Tacos!

Är så jävla gott!

Får ta och börja med maten snart, så man hinner med desserten sen.

Snart är Gustav hemma! *wiiie*

Jag hatar Måns!

Men åh! Han har gått från snygg cool kille till för mycket. Usch är så trött på honom, aftonbladet fösöker hajpa honom till typ Justin Timberlake. Jag blir så trött. Visst han sjunger bättre än Gustav gör i duschen men han sjunger ju inte bra för det. Han är bara Idolprodukt. PUNKT.

Vaffan läser jag om honom för? Okej han är ju rätt fräsch...

image317

Älskade Carolina!

Säg inte att det är du som åkt dit för narkotikainnehav!


Låter ju som om det skulle kunna vara Carolina Gynning.

Vem tror ni att det är?



Heartbreaking

Seriöst, jag blir så lessen och upprörd över att folk kan tycka att det är ens eget fel att man blir våldtagen!

Även om man nu skulle vara "utmanande" klädd, ha flörtat med en person och är jättefull har man samma rätt att inte vilja ha sex! Att man inte är kapabel till att säga ifrån gör inte våldtäktsmannen till offer, det är ju precis som att ha djursex, inte fan kan det stackars djuret säga ifrån.

Jag vill kunna gå ut klädd hur jag vill, bete mig hur jag vill utan att behöva känna att jag får skylla mig själv om jag blir våldtagen. Att bli våldtagen handlar om att man hamnar i en situation då en person endast ser till sig själv.

Jag har själv hamnat i tråkiga situationer. Då jag var ung, rädd och vågade inte säga ifrån, jag teg, grät, och teg ännu mer. När jag har berättat det har jag mötts av kommentarer som "men äh det är ju bara att säga att man inte vill", visst ibland funkar det med ibland kan man hamna i sådanna situationer då man inte vågar annat än att "gå med" på det.  Jag har verkligen mått jättedåligt långa perioder pga dessa situationer. Jag har försökt att intala mig att det inte är mitt fel utan att det var fel på killarna jag träffade. Det är lätt att bli utnyttjad när man är ung och naiv, guld & gröna ängar existerar ju fortfarande då.

Nu skulle jag aldrig hamna i en sådan situation igen, tror jag iaf. Nu vet jag hur stark jag är.

Partyparty

Imorgon blir det partaj härhemma! Woho!

Slutar tidigt imorn så då blir det en sväng på stan på jakt efter en tjusig blåsa eller nåt, kanske lite fräscha blommor och självklart lite törstsläckande!

Gjorde jättegod mix på frusna jordgubbar och vodka en gång, bara mixa ihop och spä med lite läsk, funderar på att göra något liknande nu. Hinner ju stå och gotta sig några timmar iaf! Sen har jag en stor klubba som är jättesöt, det blir sjukt gott att mosa ner i sprit så att det smälter. Där kan vi snacka candyshots!

Tror jag ska ta och städa nu, bränner ju en del kalorier sägs det! Och fint blir det!

Gottegrisen är hemma!

Shit var precis vrålhungrig när jag kom hem nyss, tog mig en bit kladdkaka med en läskande islatte. Muuums. Ja man måste ju tänka på beach2008!

Ja usch ja, måste börja motionera igen, har inte haft varken lust eller ork senaste veckorna. Men nu MÅSTE jag sätta fart! Usch inge roligt att se världens fläskberg varje morgon när jag vaggar in i duschen! Kanske ska låta Gustav övertala mig att cyckla ut till hans mamma. Det vore motion kan jag lova. Han har tjatat om det sen förra våren så det är väl dags att jag ger med mig!


Nostro Casa

Här är bilderna på vår fina lägenhet!

image299













image316

Psykbryt.

Giza är så underbar när hon löper. Åh vad jag älskar när hon löper. Åmar sig mot allt och alla, skriker som en muterad dinosaurie med skoskav och har världens schitzofrena inslag där hon ena sekundern springer runt helt tokig, medan andra sekunden ligger och rullar på golvet.

Jag får nästintill psykbryt på henne. Men hon är ju så förbannat söt!

image298
Giza på balkongen imorse.

Världens hjälpsammaste kisse

Lupin är så underbar, han passar på att städa när mamma och pappa jobbar så han ska få mat! Det är inte många katter som gör!

Så här fint var det i köket när jag kom hem:

image297

Kvällsavrundning

Med islatte och knäckemacka, kan livet bli mycket bättre?



Jo troligtvis, men ändå.

Jag hänger inte med!

Fan jag har ju knappt läst på Perezhilton på flera dar! Shit jag har tappat världsuppfattningen helt!

Söndagssammanfattning

Jahaja!

Då har vi tid att summera lite dårå.

Igårkväll var Maria och Martin här, de är bra gäster som har med sig vin, öl, cider, chips och vindruvor. Sen hade vi både vodka och martini så det blev en riktigt trevlig kväll. Dock lite jobbigare att gå upp och tvätta imorse, men jag klagar inte, Maria började jobba 06.30:D

Slängde in tvätten, gick ner en timme senare, då hade ena tvättmaskinen pajat och det stod att vattnet var avstängt så vi lossade på vattenkranen och tröck igång maskinen, och då tog den upp där den hade slutat... trodde vi, en halvtimme senare hände samma sak och vi slet ut tvätten som då var dyngsur. Jippie. Och tvättmedlet var kvar i maskinen. Man blir så jävla irriterad. Menmen, man kan ju underhålla sig med annat än att tvätta i tvättstugan!

Lupin fick följa med också, han envisas ju med att hoppa ner i tvättpåsen så då kan han väl få följa med. Men det var ganska läskigt, massa konstiga ljud och lukter man inte kände igen, och ingen bra stans att gömma sig på. Men som tur var kunde mamma lyfta upp honom och gå runt med som en bebis på magen medan han klamrade sig fast för kung och fosterland.

image296



Sen gick vi som bekant på stan och shoppade, dock inget Fräcka Frökens, blev snabbmat istället a la Gu'va Gott(ja stället heter faktiskt så och det är jäklarns gott). Kebabtallrik med pomme, muuums, inte ätit pomme på år och dar känns det som, men jag tyckte att jag var värd det!:D

Nu har vi precis kommit hem från storhandling på Willy's i Hageby. Självklart cyklade vi så vi fick motion. Det är så jääääävla skönt att vara ute och cykla igen. Man blir så glad av att cykla! Igår cyklade vi fram och tillbaka till brorsan i världens skönaste sol. Nästan så man ville ta en omväg hem.

Ikväll blir det lyxiga mackor med soltorkade tomater, mozzarella, parmaskinka och massa annat gott. Sen ska jag nog baka en kladdkaka att ha med till jobbet för lite pluspoäng;D

Total förvirring på LaRedoute

image295

Valborg 2008

Bäst på fest, Lindwall&Kraft. Jajjemän.

Inte fått en inbjudan? Det är för att du är bajs förståru lille vän.

Snapshots by Evelina

Som vanligt en redovisning i måste-ha snapshots.



image292

         




Lyktan på stora bilden kan jag fan inte få nog av. Kommer bli sååå mysigt på vår balkong.


Dagens inköp

Idag blev det bara en kort sväng på stan.

Detta inhandlades:

image288
Titta mina fötter kom med!



image290
Do you love it?


Valde ut den gråa tröjan på NewYorker till Gustav, sen ville han ha en gul t-shirt men jag tycker att han borde vara sexig i lila(han har inget lila sen innan men jag utgick från att han nog är sexig i det) så jag packa på honom en lila t-shirt också. Sen råkar jag älska H&M's extra långa t-shirtar så idag köpte jag t-shirt nummmer 5 av samma sort, den här gången i ljuslila. Myspys.

De där typen av ljusstakar har vi varit sugna på jättelänge men alla vi hittat har kostat typ 200 kr st, vilket känns lite halvmotiverat. Men så var vi inne en sväng på indiska(och jag blev kär i allt därinne) och hokup pokus fanns de där för 79kr st! Do you love it? Jeess. Dom kommer att komma ner på vår framtida tvbänk senare men nu får de stå o vara snygga på bokhyllan!

Nu önskar jag mig

Presentkort på Indiska!

I'm fucking loving it!

Turkost och safirblått är min nya Måste-Ha färg. Förut bestämde jag mig för att balkongen ska gå i de färgerna med orientalisk känsla. Erkänn coolt.

Förlåt Damian och Steph.

Men jag dödade ljuset vi fick av er.



image286



Växthuseffekten tog ut sin rätt.

Känd från Corren

image283

image284

Dagens kattbild

image281

Så mysigt vi har det i sängen hela familjen!

Dålig stil

Okej nu har jag inte uppdaterat så mycket på två dar, men det beror på dessa enkla anledningar:
I torsdags var min mamma här hela kvällen så vi fikade och lagade lyxig pastasallad tillsammans.
Igår åkte jag direkt efter jobbet på doktorandfest(det heter något annat men jag kan inte stava det) i Linköping.
Idag ska vi iväg till min broder Fredrik som fyller 35 och fira honom. Funderar på om man ska köpa antirynkkräm åt honom?  Han börjar ju bli riktigt gammal.

Kändis FFS!

Read it and weep(weap?) mother fucking bitches.

Starquality.


Pick-up tekniker. Äh lägg av.

För 6000 kr kan man gå på kurs i hur man ska bete sig på krogen för att få brudar.

Här är mina tips:

1. Sluta röka. ÄCKLIGT.
2. Ha ABSOLUT INTE cowboyboots(om du inte ska ragga upp typ 35+ tanter med alkoholproblem)
3. Ställ inte larviga frågor, "Gillar du tacos?" Det ska du ta o skita i!
4. Ställ inte fler larviga frågor, "vem får ligga mest trummisen eller basisten?" Inte fan vet jag, jag bryr mig väl inte om vilka de ligger med?
5. Försök inte att ge en komplimang och utforma den som en förolämpning typ "va fina naglar, är de riktiga?" Eh är naglarna fina så är dom, jag blir inte lessen om du antyder att de inte skulle va äkta, det är väl bara bevis på att min nagelterapeut gjort sitt jobb?
6. Var snygg.
7. Undvik alkohol.
8. Le mycket, se även till att ha vita tänder.
9. Försök dansa, bättre lågstadiedisco-stilen än VikingLine-reklam stilen. Det senare är man bara rädd för att närma sig, man kan ju åka på en snyting.
10. Bjud på dig själv.

Följ dessa tips och få mer pulla.

OBS! Användning sker på egen risk! Jag tar inget ansvar för könssjukdomar mina tips indirekt kan leda till!

Homofobi i fotbollens finrum

Men seriöst(som för övrigt är mitt nya favorituttryck), nu har förre Juventusbasen sagt i en italiensk talkshow att han aldrig skulle värva en homosexuell spelare, att de inte hör hemma på fotbollsplanen. Ibland undrar jag hur folk tänker. "Jo men Andersson här, han springer ju ganska fort men han rövknullar andra grabbar så han kan nog inte slå en hörna, än mindre göra mål. Homosexuella är bara bra på att matcha outfits i rosa och lila, de kan inte spela fotboll för även om de springer fort så springer de ju som fjollor"

Vad har sexuell läggning med ens atletiska talang att göra?

Jag har dessutom bott i italien och där var mer eller mindre de flesta killar åt det metrosexuella hållet, så hur skiljer gubben dem från de som ligger med andra killar? Får de typ göra en deklaration över sexuella referenser innan de värvas?

Jag blir så trött. Tänk om Zlatan vore bög. Tror inte nån storklubb skulle tacka nej till hans talang pga hans sexuella läggning. Men det förstås, Zlatan har ju fru och barn, det är nog hans hetrosexualitet som gör honom så vass på fotboll....

Kusin Cotton

Har fått en ny outfit av sin mamma Zarah! Han rockar den ganska hårt!

image280

Ny partydrog



Do you love it? Jeeess.

Fräta bort ansiktet?

Okej nu är det spännt.

I ett år har jag gått och velat över om jag skulle ta och våga mig på att göra en aha-behandling hemma. Det utlovas ju fräschare hy, stimulerad collagenproduktion och mindre porer.

Nu häromdan hittade jag på tradera ett billigt kit med syra, neutraliseringspulver och aloeverakräm för ansiktet. Så jag tog mig i kragen och beställde det. Nu efter jobbet var jag och hämtade ut det men jag vet inte riktigt om jag vågar. Tänk om jag fräter hål på ansiktet eller nåt!

Köpte 30% Aha-syra, nån sålde 60% men det kände jag nej tack jag vill kunna gå till jobbet utan att se ut som att jag varit på semester i Tjernobyl. Kanske skulle ta lite process-bilder för att se hur huden utvecklas, man gör så många behandlingar man vill max en i veckan i max tioveckor tror jag. Sen måste man ha uppehåll i typ 6 månader. Tänkte det kan ju va bra att göra nu så att jag kan vistat i solen i sommar. Man blir väldigt känslig mot uv-strålar eftersom det är som en kemisk peeling av ansiktet man gör. Får se till att inte sitta för nära uv-lampan på jobbet:P

Iih hoppas det blir jääättefint. Jag hatar min hud. Som tur är så syns inte mina ärr när jag fotar mig med mobilkameran så jag kan ju låssas att jag är värsta baben. Sen när jag blir rik ska jag göra fraxellaser, fixa mina ögonlock, skaffa porslinsfasader, fettsuga mig, lyfta tuttarna och om tekniken tillåter det i framtiden så ska jag förminska händer och fötter! Jag har större händer än min pojkvän... det känns lite lagom sexigt. Och jag drar nästan 42 i skor, iaf i högklackade.


image279

Stereotyper

Jag är nog lite trög men jag skrattade nästan lite åt det här.

Igår när jag gick från jobbet så stod en stereotyp gammal-utländsk-gubbe och tjafsade med en stereotyp supit-bort-hel-livet-svensson. Den utländse skulle tydligen sälja en bil till fyllot, vilket känns väldans oansvarigt om ni frågar mig. Det är ju typ olagligt att ge bilnycklar till någon man vet är påverkad. Men iaf! Han utländska gubben sparkade lite här o var på bilen
-Du ser bra kvalité!
Fyllot böjde sig så långt fram att näsan nästan petade i backen
-äre nå rost dårå?
-Nej kompis, det är bara bra kvalité du ser själv!
-Aa men jag vill pruta lite
-Har du pengar eller?
-Nej.. asså..
-Men varför slösar du min tid, jag vill ha pengar!
-aa men...
-jag ska ha betalt först! Förstår du kompis?!
-Men jag har pengar fast inte här
Den utländske mannen går mot förarsätet och fyllot blir rädd att gå miste om dealen
-VÄNTA VÄNTA! Vi kan väl snacka lite om det...?

Det hela såg helt sjukt kompiskt ut, jag gick lite långsammare för att kunna tjuvlyssna.

Läs min blogg bitches!

Vafan! Okej jag vet att jag inte lagt in underbara bilder på vackra kläder jag vill köpa men hallå, kollade min besöksstatistik nyss och den har tagit en nosedive sen igår! Skärpning. Nu ringer DU till alla dina kompisar och säger åt dem att läsa, capischo?

Popkonst


image278



Nej nu måste vi få upp stämningen härinne!

Usch vilken trist och torr blogg det här blev helt plötsligt!


Här kommer en bild som gör mig glad iaf! Mina älsklingar Gustav&Giza myser i sängen!

image277

Hemskheter i världen

Usch vad hemsk det vore att bli tvingat till att gifta sig med nån man inte känner, som dessutom är gammal nog att vara ens pappa. Har läst några artiklar om barn som gifts bort, det är så sjukt motbjudande.
Okej visst finns det karlar som slår och förgriper sig på sina flickvänner/fruar. Men hur tänker man egentligen när man kan gifta sig med en unge på 8 år och förvänta sig att hon ska vara fru i huset? Och till på köpet slå och förgripa sig på henne? Man blir så illamående!

Tänk att få ansöka om skilsmässa när man är 8 år gammal. När jag var 8 år gick jag på lågstadiet och lekte med Barbies. Jag är så jävla glad att jag är uppväxt i min säkra lilla bubbla. Vist fick jag också gå igenom jobbiga saker när jag var liten, men inget så hemskt.

En annan sjuk sak som Gustav berätta en gång är att man gjort en studie på barns psykiska hälsa. Svenska barn mådde psykiskt sämre än vad barnen som flytt från kriget i Bosnien gjorde. Men det är väl att vi är så skyddade så minsta lilla motgång tar larvigt hårt på oss.

Dagens onödigaste

Är ändå en engångstelefon.

Visst kan jag se fördelar med att ha en telefon man kan använda och sen slänga... OM MAN ÄR BANKRÅNARE. Då skulle det vara jättesmidigt, ringa in hot anonymt och sen slänga telefonen. Man vill ju gärna inte slänga sin fina rosa telefon med massa fina bilder och bra musik i. Dessutom har an ju kamera, mp3 och telefonbok däri.

Så om Du ska ge dig in i den kriminella världen, satsa på engångstelefoner!


Update!

Varför är det värsta grejjen med att telefoner ska väga så lite för? Är det så sjukt jobbigt att hålla upp några gram extra mot örat?

Vad blir det för mat?

Hmm, grubbel, grubbel.

Är så jäklarns hungrig. Vet inte riktigt vad jag ska laga. Har lite att välja på men är inte sugen på något av det. Får ringa karln min och se om han har några förslag. Blir nog pasta och tomatsås. Väldans lyxigt!

Läsarpanel

JA, klart jag ska anmäla mig till Sofis Mode's läsarpanel. Sverige behöver mina åsikter om relationer, sex, mode och allt annat. Så är det bara. Konstigt att de inte kontaktat mig innan de la ut en efterlysning...

Home sweet home

Hemma igen efter en hektisk dag på jobbet! Har varit full rulle hela dagen!

Kommer säkert ha träningsvärk i tummen efter alla sedelbuntar jag räknat:P

Skönt att vara hemma igen men blev totalt utskälld(mjauad) av Lupin. Försökte sätta mig på toa och ta det lite lungt, men nää han var så upprörd! Åh så upprörd han var! Visade sig att maten nästan var slut, ja man kan ju inte äta upp smulorna i skålen, nejnej, då svälter man hällre!

Giza var ocksålite sur... men det var nog mest för att jag inte låg och kelade med henne i sängen imorse och sen var borta hela dagen. Så hon satte sig med ryggen mot mig för att visa att jag minsann var luft värd.

Fattar inte hur man inte kan älska katter. De är så otroligt underbara. Iaf våra katter:D

Tog mig en bit äpplepaj också, för det var jag värd. Igårkväll innan Gustav kom hem så fanns typ halva pajen kvar, så frågade han om han fick ta en bit, självklart fick han det min lille snubbeltass. Men sen senare på kvällen sa han: kan jag ta sista pajbiten? Det lilla äcklet ville äta halva pajen helt själv! Men Icke, så han fick bara ta en liten bit. Men nu vet jag vad jag ska locka med om jag vill ha något av honom:P

image276
Morgonmys

Lanterna mitt i nyllet!

Faan jag har världens röding mitt på näsan. Tror jag lyckats dölja den rätt bra nu med typ 18 lager foundation, concealer och täckstift. Usch!

En tävling i min smak

Jag kom på en jättebra tävling!

Det gäller att ge mig så fina presenter som möjligt. Vinnaren får valfri bakkreation*

Man kan få olika poäng

T.ex.

100p.
42" LCD TV i pianolack
Chanel 2.55
Rosa PS2
Weekend i Italien

75p
Chanelplånbok
Chanelsmycken
Weekend i london

50p
1 timmes fri shopping
Dyrt smink
Britney Spears - Believe
Hillary Duff - Whit Love

25p
Skor
Middag på fin resturang
Heldag på Gröna Lund/Liseberg


Ja ni förstår! Minimipoäng man måste samla är 50!

*: Kladdkaka, Royal Cake, Äppelpaj, Banankaka


TÄVLINGEN BÖRJAR NU!

Könsrelaterade frukter

Jag måste berätta om en snuskig upplevelse jag hade i helgen. Skulle äta en blodgrape som vanligt, men den va typ lite gammal och torr så när jag skar upp den såg fruktköttet ut som en typ sönderpökad pulla som gjort för mycket porrfilmer. Det var jättesnuskigt! Smaka inte så gott heller.

Morgonstånd har guld i mun

Eller oj STUND! Fast eftersom jag känner Gustav så vet jag nog hur det ligger till där...

VAr riktigt dujtig och gick upp bara efter 4 snoozar! Det ni!

Shitamagaad vad jag sovit oroligt, drömde att jag tagit emot ett falsklegg igår och låtit någon handla av mig. Fast jag märkte det inte förns de kom tillbaka och skulle handla mer. Jobbigt som fan. Visste inte hur jag skulle förklarar mig, var livrädd att få sparken. Leget såg typ ut som de tagit olika pappersbitar och lagt ihop och kopierat och plastat in så jag skämdes jättemycket att jag inte märkt det direkt.

Till frukost äter jag knäckemacka(ni vet sånt där härligt runt som man bryter av) med en av världens godaste ostar, Boxholms Borgmästarost! Till det ett glas islatte. MUMS!

Dagens sötaste

Okej inte så hälsosamt ideal. Men fy fan va söt!

image273

Det sista porrinlägget för den här dagen

Jag ääälskar tjuvtittat!
 

Den här tjuvtittningen får man inte missa!

Porr och annan sexuell antastning

Jag har så perversa katter.

Nu satte sig Giza på skrivbordet och SLICKADE mig på TUTTEN! Här försöer man Tradera-shoppa i lugn och ro... men nej då ska man bli sexuellt ofredad av sitt husdjur.

Porr är bra dock. Stackars Giza som aldrig får knulla... Lupin har försökt att hjälpa henne när hon löpt, men han har ju inte riktigt utrustningen kvar... dessutom vet han inte hur han ska göra så han biter henne bara i nacken och trampar på hennes rumpa.


Såhär brukar Lupin ligga och mysa med mina tuttar eller min mage så ofta han får chansen, ibland vaknar man av hans små tassar stampandes på mig. Men det kan man leva med. Det hade varit värre om det vore nån främling på stan!


Jag har sagt det förut och jag säger det igen!

JAG VILL HA EN CHANEL 2.55!

En röd vore så coolt! Men det skulle jag nog tröttna på. Kasnek köpa nån billigare variant av en röd väska. Eller röd plånbok? Jag gillar ju inte ens rött, varför är jag så insnöad i det helt plötsligt? Är det min inre sexgudinna som vill komma ut?

Vad tänker folk med?

Alltså när jag reser är jag helt nojjig att bli stoppad i tullen och de ska beslagta min ögonfransböjare eller sminkpenslar och säga att det kan användas som vapen...

Men jag ligger tamefan i lä jämfört med grabbarna som försöker ta med
raketgevär, köttyxor, dynamit och grejjer på planet.

Kan man inte lita ut att det kommer att konfiskeras? Även om man själv inte tänkt använda det som vapen är det ju självklart att man kan utgå från att det kan användas i en hotsituation. Iaf att det är så säkerhetsansvariga resonerar.

Fast iof, så het som jag är så kanske jag också är en säkerhetsrisk:D



En annan rolig sak är två killar i Gävle som vandaliserat typ 20 bilar på fyllan och villan. Och nu ber om ursäkt och blablabla.... Yeah right, dom sitter nog fortfarande och skryter om det för sina polare när de festar "ööh asså har ni hört om den gången de vart typ 20 bilar värsta kvaddade inne i stan fan? Aaa det var jag och min kusin som hade sönder dem fan, värsta coolt asså. Vi ba wooowoo! Hoppa o hade oss, fett kul alltså! Sen ba kom aftonbladet o ville typ ha med oss i tidningen o vi bah yää värsta storyn, så vi såg helt lessna ut ni vet HAHA, fan va coolt det var"

Det kanske man skulle prova nån gång.

HIV? -Ja då kan du lika gärna stanna inne resten av livet!

Men seriöst, ibland blir jag så irriterad på saker och ting. Amerika är en av de saker som upprör mest.

Nu får ni inte tro att jag är helt mobbad och lyssnar på Alcazar(herregud jag har ett rykte att tänka på!)

MEN iaf, han deras frontman Andreas Lundstedt har nu blivit nekad visum för inresa till USA eftersom han är HIV-positiv. Seriöst, tror dom på riktigt att HIV positiva människor är ett hot mot deras kära rena amerikanska samhälle? Tror nog att andelen HIV-positiva är högre i USA än i Sverige. Enligt FN är det förbjudet att diskriminera personer pga. HIV-status. Men ändå har vissa länder valt att förbjuda inresa om man är positiv. Det är så sjukt. Okej jag förstår om man skulle ha någon sjukdom som smittar genom luft. Men nejdå, man kan lika gärna stanna inne om man har HIV.

Visst finns det säkert vissa risker med HIV-positiva. Klassiskt exempel: HIV-mannen. Men ska alla dras över en kant för att någon har gjort något hemskt? I sånt fall är ju alla män våldtäksmän. Att få ut och resa, oavsett om man ska på turné eller bara vill passa på att njuta av den billiga dollarn är väl en rättighet alla som arbetar och har råd ska få ha?

Jag skulle känna mig så otroligt kränkt om någon diskriminerade mig för en sådan sak. Precis som att livet med en dödlig sjukdom inte är tillräckligt jobbigt. Det skulle kännas som en käftsmäll med orden "kom inte hit för du vill bara smitta ner massa oskyldiga människor och förstöra vårt samhälle".

Men så får vi ju tänka på att USA's hälsosystem inte är det bästa... kanske därför de är så rädda för sjukdomar?

Läs artikeln på
Aftonbladet

Kustbevakarna

Någon som tittade på det på Kanal5? Alltså det är så sjukt kul. Nog ett av de roligaste program femman producerat.

Det är så pinsamt att se hur vuxna människor beter sig. Brats, som skryter med att deras pappa är åklagare när de åker dit för sjöfylleri är helt underbart. Likadant 50+are som ska försöka låta så viktiga och mycke bättre än alla och minsann inte druckit mer än 2 öl när de åker dit för sjöfylleri och knappt kan stå på benen.

Visst kan det hända tråkigheter också och det är ju inte att de kör onyktra som är det roliga. Utan hur de beter sig när de åker fast.

Några grabbar satt i ett avsnitt i en båt, de åkte fast på att de körde för fort och det visade sig att killen som körde var påverkad. Så kustbevakarna omhändertar honom. Lite senare åker samma grabbgäng dit igen för att det kör för fort, killen som kör nu är också onykter. Sen händer samma sak igen och igen. Till sist skrattar ju bara kustbevakarna åt dem för att de är så otroligt dumma. Det är ju klart att de kommer åka dit, man håller ju uppsikt på båten om det varit en incident.

Hursomhelst, kunde inte låta bli att skratta när jag såg att en norsk gubbe
kört upp på en klippa igårkväll. Det måste gått något sjukt fort. Haha, tur att ingen kom till skada men han kan ju inte haft alla getter i hagen.
Båten låg 5 meter upp på land, FEM!

Till semestern

Vill jag ha en ny reseväska!

Har en jättebra limegul väska nu som jag inte sett en enda som haft en likadan. Jättesmidigt när man väntar på bagaget när man landat. 90% har alltid svarta väskor som de måste kolla varenda en som rullar förbi på rullbandet om det är deras, jag står bara och väntar på att min lilla kycklingunge kommer rullandes, behöver aldrig gå igenom massa väskor för att hitta min. Den syns på en mil. Ofta när man står i gaten kan man se min väska när de laddar på den på planet tillomed, känns tryggt att veta att den är med:P

Menmen, hittade en i Vagabond(allt jag läser på lunchen) som var üüüübersöt. Samsonite har tagit upp tillverkningen av en resveska från 50-talet som designades exklusivt åt ingen mindre än Marilyn Monroe! Titta bara! Den skulle lika gärna kunna vara tillverkad exklusivt åt mig!

image271

Här är en bild på hela serien:
image272

Do you love it?

Vacker bild

Måste lägga upp den här bilden jag hittade i Vagabond häromdan. Vagabond är för övrigt det bästa resemagasinet i Sverige. Ingen jävla Aftonbladet Resa!:D

image270

Har ni sett så mysiga hus! Här vill jag bo, tror det är Johannesburg, någonstans i Sydafrika är det iaf!
Där bodde min morfar faktiskt! I Sydafrika alltså...

Big day!

Yaay!

Var kort om folk på jobbet idag så jag fick min alldeles egna kassa! Det var lite nervöst men jättekul att äntligen få sin egen:D

Helt skummt idag också, två gamla danskompisar ramlade in helt appropå. Har inte sett nån av dem på typ år och dar så var lite kul. Iaf den ena som jag tävlat i HipHop med. Den andra var typ 11 sist vi sågs så kan ju inte påstå att vi var väldans tajta:P



En väldigt rolig sak med mitt jobb är alla personligheter man träffar på. Man kan inte annat än leka i tanken om vad de är för människor IRL. Idag har jag fått prata med vad som verkade vara affärsmän, nyförälskade, hippies och pensionärer som hållt ihop livet igenom. Så man vet aldrig vem man ska prata med härnäst. Sen kommer det in lite skumma typer med jämna mellanrum som tillsätter lite spänning i vardagen:P

Ska bli kul att gå till jobbet imorgon och ha sin egen kassa. Hoppas att jag kommer att få fortsätta ha det från och med nu.

ÄPPLEPAJ!

MMMMM!

ÅÅh så gott det äääär!

Bakade en jättemumsig paj igårkväll, tog mig precis en bit som mellanmål efter jobbet. Fan vad nöjd jag är med mig själv! Det är nog den godaste äpplepajen jag bakat någonsin!

Deg:
5dl mjöl
200g (kanske mer) margarin
5 tsk vatten
1 äggvita(behövs kanske inte men jag hade en till övers så prövade att blanda ner den!)

Mixa ihop i matberedare. Smöra en form och tryck ut degen, jag hade en standardstor springform som jag gjorde pajkant halvvägs upp på. Degen som blir kvar kan man mixa ner lite socker i.

Äpplen:
Gick åt typ 2-3 sötsyrliga stora äpplen.
Vatten
1-2 dl socker
Kanel
Potatismjöl(nån matsked eller så.)
Lite margarin/smör

Skiva ner äpplena och lägg i en stekpanna, lägg på en klick margarin/smör, pudra över med socker och kanel. Sätt på plattan. Medan margarinet smälter så blanda 5 dl vatten och 2 msk potatismjöl. Slå på det på äpplena så att allt blandas. När det blir varmt kommer vattnet bli slemmigt. Man får prova sig fram lite tills man hittar rätt konsistens, tänk lite lösare än sirap.

Fyll pajskalet och smula över resterande deg. In i ugnen på 200grader 40-60 minuter.

Servera med uppvispad Kelda Vaniljvisp. MUMS!

image269

Det går åt fort!

Söndagsmatlagning!

Idag åt vi min egna kidneybönesalsa. En riktig nyttighetsbomb som mättar så sjukt bra!

Passar med kött, quorn, fisk eller bara som den är. En klick turkisk yoghurt vid sidan av är också underbart!

Ungefär såhär gör jag:

½ Squash i tärningar
1-2 gula lökar
2 klyftor vitlök
1 paprika i valfri färg(jag älskar röd så därför tar jag det)
Stek på med lite margarin i en wokpanna så det får lite yta.

Häll på 2 paket krossade tomater(inget billigt eldoradoskit som smakar skit, willys/ica/coops egna går jättebra).
Jag häller sen i hemkokade kidneyböner motsvarande 2 konservburkar(konserverade bönor är nedbrutna i strukturen och inte alls lika bra som hemkokta, typ GI-mässigt bättre med hemkokta).
Krydda med salt, peppar, spiskummin, timjan, oregano, curry(en jävla blandning jag vet). Sen har vi nån thailändsk superstark sås jag häller i men det går bra med cayennpeppar.
Sen är det bara att koka ihop o smaksätta som man gillar. Lite sweetchili är gott för då får det lite sötstark karaktär.

Övriga saker man kan ha i är olika typer av bönor(idag hade jag lite cannelinibönor från gårdagens sallad kvar, annars kan man ha lite kikärtor eller så), majs, eller vad man gillar.

En sån här sats räcker till 2 ganska stora portioner och 2 matlådor. Mitt standardmått på matlagningen. Går ju att göra massor och frysa in. Blir rätt så billigt också så det är ju bra!

Glömde att fota resultatet men såhär härligt såg det ut när jag stekte grönsakerna:

image268


Söndagsshopping

Kunde ju inte lägga in mina fynd från förra helgen så får göra det nu istället!




Lunch på Fräcka fröken har ju blivit standard, med jättemumsig sallad!



Inhandlade ett fint underställ på NewYorker, Duschcreme med lukt av Piggelin och en dagcreme på H&M. Trosorna NY är så sjukt sköna, känner sig riktigt snygg i dem, även om man har en ful t-shirt till. Rekomenderas!


Gustav köpte sig ett par gröna skor. Grönt är värsta inne i vår familj!

image267
Körsbärsträd i blom på vägen hem!


Nya favoritoutfiten

Har kommit på att den här outfiten har blivit en klassiker i min garderob, har den på söndagsluncher på stan, på fest hos Marie och till jobbet.

image257






Fy fan mina tuttar ser ju gigantiska ut!


Dagens kattfilm


Dagens kattbild

Giza är så sjukt söt att man vill äta upp henne!

image256

Dagens sommarbild

Älskade seglaskor, skönare dojor får man leta efter! Så skönt att gå i sommarskor! Utan jacka till på köpet! *wiie*

image255

Snapshots by Evelina



Ögonskugga och concealer kom jag hem med idag.

Här är lite fina saker jag gärna hade haft med mig hem!





Believe by Britney Spears. Korsett New Yorker. Armband Cubus. Fikabricka, glasservetter, ljustakar från Mique. Ekologisk shoppingkasse Lindex. Väskor och HelloKitty-vattenflaska H&M.

Här är lite andra roliga saker jag och Maria hittade:




Söndag och shopping med Meria

Idag har jag varit på stan med min Meria. MIN.

Fikade lite härhemma och snackade skit. Var hemma hos mamma igår och fick med mig en hel kasse gamla skor så rev fram mina rosa/vita seglarskor dagen till ära, dom är så jäklarns sköna! Fanns en hel del roligt att köpa om man hade haft lite mer pengar att tillgå, men eftersom jag inte vet hur min ekonomi ser ut närmaste månaden fick jag hålla mig i skinnet!

Blev bara IsaDora Cappuccino Quartet eyeshadow och H&M concealer idag. Min hud har blivit helt jättekonstig sen jag började jobba, är väl alla bakterier man träffar på hela dagarna. Usch ser inte riktigt klok ut nu. Men har beställt hem lite AHA-behandling som ska rensa huden, få porere att dra ihop sig och stimulera ny collagenproduktion. Ska bli spännande att se hur det funkar. Får nöja mig med den lösningen nu, blir en fraxellaser behandling i framtiden. Har världens ångest över hur min hud ser ut. Och den blir ju inte bättre av allt smink jag smetar på för att få den finare.

Men usch vilket härligt väder det var idag! Hatar att vi har balkongen i fel läge, skulle vara underbart att sitta i solen och dricka en islatte på balkongen nu! När vi var och handlade igår passade jag på att köpa Nescafés Redcup, det drack jag jämt när jag jobbade i Italien. Bara att blanda i iskall mjölk med lite sötningsmedel, löser sig som O'boy, så jäävla smaskigt. Och lite isbitar i för de riktigt heta sommardagarna! Blir ju mer kaffe i det hela än att spä vanligt kaffe med massa mjölk som man får göra i vanliga fall.

Ska nog ta och blanda till en nu!


Wii champion!

Haha, var hos Marie&Rickard igår på lite alkohol&Wii. Så jävla bra jag var! Hade världens dolda talanger!

Började med att bowla, slog 6 strikes i rad! Gissa om Rickard blev lite upprörd över att jag slog hans high-score. Slutade på typ 222poäng. Det ni! Marie var riktigt impad:)

Tennisen gick inte fullt så bra men jag vann nån match iaf, slog inte sönder inredningen som en del av karlarna nästan lyckades med i sina vilda armviftningar. Det flög rom&cola och rödvin över hela vardagsrummet ett par gånger om! Sämst gick det i basebollen, fan träffa knappt bollen. Men bowling, det var min grej det.

Gustav har suttit på tradera och kollat efter ett Wii nu hela dagen. Han har ju pillat sönder mitt PS2 så vi har ingen konsoll nu över huvud taget, vilket jag är ganska upprörd över. Han skulle chippa det, ja visst han är bra på elektronik o har pysslat massa med sånt där, men sen var det tydligen någon koppartråd som gick av och inte går att fästa igen så hela skiten är typ körd... men han har lovat att försöka att laga det en gång till. Åh jag är så arg att jag lät honom övertala mig att chipa det själv istället för att skicka iväg det. Men visst hade det lyckats hade vi sparat typ 1000 spänn. Bara för att vi inte har det nu så är jag jättesugen på att spela typ SSX eller nåt.
Och hur ska vi kunna ha fest utan singstar??!  Jag är väldigt upprörd.

Fredagsmys

Ikväll blir det tacos och rödvin! Drostdy Hof från Sydafrika, det är grejer det.

Gustav är söt. Han fixade en sadel till min cykel förut... så vi kan cykla massa. Massamassamassa.

Imorn kanske vi leker med Carro och Johan, spela lite gitarr... det är ju trevligt!

Is it friday?

Är det fredag?

För dina hemliga stunder...

AMEN SERIÖST. Jag blir så trött på Jambas förbannade reklamer.

Det är så uppenbart att de riktar sig mot kåta tonårspojkar. "För dina hemliga stunder" "hotta upp din mobil!" "Vill du ha det riktigt hot?" "Dina ögon kommer att trilla ur".

Fast bäst är nog reklamen där de säger "nu när det börjar bli mörkt och kallt..." jag trodde sommaren och varmare tider var på väg?

Sen kostar skiten en hal vförmögenhet, I MÅNADEN. För några bildhelveten. Jag ska börja sälja bilder på mig själv sådär! Kommer bli rik fan!

En del hundägare borde det vara skottpeng på.

Imorse satt jag fridfullt i vårt kök och åt frukost(kokta ägg, keso, majonäs i en röra och en knäckemacka med ost till det). Snett framför vårt hus ligger en lite mindre fotbollsplan som jag antar är tänkt att brukas av barnen i området och dagisen som ligger intill. Det är barn som spelar fotboll där varje dag, så det är inte att den står och förfaller, utan en väldigt bra plätt att få leka av sig på mitt inne i stan.

Nu till rubriken, medan jag satt där och åt ser ju hur en vuxen människa kommer med sin stora hund som stannar inte mindre än 3, TRE, gånger för att uträtta sina behov på fotollsplanen. Och inte FAN plockar människan upp bajset. Jag blir så förbannad! Sen ska massa barn leka där och springa runt i det där bajset eller? Okej om hunden bara kissat, men bara det är ju äckligt eftersom ungar inte är rädda för att smutsa ner sig och stoppa smutsiga händer i munnen. Det är så JÄVLA VIDRIGT!

Förra sommaren var vi ett gäng från mitt dåvarande jobb som var där för att spela lite brännboll en kväll, och då var det tamefan hundskit överallt. Det var asäckligt så vi gick ganska snart därifrån, ingen hade lust att spela med risk att ramla rakt i bajs liksom.

Sen att det är vuxna människor som gör sådär, det är ju pinsamt. Enda gången vi inte plockar upp efter Zion är om det är mitt inne i skogen, skulle han sätta sig på en stig tar man ju bort det av hänsyn till andra.

Till saken hör också att 2 kvarter bort så finns en riktig rastgård för hundar. Men det är ju jobbigt att behöva motionera hunden när den ska gå ut....

Dagens upptäckt!

På Coop Konsums kvitton står det under totalsumman varav ekologiskt: XXkr. Och framför är det en liten treklöver. Var inne och köpte mjölk, köttfärs och nötter så på mitt kvitto stog det 8.50. Då kände jag mig stolt:D

Eko är den nya statusen. Funderar på att köpa en klänning i ekologisk bomull eller nåt, bara för att:P
image238

Mellanmål

Jag har blivit så duktig att jag börjat äta mellanmål. Det är tydligen bra om man vill gå ner i vikt.

Nu har jag ätit en halv burk keso, lite cashewnötter, torkad papaya och röd paprika. Det låter rätt nyttigt va?
Gott var det också, men törstig blev jag, så ska nog ta mig ett glas mjölk. Det är konstigt, förr avskydde jag mjölk, nu kan jag helt plötsligt bli sugen på det helt plötsligt. Bra med kalcium fan. Det var nån tant i USA som skrev en bok som blev jättepopulär, där hon hade kommit på en diet baserad på kalcium tror jag. Måste kolla upp det där...

Nej ett glas mjölk var det! Sen ska jag berätta om min dag!

Buhu

Snyggingen som spelar Warrick Brown i CSI kommer inte att vara med i serien längre, av "kreativa skäl" -jaha, han kommer att dö. PerezHilton.com skriver att Warrick kommer att försvinna på ett "spektakulärt" sätt.

Buhu, han är ju så snygg!

image237
Man blir ju lite sugen med den sängkammarblicken, inte sant?

Min kompis Meriia

Och jag ska leka i helgen, det ska bli kul. Vi har inte lekt på jättelänge! sist vi lekte var nog en månad sen, då gjorde vi lasagne och åt semlor för sista gången i år. Nu ska vi gå på stan och mysa.

Sen till sommarn har Meria och Martin bestämt att vi ska följa med dem till Martins lantställe. jag och Gustav har bestämt att de ska följa med oss ut med Gustavs nya plastpappas Buster(det är en väldans snabb båt, iaf om man jämför med den vi körde i somras med elmotor!), så ska vi campa på nån ö, grilla, dricka alkohol och ha mysigt(karlarna ska väl fiska, det är ju manligt). Så det ska bli kul.

Jag och Meriia som egentligen heter Maria, men jag säger Meria, för att hon ska vara speciell och inte som alla andra Marior. Vi har kännt varann sen jag var typ 4-5 år. Det är väldans länge. Merias favoritfärg är röd, hon är mattant åt pensionärer, hennes favorit i BSB är Howie, hon kör en vit golf utan servo(så hon har jättestarka armar), när Maria var yngre var hennes fritidsintressen att "köpa Frida-tidning med BSB bilder". Marias pappa bor i Frankrike.

image236
Meria som trannie.

Nej fan vad jag luktar svett. För i helvete. Blä!

Time to be serious.

Okej. Lite mer seriöst nu.

Så vad är nytt i mitt liv? Jo bland annat har jag anammat lite tantstil, kör med pärlörhängen och halsband på jobbet, de e fint det.

Idag gjorde jag så sjukt bra ifrån mig tycker jag. Är så kul att sälja och hjälpa människor, hade glömt hur kul det var när jag en gång började. Nu ska jag bara bli säker på våra produkter så jag kan sälja in dem stabilt. Är lite rädd för att gå ut på djupt vatten där, inte bra att försöka sälja på något som man inte själv kan allt om än. Men det kommer nog senare i veckan. Eventuellt ska jag även få lite extra utbildning på huvudkontoret och det underlättar ju en hel del i hur man kan sälja in det. Hursomhelst så känns det jättebra och jag hoppas att de tycker att jag gör bra ifrån mig så jag blir kvar där ett tag. Är ju anställd till sista augusti, men mycket kan ju hända tills dess så förhoppningsvis har jag hunnit bevisa att jag är en resurs för dem tills dess.

Hm... funderar på att leka lite i photoshop med en inbjudan till vår fest vi ska ha snart. har ju inte riktigt kommit överens om när den ska infalla men man kan ju göra lite snygg layout sålänge.

Här är jag när jag är seriös. Och trött.

No time for being serious III



Jag måste vara så sjukt lik Beyoncé, får ju med henne på nästan alla kort jag provar!

No time for being serious II



Shit pommes frites,  Angela Lindvall, vi är nog släkt på riktigt! :)

No time for being serious

Nä nu har jag varit seriös i 8,75 timmar idag. Det räcker! Nu måste jag få utlopp!




Man ska ju tydligen se om man är vacker genom att ta ena ansiktshalvan och duplicera den, är man lik sig på sin nya bild så är man "vacker"(ja det är ju en tolkningsfråga men då stämmer man väl assymetriskt eller nåt...). Så detta har jag provat. Gissa vilken bild jag är som vanligt på:P





Fan va gott det är med varm choklad också!

Inte mycket att tillägga

Är alldeles för trött för att blogga egentligen. Kom hem vid 22 från jobbet, tog ett bad med olivolja i vattnet så jag är mjuk som en bebis nu. Ska nog ta o lägga mig nu direkt... bara kolla facebook först.

Gjorde bra ifrån mig på jobbet idag föresten, tycker jag iaf... gjorde inte fel så många gånger iaf=)

Ikväll använder jag

olivolja som skönhetsmedel!

Helt underbart om man är lite eller mycket torr, ska vara en riktig olivolja(ej raffinerad), sen häller man ut en skvätt i handen, gnor in i händerna och masserar in i ansiktet. Gärna lite för mycket, sen när man masserat en stund så blodcirkulationen kommit igåg ordentligt i ansiktet kan man ta lite hushållspapper och dra bort den överflödiga oljan. Resultatet blir jättemjuk och fin hud som ser jättefräsch ut på morgonen. Och händer minst lika mjuka!

Nu insmörjning, manikyr, sovdags!

Bildinläggningshelvete - Aja, söndagsshopping!

Ja, jag blir så irriterad!

Går inte att lägga in nåt. Får sätta Gustav på att fixa det imorn.

Så nu får jag väl nöja mig med att berätta vad jag köpte på stan: Duschcreme från H&M i lukten Pear&Lime(fy fan va gott den luktar, typ piggelin och päronsplitt), Garnier dagcreme typ Fresh(den var på kampanjpris och burken var ljusgrön och härligt somrigt så tänkte det går säkert jättebra!), sen hittade jag vääärldens finaste korsett och trosor på New Yorker för summa sumaro 250 kr typ... kanske inte världens nödvändigaste invstering, men Gustav behövde muntras upp lite.. och fan vad man känner sig snygg i sådanna sexigheter! Gustav köpte ett par gröna gympadojor på Din Sko, de var väl inte en favorit men det ska ju vara mycket färg nu så de får väl jobba sig in i mitt gillande. Tycker nog redan att de ser bättre ut än i affären.

Lunchade gjorde vi på Fräcka Frökens(nya favoritstället som ni kanske märker), de är helt underbart där. Jag körde världens deluxsallad på sallad, paprika, gurka, rödlök, tomat, kyckling, parmaskinka, inlagda kronärtskockor, mozzarella och kidneybönor. Jag älskar kidneybönor så de är ju en självklarhet. Gustav tog nån bakad potatis med skagenröra. Det är konstigt, när man gör sånt där hemma blir det inte lika gott. Även om det är samma ingredienser. Men det är klart värt att nån gång i månaden gå dit och ta det lugnt, käka och snacka skit.

Back to work imorn bitti, blir väldans lång dag, har månadsmöte som tydligen pågår väldans länge. Var duktig och strök alla blusar och byxor som hör till uniformen direkt efter jag tvättat dem imorse. Jävligt starkt jobbat. I vanliga fall stryker jag max en gång i veckan. Dessutom var jag väldigt bortskämnd när jag bodde hemma och hade en mamma som strök mina blusar och sånt innan jag ens hann be om det. Men det berodde mest på att en skjorta tar ungefär 20 minuter för mig att få någorlunda snygg. Inkluderat då de veck jag råkar göra själv med järnet.

Nä usch det är snart midnatt och jag har vatt uppe sen sju(på en söndag goddammit), kvicknade till ganska bra efter desserten så kan bli svårt att sova nu.




Söndagspromenad och storhandling

Piuh va trött jag är nu. Gick hela vägen bort till Hageby Centrum och tillbaka, och storhandlade därimellan. Vi är värsta hurtbullarna när vi handlar, i vanliga fall cyklar vi bort, men nu har nån snott min sadel (OCH stången skiten fäster i, hur jävla onödigt är inte det??!) så vi får gå bort, men vi har Gustavs cykel med oss så vi kan lasta i cykelkärran. Blir en rejäl promenad kan jag lova. Idag var en sån jobbig dag att handla eftersom vi var tvugna att köpa allt sånt man köper om vart annat nån gång om året fast nu på en gång, typ tvättmedel, sköljmedel, maskindiskmedel, kattmat, kattsand... köper ju storpack av allt så bara de sakerna går på 350 kr eller nåt, sen ska man ha mat också. Så blev ungefär en tusenlapp som rann iväg i kassarna där. Och det är en veckas ranson typ... Det kostar att leva det är säkert.

Ikväll blir det mumsig broccolisoppa, porr med chokladsås till efterrätt.

Nu ska vi se om jag kan ta lite bilder på det jag köpte på stan.. och än värre få in det i datorn, hatar när kortläsaren strejkar. Blev inte så mycket snapshots idag så kanske kan leta fram en sladd och lägga över bilderna så, men det tar ju sån jävla tid!

Så snygg jag är idag!

Blev fan riktigt nöjd med sofistikerade tantlook idag, får försöka få in en bild senare. Nu ska jag och Gustav söndagsluncha på stan!

Idiotiska besparingar

Hörde precis på 24NT(en typ nyhetskanal som Norrköpings Tidningar producerar), att kommunen har bestämt att stänga ner simskolan för utvecklingsstörda. Med det beslutet gör de en besparing på ungefär 20 000 kr om året.

Det är ju jättebra att sånt finns, dessutom är det lokaliserat på ett mindre bad med en inomhusbassäng(samma ställe som yours truly hade bad i skolan på), så barnen får simma och leka i vattnet i lugn och ro. Kommunen hänvisar till att det inte är deras sak att finansiera utan sådan utbildning ska ske i skolan. Men det säger sig ju själv att man inte kan ha samma simundervisning för "vanliga" barn som de som har nån form av handikapp. Och att simma på stora centralbadet kan ju vara väldigt påfrestande för barnen eftersom andra barn inte tänker som vuxna att det är fel att skratta och peka.

Jag fattar inte hur man kan lägga ner en sån verksamhet, det finns dessutom ett starkt intresse eftersom kötiden har varit jättelång. För en besparing på 20 000kr. Man kanske skulle starta en insamling, men det känns också fel, komunen kan gott ta och stå för fiolerna, de får väl helt enkelt ta de pengarna från elräkningen de får på deras "stad i ljus" verksamhet, eller kampanjen för att bli typ kulturhuvudstad eller vad det va de ville att man skulle rösta på men som aldrig kommer ske.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och så en uppdatering, gick in på NT.se för att kunna lägga in en länk, och då var historien uppdaterad till att man på komunen lagt om ansvaret. Ja då behövdes tydligen inte besparingen. Så man får väl vara glad att vi lever i ett så debatterande samhälle att våra åsikter kan göra ändring direkt. Men sen är det Lars Stjernkvist som uttalat sig. Han är en riktigt sån vända kappan efter vinden politiker. Till exempel när jag gick på gymnasiet var han i samband med valet i vår aula för att svara på frågor och informera om S. Min kompis som var MUF ut i fingerspetsarna ställde honom mot väggen med en väldigt genomtänkt fråga som hon brann väldigt starkt för. Han respons var att skratta, ignorera henne och prata om något annat. Efteråt när vi diskuterade i klassen var det flera av de mer S-inriktade eleverna som kände att han inte visste vad han snackade om utan mest försökte övertyga att det blå blocket var djävulen själv. Även om jag är mer blå än röd skulle jag ha svårt att rösta S, speciellt i kommunen, när det finns politiker som försöker övertyga om att rösta på dem genom att smutskasta andra. Sånt skit vill inte jag höra, jag vill ha motivering till varför något förtjänar min röst.

Okej nu kom jag ifrån ämnet.

Men här finns länkar för den som vill läsa:

Simundervisning för funktionsnedsatta ungdomar läggs ner
Politiker backar om simundervisning


Backstreet Boys!

Jag vill gå på Backstreet Boys konserten!!! Buhuhuuuuuu!

Jag älskade BSB när jag var liten, så det känns självklart att gå på deras konsert när de kommer till sverige igen. Men jag har varken biljetter, någon att gå med eller tid. Jag hatar att vara vuxen ibland! När vi var små fick vi ledigt från skolan och åkte upp tidigt på morgonen och köade hela dagen för att komma längst fram. Det funkade speciellt bra på Millenium turnén då jag stod vid kravallstaketet och fick en nalle av självaste Nick Carter(som då var väldans het i kåta tonårstjejers ögon). fast det känns lite fel att inte Kevin är med längre, så jag kan skylla på att jag inte vill gå på konserten eftersom de inte är hela gruppen.

Får sitta o kolla på gamla videos istället med en gammal BSB-tshirt, med en BSB-halsduk, vifta med en BSB-flagga och krama min Nick Carter-nalle!

Härnäst köper jag:

Böcker!

Okej nu ska vi inte vara allt för optimistiska!

Men Confessions of a Shopaholic av Sophie Kinsella verkar väldans bra. Hon har skrivit fler böcker i liknande genre, som av texterna påminner om Bridget Jones. Så tänkte om man provar den där och gillar man den kan man ju beställa fler!



image231

Mina homosexuella fantasier

Åååh hon är så snygg! Ge mig meer, MEEER!

Älskade Carolina Gynning är ny modell för något företag, posar i härlig 50-tals pinupstil. Så jäklarns fina bilder, I'm fucking lovin it. Om jag hade varit fjortis hade jag haft Backstreet Boys och Gynning tapetserade i hela vardagsrummet:D

Carolina, om du läser detta så kan du väl höra av dig, jag ska ha fest snart och du är självklart bjuden! Jag lovar att inte hänga efter dig som värsta groupien, unless you want me to!:D

image230

Fusk... (Och ett öppet brev till Charlotte Perelli)

...om man ändå vore schlagervinnare som fick massa klänningar uppsydda åt en! Får satsa på Melodifestivalen 2009! Nån som vill skriva en låt? Lars Wallin om du läser detta så får du mer än gärna designa min klänning, rosa, sött, glittrigt och sexigt vill jag ha det, för övrigt får du fria tyglar!

Men en annan sak jag tänkt på att Perelli borde ändra på tills Eurovision: Hennes HÅR! Herregud! Okej jag ska inte va sån för jag har världens utväxt och orkar knappt fixa håret längre, men hon har ju folk som gör det åt henne! Det är ju typ helt platt uppepå och sen lockigt ifram. Snälla Charlotte, jag vet att du läser detta, be dina stylister införskaffa en Björn Axén volumaster! Du ser gammal ut när håret ligger så platt på huvet, all glasspray i världen kan inte få dig att se yngre ut. Dessutom borde du gå upp lite i vikt, det ser larvigt ut med medelårdes tanter som har en tonårskropp med översminkade rynkor. Det blir så snett lixom. Gå upp nåt kilo i både fett och muskler så kommer du se görsexig ut till finalen! Och vad gäller sminket, satsa på låånga lösögonfransar med markerad eyeliner och glitter, inte för mycket svart&vitt a la dragqueen. Läpparna kan faktiskt vara lite ljust läppglansrosa. De behöver inte vara knallröda, foundationbleka eller med märklig lipliner. Det är snart sommar, satsa på en sommarfräsch kvällsparty stil. Visa att du är en riktig kvinna, ingen kommer rösta på hon kärringen från sverige som tror att hon är 20!

Ta till dig av mina råd! Av vad jag hört av bidragen du slåss emot måste du bevisa dig själv. Det är massa låtar som är i samma stil och bättre. Alla låtar kan inte gå vidare. Vinna eller försvinna baby. Men jag tror på dig, Hero är faktiskt mer genuin än de andra bidragen. Och som Aftonbladet konstaterat så har du ju vinden med dig!



Här är vad jag tror kan bli årets skräll!



Klänningsdags!

Snart är sommaren här och absolut bäst klänning utbud hittar man på asos.com!
Spana in dessa godbitar!




image229

Säga vad man vill om Brittan

Men fan vad Believe parfymen är fin!

Luktade på den idag, kan nog tänkas bli en sommardoft! Skönt att ha en lätt och fruktig parfym, den påminde om någon god drink eller nåt, och flaskan är ju så bedårande. Titta bara! (grönt glas är ju faktiskt väldans snyggt)

image228

Banner

Den här gjorde jag för nån vecka sen. Tyckte den blev rätt söt faktiskt!



image227

Som alla redan vet: Jag är så jäävla bra!



image226
Idolkort:D


Vuxenpoäng!

Har bestämt mig för att öppna sparkonto på Forex, är ju väldans bra att lägga undan lite, plus att det är sjukt bra ränta(4,47%!). Så det blir ju en hel drös med vuxenpoäng tycker jag!

image224



Pannkakor!

Fan det blev riktigt gott! Hittade en sida som helt är dedikerad åt pannkakor. Så det blev några amerikanska pannkakor med banansmak, riktigt mumsigt. Till det lite ekologisk vispgrädde och ekologisk blåbärssylt. Jag är fan så jävla duktig. Vad gjorde du senast för moder natur, biatch? Nej just det din mamma gör dina pannkakor. I do my own gåttdam fryingpancookies! With echo-logiclal piskeflöd and bluebärs jam.

Okej verkligen dags att gå o lägga sig, suttit med tandborsten i käften jättelänge, det bildas väldans mycket skum...


Pannkakor?

Fan jag tycker ju inte om pannkakor men nu helt plötsligt har jag fått för mig att jag är sugen på det till kvällsmat. Kanske prova på amerikanska pannkakor? Gustav älskar ju sånt så han blir säkert glad... hm, nånting måste vi ju äta iaf!

Jag är så jävla bra!

Fan vad jag har varit bra idag! Först satt jag och svara massor i telefon, svara på jättemycket svåra frågor. Sen fick jag sitta själv i kassan! Första gången någonsin, shitmajgaad. I vanliga fall ska man tydligen sitta med sin "fadder" som kollr allt man gör hela tiden, men jag fick nöja mig med att bara bli dubbelkollad att allt stämde i slutändan. Är så jävla nervös att de ska säga imorn att jag räknat fel valuta eller nåt, skulle inte förvåna mig om det är världens differens i kassan. Kan lova att jag svettades också. Efter 2 timmar i kassan stank jag fanimej. Och då har jag absolut torr och deo på mig, med en tshirt under för att inte svetta ner skjortan. Blää alltså. Ska nog ta ett långt bad sen, lugna ner nerverna lite. Giza tycker också att jag är smutsig, hon ligger i mitt knä och slickar mig på bröstet, det gör lite ont, typ som sandpapper. Men det är väl salt och gott om man är en liten katt kan jag tänka mig.

IIh va kul det ska bli imorn, kanske får sitta i kassan hela dagen! Tänk så kul! Fast får nog ta mer absolut torr inatt i sånt fall.

Saknar min Gustav, han hade städat hela köket innan han gick till jobbet så nu tror jag att jag faktiskt älskar honom liiite mer. Det är så skönt att komma in i köket och bli bländad av hur rent det är.

Grapefruittajm!

Asså bah hallå alltså så jävlarna gott det är med grapefruit när man kommer hem från jobbet. I'm fucking loving it!

Hemma på lunch!

Fan va skönt att komma hem över lunchen, okej man får stressa gärnet men det är det värt, sitta framför datorn o käka som en gris. Myyys.

Beautiful Day

Fan vad jag är bra som orkar gå upp när klockan ringer(för fjärde gången). Ska nog ta och göra mig en riktigt lyxig frukost att smaska i mig eftersom jag har lite extratid nu!

Härligt väder ute idag, har bara 4 kvarter till jobbet men kommer bli en trevlig liten morgonpromenad i jämförelse med när jag skulle hem i regnet igår. Blä.

Nä om man skulle sätta lite fart med den där frukosten!




Jävla SKIT!

AAAH va irriterad jag blir på saker som inte fungerar!

Kom ju på att jag var tvungen att lägga upp kort på Giza från när jag badade henne häromdan, hon var ju så jättesöt, men nu fattar inte datorhelvetet att jag satt in korthelvetet i terminalen eller vad faaan man ska kalla det. GAAAAAAAAAAAH!

Tokyo!

Jag vill till dig kära Tokyo! Det är helt sjukt vilket coolt ställe det är! Ska Spara en hel massa pengar, åka dit med en tom väska och bara tokshoppa! De är ju verkligen inte blyga där, folk går ju klädda som dockor och tecknade figurer i stort sett. Sen har de ju massa larviga prylar som man inte behöver men inte kan låta bli att vilja ha.

Asiater är sjukt söta!

Får väl se om vi kommer utomlands i sommar, skulle va mysigt om man kunde ta en weekend i Rom eller en sista minuten till sol och bad. Det är ju så underbart att vara utomlands! Miljöbyte gör så mycket för välbefinnandet. Tänk att åka till typ Egypten, snorkla, sola, bada, äta god mat, slippa massa fulla turister, åka och se pyramiderna, rida kamel, åka sån ökenjeep...åååh så underbart! Blev erbjuden jobb där för 2 år sen, men sen så blev det massa oroligheter så det blev aldrig av. Åh bara jag får komma utomlands, gärna söder om Medelhavet så är jag glad! Men Grekland är ju inte fy skam det häller! Blir så avundsjuk på alla brunbrända lyckliga människor som kommer till jobbet med sina fickpengar som blev kvar från resan.


image223

Bröderna Schulman

Ser så jävla äckligt läskiga ut.

Dessutom verkar de vara lite som hormonstinna tonåringar i sitt sätt. Okej jag har inte läst en enda krönika av dem, men av de man ser i media och bilderna på dem får mig lite mörkrädd. Varför denna Schulman-hyseri?

Mer Lindwall åt folket!

Sex me up before you Go-Go

Varför vara hälsosam när man kan knulla 3x20 min i veckan för att må bättre?

Iof är det inga nya rön, men Aftonbladet(som aldrig ärsärskilt up to date, kanske därför de skapade det där 72000 man kan mmsa till så de får lite purfärska nyheter ibland) skriver om hur bra det är att ha sex för att slippa krämpor och grejer. Det fick mig att fundera och JA, det är fan kick ass! När jag bröt ryggen så var det halvt omöjligt att ha sex men inte fan stoppar det mig, enligt läkaren skulle jag ha sjukt ont första 2 månaderna, den värsta smärtan var nog borta på 3 veckor. Kan säkert ha med vuxenkramandet att göra. Dessutom sover man ju så sjukt bra efter lite läggdagsporr.

Mitt personliga tips för alla som vill må bättre och ha en väldans bra relation är att införa porrsöndag! Det behöver inte vara söndag, men för oss så passar det bäst eftersom vi är lediga och det känns som ett skönt avslut på veckan att ägna lite tid åt varandra! Man kan ju göra en heldag av det, gå på stan och införskaffa diverse prylar och tillbehör om man nu gillar sånt, annars finns det ju alltid spraygrädde(ja man ska inte ta ovispad grädde o hälla i sig typ en halvliter som en viss person jag känner gjorde! Jag nämner inga namn, hon skulle nog döda mig då:D) på konsum för en tjuga eller så. Bra för nybörjare. Eller så kan man köpa lite fina underkläder, eller varför inte utklädningskläder? Man kan ju leva ut lite fantasier om man nu vågar erkänna dem, men efter ett par porrsöndagar vågar man nog be om det mest kinky av sin partner. Lägg egot åt sidan och uppfyll varandras fantasier, sålänge de inte känns kränkande. Jag tänker tex. aldrig gå med på bajssex(fatta att folk tänder på att någon bajsar på dem??!)
Sen är det bara att ladda ner lite bra filmer, duscha, stänga av mobilen och mysa med inspiration från filmen.

Babysitters med Jesse Jane är ett bra tips, ni vet bra story som ger lite credability, inte bara pang på rödbetan.
Jag gillar inte filmer som är rakt på sak. Det är ju som en actionfilm utan story, bara massa explosioner, biljakter och skottlossningar, kul det vore o se, sitta där som ett fån o ba "ööh nu hänger jag inte med, alltså de sprängde ett hus, stack därifrån och ryska maffian jagar dem med värsta kulsprutorna i en fet cadillac, men vafan nu slåss de mot kineser? wtf? vem är han? varför har han en bortsprängd arm? och nu sprängdes hans bil helt plötsligt?!"
Nej tack, man måste ju ha en story bakom det hela. Man kan ju inte bara börja knulla helt utan vidare med kassörskan på ICA utan att låta tittarna få se vad som ledde fram till sexandet på rullbandet!


För övrigt att skriva på inköpslistan: Tickle her pink, det är fan kick ass, cirkus 169 kr på kondomeri Intima. Dunderorgasm i väldans söt tub, räcker urlänge och ger väldans mycket glädje!

image220



Spökhistorier

Haha okej kanske fel att skratta men ibland vinklar medier saker så roligt.

"
Två män hade samma hjärta"
En man tog sitt liv, hans hjärta donerades till en hjärtsjuk gubbe som blev kär i änkan. De giste sig och nu 100 miljoner år senare tog även han sitt liv. Det måste vara det svarta i hjärtat som levt kvar!

Ja så måste det vara! För övrigt en snabb uträkning: hon var 28, han 29 år äldre, 28+29=57, det var tolv år sen de träffades, 57+12= 69. Kanske kände han sig gammal och skröplig och tog livet av sig för den delen.

Wikipedia står inget om att hjärtan skulle bära med sig typ "onda andar", Wikipedia vet ju typ allt.

Förvirring

Nu har det hänt! Min bukfetma har gjort mig dement!

Skulle städa lite i köket när jag kom hem, höll på att slänga en vas, lägga ett kastrullock i besticklådan, lägga en sån stor tändare i kylen, tog en platt tallrik att hälla upp yoghurt i.. nej då var det dags att sätta sig vid datorn och varva ner.

Har varit jätteduktigt och städat massa på jobbet idag så jag tycker att jag inte ska behöva göra det härhemma också. Fick börja svara i telefon idag, tror ni inte jag fick världens konstigaste frågor som jag absolut inte hade en aning om hur jag skulle svara på. Kan lova att pulsen gick upp och jag blev alldeles svettig, så jag behöver ju inte motionera något idag.

Eller jo, jag vill dansa! Fan vad jag tänker mycket på att börja tävla igen, men jag vågar lixom inte, tänk om jag tappat massvis. Blä. Alla jag dansade med förut har ju hoppat över till eskilstuna nu också, så känner väl inte en kotte om jag går tillbaka till Lagers. Men jag har nog knappast tid att pendla till eskilstuna. Hitta en gammal lapp från när jag hade Jennie och Alvaro från BouncE som tränare ett läger, värsta coolt med deras autografer:P

Måste kissa!

Eko-logiskt

Fan jag känner mig så jävla bra!

Igår köpte jag änglamarks ekologiska ost. Idag köpte jag ekologiska tortillawraps från Santa Maria. Jag känner verkligen hur jag gör välden en tjänst, vad har du gjort för naturen idag biatch? Jusst det.

Sen diskuterade jag med min syster som inte förstår att jag dricker lightläskt, hon menar på att "man blir ju inte smalare av lightläsk" Nej, men jag bantar ju inte med läsken. Däremot undviker jag socker för att hålla nere kalorierna och få en jämnare insulinbalans. Dessutom är lightläsk godare. Visst vill jag bli smalare men det är ju inte mitt främsta argument att dricka light. Låt mig vara! Jag hatar när folk lägger sig i vad jag väljer att stoppa i MIN kropp.
Sen kommer ju argumenten att alla sötningsmedel är dåliga för miljön o blablabla. Fuck that. Jag har haft mens i typ 10 år, aldrig någonsin har jag ätit p-piller. Hormonen man pissar ut av p-piller är väl minst lika skadligt. Så jag tycker inte att det är mer än rätt att jag dricker 0,5-1 liter lightläsk i månaden. För övrigt köper jag ekologisk majonäs och mjölk. Mjölken skiljer ju bara en krona och majonäsen är godare(Kavli ska det vara!).

Sen när folk kommenterar vad man äter blir jag skogstokig på. Gustav vet att det inte är värt att diskutera min köttonsumtion. Jag tycker att det är etiskt rätt att ÄTA kött, även om jag tycker att det är sjukt hur uppfödningen går till. Men jag resonerar så att jag som människa är uppväxt på kött, van att få det protein jag behöver därifrån, att vi har den köttindustrin vi har beror på att efterfrågan och ekonomin i det hela är alldeles för sned. Om alla skulle sänka sin köttkonsumtion kanske vi skulle se ändringar. Men som det är idag bestämmer jag själv att jag äter kött när jag tycker att jag vill göra det. Återkoppling till ekologi, visste ni att köttindustrin släpper ut mer växthusgaser än bilindustrin?

En annan irriterande sak är när folk måste kommentera det man äter med typ "har du börjat banta?" om man skulle äta tex morötter till mellanmål. Måste man banta för att äta nyttigt som man håller sig mätt på längre än fikabröd?

Mitt bästa tips för en mer ekologisk vardag: ät balanserad kost så slipper du onödiga gasbildningar som kan irritera dig och din närhet. Köp en riktigt snygg cykel att ta dig fram på, inte bara en cykel utan en snygg så du kan skryta med den också. Byt vanlig mjölk mot ekologisk, kostar nån krona extra i veckan. Handla och ät säsongsbetonat, en riktigt god och matig soppa på hederliga svenska rotfrukter är ju aldrig fel. Dra ner på köttet, skjut en älg istället.

Nu måste jag börja med maten. Ekologiska wraps med vegefärs och grönsaker, mumma!

Tisdagskväll

Jaha då var jag hemma igen! Faktiskt inte helt utmattad som jag varit de senaste dagarna efter jobbet *woho*!
Dock höll jag på att somna på jobbet imorse, satt och läste hur olika transaktioner ska utförasoch fick ont i ryggen så satte mig i en fotölj istället, varpå jag med jämna mellanrum nickade till med huvet som trötta kattungar gör. Fast jag var kanske inte lika söt som kattungar är.

Idag har jag haft riktigt tunga uppgifter på kontoret! Kopierade upp häften åt alla anställda angående saker i butiken och sånt där, och det var 2-siders kopiering vilket kräver lite skills! Sen har jag skrivit i butiksnummret i säkert 200 foldrar.

Börjar lära mig det mesta nu, längtar jättemycket till att få ta en egen kassa!

Ikväll blir det tacos, det är så jävla gott, ååh nu saknar jag Anna Lööv, vi var världens bästa Anticimexsäljarpar. Hon brukar alltid säga typ sådär. Typ, "Jag ska köpa Absolut Päron, det är så jääävla gott. Jag har sålt 5 avtal, jag är så jääävla bra. Han bara glodde på mig, jag är så jäävla snygg". Det var tider det!

Sitter och pratar på msn med en gammal polare från gymnasiet som gjort slut med sin flickvän precis, så jag erbjöd mig att vara hans låssas distansförhållande flickvän, så han kan ljuga ihop en historia om sitt perfekta förhållande, på så sätt slippa känna sig så ensam. I utbyte mot massa dyra presenter, låssas eller inte, jag ska ha presenter. Hoppas inte Gustav misstycker dock. Jag är ju bara en väldigt generös person som låter andra få låssas att de har ett förhållande med mig, jag menar vem skulle inte bli lycklig av det. Fråga Gustav, han är nog lyckligast i världen. Speciellt på söndagar.




Trött Arg & Vresig!

ÅÅÅH, jag vill bara lägga mig på golvet, sparka skrika och gråta. Jag har så jääävla ont i ryggen, det ser ut som ett jävla bombnedslag härhemma, fick brev från försäkringskassan om att jag måste komplettera med massa skit som Alfakassan har, att det ska vara så svårt att få sjukskriva sig när man nästan bröt hela jävla ryggen. Och dessutom måste jag ha papper från försäkringskassan som de lovat att jag skulle få tillbaka eftersom jag inte kunde kopiera dem, utan de papprena kan jag inte skcika in skadeanmälan till mitt försäkringsbolag så jag får betalt för alla kläder som gick sönder o helvete. FAAAN jag är så aaarg! Och trött så huvet snurrar, och ryggen tar fanimej kol på mig nu!

Home Sweet Home!

Okej nu har jag inte bloggat på jättelänge! Måste verkligen ta mig i kragen och blogga mer i veckorna, nu blev det att vi åkte ut till Gustavs mor i helgen så blev inte så mycket bloggande som jag tänkt mig!

Men, detta har hänt:

Fredag
Jobbade till 18.30, så kom min älskling och mötte mig på jobbet... strosade runt lite på stan och diskuterade vart vi skulle äta, efter en sväng på ett fullsatt Asti, oinspirerande Highlander Inn så blev det till slut Poseidon, tänkte att där har de ju lite grekisk och gott... men det blev kebab respektive pizza av nån anledning ändå. Men det var skönt ändå, liten minidejt, satt i ett bås o snackade skit och lät någon annan laga mat för en gångs skull. Riktigt skönt. Gick förbi filmstan men det var ingen film värd att se där så vi bestämde att dra till biljardhallen, men jag ville gå hem imellan och byta kläder. Gått i "kostymbyxor" alldeles finklädd hela veckan, ville få ha lite mer avslappnade och personliga kläder på mig. Fast väl hemma kom jag på att jag var väldans trött o la mig i soffan en stund, vilket resulterade i att jag somnade typ direkt så det blev ingen biljard.

