typ lasrade mig i ansiktet. Usch vände på mig och hittade en Giza unde täcket. Så somnade om, bara det att Giza tog upp hela sängen så vaknade av att jag höll på att ramla ur när jag flyttade på mig för  hon sträckte ut sig. Jävla ego.

Sömnig

Usch varför är jag så trött?

Idag fick jag min lönespec. Jag har bara ett ord: Wiie!

To buy or not to buy


Jag har ju faktiskt ingen röd väska!

På promenad

Igår var vi ute på kvällspromenad med nästan hela familjen, Giza fick vara hemma och vakta.
Lupin tjatarju jämt om att han vill gå ut i den stora världen, men när han väl kom ut gömde han sig mest i mammas armhåla. Men mysigt hade vi iaf!






Glass är fan underbart.


Longing for the weekend

Fan vad kul vi ska ha! Måste ladda upp med massa gamla högstadie-hits!

Blir lite middag, bål, vattenpipa, härlig nostalgi-musik och sen Palace! Iih har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig!
Var inne på mitt nya vita linne och mina lacktights... men mjaa, jag vill ju inviga min tubklänning också. Men då kanske jag blir lite för snygg och får slå bort alla friare! Det är fan jobbigt!

Seriöst, idag var jag så jävla snygg - daah. Hade mina jeanstights, vitt linne och min amiral-jacka eller vad man ska kalla den. Var på stan med Carro, sen när jag skulle hem så gick jag förbi den skumma datorbutiken som ligger bort mot oss, ser mest ut som ett lager för stöldgods om ni frpgar mig - men anyways! Kommer ut några killar därifrån och tittar på mig samtidigt som de tar upp hela trottoaren och är allmänt fula. Så jag svänger lite och går längs gatan istället då en av dem kommer fram till mig, typ 30 cm från mitt ansikte och väser i mitt öra om allt är bra? WTF.

Jag va uuursäkta, lämna mig i fred va fan.
- Vart är du på väg?
- Skit i det du.
- Behöver du skjuss?
- Skulle inte tro det.

Uuuh så jävla äcklig. Sen hör jag hur de sätter sig i bilen och åker efter mig i ett kvarter tills de måste svänga för att bilvägen tar slut. Fan nu kommer jag vara helt nojig när jag ska hem ifrån jobbet.

Likadant de jävla mupparna som håller till på det sk. Caffet(ja de stavar så) på vägen till jobbet. Står alltid ett gäng muppar utanför och gormar o röker. Går man förbi så beter de sig som kåta hundar. Hur jävla vidriga som helst.


I love freckles



Ser ni mina fräknar eller?
Jag vill ha så de syns mer! Som när vi var i Egypten!

Pimping da Kitchen

Hihi, nu har jag precis gjort klart mitt lilla konst-projekt till köket. Orkar inte lägga upp bild nu, så ni får hålla ut ett tag till!

Fuck you, Fitness

Min diet är officielt över. Fuck it, vi tog en kvällspromenad till Halvars med Zion och Lupin och käkade glass!

Woho!

Hinner.Inte.Blogga

Gaah var ju vaken redan kl 8, men kom inte ur sängen förns nio. Försökte springa med Zion men efter att ha släpat honom efter mig längs ett helt kvarter gav jag upp och promenerade istället. Det tyckte han var bättre så han kunde lukta på massa tjejkiss.

När jag kom hem stod Gustav i duschen så jag gjorde honom sällskap och vi stod o fjantade oss, sen fixade jag frukost, sen vet jag inte vad som hände för helt plötsligt var klockan eftertio och jag måste sminka mig!

Bä.

Ser fram emot helgen!

Lite bilder från helgen

Stal dessa fina bilder från rara lilla Sara som vi var på partaj hos! Fan vad jag vill ha en systemkamera!



Börjar se lite onykter ut

Mys i sängen med Emelie

Världens sötaste

Pussipuss

Pretty as usual


Kärleksgnabb

Scen. Evelina och Gustav har precis städat klart köket och funderar på att laga mat

E: Man kanske skulle ha lite dessert före maten...?
G: Nej inget godis nu, vi ska laga mat
E: Vet du Gustav, i tyskland har de en gammal tradiotion att unga kärlekspar alltid leker en lek som heter "Gömma Bratwursten" innan de ska laga en romantisk midag... det tycker jag låter som en trevlig tradition som man borde anamma!
G: Duuu...
E: Jaa...?
G: Det är fult att ljuga.


Vår ettårsdag<3

Home again

Usch då så här ser ut. Jag ville ju lata mig. Men nu får det allt bli andra bullar. Måste ju ladda upp så man kan bjuda hem vänninor till helgen och inviga min nya bålskål!

Den lilla svarta


Införskaffade mig en axelbandslös bh på lindex som faktiskt satt bra, dessutom hade d ekampanj på dem så fick den för typ 150 kr:D
Till det var jag ju tvungen att ha en axelbandslös klänning, så det blev den här lilla svarta i jersey från H&M!
Approved by Giza

I still love pink!


Mycket tjat om turkost, men jag älskar fortfarande rosa.
Speciellt det här nagellacket!

Time to get fit, in a fashionable way!


Titt så söta löparskor jag införskaffat. Efter en timmes velande på Intersport i Ikano-huset så fick de här äntligen följa med mig hem. Som att gå på moln! Nu blir det ut o springa så fort solen tittar fram!

De har turkosa detaljer också:D

Fräsch nyhet i vårgarderoben!


Fucking underbart linne, små fickor i sidorna och sexig knäppning över bysten för en promenad i solen eller tillsammans med ett par alcktights på nattklubben! Woho! 149kr på BikBok!



You know you want it


Supersött armband i turkos!

Love it, very Disney Couture

Glitter typ 89kr, tror jag, fanns massa färger men turkost är ju snyggast!

Baby got style

Gustav gick heltsjälvmant och plockade upp en Matthew  Williamsson t-shit på H&M igår. Det tyckte jag var imponerande, jag älskar min kille:D

Måste ta lite kort, har ju shoppat massor som jag inte orkat lägga in!


Ignorera tidigare inlägg

Istället för att göra något åt saken ska jag gotta i mig ett avsnitt Gossip girl till frukost och vara stolt över mitt bukfett!

Weigh-in fuckup

Usch, ville inte ställa mig på vågen, fuskat massor. Knappt tränat, varit ute o festat och igår blev det en del kolhydrater kan jag lova.


Ligger kvar på samma vikt, jävla skit. Ska ta en runda på motionscykeln innan frukost nu fan.

Turkos<3



Fan vilken fin färg det är

Lördagsmys?

Mja, om man räknar stekt ägg framför datorn med en liten hund vid sin sida så why not? Supermys!

Är sjukt trött på min diet. Iaf frukosten, jag vill äta frukt!

Blev jättegod kvällsmat igår, jätteräkor i curry, vitlök och lime, laxspett, räkröra med majonäs och pepparrot (i looove pepparrot!), grillad paprika med feta, sen hade vi lite lomanders bearnaisesås och en yoghurt/limesås som Gustav svängt ihop. Mumma. Åt lite mycket dock för fy fan vad ont i magen jagfick. Såg en film som tydligen var jättespännande, vad vet jag, somnade när de började skjuta på varandra inne på Guggenheimmuseét. Jag har några filmer som jag måste se om slutet på. Gustav envisas ju med att se en film när jag bara orkar hålla ögonen öppna i 45 minuter.

Idag blir det jobb, sen bär det troligtvis av till Linköping, om jag inte kollapsar. Så sjukt trött. Ska på inflyttningsfest sen får vi sova hos Gustavs mormor, får se om vi passar på att ta en sväng på Ikea medan vi ändå är i linkan. Ska säga åt Gustav att köpa något gott te till mormor som tack, hon är så söt. Helt pigg o glad jämt, världens krutgumma. Min mormor är nog yngre men verkar 50 år äldre.


Nej dags att sätta fart nu!

Tjoho


Ett missat hjärtslag

Herregud, igår blev jag så fruktansvärt rädd.

Satt och såg CSI och åt lite kvällsmat när vi hörde ett konstigt ljud, påminde om en katt som kräks men inte riktigt, jag och Gustav stelnade till och tittade på varandre, sekunden senare hade jag sprungit genom hela lägenheten, ni vet hur man bara vet att nånting inte är rätt. Giza, som älskar att tugga på plast, hade bitit bort en stor plastbit från toapappersförpackningen och satt i halsen, så jag vände upp och ner på henne och vet inte vad jag gjorde men hon kräktes upp och började andas normalt. Fy fan så läskigt. När jag såg henne var hon helt uppburrad och skräckslagen, så efteråt höll jag henne i famnen och kelade massor.


Men hon är ju inte den som låter lite plast stoppa henne, en halvtimme senare hade hon rivit fram den där dumma plastpåsen och satt och tugga på den igen. Har fått gått o genomsökt lägenheten på allt hon kan tänkas tugga i sig nu. Hon har alltid tuggat på plast, inte försökt äta så vet inte om biten bara hade lossnat och hon fått i sig den i farten eller om hon försökt äta den. Usch, läskigt.


Fredag!

Woho!

Eller mja, inget woho för mig, jobbar sent och imorgon är det upp och jobba igen. Men jag har lovat Lupin att jobba hårt så att jag får mycket lön och kan köpa massa mat till honom. Allt han bryr sig om. Och att jag kelar med honom en stund på morgonen innan jag går ur sängen. Det är våran special time, han kryper upp och lägger sig vid min huvudkudde och jag kliar honom bakom örat. Jättemys!

Jahaja, laddat med kokta ägg, majon's, avokado, sveciaoct och latte. Fan igår var vi o handla innan klättringen, höll en bit 1887 i handen(en jättegod ost för er som undrar), sen när jag kom hem och packade upp så var det en Svecia som inte alls är lika gott, smakar bara vanlig ost lixom. Vet inte hur jag lyckades.

Oh my Freaking Lord!

Woho!

Kunde inte låta bli! Mätte buken, midjan är inte så mycket att mäta för det är ju buken jag vill ha mindre. Håll i er nu!

Från 88 cm till... *trumvirvel*... ÅTTIOTVÅ! Woho! I kick ass!


Tilläggas kan att jag för lite över ett år sen hade 104cm i omkrets över buken. Det ni.

Fuck you, hösnuva!

Nu har jag pumpat upp mig med ögondroppar, nässpray och allergitabletter. Nu kan inget stoppa mig!

Igår kändes hela ansiktet som en slemmig massa, lite halvt oattraktivt sådär. Men nu jävlar är jag på topp!

Utgång nästa helg?

Blev lite sugen på att dra ihop lite gamla vänner och köra ett race på Palace.

Fy fan vad kul jag, Carro och Kim hade i lördags. Värsta dream Team, Kim var pimp-daddy och vi var hans ho's haha det lät ju helt fel men ni fattar säkert!

Är ni på?



Dance bitch, dance



Jaha, ungefär såhär glad ser jag ut en lönehelg på Palace tydligen.

