Tvättdag.


Jag och mina blusar

Idag har jag kört en mycket chic blus från Zara, matchat med earl grey(eller early gray som mina gäster brukar säga) i en av mina fina Swedish Grace-koppar. Fan jag är en sån kärring. Ska gå o handla nu, ska göra kärringkvällsmat, oliver o sånt fjanteri.


Trogna tjänare

I somras köpte jag ett par dösnygga walkingskor, det var innan jag började på Espresso House. Några månader senare, hundratusenals steg, utspillt kaffe och annat slit är det dags för dem att gå i pension, nästan lite sorgligt! Men idag har jag införskaffat mig ett par nya så det är bara att ge rum för den yngre generationen. Ska försöka att hålla de nya borta från jobbet dock:)

Sjukt snyggt med vitt, rosa och silver om ni frågar mig!


Guldkorn i vardagen

Åh jag är så lycklig! Lyckades äntligen hitta min favoritparfym som slutade säljas för flera år sen! Gucci EDP. Underbar! Hade den på mig den där kvällen jag och Gustav klickade första gången♥ Fick en megaflaska på 75ml för 599, förr kosta den runt 999! Parfymonline hette sidan, aldrig handlat därifrån men håller tummarna att det går smärtfritt, googlade till mig en rabattkod för fri frakt: frifrakt2012 tackar och bockar! Åååh nu dansar jag på moln. Tyvärr upptäckte jag att min favorit-vardagsparfym verkar ha försvunnit, det var den jag var på jakt efter egentligen, köpte min senaste flaska Diesel Fuel For Life Unlimited edp i taxfreen på väg hem från London i somras. Då var den dööbillig, funderar på om det var för att den var utgående? Måste ta en sväng på stan imorn o se om jag kan hitta en flarra! Älskar den verkligen, kryddig och sensuell men ändå fräsch, med en hint av tobak, typ som mörkrostad Buena Vista!



Lördagschill

Har varit tillräckligt duktig idag, tvättat, manglat och sagt upp lägenheten! Så nu har jag lagt mig till rätta i sängen med en skål Espresso House müsli(så jäävla god!), laddat ner backpacker 3 och ska nörda lite en stund! Mys! Lupin ligger här också, måste ju hålla koll på mig!


Århundradets längsta dag

Helt jävla döslut. Jobbade 7.30-18.40, blev 7 koppar kaffe, två dubbla espresso o en herbalifeshake, hamna runt 300kcal på hela dan...på det sprang jag runt som en stressad kanin hela dan. Tyckte att jag var väl värd ett glas rött nu ikväll, gjorde en mumsig sallad med basilikapuckar och fetaost som sköljdes ner med ett glas australiensiskt vin. Känns som jag druckit ett helrör. Helt förstörd. Nu ska jag sova som en gris, fullt ös imorn igen! Köör ba!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_196297799.jpg" class="image">


Vårkänslor

Nu, nu, NU vill jag ha en racer! Ut o köra som in I.D.I.O.T! Har tittat på en carbonram från Bianchi... sänkt från 36000 till 20000, som hittat! Sååå fin! Bianchi gör ju de överlägset snyggaste cyklarna, men att lägga 20papp på en cykel vet jag inte riktigt om jag kan just nu. Så därför har jag slängt ett öga på en Nishiki Pulse med carbongaffel och hyffsat lätt. Runt 9kg tror jag. Sänkt från 12 till 7 tussar. Man ska ju passa på att köpa 2011-modellerna nu, sparar ju döömycke. Nakdelen med Nishikin är att accentfärgerna är röda och som ni kan gissa är mina cykelattiraljer rosa... eller jag har ett par craftshorts med röda sömmar.. kan ju cykla topless!



Good morning biatches

Vaknade med båda katterna hos mig som vanligt, mysigt. Ute är det grådisigt och jag får minnen från nån supertidig morgon på en cykelsemester.

Dags att kliva ur sängen och ställa sig på vågen, har varit superduktig i veckan så lite borde ha hänt!


Kärlek

Man kan fundera på vad kärlek är, men ikväll hemma hos Lindwall/Kraft var det att ligga i badet och tvätta varandras hår, prata om framtiden och bara ha det fint♥

Tar och smyger ner i sängen och lyssnar på ljudbok ihop, Vyssan Lull av Carin Gerhardsen, scary shit!:)

Ny favorit i badrummet

Igår när jag var i min favoritaffär Rusta (<3) för att köpa mitt favorittorrschampo hittade jag en burk bodybutter som jag var tvungen att ha! 25kr fattigare blev jag, rena rånet!
Doftar såå jävla gott!!! Ni vet de där kokosgodisarna, typ vita bollar i en vit ask med röda detaljer... Rafaello tror jag de heter, asgoda! Som dom smakar luktar det här! FAB! Smorde in mig igår kväll, kände mig som en liten bakelse, fick massa pussar av gustav också så han höll nog med!


Playing with color!


Hemmafixarn

Vi är ju lite händiga av oss o fixar gärna saker själva, ramlade in på en blogg förut som hette något i stil med inspiration och inredning, faaan att man hittar en bra blogg o sen ba hoppsan klicka visst bort den! Jaja, ska försöka leta rätt på den igen. MEEN hon hade lagt upp en döösnygg bild på en hyllösning som jag skulle döö för att ha! Så snyggt!
Platsbyggt, bara att gå lös med skruvdragarn och lite snygga lådor!
Vart kan man hitta sånna?
Vill ha. NU!
Update: Kreativ Inredning!

Spoil my baby

Okej jag har ju en vision om hur vår framtida lägenhet ska se ut, det ska kännas lyxig fjällstuga. Rustikt och åldrat trä, härliga murriga tyger, djurfällar, men samtidigt mycket vitt som ljusar upp och ger ett modernt opch fräscht intryck. Jag och Gustav är sjukt överens när vi diskuterar det, vi får väl se hur det blir med saken när vi väl ska shoppa! Har hittat en döööfin lampa på Natacha Peyres blogg... från Ljusinspiration.se - den är såå härlig!

4000pix... som hittat?
Ljuskällor är ju superviktiga så det kommer att bli massvis, speciellt om vi köper en lägenhet, då kommer vi fälla in spottar och go bananaz!


Sen har vi det där med mattor, åååh love it. Katterna också, det är asmysigt att spy på dem! Har ju vår fina mockarya, den är speciellt mysig att spy på för då fastnar spyan lite extra och mamma blir tokig på trollen när hon ska försöka få rent den ♥ Men hur som helst, vi funderar på att ha en kohud i vardagsrummet, päls är ju väldigt bra eftersom det är ju liksom designat för att inte fastna skit i! Ikea har en jättefin för typ 1300kr


Blir varmt o mysigt med naturligt brunt!
Och med all överproduktion på kött kan man ju lika gärna göra nåt vackert av slaggprodukterna!


Sen har Rusta några lampor som inte riktigt går i samma stil men jag gillar dem verkligen:


De är rätt stora så jag tänker att det kan vara fint på golvet med lite glimmande ljus i?

Stirra sanningen i vitögat

Igår skrev vi på kontrakt för lägenheten i Stockholm. NU är det fan på riktigt. Skulle ringa Hyresbostäder o säga upp lägenheten precis men fick jordens hicka, är det mitt undermedvetna som försöker stoppa mig?

Har tillträde from. 14 April. Typ OM TVÅ VECKOR! Mår lite illa faktiskt. Kan inte fatta att vi inte ska bo i vår lägenhet längre. Att nån annan ska ta den och göra om den.


Känner mig vimelkantig.


Chefen kommer ikväll så jag måste få reda på vad som händer i Stockholm för min del då. All ovisshet kan ta kål på en.


Börjar kl 14 idag, ska hinna fixa med uppsägningen och rensa ur skafferiet idag var planen. Hela helgen lär gå till att packa, näste helg är det fullt schema med påsk o allt så det gäller att vi får lite gjort nu! Hela källarförrådet ska gås igenom också. Usch.


Ska hälla i mig en stor kopp Fatima nu och hoppas att hickan ger sig!

Veckan vänder!

Onsdag, redan! Det går så jääävla fort! Ska kravla mig ur sängen strax, måste hinna en miljon saker innan jobbet börjar! Blir en sväng till Willys, typiskt oss att glömma typ alla basvaror när vi var o handlade i helgen:P sen måste jag in på Rusta o tömma deras lager på Batiste torrschampo! Bästa skiten när man börjar 7.30 o håret ser för jävligt ut! Woopwoop.

Kör stängning två dagar i rad nu, stenlugnt om kvällarna så titta gärna in o chaia lite vettja!

