Feeling Dirty

Skulle duscha imorse. Nehepp, fanns inget vatten. Ojdå säger Gustav, glömde vist bort att de skulle stänga av vattnet så vi kunde fyllt upp flaskor. Hittade en kanna kallt vatten i köket iaf. Fick duga till att tvätta hårbotten och lite under armarna. Värsta B.

Tisdag: A brand new me

Tog mig i kragen och gick till Friskis&Svettis igår. Jättetrevlig tant i receptionen och det kändes varmt och välkomnande. Här kan jag nog trivas. Fixade ett 10-kort så jag får prova på lite o se om det är min grej.
Gick hem och då hade mor och bror tittat in, drack lite kaffe och åt en varsin blåbärsmazarin. Det var jag värd. Klippte och färgade mammas hår. Blev riktigt bra tycker jag faktiskt. Kastanjfärg och så gjorde jag lite ljusa slingor i främre delen av håret så det såg lite mer naturligt ut. Fönade upp det och som med ett trollslag såg morsan ut som värsta socitetskärringen. Hon blev jättefin, men sen är hon ju min mamma också, nu utan gråa hår:D

Jag skulle fan passa i sån hårfärg, jag o mamma är så lika i pigmenten o sådär så kan ju ha henne som provdocka för vilken färg jag ska ha. Men jag lär inte svika min blonda kalufs än på några år. Sorry Gynning, but I prefer blonds! Mmmm... Skarsgård...

Såg till att komma ur sängen skapligt idag iaf. Det är jag glad för nu, tog en rask promenad på typ 2.5 km med Zion, sprang några bitar men det var så bitigt kallt att det sved i lungorna. Men man känner sig fräsch!

Käkat ägg och en knäcke till frukost, ska ha en hälsovecka från nu tänkte jag mig, skulle vilja köra en detox men kan inte riktigt släppa greppet om kaffet. Än. Men det kommer. Måste piggna till lite först. Komma ur mitt höstmörker. Sen skippar vi kaffe och annat gift en vecka eller två. Äter massa nyttigheter och rensar kroppen. Bra skit!

Känner mig lite mer pepp faktiskt! Ska ta o kolla igenom Friskis schema o sminka mig, sen bär det av mot arbetet!

Tisdag: Jag ska ha bonus

Det är några få, men vackra ord som gnagt i mitt sinne de senaste dagarna, ända sen vi nådde upp till den gyllene gränsen för att kvalificera sig för att vara med o tävla om underbar bonus.

Jag ska ha bonus.

Orden ekar i huvet på mig. Jag kommer bli så arg om jag inte får det. Har kämpat som fan den här gången. Visst kämpade jag lite den förra omgången också men nu har jag verkligen lagt manken till. Jag fucking behöver pengarna. Det är allt som betyder något. Det är bara att sälja. Vi har idag och imorn på oss att kämpa, till sista blodsdroppen om så krävs. Sen är tävlingsperioden över för den här gången. Fan om vi faller på mållinjen. Det händer inte, ska piska mina kollegor idag. Jag ska ha bonus.

Morgonmys i sängen

Är det inte så att man bara vill gosa in sig hos dem?


Helgens bästa

Det bästa med att gå ut o festa är att man på söndagsmorgonen har en helt legetim anledning att ligga kvar i sängen, sen förflytta sig till soffan och äta brunch i 3 timmar samtidigt som man tittar på nån tv-serie.

 

Men nu är det slut på de dumhetarna, här ska jobbas och bli fit!

Vi stryker ett streck över förra veckan och dess hemska svulleri. Nu börjar vi om på ny kula!

Känner att det kommer gå bättre, men jag väger mig inte idag. Kanske på onsdag istället...


Var var kameran?

Blev typ inga bilder från helgen, men trevligt hade vi!

 

 


Presenter till mig!


Tog en sväng på stan igår och inhandlade den här.
Jag får sån inspiration! Gaah, vill sitta hemma och sy kläder och ha mig!

Ska springa via stan och köpa skönhetsbibeln och ett 10-kort på Friskis efter jobbet.
Sen ska jag inreda mitt eget lilla tempel. Ni vet som hinduismerna har hemma, fast med mina skönhetsfavoriter och smycken istället för små gudar och rökelse. Kommer bli så bra!

Dear Malin

Fick en fråga angående min jacka jag har på mig i föregående inlägg. Den är inköpt i typ mars på Gina Tricot så vet icke om den finns att uppbringa längre.

Men visst ären schysst:D

Usch vad fjortis jag ser ut!


Hardworking biatch

Finansvärlden behöver mig, dags att gå o jobba, efter lite sminkning och påklädnad.

Anus för att jobba på helger.

haha.


I know you want it

Woho!


Sushi for everyone

Blev fredagsmys med Sushi igår. Fy fan vad gott det är. Det tyckte Lupin också. När mamma stod i köket och fixade och Sushilådan stod på vardagsrumsbordet så petade han ner den och bröt upp förpackningen och stal en crabstic-bit. Det blev duschen för honom när mamma såg vad han sysslade med.

 

Blev även lite andra delikatesser igår. Kom igen det var ju fredag:D

 

Såg Royal Pains och mös som små musar.

Bra skit!


Arbetsledare Evelina

Nu har jag varit väldigt produktiv. Fixat en 2-do list till Gustav så han vet vad han ska göra idag. Jag vet hur bra som helst!

Dammsuga
Damma
Vattna blommor
Fixa arbetsrummet
Göra mat till prinsessan
Gå ut med insamlingarna
Släppa ut Lupin på balkongen
Diska
Bädda
Tvätta

Låter väl inte för jobbigt?

Have you seen Willy Wonka?

Nä. Men imorn så!

Okej bitches är ni laddade? Är ganska sugen på att dansa runt och vara snygg på Palace faktiskt!
Ikväll blir det förberedelser, tänkte blanda lite gin och juice så det drar sig bra till imorn, sen ska det blendas med exotisk smoothiemix på mango, papaya och annanas. Kommer bli så sjukt gott! Har även köpt lite knölgröna Granny Smith äpplen som ska få sjuda i lite Absolut Pears för att sen användas till bas i någon god drink. Mumselimums!

Beslutsångest råder dock över om det blir vedungsbakad pizza eller sushi som take-away. Man ska ju unna sig ordentligt! Tror jag bakar någon god kaka till efterrätt och bjuder mina gäster på. Vet inte ens vilka som kommer iof. Har ju inte bestämt värsta men några dyker nog upp. Carro skulle eventuellt vara gräsänka så hene kan vi nog räkna med!

Om nån är sugen så skicka ett sms under dagen så ska jag behandla er ansökan så fort som möjligt!



Royal Pains

Jävla bra serie fan.

Dagens snackis

När man jobbar på bank och ett sånt makabert rån sker så säger det sig själv att det blir en snackis. Först läser man hemma på Aftonbladet, sen hör man nån kund kommentera det, sen kommer vår värdetransportör och det ända vi pratar om är vilket genomtänkt rån det var. Kan tänka mig att de som levererar pengar nog känner ett obehag av allt som hänt, småskurkar kanske blir inspirerade av händelsen och får för sig att de ska råna en värdetransport.

Usch man får ju verkligen ha ögonen med sig. Jag blir lätt paranoid av sånna här händelser. Känns bra att ha hund faktiskt, skulle inte våga gå ut på kvällspromenad annars. Tänk om nån kriminell kartlagt mig och så är jag ute o går i mörkret och blir kidnappad - inte helt okej.

Jag och Maria var uppe i folkparken med Zion för nån vecka sen, det hade blivit rätt mörkt och fanns typ inga lampor. Bakom oss dyker en kille upp i hög takt, mjukiskläder, mössa och luvan på tröjan uppdragen så att hans ansikte skuggades. Kändes riktigt obehagligt. En annan kväll skulle jag ta min cykel, på parkeringen stod en kille med mc i skinnställ och integralhjälm men han åkte innan jag ens låst upp cykeln. Sen när jag kommer in på min innergård kommer en kille på mc, skinnställ och integralhjälm åkandes långsamt över innergården - tittandes på mig. Fick värsta obehaget. Jag tror att det var en annan kille för jag har i bakhuvet ett minne av att mc'n hade en annan färg men man får ändå en känsla av att man är bevakad. Hade jag jobbat någon annanstans hade jag inte ens reflekterat.

Sen när man hör på nyheterna att de inte vet hur mycket pengar de fått med sig så funderar jag lite, ja alltså rånarna där, en bunt 500-Euro sedlar motsvarar ungefär 500 000, skiten är bara 2-3 cm tjock. Fatta om det fanns sånna buntar i uppräkningsrummet de kom över. Man får plats med ganska många såna i en sportbag.

Usch nu kommer jag vara paranoid på jobbet.

Fuck it

Ignorera tidigare inlägg. Jag orkar inte just nu. Måste få upp motivationen först. Är bara helt slut nu. Känns inte som jag gör annat än sover, jobbar, äter.

Vi får se hur det känns på måndag morgon. Nu orkar jag inte piska mig själv för då kommer jag bara bli ännu tröttare, och eftersom jag jobbar i helgen plus att et blir kalas här då så vill man ju ha lite energi kvar. Annars kommer jag bara vara en bitterfitta.

Träningsschema

Okej lite preliminärt här då.

Hmm. Måste ju vara något som jag faktiskt kan tänka mig att följa. Inte bara bullshit som man efter 2 dar kommer skita i. Det funkar inte. Även om det låter bra att man ska ut o springa 5 km varje morgon - not gonna happen!

Analys av Evelina:
Morgontrött och grinig.
- 30 min promenad i raskt tempo med Zion. Det blir du pigg och glad av din häxa. Leta fram dina förbannade ankelvikter så blir det ännu mer effektivt och du kan sitta och blogga till frukosten med gott samvete!
- 2x25 situps på pilatesbollen. Du kommer känna dig smärtare om magen tightas åt lite innan jobbet. Och det tar typ ingen tid alls att göra, upp på bollen med dig tjockis!

Kort lunch och stressad
- 2x25 situps innan maten. Det tar ingen tid, kom igen nu tjockis!

Efter-jobbet-deprimerad och trött.
- 2.5 km på motioncykeln för att få igång flåset och komma igång igen.
- Långpromenad med Zion och Maria 5-10 km.
- 2.5 km på motioncykeln. Ja man kan ju fan inte nöja sig med 2.5 km, det är ju fan ingenting. Då har du cyklat en halvmil iaf, låter ju bättre.
- 4x25 situps. SOm tidigare nämnts, det tar fan ingen tid ändå.
- Släng in några armövningar medan du ändå håller på!


Okej Evelina, klarar du av det här i 3 dagar på prov? Mja, idag gick jag bara 10 minuter med Zion. Men jag kan göra några utfall under långpromenaden ikväll? Okej, fair enough.

Bloggtorka

Har inte riktigt haft lust.

STällde mig på vågen i månadags och fortfarande 68.8. Fan vad jag hatar när det bara står still. Hade jag gått upp hade jag varit ute o sprungit sekunden senare, hade jag gått ner hade jag varit jättepepp att hålla på en vecka till. Men nu föll jag dit på misströsten. Har moffat choklad och chips i 2 dar. Visserligen gick jag och Maria långpromenad i måndags och igår cyklade jag iaf till ingelsta och tillbaka. Men det känns som hoppet svikit lite.

Klockan ringde klockan 7 imorse för att jag skulle ta mig i kragen, ut o springa med Zion och köra motioncykeln till ett avsnitt Gossip Girl. Men hela kroppen strejkade. Helt dyngtrött. Jävla skit!

Men nu fan ska det bli nya tag. Och därmed basta. I helgen ska jag stråla i min nya klänning så nu har jag 3 dar att piska mig. Gjorde en megasats chili-con-carne (carne betyder ju kött men jag körde quornfärs, mycket bättre, massa protein, typ noll kalorier och fyler jättebra - try it!). Kollade lite på nån hemsida för libanesisk mat och fick lite inspiration. Hade i stjälkselleri, lök, vitlök, grön paprika, squash, quornfärs, krossade tomater, öl, soya, cayenne, chilisås, spiskummin, kanel, peppar, salt, bladpersilja, kidneybönor och röda linser. Hur gott som helst!
Blev några matlådor så jag kan hålla mig på det till luch sen ska jag fan inte äta onyttigt skit på kvällen. Bunkrade upp med några Granny Smith på Willys så om jag måste ha något får jag äta det.

Ikväll ska vi fan ut o gå, vi blev lite avskräckta av vädret igår så Maria och jag satte oss och spela Super Mario 3. Best shit ever!

Måste lägga upp ett träningsschema. Måste ha motivation. Usch vad tråkigt det är när man inte är motiverad, eller jag vill ju, men jag har inte lusten att engagera mig. Kan ingen bara servera mig ett fat med en trimmad mage på istället?

Jag tror jag börjar bli höstdeprimerad. Fuck you höstjävel!

Love Sex Magic

Fuck yeah!

SÅ jävla skön att bara improvisationsdansa till! Svetten lackar, endorfinerna pumpar och jag känner mig så het! Woho!


Work it

Varit på långpromenad/powerwalk med ZIon runt åbackarna nu. Fan vad härligt väder det är ute!
Zion träffade en tjej som han viftade på svansen åt men hon verka inte tycka att han var i hennes smak för hon titta mest snett på honom. De nosade lite på varandra innan vi gick vidare.
Känner mig så fånig, men det var en kille som var ute med tjejhunden och det var han som tog initiativet att dom skulle hälsa. Man vet ju inte vilket hundtrick han kör med lixom. Jag är ju fucking superhet. Idag speciellt, fettigt hår i en ful tofs, mjukiskläder och inget smink. Han kun de ju lika gärna försökt få av mig byxorna minuten senare om vi inte gått vidare. Helt irresistable!

Peter föreslog att vi skulle spela tennis, fan det kanske vore nåt? Känns ju fränt att säga att man spelar tennis. Plus att man får ha fräna kläder!

Är värsta träningssugen! Tror jag ska dra igång lite musik och dansa runt nu faktiskt!

Saturdaynight cooking

Blir något av en tapaskväll ikväll. Gör stekt la med thaikrydda, jätteräkor i curry, cayenne och sweetchili. I ugnen en form med färskvitlök i skivor, grön paprika och massa champignoner inmojat med vit mögelost o vitpeppar. Mums! Gustav får lite skivad, ungsstekt potatis och mina goda undsrostmackor med olivolja och svartpeppar. Har lite keso och vindruvor i kylen. Kan nog blir riktigt bra det här!

Good for the heart and the soul

Har precis avslutat en väldigt lyckad shoppingrunda med Carro. Köpte ett armband från Gina som jag tittat på för nån vecka sen men inte kommit ihåg att köpa förns nu, sen blev det häxjakt efter en sån frän skinnjacka. Var inne på JC och hittade en Rock&Blue-jacka med lila satinfoder för 2000pix som jag var tvungen att ha.. men min hjärna höll inte med mitt hjärta så vi sökte genom stan och hittade till sist jackan på H&M som visades i föregående inlägg. It's Amore!

Skuttade i mitt luckorus in på Life och bunkrade upp med nya Omega-3 kapslar. Good for the heart and other shit you know.

Väntar på svar från Maria om hon vill ut o promenera med mig o Gustav. Måste ju visa upp mig i min nya jacka god dammit! Det var stl. 36 i den. Me like:D

Rockstar bitches!

Jag är så sjukt snygg i den!

I go girl!


It's Friday bitches!

Slutar jobba om 8h 53m!

Hade en minst sagt intressant dag igår på jobbet, blev erbjuden jobb hos en av våra stammisar, fick hans visitkort och uppmaning om att jag skulle höra av mig så skulle vi snacka lite. Han kan se stora saker för mig, jag passar tydligen bättre som affärskvinna än bankman. Där ser man!

Seriöst skule ju vara kul o se vad han kan erbjuda, men jag är ju jättefeg av mig.

Jahaja, idag då. Kanske en kortis på stan efter jobbet. Sen måste jag leka med Maria så jag blir smal. Blev ingen promenad igårkväll. Körde lite brottning med Gustav istället. Kanske skulle ladda ner sån gympingfilm från 80-talet och dansa runt lite till?

Fan nu blev jag värsta sugen på att studsa runt till värsta dunka-dunka musiken och bara ösa gärnet! Vi kanske skulle besöka friskis ikväll?:D

Mja nu börjar detiaf bli dags att klä på sig, hur mycket jag än tycker om att sitta i underkläderna och blogga så måste man ju arbeta också. Värsta soft om man kunde sitta i sin knallrosa bh och genomskinliga bruna g-strings (som råkar vara min tillfälliga outfit) på jobbet. Fatta konton jag skulle sälja. Ska ta upp det på nästa månadsmöte, casual-friday på jobbet!

Dagens bekymmer

Läser Gustav min Sophie Kinsella - Mina Hemligheter ? Den låg i hans säng igår, tänkte inte mer på det då. Nu ligger den på skrivbordet....

Om han ska läsa en av mina Chic Lits så är ju Sushi för nybörjare mycket bättre!

Inga nyheter

Att läsk är rena döden för vikten kan väl de flesta som förstår att socker är skadligt lista ut. Nya studier visar att det är farligare än man tidigare trott.

Men att införa en extra skatt på läsk eftersom man blir fet av det? Seriöst.
Vad hjälper det? Visst ungarna kanske inte har råd att smita till kiosken och köpa en läsk, men föräldrarna har väl ändå ett ansvar? Vuxna människor ska väl kunna ta beslut själva i om de vill hälla i sig smörjan eller inte.

Jag blir så irriterad. Okej höjd skatt på tobak och sprit förstår jag. Men läsk. Fan höj skatten på vitt bröd, godis, chips, bananer, whatever. Att man blir fet är sitt eget bekymmer, man själv får stå för konskvenserna.

När jag var liten så "visste" man inte hur skadligt socker var för hälsan så jag fick dricka läsk, typ varje dag om jag så ville. Mamma sa inget, men nu när man vet bättre säger hon att hon aldrig hade låtit mig dricka så mycket.
Jag var fet. Men det har jag gjort nånting åt. Jag har inte kostat samhället extra för min övervikt. Jag har inte förgiftat mig själv eller andra med min övervikt, jag har inte slutat fungera och blivit en belastning för samhället för min övervikt.

Ge fan i att beskatta massa skit i ett försök att "rädda" oss. Ge bättre kostlära i skolor och på arbetsplatser istället.

Dag 11

Nu jävlar!

2 arbetsdagar kvar till helg, jag börjar vekna nu men jag ska köra hårt helgen ut. Igår slank det ner en halv pepparkaka på jobbet - den såg så liten o ensam ut ju! När jag hade fikarast skulle jag ta en eller sju till men fick inte upp burken så jag tog det som ett tecken från gud att jag skulle hålla mig undan. Sen hittade jag en godis som jag tappat på golvet(med papper på assååå), plockade upp den och skulle öppna pappret då jag kände att det var djävulen som lockade mig så jag slängde ifrån mig godisen, drämde upp kassaskåpet och tog min kassa och marscherade till min plats. Jag är icke vek!

Bestämde med Maria att vi skulle gå till Willys och köpa paprika efter jobbet. Var så sjukt hungrig så tänkte att jag skulle ta en Crisp när jag kom hem, men som utav en oförklarlig anledning gick jag till skafferiet, tog en bit choklad och nötter och mumsade i mig. OMG!

Men sen lugnade jag mig, mörk choklad och cashewnötter är ju GI-vänligt, bara att moffa hela nyllet fullt om jag skulle vilja det!

Efter 40 minuters promenad var vi på Willys, blev jättehungrig av alla kakor o skit som fanns överallt. Köpte 1,4 kg grön paprika. Maria kalla mig blattemorsa - hon får göra det, hon är turk.
M: Hahha jävla blattemorsa, ska du inte ha lite lök också?
E: Just jävlar lök måste jag ha!

Höll ganska bra tempo och med packningen brände vi massa kalorier så jag unnade mig grönsaker, kantarellost, några finn crisp och nån kopp te till kvällsmat. Mumsigt!

Maria ska bli bästis med Paris Hilton, så nu måste jag också skaffa en kändisbästis. Är Britney Spears ledig? Skickar man typ ett CV o ba: Hejsvej, jag skulle vilja vara din bästis. Jag kan ge dig både kläd- och pojkvänsråd, är bra på att bitcha mot otrevliga jävlar om vi skulle vara ute på nattclub och träffa några haters. Jag är drogfri så jag skulle inte dra ner dig i något träsk, däremot kan jag hjälpa dig stå emot. Jag är typ bäst. Puss&Kram - Evelina

Funkar det eller?

Feeling Great

Fan vad jag mår bra!




Älskade onsdag!

Efter idag så har veckan vänt! Då går vi mot helg igen! Ååh vad jag längtar till helgen, fan vad jag ska röra på fläsket då. Jag borde seriöst bli värsta tränings/motivations-gurun. Kanal5 - give me a call!

Kanske blir en svampplockardag igen? Det är ju värsta bra träningen att kliva runt bland ojämn mark och klättra upp o ner för små berg i några timmar. Ska fan köra 2.5 mil bådelördag o söndag på motioncykeln. Om jag inte ger mig ut o cyklar på vanliga cykeln, då blir det längre. Det är ju så förbannat tråkigt att sitta på motioncykeln så det tar sån tid att avverka distans. Men då kör jag snabbare och med konstant motstånd så det ger iof mer men ändå.

Idag blev det 4 finn-crisp kopior från Lidl, best shit ever, med cheddar och en kall latte på det. Läste på aftonbladet att en latte innehåller lika mycket kalorier som en hamburgare. Jag fattar inte hur det går ihop. Jag dricker typ 2-3 dl mjölk. Varje dl är 35 kcal, sen har jag kaffepulver och lite sötningsmedel i. Dvs, max 105 kcal får jag i mig, en hamburgare tänker jag vitt bröd, dressing, ost, kött och lite grönsaker. Det måste väl ändå vara mer? Bara brödet borde stå för typ 60-70 kcal. I call Bullshit.

Hur som haver älskar jag min kalla latte på morgonen och tänker inte ha dåligt samvete för den. Det är ju den som ger mig en bra start på dagen! <3

Jag är på rätt bra humör idag känner jag, kan nog bli en bra dag det här!

You asked for it

Ikväll kör vi högre tempo, gör utfall och andra övningar längs vägen. Be sure to be ready!

E<3M

Walking for success

Fan vad skönt det är att vara ute o gå. Men idag fick jag skavsår på tån! Men det är priset man får betala för framgång. Känns så jävla skönt att se sig själv i spegeln nu. Som en helt ny människa!

Har haft rätt bra schema sista tiden. Börjat lite halvsent så jag orkat ta en sväng på morgonen också, så enkelt att vara ute o promenera. Visst man ska ju powerwalka för att vara som mest effektiv. Men det är inte så lätt alla gånger, speciellt inte när en liten hund måste stanna o kissa var 10'e meter. Sen blir det lätt att jag o Maria slötraskar lite när vi kommer in på våra vilda diskussioner om bregott och lätta.

Men hur som haver, 1½timmes kvällspromenad är hur skönt som helst!

68kg - here I come!

Well, I could have told you that months ago


Cykling is the shit


Memories

Aaw, ett axplock av de 1028 bilder som togs i Italien.

Fatta vad jag längtar tillbaka. Kanske inte just till Italien, men till att vara ute o resa, ta dagen som den kommer. Bara behöva bry sig om att cykla, hitta en mataffär och någonstans att sova. Helt okomplicerat.

Får börja planera för nästa resa redan nu så jag har något att se fram emot!

 


Krashlandning

Fan. Helvete. Ångest.

Gustav lurade i mig tapas till kvällsmat igår. Fan vad gott det var. Speciellt vitlöksbrödet! Åååh! Nu måste jag träna apmycke ju.

Att samtala med sin katt

I min värld är detta fullt normalt. Och ändå får jag ligga. Däför satte jag mig ner med Giza nu imorse för att ha ett allvarligt snack.

E: Giza, varför måste du hålla mamma vaken hela nätterna?
G: Men jag är en liten häxa, så jag vill vråla och hålla alla vakna!
E: Men mamma måste sova så hon orkar jobba, om inte mamma jobbar får vi inga pengar till kattmat eller leksaker
G: Men jag är en liten häxa, det är inte mitt fel! Hitta en karl till mig att avreagera mig på så kanske jag blir tyst!

Känns som det här samtalet inte ledde till något. Fy fan vad jag hade velat sova inatt. Åh titta en rosa elefant!