Wet Pussy

Badade Lupin igår, stackarn såg inte ut som sig själv, en smal stripig svans istället för sin fina plym. Skulle ta kort men var lite för blöt får att våga ta in kameran i badrummet. Men fin blev han, luktar lavendel!


En dag i taget

Känner mig som en missbrukare, nu börjar abstinensen kicka in rätt bra. Fan vad god den där kiwin på diskbänken såg ut!

I will not fail.

Är bjudna till Sara i Linköping på inflyttningsfest, skulle vara kul o träffa det gänget men känner att frestelsen kanske blir för stor. Får se hur pigg jag är också.

Nu har jag tryck i mig två ägg med majonäs, en avokado och sitter och sörplar på min latte med massa grädde. Det är ju gott men det blir lite mycket efter1½ vecka. Längtar tills på måndag när jag får väga mig! Ska försöka trots min allmänna trötthet att motionera så mycket som möjligt. Kanske följa med Maria på Friskis nån dag, hon har ju tagit tag i sitt liv nu, och vi är jättebra på att hetsa varandra till träning haha.

Tänk att väga under 70 kg, det vore väldans grymt, känns så mycket lättare om man säger att man väger 69.9 och ska gå ner ill 65 än om man väger 70.

Iiih jag skulle mätt buken innan jag åt, nu är jag ju helt uppsvullen. Får försöka komma ihåg det imorn!

Superfräsch etta till salu!

Nära campus, polisen, tågstation, whatever!



Jag borde bli mäklare!


I long for the lazy summer days

Hade en rätt bra dag igår, solen kunde ha varit lite gästvänligare men jag klagar inte!
Fick både sovmorgon och städat, Zarah kom på besök och fikade och vi la upp en plan på hur hennes liv skulle bli bättre, ja lite lättare iaf. Jag ska va hennes viktguru! Klippte hennes hår, jag älskar Zarah, hon säger bara: klipp som du vill! And I take it to heart. Ska gå in o snoka på hennes bilddagbok om hon kagt upp nåt bra kort som jag kan visa här. Hur som helst har jag klippt henne i samma frisyr senaste halvåret och hon sa att det är första gången hon är riktigt nöjd med en frisyr. Woho! Jag kanske borde satsa på det där?:D Eller nä jag skulle bara bli arg på alla bessewissar som säger åt mig hur jag ska klippa deras hår, hallå det är väl jag som är proffset? Omg.

 Drog och klättrade. Försökte mig på en led som Gustav och Anton brukar köra, klarade den inte utan att fuska, blev förbannad och stod fastklamrad 10 meter upp och svor så tungan blev svart. Gustav skratta åt mig för att jag blir så arg, men vafan om jag blir arg så klarar jag det ju på ren ilska. Likadant när man är trött så att fingrarna inte lyder, blir jag arg på fingrarna så svär jag lite och fortsätter tills jag kommer upp - sen storknar jag. Fan vad skönt det är att klättra. Jag älskar när man har bra grepp med händerna och släpper fötterna helt och vrider upp sig till nästa grepp med hjälp av magmusklerna. Det är en så cool känsla. Det måste vara så det är att vara apa!

Efteråt när vi var på väg hem hade nån luftat gustavs däck så han fick ta min överfulla messenger-väska och ha som barnstol på min pakethållare, hållandes i sin cykel och men mig frustandes fram på min. Gick skitbra, finns ju luftpumpar lite här och var som tur är så behövde bara cykla en bit. Vill ju gärna inte träffa på farbror polisen i en sån situation. Hade dessutom inga lysen, tumme upp! Åkte förbi några fjortisar som glodde på oss som de aldrig sett en tjej skjusa sin kille på pakethållaren fullastad med grejjer. Vilka n00bs.

Jaha, kom hem, tog Zion gick och mötte upp Maria. Tog en promenad, fick en förhandsvisning på deras etta de ska sälja nu. Fan va snygg den blev! Blev ganska sent så när vi sagt hejdå till Maria(Zion ville följa med henne hem, fick dra som fan i honom för att få hem åbäket) så sprang vi i stort sett hela vägen hem. Sköönt.

Är rätt mör i kroppen nu, men bara att bita ihop och gå o jobba!

Underbara kolhydrater!

I Love You!
2 skivor FinnCrisp, 4g kolhydrater, rakt in i hjärtat!

Dagens bästa!

 

Work it baby!

Harder, faster, stronger.

Happ då har man städat lite, fucking kyl som gick sönder, lukta helvete i köket imorse när all mjölk och ost och annat skit i kylen stått rumstempererat övr natten. Hade en snubbe här och fixade det, skönt när man ringer och de kommer en timme senare. Inte helt fel med hyresrätt.

Tog ett glas grönt te, drog ut och sprang en kort runda med Zion, är så jävla slemmig i lungorna så känns som jag ska dö efter 50 meter. Men det är bara att kötta på. Gustav kommer hem vilken minut som helst så ska fixa lite käk åt honom så han hinner äta innan han ska vidare till LiU. Sen ska jag ta mig en rejäl långpromenad med Zion runt åbackarna, på med ankelvikter och hela fadderullan. Ikväll blir det klättring som vanligt, fan vad jag älskar att vara fit. Ska nog ta o se lite Gossip Girl och göra situps innan jag går sen, så musklerna är igång, då tränar man dem mer när man går. Det ni!

Fick svar från skatteverket, totalt jävla kryptiskt att förstå men om man läser lite i mailet och lite på deras hemsida så tror jag att jag har förstått. Herregud, nån borde lära dem att prata ur skägget. Problemet var ju att min kära personalavdelning sa att klättring är en lyxsport och att jag inte skulle få ersättning för mitt klätterkort, klätterhallen säger att det är avdragsgillt och jag tror de har mer koll. Så skickade ett mail till skatteverket, och enligt svaret så hade jag nog rätt... tror jag.. fan jag fattar ju bara hälften. Jo men jag ska fan ha ersättning, Gustav kanske kan tolka det åt mig.
Annars ska jag gå o ta massage för hela jävla bidraget.

Är det det här ni kallar kärlek?

Gustav hade på sig en jättesnygg tröja han fått av mig, typ vit med farfars-linning och uppkavlade armar och bröstfickor, aja skitsnygg iaf, till det hade han ett par beiga chinos. Fy fan vad snygg han är i det.

E: Gustav, jag tycker att du är jättefin i det du har på dig idag! *Kramar om*

G: Jag tycker att du är jättefin i det du har på dig idag! *håller tag om mina höfter och inspekterar min outfit bestående av ett par mörkblå, minimala trosor som nätt och jämt skyler muttan på mig*

Haha, ja man känner sig ju snygg iaf:D

Take that bitches!

Woho!
Minus ett helt kilo!

Var inte helt kaxig när jag skulle ställa mig på vågen imorse, shit tänk om det här med att trycka i sig massa fett bara är bullshit och jag blivit jättetjock fast varit i värsta förnekelsen och inte sett det. Dessutom blev det ganska mycket vin på vår lugna utekväll i lördags... tog en promenad med Zion innan jag ställde mig på vågen, i hopp om att bränna några extra gram.

Precis ett kilo har jag gått ner, så nu är jag på 70.4 - bara 5.4 kg kvar!

Totally Wasted

Hade en jävla grym utekväll med Carro igår, kom väl i säng sisodär runt 5-6 på morgonen, eller jag somnade då iaf:D

Vaknade som ett stolpskott kl 11, gick upp o drack vatten som en kamel och fixade frukost. Såg lite Family Guy och degade i soffan. Sköönt. Tog en promenad runt strömmen med ZIon, han träffade en hund man gått o retat sig på ett tag så det blev en jävla konfrontation. Gubbejäveln som hade den där lilla äckliga saken höll ju inte in hundfan nånting så jag var tvungen o dra in Zion så nära mig det gick, blev helt trängd mot den tunga trafiken på hamnbron. Slutade i att Zion försökte göra ett utfall och jag höll emot så han svägdgde runt och i farten högg mig tre gånger i benet innan han insåg att det var mig han bet. Jag reagerade inte häller först, hade fullt upp med att inte bli påkörd, ryta åt Zion och vara arg på gubben. Fan.

Aja Fuck it, såg lite tv när jag kom hem, drog och klättrade nån timme. Fy fan det var inte helt roligt. Var fortfarande omtöcknad från gårdagens bravader, och så var det fucking barnkalas. Need I say more? 10 jävla 10-åringar som för ett jävla oväsen och är på allt, i allt, överallt. Fy fan vad det dånade i huvet på mig. När jag var uppe på en vägg var det sånt jävla liv att jag inte kunde koncentrera mig så jag fick bara panik och försökte krafsa mig upp på väggen som en katt försöker komma ur ett badkar. Resulterade i att jag tappade fästet och slog i ett par hundra gånger(eller det vartyp 5 men ändå, kändes som 100!).

Powerklättrade upp på några lättare väggar, fan vad det sög skönt i musklerna. När Grupp 2 med ännu fler barn dök upp drog vi hem. Fy fan.

Blev lite tomat/augergine/ost-gratäng med vitlöksstekt hallomi till mat. Tog en proteinshake, var helt trött och la mig på spikmattan. Somnade, vaknade, rullade av spikmattan, somnade, vaknade av att Gustav fråga om jag gått o lagt mig för dagen, somnade, vaknade av att jag var plaskvåt av svett. Usch.

Har hällt i mig en proteinshake till nu. Ska ta o gå ut en sväng med Zion sen blir det sova igen.

Natti

My new lovers!




Kvällens outfit!


Jag vet, ni vill vara precis som mig!


And this is how I will get laid tonight!


Vin(Ignore Carro)



Palce tonight

Blir en liten Girls just wanna have fun kväll med Carro på Palace ikväll, vet inte vad jag ska ha påmig. Har köpt nytt idag men vet inte om jag pallar det... får mixa o matcha lite, återkommer senare!

Tihihi

Fan vad jag har shoppat idag. Helt jävla makalöst.

Pics to come...

Jag vill vara husmor

Jag saknar att baka. Vill göra goda tårtor och kakor. Fina cupcakes.

Men bakar man så det finns en uppsjö gott hemma så blir ju risken större att man trycker i sig skiten:(

Får vänta tills jag fyller år. Då lär det bli baka av!

Bloggtorka

Har lite tappat lusten. Vet inte vad jag ska blogga om.

Har tappat ganska mycket lust, var på stan idag men hittade inget som var minsta intressant. Märkligt det där. Jag som älskar att shoppa.

Håller fokus uppe på dieten, känner mig bara fet av allt fett så har säkert gått upp i vikt, väger mig på söndag tror jag.

Lutar åt att det blir cykelsemester medan Australien läggs på is, så vi hinner spara mer pengar och sådär. Fast jag behöver komma bort, hoppas jag får lite nytändning på cykelsemestern. Jaja, den som lever får se.

Goodnight bitches

Nu ska jag stupa i säng, har jobbat hårt, varit och klättrat, sprungit med Zion och ätit massa fett.

