Party-Party

Nu laddar vi för fest gott folk!

VAd i helvete?!?

Ska jag ha på mig imorn?

Jag kan ju inte gärna gå naken i rosa pumps? Kan jag?

And here are my new darlings!

How frän is that?!

Omg! igen...

Har ni sett så fränt?!

Halloweenfest!

Det är ju typ tradition att vi har fest, men jag känner mig så tråkig i år, har ingen lust att klä ut mig eller engagera mig. Vill bara att allt ska vara fixat åt mig. Vill ha massa roliga dekorationer och sådär men blääh. Får nog bli lite tända ljus och sånt iaf, man kanske skulle säga åt gästerna att de måste ha med sig en varsin sak som är halloweeninspirerat så vi får lite känsla?:D
Fast jag är jävligt sugen på att ha fest! Woho! Vill ha mina nya fräna brallor, men de är assvåra att knäppa i nyktert tillstånd,skulle behöva tappa ett kilo eller två till imorn om jag ska kunna ha dem. De är typ supertighta med dragkedja i sidan. Fan jag vet inte vad jag ska ha på mig, förutom mina nya heels!
Ska man göra bål eller?

OMG.

Flickor, vi ska på Otten 20/11!
Nelly.com har High-Heel fest! Första 99 får ett par skor från senaste kollektionen, de 200 första får en välfylld goodiebag. Jag kommer köa i en vecka!

Baby byebye

Imorn har vi ingen liten hund längre:( Hans andra mamma kommer ikväll och åker med honom till Malmö via en utställning i Växjö imorn.
Kommer bli tomt, och jag kommer bli fet. Maria för fan nu får du se till och dra ut mig!

I wanna do Las Vegas!

När vi var i Stockholm spelade de den här hela tiden.
Igår sjöng jag påden hela dagen, när jag fått den ur skallen så spelade de den på Greek.
Den är fan asbra:D

Miss E&V does Stockholm!

Morgonpigga och glada - mot Stockholm!

 

Frukost på Waynes med lite Vougeläsande för att inspirera shoppingen!

 

Efter några timmars expresshopping där tyvärr kameran glömdes i väskan gick vi på utbildning. Fick efterlängtad fikapaus med mega muffins och halvgott kaffe. Hade skippat lunchen till fördel för shoppingen så vi mumsade i oss rätt bra!

 

Höll på att missa tåget men vi kom precis när det rullade in på perongen, trängde in oss med alla våra påsar och påbörjade resan hem!

 

Väl hemma hade Gustav fyllt lägenheten med tända ljus och fixat sushi, så vi hade myspys!

 

 


Dear Cecilia

I'm just quoteing!

Blä

Varför kan jag inte koppla in kameran i datorn?

Onsdag: känns så jävla bra!

Vaknade, alltid senare än tänkt. Var ju uppe vid 5 igår, la mig 21.30 sen slocknade jag innan jag hört första stavelsen i ljudboken. Sov som en stock, snoozade 45 min, somnade om närjag stängt av klockan, gick upp 40 min senare, tog en kort sväng med Zion så han fick kissa o bajsa lite. Kom in, vägde mig, woho!
67,8kg!

Som vi rände runt i Stockholm igår är det väl inte undra på! Typ 14000 steg shopping, blev frukt och muffins till lunch och mådde illa på kvällen så bara 3 bitar sushi och en liten skål flingor med mjölk slank ner.
Känner mig lite tung i huvet idag, fortfarande snorig, hade velat köra ett svettispass ikväll men vet inte hur bra det är med allt snor i huvet:/
Mumsat i mig massa fukost och en stor kaffe nu, tagit mina vitaminer och omega-3, ska ta och sminka mig lite och sätta mitt smutsiga hår i en tofs sen är det bara tillbaka till kneget som gäller. Hoppas kunderna är snälla idag. Är lite pepp efter utbildningen igår. Känns som jag fick lite mer kött på benen efter att de förklarat hur man ska tolka lagar och hur man själv måste tänka. Det är ju fan inte lätt att vara bankman.
Men summa sumaro. Känns bra. Till helgen: Fest!

Slut

Kommit hem från Stockholm, åt Sushi men det vände sig i magen så får bli flingor till kvällsmat, har shoppat och varit produktiv på utbildningen.
Shit jag orkar inte tänka.

Worst girlfriend ever

Loggade in på MSN för ovanlighetens skull, min gamle vän Danni var också uppe med tuppen så vi diskuterade livets kåserier och annat otroligt viktiga saker. Men när det väl kom till kritan - Vad gör Danni? - VAD GOER DANNI? Han lämnar mig till mitt öde. Fuck it. Hela dan är förstörd.
När jag sitter här och håller på att klappa ihop över dagens viktigaste beslut. Då går han och äter gröt. Havregrynsgröt! Bitch, you ain't doing that to Moi!
Skäms!
Och frågan kvarstår: silver eller guld accesories? OMG.

Gaah

Var i helvete är min braiga mascara??

Ladies, please don't panic

Min vän Theresia är för söt.
Hon är ungefär två mjölkpaket hög men kan brusa upp till Eifeltornet ibland. Chattade med henne ang. vår Halloweenfest en stund igårkväll men sen skulle jag ut med Zion och satt inte mer vid datorn.
Nu såg jag på följande på Facebook:
Theresia Blablabla > Marie Blablabla:

Duuu. Jag får panik, vad ska jag klä ut mig till?

No worries darling.
Så länge ingen överglänser mig!

Nattinatti

Myser ner i sängen med ljudbok och spikmatta nu.
See you tomorrow darlings!

Helgen som försvann

Vad hände med helgen föresten?
Shoppade med Carro i lördags, hittade mycket fint men höll mig i skinnet! Avrundade med en kaffe på Waynes. Åh I love Waynes. Carro är rik nu så hon bara shoppar loss. Jag är vuxen och har massa räkningar.
Dessutom ska hon skaffa sig en ny älskare, jag vill också ha en. Hon ska ta sig en Roland. Men Roland ville inte ha rosa rattmuff med matchande bältesskydd. Jag vet inte om jag gillar Roland.
Jag vill ha en Bianchi. En riktig italiensk hingst. Mmmm, det skulle inte vara helt fel att få känna den kraften mellan benen.


Postergirl

Fick bilderna från fotografen idag. Shit.
Han hade gjort ett montage som en gruppbild, självklart hade han tagit enda bilden på mig när jag har stängd mun och dubbelhaka. Gaah, men chiefen var inte häller nöjd med sin bild där hon "ser ut som en julgris, stoppa ett äpple i munnen på mig och lägg mig på julbordet bara" så kanske blir lite omdirigering. Marknadsavdelningen hade också knåpat lite och vi kommer sitta på en sexig folder i framtiden. Den foldern kommer inte vara att leka med. Grr!
Haha.
Alla såg lite roliga ut på bildena, Johanna såg helt chockad ut på en av sina bilder och Anna-Karin som en nattklubbs-bouncer. Gosia var glad att hon slapp vara med och gjorde narr av oss istället.
Imorn får jag jobba hårt på poserna, det är så mycket paparazzis i storstan:/

Summerlovin

Saknar sommaren.









Feeling Good!

Dan har gått fortare än jag trodde den skulle göra. Har betat av lite på min internutbildning, varit supertrevlig mot kunder och så kom lilla Andi och hälsade på! En riktigt bra dag, även om jag blev lite röd om öronen:D
Som sagt, Stockholm imorn, budget på 2000kr. Kommer inte hitta ett piss. Slår aldrig fel. Bajsbajs.
Men jag och Vickan kommer ha superkul tror jag. Har laddat upp med en Vouge-tidning och lite äpplen tills imorn.
Fan vad jag är sugen på soppa. Åt soppa när jag kom hem, men hade bara en påse kvar så blev inte riktigt tillfredställd. Anna-Karin hade en kund som jag dubbelräknade pengar åt, han luktade tomatsoppa så jag blev helt besatt av att hälla i mig massa soppa när jag kom hem. O så var mina varma koppen typ slut. Det är fan förjävligt. Men jag är inte bitter för det! Imorn blir det ju sushi-maraton!

Last week of october

Fy fan vad fort det går, nyss var det Augusti och vi cyklade i Italien. Får en klump i magen när jag tänker på det. Nu är det bara mörkt och blött ute.
Gick morgonpromenadmed Zion längs strömmen förut, han tyckte också att det var uschligt och blev jätteglad när vi kom hem igen.
Veckan ser ut som sådan: Jobb idag, Stockholm imorn, jobb på onsdag, agentbesök för jobbets räkning på torsdag och sen är det fredag och jobb igen.
Måste tränga in ett Friskispass och gärna ett klätterpass också. Har inte varit o klättrat på hur länge som helst! Körde 5 km på motioncykeln igår, snitta på typ 32km/h. Hur skönt som helst, gjorde 200 situps på pilatesbollen och typ 50 bicep och 30 tricep övningar. Sen kom mamma och bror Daniel med chokladbiskvier och äpplepaj från Lindahls Konditori. Det är ju för jävla gott men jag nöjde mig med bara biskvin. Usch inga såna dumheter mer! Iof ska ju jag o Vickan till Stockholm imorn och då är vi ju i ett annat postnummer och då räknas det ju inte...
Måste få igång träningssuget igen. Börjar komma smygandes nu när man varit sjuk ett tag och haft typ noll aktivitet. Zion åker till Malmö på lördag morgon så då får jag ta mig i kragen och sitta på motioncykeln på morgonen när jag inte har honom som drar ut mig.
Nej ni, inte har jag tid att sitta här o dravla! Jobbelijobbet kallar. Fan vad jag skulle vilja jobba på typ lager o slippa göra mig snygg på morgonen! Ha ett par cargobyxor och en mysig t-shirt, håret i en rufsig tofs och kanske bara lite mascara. Plus att jag skulle få ut betydligt mer i lön. fan man kanske skulle knäcka extra, köra nattskift på lager plus heltid på banken. Då jävlar skulle jag vara rik!

Gaah

Orkar inte blogga.
Jävla internet segar som fan, tar en miljon år att logga in ju.

Take that

68,2

Listen to Facebook

Facebook tycker tydligen att jag och Maria inte umgås tillräckligt mycket.
Får nog återuppta kontakten med henne.

"anatidaephobia"

Rädslan att vara iakttagen av en anka.

Lördagsescapades

Sitter och väntar på Carrobarro, ska gå på stan och vara lite girlygirly. Måste köa nån ny bh, kanske ett par jeans, och tydligen ett par nya vantar för nu kom Zion med mina i munnen. Jippie.
Drog på mig mina Vagabondstövlar förut. Det är nog bästa skoköpet jag gjort, haft dem i typ 3 år, syns knappt, hur sköna som helst, för att inte tala om snygga. Glömmer bort att använda dem, när de var nya använde jag inget annat.
Till det blir det jeans, vitt linne, en rosa glittrig bolero, silversmycken, en oversize rosett i håret och min bikerjacka. Känns bra!
Nä nu måste jag snyta mig!

How to fool the Evelina

1. Sänk priset på godiset till 39.90kr/kg
2. Ha en supersöt burk att hälla godiset i
3. Mission Completed
Fan föll ju pladask. Kunde ha låtit bli om bara nummer 1 eller 2 hade varit med i beräkningen men tillsammans var de oemotståndeliga! Så nu har jag en söt burk! Och en tjock mage...

Best fridaynight ever

Igår efter en hård arbetsvecka och hård storhandling sjönk jag ner i soffan med godis, rödvin och GG. HUr jävla bra som helst!

Pimp my pet!

Funderar på att göra en make-over på Lupin.
Från katt till panda!

Jippie.Typ.

Idag går mina modelldrömmar i uppfyllelse!
Eller typ. Ja vi ska fota oss med jobbet men det är ju för en reklamkampanj så jag kan ju skriva poster-girl på mitt CV nu!
Men det är fan inte lätt.
Gick upp typ suupertidigt, noppade ögonbrynen eftersom jag inte orkade vaxa dem igår, fy fan vad jag hatar att noppa. Sen skulle jag duscha och raka benen, bytte till nytt rakblad - glömde detta och tog i som fan eftersom jag var van vid det slöa bladet. Vilket resulterade i att jag skar bort en stor hudflik som blödde och blödde. Usch.
Sen var jag tvungen att stryka uniformen! Eller ja skjortan iaf, men annars kan man stryka lite på kragen och armarna för man har ändå väst över. Idag ska vi bara ha blus o kjol så då var man tvungen att stryka hela. Fy fan va jobbigt!
Men nu har jag ätit en ordentlig frukost och ska göra mig supersnygg! Har mojsat in massa Tigi Bedhead i huvet, och värmeskydd från Phc, man måste ju vara grundlig. Och använt min färgade dagcreme dagen till ära. Är ju blek som ett as.
Nä nu måste jag nog skynda mig!

Prinsessa på besök!

 

Igår hade vi storfrämmande! Självaste Prinsessan Thelise var här! Med sin mamma Milla! Har ni sett något så sött? Jag är kär.

 

Myste och åt äpplepaj. Bra skit alltså!


Ban early mornings!

Usch, jag är helt väck, råkade nollställa väckarklockan men som tur var vaknade jag innan katastrofen var ett faktum. Usch det är jobbigt när man gör sånt när man har öppning på jobbet.

27'e åker jag och Vicky-E till Stockholm, även detta i ottan, men det finns en plan!
Vi är framme 9.09, vi hinner reka området och hitta ett mysigt fik där vi insuper kaffe och lägger upp vår shoppingstrategi. Kl 10 shoppar vi! Runt lunch tittar vi in på sushibuffé på Kungsgatan och sen runt 14 blir det utbildning.

Fan nu har jag sagt att vi ska shoppa för många gånger, vilket betyderatt jag inte kommer att hitta ett skit! Fan.

Pimp my ride

 

Gustav fick i uppdrag att göra slingor igår, fy fan vad tråkigt det är men mitt hår såg inte riktigt klokt ut! Men nu är det blonda hårsvallet tillbaka! Blev bara 2 småställen som måste rättas till. Ja han har ju bara gjort det en gång förut. Och folieslingor är lite meckigt.

 


Jag förstår inte

Dagens pucko!

"Tingsrätten trodde inte på mannens förklaring att överlämnandet av pengarna bara var för att göra honom själv lugnare och inte alls skulle uppfattas som en muta.
"

Inte fan skulle jag bli lugnare av att ge bort 9000spänn och riskera att kugga ändå.

Tisdagsfunderingar

Gick bra igår på jobbet, en av våra söta stammis-tanter gav mig massvis med beröm för mina stora örhängen och tyckte minsann att de var de tjusigaste jag nånsin haft på mig! (Ja jag brukar ha lite olika kreationer i öronen, har man uniform får man ju liva upp med något!).

Fick in lite nya bankkunder, råkade glömma en kunds legetimation i kopiatorn, bråkade med scannern, räknade pengar. Ni vet det vanliga!

Blir väl ungefär samma idag, ska försöka hålla mig på god fot med kontorsmaskinerna.

Imorn kommer Milla och lilla Thelise hit! Får se om de drar med sig pappa också, ska bli jättekul att ses! Har ju bara träffat henne när vi sprang på varandra på Willys för nån vecka sen, och när hon har varit på snabbvisit på jobbet.

Ska försöka få håret slingat ikväll också, blev inte av igår, hade fullt upp med tvätten o sådär. Kanske baka något gott till fikat? Usch min utväxt är för grotesk, nu när håret inte är solblekt så blir det ännu synligare. Var ju sugen på att färga håret brunt men nu när alla andra gjort det vill jag fan inte. Fucking Blondinbella förstör för mig!

I love this!

Jag älskar den här bilden fan!


Tissel&Tassel

Spanade just runt på Facebook och såg en mycket intressant sak. Jag har ju vetat att de skulle hända förr ellersenare, men det var ändå konstigt att se.
Men jag är ju sjukt mycket snyggare så det är lungt:D


Helgen i bilder

Tacos!

Duntofflor på bleka, håriga och blodiga ben!

Mer tacos!

Pojkvänsträning i lydnad

Giza i högform!

 

Trots sjukdom känns det som det var en bra helg!

Nu väntar jobbet!

 


Har man inte råd att åka på semester

Så kan man ju slänga ihop en Indisk gryta!

 

Wokade grönsker och nerskivade quornfiléer.

Gjorde en kryddpasta på hela skalade tomater, 2-3msk jordnötssmör (annars kan man ta typ 100g cashewnötter och mixa med lite olja), ½msk röd currypasta, salt, cayennpeppar, spiskummin, garam masala, kanel, curry och till sist en bit färsk ingefära. Mixade det i blendern tills det blev en jämn tjock smet.

Öste över grönsakerna och quornet och lät steka ett tag.

Sen spädde jag med kokosmjölk - ekologisk såklart!

 

Et Voila!


Taking time for your pet

 

Stackars Zion, både mamma och pappa har varit sjuka till o från i över en vecka vilket gjort att det inte varit allt för roligt att vara hund. Promenaderna har blivit kortare, inget busande och väldigt låga toleransgränser.

Deti sin tur har gjort honom understimulerad och bråkig när vi träffat andra hundar. Igår hade jag riktigt dåligt samvete så jag drog på mig massa varma kläder och gick en rejäl långpromenad där han fick sniffa på allt. Första hundarna vi mötte blev det ett utbrott över men sen när vi mötte hundar markerade han bara att han var där. Jag behövde också motionen kan jag lova. Eller mer den friska luften. Har varit helt seg i huvet och råsslig i halsen nu sen i torsdags men igår var jag mycket piggare framåt eftermiddan.

När vi kom hem lekte vi agility i vardagsrummet, fick en agilitytunnel från Royal Canine när vi köpte foder sist. Den har varit lite läskig så han har inte velat leka med den, men igår kom han på andra tankar när mammahade massa godis i fickorna! Vi höll på som idioter i säkert en timme och springa fram o tillbaka i tunneln, hoppa över en pall och busa med bollen.

Lupin blev ju störtintresserad när han såg att det fanns godis att tjäna så han trippade nöjt igenom tunneln och visade att han minsann också kunde!

Blir nog lite tunnellek ikväll också, jobbar sent men inte till stängning iaf så ska hem o ha tvättstugan sen. Gäller att hålla igång. Måste ju gå mina steg. har inte blivit många senaste dagarna, igår kom jag upp i typ 8000 iaf!

 


Dagens mysbild!

Men titta bara så mysigt!

Hade de varit syskon hade haft en våningsäng!


Cykelsemestern i bilder!

Finns nu på Facebook alla vänner!

Viva l'Italia

Prolog:

En morgon vid köksbordet, i slutet av mars tror jag att det var, kläckte jag helt plötsligt ur mig: vi kanske skulle åka på cyckelsemester?

Gustav som propagerat för detta sedan vi träffats blev ju självklart eld och lågor.
Min största motivation var att få fart på fläsket och bli lite fit - as usual.

Kan ju inte direkt påstå att vi planerade så mycket, förutom att kolla på vart vi skulle åka, först hade vi en tanke om Spanien, men valet föll på Italien då jag ändå kan några ord italienska. Och så är jag Italien-frälst.

 

Den 10 augusti 2009 skulle det bära av. Nervös som ett as. Kvällen innan kändes det på riktigt för första gången. Vi satt hemma hos min syster som bor i Oxelösund 20 min från flygplatsen. Det fanns ingen återvändå nu.
Hade mäkta svårt att somna på natten, hela kvällen hade gått i ultra-rapid. Så kom morgonen, hade glömt att fixa benen så lånade syrrans veet, man kan ju inte vara klädd i cyckelbyxor i 3 veckor med grobianben lixom.

Det regnade. Hade sett på SMHI att det var dåligt väder i Venedig också. Vår första anhalt, jippie. När vi boardade planet, uppbunkrade med varsin baguett, loka, godis och en Rocky-tidning hade regnet lagt sig. Kändes nervöst. Planet skulle med största sannorlikhet krascha.

2-3 timmar senare ser vi lapptäcket som utgör norra italien söder om bergskedjorna. De var varma och gulbeiga. Vi hade överlevt!

Fick våra väskor som såg mäkta suspekta ut, ja vi hade lagt våra cyckelväskor i svarta sopsäckar för att skydda dem under transporten. Cyklarna kom ut sist av allt, helt öde i ankomsthallen. Släpade ut de gigantiska paketen, folk kollade lite snett på oss. Sen var det bara att ställa sig och montera upp skiten! Pedalerna och styret var tvugna att återmonteras och väskorna skulle fästas, lite bök senare var vi redo att bya om till cyckeluniform!

 

 

 

Vårt första äventyr var att hitta ut ur Treviso, helt omöjligt att få tag i en karta så vi fick följa vägskyltarna - som i det här fallet bara ledde till autostradan. Körde in mot stan och hittade en liten trevlig butik där vi köpte vatten. Fy fan vad gott det var. Från snorkalla regniga Sverige till detta underbart varma och torra Italien. Trampade på och såg fler och fler skyltar mot Mestre och Venedig!

 

 

Irrade runt inne i Mestre ett bra tag innan vi hittade bron över till Venedig.
Bron i sig var ett actionstycke. Hur tung trafik som helst, vi hade en smal smatt skyddad cykelled med heltrasig asfalt. Well det var iaf en cykelled. Tyvärr gick denna inte hela vägen fram till stan så sista biten var lite av en nära-döden-upplevelse, ja det trodde vi då iaf - hoho så fel vi hade!

Tog en paus på bron och bara insöp att vi nått dagens mål! Nu var det bara att komma in i stan, leka turister och ha det bra!

 

 

Nog var vi i Venedig allt! Kanaler, broar, turister och svindyr mat, till en förbannelse!
Okej det är ju en jättemysig stad, men nån timmes vandrande genom de trånga gränderna räcker gott och väl. Dessutom hade jag en besynnerlig huvudvärk hela dagen... något som skulle få en förklaring senare på kvällen!

 


Cykelsemestern

Okej jag har ju helt lagt det på hyllan!

Fan måste ju redogöra om vårt stora äventyr! Men nu ligger bilderna lite otillgängliga. Kan kopiera några jag lagt på Facebook och skriva lite till!

Så jävla lessigt alltså

Fuck it.

Maria det jävla aset har inte gett mig present. Det var fan hon som upplyste mig om att man ska få present på sjuklingsdagen. Men inte fan har jag sett några förbannade presenter.

Du är en falsk bitch Maria! Jag borde ha anat att du bara hade varit ute efter mitt kändisskap när du började prata om att bli Paris BFF istället.





And one of these!

 

Dubbla bildskärmar, perfekt för egobilder!


Gotta get me one of those!

Med plats för tio, inbyggd grill och parasoll!

 

How awsome is that?!

 

Men får beställa hem den i rosa, deal or no deal.


I'm gonna be a lonely kitteh-woman.

funny pictures of cats with captions


see more Lolcats and funny pictures

Soffmys

Usch, jag behöver frisk luft.

Det behöver Zion också. Men jag har tyvärr blivit vampyr.


Coffeelovers - take responsibility

Som många andra avnjuter jag gärna en kopp riktigt gott kaffe när jag är ute och shoppar, lite varagslyx sådär.
Jag gör ett medvetet val när jag väljer vilket café jag går till. Numera dricker jag bara på Waynes Coffee, där är allt kaffe som serveras märkt med Rainforest Alliance - det är som ett certifikat på att kaffet kommer från ekologiska odlingar som värnar om både miljö och djurliv.
Igår såg jag en dokumentär om just ekologiskt- och fairtradekaffe, i USA har en organisation lagt fram ett förslag på att allt kaffe som serveras i offentliga sammanhang ska vara certifierat på ett eller annat sätt.
Det är fan hur bra som helst!
Idag är det en överproduktion på kaffe, vi häller i oss kaffe som kommer från bönor som besprutas med alla möjliga kemikalier. Om vi skulle gå över till ekologiskt kaffe skulle överproduktionen minska, bönderna skulle få mer betalt för sina skörder, vi skulle få högre kvalité på kaffet. En win-win situation helt enkelt.
I dokumentären tog de också upp det här faktumet, en bonde visade upp sin odling, där han hade friväxande kaffeträd som skötte sig själva, han behövde inte gödsla eftersom löven som fallit till marken förmultnade och gav ny näring åt träden. Förut hade han fått lika dåligt betalt för sin skör eftersom han inte visste att det klassades som ekologiskt, han visste inte ens vad ekologiskt var innan en kaffeköpare informerade honom om det. Numera får han 3 gånger så mycket betalt för samma kaffe.

Om vi skulle ha en lag som säger att allt kaffe som serveras offentligt måste vara certifierat betyder det även att alla arbetsgivare skulle behöva servera ekologiskt kaffe.

Fråga nästa gång du tar en café-kaffe - vilken sorts böna får du?


Ekologiskt kaffe är förövrigt mycket godare!



Being the econimist I truly am

 

Hittade mass onödiga söta saker jag inte behöver igår när jag var på stan. Och inte fan köpte jag dem! Hurra för mig! Det är ju faktiskt finanskris och lågkonjunktur. Därför ska man hålla i slantarna.

Men vänta ni bara.


Breakfast makes me happie

Jag älskar tamefan croissanter!

Och kaffe - well duh.


Now I can't breathe

Fan. Helt tjock i lungorna. Känns inte bra gott folk.

Har mumsat tacos och chips som en amerikan, sett på The Reader, hånglat lite med Gustav. Men inte fan känns det bättre.

Usch.

Höstinspirerat i vardagsrummet

Myselimys med doftljus och fluffiga kuddar!


Fuck you winter - I'm ready for you!

 

Take that!

 

Är mäkta nöjd med dagens fynd!

Ett par stickade strumpor sitter aldrig fel så här års!

59.90 på Lindex!


Tips för inredningsintresserade!

Missa inte den galet intressanta Lovely Listing.
En sida full av inspiration!

Take that Dr.What'syourface!

grover


see more Lol Celebs

Who's your stylist?

marvin the martian and daffy duck


see more Lol Celebs



Jag kanske skulle bli stylist?!

OMG!

Måste.

Måste.

MÅSTE HA!


Halloween...?

Hur gör vi?

Fest hos oss som vanligt eller?




Funderar på en jävligt het outfit iaf, tänk läderbögen i Village People...


I wanna put my danceshoes on!

 

Så förbannat bra!

 

Blir helt glad och danssugen!

Woho!

 


Its complicated
It always is
That’s just the way it goes
Feels like I waited so long for this
I wonder if it shows

Head under water
Now i can't breath
It never felt so good
‘Cause i can feel it coming over me
I wouldn’t stop it if i could

When love takes over (yeah-ah-eah)
You know you can’t deny
When love takes over (yeah-ah-eah)
‘Cause something’s here tonight


Give me a reason
I gotta know
Do you feel it too?
Cant you see me here unoverload
And this time I blame you
Looking out for you to hold my hand
It feels like I could fall
Now love me right, like I know you can
We could lose it all

When love takes over (yeah-ah-eah)
You know you can’t deny
When love takes over (yeah-ah-eah)
‘Cause something’s here tonight

When love takes over (yeah-ah-eah)
You know you can’t deny
When love takes over (yeah-ah-eah)
‘Cause something’s here tonight
Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight

Dinnerplans

Blev lite ihopkok av vad som fanns hemma, en ensam liten laxfilé, vitlöksstakt quorn, lite kokade rödbetor, ungsbakad kålrot, potatisklyftor, avokado, sparris, paprika och så lite bearnaise.

Fy fan vi låter som amerikaner. Bara massa vitt bröd och 2l cola som fattas.

Best friday ever!

Okej kanske var jag lite ironisk där.

Fortfarande sjuk, omåttligt uttråkad, snorig i hela huvet.

Nej fy fan! Man kanske skulle börja knarka?

Eller åtminstånde ta sig en kopp kaffe?

That's doctor ain't welcome

Ytterligare en gång bubblar det upp nyheter om att Dr Phil är ett pervo. Well, jag misströstar inte det. Kolla på honom!

 

Jag har verkligen inget till övers för denna människa. En halv minuts gluttande på hans förbannade tv-program ger mig migrän. Hans konservativa synesätt är ju stenåldersdumt. Han spär på sneda jämställdhetsideal och tappar mer och mer trovärdighet varje gång han går utanför sitt riktiga yrke. Såg nåt program där hans fru blev utfrågad om hur han var som make, och man fick se när han skulle försöa göra en chokladtårta. Oj så hemskt dålig han är på sånt, gud så charmigt fnittrade alla hemmafruar i kör. Men vad i helvete har det med att han ska vara psykolog att göra?

 

Hur sjuk jag än skulle bli, skulle jag fan aldrig konsultera honom. Och om jag skulle göra det, då är jag redo för the cookoo-nest.


Män som hatar kvinnor

Såg filmversionen av Stieg Larssons fruktansvärt välarbetade bok.
Jag älskade boken, så rå, så djup, så mycket nyanser. Man lärde känna karaktärerna, de gör konsekvanta val genom boken, man förstår varför, det är vändningar som man inte väntar sig och helt klart en perfekt bok attgöra film på. Har ni inte läst boken, gör det innan ni läser resterande inlägg så slipper ni spoilers.

Men vad i helvete händer?

Filmen är en snabbresumé av boken, med kompromisser, avskalningar och fruktansvärt dålig karaktärefterlikning.

Jag ärså jävla besviken. Det kunde ha varit en riktig bra film. Men den bara kraschlandade.
Valet av skådespelare kändes jättemärkligt.

För mig är Lisbeth inbunden, hon är aggresiv på ett tyst sätt, hon skriker inte åt folk, hon får dem bara att känna sig illa till mods med sin tystnad. Hennes relation till Palmgren är en viktig del i historien, han var en av de personer hon litade på, hon trodde att hon förlorat honom, hennes hat mot myndigheter har en förklaring i boken.
Folk misstar henne ofta för yngre än vad hon är, i filmen har hon perfekt svart sminkning. Hon ser välpolerad ut, inte härdad av sin förflutna som boken säger.
Förmyndarens roll är också alldeles för hastig, hejhej, här är en ny förvaltare, hoppsan han är en äckelgubbe också! Man får ingen förklaring alls.

Mikael Nyqvist var väl det naturliga valet som Blomqvist. Eftersom han är den ända kända skådisen förutom Persbrant som passar för en så tung film. Skit i att hitta en ny talang.
Blomqvists relationer med både Cecilia och Erika berättar mycket om hans karaktär, men i filmen är de bortstrukna. Man anar bara något när Erika blir upprörd över att han ska flytta till Hedestad. Blomqvist brottas med sina tankar och har länge Cecilia som misstänkt. Också det struket.

Peter Haber som Martin Vanger är ju fan ett totalt stolpskott. Han är alldeles för förknippad med Beck, hans trovärdighet är noll.  

Utredningen av mordet är betydligt mer invecklat och svårt att ta sig igenom, dessutom är det en hemlighet att det är mordet Mikael utreder. Officielt skriver han en familjekrönika, vilket får släkten att opponera sig.

Wennerströmaffären är också en viktig del i sig. I slutet får man se att han skriver något och Lisbet har stulit pengar. WTF? Man får inte reda på vilken stor roll i allt Wennerström har, hur Lisbet avslöjar honom och samtidigt tömmer hans tillgångar och släpper honom i händerna på maffian. Wennerström är grunden till att Mikael tar jobbet i Hedestad, i ett hopp om att få revanch, något som Henrik Vanger lockar med för att få Blomqvist att jobba för honom.

Men slutet upprör ändå mest, i boken väljer Blomqvist att vara tyst om tortyrkammaren, för att de Vangerska hemligheterna inte ska slippa ut. Det är något han våndas över, och beslutar att aldrig göra igen. Vilket kommer igen i "Flickan som lekte med elden". Martin Vanger kör även medvetet ihjäl sig. Inte dörolycksamt i ett flyktförsök och ber om nåd.

Det är bara så mycket fel! Okej böcker blir aldrig likadana på film, men det här är ren slakt. Det är för mycket omskrivningar och nerkortningar. Filmen borde fått en egen titel eftersom den bara vagt bygger på "Män som hatar kvinnor". Nej jag vill se en Hollywoodproduktion som gör boken rättvisa.


Badrumsfix


Herrmode i hösten

 

Välskräddat, sköna detaljer, draperingar.

Färgklickar.

Retro.

Nelly.se/Forever21.com


Jag vill ha morgonmys!

Skicka karln på croissantjakt kanske?

Accosiera-mera!

 

Schyssta accesoarer höjer vilken urtvättat t-shirt som helst - anyday!


Som ni förstår har jag luskammat Forever21 nu.

Blir nog en film och somna på soffan nu.
Migränen har lagt sig och mandlarna gett med sig lite, blir nog hemma imorn också.
Då får vi gå igenom herrmodet.

Höstinspiration n03 - Shoes!

Skor är lyxigt för mig.

Jag har enorma fötter och jättesvårt att hitta skor som passar. Iaf om de ska ha klack och vara någorlunda estetiskt tilltalande.

If size wasn't an issue.  I'd wear heels all the time!

 

Nu är det höst och vi ska enligt tradition gömma oss i mörka kläder i jordnära färger.

Jag vill ha ett par färgstarka skor till min lilla svarta när jag går ut och dansar!


Höstinspiration n02

Markera midjan med skärningen på klänningen.

Få fram femininiteten.

Bylsigt och tight i harmoni.

Över-knä-längd.

Unna sig tyger som känns lyxiga, annorlunda.

 

Samtliga plagg från Forever 21

 


Höstinspiration n01

 

Jag tänker såhär:

Feminint, lyxiga tyger, detaljer, grått och marint för att nte bli för mörk i hösten.

Pajletter och glans, basic cotton, praktiskt från jobb till fest.

Vitt för att ljusa upp mot mörka jackor, stövlar och mössor.

Romantiskt, mys i höstmörkret.

 

Samtliga plagg från Forever21


Fucking Ps

Nehe, nu när jag hade värsta lust att göra kollage. Då har Photoshop lagt ner totalt. Gaah.

Dagens LoL-cat

funny pictures of cats with captions


see more Lolcats and funny pictures

Dagens Zion


Det är så jävla synd om mig

Jag ser ju fan inte riktigt klok ut.


Morgonmys i sängen

Mina söta pojkar!


Tekniska lösningar

Kom på att jag kan ju sy mina kuddfodral som sjukterapi. Men jag kan typ inte tänka klart så jag vet inte hur jag ska sy dem för att det ska bli bäst. Usch nu fick jag ont i huvet. Ska nog ta mig en Pronaxen. Det är bra skit.

Gustav är på konsum och köper Salt&Blandat till mig. Salt dödar bakterier vet ni! Usch vad jag är less på det här redan.

Usch nu hosta jag upp slem. Fy fan vad äckligt!

Me and the Gossip Girl

Lägger mig nu tillrätta på soffan och avnjuter ett avsnitt Gossip Girl med en latte och chokladboll.

Hoppas på lite inspiration.


Hån

Usch här sitter jag i underkläderna och snörvlar. Ute skiner solen.

Det är inte rättvist.

Bankteller Evelina

Hej. jag sökte runt på ordet ekonomi på Google och hamnade på din blogg. jag är på väg att bestämma vilken riktning jag ska ta i livet och stampar just nu på redovisningsekonom, såg att du jobbade på banken. vad har du för utbildning och hur tog du dig dit. trivs du och hur funkar jobbet:D Kanske jag kan få lite tips som gör min väg lite bättre:D

mvh Cathrine


Lång Version:

Jodu, det började med att jag på gymnasiet inte hade en aning om vadfan jag skulle ta för linje. Egentligen ville jag gå Mode&Design men vågade inte satsa på det så jag hamnade på SP istället, valde inriktning på ekonomi för att ha en bra grund för vidarestudier efter gymnasiet. Tyvärr insåg jag halvvägs in i trean att fan det här är ju skittråkigt. Menmen, efter utbildningen var jag vad som kallas ekonomiassistent, jag har läst företagsekonomi, rättskunskap, internationell ekonomi, redovisning, marknadsföring och matte c.
Efter skolan ville jag inte veta av en skolbänk igen och drog till Italien som Au-pair. Insåg att mja, passa upp på andras ungar är inte min kopp te det häller.
Kom hem, gick arbetslös, fick jobb i en klädbutik. Skittråkigt, inget att göra, dessutom var det en jättefjantig butik på typ 3 kvadrat med fula kläder. Jobbade bara timmar och pengarna räckte till bussen ungefär. Killen jag för tillfället dejtade jobbade för europas största telemarketingföretag så han sa åt mig att prova på det. Det skulle vara seriöst med seriösa produkter att sälja o massor. Så provade lyckan och sökte dit. Fick jobb i el-branchen, där jag blev utbildad av en jättesöt kille som hette Gustav och killen jag dejtade som fixat jobbet åt mig var ett minne blott. Dessutom hade han liten kuk och om möjligt ännu mindre hjärna. Sålde väl rätt hyffsat men efter månader av superbra provision dog det ut när jag tröttnade igen. Ser vi ett mönster?
Mina överordnade bestämde att jag skulle bli försäkringsförmedlare! Gick utbildningen och fick lite högskolepoäng på köpet. Jobbade som det i nån månad innan företaget började skäraner på personal och min dåvarande chef tyckte att jag skulle sluta eftersom jag vid det här laget var så sjukt trött på telemarketing. Det är inte bara folk som blir uppringda som hatar telefonförsäljare. Jag hatade att vara en också. Så jag slutade. Kändes som jag fick nytt liv igen redan morgonen efter. Världens befrielse och jag sökte jobb här o där.
En vecka efter kom jag på intervju tillmin nuvarande arbetsplats, jag fick inte jobbet. Mådde skit och ville dö.
Ett halvår senare sökte de personal igen och då sökte jag och skrev i ansökan att jag tyckte att det hade verkat som ett intressant jobb och ville att de skulle fundera över mig igen. Kom på intervju igen. Fick nobben. Men den här gången så min nuvarande chef, det lilla äcklet, att hon tyckte ommig och att jag jättegärna skulle få gå på upplärning så jag kunde bli timanställd och jobba över sommaren. Sen har jag varit fast. Nu hör jag till inventarierna.


Kort version:

Jag halkade in på ett bananskal. Lite ekonomiutbildning, försäkringsförmedleri, säljvana och ett jäval charmigt leende kommer man långt med!


Hur är det då att jobba på bank?:

Stundom rent förjävligt. Man ska veta allt. A-L-L-T. Det är ständigt nya lagar och riktlinjer man ska följa. Man ska kunna vara hård mot kunder, man ska vara ödmjuk, man ska kunna sälja, men man måste också vara bra på att hantera människor.
Det bästa med att jobba på bank är att man får träffa så mycket människor, prata om både det ena och andra, hjälpa dem välja rätt produkt, förslå lösningar, lära sig nya saker. Alltid kommer nån med en fråga som man blir helt blank i huvet av. Men när man tar reda på svaret känns det som att man hjälpt till något enormt. Eller om man informerar en kund om nånting den inte vet och denne blir jätteglad för att man berättar det, det är lixom rewarding. Men man får också ta skit, det får nog alla oavsett vad man jobbar med.
Jag jobbar på en mindre bank, jag kan och vill inte yttra mig om vart jag jobbar av säkerhetsskäl. Jag är en person på jobbet och en hemma vid bloggen.
Jag har blivit igenkänd av kunder privat, jag har grannar som kommer in med jämna mellanrum, folk i min egen ålder man träffar på krogen och sådär. Ibland kan det vara jobbigt.

Man lär sig mycket på vägen, men det är ju alltid bra att ha en utbildning, beroende på vilken inriktning man vill ha på jobbet.

Jag trivs nog rätt bra, även om jag är en person som tröttnar snabbt har jag lyckats hålla mig kvar ganska länge nu. Mina kollegor är underbara - vilket hjälper till när man känner att man fyller i samma blankett och svarar på samma fråga för niohundrafemtioelfte gången.

Jag kommer nog vara kvar i bankväsendet i något år till. Tills jag kommer på vad jag vill göra när jag blir stor.

Jävla Baciller!

Usch, har fått krux i halsen nu.

Blä. Fast det harlagt sig lite, inatt vaknade jag och kunde knappt andas för mandlarna och gommen var helt uppsvullen. Tuggade i mig typ en halv burk c-vitamin, det ska tydligen vara det ända som tar om man fått virus i halsen. Blä.

Är helt jävla groggy också. Skulle gå på toaletten, i hallen dundrade jag in i garderoben istället. Tog säkert en halvminut innan jag kunde orientera mig igen. Var nog en bra drag att sjukanmäla mig idag. Hade tänkt gå o jobba ändå, i hopp om att halsen skulle lugna ner sig. Jag hatar att vara sjuk, o hemma från jobbet och förlora pengar.

Förlorade pengar betyder inga presenter till Evelina från Forever21:(

Sanningen slagen i ansiktet

Shit alltså. Jag mår lite dåligt. Det är verkligen dags att ta tag i sitt liv nu.

Företaget jag jobbar på har gått med i Tappa.se, så vi har fått dela in oss i lag och fått en varsin stegräknare. Man ska ta sig till olika delmål men slutligen ha gått motsvarande sträcka till typ Amsterdam innan typ den 5/1-2010. Det här ska motivera till att man ska ut o röra på sig, speciellt eftersom vi har ett rätt stillasittande jobb.

Tjenare, igår cyklade jag till jobbet, hem o tillbaka över lunchen, när jag kom hem gick jag en sväng med Zion. Wtf, blev bara 5167 steg på hela jävla dan. Man ska ju snitta på 10000. Fy fan vad hemskt. Så imorse gick jag upp även om jag hällre hade legat kvar o myst i sängen. Så nu är jag uppe i typ 2800, innan jag ens kommit till jobbet. Ska fan inte ha en dag under 10 000 mer! Ska gå runt några extra varv på jobbet, sen får det bli en långis med Zion tills jag kommer över 10 000-strecket.

Motionera mera!

Datenight

Ikväll ska jag och Gustav gå på dubbeldejt med Maria&Martin! Eller typ. Fick vip-biljetter av Skandiateatern till nån stand-up grej ikväll, så vi ska gå på det iaf. Blir ju typ som dejt!

Det är ju tur att man är kändis så man får vip-biljetter. Kommer säkert vara packat med papparazzifotografer som försöker fånga mig på bild. Så kära ni, vad ni än läser om mig på Aftonbladet imorn så finns det nog en rimlig förklaring!

Dagens no-no

Lindsay Lohan som stilikon?

Say what?

Mjaa, förr såg hon helt okej ut men nu vet jag inte riktigt om jag håller med. Jo paljettjackan som var på hennes catwalkdebut är ju klart godkänd. Jag har ju redan innan jag såg den bestämt mig för att inhandla en:D


Bygga bo

Jag börjar bli vuxen påriktigt nu. Har skaffat rikskuponger, äter massa fibrer, funderar på att skaffa körkort. Och såhar min längtan efter att köpa en gemensam bostad blivit jättestark. Just nu passar det ju bäst med en lägenhet, men jag längtar tills vi hittar det perfekta huset att rusta upp och bosätta oss i för resten av livet.

I know, helt sjukt!

Inte riktigt sugen på barn än, men det finns ju med i planerna om hur huset ska se ut. Mycket springyta och annat utrymme för lek o bus.

Usch vad fjantig jag känner mig.

Här är iaf precis ett sånt hus jag vill ha:
Megakåk från 1904

Hoppsan

Gick o la mig för att lyssna en stund på ljudbok vid typ kl 19, råkade somna och sov till 2. fan nu måste jag försöka somna om:/

Wait: Say what?!

Ny arbetsvecka igen? Men lägg ner! Jag får ju aldrig vila upp mig.

If you seek Amy

Fan vad längesen jag lyssnade på Winehouse. Så jävla bra. Fucking trainwreck. Men fy fan vad skön musik.

Tears dry on their own & Mr Jones strömmar ur spotify som aldrig förr!

Dagens sötnos

Aa jag vet, han är sockersöt!


A fashionista in the making

Ludvig kör på säkert kort med en skinnjacka i höst.

 

Moster ska lära dig allt hon kan!


Ikeaspiration

Okej hittade ingen lagom stor kruka till min nya växt, så det fick bli en för stor, nåt att växa i helt enkelt. Var steget före Lupin och köpte fejkblommor som jag satte i mina älskade MANDEL-krukor. De är så mysiga!

Fixade en baoutastor lackhylla, fanns inte i svart så får köpte en vit som vi ska måla svart, eller jag tänkte först att vi skulle lämna tillbaka den - men sen var kvittot borta. Bra det, ångestframkallande fan.

Lite sexytime laddade jag upp för med vaniljglassdoftande ljus.

Nya kastruller blev det också, teflonbelagda is the shit när man gör gräddiga saker. Och jag gillar gräddiga saker!

Sen är jag inte helt bäng i huvet, kuddarna är bara innerkuddar som jag ska göra svarta fodral till av tyget som blev över från gardinerna. Gardinerna som jag inte tagit kort på än. Det läggs på min 2-do list.

 

Känns bra.


Total and undeniable happiness

I have found what i've been looking for.

Har ju letat som en tok efter ett diadem med fjädrar efter att ha fallit som en sten för postern över huvudkassan på H&M.

Idag var lyckan total. Strosade in på H&M i Ikano-huset. Och där, bland massa annat bråte låg ett nerknölat diadem med fjädrar. Hade jag inte letat efter det hade jag missat det totalt. Mitt hjärta slog en liten volt! Men inte fan hittar jag någon bra bild på det! får styla upp mig lite imorn och leka lite fotomodell. Just nu sitter jag med otvättat hår i en sned knut, mascararester under ögonen och fultrosor. Totally faboulus alltså. Känner mig inte riktigt up to the task för att fota o ha mig nu.

Mitt nästa inköp måste dock bli paljettkavajen på H&M. Jag är helsåld. 599kr dock. Åååh, I need it. men månadens shoppingbudget är lite lätt sprängd efter dagens Ikeatripp. Fan jag måste få bonus. Min garderob behöver en glittrig kavaj.


Familjekalas

Hade syskonen plus mamma, svåger och lilla Ludvig på besök igår. Mumsade i oss massa goda mackor och blev tjocka. Jag hoppas verkligen våra barn får Gustavs gener. Det Rydska släktet ligger lite åt det rundare hållet tyvärr.

Fick paket av syster, visade sig innehåla två muggar och en skål från Rörstrand.

Min syster är lite rolig, när vi öppnat paketet: Ja det är en skål och två muggar!

Jaha vilken tur att du sa det, jag trodde det var en hammock.

Inte varje dag vi samlas hela syskonskaran, så det var trevlig. Hade införskaffat Tofuline-glass också, eftersom Ludvig är alergisk mot både mjölk och ägg. Var riktigt gott men sådär lite för sött så att det nästan blir starkt. Aja skitsamma, jag mumsar i mig ändå!


Sunday: Bloody Sunday

Usch. Har världens menssmärtor och det känns som all choklad i världen är otillräcklig. Har redan satt i mig två chokladbollar och en halv kaka Marabou Premium. Men inte fan känns det bättre.

Söndag: Powerwalking Ikea

Idag ska fettet brännas!

Blir en rejäl powerwalk på Ikea!

Väntar på broder Fredrik nu, ååh börjar suga i köptarmen nu. Inget snåleri idag!

Dagens leksak

Om man är en liten kille på 21månaders så är ju sandlådor och alla dess attiraljer hur kul som helst.

Hade lilla Ludvig på besök idag, den roligaste leksaken han hittade hemma hos mig var sand och spade... dvs. kattsand och bajsspade. Ajabaja vad moster fick fart när hon såg detta.

Ludvig var helnöjd. Inte nog med att vi hade sandlåda inomhus, moster kom lyfte upp honom till handfatet så han fick leka med vatten och tvål som en galning. Lyckan var total!

Stackars katter ligger helt utmattade och sover nu. De fick bra med motion kan jag lova, Giza såg helt förskräckt ut och Lupin hoppade upp i kattställningen på säkert avstånd och betraktade den lille krabaten.

Nä fan vad trött jag är,fullt upp för mig med. Fixar lite bilder imorn.

Lördag: Working 10-15 - what a way to make a living

Happ då har man varit riktigt i farten idag, ålade mig ur sängen eftertyp bara 4 snoozar,måste vara nytt rekord! Keladelite med Lupin, killade Zion på bröstet, storstädade badrummet, sen blev det dusch och babyoljning. Avnjuter min morgonlatte och knäckemackor nu.

Ska iväg o jobba om en halvtimme, har hand om huvudkassan idag så dan lär gå fort. Har varit rätt dött med kunder hela veckan så antingen är det stendött idag eller så kommer hela stan in på en gång.

Städade massor igår, skönt att få fräscht runt sig. Vardagsrummet känns jättepiffigt med min nya rosa pläd och lyxiga svarta gardiner. Ajusste jag köpte en rosa pläd häromdan. Har typ haft en speciell plats för den i mitt hjärta i typ 2 år men alltid tyckt att det var fjantigt att köpa en pläd för 300 kr. Men nu rasar nästan våran gamla ihop så då slog jag slag i saken.

Har bara lite bekymmer med vår lila tavla, den börjar skära sig nåt enormt, vet inte riktigt vad vi ska hitta på där. Gustav har ju målat den och lagt x-antal timmar på den så det är ju lite känsligt att säga att den ryker. Han måste ju också ha något att säga till om. Tydligen.

Nej dags att göra sig lite snygg.

Fredag: 3.45 to go

Woho!

Snart helg, iof arbete imorn men känns som att det kommer gå undan! Idag har gått skitfort hitintills, fick skäll av Gosia för att jag inte gått på lunch än, kollade på klockan och insåg att jag låg en timma efter i schemat. Har inte varit mycket kunder men fullt upp att göra. Hjälpte en kund med grejjer från bolagsverket och massa sånt där, han blev jätteglad och tackade så mycket för den fina servicen. Sånt blir jag glad av:D

Har varit lite överallt och surrat idag kännsdet som, lite ute i kundutrymmet o städat, räknat upp pengar, tagit beställningar, faxat hit, kopierat dit, skrivit brev till fan och hans moster, försökt förstå mig på postens hemsida, ja lite allt möjligt. Lär nog kännas i huvet ikväll. Ska nog ställa lite vin på kylning redan nu.

Iih nu måste jag tillbaka till jobbet!


E: Ska du in o bajsa?
G: Vadårå?
E: Ja du styr ju så dant...
G: Man måste ha bra musiknär man bajsar!

Inspiration Ikea


Give it to me good

 

Jag vill inte ha kallt längre.

Jag vill gå i lummiga åbackarna med solen i ögonen.

Jag vill bada i havet.

Jag vill blir brun av solen.


Say what?

Den här bilden hittade jag i en tidning på jobbet för inte så länge sen.

Den som gissar rätt vad den gör reklam för får en puss!


Fantastiska fynd

Tittade igenom mobilkameraalbumet, och hittade den här underbara bilden från när vi åkte tåg i Italien! Enjoy the view!


När han kom in i tåget med ändan först visa han typ halva arslet, men hann inte få upp kameran innan han rättat till det. Jag höll på att kvävas av tillbakahållt skratt så alla brevid mig undrade vad som stod på och ett dovt fniss drog genom vagnen.

Aah, memories.

Fredag: Fattigmansvisa

Sitter och beskådar mitt nya vardagsrum. Tänk att gardiner kan göra så mycket. Ja kostar de 500 spänn måste de fan ha lite bazinga-effekt! Plånboken känns lite magrare, fick en dålig lön och lovade mig själv att ta det lungt.
Men ni vet när man har en fix idé om hur man vill ha nånting, och så hittar man precis det. Då måste man.

Ska till Ikea på söndag och köpa lite krukor och växter, sen får ni se resultatet!

Hade en mysig ledig dag igår. Mys med Gustav. brunch, ett varv på solariet, fika med Gustav på stan, sen ett evigt letande efter en present till min syster. Och ett hårband med fjädrar till mig.
Fan, ovanför kassan på H&M sitter en poster med en tjej som har ett fjäderhårband, skitsnyggt, men inte fan finns det att uppbringa. Får kolla deras hemsida.

Blev iaf nytt täckstift från Apoteket, best shit ever. Nåra örhängen från Ur&Penn, gardiner och så en chic liten grå glittrig mössa från Åhlens!


Längtar

Fan vad jag vill till solen. Kunna gå i luftiga klänningar, sitta i solen på en uteservering och höra vågornas brus. Jag måste fan hitta på nåt!

Såg Playa del Sol eller vad det heter, man kanske skulle bli reseledare? Men då måste det vara på ett bolag där man får ha schysst uniform på sig.

Jag är en sommarmänniksa. Kanske rent av en medelhavsmänniska. Eller Australienare! Köpte min första hösttröja igår. Usch. Känns inge bra. Men den var mysig! sån tunn stickad från Gina.

Nej, jag vill ha det som i Egypten, vakna av att solen kryper upp över hotellet, som blir helt guldglittrande i solens varma sken. Sitta på et patio och äta frukost och dricka nypressad juice. Under dagen är det varmt men fläktar svalt från havet. Framåt kvällen ligger värmen kvar och man kan gå o sätta sig på ett café och lyssna på musik, dricka drinkar och njuta av livet. Fast kanske inte just i Egypten, för lite shopping. LA kanske? Nej inte bo i USA, måste bli Australien helt enkelt!

Hell yeah

Fick gå hem från jobbet igår, usch helt öm i lederna och magen sved som fan. Bara det att vi faller som ett korthu om nån är sjuk så ska tillbaka o jobba idag med. Känns inte helt okej.

Hade glömt vad gott det är med vanlig naturell youghurt, eller ja med honungsmak iaf. Fick värsta barndomsminnen! Gustav gick iväg till affären och köpte hem det och lite choklad till mig. Sen blev det sova på soffan hela dan. Spelade lite poker men kunde inte koncentrara mig så jag somnade istället.

Såg Taking Pelham 123. Fan vad besviken jag blev. Alldeles för lite story. Hade velat ha mer Oceans Eleven över den.

Nä jag vill ligga kvar i sängen nu. Giza har inte sovit så mycket hos mig senaste tiden men igår fick jag inte vara ifred. Hon låg så mysigt på min mage och spann, jag var dötörstig men man vill ju inte störa lixom. Satte Gustav på att göra en chai-latte. Bra skit.

Usch varför gjorde jag så mycket frukost?

Måndag: är det helg snart?

Helgen går alltid för fort. Speciellt när man bara ligger på soffan o degar hela söndagen.

Maria&Martin, Anton och vi hade sushikväll med vin och vattenpipa i lördags. Riktigt mysigt! Blev helt stört trött bara, sen när vi väl skulle sova fick jag världens magknip. Inge skoj alls, men Gustav masserade magen på mig och efter mycket om och men kunde jag sova. Sen hände samma sak igårkväll, det sved i hela magen och jag hade lagat massa stark chili con carne, gjorde inte saken bättre. Har fortfarande lite ont men förhoppningsvis går det över under dan. Jag måste jobba och bli rik!
Och man måste jobba en jävla massa för att bli rik på mitt jobb kan jag lova.
Det var en gubbe förra veckan som tyckte att jag skulle bjuda på en avgift eftersom jag ändå tjänade så bra. Jag ba ursäkta men har du kollat upp mina skatteuppgifter eller? Nej dåså. Don't speak of what you don't know.

Fan nu börjar magvärken komma krypandes. Och nu försökte Lupin sätta på Giza - trots att han inte har verktygen till det. Men skam den som ger sig.

Måndag: jävla 68.8

Det är som en förbannelse! Jag står helt still!
Igår var jag nere på 68.4 men tji fick jag.

Nu äter jag sportknäcke med ägg och en skål branflakes med linfrön. Ska pressa i mig fibrer!

Friskis imorn?

Lördag: Jävla regn

Usch vad deppig man blir av regn!

Menmen, har varitt o storhandlat med Mera&Martin. Städat lite. Vuxenkramats med Gustav. Sushin är beställd till kl 20. Så det har väl varit en okej dag ändå!

Ska plocka disk nu. Pusshej!

Fredag: Still pains

Fan jag känner mig som en pensionist! Förtfarande stel och öm i musklerna ifrån varvet på Svettis. Omg.

Hade en bra dag på jobbet igår iaf, jag vet inte vad det var men jag kände mig så lättsam och positiv! Hoppas dagen känns lika bra så jag får gå på helg fort. Hade möte igårkväll, vi är fan störda, kommer in på helt galna sidospår ibland. Men roligt har vi! Käkade en skaldjursmättad sallad också. Fy fan vad gott det är.

Pumpade dock i mig typ en halv flaska cola och nån kopp kaffe på det, så kan lova att jag var uppe i varv, helt plötsligt var klockan över 00-strecket och så sent har jag inte varit uppe en arbetskväll på typ månader. Man är ju ingen ungdom längre! Vaknade 01.53 - övertygad om att jag försovit mig, tror jag väckte Gustav i kalabaliken men sen lyckades jag somna om och vaknade med en chock när klockan ringde. Känner mig lite disorienterad.

Ikväll bär det av mot Rimforsa och Gustavs mor, så jag missar ostprovningen i saluhallen hallå! Jag älskar fan ost.
Ska fira Anton och få lite frisk luft hade vi tänkt oss. Jag hade behövt sola fan. Jaja en ursäkt att äta tårta får man ju iaf!

Föresten har jag fått nya vuxenpoäng, har köpt rikskuponger! Seriöst hur fan tänkte jag? Vi äter ju aldrig ute. Aja, kanske kan köpa latte och sushi för dem?

Evelina goes gigant

Hur kommer det sig att jag ser ut att vara ett huvud längre än alla andra?

 


Torsdag: Pains

Gjorde min svettisdebut igår. Riktigt skoj! Hoppade runt till Afrikanska rytmer och kände mig som en medecinman som stampade jorden för att frambringa lycka och regn. Regndelen funkade ju uppenbarligen.

Öm som fan i rygg o nacke bara. Man slängde sig framåt, hitåt, ditåt, huvet for lite överallt och det var tempo! Synd bara att de var en engångsförteelse, hade lätt gått på det här en gång i veckan.

Bestämde oss för att satsa på fysiken nu så kommer hänga minst en gång i veckan däruppe, mina stortår är blå sen nån vecka tillbaka så har inte vågat klämma på mig klätterskorna. Men skulle behöva köra en gång i veckan där nere också.

Nej om man skulle se Gossip Girl?