Desperate housewife

Ååhh, vad ängslig jag är. har städat massa, lagat mat, låtit bli att äta kakor... men jag vill inte va ensam längre, jag vill ha min Gustav här! Jag är så jävla desperat av mig.

Får väl sätta mig på cykeln o se på Greek, det är rätt bra, avverkade några avsnitt igår och en mil på motionscykeln. I kick ass.

Dags att gå ut med Zion snart också, usch så tråkigt i det här vädret. Är det soligt brukar vi gå alla promenader runt, men nu blir det bara några kvarter tror jag, mamma har ju ändå motionerat honom en del idag.

Jag vill gråta.

Gräsänka

Ja då var man gräsänka igen!

Gustav har tagit sitt pick och pack och stuckit ut till sin mor för att fira sin moster som fyller 50, jag blev kvar hemma pga. dedikation till mitt jobb:P

Men det är inte fy skam, man får äta massa kött i fred, spela sims och städa! Har storstädat toaletten och köket, så nu är det wunderfräsh! Ska nog plocka lite till och sen laga lite kvällsmat och se nåt bra på tv(eller spela sims:D)

Tjing!

Ja, jag ska skärpa mig!

Usch vad dålig jag har blivit på att blogga, det är ju rätt roligt men jag tar mig aldrig tiden ju. Egentligen har jag inte tid nu häller för jag borde göra mig vacker så jag inte skrämmer kunderna på jobbet! Meeen, jaja ett litet inlägg hinner jag nog med, i helgen var vi ute hos Gustavs mamma, fy fan vilken pärs det var. Började i fredags med att min kära mor satt på Zions halsband för löst så när vi skulle på tåget så slet han sig och sprang runt på spåret, fatta panik jag fick! Bara släppte allt och sprang efter för att få in honom igen, men han tyckte det var jättekul att få springa av sig, så det var inte helt frivilligt han kom tillbaka, fick ömsom ryta och ömsom gulligullropa på honom. Tog väl max 20 sekunder men det kändes som en timme och min puls var en bra bit över 2000. Sen precis när jag fick tag i honom och satt på honom halsbandet igen(ordentligt åtdraget) så fälldes bommarna ner och ett godståg dundrade förbi.
Vl uppe på tåget var han jättesnäll och tittade ut på allt som for förbi, jag pratade med en tant som hade en finsk lapphund(vilken Zion inte ens la märke till först), sen gick han fram och hälsade på tanten(elelr okej hon var väl typ 40 så kanske fel att säga tant) och då fick han syn på den lilla sötnosen så dom satt och sniffade på varandra och hade det mysigt hela vägen till Linköping. Tror han blev lite kär faktiskt, nr vi skulle gå så ville han följa efter henne istället, men så fort vi kom fram till bussen var hon glömt för då stod en ful liten chihuahua som man naturligtvis inte kan låta bli. Fick ju slita o dra som ett djur i honom, det var inte det lättaste med all packning kan jag lova. Men han gav sig inte så jag fick bära upp honom på bussen och ställa mig över honom, vilket jag insåg var dumt då jag klämde ihop mina tightsbeklädda ben mot hans nithalsband. AJ.

När jag väl kom fram och Gustav+mor hämtade upp mig kan jag lova att jag var trött på åbäket.


Jaja mer lite senare nu måste jag skynda mig med vackerheten!

Det kliar

I mitt tandkött av alla ställen, snacka om obekvämt.

Årets sämsta bloggare

Jag nominerar mig själv.

Har aldrig tid eller ork att blogga längre. Nu har vi fårr hem lilla Zion också så nu måste man ju leka med honom istället för att blogga också!

Festen i helgen blev rätt lyckad trots att jag hatar alla som skickar sms i sista sekund o säger att de inte kommer när man fixat tårta o grejjer. Okej det faller alltid bort folk, men nu var det nästan larvigt så många som lämnade återbud när festen redan dragit igång. Jaja, vi hade sjukt kul ändå, jag och Sara rockade loss old school med massa dansframträdanden. Sen körde vi twister och nån lek Torbjörn hade med sig, gick ut på att man skulle skriva massa påståenden o så skulle man va i lag och gissa vem påståendet stämde in på annars fick hela laget göra en larvig sak som byggdes på till en serie av larviga saker typ haha, jag är urusel på att förklara:P Men jag och Jenny vann iaf, det är huvudsaken! Sen drog vi i full prinsessmundering ut på krogen och dansade som muppar, kände mig bara liiite sär i min miniklänning o genomskinliga tutu, kan lova att det var några kärringar som stirrade svartsjukt på mig:D

På vägen hem spöregnade det så vi sprang runt som idioter och hoppade i vattenpölar och dansade, det är sjukt roligt att springa runt i regnet om man inte bryr sig om att man blir blöt! Väl hemma kom vi in på djupa diskussioner om sex och sånt. Torbjörn förklarade bl.a. annat hur man ska göra för att få en tjej att suga av en utan att fråga! Sen myste vi ihop oss i soffan, käka knäcke och såg Shrek(somnade efter ttyp 15 min). Det var väldans skönt att krypa ner i sängen sen.

På morgonen vaknade jag av att Gustavs ex ringde för hon var på väg mot oss med Zion, så då gick han upp och klädde på sig och Sara fick komma o sova hos mig o Lupin. Värsta mys, stackars Sara fick knappt plats i sängen där vi brede ut oss:P

Ja sen kom ju som sagt Zion och det var jättekul, så nu är vi en ännu större familj!

Hmm.. jo det är väl typ vad jag hade att berätta. Är så sjukt trött nu. Måste sooova. Natti!

Birthdayparty of the year, tomorrow @ 8 p.m.!

Hihiii, imorn blire fest ska ni se!

Har hållt på o städat o fejjat nu hela kvällen. Ska ta o baka lite grann till Gustavs födelsedagsmottagning senare, blir lite pudelkakor till festen på kvällen också.

Har inhandlat ett plagiat av Twister att underhålla gästerna med, funderar på att dra ihop lite sånna roliga lekar man alltid lekte på barnkalasen som liten. Fatta sjukt kul att köra det på fyllan, typ när man har ett snöre runt midjan som det hänger en penna i som man ska få ner i en flaska, haha:D

Blir tema Prinsar och Prinsessor, hoppas verkligen att folk orkar engagera sig lite. Så jävla svårt är det inte att ha lite fina kläder och klippa ut en krona i kartong eller nåt. Jag blir nog lite porrig sessa med miniklänning och tiaran jag hade på studentbalen. Love it!

Baka.nu!