Fan vad det känns. Helt utan kraft i kroppen nu. I meningens båda bemärkelser... haha är nog bara jag som fatta den.

WTF? Screw you Britney, I thought you loved me.

Fuck, kollade vad priserna för Brittans konsert skulle ligga på. Herre jävlar. Den absolut sämsta platsen gick på 700, och jag vill ha lite bättre plats än så. 1000 jävla spänn för en sittplats.

Det är ju inte det att jag inte har råd. Det är en principsak. Som Gustav sa: om man vill ha choklad och det ända som är öppet är pressbyrån som tar 50 spänn för chokladen så köper man den inte av princip.

Fan va ledsen jag blev. Tänk typ yngre fans som vill gå. När jag gick på BSB när jag var liten hade min mamma inte kunnat pynta upp 1000 kr + alla omkostnader att ta sig till stockholm o sådär. 298kr betalade vi då, och det var rätt mycket.

Fan jag vet inte, biljetterna släpps snart så måste bestämma mig. Snackade med Carro innan jag visste priset och då sa vi att det skulle ju vara kul o dra till Stockholm, shoppa på dan o sen gå på konserten. Då kan jag ju informera om att det skulle kosta ca 3000 för mig. Det är fan en vecka sista minuten till Bulgarien, inte för att jag vill åka dit men ni förstår principen. Jag vill ju kunna åka till stockholm och shoppa, unna mig saker, de har ju massa butiker som inte finns här, då vill man ha iaf 1500 att bränna, det är nästan för lite. Men sen ska man ta sig dit o hem, käka och allt sånt. Plus 1000 spänn för biljetten. Mjaaa. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Vi ska iaf till Sthlm o shoppa när jag fyller år men är man ändå där vill man ju passa på. Inte känna att man måste hålla i slantarna.

Nä måste sminka mig.

>

I hate fat

Fy fan, jag är så äcklad på allt vad fett heter. Jag har gått på den här jävla LCHF dieten i 2 dar och är redan redo att spy. Är jättehungrig men får verkligen tvinga i mig frukosten. Jag hoppas verkligen att det är effektivt det här. Nu känns nästan en nutrilettdiet mer lockande. Urk.

Men fy fan va smal jag ska bli.

Tänkte gå upp tidigt och dra ut o springa med Zion, men efter nattens bravader var jag rätt mör när klockan ringde. Kröp upp i Gustavs famn istället. Fan vad skönt det var. Kändes som jag inte varit nära honom på en månad, efterett tag låg vi och andades i takt, läste i min läsa tankar-bok att det är typ den högsta nivån av att komma en människa nära och skapa god kontakt, att kunna andas som dem. Och här låg vi nu och gjorde det helt utan att jag tänkte på det. Åh jag vill springa o lägga mig hos honom igen! Men plikten kallar!

Ikväll blir det klättring så får ta en springtur efter det.

Nä ska försöka trycka i mig mina ägg med majonäs, avokado och feta latte.

Pain

Vaknade fucking halv fem imorse av att jag drömde att nån sprättade upp magen på mig, det konstiga var att när jag vaknade så var värken kvar så jag trodde att nån faktiskt hade sprättat upp magen på mig... visade sig att det inte riktigt var så farligt men fy faan vilken mensvärk!

Drog upp Giza på magen, det är bra med en egen liten värmedyna, hon tyckte att det var jättemysigt och låg o spann för mig, men inte fan blev det bättre. Rotade igenom mitt nattduksbord, hittade några värktabletter från när jag brytit ryggen, måste ju va bra grejjer tänkte jag o tog en. 10 sekunder senare hade jag fortfarande mensvärk märkligt nog, gick upp och kissade, gick runt lite, värmde på vetekudden, gick o la mig. Kom på den briljanta idén att lägga mig på spikmattan! Halleluljah!
Då var inte allt fokus på att det gjorde ont i magen, det gjorde ju ont lite överallt, men det avtog och jag kände hur värken sakta kröp iväg ur magen. Good shit det där. Spikmattan ökar ju blodcirkulationen så det kankse hjälpte att få fart på värktabletten. Hur som haver, sov som ett litet barn sen! Jag älskar min spikmatta!

En miss i planeringen

Men wtf?

Nu när jag ska börja superbanta kan jag ju inte få min mens! Jag blir ju ett chokladberoende monster då! När jag är under min kritiska startsträcka får inte sånt här inträffa. Vad ska jag göra? Piska mig själv? Dricka grädde? Vaaad?

Tror det får bli magliggande på spikmattan, det om nåt kan få tankarna på annat!

Dagens töntigaste inköp

Råkade falla för en auktion som bara var minuten kvar på, tradera är tamefan farligt. Blev iaf ett svart nylonkoppel till Zion med hans namn inbroderat. Totally corny jag vet! Men det sög verkligen i spenderartarmen.

Och jag köpte ju inget till mig, utan en present, och presenter är ju det finaste som finns!



Fy fan vad töntig jag är. Nu ska jag kolla på koppelsmycken!

Underhållning

Nu ska jag fan spela Super Mario!

Det känns som jag varit ute i krig

Usch, jag är nog inte riktigt så frisk som jag trodde, var ute en kvart med Zion och gick nu, herregud, helt slut och hostar massa slem. Blä. Jag som hade hoppats på att kunna köra nån km på motioncykeln ikväll... får nog nöja mig med att sitta i soffan och träna fingrarna. Usch det där lät snuskigt. Jag menade alltså med sånna hantlar man klämmer på! Känns som att det är den ända fysiska aktivitet jag klarar just nu.

