Best shit ever!

Fan va cool jag är, nu sitter jag och skriver på datorn i vardagsrummet med vår kära bauta-tv som skärm, så jävla coolt:D

Är ledig idag, så det blir städning, shopping, tvättning och så lite Ugly Betty såklart! Woho!

Så jävla nöjd.

Mina egendesignade lampor blev helt fucking magnifika! Ska nog slå en signal till Ingvar Kamprad om ev. serieproduktion! Har ju ingen bra kamera att fota med, dessutom är det jättestökigt, så när jag städat o så där så ska jag lägga upp lite bilder på vårat pimpade vardagsrum. Är så jävla nöjd, kan bara sitta o titta på lamporna! Dessutom köpte vi en fin blomma på interflora idag, det var vuxet av oss:D

Dagens kommentar

"Nu får du allt lugna dig flicka lilla, jag har ju inte ens hunnit klä av mig än"

En del tanter är för söta!

Nya Laster

Fan vad jag äter pumpakärnor hela tiden. Fy fan vad Gott det är att knapra på!

Söndagsmiddag

Eftersom jag är så otroligt bra på att laga mat, och eftersom jag är en sån fin människa tänkte jag att jag skulle lägga upp dagens middag här på bloggen så att alla kökshandikappade och matlagningsfrustrerade kan laga en lika god middag som jag!

Pasta Fungi Di Evelina

Ingredienser:
1 st Grön Paprika
½ Squash
½-1 Rödlök
5-10 Soltorkade tomater
1-2 klyftor Vitlök
1½ dl Grädde
2½  Mjölk
Kantareller (jag körde på torkade som jag fått av mina kära vänner Damian och Stephanie, plus lite kantarellfond)
Parmesan (ca en halv sån liten påse)
Riven ost (1-2 dl)
1 äggula
Salt Svartpeppar Timjan Oregano

Först och främst medan man kokar upp pastavattnet fräser man i stekpanna upp paprika, squash, löken och tomaterna i lite olivolja, salta o peppra litegranna. När det har fått lite härlig färg så ta fram en lite större kastrull och ha i en matsked margarin och lite mjölk i botten som kantarellerna får koka i. Man får ha så mycket svamp mantycker om helt enkelt. Slå sedan på grädde och mjölk, rör ner parmesanen och sedan osten. Krydda efter eget smak och tycke under omrörning. när osten smält och det har fått en såsig konsistens så slå på äggulan och de frästa grönsakerna och låt sjuda ihop i ett par minuter.

Serveras bäst med spaghetti!

Skitshopping.

Gjorde av med massa pengar men kom inte hem med något roligt. Fick iaf ett nytt tangentbord till vardagsrumsdatorn som var jättesnyggt. Och till mitt nya projekt: Taklampor Design Evelina, fick jag lite tyger o sånt. Köpte sidenband som omtag till gardinerna i vardagsrummet så man kan få in lite mer öjus om man vill, blev rätt sött.  Men annars så var det bara tråkigt.

Ska lägga mig i sängen o se Ugly Betty och pyssla lite med taklamporna nu.

Dagens Bild

Var på konsum och handlade häromdan:



Man blir ju lite sugen!



Fabulous Sunday

Godmorgon Godmorgon mina nära och kära, men också ni som sitter och småsnokar på min lilla blogg!

Vaknade upp imorse till ett torrt och dystert regnoväder. Det inspirerade mig att ta mig lite varmare kläder. Sen jag mig ut begav för att sola och snygga till mina behag. Till frukost åt vi nykokta ägg på jättegoda knäckebröd, jag måste tänka på vad jag äter för på min mage går det ingen nöd.

Haha va störd jag är.

Lilla söta Lupin välte ner en kruka i golvet, han tyckte minsann att den stod ivägen när han ville sitta i fönstret och titta ut. Zion fick en tom äggkartong att leka med så nu har vi konfetti över hela köksgolvet. Blir till att storstäda sen. Först ska jag snygga till mig och bege mig till stan, måste inhandla lite mer fint till vårt hem, sen ska jag fota massor och lägga upp. Om jag blir nöjd vill säga! Måste hitta några snygga svarta krukor och några växter att ha i, så det blir lite mer liv i rummet.

Homestyling

Gick loss på Lagerhaus idag och köpte nya gardiner till vardagsrummet och ett par kuddar till soffan, blev väldans myspys. Ska ta en sväng imorn och köpa lite mer saker o styla iordning lite. Älskar att pilla med sånt, Gustav målar en ny tavla också så vi får lite mer mysfaktor i vardagsrummet. Dessutom bygger han om chassit till vår speldator som ska stå där inne, blir i lacksvart, sketasnyggt. Längtar tills i jul då jag ska fixa o dona hur mycket som helst, göra värsta fina juldukningen. Har blivit helt förälskad i mörklila så ska införskaffa massa grejer i lila och guld till det, kommer bli väldans tjusigt tror jag.

Filmvarning: Death race.



Update: Haha, IMDV, IMDB skulle det ju stå!


Filmtips: An American Crime


Filmtips: Disturbia.


Äntligen Helg!

Jaa DÅ var det dags för att vila upp sig igen, har varit en ganska omväxlande vecka på jobbet, ena stunden har vi rullat tummarna andra har det varit totalt jävla kaos. Jag fattar inte, ibland kommer ingen in, sen kommer en hel hord med människor invällandes på en gång, och självklart är det nånting som orsakar flaskhals just då. Häromdan satt jag helt själv i kassan med ett fullpackat kundutrymme, kände mig helt trängd, alla andra hade fastnat på annat håll, jag vet knappt vad jag gjorde, det var bara ny kund ny kund ny kund. Så denna helg har varit riktigt efterlängtad.

Drog in tv'n i sovrummet igår och låg i sängen med morotsstavar och ostbricka och såg idol för första gången. Alltså seriöst Kevin banka ju skiten ur alla, han lät ju som vilken väletablerad amerikansk superstjärna som helst. Alice hade bästa låtvalet, fan så grym den låten är ...."Don't go wasting your emoooooootions - Lay all your loooooooove on meeeee"....Lalala! woho! Sen såg jag inte vem som åkte ut, det är ju trorts allt ett jävla fjantprogram man inte kan kolla på. Istället tog jag en dusch med min smarris och myste i värmen. Sen såg vi världens bästa South Park och efter det lite Scrubs sen somnade jag som en liten bebis i Gustavs famn. Han är bra att ha även om jag blir arg på honom ibland.

Idag har jag gått en liten promenad med Zion, men den muppen var på bråkhumör och gjorde ett utfall mot en annan hund så jag blev arg på honom. Sen åt vi mysig frukost och diskuterade den kommande Halloweenfesten. Planerade lite inför dagen, blir en liten shoppingrunda sen en långpromenad med Zion. Fan vad kul det ska bli o ha fest, hoppas det blir mycket folk bara.

Tänkte jag skulle lägga upp lite filmtips till helgen nu, bara för att jag är en sån fin människa!





Så jävla trött.

Är så jävla arg och trött. Det ända som går bra just nu är min jävla bantning. Har vant mig vid att äta mindre portioner nu så blir inte alls lika hungrig. Kom på idag att man kan ju ha en assiett som tallrik som man får anpassa sin portion efter. Skitsmidigt. Nu ska jag tvätta av mig och läsa El Choco, så jävla bra. Sen ska jag sova medan Gustav är ute o festar. Är så jävla arg på att han går ut o roar sig utan att plocka det minsta här hemma innan, jävla misär vi ser ut att bo i nu. Jag orkar inte ens beklaga mig. Fan.

Evelina: +7 nördpoäng.

Usch vilken nörd jag är, borde skaffa glasögon och tandställning som matchar min personlighet.

Först så köpte jag en 2 dollarsedel för att dom är jättesällsynta och Gittan hade en i sin kassa, fan vad nöjd jag är. Sen spelade vi bowling. fan vilken sport det är alltså. "Sport" - HA! Fjanteri är vad det är. Stod en tant på banan brevid oss i värsta svettisshortsen och sport t-shirten och bowla med sig själv. visst hon var ju ganska bra men det sång lite fjantigt ut när hon förberedde sig. Jag drämmer bara iväg klotet i hopp om det bästa. Bowling är så jälva larvigt. Men vi hade trevligt ändå, fick lära känna Gustavs nya vänninor lite bättre.

Cyklade upp till mamma med Zion så hon och han fick lite sällskap medan vi var borta, fan vad han drog på, ett tag fick jag fan stånka allt jag hade på min lilla cykel för att hänga med. Han är ju så jävla söt när han springer ochså så jag måste vända mig om o titta på honom hela tiden. Vilket en dag kommer leda till en olycka. Jaja. Nu ska jag ägna mig åt min latte. Den måste jag ge upp snart, usch jag vill inte:( Men jag ska ju bli värsta fit o då ska man dra ner på sånt. Fast värre kommer nog vara att dra ner på osten. När det gäller ost så är jag som en knarkare som älskar sitt missbruk och letar efter anledningar att bli hög . MMMmmmm....ost! Köpte en så jävla god prästost häromdan som var lagrad typ superlänge åååh jag blir helt till mig bara jag tänker på den! Så jävla god! Chesus!



Dagens visdomsord

Idag har jag lärt mig att karlar inte behöver vara snygga, bara dom är smarriga.

Åh Gittan, du är så full av visdom. Det heter ju iof gammal och vis av en anledning!

Nu ska jag mysa med min smarris!




Evelina goes vegetarian

Ja ni, nu jävlar ska jag sätta mig själv i en knepig situation, inge mer kött för resten av månaden. Det ska jag tydligen bli smalare av. Woho! Dock ska jag iväg på konference nästa helg o då lär det säkert bli kött, men förutom det så ska jag låta bli mitt älskade kött. Vilket Gustav självklart tycker är jättebra. Att han försökt omvända mig i ett år har inte hjälpt, men så har jag läst på massa ställen att man blir smalare av att inte äta kött utan fisk o sånt det har gett mig en sporre.

I löv Photoshop

Titt så söt alternativ header jag gjort!


Ny design, test 1.

Aa nu har jag lekt lite idag med starten av en ny design. Får se vad jag tycker om den imorn om den får vara kvar,

Zion, den helige lille hunden

"Sion, Jerusalems sydöstra kulle där det en gång låg en fästning. Sion har använts som symbol för judarna, men även för den kristna kyrkan och för himmelriket. Namnet Sion har också använts för hela staden Jerusalem, och har ibland även fått symbolisera hela Israel eller Det heliga landet.

Många kyrkor och kapell inom väckelserörelsen kallas Sion." -Wikipedia.


 

Men så harvi också vårt alldeles underbara lilla åbäke Zion, och här är ett jättefint kort jag tog på honom undervårmorgonpromenad längs strömmen. ♥


 


I won't kill my darling.

Har ju glömt att lägga upp en bild på min nya lilla älskling, får bli en googlad bild så länge tills jag har en bra kamera att fota den med och lägga upp.

Do you lööv?



40 inch of pure pleasure


Designabstinens

Fan vad jag hatar att vår dator lagt av och vi har backupdatorn anno 1876 att leva på, jag har ju inte photoshop! Och skiten lär väl packa ihop totalt om jag försöker lägga in det. Är så less på min bloggdesign och vill lägga upp massa nytt, rått och sexigt. Men nejnej.

Fast Birgitta är väl glad åt det, hon tycker att jag ska vara en förebild åt unga kvinnor genom min blogg, inte använda ord som knulla o sånt tjafs. Men seriously, vem vill inte vara en rockstar som jag?

Fast egentligen är jag ingen rockstar, Gustav säger att jag är en prinsessa. Det är jag faktiskt. En tuff brud i lyxförpackning ska ni veta. Can't touch this.

Är på jävla humör att designa om i vardagsrummet men Gustav tycker inte att det är värt att lägga 2000-3000 på världens finaste lampor, men det är helt okej att lägga 4000 på ett ljudsystem. I call bullshit.



Invites, bitches

All about the invites, idag har jag varit ledig och passat på att skicka ut inbjudningar till vår sedvanliga halloweenfest. Om du nu sitter där och känner, "men hallå jag fick ju ingen inbjudan!", då är det inte för attdu är en dålig människa, du duger bara inte attkomma på fest hos oss förstår du vännen.


Ska bli så sjukt kul! Måste fixa en ny kamera tills dess bara, Gustav var ute och klättrade i somras och bestämde sig för att kolla om vår kamera kunde flyga, det kunde den inte. Men alla ni inbjudna är välkomna att ta med egna kameror för att föreviga kvällen med. Skulle det nu vara så att du hemskt gärna vill komma men inte fått en inbjudan kan du alltid skicka ett ass-lick mail och böna om att få vara en del av de utvalda.

Nu ska jag försöka hitta en sladd till mobilen så att jag kan lägga upp lite bilder från mitt liv i allmänt.

Nattliga aktiviteter

Inatt väcktes jag av ett sånt besvärande ljud, Giza satt på sängen och gjorde världens märkligaste läte, så jag ba vafaan låt mig sova, men hon blev inte tyst när jag skrek på henne så jag tittade upp för att se vad hon höll på med. Tror ni inte att de små äcklena ligger o försöker knulla, ja försöka går ju, Lupin är kastrerad. En eloge att han försöker visa sin manlighet, även om den togs ifrån honom innan han lärt sig hur den ska användas. Snusk!


Motion och ny tv?

Fan vad duktiga vi var igår, cycklade hela vägen till Elgiganten ute i Ingelsta efter jobbet för att titta på en tv vi tänkt köpa. Den var nedrans snygg men jag är så snål. Jag vill inte att alla pengar bara ska försvinna från mitt sparkonto sådär *poff*. Jag har blivit världens kapitalnörd, jag räknade ut igår att om jag kan fortsätta spara i den takt jag gjort senaste halvåret så ligger jag på runt 40 000 i sparkapital. Och då har jag haft ganska mycket utgifter. Det vill säga att om 5 år skulle jag ligga på 200 000, vilket är perfekt om vi ska köpa lägenhet. Men samtidigt kan vi ju inte ha den pinsamma tv'n vi har nu. Usch. den är pinsam den. Dessutom var jag värsta inne på att ta körkort. Åh jag är så skadad. Jag känner mig som Joakim Von Anka, vill ha massa pengar men inte göra av med dem. 





Men den är ju väldans tjusig!

Modellen är en Philips 42
PFL5603D

Chai-Latte

Jag har ganska nyligen upptäckt Chai-Latte. Det är jag jävligt tacksam över! Det är nedrans gott alltså! Smakar lite som julte, mjölken gör att det blir lite krämigare. Mumma! SItter faktiskt och avnjuter en just nu, för att inte dricka ihjäl mig på islatte. Woho!




ZeroSizeME!

Woho!

Idag blev jag så jävla nöjd, var på kalas hos Gustavs kusiner, så kommer hans mormor fram o säger: du har ju verkligen gått ner i vikt!

Blir man typ lyckligast i hela världen? Jo. Imorse stod jag och förundrades över min mage som börjar platta till sig, woho! Och min rumpa, jag är ju jättesexig bakifrån numera! Löööv it! Köpte ett par jeansaktiga byxor på Gina häromdan, slimfit, jo tjena aspösiga nu. Men det är det värt!

Var tvungen att mäta hur jag låg till, inte mindre än 7cm mindre runt midjan sen jag mätte innan sommarn, då hade jag blivit 5 cm mindre tror jag. Så 13 cm. *wiie*

Kanelbulle!

Ja det är ju faktiskt en av årets viktigaste dagar idag, varpå jag funderar om man inte skulle göra en liten sats deg och kavla utt ett par bullar till mig och min käresta att avnjuta till frukost, det måste ju vara tillåtet på denna dag även om man bantar?

Jag är lite ledsen också, gick upp tidigt för att ro hem en auktion på tradera, var säker på att den slutade vid 9.26 men när jag satte mig vid datorn 9.18 så visade det sig att den hade slutat 9.16. Då blev jag ledsen:(

Mens, fuck off.

Fan vad jag hatar att ha mens, är konstant hungrig - eller småsugen rättare sagt, har ont i magen, springer på toa hela tiden, och inte fan får jag ligga!

Jag hatar skiten. Jag måste skaffa P-stav. Nä nu ska jag gå o äta ännu mer, även om jag precis tryckt i mig tapas som en tårtbuffé för riktigt feta amerikaner.

FUCK OFF!

Gossip Girl

Jag älskar fan Gossip Girl, men jag bli såå irriterad på hela Serena och Dan grejjen. Va faan kom över er själva! Amagaad.

Serena är så jävla snygg också. Jag ska nog plastikoperera mig så jag ser ut som henne. Och hennes hår! To die for ffs.

En anna sak som jag älskar med GG är kläderna, är värsta inspirerad till att sy upp värsta klänningarna nu! Iih, shoppa också för den delen. Var ju i Stockholm häromdan men hittade inte så mycket jätteroligt, bara massa fina festklänningar som kostade multom. Men Inhandlade iaf höstens snyggaste top på Zara. En vit med korta ärmar och hög hals som man knäppte i bak, sen ett band som gick runt halsen och fram i en stor rosett. Looove it! Till Gustav hittade jag en supersexig skjorta på TopMan(topshop för män alltså), så nu tycker jag att vi har en anledning att gå ut och äta middag och vara sexiga ihop!

Iiih nu ser jag ut som värsta Ursula, glömde bort att jag färgade ögonbrynen!