Mjaa upp o hoppa var det! Helan o halvan ligger o snarkar här intill, ska försöka få liv i dem med!



Follow me

Jag ääälskar instagram. Synd att man inte kan ladda ner typ fler filter o sånt, blir ju som ett mini photoshop!

Novastella var namnet!

Min saknade lilla Elsa är o gör Australien osäkert just nu, bästa bilderna ever! C00lkidscantdie. <3


Testing-Testing

Jahaja, nu ska man väl ta o bli lite modern av sig! Laddat ner bloggappen så nu kan jag blogga vart jag än befinner mig. Fantastiskt.

Nånting säger mig att det kommer att bli mest kattbilder och kaffekuriosa.


Med mål i sikte

Det är viktigt att ge sig själv belöningar, därför bestämde jag mig precis för att när jag kommit under 65kg - då ska jag köpa en present till mig själv! Den här klänningen har jag sett på snygga Lina Axmacher och varit sjuk avundsjuk på. Men nu fan ska jag ha en likadan själv! Måste bara jobba lite på solbrännan också...

Lite nya tag

Hmm.. suttit med bloggdesign en bra stund nu... inte precis som jag vill ha det men det kommer ta ett tag att få till så det får vara en start... Vad tycker ni? Var det bättre förr eller ska jag fortsätta på min nya linje?

Kärringsvettningar?

Shit känner mig sjukt ofräsch. Har haft jordens svettningar nu när jag gått på stan, typ som när man är sjuk och det bara väller över en! Var nästan rädd att gå för nära folk, de kanske skulle börja vråla o peka på mig. Det hade ju varit pinsamt.

Blev en liiten shoppingrunda, var tvungen att ha en ny foundation för den jag köpte nu senast är värdelös. Ser ut som man målat på den på morgonen och sovit med den när man precis svampat ut den. Inte OK. Sen eftersom det sista jag såg innan jag slog av Tv'n när jag gick hemifrån var en reklam för mousse-foundationen från Maybelline, så tänkte jag att jag skulle prova den. Visade sig att Amanda på jobbet också kör den o hon ser ju fräsch ut så den borde ju funka. Sen kanske det har något med att hon är 20 och inte har nyllet fullt av acneärr som en annan. Men nu har jag inhandlat den, en ny concealer från MaxFactor och en ny cybershadow från Make Up Store, Metallic Wave. Så imorn ska det bli askul att sminka sig! Prova allt nytt



Unnade mig också en ny blus från H&M, alltså jag är en sån kärring. Jag älskar blusar. I fina tyger, med fina knappar o detaljer. Inte sånna fula bomulsskjortor eller i nån elastanmix för 149kr. Ville ha den nya som de frontar som fan i sin Lost In L.A.-kollektion men den fanns inte i min storlek... eller ja den fanns i 36 men jag vill ha 38 för tuttarna ställer bara till problem annars. Fick bli en vit, mindre risk att man tröttnar sen också!


För övrigt är det sjukt snyggt mode överallt nu, bara för att jag inte ska köpa något innan vi flyttar. Måste banta garderoben. Men alltså. Vill haa.

Med rinnande ögon

Jo man vet ju att våren är här när ögonen rinner konstant! Mysigt.

Har haft en hektisk men rolig helg på jobbet, i lördags var det totalt kaos som gällde då halva skåne bestämde sig för att de skulle invadera Espresso House! Hade världens tempo i baren och mackorna som skulle grillas låg i en lång kö, det är det som är det bästa med att jobba helg, man vet att man lever!
Idag har jag lite ledigt så jag tänkte att jag skulle ta mig en proteinshake, gå en promenad, stanna till vid jobbet och skicka beställningen och sen få lite fart på fläsket!
Har varit sjukt opepp inför att banta o träna i helgen, har blivit lite sporadiskt, men jag har lovat mig själv att den här veckan blir det tuffare tag! Efter stängningen i fredags gick jag och köpte hem thaimat, i lördags åt vi tapas och ostbricka till kvällsmat, självfallet med vin till, i söndags åt jag våfflor... nej usch vilken dålig människa jag är. Igår blev det herbalife-shake, kaffe, proteinbar, lite grönsaker, en barnmatsburk och sen till kvällen åt vi mackor med ägg och hemgjord romröra. Lite mycket kalorier där på slutet:)

Menmen! Idag måste jag köra Dance Central också! Köpte hem det häromdan(149kr begagnat, tackar). Känner mig lite lätt fjantig när jag står i vardagsrummet precis vid fönstret o dansar som en idiot, men kul är det! Kan nog få några kalorier brända där!

Måste få lite fart nu, innan jag geggar ihop framför datorn, känner mig rätt slö i kroppen. Mycket som hänger över mig nu, mitt liv som chef är inte alltid det lättaste, från att ha varit en ride in the park i Februari så kämpar jag mig upp för Himalya nu, flytten till Stockholm och all ovisshet runt det. Kanske får svar på torsdag vart jag hamnar. Börjar bli rätt ångestladdat. Sen det här med dieten, jag har inte tålamod, vill att det ska gå snabbt och effortless... jo tjena.

Nej fart var det, en bananshake på det då!


Dragon by me!

Vårluft och tankeflöde

Eller snarare sommar?

Satt i flera timmar på balkongen hemma hos Maria igår, skulle haft med sig bikinin! Vår tråkiga balkong har ju bara morgonsol sen skugga resten av dan, Marias ligger i solen från fm till em, dööskönt!
Blev några koppar kaffe, lite läsk och en o annan cigg haha, jag har börjat socialröka med Maria. Inte bra. Men snart flyttar vi ju till Stockholm så då kommer jag inte kunna göra det haha:D
Pratade om livet och hur allt utvecklat sig sen högstadiet, helt sjukt, inte ett rätt på nån av oss! Vi var ju fyra brudar som höll ihop och jag tror inte nån av oss sysslar med det vi tänkte oss när vi var 14. Men så ska det väl va gissar jag!

Hur som helst är jag dönöjd över mitt beslut som jag tog för snart ett år sen, att byta jobb! Helt sjukt läskigt var det då, och nu står jag här och ska "byta" igen, samma jobb men ny stad o nya anställda, får lite rysningar när jag tänker på allt jag inte vet. Får jag en stor shop? Får jag många anställda? Kommer gästerna gilla mig? Kommer jag trivas? Shit.

Min förra chef Cissi sa en jävligt bra sak för några år sen, något jag verkligen tog till mig, vet inte om hon ens reflekterade över det hon sa. Men det hon sa var iaf: Stanna på ett jobb i tre år, sen byt mot något helt nytt, då kan man det utan och innan och har inte hunnit tröttna. Blev 3 år och 3 månader på Forex. Det var överjävligt ibland, men samtidigt kan jag sakna det något så fruktansvärt, nästan så att jag har lust att jobba lite extra där för att få pyssla lite med alla grejjer, felsöka i system, snacka semester med kunderna. Men nej det blir nog inte så mycket mer Forex för min del! Been there, done that - got the t-shirt.

Får veta mitt öde i Stockholm inom en snar framtid, misstänker att min chef sitter på en plan men att den inte gått i lås än.
Allt med Stockholm känns SÅ stort. Det går liksom inte riktigt att greppa att om några veckor kommer vi att bo där. Har packat kanske en tredjedel av lägenheten, slängt ofantliga mängder gamla prylar, kläder och skräp vi samlat på oss under våra fem år här.

Nej nu ska jag sätta fart, ta en sväng på stan och köpa lite skönhetsnödvändigheter, sen ska jag jobba lite innan jag går in i drift! Rockar baren hela helgen nu så kom gärna in och unna er något gott! Hoppas det blir tryck för nu har jag bemannat upp så vi ska kunna ösa som idioter! Funderar på att köra något roligt event lite improviserat sådär, ska snacka lite med folket på jobbet o bolla idéer!


Hur gååre dåå?

Jovars. Sa ju för typ Jääättelänge sen att nu jävlar ska fläsket bort. Tog tag i det, tappa nåt kilo o sen tappa jag lusten istället.

Men nu sen 1,5 vecka tillbaka har jag gjort ett seriöst försök och det känns så bra! En av mina stammisar är typ hälsocoach och frågade mig om jag skulle vara intresserad av att kolla lite på hennes produkter och göra en kroppsscanning. Tog mig i kragen och gjorde det, visade sig att jag lite till min förvåning har ganska stor andel fett och inte så mycket muskler som jag inbillat mig. Hoppsan.

Har gått ner 2,5kg sen jag började i måndags och nästan 6 sen början av året. I den här farten kommer jag ju vara världens babe till bikinipremiären! :D

Det är ju inte lätt på något sätt o vis men det blir lättare för varje dag, jag tackar mitt jobb samtidigt som jag förbannar det. Jag har inte tid att äta och glömmer bort hungern, men samtidigt så har jag en miljon goda bakverk som ligger o hägrar när blodsockret gör sig påminnt!

Men såhär ser en vanlig dag ut:

6.30 vaknar jag och tar Allévos viktfiber med ett stort glas vatten, de sväller i magen så man inte blir så vrålhungrig.
7.00 Dricker en Herbalife Fomula 1-shake med vaniljsmak, 217kcal.
10.30 Äten en liten Herbalife mellanmålsbar med protein, 147kcal.
14.00 Dricker en shake till, 217kcal.
17.00 Äter nån grönsaksbit, 20-50kcal
19.00 Gustav kommer hem från jobbet och då äter jag oftast en sallad med mycket quorn för att få i mig extra protein. Ca 400 kcal.

Lediga dagar som idag tar jag en shake till frukost och några timmar senare värmer jag på en burk barnmat(haha dööbra), kryddar med lite salt, peppar och chili, dricker ett stort glas vatten till och sen gör jag om samma procedur 3-4h senare. Är jag hungrig på kvällen tar jag antingen en Herbalifeshake eller en vanlig proteinshake. Eftersom jag inte jobbar kan jag dra ner ganska hårt på kalorierna, på jobbet springer jag runt o har en miljon grejer i huvet och behöver få i mig energi.

Minst varannan dag gör jag något lite mer fysiskt än att bara springa runt på jobbet som en galning, igår var jag tex ute och gick i 1,5h. I Normaltakt bränner det typ 350kcal. Gött!

Åter till barnmat, man har ju hört en hel del om det så jag var ju tvungen att testa om det funkar, och ja det tycker jag. En Hipp grönsakslasagne från 8mån ger 136kcal. Med salt, peppar, chili och oregano så blir det hyffsat gott. Viktigt är att man sitter ner i lugn och ro, inte hetsar i sig hela burken och sen också dricker ett stort glas vatten till. Kan hålla mig mätt 2-4h på det beroende på vad jag gör.

Nu ska jag ta o göra mig snajsig så jag kan gå till Maria och leka med Leo! Packar ner en Hipp Pasta med tomat och Mozzarella 117kcal. Ska via jobbet o lägga in varubeställningen också så då blir det nog att unna sig en köpp kaffe också! Nomnomnom!


Budapest i bilder


Kaffepaus på Californa Coffee Company.
Jacka från Mango Suit(London summer'11)
Blus ZARA Trf (Sthlm winter'11)
Jeans Lindex (Nrk spring'12)


Kafferecension: Urk.
Espresso: Överextraherad på för mycket vatten
Mjölk: Ny mjölk blandades med gammal, luftbubblor och frissigt skum. Mjölkkannan sköljdes inte mellan spinningarna:/


St. Stefan Basilikan by nightfall


Kvällsdopp i Hotellets spa.

Hade hur mysigt som helst, var bara vi och några andra där. Bland faciliteterna fanns finsk bastu, bubbelpool, infravärmebastu och jetströmspool, det fanns också två duschar som man kunde skölja av sig kloret i... men det var tydligen inte alla som förstod för helt plötsligt står en naken tant och tvättar håret där. Wtf?

Menmen... när alla gått kunde vi bete oss som idioter... trodde vi, fan övervakningskameror på hela stället:/


Inhandlade en underbar klänning från den italienska kedjan Motivii, Gossip Girl Collection. Haha match made in heaven♥ Men alltså storlekarna var helt fel och jag fick prova mig fram till vilken storlek som passade vilket resulterade i att jag skar mig på paljetterna och hela armarna såg uppklösta ut!

Men det var det värt!

Drog ut i natten och gjorde succée på dansgolvet!



Bestämde oss för att inta middag på en av lyxkrogarna i stan, har gått förbi där många gånger och kännt att här vill vi äta! Så nu när vi skulle fira vår 5-årsdag så slog vi på stort!

K-a-t-a-s-t-r-o-f.

Det började med att vi fick värdelösa platser, fortsatte med att min mat var så äcklig att jag inte kunde äta mer än några tuggor, servicen var urusel... ungefär här började mitt tålamod rinna iväg ordentligt i takt med att jag allt hetsigare drack vinet vi beställt in. Lång historia kort: Jag får ett nervöst sammanbrott på kyparen som hämtar hovmästaren varpå jag HÖGT OCH TYDLIGT skäller ut hela jävla stället. Gästerna i borden runt om satt gapandes och stirrade storögdt på mig.
Det här är ett superfint ställe som skulle kunna liknas med nån av stureplansrestaurangerna, plats för minst 200 gäster i serveringen och 50-talet i baren. I entren står två värdar, det springer hur många servitörer som helst. Det finns inte plats för misstag. Det var jag noga med att påpeka. Slutade med att vi betalade 150kr för vinet och jag dundrade ut som världens ånglok. Om ni frågar mig var det 150kr för mycket.

Vid det här laget var timmen snart slagen midnatt och vi hittade inget annat ställe att äta på så det blev att styra kosan på Ötkert Nightclub!

Tom mage+1 flaska vin+tequilashots+G&T=....Evelina ganska aspackad.
Köpte en tonfiskmacka i en nattöppen affär, vinglade hem till hotellet och somnade i badrummet.
Lika a rockstar!




Moving on...


Dagen efter tog vi ett säkert kort och frågade Tripadvisor.com om vilken tapasbar som är bäst i Budapest.
Svaret: Pata Negra, nära Kalvin Tér tunnelbanestation.
Sagt och gjort, tog oss dit straxt innan köket stängde och beställde in typ halva menyn.
Sååå underbart!

Gustav tog in nån jättegod spenatgratäng... ja den var ju god, speciellt skinkan som var i haha! Ja men vafan han har ju varit varit vegetarian i över 10 år, på tiden att han fick i sig lite gris!






Min nya fina tröja från Mango Suits (Budapest spring'12)


På söndagen tog vi oss en riktig långpromenad runt om i staden och över broarna



Bästa kaffet hittade vi i en liten mysig shop som hette Coffee&More.
Baristan var grym!
Beställde en White Moccachino, perfekt balans mellan det söta i chokladen och beskan i espresson, mjölken var runt 65-67ºC och sammetslen. Toppad med grädde och överringlad med ett tunt lager vit chokladsås. Mums!
Morotskakan var kanske lite mer sisodär... fanns tre olika varianter men eftersom den här hade en söt liten morot på sig så var jag ju tvungen att ta den!

Just denna shop ligger om man går längs shopinggatan i riktning mot saluhallen. Man måste gå under vägen i en korsning och precis när man kommer upp ligger det i hörnet på en byggnad.



(lånade bilder)

Vår slutdestination var Gellerts Spa, här spenderade vi några timmar i diverse termalbad, ångbastuar och liknande... men bäst av allt var att sitta i den 36º utomhuspoolen med solen strålandes i ansiktet och den lite kyliga luften bitandes i kinderna! Det varvades med finsk bastu och kallbad.
Helt slut vandrade vi tillbaka in mot stan och hamnade på en liten krog, såg inte mycket ut för världen men gud så gott!


Grekisk sallad med något fantastiskt gott bröd... typ 30kr!:D

Mätta o glada knatade vi vidare mot nationalmuseéumet(där man inte fick fota). En mycket märklig dam satt i kassan och efter mycket om och men, dock mest ticks från hennes sida fick vi våra biljetter och kunde gå in i den gigantiska slottsliknande byggnaden och titta på allt från krigsrustningar till kungakronor, nazi-propaganda och vackra kläder. Lite ute i sista minuten som vi var höll vi på att bli instängda också. Haha natt på muséet!



Klänning BikBok(Summer '10)
Skor New Look(London summer'11)

Sista kvällen i Ungerns huvudstad spenderade vi på Restaurang Kashmir, där snålades det inte med maten!



Tjejen som var vår servitris var dock inte så jättebra på engelska... när vi ätit hälften och var dööömätta så frågade hon: Finish? Take away?
Jaja, ta bort det du sa jag.

Sen försvann hon en låång stund och kom tillbaka med maten prydligt inslagen i take-awaylådor.
Haha, vi ville inte säga något så vi tog tacksamt påsen och på väg hem lämnade vi det till en uteliggare!

Måndagen bestod bara av att köpa massa sprit och åka hem! Slut för den här gången!


Flygplatslunch!