Usch allt fett har redan börjat äckla mig, känner fortfarande hur min morgonlatte med massa grädde skvalpar runt i magen, är lite illamående faktiskt. Men jag är ju inte hungrig iaf! Haha:D

Carro skulle titta in en sväng efter jobbet och göra mig sällskap. Min man har flytt fältet med sin bror, vet ni vad de gör? Som ett hån mot hela min existens! De SHOPPAR! Bastards.

Gustav är för söt, han cyklade ut till sin mamma, på pakethållaren hade han spännt fast ett par långbyxor om det skulle bli för kallt i bara cykelbyxorna. Bara det att efter 3 mil inser han att byxorna är borta. Hoppsan. Sen på vägen hem börjar han cykla med sina favoritjeans, men det blir för varmt och han tar av sig dem och spänner fast på pakethållaren, den här gången med spännremmar så hårt det bara går... men vad tror ni händer? Spännremmen har gått sönder och byxorna är ett minne blott.

Har beställt hem lite grönt te från Kahls Kaffe iaf, det är jag värd i min sjuksäng! Ska nog lägga mig på mage på spikmattan ett tag. Och bli supersmal.

Minus 6,5 kg på 8 veckor?

Nu jävlar ska jag sätta hårt mot hårt. Efter att lite på måfå dietat och tränat ner mig har jag nu bestämt att jag ska väga 65 kg när jag fyller 23! Därmed basta!

Vägde mig för nån vecka sen, det var då första gången sen oktober 2005, vägde 73 kg, nu ligger jag på ungefär 71,4. Nu när vi har en våg hemma så kan jag ju hålla bättre koll på mig själv.

Det är lite under 8 veckor tills jag fyller år så jag behöver gå ner ungefär 800g i veckan, ett kilo är ju lagom viktnedgång vad man förstår av all gå ner i vikt propaganda, så känns bra att jag kan lägga mig under det.

Läste på om LCHF igår, känns som jag kan klara av det även om det känns helt fel att proppa i sig massa fett.
Började lite smått igår och tänkte köra på nu, vara stenhård i kosten i två veckor, se lite hur det funkar för mig helt enkelt, går det bra så är det ju bara att tuta o köra.

Får ta och dra ut med Zion och springa de mornar jag inte öppnar, försöka ta en sväng på kvällen också, klättra så ofta det går. Sen får jag vara lite mer konsekvent på motionscykeln när Zion åker till Malmö igen. Måste bli bättre på att göra mina situps också. Fan vad jag vill ha magrutor.

Zarah lovade mig att jag skulle få henne som personlig tränare i födelsedagspresent, hon skulle stå i lackkläder och piska och skrika på mig sa hon. Kommer funka skitbra!

Tydligen ska man öka ämnesomsättningen av att ligga på mage på spikmattan också, hoppas det funkar! Fan vad jag ska ligga på min matta!


Woho! Nu ska jag läsa lite motiverande texter på diverse hälsosidor, har ju fortfarande inte fått min tidningsprenumeration. Tur att internet finns!:D

NU JÄVLAR!

Zion the Canaan-dog







Feeling better

Kom precis in från en promenad med Zion. Febern har nog gett sig helt nu och halsen börjar lätta upp lite, låter inte som en jävla skata när jag pratar iaf!

Hoppas att jag är helt kry imorn, orkar inte sitta inne. Blä. Solskenet jag fick på mig nu och den friska luften i lungorna gör mig bara bitter att jag är fast här vid min dataskärm. Försökte ladda ner en film, var nå bugg på filen så när jag lagt mig till rätta i soffan så funkade den inte. Ska prova med nåt annat.

Sexhandel eller inte?

Nu har frågan om att legalisera prostution kommit upp på tapeten och inom Centerns ungdomsförbund har man kommit fram till att en änding på lagen bör ske.

Jag tror att det skulle funka på ett visst plan, vi skulle dra in hur mycket skattepengar som helst. Men samtidigt skulle det kunna braka samman och personer som inte har annat val ser det som en lätt utväg att tjäna pengar på något de trots allt kanske inte vill göra. Men är man desperat så är man. Finns det då ett accepterat sätt att tjäna pengar på sin kropp så kanske fler skulle ta risken och "prova en gång" sen vara fast.

Under kontrollerade former skulle jag på pappret kunna höja prostution till skyarna. Alla har inte samma etiska och moraliska uppfattningar. Att sex ska vara något mellan två personer som älskar varandra är vi ju redan långt ifrån med dagens KK-förhållanden och one-night-stands. Tycker man om att ha sex och inte är för kräsen så fine, då ska man väl få ta betalt för det om man vill. Betalar man dessutom skatt för det så är det väl inget att diskutera. Prostution kan likaväl vara ett jobb som att vara konstnär. Fatta att man får betalt för att kladda lite med utgång från sitt huvud? Man har valt att inte ha ett 9-17 jobb.

Men problem kan uppstå, bara för att det finns regler och lagar betyder det inte per automatik att de kommer efterlevas. Folk jobbar svart idag. Folk kan jobba svart inom sexhandel också. Det är nog tillochmed lättare.
Hur bevisar man att någon tvingats sälja sin kropp om sexhandel är legalt?

Det är en svår fråga.

Jag skulle nog ha väldigt svårt att sälja min kropp, det står emot mina moraliska uppfattningar. Men jag förkastar inte dem som gör det. Jag tycker att det är ganska starkt av de som öppet säger att de säljer sex. Det är ju i samhällets ögon väldigt fult.  Fuck that. Knulla på och bli rika!

Nya skönhetstips att prova?

Miranda Kerr är ju förbannat snygg, läste lite på Sofi's Mode om hennes skönhetstips och ett föll mig väldigt i smaken!

Packa in olivolja i håret och sova med. Jag är ju en sån olivoljenörd så det måste jag prova! Har snart slut på oljan så får ta o köpa hem ny innan jag sätter igång, kan ju inte vara utan olivolja bara för att få fint hår:P


Idioti

Happ då får man inte äta frukt längre, det gör oss sjuka och feta.

Men WtF? Gör inte all mat det i fel mängder? Klart att det är socker i frukten, och det är ju ingen nyhet att socker är dåligt. Man kan ju undvika att smälla i sig jättesöt frukt på en daglig basis, men det är ju fortfarande vettigare att ta ett äpple när man börjar bli småsugen framåt eftermiddagen för att få en sockerkick istället för att trycka i sig kaffe o bulle. Där kan vi snacka ohälsosamt. Om man rör på sig normalt så skadar fan inte ett äpple.

Det finns forskning som visar på det ena och det andra. Fuck that. Vet ni hur skadligt alla E-ämnen som pumpas in i all mat nu för tiden är?

Jag äter inte baoutamycket frukt, lite för att det är så sött nu för tiden. Visste ni att man avlar fram sötare och sötare frukter och grönsaker? Tänk när man åt morötter som liten, de var träiga i smaken, nu är de hur söta som  helst.
Trots detta scientificly prooved fact, kommer jag inte dra ner på min fruktkonumtion. Frukt är på så många sätt bättre än godis och liknande. Så behöver man en sockerkick kan man allt unna sig något med lite fibrer och antidioxanter.

Fan nu längtar jag till i sommar då jag ska frossa i järnrika jordgubbar!


Jag ser inte ut att ha tagit allt för mycket skada av en färskpressad jordgubbsjuice i Egypten!


Remembering the good old days




Britney My Love

Fan jag måste gå på konserten, måste bara hitta nån som vill gå med mig. Gustav lär hällre äta kött än gå med på det!

Hon är ju såå grym! Men ska nog försöka ta sittplatser den här gången, när jag och Klas var på Justin Timberlake så höll jag på att dö av utmattning när vi stod o dansade som idioter hela konserten igenom. Sista låtarna tänkte jag bara "ååååh kan det inte vara sluuuut snaaaaart?????! Jag vill sitta neeeeer!"

Jag var törstig som ett as också, hade ju dragit en vinare i bilen från Västerås. Haha, fan va kul vi hade, jag och Sofia diskuterade PS-spel, Klas och Babba bara wtf? Sen började de diskutera smink! :D


Operation Fat

Det är ju en sån hysteri om att man ska äta massa fett och bli smal.

Ja då ska jag bli size zero idag! Har laddad upp med omelett stekt i massa smör,toppad med massa majonäs, till det serveras whiskeycheddar och boxholmsborgmästarost, lite Creme Bonjour kantarell, en latte med grädde och så ett litet kex till det. Har även bunkrat upp med gräddglass i frysen. Mums!


I need a Hero

Eller åtminstånde en sjuksköterska.

Vaknade klockan kvart över sju i hopp om att må bättre, men icke, hade feber och var helt sönderslemmig i halsen. Usch. Ringde o sjukanmälde mig, kunde inte somna om, det var så jävla varmt, hur jag än låg så var det obekvämt, började somna...Zion skäller och väcker halva huset. Måste somnat såsmåningom för vaknade kvart över elva av att jag var sprängkissnödig. Det är fan jobbigt.

Tvingade mig upp, på med kläder och när jag gjort mitt fick jag gå ut med Zion såhan fick göra sitt. Kände mig som en vampyr. Ljuset sved i ögonen(och då är det ändå mulet), ljudet från trafiken skar i öronen på mig, min kropp kändes 18 kg tyngre. Dessutom är mitt hår så jävla flottigt att man kan krama ur det och fritrera pomme i typ. Inte för att det vore så fräscht.

Borde äta frukost nu men jag orkar inte. Kan ingen komma över med lite mat åt mig så jag slipper ställa mig i köket?

Ensam

Happ, då ska jag sätta mig med min kvällsmat, ett glas mjölk och lite Gossip Girl, Greek och Ugly Betty. I min ensamhet.

Tur att jag har alla djuren.


Världens bästa mamma

Det är jag det.Zion blev jätteglad för sin hemlagade kvällsmat, titt såmumsigt det ser ut!



Recept: bogskivor, vatten, makaroner. Koka köttet typ aslänge så att hunden inte får svininfluensa, häll på makaroner och koka dem näst intill degiga så att hundens mage kan smälta dem.

Serveras utblandat med lite vanlig mat så att hunden äter och blir tjock.

Inspiration och svininfluensa

Åh jag är frälst, jag älskar min cykel, idag hitta jag en kille som nog älskar sin lite mer!

The Lost Cyclist är en kille som rest världen över på sin cykel. Åh jag blir så inspirerad! Fan Gustav cyklade hem till sin mamma idag, han är ledig tills tisdag och tänkte unna sig ett litet äventyr. Fusk om ni frågar mig. Jag har jätteont i halsen så pallar inte minsta ansträngning nu.

Har sovit på min spikmatta, sen kom Maria och vi fikade lite, slängde in några tvättmaskiner och gick en sväng med Zion. Passade på att borsta honom när vi var i strömsparken, såg ut som en liten hund hade sprängts när vi gick där ifrån, hår överallt!
Kokar lite kött jag hittade i frysen nu, tänkte göra en smarrig kvällsmat till honom med kött och makaroner. Jag själv vet jag inte vad jag ska ha. Fårväl gå till affären igen, nä orkar inte. Eller jo måste ha nån ost. Fan.

Usch vad jag känner mig ynklig, har säkert fått svininfluensan.

Jag borde ju faktiskt unna mig något extra

Som en slags gest på hur viktigt det är att helga söndagen!

Kan ju säga till Gustav att jag ville överraska honom, fast jag egentligen gör det för min skull:D

Jo, nu ska jag springa till affären och köpamassa juice och god frukt att serveratill frukost. Åååh juice!

Sunday Morning

Usch vaknade inatt av världens halsvärk, känns lite sådär. Sen vaknade jag vid halv nio igen och kunde inte somna om, så bestämde mig för att koka ägg och data-nörda mig lite!

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till idag, är lite sugen på att cykla några mil men Gustav ska iväg till sin mor och jag lär väl knappast få med mig nån av mina vänninor på det. Kanske på lite shopping dock? Nej usch jag måste hålla i pengarna... men bara något litet, liiitet... jag skulle ju behöva... hmm... ja det finns säkert något jag inte kommer på nu. Klockan är ju bara tjugo över nio, har inte rensat skallen än!

Ska nog till att äta lite frukost, fan vad jag är hungring, ska göra jättemumsiga knäckemackor med ägg och majonäääs. Mums! Och en chailatte på det tror jag. Jag älskar mat! Åh vi har ju avokado kom jag på! Halleluljah!


Climbing at Ågelsjön









Tapas


Missade attl ägga upp min underbara kvällsmat igår!
Tunna skivor baguette med en röra bestående av tomat, paprika, lök, vitlök, jalapenos, pesto och olivolja
Laxspett med timjan
Potatisskivor i ugn
Vitlöksstekta pilgrimsmusslor
Smörstekt sparris,champignoner och broccoli
Kräftstjärtar i majonäs
Bearnaisesås

Detta spoladesnermed tranbärssaft och Cola. Mums!

Där satt den

Äntligen!

Lite skönt är det allt att vara hemma igen, men fy fan vad skönt det är att pumpa sönder sig med ett rejält ut-och-röra-på-sig-pass! Blev väl en sisodär 3,5-4 mil på cykeln, min astma har blivit så mycket bättre nu så det är riktigt skönt att ta ut sig. Lite jobbigt var dock på ditvägen när det blåste somfan i fel riktning när vi hade en jättelång seg backe. Trodde jag skulle kräkas. Sen sista biten upp är det hur brant som helst så fick leda cykeln upp, orkade inte ens köra på lägsta växeln.

Provade lite olika leder, var ju ganska annorlunda från att klättra inomhus, främst alla jävla skrapsår!
Blev lite impad av mig själv faktiskt, tog massa små crimps som jag aldrig vågar ta i hallen, de är ju så små och opålitliga. Nu hade jag inte så mycket val så insåg att det inte var så farligt!
Lagade en underbar lunch bestående av grönsaker i foliepaket med vin och olivoljemarinad, laxspett, skagenröra och lite helgrillad steklök(typ som små gula lökar, fanns ju inte schalottenlök!). Satt som ett smäck!

Nu har  ag varitoch hämtat Zion hos mamma, eller mormor som vi säger. Så nu ska jag nog koka lite te och sjunka ner i soffan!

När ingen ser


Så passar Zion på att bädda om lite i mammas säng och roffa åt sig all sängvärme

Nap-time










Giza ska alltid vara där jag är, antingen på min huvudkudde eller inknölad så näradet bara går.Men mysigt ärdet iaf.


Dagens kärlek


Watch out you infidels, I'll read your mind



Den här fick jag bara för mig att köpa, det såg ju spännande ut och passar mig som numera är fakir. Jag kanske skulle studera lite voodoo,skaffa en röd prick i pannan och sätta mig under ett träd och fundera tills jag förstod allt.
Ja, det ska bli mitt nya mål här i livet, folk kommer vallfärda till mig. Be mig kyssa deras barn, de kommer kalla mig Evelina -den lärde.

Mamis new hunnybunny



Så otroligt fräsig!


Dagens Äventyr!

Idag ska vi cykla ut till Ågelsjön med klätterprylarna, tar med oss grillen och nån filt så ska vi ha det jättemysigt.

Blir en sisiodär 3 mil fram och tillbaka, så kommer bli superfit idag! Ska bli kul att klättra utomhus, har aldrig gjort det förr och är mer eller mindre säker på att jag kommer att dö. Ska inviga mina nya snygga cyckelbyxor också. Fan va snygg man är i det, ser ut som en riktig atlet!

Tänkte dra o sola men orkar inte, färgar ögonbrynen istället, Gustav är och lämnar Zion hos min mamma, kan ju passa på att blogga lite då! Hoppas jag inte bländar nån på berget sen bara...

Bloggtorka

Okej jag harverligen inte haft nån lust att blogga, men jag ska försöka bättre!

Blev Valborg påTeresias balkong medgrillat, Evelina tyckte att det var en bra ide att äta ett halvt kilo kött(nej jag överdriver inte) närhon inte ätit kött på jättelänge. Kan lova att det börja bubbla i magen, var rätt illamåendeigår.
Första maj firade vi med lite shopping! Sen bar det av hem till mormor  där vi fikade och jag lekte frisör på henne och lilla Ludvig. Att klippa en 15 månaders bebis är fan inte lätt kan jag säga.

Sen blev det storstädning som avslutades med tapas och Australia. Fan vad bra den var. Jag älskar Nicole Kidman.

Nu blir det frukost!