Jukari!

Nån som vill hänga med till LA och träna lite Jukari och stripaerobic med mig?:D

Goodmorning Sunshine!

Kändes inte helt okej när jag vaknade.
Trötta och ömmande leder och muskler. Huvudet som en klump mot kudden. Snoozade. Försökte somna om, snoozade igen. När jag 1½ timme efter att väckarklockan ringt första gången väl orkade sätta mig upp möttes jag av en hemsk syn. En liten hund hade kräkts i sängen. Usch.
Kändes inte helt okej.

Gick upp o kissade, klia mig i skallen, sträckte på mig. Beundrade min nakna kropp i figurspegeln i badrummet. Fy fan vad fula trosor jag hade på mig. Men inte fan vill man riskera att bloda ner fintrosor.

Gick tillbaka in i sovrummet och ställde mig på vågen. Och då. Som av ett trollslag vände hela dagen. Jag blev full av energi, jag riktigt kände hur en gnista tände i mig och jag föll in i ett lyckodis.
68.8kg

Nu ska jag kämpa en vecka till! Ordentlig frukost, lagom lunch och minimal kvällsmat, massa motion! Jag unnade mig ändå ganska gott i helgen men ändå detta underbara resultat! Känns förbannat bra! min hemmaman Gustav lagar lunch åt mig så att jag får varm lagad mat iaf en gång om dan, sen blir det proteinshake eller gröntallrik till kvällsmat. Gröntallrik är massa grönsaker i bitar, istället för sallad, det tycker jag om. Speciellt grön paprika. Uuuh I love it! Äter typ en paprika om dan. Brukar skölja ner med en smoothie på blåbärsfil med frusna jordgubbar o banan.

Woho!

Svamphund Trekant

Prolog:

M: Vi kan kalla honom Svamphund Fyrkant!
E: Nej.
M: Varför?
E: Han är Svamphund Trekant.


Igår var nästan hela familjen ute på skogsäventyr med Maria. Plockade massa svamp, motionerade och hade mys.

Zion tyckte att det var jättespännande att åka bil! Vi begav oss norrut mot de vilda markerna utanför typ Rejmyre? Aa där typ kufer bor.

 

Vi kännde att en mordisk kuf fanns i närheten och höll ett öga på oss, men vi lät oss inte avskräckas! Vi skulle ha svamp, och därmed basta!

 

Zion sökte utan framgång igenom ett kärr.

 

Success!

 

Jag hittade en hårig larv, ut i fall att vi skulle gå vilse och bli i desperat behov att protein!

 

Fikapaus! Notera min fräna kniv jag har i bältet. Som en riktig djungelströvare!

 

Det blev en bra fångst!

 

Som jag satte Gustav på att rensa när jag efter halva svampen gjord upptäckte en fet tvestjärt omkringirrandes bland mitt gula guld. Äckelpäckel.

 

Gick till affären och laddade upp med ostbricka innan jag ställde mig i köket och förvällde lite svamp till kvällens orgie i god mat.

 

Godaste brödet till delikatesserna får man om man på 200 grader rostar vitt bröd med olivolja, salt & peppar! Måste prövas! Mumma!

 

Självklart sköljer man ner med lite rött.

Som jag passande nog fått av Maria&Martin!

 

Skål på er!

 


Dagens Wtf?

Har under mina promenader med Zion sett stora reklampelare för Tv4's nya satsning "Kändisdjungeln". Antar att det bygger på nån version av "I'm a celebrity - get me out of here!". Har inte sett nått av skiten. Bara upplägget känns för meningslöst att slösa tid till att titta på.

Skummade igenom litan med svenska "kändisar" som deltar i den svenska upplagan... och det kan som rubriken antyder summeras med ett uttryck: Wtf?

Det är fan pinsamt att det kallas "Kändisdjungeln". Jag skulle välja ett mer passande namn såsom "Släng b-kändisarna till ormarna" "Expedition: rena Sverige från pinsamma bönder och annat löst folk"

Svenska kändisar för mig är Alexander Skarsgård (som ska bli far åt mina barn), Robyn, Max Martin, Peter Stormare, Dalahästen och Absolut Vodka.

Däremot förstår jag att de inte skulle sänka sig till den låga nivån att vara med i den här pinsamma röran. Däremot svämmar vårt lilla land över av bokstavskändisar i fallande kategori. Nu behöver man bara vara en grisuppfödande bonde med monobrows och ha svårt för att få ligga för att bli kändis. I takten folk blir kändisar i lilla landet lagom kommer det bara dröja sisodär 37.3 år tills hela svenska folket är med på löpsedlarna i kvällspressen, hänt fucking extra och se&hör.

Fast min "favorit" f-kändis är ändå spy-eva. Seriöst. Hur fan gick det till? Okej jag jobbar som jobbig skrikig tjej på ett helt meningslöst program som bara feta och lata personer tittar på eftersom de varken har jobb att gå till eller självinsikt nog att gå ut o motionera. Anyways. Medan jag jobbar och är mer irriterande än telefonförsäljare så spyr jag - i direktsändning. Blir utskrattad på YouTube. Sen är jag kändis och får gå på biopremiärer, galafester - you name it.

Fan Evelina - varför kom inte du på det först?!

Här kommer lite länkar om ni vill läsa mer om detta meningslösa program:
"Fyllot svingar i lianerna och slår sig för bröstet - här är djungelkungen"
"Åh nej, reptiler är mycke läskigare än ättriga chihuahuaor"
"Vi som har och tror att vi fortfarande har stjärnstatus och råd att tacka nej till att skämma ut oss"

Asswhopping Sunday!

Cyklat en mil, gjort massa övningar på pilatesbollen och dödat magmusklerna med några minuter i plankan.
Känns bra! Nu fortsätter vi!

Nightmares II

Vaknade kallsvetting inatt av extrema magsmärtor, trodde jag fått svampförgiftning och höll på att dö!



Men jag hade bara mensvärk....

Höstmys

Ja det är ju faktiskt höst nu, man känner hur kylan börjar bita lite trots att solen skiner. Jag, Maria och Zion ska ut och plocka svamp i skogen idag. Myspys!

Så nu ska jag börja dagen med en god frukost på kokta ägg, finn crisp, latte ocg diverse grönsaker!

Det är ju trots allt fredag

Jag tycker personligen att jag gjort en dunderinsats på jobbet idag och som sagt - det är ju fredag!

Detta firas med diverse grösaker o dip, med mys i soffan!

Woho!

Okej inte helt ovanligt att mina inlägg har den rubriken - men idag har jag en väldigt ra anledning.
Håll i er!

Jag har skaffat ett par jeans i stl 36! Alltså inte tum, vanlig storlek 36. Daah. Krävde lite trix och lätt akrobatiska övningar på köksgolvet, men de är på! Och då har jag officiellt stl. 36 i byxor. Och så var det med det!


Känns lite mobbat dock... köpte dem på Lindex... betyder det är jag är vuxen?


Pepp-talk

Sitter och grubblar över hur jag ska motivera mig själv till träning och hålla mig till min självkomponerade diet.

Har kommit på att grubbleriet faktiskt är lite peppande. Jag har kommit fram till följande saker:
-Det är ju faktiskt roligt att träna
-Man sover bättre och mer effektivt när man tränat på kvällen
-Vänjer man sig vid att äta mindre portioner så kommer man blir mätt snabbare såsmåningom, det har jag ju redan märkt av
-Man känner sig fräschare när man har varit ute i friska luften och rört på sig
-Okej det kanske är jobbigt om man är riktigt godissugen, men desto mindre socker man får i sig, desto mindre sugen blir man
-Man gör det för sin egen skull, om jag vill vara snygg och slank så är det jag som får jobba för det. Om jag inte är villig att jobba för det så får jag nöja mig med hur jag ser ut nu
-Starka muskler håller kroppen ung, dessutom behöver stora muskler mer energi och hjälper till att förbränna
-Bra kost ger fräsch hy!

Sen kom jag på ett vidrigt sätt att hämma hungern haha, råkade hälla för mycket krossade linfrön i vatten igår. Ni vet det ska ju stå över natten o så ska man hälla i sig det på morgonen så är det bra för magen o hjälper tarmarna arbeta. Jo tjenare, vartvungen o äta skiten med sked och kan lova att jag blev illamående! Men tryckte i mig frukost ändå, jag blir fan inte människa annars!:D

Give me some more pepping bitches!

Dear Carro

Men det ska ju vara en belöning att gå ut. Jag ska vara så sjukt snygg då, men skönhet kräver arbete. Så jag har 2 veckor på mig att bli en skinny bitch!:D

Maybe...

Måste ju inviga min nya fina klänning. Kanske skulle man dra ett race på Palace under löningshelgen. Det ger mig 2 veckor att jobba arslet av mig. Känns som en bra plan.

Lite middag, goda drinkar och annat trevligt. Eller vad säger ni?

I'm loving it!


Godingar

Porrsurfade lite på Asos.com

Hittade ett gäng godsaker som skulle kunna få fylla min garderob i höst. Men jag tänkte ju att jag skulle vara lite sparsam numera... Vi lever ju trots allt i finansiell instabilitet. Och med en handläggningstid på 12 hos Alfa-kassan när ens pojkvän är arbetslös så borde man ju hålla i slantarna. But still...

Roten till det onda

Läste en fantastisk artikel om en charmerande norrman med en miljard namn. Närmare bestämt:
Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacca Highlander Elessar-Jankov




Det som förvånar mig är att artikeln inte tar upp kärnan i problemet:
Grabben lär inte få ligga.

Nightmares

Usch, inatt hade jag sådan fruktansvärd panik.
Drömde att jag fick hem en räkning från Eurocard på 18000kr, inte för att jag handlat för mer än 3000 men resten var typ administrativa avgifter för att jag använt kortet utomlands. Sen öppnade jag nästa räkning som var på 5000 från mitt Visa-kort. En våg av illamående slog emot mig. Vad skulle jag göra? 23000 var tvunget att vara inbetalat inom 3 dagar, jag hade bara 15000 på mitt konto och lönen är 2 veckor bort. Gustav är arbetslös och Alfakassan arbetar som sniglar i sirap. Vi var så jävla körda, jag grät och grät och grät. Sån jävla panik.
Jag är så jävla glad att jag vaknade och insåg att jag inte har ett enda kreditkort. Fy fan för att inte ha ekonomisk kontroll. Ska pynta in halva lönen på mitt sparkonto i fortsättningen.


Inte nog med denna hemska dröm. Somnade om och drömde att jag vägde mig efter en veckas strikt diet och massa träning, och vågen visade 71.3 IGEN!

Jag vet faktiskt inte vilken dröm som var värst.

Dag 4

Sova ärskööönt.

Men icke! Evelina har minsann varit ute och motionerat redan! Man ska ju ta en kvarts promenad inna frukost för att få igång förbränningen, och jag är ju inte sämre än att jag varvar powerwalk(om man nu kan kalla det för det när Zion stannar och inspekterar varenda lykta/träda/trapphus) med jogging. Hade spring i benen men Zion var mer på lunkhumör så jag fick typ dra honom framåt. Jaja det måste ju vara bra motion det med!

Var supersugen på stekt ägg till frukost men nån hade ätit upp typ alla så det blev bara ett litet ägg till mig. Men knäcke går ju som bekant ner i Evelinas mage det med.

Vågen stod stadigt på 69.9 imorse med. Känns bra. Om nån frågar väger jag ju 69kg lixom! Baah!

Får se om det blir nå klättring ikväll, Gustav har ont i ryggen. Värsta ombytta roller. Jag är ute o springer o han ligger hemma med ryggvärk. Annars skulle jag behöva åka till Willys och inhandla diverse artiklar. Värsta träningen att köra powerwalk därinne. Lyfta mjölkpaket o ha sig!

No gastric-bypass for me

Sådärja, varit ute och gått/powerwalkat/joggat i sammanlagt 6.2 km iaf. Några ungjävlar som smällde smällare så Zion blev apnervös och bara ville hem. Stackars liten.

Känner hur fettet rinner av mig. Nu väntar pilatesbollen och lite situps!

Wtf - everyone wants to make money?

Seriöst, jag får väl göra en gastric bypass om jag vill. Så länge jag själv betalar. Baah, dåligt företag som säger att jag är normalviktig och inte behöver en anti-fett operation. Jaja vill ni inte tjäna pengar på mig så fine!

Live från finansvärlden:

Det är fan kaos

Jul, jul - strålande jul!

Fan. Redan nu måste man börja planera. Vet inte hur det blir i år. Men är det ner till Vadstena så blir det ju tråkigt för mig. Var ledig förra julen så lär väl få jobba nu. Nyår har jag inget emot att jobba, inte julafton häller, om det inte vore för att jag inte kan ta mig till julfirandet i fall att vi firar i Vadstena. Förra året var det Linköping så då går ju pendel o buss på ett annat sätt. Usch vill inte tänka på jul nu!

Hur som haver ska jag ha hur julpyntat som helst i år! Pepparkakshus kanske?

Dag 3

Jahopp, av nån anledning känns den här veckan som en evighet. Det borde vara minst torsdag idag! Hade bara en dag helg o då blir det helt konstigt.

Så hur går det för mig? Jo rätt hyffsat tycker jag. Igår släpade jag mig ur sängen efter 14 timmar, gick en powerwalk på runt en halvtimme med Zion, vägde mig, tog ett lyckoskutt och gick till jobbet. Frukosten bestod av en knäcke och en något deformerad skiva rågbröd. Lunch blev sallad med en ost&quorn-schnizel. Helt okej men svindyr. Kvällsmat blev en sallad från Paus med räkor, kräftor, jätteräkor, tonfisk och feta. Good shit.
Idag har jag varit uten en kvart nu på morgonen, sprang ungefär 3 kvarter, det är fan skitjobbigt att springa på morgonen innan lungorna kommit igång, sen tog vi powerwalk resterande bit. Zion tycker att det är jättekul att vara ute o springa på morgonen!

Ikväll blir det klättring, sen ska jag o Maria gå långpromenad. Jag är sugen på en mil, får se vad hon säger. Hann inte prata med henne igår, när hon kom till jobbet för att hämta pengar så hade jag precis fått en kund med en miljard sedlar att räta ut så hann inte prata nånting.

Vi har så mysigt när vi är ute och går, kännt varann sen kanske 1990 men inte fan tar samtalsämnena slut. Häromsisten diskuterade vi hur fula barn vi kommer få. Seriöst, vad gör man egentligen om ens barnär skitfult?

Ja, ska väl ta o mosa i mig frukosten nu, 2 ägg, en stor knäcke och ett glas latte. Tror nog jag känner hur kroppen förbränner. 69.0 på måndag?

Is it?

Really? Fucking Little Britain that's on telly now? OMG!

Me & Vicky-E

Woho!

Ska på utbildning i Stockholm den 27 oktober med Vickan, så nu har vi bestämt att vi minsann ska se till att dagen blir så produktiv som möjligt. Dvs. Åka upp tidigt och shoppa! Jag menar om man ändå ska till Stockholm måste man ju. Det är ju typ dåligt för miljön att låta bli för då måste man ju åka en gång till, ba hallå!


Iiih, då ska jag ha gått ner 2kg till och passa i massa nya kläder!

New Darlings

Har ju missat att lägga upp mina underbara shoppingfynd från sist. Hittade massa fint!

 

Så jävla To Die For!


En milstolpe äntligen korsad

69,9

 

No longer fucking 70kg-klubben!


Det här måste jag testa!


70.0 - Suck on that bitches!

Det var vad vågen visade på imorse. Nu jävlar är jag pepp! Jag ska ner på 65!

Efter vår lilla tripp till Italien gick jag bara ner 2 hg, men muskelmassan man ökat har väl hjälpt till att hålla förbränningen uppe nu. Woho!

Nu blir det fokus. Från idag, Gi och någorlunda låg kalori/hög protein. Blev två kokta ägg med lite majonäs, en knäcke med ostskiva och en kall latte till frukost. Omega-3 kapslar och vegetarian-vitaminer.

Kör nog en taco-omelett till lunch. Bra skit med överbliven quornfärs när man gjort tacos är att den inte blir dålig, typ jättelite kalorier men massa protein i mumsigt att blanda ner i omeletten. Kvällsmat hela veckan, förutom imorn när det är matorgie månadsmöte på jobbet, blir proteinshake. Är totalpepp på att hålla mig hårt nu när
Maria kört Cambridge med massa pulver o soppor o skit i 11 dar och gått ner 5 kg. Jag kan ju inte ha sämre psyke!

Jag SKA ut och promenera massor. Gärna springa lite också. 2 pass på klätterhallen inplanerat i veckan. Maria och jag bestämde oss för att hetsa varandra när det gällde att hålla sig till dieten och ut o röra på oss. Så nu jävlar är jag på gång!

Just ain't fair

Gaah, jävla skit alltså!


Har laddat upp bilderna på FB 2 fucking gången med resuiltatet "Lyckad Uppladdning!"

Men inte fan ligger bilderna uppe! Gaaah. Jag blir tokig.

Har sprungit några meter nu iaf. Gick ut med Zion för att springa av mig vreden. Gick sådär. Fick asont i lungorna, ska inte jag ha superkondition nu? Jag hade det för en vecka sen ju!

Nä nu lägger jag mig på min spikmatta och skiter i allt.

Move that fläsk

Har varit på långpromenad med Maria idag! Fy fan vad duktiga vi var, gick 1.73 mil typ! Till Maxi - letade efter en tröja och köpte kaffe - och gick hem igen!

Känns bra!


Har tagit mig i kragen och lagt upp Italienbilderna nu! Har rensat ut 400 av 1028 bilder, blev helt fylld med varma känslor när jag tittade på dem! Aaaw!

Dagens missförstånd

Evelina: Jag känner att jag har en liten tjockis i mig som vill komma ut!
Karin: Vadårå?
Evelina: Jo jag är så förbannat sugen på massa äppelkaka med sjukt mycket vaniljsås, men jag ska ju bli smal!
Karin: Vad har det med att du är bajsnödig att göra?
Evelina: Bajsnödig? Nej alltså som en liten demon som vill komma ut, en inre tjockis!
Karin: Jaha, jag trodde du mena det som ett mysigt sätt att säga att du var bajsnödig. Att du hade en liten tjockis som ville komma ut.

Längtar!

Gustav har hittat lite jobb som han sökt som jag tycker verkar lovande, hoppas verkligen att han får ett snart! Fatta vad rika vi kommer vara. Om han skulle få in lika mycket(eller lite, hur man ser på saken) som mig skulle vi ha typ 22000 efter räkningar är betalda. Kan lova att jag skulle köpa en systemkamera på studs!

Vänta vad är det som bubblar i magen..? Fan nu har shoppingtarmen börjat värka igen!

Min chef - det lilla äcklet - åker till New York nu snart med sin polare som är värsta lyxfrun och ska shoppa loss. Men jag är ju inte ett dugg avundsjuk. Jag känner ju att jag måste hålla ställningarna på jobbet, utan mig skulle ju stället falera totalt - jag förstår inte hur de klarade sig när jag var på semester. Så jag unnar verkligen henne lite avkoppling och hoppas på att hon får svininfluensan när hon inte tar med mig!

Jag vill åka till New York G'Dammit! Eller först ska dollarn ner på 6 kronor igen - then we'll talk.

7h25m

Kvar tills det är helg på riktigt!

Jag och Maria ska ut på powerwalk o bli supersmala! Men jag är lite shoppingsugen... vet inte hur jag ska lösa det riktigt. Jo! Vi går ut till Maxi Huset Ingelsta Shopping! Lite nytta med nöje sådär! Eller.. det är ju lite pinsamt att handla därute, även om de har samma butiker som i stan. Mja får se över det där lite.

Är Ikeasugen också, men jag är inte kompis med dem längre när de tagit bort min hylla - jävla bitches! Hör ni det era Kamprad-fånar?? Er viktigaste kund är mucho besvikos på er! Vi skulle kanske kunna ordna en uppgörelse om att jag får jobb som inredare och ni plockar fram en svart 149cm LACK-hylla till mig - then we'll talk.

Idag är jag lite sugen på att känna mig lite fierce, värsta kläderna, håret o sminket. Men allt ligger i tvätten, mitt hår är otvättat och jag harbörjat ett nytt liv - utan 10 kg smink i nyllet.

Fan jag har babyolja melllan skinkorna - känns som jag bajsat på mig.

Fredagsmys!

Ikväll blir det tacos, med heta jalapeños och en lika het Gustav! Har bakat en äppelkaka som doftar ljuvligt i ugnen, mumma! Bara svull ikväll, vattenpipan är på uppvärmning och snart slår ett avsnitt True Blood igång. Helt okej!

Broccoli<3

Mums med broccoli fan!
Lagade en stor kastrull soppa med broccoli, ost, grädde, svamp, vitlök och paprika igår. Passade jättebra efter att jag blivit precis plaskvåt på vägen från jobbet! Avfyrade några avsnitt True Blood. Fy fan vad Skarsgård är het.

Nu blir det broccolisoppa till lunch! Mums!

Helvete!

Gaah vad arg jag blir!

Jag skulle ju ha en svart LACK-hylla, den långa - men inte fan finns den långa i svart! Vad ska jag gööööra?:'(

Gårdagens östgötska:

"Evelina! Jag har skaffat fis-bok!"
- Anna-Karin

It's Friday bitches!

Woho!

Jobbar iof imorn men ändå, det är typ helg efter dagens insats!

På't igen

Jahapp, då ska man jobba igen då. Riktigt jobbigt att komma ur sängen imorse, Giza låg o mös undet täcket helt inburrad i tuttarna på mig. Det är okej att hon göra,däremot igårkväll la hon sig mellan benen påmig och sträckte på sig så att tassarna petade mig i pullan. Känns inte helt okej att bli ofredad av sin katt.

Klättringen gickhyffsat igår, blev trött i fingrarna fort bara, men allt hängande mot styret måste ha stärkt upp underarmarna för varken jag eller Gustav fick ont i dem som man alltid får påförsta leden. Tog en sväng via deras lilla gym och gjorde lite situps på situpsbänken och så provade jag de fria vikterna lite. Var bara så trött att det inte blev så effektivt känns det som, alltså gå-o-sova-trött, inte trött i musklerna.

Måste ut o röra på mig. Jag vill ha någon som piskar upp mig på morgonen och tar med mig till badhuset på en timmes simning. Fan vad skönt det vore! Men jag hatar att träna själv. Vi har företagsavtal med Sats, de ligger jättenära oss, skulle lätt kunna gå dit o träna men jag vågar ju inte sitta själv som en nöt. Och Gustav är världens anti-gym.

Jag är trött, om det är vitaminbrist, höstdepression eller bara mitt liv som sliter ut mig vet jag inte. Jag vill bara vara pigg, som jag var på semestern. Då var jag värsta pepp på att träna som ett as när jag kom hem. Men väl hemma sjönk jag bara ihop i en stor degsäck.

Har kollat lite på nya jobb, skickat en intresseanmälan - som jag inte tror allt för mycket på men vi får se vart det leder.

Underbara ledighet

Ha shopåpat järnet idag, hittat massa fint,men hann inte fotografera innan vi drog iväg till klätterhallen. När vi komdärifrån dukades det med morötter & dip, ostbricka och annat smask till några avsnitt True Blood... Underbart!

Nu ska jag krypa till sängs och försöka glömma att det är arbetsdag imorn.

Längtar

Till imorn!

Ledigt! Woho! Ska leka med Zarah! Jag kanske kan lura med henne på stan? *blink blink* Fan jag är shoppingsugen efter 3 veckor i Italien med shoppingförbud! Så kan vi gå en långpromenad med Zion också!

Zarah<3

I need to take control

Efter en - helt psykopatisk - arbetsdag efter semestern insåg jag att fan jag vill göra något kul med mitt liv. Nu. Inte bara vara trevlig mot folk och sönderstressad hela dagarna. Företaget jag jobbar på gör ändringar hela tiden för att effektivisera verksamheten, men det känns som de skiter fullständigt i de anställda. De sätter hårdare och hårdare krav på oss, samtidigt som de tar bort förmåner och liknande. Jag och Gosia har bestämt oss, vi ska fan ta tag i saker och ting! Öppna eget eller vadsom. Inte malas ner till skosulorna. Visst dte är jävligt jobbigt att ha eget och man får jobba jämt, men då har man en egen motivation. Man har ett eget intresse i företagets utveckling. Fan vad roligt det vore!