Lördag
Sov länge, gosade massor, bråkade lite om vad vi skulle göra i helgen för Gustav ville till sin mamma och jag hade glömt att jag sagt till mamma att vi skulle komma dit o massa, men sen enades vi till sist om att vi måste bli bättre på att planera helgerna. Så denna helg fick det bli hans mamma eftersom hans syster skulle dit och sådär, de träffas ju inte så ofta. Nästa helg får det bli min mor. Åkte ut på eftermiddagen och kom lagom till middagen, det är alltid bra:P

Söndag
Gustav har ju tvångstankar om fiske så han gick upp runt 7 imorse och stack iväg upp till sjön för att fiska, jag vaknade runt 10...drog mig en halvtimme innan jag smsa att nu fick han faktiskt komma hem igen. Så när jag satt ensam i köket och åt frukost kom han hem, och straxt efter ramla hela släkten in på te och kaffe.
Systern hans skulle ha massa ved, och eftersom Gustavs mamma och morbror äger skog så är det ju ganske smidigt att komma och hämta lite träd mot en mindre penning. Så medan de drog stockar och svärmor med karl o väninna jobbade nere i ladan som ska bli festlokal fick jag stå för maten. Gjorde sjukt god mat faktiskt. Skrivade upp kycklingfilé som jag brynde i salt, curry och rosepeppar. Sen hällde jag på en skvätt apelsinjuice och mjölk så det fick koka ihop lite, till det blev det ris och wokgrönsaker med lite sweetchili och starka kryddor, och så en yoghurtsås med mandarin och sweetchili. Fick massa lovord så egot expandera lite.
Sen fick vi skuss in till tågstation men kom dit en halvtimme innan tåget så då köpte vi godis o festis at gotta oss med.
Väl hemma var det bara att byata kläder och springa bort till Marie på tupperware party(JA herregud, det blir nog ett helt eget inlägg om det!), käka minibaguetter och araksbollar. Snacka lite skit, sen gick jag och Marie via affärn och sen fick jag äntligen komma hem och varva ner.

Känns som jag bara ätit hela dan men jag ska nog ta mig en skål glass nu faktiskt...

Då har man lärt sig nåt nytt idag med

Kom precis hem från jobbet, hann gå en sväng på stan innan de stängde och inhandla deodorant, hårskum och strumpbyxor. The essential så att säga.

Läste klart handboken idag, fick kolla lite hur kassan funka och sånt där. I övrigt inte så mycket mer spännande.

Min blogg har tagit en störtdykning i intressenivå, men får väl ta och blogga igen när jag är ledig!

Träffade Carin aka. Kakan på stan, hon skulle köpa mat. Och så fårgade hon om jag skulle komma på lördag... come dice? Var tydligen inbjuden på fest och jag hade sagt att jag skulle komma, fan jag är så jävla förvirrad. Marie undrade häromdan om jag skulle komma på hennes tupperwareparty på söndag, hade inget minne av att hon frågat, sen när jag rensade gamla sms hittade jag det... det är nog min bukfetma som börjar sätta sig på minnet.
nu är jag jättetrött i huvet. Ska se om jag kan skrapa ihop lite småpengar så jag kan springa ner och sola. Det behövs verkligen, min foundation heter typ ivory(elfenben), den är nästan för mörk för mig! Dessutom är det väldans skönt att bara ligga i solariet o ha det skönt. Mitt nya favoritställe öppnade vid strömsparken i höstas, deras solarier är värsta high-tech med voiceguide och aromatheraphy... ja hela baletten!

Men först en macka!

Bloody Sunday


Gårdagens bästa aprilskämt

Går till tjuvlyssnat.se
Där kan allt hända! Men att prinsessan Madeleine sitter på ett fik och diskuterar sex kändes lite misstänksamt...
Jag kan nog erkänna att jag inte fattade att det var ett skämt när jag först läste den, då blev jag mer VA? Nää är det sant? Så jag läste en gång till och tänkte att nej det måste nån ha hittat på och skickat in... sen kom jag på att det var första april och kollade kommentarerna, kände mig lite dum att jag först trodde på det:)

Nu ska jag ta och sätta på mig mitt ansikte och fixa håret så jag kan gå o jobba om en timme! A hard work-work.

Hardworking housewife

Fan vad jag är duktig! Gustav kommer vara skyldig mig massa massage när han kommer hem!

Jag har gjort en jättestor sats falaflar till honom, han är ju som sagt vegetarian och då är det bra att ha falaflar i frysen som andra Svenssons har scans broskfyllda köttbullar! Sen bakade jag en silverkaka eftersom jag hade äggvitor kvar från gårdagens Carbonara di Evelina. Men sen kom jag på att jag hade saffran kvar i kylen från min senaste skaldjursgryta så särskilt silvrig blev inte kakan. Provade att byta sockret mot sötningsmedel, aldrig bakat med sötningsmedel förr men engligt tillverkaren ska det ju va samma sak så det ska bli intressant att smaka! Sen la jag upp alla handdukar jag tvättade aldeles själv igår(igår var jag också jätteduktig), på skåpet så jag fick jätteont i ryggen, har kört två diskmaskiner och kelat med kissarna. Nu ska jag ta och koka på lite ris och göra en god dressing till karln kommer hem.


Första dagen på nya jobbet

och jag är helt slut!

natten till igår kunde jag inte somna förns vid 6 på morgonen... inatt var det samma visa men då somna jag nån gång efter 5 iaf, tittade på klockan sista gången vid 5.07. Usch jag hatar när man inte kan sova, än värre är det när man ska gå upp tidigt. Fick väl en sisodär 2,5 timmes sömn inatt, drack massa kaffe till frukost och satt och gäspade de första timmarna på jobbet. Sen runt lunch hade jag kvicknat till lite men sista timmen kunde jag knappt hålla ögonen öppna, lockan var såå tunga. Dessutom har jag spenderat i stort sett hela 8.75 timmar med näsan i en handbok om säkerhetsrutiner, våra tjänster, organisation och sånt där. Det tog aldrig slut, bara läsa läsa läsa, tryckt på gult papper, visste ni att gult och rött stimulerar hungern, det är därför så många snabbmatskedjor använder de färgerna. Jag var jättehungrig innan ajag gick hem, men bara jag kom ut i friska luften avtog det. Helt sjukt. Men men det är bara att gilla läget, blir nog samma veva imorn, är ju en hel del man måste kunna som medarbetare på mitt jobb.

Gick via Konsum och köpte glass på vägen hem, det tycker jag att jag var värd!
Lupin var jättearg på mig när jag kom hem, han är ju van att ha sin mamma hemma hela dagarna så hon kan släppa ut honom på balkongen och klia honom på magen. Dessutom glömde jag bort att jag sa till honom att han fick vänta med att gå ut tills jag kom hem när han gnällde imorse, så när jag kom hem och började påta i köket satte han sig bestämt på golvet och mjauade väldigt anklagande.

Ska se om jag orkar göra de förbannade falaflarna nu, är ju så trött!

22-års kalas!

*wiie* snart är det dags för födelsedagskalas!

Fyller 22 den 28 juni, och då lär det bli party av det kan jag lova! Temat är som tidigare nämnt ?Top Notch & Hot Couture ? fashion Show?. Har suttit och scoutat efter något coolt att sy till dess. Är väldans sugen på att göra en replica på en klänning från Nicky Hiltons kollektion. Den är heelt underbar, starka färger och väldigt speciell design. Gillar hennes kombination av nytänkande och klassiskt. Visst kan jag erkänna att man känner sig lite skeptisk till henne eftersom Paris inte direkt ger familjen ett gott rykte, men Nicky, eller Nicholai som hon egentligen heter har verkligen jobbat hårt för att slå sig fri från sin systers skugga. Och hon har lyckats riktigt bra. Måste dra till söderköping någon dag och kolla lite roliga tyger att leka med. Det är synd att det är så dyrt på Ag?s textil, därifrån köpte jag massa tyger till tävlingsdräkter när jag dansade, de har amerikanska tyger med hologramtryck som man inte hittar någon annan stans. Skulle vara kul att ha något sånt tyg i klänningen. Men vi får se vad jag hittar på.

Är lite splittrad över vad jag ska bjuda på, tårta eller cupcakes, tårta är ju födelsedagaktigt, men cupcakes är så sött! Kanske ska be Marie göra nån cool blomstergrej också. Hon är ju utbildad florist och riktigt bra på det där med detaljer. Vill ha värsta perfekta festen. Synd att man inte är rikemansbarn som de som är med i MTV?s My Super Sweet Sixteen. Jag menar hallå, först får de världens massiva fest, och sen en splitterny bil i modell BMW eller Mercedes av sina föräldrar.

 Om jag skulle ha alla pengar i världen att ordna min fest för skulle jag hyra en lokal i stil med kyrkan de hade i TeenVouge?s Young Hollywood issue, det som var med i The Hills. Sen skulle jag ha typ Justin Timberlake som musikunderhållning. Dansshow i modevisningsstil, massa olika tårtor i roliga färger och former. Martiniglas med drinkar i alla regnbågens färger. Fotobås och hoppborgar. Fatta vad kul att ta massa larviga foton och hoppa runt i en stor hoppborg på fyllan och villan till Justins Sexyback! I slutet av kvällen skulle det vara världens glitterkonfettiregn över dansgolvet, och självklart skulle alla gäster få välfyllda goodie-bags med kondomer och smaksatt glidmedel, massageoljor och ett par mjuka tofflor att byta ut klackarna emot i taxin hem. Upp med handen alla som skulle vilja gå på den festen!


Monday morning

Cpblogg, jaja för att inte missa att skriva så får jag väl skriva mina inlägg i word och publicera när de beslutar att låta bloggen hoppa igång igen.

 

Sitter och dricker lite te och filosoferar såhär på ?morgonen?, idag än min sista sova-till-12 dag skulle jag tro, förutom helgerna då, imorgon börjar jag jobba!

Ska ner i tvättstugan om en timme, har verkligen ingen lust till det, men vad gör man, kan ju inte gärna gå runt i smutsiga kläder. Måste få tag i nån att gå på stan med sen ikväll, men det lär jag väl inte få, äsch behöver ju inte storshoppa, får nöja mig med att köpa strumpbyxor.

Tror jag ska pröva att locka håret med nya locktången sen. Se om man blir något tjusig:)