Hopless

Fan, här sover man med svindyr inpackning så att håret ska bli superfint. Sov även med absolut torr så jag inte ska svettas utan vara mer av en lady, duschade och rakade armhålorna, smorde in kroppen i body butter och ansiktet i happyderm. Men vad hjälper allt det när jag har massa småfinnar i nyllet?

Sen har jag beslutsångest, ska jag sola och få lite färg och förhoppningsvis torka ut finnarna lite. Eller ska jag köra en aha-peeling. Kör jag peelingen kan jag inte sola på typ 2 månader för man tar bort översta lagret hud. Men det rensar ju ur bra alltså... om jag inte gör nu så får jag vänta tills i höst med en kur. Kanske lika bra att göra nu o rensa lite, sen sola när huden återställt sig. Sen måste jag börja sola solarie, trots alla varningar om det, när vi åker på semester i sommar ska jag vara brun, sitter man 10 timmar i solen om dan och svettas på en cykel kan jag lova att det gör skillnad om huden är helt oexponerad eller om den fått lite färg. Det värsta när vi var i Italien var solen de första dagarna, det gjorde så djävulskt ont, vi fick stora blåsor och kunde ju inte direkt vila upp oss så att de försvann, det var ju bara och köra på.

Jaja, blir nog en peeling ikväll. Måste komma ihåg o boka hotell också. Shit vi åker om 2½ vecka. Fy fan vad jag ska shoppa! Har hållit mig jättebra i skinnet nu hela månaden, okej jag köpte lite handdukar och 2 koppar igår, men handdukarna var grå och kostade 6 kr st, skitbra när man tar bort smink så blir inte handukarna helt missfärgade! Och kopparna hörde till den serien jag har men fanns med ett annat tryck, 15kr kosta de också, kan man ju leva med! Åh vad jag längtar!

Pussinuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback