Sunday: rätt nöjd faktiskt

Fick arslet ur vagnen i eftermiddas och körde lite konditionsträning i form av dans och aerobic-inspirerat skuttande i vardagsrummet, höll på i runt 2 timmar, varvade med situps och tränjning, avslutade med en spurt på en km på motioncykeln i ca 40km/h. Ramlade typ av cykeln haha, helt slut i musklerna! Kändes bra.

Det bästa med att träna sådär är ju att även om man är sugen på pizza så har man ju varit duktig och då vill man ju inte förstöra för sig! Så det blev en thaigryta med massa wokgrönsaker och quorn, starkt och gott utan carbs! Men lite gottsugen var jag så nu till hockeyn sprang Gustav till affären och köpte granatäpple och 70%'ig choklad. Mumsa i mig hela granaten och en liiiten bit choklad. Räcker gott o väl! Känner mig nöjd med min insats.

Konditionen har blivit jättemycket bättre, pallar mer än dubbelt så mycket som jag gjorde för nån vecka sen, och då har jag fan knappt rört mig. Men det ger rätt mycket att skutta runt i vardagsrummet tydligen, fick lite astma besvär första stunden men sen släppte det och det var bara att köra på.

En annan sak jag upptäckte: jag sparkar typ lika högt som när jag tävlade, blev lite inspirerad och körde lite tänj efter passet. Dock har jag fortfarande nåt fel på mitt ben, har haft det i 3½ år och jag är ju inte den som går till läkaren om jag inte är döende... Hur som helst gör det skitont när jag strechar insida lår. Men jag försökte andas genom smärtan och det kändes som lite släppte iaf.

Blev lite sugen på att börja springa, min vän Emma med gröt i munnen är ju sån friskis, sprang typ tjejmilen i somras. Hon är för jävla häftig. Nu hade hon inhandlat löparstrumpor och skulle börja springa igen imorn. Jaja, jag väntar nog tills våren fått lite bättre fäste, jag är ju lite fisförnäm ni vet. Vill ju inte få leriga skor! Däremot tror jag stenhårt på fotsatt skuttande, det är faktiskt mycket roligare än motioncykeln. Körde en stund med handledsvikter också, jävlar vad det bränner bra! Kommer få helt sjukt snygga armar!

Blir nog till att sova nu, är rätt slut, min lilla vända till solariet slutade sämre än jag tänkt mig, detta trots att jag var värsta vuxen o körde på låg intensitet halva tiden. Jaja sånt är livet. De kommer skratta åt mig på jobbet imorn. Jippie.

Absolutely NO life

Jaja, det var kul så länge det varade, har syltat in mig i Eniros Skattjakt! Shit nästa ledtråd släpps på söndag kl 20.45, var är jag då? I Berlin, fan vi måste avboka! Gaah!
Haha. Nej men seriöst det är kul med lite sånt där ledtrådsspel. Så jävla smart marknadsföring!

You know it's saturday when:

- Du kan ligga i naken i soffan, invirad i ett täcke och äta glass
- Du kan titta på diskberget i köket och rycka på axlarna
- Du kan vaxa ögonbryn och armhålor i lugn o ro
- Du ser ut som en smurf med ansiktsmask

- Grannarna har satt på sin förjävla kassa musik så att dina väggar skälver

Lördag: pains

Usch jag har lite ont i magen faktiskt... kan det ha nåt med de 18 portionerna onyttigheter jag hällde i mig igår?

Jaja, nothing stops me, jag jobbar i ur o skur! Laddar med kaffe o knäcke för ovanlighetens skull!
Känns som att vi kommer ha väääldans mycket att göra. Jag tror vi hade lika mycket kunder igår som vi hade onsdag och torsdag sammanslaget, helt stört. Det var bara att dundra på, in och ut med pengarna. Stundom var det bara min kassa som rulla, alla skulle öppna konton så jag fick sköta transaktionerna. Jävlar vad det gick undan, jag behövde ju inte ens tänka innan kvittot var utslaget. Framåt kvällen var jag helt slut, satt i huvudkassan och stirra på skärmen och visste inte vad jag hette. Men sista timmen var det typ 4 kunder så så då fick jag varva ner lite. 

Ja ni darlings, lite smink och ett diadem som för bort uppmärksamheten från mitt otvättade hår så är jag fit for fight!

Fattie

Mmmm, ungsbakade rotfrukter, bearnaise, basilikapuckar, avokadosallad, chips, vin, vattenpipa. Well, jag har accepterat att jag är fast på 66.7 så det är bara att fläska ut!
Ångest imorn alltså. Menmen, sånt är livet.
Frosseri är min dödssynd. Vilken är din?

Pimp my hallway


 

Såhär blev grejerna från Indiska väl på plats!

Ljusstaken är en gammal inflyttningspresent så den vet jag inte vart den är ifrån men den passar jättebra ihop med stilen jag tänkt mig. Nu vill jag ha en byrå i lite NewEngland-stil tror jag. Ska måla skohyllan vit och leta efter nån schysst trasmatta också!


Moki!

Var på rean och hittade en bok till Gustav, han gillar ju att cykla så jag tyckte att den skulle passa perfekt!


 

Den ska vi läsa för våra syskonbarn!

 


Soft as a babyass

La mig i badet igår och gjorde peelingmasken, sen blev det mudmasken i 20 minuter och till sist sov jag med moisturizern, mitt ansikte känns helt himmelskt kan jag lova!

Blev en hårinpackning nu med min älskade Tigi Dumb Blonde också, proppa håret fullt av protein o skit. Bra där alltså! SKa sminka mig med lite mineralfoundation sen som jag så fjantigt inhandlade igår. Det ska ju va så förbannat bra så det är upp till bevis nu då! Okej jag köpte Maybelines men jag kände inte för att lägga en halv miljard på finsmink när jag knappt använder foundation o sånt längre.

 

Shit börjar få en blåsa på överläppen, jävla solarie, får alltid sånt i solen o sådär så det är säkert från solariet igår:/ Men det får man ta, min hud är jättebra, finnarna på ryggen har lagt sig, mina naglar är jättehårda o vita i tipsen, mitt hår är mjukt och fräscht. Man kan ju inte få allt!

Ska ta o skölja ur håret och dra ner i tvättstugan nu!

HungryHippo

 

Usch är jättehungrig och sugen på semlor! typ 5st skulle sitta bra!

Ska snart ner i tvättstugan o hänga tvätt så jag får äta frukost efter det, men det blir inga mumsiga semlor utan nyttiga ägg. Fan jag har ju gått upp på 66.7 IGEN! Gaah blir helt tokig, låg ju på typ 65.5 ett tag och trodde jag stabiliserat mig där... jo tjena, jävla semlors fel. Orkar inte träna, tapa motivationen helt när jag ställde mig på vågen imorse. Blä. men jag får väl skylla mig själv med alla semlor jag tryckt i mig, jag hatar feta februari. Det enda som ska vara fett är lönekuveret!

Baah!


Dagens bästa!

 

Tell your boyfriend, if he says he's got beef,
that i'm a vegetarian, and i ain't fucking scared of him.


Torsdag: homestyling&pampering

Inhandlade lite prylar på Indiska och fixade med i hallen, en ny spegel så jag kan styla håret vettigare, en brevkorg så posten inte hamnar på köksbordet och så en hylla för o få lite fint!

Fick mitt paket från bellme.se också, så ikväll blir det pampering! Har köpt Make Up Store's Mud Mask, Peeling Mask och Moisturizing Mask, de sålde dem för halva priset så var ju tvungen att slå till! Jättebra att ha stora tuber med ansiktsmasker, räcker mycker längre och nu betala jag 99kr för varje tub som räcker i några månader. Jämfört när man köper en sån liten engångspåse för typ 20-25. Plus att MUS-prylarna är kickass!

Storhandlade på H&M också, fick en sån 20% på all komsmetik, så jag ladda upp med lite deo, mascara, mineralfoundation, rakgel, ja ni vet sånt nödvändigt ont! Hittade även en träningsmidjeväska som ligger platt mot kroppen men rymmer typ mp3, lite cash och kanske nycklar. Jättebra när man är ute med Zion att slippa ha en väska med sig, är ju så jobbigt att springa runt med nycklar som skramlar i fickorna o sådär. Blir ju jättebra till cykelsemestern också!

Gossip baby!

Yes! 8 mars är Gossip girl tillbaka!

Freetime

Jaja, då har lediga dagen börjat! Sticker iväg till solariet och kör en sanbbrunda, fucking bränna som förra gången no thank you. Blir nog bara en 12 minuter, ska försöka köra lite i helgen också, men bara kort tid på lite lägre effekt så jag får lite färg till Berlin. Farligt när de bytt rör, måste sola försiktigt om man inte vill se ut som en kalasballong!

Ska försöka träna lite också, har noll motivation just nu men men. Sen blir det att möta upp mamma på stan och inhandla lite kosmetik och annat nödvändigt, fixa lite lunch o sådär.

Happhapp, ingen tid att slösa, man är inte ledig varje dag!

Februari, all gone

Snart är månaden slut. Gått skitfort! känns som det var nyss jag var uppe i Nyköping o jobbade.
Är ledig imorn, blir sovmorgon, ett träningspass i vardagsrummet, kanske lite solarie, umgås med min mamma, kanske lite shopping, städa. Skönt att slippa jobba på löningen, det kan bli lätt kaos när folk får pengar. Jag fattar verkligen inte hur folk kan nolla sina konton och tokspendera den 25'e. Jag ligger på 20000 på mitt lönekonto nu innan lönen ramlar in imorn. Men visst jag tänker mig för innan jag handlar, andra ser ju bara lönen som nåt som ska spenderas. Fuck that.

Nu sparar vi för Berlin, åker om en vecka - tjoho! Sen fortsätter vi spara till nästa resa som blir cykelsemestern, efter det blir det en mini-backpack i Thailand i vår om jag får min vilja igenom! Dessutom ska vi lägga undan pengar inför framtida lägenhetsköp, oförutsedda utgifter om man typ skulle bli på smällen eller så. Sånt tycker jag att man ska ha lönen till. Men alla har olika preferenser. Hur kom jag in på det här spåret egentligen?

Fan vad trött jag är, såg lite OS förut. Shit vad fet jag kände mig när de spurtade på sina jävla skidor. En annan skulle inte klara en uppförsbacke på skidor. Frida kör tjejwasan i helgen. Hon är fan tokig. Men jag ska ju köra vättenrundan nån gång har jag ju skanderat... men det är i en väldigt difus framtid.

Nej ni boys and girls, ska nog lägga mig i sängen i mina nya sängkläder och lyssna på ljudbok. Alltså finns det nåt så skönt som helt nya sängkläder. Sådär sträva och sköna! Ååh I looove. Köpte på mig ett par rosaprickiga påslakan när Hemtex hade mellandagsrea men har inte blivit av att jag invigt dem förns nu, halleluljah!

Irritationsmoment

Baah.

Skulle ju klicka hem lite kläder från hm.se. De hade äntligen fått in kavajen Gustav ska ha, ja men då var ju jackan jag skulle beställa slut istället! Och ingen av dem finns i butik. Baahbaahbaaah.

Balconyblues

Seriöst, Lupin är en bestämd liten herre. Dum som jag var släppte jag ut honom på balkongen, och ni kan ju gissa en som vägrar att komma in. Han har fan bosatt sig därute nu. Han tror att han är ett lodjur fan.

Gaah, inte fan går jag ut och drar in honom, han sitter under soffan o ser helnöjd ut, en annan bara klädd i handduk trippar inte ut i snödrivorna kan jag lova.

Måste ju gå till jobbet snart, men då får jag väl lämna balkongdörren öppen så att lägenheten blir svinkall.
Jävla trotsålderkatt alltså. Har försökt prata med honom men han vägrar lyssna, is his way or the highway.

Ska försöka mig på att få in honom igen.

Happie

Fick mitt lönebesked idag, cirkus 5000kr mer än vanligt. Man tackar!

Done and done!

Sådärja! Nu är hotellet i Berlin bokat! Blev inte det jag tänkte mig först, det fanns bara med enkelsängar. Fuck that, ska det vara så ska det vara knullvänligt!

Blev ett hotell mitt i smeten precis vid Berlin Zoo, på gångavstånd till värsta shoppingen och massa sånt, kommer bli kalasbra tror jag! och priset? 1136kr för 3 nätter! Haha, det är ju nästan pinsamt billigt!

Hotel Belmondo am Kurfuerstendamm heter hotellet för er som är nyfikna!

Nu är det sovdags, natti!

Helgbestyr!

Inte haft tid att sitta här o tjocka mig. Så nu får jag väl göra en avrapportering!

Maria fyllde ju år i fredags, så drog dit efter jobbet, käkade smörgåstårta och kladdkaka till en förbannelse, med massa grädde! Pratade om när vi var små och alla dumheter jag lurade i Maria och hon i sin tur lurade i Denise! Haha, fy fan vilka jävlar vi var. Värsta dreamteam faktiskt.

Blev rätt sent, Gustav och Martin fastna framför hockeyn så vi flickor beklagade oss över dem i köket och varnade Denise för att flytta ihop med skitgrisar haha.

Maria fick ett fint silverhalsband som var handgjort på bali i present av mig, hon blev jätteglad, hoppas jag.

Pulsade hem runt midnatt och hann nött o jämt innanför dörren innan vi frös ihjäl!

Igår blev det mysfrukost i soffan med ett avsnitt Lost, sen fick jag panik på att sitta still så jag gjorde typ en miljard situps och körde ett danspass på en timme i vardagsrummet. Satt en stund på motionscykeln också men höll typ på att svimma av utmattning, konditionen inte på topp fan. Framåt sena eftermiddan såg vi Avatar, så pluttinuttit! Käkade lite ostbricka och hade det mysigt. Vet inte vad som hände med tiden men nån timme senare såg vi Law Abiding Citizen, fy fan vad bra! Lite förutsägbar men ändå härligt ryslig. Ingen filmkväll är komplett utan dip så det blev morotsstavar och chips till två sorters dip, fy fan vad feta vi är.

Vaknade vid kvart över 5 imorse av att grannarna fortfarande hade fest och helt plötsligt bestämde sig för att det var en bra idé att dra på stereon på max. Försökte somna om men sovrummet vibrerade typ så Gustav ringde störningsjouren, 1½ timme senare stängdes musiken av... Fy fan, har god lust att gå ner och tömma kattlådan i deras brevlåda.

Idag har vi varit jätteduktiga, tvättat, storstädat, vädrat och nu har jag precis tagit en paus i garderobsrensningen! Ska ju shoppa som ett as i Berlin så måste ju skapa lite nytt utrymme!

Jani, ska fixa lite fika nu tror jag. Det är ju trots allt söndag! Sen är det back to the closet.

I need a friend, and 12000sek

Baah!

Det här vill jag åka på!

Stuck

Baah.

Har varit livrädd för vågen i några dar nu. Men idag tog jag mod till mig, jag tycker ändå att jag skött mig hyffsat de senaste dagarna, fortfarande 66.0. Fan. Nu har jag två veckor på mig. Blir helt matt i kroppen bara jag tänker på det. Jag är inte bra under press, det vet jag. Men men. Har ingen öppning på jobbet nästa vecka så ska försöka sparka mig själv ur sängen o köra en halvmil på cykeln varje morgon. Om inte annat även på kvällen. Har dragit ner mitt matintag massor, jag går ju inte hungrig men jag äter små portioner och enda carbsen är ju i mina frukostknäcken. O de fibrerna behövs ju för att hålla magen igång. Men jag får väl skippa dem o köra äggfrukost i 2 veckor nu, och sluta komma med ursäkter.

Men idag har jag en jättebra ursäkt! Maria fyller år och har gjort smörgåstårta! o kladdkaka!
Shit vad jag lär få cykla imorn...

Även om jag går ner till 64 som jag vill till Berlin så kommer jag säkert gå upp dem där, fan tyskarna gillar ju sötsaker. Men vi kör hotell utan frukost så då får vi iaf ingen buffé av munkar och annat snask till frukost! Skulle kosta typ 700 extra för 3 dagars frukost, kändes som vi kunde lägga de pengarna på shopping istället:D

Hur som haver, blir nog en Paus-sallad till lunch idag, pallar inte att gå hem o äta lunch om det ska vara snöstorm ute. Sen är det ju faktiskt fredag, då får man lyxa till det lite!

Nu jävlar!

Aftonbladetkändis

Läste en rubrik på aftonbladet... kände vafan det där låter bekant.. klickade, läste, konstaterade, min bror är kändis.

I go girl

Eller nåt i den stilen.

Tog mig ur sängen skapligt imorse, körde en halvmil på motionscykeln, gjorde typ 100 situps och lite andra övningar, armar bål o sådär. Känns bra!

Avnjuter lite kaffe och knäcke nu, börjar jobba om 50min. Är lite trött i skallen, hoppas det går bra idag, igår kallade jag euro för turkiska lire, EUR - TRY, typ samma. Sen pratade jag om Malaysien med en kund, då skrattde Johanna åt mig. Jaja Malaysia Malaysien, samesame. Huvudsaken är att kassan stämmer i slutet av dagen och det gjorde den, piuh.

Ja ni, en lång dag idag, en lite kortare imorgon, efterföljt av lite kalas hos Maria som blir 23, hoppas att hennes paket som jag beställt kommer idag. Hitta en jättefin sak på the interwebz till henne, så fan om det inte hinner komma i tid! Sen är det helg, blir lite middag hos oss om nån behagar att dyka upp, Frida är på iaf, i värsta fall blir det vi och lite rödvin, helt okej det med!

Baah, löning om en vecka också, shit vad duktig jag varit den här månaden, knappt spenderat något alls! Tänkte att jag får 500 att klara mig på tills på torsdag om jag absolut måste ha något, förutom mat. Men jag ska fan inte ha något! I'm gonna be strong! Om 2 veckor drar vi till Berlin G'dammit! Jag måste undvika att gå upp på stan och luras in i shoppingens klor. Jag var smart som handlade Marias present på Internet för då impulshandlar man inte på samma sätt. Skitbra!

Jaja, inte mer tid för sånt här nu, plikten kallar!


Kvällens matlagning

Tänkte ge mig på att göra laxburgare, har kollat lite olika recept men kör nog lite efter eget huvud, men rosépeppar verkar vara en hit att ha i så ska nog köra på det!

Give me energy

Usch jag och Gosia hade vårt sedvanliga heart-to-heart när vi var ensamma igårkväll på jobbet, av nån anledning pratade vi brittisk engelska när vi gjorde det men det är för att vi är så jävla coola alltså.

Jag viiill så gärna få kroppen trimmad, dags för magrutor och definierade armar, men vafan jag äter ju semlor o skit hela tiden. Värsta matmissbrukaren är jag. Jag orkar inte engagera mig, och då blir jag ledsen för allt som är viktigt för mig nu är att få kroppen i topptrim men jag förstör ju bara för mig själv.

Igår gick jag upp tidigt för att sitta en stund på motionscyklen o sådär, men inte fan gjorde jag det. Till kvällen kom Anton över o vi käka lite wok och gjorde semlor på det, sen var det deg framför datorn och sen sovdags. Blä.
Jag måste fan röra på mig, känner hur kroppen segnar ihop till fucking Quasimodo.

Förhoppningsvis släpper snön och kylan taget snart så jag och Rickard kan gå ut o promenera. Ska tjata på Gosia att hon skaffar Svettis-kort också, så kan vi hetsa varandra. Maria och jag prata lite om att simma för länge sen, kanske skulle ta o göra det nån gång ibland, bor ju inte långt ifrån badhuset.

Usch jag kommer på mig själv med att sitta o tänka: ja men bara det blir vår så kommer jag ju vara ute o röra på mig! Ja men vafan jag kommer ju hinna bli lönnfet tills dess, måste ju ta tag i saker o ting nu, vågen har redan tickat upp på 66.0, jag skulle ju gå ner till 64 ju vafan!

Nån som har ett Wii de vill ge mig? Så kan jag köra Wii-fit!

Hopless

Fan, här sover man med svindyr inpackning så att håret ska bli superfint. Sov även med absolut torr så jag inte ska svettas utan vara mer av en lady, duschade och rakade armhålorna, smorde in kroppen i body butter och ansiktet i happyderm. Men vad hjälper allt det när jag har massa småfinnar i nyllet?

Sen har jag beslutsångest, ska jag sola och få lite färg och förhoppningsvis torka ut finnarna lite. Eller ska jag köra en aha-peeling. Kör jag peelingen kan jag inte sola på typ 2 månader för man tar bort översta lagret hud. Men det rensar ju ur bra alltså... om jag inte gör nu så får jag vänta tills i höst med en kur. Kanske lika bra att göra nu o rensa lite, sen sola när huden återställt sig. Sen måste jag börja sola solarie, trots alla varningar om det, när vi åker på semester i sommar ska jag vara brun, sitter man 10 timmar i solen om dan och svettas på en cykel kan jag lova att det gör skillnad om huden är helt oexponerad eller om den fått lite färg. Det värsta när vi var i Italien var solen de första dagarna, det gjorde så djävulskt ont, vi fick stora blåsor och kunde ju inte direkt vila upp oss så att de försvann, det var ju bara och köra på.

Jaja, blir nog en peeling ikväll. Måste komma ihåg o boka hotell också. Shit vi åker om 2½ vecka. Fy fan vad jag ska shoppa! Har hållit mig jättebra i skinnet nu hela månaden, okej jag köpte lite handdukar och 2 koppar igår, men handdukarna var grå och kostade 6 kr st, skitbra när man tar bort smink så blir inte handukarna helt missfärgade! Och kopparna hörde till den serien jag har men fanns med ett annat tryck, 15kr kosta de också, kan man ju leva med! Åh vad jag längtar!

Pussinuss!

Mitt liv i piller

En vanlig frukost:

Från vänster:

3 hårform

1 Mitt val Vegetarian

2 OmegaMax, Omega-3 + Q10

2 C-vitamin

 

Bra skit alltså! På så sätt får jag i mig massa naturliga saker som åkerfräken eller hur det heter som är bra för håret, jag får i mig järn och b12 så det täcker dagsbehovet. Omega-3 är bra för allt möjligt, Q10 är väl bra för hjärtat och sånt där. Sen borde alla höja upp sin dos av c-vitamin, speciellt så här års när man inte äter lika mycket frukt somman kanske gör på sommaren. Bra för immunförsvaret o massa sånt krafs!

 

Hur som helst håller jag mig pigg o fräsch!


Lovely Sunday

Well uhm, jaja.

Kom ur sängen skapligt, städade, fixade frukost, duschade, såg tv, drog en microsväng på stan. Sen hem igen för lite matlagning, lite mer tv, brownie-bak, ätande av brownies, glass och drickandes av kaffe.

Ja det är väl min Valentin än så länge.

Ska umgås med min man resten av kvällen. Bara slöa, asskönt! Eller mjaa... en liten svänh in på hm.se först:D

Saturday: mmrrrhh

Blä vad trött jag är idag. Eller mest stel liksom. Har drömt massa konstiga drömmar inatt, var på nån jeepsafari-race. Jag och Carro skulle tävla ihop men så bråkade vi precis innan avfärden så jag satte mig i en annan jeep med typ världens jobbigaste blondin som satt o klaga på att vägen var så ojämn och att det var obekvämt att sitta på jeepflaket. Men det var 2 söta killar med i laget och det var ju bra, tills de sa att vi skulle äta larver o maskar så vi kunde spara vår mat och psycha det andra laget med, wtf? Då blev jag grinig, inte fan tänker jag äta maskar, men så helt plötsligt mådde jag illa och öppnade munnen, ut vällde massa larver o skit. Fick värsta paniken och spottade massor men det kom bara ut mer o mer. Fy fan så äckligt var det! Sen helt plötsligt var vi på nån trekking och då kom Anna-Karin spatserande och pratade om nån fisk hon hade lagat mat på, och helt plötsligt låg en 2 meter lång fisk på backen där vi gick o AK ba: ja men en sån där var det jag lagade! Men det är så jobbigt att rensa när de är så stora! Fick ju lägga den på köksbordet!

Jag kanske går på några droger som jag inte känner till? Det kanske är nån som spetsat mjölken?

Nehepp, ska till jobbet nu fan. Servicesmile: On.

Ett jävla tjat

Seriöst Alla Hjärtans Dag vad är det för bullshit? Jag blir ju helt sönderstressad av alla budskap om att köpa presenter, baka kärleksfulla kakor och umgås med sin älskade.

Vi har inte planerat nåt, jag har iaf inte köpt nå present, jag ska ligga i mjukiskläder o feta mig på soffan hela söndan fan. okej kan köpa att man ska baka nåt... då får man ju mumsa i sig!

It's my day G'dammit

Ja det är faktiskt min namnsdag idag! Jag vill ha semla! Gustav jag vet att du sitter o leker med din iFån på jobbet och läser min blogg. Jag hoppas verkligen att du lagar middag och inhandlar sockerfri semla till mig! ♥

Friday: eggs and coffee

Evelina har varit duktig!

Var ledig från jobbet igår, vaknade med världens mensvärk, skönt att slippa jobba då. Låg o kved för mig själv på soffan en stund, man måste tycka synd om sig själv, det hör till läkprocessen!

Sen var det bara att ta sig i kragen, fixade hem senaste avsnitten av Greek och Ugly Betty. Satte mig på motioncykeln, varvade med övningar på pilatesbollen och med gummibanden. Mellan avsnitten blev det frukost på 3 kokta ägg och en stor kaffe. Skönt att träna så man får igång blodcirkulationen när man har mensvärk faktiskt. När tv-serierna var slut slängde jag ihop en liten spotify-lista med lite träningsmusik och körde vidare i intervaller, drack kaffe.

Helt plötsligt var det sena eftermiddan och jag låg på golvet i vardagsrummet och gjorde rumpövningar. Tyckte att det räckte med träning då, städade iordning lite tills Gustav kom hem. Satte honom i arbete med att tömma kattlådan, blä!

Lagade spaghetti med sås på quornfiléer, grönsaker och krossade tomater med massa oregano i. Först när vi åt insåg jag att jag inte ätit på hela dan, fy fan vad hungrig jag var, men mest av allt hade jag chokladcravings. Så efter maten blev det en sväng till Konsum för chokladinhandling. Blev en helt underbar Lindt Intense Blueberry, moffa i mig hela kakan på en gång, aldrig lyckats med det konststycket förr, liksom det är ju mörk choklad, det brukar man ju bara klara nån bit av.... jo tjena, några minuter senare satt jag som en fontän me huvet ner i toan. Jag ska aldrig äta choklad igen. Usch, mådde jättedåligt hela kvällen. La mig tidigt. Wtf.

Jahopp, vaknade tidigt nu imorse, gjorde situps, cyklade 5 km på motioncykeln, duschade, fixade frukost. Ohno. Hur tänkte jag? Gjorde ägg och kaffe, efter att ha tryckt i mig ägghelvetena mår jag nästan lika illa som igårkväll. Fan det här kommer att bli en lång dag... Just nu känns det som att jag inte kommer kunna äta något på 3 dar. Men så kommer mitt lilla mensmonster komma krypandes och viska Eveliiiiinaaa - Seeeeemlaaaaa i mitt öra. Inte helt okej. Jag har faktiskt namnsdag idag, jag skiter i om jag kräks som en fontän, jag ska ha en semla!

Oj nu är klockan mycket, måste dra mig mot jobbet!

Dagens outfit

Blev hemgjorde jeansshorts, urspringligen ett par Lee, strumpbyxor och kavaj från H&M, top från NewYorker.
Armband från Lindex, nagellack från Depend.
Shorts är min nya favorit fan! Ska springa runt i det hela våren!

Okej man ser ut som en pösmunk om man sitter ner o tar kort på sig själv men nu var det så att Gustav skulle ta kort, men han kunde inte sluta hångla med sin iPhone så jag fick göra det själv:/


Lillördag

Blir tydligen Munken ikväll. Kan nog unna mig ett glas efter allt ståhej på jobbet.
Måla naglarna, fixa till sminket och ta på nå schysst outfit står på schemat nu. Tjingtjing!

Dagens vegetariska!

Idag gör jag pasta med mumsig sås!

Till såsen:
1 vitlök solo(det använder jag iaf, mycket godare smak!)
5-6 soltorkade tomater
½-1 paprika
4-6 quornfiléer
200g färsk spenat
5dl matlagningsgrädde
1 påse riven parmesan.

Fräs nerskivad vitlök och tomater i en blandning av massa smör och olivolja(mums), tina och skiva ner qurnfiléerna ocg fräs tillsammans. Salta och peppra med svartpeppar. Vänd i spenaten(den tar massa plats i början så ta lite i taget eller laga såsen i en wokpanna! När spenaten börjat "vissna" så slå på grädde. Krydda med vitpeppar och rosépeppar, koka en stund och slå på massa parmesan. Vill man göra riktigt gott använder man ju riktig parmesan som man hyvlar ner men jag är snål.

Koka ihop en stund och servera med fusilli!

Räcker till ja säg 4-5 portioner. Jag äter ju inte pasta så då går det åt mer sås.

What day is it again?

Shit jag är helt lost, igårkväll visste jag knappt vad jag hette. Mina sista kunder skrattade med åt mig. Rörde ihop allt jättemycket. Men men pengarna blev rätt och han fick det han kom in för att fixa så allt redde sig i slutändan men stundom hade jag bara lust att säga "vänta, time-out!" och banka huvet i skrivbordet tre gånger.

Somnade som en stock efter lite tv, o'boy och ost+kex. Sov hur länge som helst, känner mig helt yrvaken nu även om jag varit vaken i 1½ timme och uppe i 40 min. Måste ta o sminka mig lite, så man ser lite pigg ut. Igår hade jag mörka ringar under ögonen när jag kom hem!! OMG mother fuckers. Inte okej.

Har hällt i mig mitt morgonkaffe men jag tror jag skulle behöva ett koffeindropp installerat i armen under dagen så att jag hänger med.

Nej nu har jag brottom. 20 minuter för att sminka och fixa hår, ajajajaj, och mina ögonbryn är värsta warewolf! Gaah. Puss på er!

Beach 2010

Iiih! Känns bra! Har världens träningsvärk i magen! Shit vad jag döda mina muskler igår!

Kom på lite nya övningar på bollen som jag tror var rätt bra, stod som i planka med raka armar och händerna under axlarna, smalbenen vilandes på bollen. Bara att hålla balansen där tränar ju både mage o rygg, men sen börjagde jag lyfta kroppen upp o ner så att jag studsade liksom. Haha jag är bäst på att förklara. Hur som helst brände det som fan i magen, fick jobba massor med ryggen för att hålla emot och balansera ännu mer. Skitbra!

Hängde lite i stången i dörröppningen och tränade sidomusklerna, det är jättebra träning, man hänger och vrider upp kroppen så att bara sidomusklerna arbetar. Annars kan det vara svårt att få tag i dem ordentligt.

Är så jävla pepp nu! Skrev lite med Lollo och Vickan på FB igår, ska nog dra med dem på Friskis, Lollo bor där och Vickan brukar träna men har varit sjuk ett tag nu så hon vill komma igång. Använda upp mitt 10-kort och känna av lite. Om jag kommer igång kanske jag skaffar kort där. Annars funderar jag på att simma. Finns ju gym och grupper på badhuset, lite dyrare än friskis men de har ju simmöjligheter också!

Ååh längtar till vår och torr mark så man kan dra ut o cykla! Dra fram o tillbaka till Gustavs mamma, totto 16 mil. Perfa att dra en helg, ha med lite fika och nåt bra att lyssna på. Åker dit tidigt lördag och åker hem framåt söndag eftermiddag. Gjorde det på midsommar sist, jätteskönt, inte en kotte på vägarna, kom fram lagom tills regnet började, gjorde lite kvällsmat och mös i soffan, hans mor var på fest så hade hela huset för oss själva. Mitt ute i skogen, myspys!

Woho!

Jaja, måste väl fixa mig lite snygg till jobbet nu! De skiter fullständigt i om jag har magrutor eller inte, baah.

Smells like

Calories burning!

Fan vad skönt att få igång konditionen lite igen, behövde verkligen det. Gjort massa magövningar o jobbat med gummibandet, cyklat 5km, ska ta 5km till nu, var bara tvungen at kolla av FB haha!

Känns så skönt, dragit mig jättelänge nu, men nu känns det som om jag kan komma igen! Måste bara våga mig till Friskis också, men pinit o gå dit själv! Jag ska jobba upp konditionen lite först tror jag, så jag slipper skämmas haha!:D

Kanske blir en sväng upp på stan sen? En liiiten... måste ha strumpor! Vi brukar ha en hel låda full men jag vet inte vart alla tagit vägen?

Fatburning monday

Okej för etthundrafemtielfte gången! Nu tar jag tag i mitt liv! Kör 1 mil på cykeln, gör massa övningar på pilatesbollen, pumpar bicepen och tränar lite smidighet! Nu jävlar ska fettet brännas!

Fattie

Nu lägger jag mig i sann söndagsanda på soffan med en kopp kaffe och en lussebulle, tittar på tv och blir fet!

Typ såhär

Sen lite blommor o annat mys som tar bort kylan i det svartvita!


Ideas for life

Kom på en jättesnygg lösning till vårt tomrum i vardagsrummet! Om vi använder oss av en lång LACK-hylla och har som "barbord" med två stolar, så över har vi en mindre LACK-hylla som vi monterar spots under. På den hyllan kan jag ha mina snygga skor och sånt! Sen köper vi Zebra-tavlan jag vill ha och sätter brevid! Måste göra en skiss i photoshop!

Fatta att jag vill jobba med sånt här!

Evelina: back to school

Ja men vafan, nu tar jag tag i det här. Börjat plugga körkortsteori! Ladda hem bonniers trafikskola, ska plugga hela helgen fan. Sen ska jag flörta in mig hos Gittan uppe på YA lite:D

Mitt leg gick ut i somras så har fått köra med passet, hur pinsamt är inte det? Känns bra!

Hoppsan

Haha 64 skulle det ju vara!
Man är ju inte anorektiker fan!

Invägning

Okej, glad överraskning! 65.7! vikten är oförändrad iaf, är väl lite svullen helt enkelt, jeansen stramar ju!
Tror vi ska säga 54 till 5/3 då. Ska försöka lura med mig nån till simhallen imorn!

Nej nu jävlar!

Nu är det slut på dumheterna!

Idag tar jag mig själv i kragen och ryskar vett i mig! Nu blir det hård GI, motionscykel och pilatesboll! Min mage ska väck! Vågar inte ens ställa mig på vågen, säkert 5kg plus! Min annars så rymliga arbetskjol börjar strama i midjan, INTE OK!

Jag ska leka biggest looser, kämpa som värsta fettot i dödskamp mot fläsket! Gaah nu är det krig!

Frukost: 2 ägg, ½ msk majonäs, 2 glas kaffe
Lunch: 1 dl quornfärs, 1msk youghurt, ½msk salsa, 2 ägg, ½msk majonäs, 1 bit ost, 1 glas kaffe

Väger in mig imorn och lägger upp strategi för närmsta veckorna, jag ska va fit som fan tills vi åker!

Cocktails

Har filat lite på cocktailkvällen, roligast är ju om man gör lite olika mat så man kan plocka lite av varje. Vi ser ut att bli en 10st iaf, ska kolla lite på vilka likörer man ska köpa hem, om nån har kontakter, fixa lite martiniglas o sisodär. Kommer nog bli jättetrevligt!

Hello my name is Evelina:

And I'm a Shopoholic.


Nej! Jag har lovat mig själv! Men alltså, man hittar ju ursäkter till shoppandet, som nu, vi ska ju liksom till Berlin - om ni skulle ha missat det - det är ju värsta fashionstaden, då kan jag ju inte gå i sunkiga gympadojor. Jag måste köpa ett par nya. Jag kommer ju antingen få skämmas eller ha ont i fötterna. Och inget av det är ju okej, alltså måste jag fixa något. Baah.


De här är de jag tittat på, men då måste jag ha nån bra sula i för de är helt platta undertill.
199 på skopunkten. Jag är kär! Blommor is the shizzel i vår känner jag!



Blir nog mina stövletter som följer med som finskor, är nog inte helt okej att gå i sandalklackar eller vad man ska kalla dem. Det behöver ju vara nåt som skyddar lite mot kyla. Ska nog slutet av månaden innan jag köper skorna iaf, så jag vet om det måste vara skinn eller om det går bra med tygskor. Inge kul med tyg om det är blött o jävligt! Iof hade de ett par Burberry-gummistövlar på Fideli, de kanske vore nåt!

Ååh kan det bli Mars snart eller?

Dagens I-lands problem

Fan vad det är jobbigt när man står i duschen och har beslutsångest vilket schampo man ska använda, man måste ju göra en bra jämförelsekalkyl - vad har jag använt de senaste gångerna, vad vill jag ha för resultat, vad måste jag tänka på. Slutade med att jag tog Head&Shoulders 2in1, håret blir lite torrare av det än Tigi, imorn jobbar jag öppning så skönt om håret inte behövs tvättas då på morgonen. Hade i lite Tigi-inpackning i hårtopparna. Kommer bli så bra så! Tror jag ska slå på stort och ha i lite blowdry-lotion och styla håret ordentligt, har bara blåst det torrt eller haft rufsig knut hela veckan. Behöver snygga till mig lite!

Jani, nu blir det litervis med kaffe!

Laddar upp!

Precis lusläst en Berlin-guide från tidningen VAGABOND. Som för övrigt är en väldigt bra resetidning! Jag vill veta allt! Vart man ska shoppa, vilka monument man ska se, vilka klubbar som är coolast. Måste börja planera min resväska! Ett par jeans, nån top, minst 2 klänningar är vad jag tänkte begränsa mig till. Desto midre jag tar med mig - desto mer kan jag köpa hem! Men för att vara på den säkra sidan måste man ha lite tuffa outfits redo!

Beroende på väderlek blir det kavaj/bikerjacka/treanchcoat/ullkappa som ytterplagg. En liten svart klänning typ den axelbandslösa eller den jag köpte i julas. Kanske ska ta en kjol istället för den andra klänningen? Vitt linne, stickad vit tröja, humhumhum, vad ska man mer ha? Skor blir nog ett par klackar (men vilka välja?) och kanske ett par slitna gympadojor så man orkar gå på stan! Måste köpa en miniplattång, min tar ju sån stor plats! Kanske ett par schyssta sulor att lägga i skorna så att fötterna inte dör som de gjorde i Rom!

Jappjapp. Fy fan vad kul detta ska bli! Frågan är hur mycket pengar man vågar ha med sig, fucking omöjligt att betala med kort på sina ställen, och man vill ju kunna unna sig, jag tänker på 5000, men det låter ju helt stört mycket för 3 nätter. Men vafan...


HÄR är guiden till Berlin!

Blää

Usch min mage är inte okej, Caffe Frappen gjorde inte saken bättre. Shit jag kräks vilken sekund som helst. Uuuh vad jag mår illa.

Oops I did it again

Okej, men det var ju första dagen på min köpefasta. Det är alltid lite knackigt i början!

Lämnade tillbaka skjortan, hittade 2 t-shirtar till Gustav och en väska till mig. Hoppsan.

Dagens: FÖR FAN!

Vad i helvete???!! Jag pallar inte! Vill lägga mig i sängen o dra täcket över huvet igen!

Vad ska det här vädret vara bra för, kommer ju blåsa bort som en liten vante när jag ska till jobbet. Kan sätta en femma på attt jag drar på arslet också. Gaaah!

Biktning

Okej jag lovar nu dyrt och helig att mitt shoppingberoende ska läggas på hyllan den här månaden. Jag ska lämna tillbaka den fula skjortan till MQ, jag ska inte gå via stan på väg hem från jobbet, jag behöver inga mer klackskor, jag ska inte köpa lika många skor.

Varför gör jag detta undrar ni, jo för fy fan vad jag ska shoppa i Berlin, fatta fashion dom har där! Kommer fan få hyra en långtradare för att få hem allt! Hoppas vårsolen hinner titta fram lite när vi är därnere, då blir man ju ännu mer inspirerad! Det ligger ju trots allt lite mer söderöver än vad Norrköping gör!

Fly landet

Seriöst, jag är så trött på detta! Vill till värmen och solen, leva livet! Men får nöja mig med weekenden i Berlin, sen blir det cykelsemster i sommar, baah just nu vill jag bara skita i allt det och lägga alla sparpengar på ett par flipflops, pilotbrillor och en flygstol till thailand utan hemresa. Har knappt kunnat tänka på nåt annat idag, det enda som jag känner är jobbigt är lägenheten, vill ju inte behöva säga upp den och leta ny när man kommer hem, men samtidigt kan vi ju inte ha kvar den o pröjsa nästan 6000 i månaden i 6-12 månader. Jobbigt när man kommer hem o måste leta bostad det första man gör, kan ju gärna inte flytta in hos mamma. Plus att jag gillar ju våran lägenhet, jag vill inte att nån ska ta den, den ska finnas kvar när vi kommer hem! Bästa är ju att hyra ut den i andra hand, men det vågar man ju inte till nån man inte känner. Och alla jag känner har ju nånstans att bo!

Men ändå... Jag vill bort! Leva som en vagabond!

Vego-Taco-Omeletto

Gjorde tacos till kvällsmat igår, blev massa quornfärs över så idag tog jag det, hackad lök, och lite feta och stekte på, slog över 2 vispade ägg med en skvätt vatten i, serverade med en klick turkisk youghurt och stark salsa. Mums!

Funderingar

Ta tjänstledigt, skriva in sig på några distanskurser, köpa en laptop och en flygstol till Thailand.

Hairy Buisness

Fick för mig häromdan att göra ljusbruna slingor och få lite Olivia Palermo färg, men alltså jag är ju muppig vad gäller mitt hår. Kommer ju tjuta. Jag vet, jag är världens tönt. När jag berätta för Maria om mina planer sa hon: Nej Evelina, du kommer bara tjuta, bueehbueeh!

Men jag vill göra nåt, känns som om jag gör ljusbruna slingor så är det lätt att göra blonda slingor sen igen och ljusa upp det. Mitt hår är ju så förbannat tråkigt nu. Lite halvlångt, typ 5cm utväxt, tråkigt! Åh vad jag saknar mitt gamla långa hår! Har fått rätt bra kvalité på håret nu iaf, tvättar med Tigi Dumb Blond Schampo, ibland med silverschampo, har använt slut på mitt Elvital för långt hår och använder Syoss Repair balsam, sover en gång i veckan med Dumb Blond inpackningen som är proppad med Keratin. Tror att jag fick massa finnar på ryggen av tabletterna jag käka för håret, fick världens bölder som gjorde svinont, men nu när tabletterna är slut har de börjat lägga sig igen. SÅ vet inte om jag vågar köpa nya sånna. Äter ju ändå masa mejeriprodukter som ska vara bra för håret. Borstar håret med en utredningsborste med svinborst. Bra skit!

Idag har jag lite otvättat hår i en knut mitt på huvet, inspiration Teskedsgumman! Känns bra.

Monday blues

Nej ni, nu klär jag av mig, lägger mig i underkläder och ullsockor i soffan med mitt kaffe och tittar på The City.

Jag vet inte varför, men nu är jag värsta tönten som kollar på det hela tiden.

 


When will it end?

Lupin och jag börjar bli jävligt trötta på det här jävla vädret.

Han vill sitta på balkongen i vårsolen o jaga insekter.

Jag vill gå i vårkläder!


Evelina: kickass auntie

Kolla bara vilken liten primadonna jag är moster till!

Bara för att jag satte ner henne i sitsen ser hon skitskeptisk ut. Nej moster ska bära runt på henne hela tiden så att hon kan snutta på mosters hår. Mums.


Julstök

 

Fan vad tillvänt det ska bli av julen, vi har glitter överallt och på kistan ligger fortfarande massa julgranskulor kvar. Tillomed den där jävla renen, okej den är jättefin, står kvar på tv-bänken. Sen blev det ju ett för jävla stort tomrum i vardagsrummet efter granen. Förut hade vi kattställningen där, men den förstör estetiken i rummet(precis som om inte allt annat skräp gör det) så vi tänkte skippa att ställa tillbaka den. Men då gjorde jag som ni ser på bilden ovan. Men jag vet inte alltså. Ser lite fjantigt ut. Jag vill ha Wilhemina Slaters Vitrinskåp, ni vet det man se i bakgrunden i hennes kontor. Ooouh om man hade det! DÅ hade alla bekymmer varit som bortblåsta! Kunde ju ha alla mina skor däri!


Evelina: inreder

Idag gjorde jag om vår adventsljustake till ett vårigt ljusgrejjs!

Flyttade lite på ljusen och köpte rosmanchetten på Åhlens för 25 kr.


Vårens måste!

Jag ville ju ha rosa Converse, stryk det fan.

Dessa ska jag ha!

 

199 på Skopunkten(!)


Dagens värsting

 

Lyckas köpa 2 par skor under 100kr in total.

Jag vet, jag är lite impad själv!


Mellanmål

Shit är helt stört hungrig! Laddat upp med islatte, yoghurt+müsli och en lussebulle, perfekt!