Watch out Bitches of Stockholm - Evelina's coming to town.

Yääy. Då har man gått upp kl 4.15, duschat och smörjt sig i babyolja, laddat upp med proteiner och koffein. Nu jävlar ska det åkas till Stockholm. Jag älskar Stockholm, det är så mysigt. Ska vara viktig på ett möte först men sen är det bara jag och storstan. Lite som S&TC, fast det blir nog inte så mycket åka av. Eller vem vet? Tänkte bränna några timmar på stan och förhoppningsvis inte för mycket pengar. Även om Agent Provocateur butiken känns väldigt lockande:D Om det är något jag älskar så är det finfina underkläder. Gustav tycker inte så illa om det häller faktiskt.

Dags att sminka sig nu när min nya Lumene anti-agingcreme har sjunkit in ordentligt!



Do I love it? Jess.


Party-Party

Ja ikväll blir det klassfest för Gustavs klass härhemma, blir lite annat folk också eftersom jag också vill ha nån att leka med! Ska iväg o jobba om 45 minuter, lördagar är så sköna att jobba för de bara swochar förbi!

Måste ta o hitta något tjusigt att ha på mig till ikväll, gick en sväng på stan häromdan men jag hittade verkligen inget intressant. Får springa en runda till efter jobbet. I förrgår var
Miss Söderlund här och fixade mig snygg i håret med slingor och en välbehövd klippning. Var lite orolig att hon skulle göra en Anakin Skywalker(Turn to the dark side, mohahah) och klippa av mig allt hår, hon såg bra sugen ut. Men det blev bara en bit kortare som tur var, annars hade jag gråtit. Jag älskar att ha nyfixat hår, det är så mjukt och smidigt, måste nästan göra något snyggt tills ikväll(men det vet vi ju att jag kommer att orka).

På tisdag är det stockholm som gäller. Shit vad nervös jag är, helt ensam och övergiven i hufudstaden. Men min chef rita iaf en väldigt bra teckning åt mig hur jag skulle gå för att hitta rätt. Det är skönt att man blir omhändertagen. Hoppas det är bra väder för då ska jag passa på att glida igenom ZARA och TopShop innan jag åker hem igen, och kanske om man hittar någon bra inredningsbutik att köpa krimskrams i!

Nä men oj nu börjar jag få bråttom!

Babymaking

Var tvungen att härma Caroline och ta reda på hur våra framtida barn kommer att se ut.

Det hät är alltså vår blivande Dylan:


Sugigt

Nu är jag jättesjuk istället. Jävla skit. Tur att jag har Gustav som tar hand om mig iaf!

Vill. Inte. Jobba.

Jaha då vart det lite mer svirande igår än jag planerat. Börjde med lite vin här som blev lite vin hemma hos Gustavs klasskompis som blev lite cider på Palace. Ja så det kan gå. Nu har jag ont i huvet och är konstant bajsnödig, ni vet sådär bakisbajsig. Myys. Frukost blev lite jobbigt så tog mig bara en stor kopp kaffe, ska gå via affären på vägen till jobbet så jag kan få med mig något att äta sen och ännu mer kaffe att konsumera.

Idag lär bli lite körigt också. Är lite underbemannade och folk har en tendens att bara välla in då. Igår krashade vår server efter ett strömavbrott i hela stan så då satt vi med lite bekymmer och räknade allt för hand. Det fick man också ont i huvet av, hmm, det är nog inte alkoholen jag känner av nu, det är allt slagande på räknemaskinerna igår!

Men det är bara att jobba på, le med serviceleendet och tänka på pengarna som tickar in på kontot! Och i eftermiddag ska jag åka till mormor med fika. Usch vad äckligt kaffet blev. Fan va bitter jag känner mig dagen efter, måste jag rycka upp mig så jag blir sådär glittrande trevlig tills vi öppnar.

Nä nu måste jag sätta fart så jag bränner av kalorierna jag intog igår!

Yo Bitches.

Nä men usch va dålig jag är på det här med att blogga. Jaja nu sitter jag iaf och avnjuter min kalla morgonlatte, är insmord i babyolja och har det allmänt bra. Till frukost åt jag knäckebröd med Västgöta Kloster-ost. Det väckte lite minnen från när jag ock Gustav först träffades och han bjöd hem mig till sig efter en fest, då bjöd han mig på rostade mackor med sån ost på. Han var så söt. Men han ser bättre ut nu, han var lite som en oslipad diamant, men det har jag rättat till!

Igår var jag überduktig och var ute med Zion på en jättelångpromenad, var ute i över en timme iaf. Shake da fläsk. Jag ska bli FIT. Så det då.

Nu ska jag nog ta o fixa mig lite snygg så jag kan flörta med gamla gubbar på jobbet. Det är mysigt. Så Gustv får känna lite competition så att säga:D

-In high heels I feel closer to God.

Hejhej

Jaja jag skulle ju bloggat igår, men istället solade jag så jag brände sönder mig, sen var jag ute massor med lilla Zion på promenad, sen råkade jag spela Sims i några timmar också. Jag är fan besatt. Men fan va nice mitt hus blev. Ska nog ta lite bilder o lägga upp:P

Nu ska jag ut med lillkillen en sväng sen är det jobba hela dan som gäller. Blä hostar massa slem fortfarande. Känner mig übersexig!

Jävla snor.

Fan jag bara snorar och hostar, snorar och hostar, hostar och snorar. Blä. Vill ligga nerbäddad i soffan o titta på film men måste jobba, förlorar så mycket på att vara hemma när jag ändå klarar av att jobba även om det är jobbigt. Är lite rädd att skiten ska sätta sig i lungorna bara, sist det hände fick jag knarka astmamedecin konstant i två veckor för att kunna andas, kunde knappt ligga ner o sova för luftrören slemmade igen och jag hostade näst intill sönder revbenen. Det var fan inte kul. Nu har jag inte tid att vara sjuk häller. Jag ska ju börja dansa snart!

Jävla snor.