Älskade onsdag!

Efter idag så har veckan vänt! Då går vi mot helg igen! Ååh vad jag längtar till helgen, fan vad jag ska röra på fläsket då. Jag borde seriöst bli värsta tränings/motivations-gurun. Kanal5 - give me a call!

Kanske blir en svampplockardag igen? Det är ju värsta bra träningen att kliva runt bland ojämn mark och klättra upp o ner för små berg i några timmar. Ska fan köra 2.5 mil bådelördag o söndag på motioncykeln. Om jag inte ger mig ut o cyklar på vanliga cykeln, då blir det längre. Det är ju så förbannat tråkigt att sitta på motioncykeln så det tar sån tid att avverka distans. Men då kör jag snabbare och med konstant motstånd så det ger iof mer men ändå.

Idag blev det 4 finn-crisp kopior från Lidl, best shit ever, med cheddar och en kall latte på det. Läste på aftonbladet att en latte innehåller lika mycket kalorier som en hamburgare. Jag fattar inte hur det går ihop. Jag dricker typ 2-3 dl mjölk. Varje dl är 35 kcal, sen har jag kaffepulver och lite sötningsmedel i. Dvs, max 105 kcal får jag i mig, en hamburgare tänker jag vitt bröd, dressing, ost, kött och lite grönsaker. Det måste väl ändå vara mer? Bara brödet borde stå för typ 60-70 kcal. I call Bullshit.

Hur som haver älskar jag min kalla latte på morgonen och tänker inte ha dåligt samvete för den. Det är ju den som ger mig en bra start på dagen! <3

Jag är på rätt bra humör idag känner jag, kan nog bli en bra dag det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback