Söndag och shopping med Meria

Idag har jag varit på stan med min Meria. MIN.

Fikade lite härhemma och snackade skit. Var hemma hos mamma igår och fick med mig en hel kasse gamla skor så rev fram mina rosa/vita seglarskor dagen till ära, dom är så jäklarns sköna! Fanns en hel del roligt att köpa om man hade haft lite mer pengar att tillgå, men eftersom jag inte vet hur min ekonomi ser ut närmaste månaden fick jag hålla mig i skinnet!

Blev bara IsaDora Cappuccino Quartet eyeshadow och H&M concealer idag. Min hud har blivit helt jättekonstig sen jag började jobba, är väl alla bakterier man träffar på hela dagarna. Usch ser inte riktigt klok ut nu. Men har beställt hem lite AHA-behandling som ska rensa huden, få porere att dra ihop sig och stimulera ny collagenproduktion. Ska bli spännande att se hur det funkar. Får nöja mig med den lösningen nu, blir en fraxellaser behandling i framtiden. Har världens ångest över hur min hud ser ut. Och den blir ju inte bättre av allt smink jag smetar på för att få den finare.

Men usch vilket härligt väder det var idag! Hatar att vi har balkongen i fel läge, skulle vara underbart att sitta i solen och dricka en islatte på balkongen nu! När vi var och handlade igår passade jag på att köpa Nescafés Redcup, det drack jag jämt när jag jobbade i Italien. Bara att blanda i iskall mjölk med lite sötningsmedel, löser sig som O'boy, så jäävla smaskigt. Och lite isbitar i för de riktigt heta sommardagarna! Blir ju mer kaffe i det hela än att spä vanligt kaffe med massa mjölk som man får göra i vanliga fall.

Ska nog ta och blanda till en nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback