Äntligen fredag!

Fuck yeah!


Ja då ska jag jobbelijobba tills sen eftermiddag, sen unna mig en runda på stan. Efter det blir det storhandling med Frida, sen ska vi köra en liten pampering-kväll. Ansiktsmask, fotbad, manicure, you name it! Skulle behöva köra lite brun-utan-sol men det pallar jag inte:D


Tjockis

Baah, jag vill ha mer mat. Bara ligga i en hög av mat och mumsa i mig! Åt precis två quornfiléer med ägg, så jävla gott. Vill bara ha mer. Längtar till på lördag då jag ska frossa i lyxig pizza med ruccola, räkor och tzatsiki!

Plikten kallar

Är jättesugen på att dra till badhuset och simma några längder.

Men icke. Tillbaka till jobbet nu igen. 7 arbetsdagar kvar. It's me & Gosia against the world!


Dagens sötaste!


Getting closer

Seriöst, jag fattar nog inte. Vi åker ju fakking snart. Känns som det är nästa år vi sticker. Måste bestämma vad jag ska ha för kläder med mig så jag kan provpacka väskan. Och hitta ett par enkla skor att ha med som ombyte från cykelskorna(man vill ju inte gärna ha dem till klänning).

Satt o titta på hur vi ska ta oss till min syster i Oxelösund nästa helg. Swebuss tar inte cykel, SJ tar cyklar från vissa orter. Men fakkit - inte Norrköping. Alltså får vi fakking cykla upp till henne. Jag pallar inte! Vi ska fan cykla 120 mil. Räcker inte det? Ska vi behöva cykla den biten också? Det lär säkert regna! Fan 7,5 mil extra. Vad bitter jag blir. Vad ska det vara bra för? Bergigt och jävlit är det också. Gaah.

Jag ska fan ringa till SJ och skälla på dem. Det är deras fel alltihop! Och om jag får onte nånstans, om så ens i lilltån, som gör att hela semestern blir förstörd. Då ska jag stämma dem!

Dagens Evelina-bild!


Like a gladiator!

Fucking Fierce!

Och de armarna får man utan
Shake Weight Exercise!

Zion!



Det är lite svårt att titta in i kameran med den där nedrans blixten alltså!

Mumma


Idag ska jag prova Mango-Papaya-Annanas-Smoothie till frukost!


Wait for it...


OMG! Fucking wunderbar!
<3

Fashion Showdown - Party Edition

Jahaja, då har jag satt ihop några outfits att välja på till helgen. Nu får ni mina kära läsare och beundrare göra er röst hörd!


I call this: Fashion gone wild!
Med en skräckinjagande hund som håller odjuren på avstånd!


I call this: Starlight Express
Blir nog ett par svarta strumbyxor till eller kanske lacktights, känns väääldigt naket annars.
Jag är faktiskt lite blyg!


I call this: Golden Glory
Syndigt svart och lyxigt guld, men ack så tajt att man måste ha gördel under om man ska bli sedd i profil!


I call this: Casual Classic
So simple, but yet so elegant!
En favorit helt klart!

Annars har vi några gamla favoriter:








The rest is up to you!





Evelina <3 Smoothies!





Fy fan vad gott, mixade ihop den röda påsen med jordgubbsfilmjölk.
Vill ha meer!

Evelina, the answer to all your questions

-Evelina, om jag ska följa med på lördag, får jag köpa en ny klänning då?
-Emma, det måste man.
-Evelina, får jag också köpa en ny klänning då?
-Frida, det måste man.


Lägger ribban

Fan Frida alltså. Nu får jag ju bekymmer. Inte nog med att hon ska klippa sig på lördag, hon ska dessutom be sin frisör att fixa nån fin frisyr. Man baah hallå, då måste ju jag också anstränga mig!

Ska lägga ihop lite outfits till ikväll, så får vi ha en omröstning på vad jag ska ha på mig till på lördag:D

Fan vad kul vi ska ha!
Yippie-kay-ey - Motherfuckers.

Money, money, money

Idag lär det vara totalt kaos. Igen.

Alla ska ha dollar. 100-100. Nya-Nya. Dollar-Dollar. Varför envisas de med att säga allt två gånger? Do I look retarded?

Helt sinnessjukt. Tror dollarn stod i typ 7.60 därnånstans igår, folk blir som tokiga. Hamstrar som om det vore konserver inför stundande krig. I'd play it cool a bit longer. Såg på E24 att både den och euron stärkts nåt öre inatt. Men jag tror ändå det kan vara vist att hålla ut. Svenska kronan blir ju starkare nu när Lettland inte är i bajamajan längre. Man kanske skulle bli valuta spekulat och miljadär på det? Det vore nåt!

Då kunde jag shoppa på Asos varje daaaag! Och ta en sväng till Milano och fylla kassarna med dyra skor!

Filmjölk is the shit

Idag fick Lupin en helt egen tallrik med filmjölk av mamma. Men det dög tydligen inte. När han ätit upp den så visst fan skulle han äta upp resterna i mammas skål också.


Min nya favorit!

Smooth Criminal

Ni vet de där sidorna där man ska få massa saker gratis, allt man behöver är att värva massa kompisar o sånt där?

Blev inbjuden till en grupp på FB där man skulle gå med för att få gratis mat och sådär. Visade sig vara en kille som hade ett sånt konto, som han lagt upp en länkt till i FB-gruppen. Så alla som ansluter sig dit i hopp om att få gratis mat ger honom en värvning. En värvning ger typ 10 kr. Just nu hade gruppen 3569 medlemmar. You do the math.

Och folk är ju som får, ååh gratis mat! Jag är väldigt skeptisk.

Men killen lär ju leva gott!

Good plan gone bad

Fan vad irriterad jag blir på mig själv. Jag skulle ju gå upp tidigt och gå en långpromenad med Zion innan frukost. Vad hände med det? Jo Evelina är kär i sin dunkudde och mysiga duntäcke, så hon låg o hångla med dem istället. Jävla skit.

Nu har jag suttit o läst massa hälsoartiklar o skit så nu är jag värsta pepp på att träna o ha mig. Men nu är det ju för sent, jag ska fan till jobbet om 45 minuter. Baah.

Hoppas att solen håller i sig i helgen, då ska vi gå en morgonpromenad runt åbackarna och ha det jättemys. Kanske äta frukost på färgargården? Now that's a plan!

Evelina <3 långa sandstränder!



Hääär ska jag baaada!

Quote of the day

Jag har dem där bak.
-Ja, pengarna alltså

-Karin

Är det bara jag som associerar till att ha pengar i arslet?


Egoista

Fan, jag vill beställa massor från Asos. Jag kanske skulle unna mig lite... Men jag borde ju vänta tills vi kommer hem från Italien... men alltså jag vill ha nu! Nu! Nej Evelina, Neeeej.

Men bara några fina armband... och kanske en väska... eller en liten klänning...

Okej sista nu då

8.Åtta.Eight.Otto - arbetsdagar kvar!

Fan vad långsamt det ska gå, den här dagen bara snigla sig fram. Och seriöst om en telefon ringer i mitt öra igen så stryper jag nån.

Piccolo cane

Vår lilla hund är hemma nu!

Vi ska gå ut o gå en sväng faktiskt!

Fuck it

Tiden går så jävla fort när man har lunch. Men ska man på semester tar det en evighet g'dammit!

Eightpointfive

Arbetdagar kvar.

Lunch: 2 stekta ägg, 2 sportknäcke med ost och sen en massa superdryck på det.

Blir nog currygryta ikväll.

Tjillevippen.

Last chance

Nästa vecka kommer jag vara så illa tvungen att börja äta kolhydrater igen så jag har ett litet lager energi iaf. Kan lova att jag lär stupa dag 2 annars. När vi cykla till Gustavs mamma på midsommar hade jag verkligen noll kolhydrater i kroppen och fy fan vad det var jobbigt. Så nu är det sista chansen för mig att spurta ner i vikt.

Går sisodär. Jag har fan fastnat på typ 70.2kg. Det händer ingenting!

Fan jag glömde teet - helvete! Brb.

Sådärja! Fan man kan inte lämna sin filmjölk i en halv minut innan Lupin står där och mumsar i sig! Var var jag?

Jo från igår har jag börjat med min super-drink som ska sätta fart på förbränningen. Kokar 1,5 liter grönt te, hackar ner 1cm färsk ingefära, ½tsk cayennpeppar och sen typ ½-1dl citronsaft. Sen är det bara att blanda runt och få i sig alltihop under dagen. Alla ingredienserna har ju en metabolism-höjande effekt, så på pappret borde det ju vara hur bra som helst. Vi får vänta o se helt enkelt!

Sen ser jag till mig att få i mig massa krossade linfrön, det hjälper magen att arbeta, och så är det massa nyttigheter i. Good shit. Igår blev det smoothie, knäcke o kaffe till frukost. Omelett med majonäs till lunch och sen proteinshake och knäcke till kvällsmat. Idag har det blivit a-fil svartvinbär, sportknäcke och kaffe till frukost. Lunch vet jag inte än men jag tror det blir nån form av lax till kvällsmat. Allt boostat med 4 omega-3 kapslar om dan, och mitt val vegetarian tabletter. Jag är så duktig.

Fan jag är lite nervös att jag inte kommer gå ner i vikt i Italien. Wtf lixom, då kommer jag ge upp totalt. Jag ska bli värsta superslim med värsta sexpacket på magen och världens fräschaste armar ska jag också ha. Så det så!

Walking on sunshine

Eller jag försöker iaf, det är ju fan regnigt ute så man får kämpa lite.

Tittade vädret i Italien igår, är mäkta nöjd med de ca 30 graderna som kommer skina i våra ansikten. Måste inhandla ett par minishorts att cykla lite i. Lär ju få världens snyggaste solbränna efter cykelbyxorna annars!

Kunde knappt sova igårkväll, låg bara o tänkte på Italien, hur spänannde det kommer bli och hur dålig min italienska är. Måste träna lite. Boungiorno, sono Evelina. Sono svedezici. Io non manga carne. Lui e mio fiancéere, Gustav. Bevi - Sorridi!
Nu känns det bättre.

Nu är Gustav nästan i Malmö. Han åkte bussen runt midnatt och kommer hem framåt 14 med vår lilla hund! Katterna stryker runt inte ett ont anande. Giza kommer bli pissed, Zion försöker alltid vara alfa, men egentligen är det ju hon som är det och hon gillar inte att få sin makt prövad. Då blir hon som en transformer och förvandlas till ett litet monster som slår till Zion varje chans hon får. Speciellt om han kommer för nära hennes mamma.

Det börjar närma sig

9.Nio.Nine.Nove arbetsdagar kvar. Sen jävlar.

Har lagt upp en plan nu. Vi flyger till Venedig, eller Treviso om man ska vara petig - sen cyklar vi in i Venedig. Sen tar vi oss ner till Rimini och resten av kusten mot Pescara, därifrån tar vi troligtvis tåget till Rom. Det är ett jävla bergspass i vägen och för att vara säkra på att hinna till flyget hem tar vi en paus på tåget. Väl i rom njuter vi av sevärdigheter och det ljuva livet (kanske shoppar liiite) innan vi drar vidare söderut längs kusten. Ner mot Sicilien och Palermo. Flyget hem går en bit därifrån. Shit. Det är fan på riktigt nu! Så läskigt.

Trötteli-trött-trött

Bääh va trött jag är. Hela jävla butiken har varit helt överfylld med kunder precis hela dan. Vet inte vad jag heter längre. Eller jo Evelina var det visst, tror jag?

Har haft min lilla ljusglimt av lunch med min älskade nu. Ska släpa mig tillbaka snart igen, fan min kassa kommer säkert misstämma ikväll - hela huvet snurrar.  4 timmar kvar av arbetsdagen.

Jag orkar inte. Vill ligga på en strand i varma Italien - nu.

Beauty Bye-Bye

Teresa ringer mig 8.35 och låter sådär strålande glad som man gör efter 3 veckors semester. Jag bara: va i helvete har jag försovit mig???! Men nej, Milla däremot har gravidkrämpor så nu fick jag offra min skönhetssömn och gå till jobbet.


Som tur är fanns lite smoothie kvar från igår så fick en liten kick där, ska spola i mig massa kaffe och sminka över mina rynkor. Sen är det bara 5 dagar kvar till helg!


Usch, har nån mirakeldroppar? Jag ser förjävlig ut.


Taken out of context.

Herre på täppan


När jag gick upp låg Lupin mycket nöjd o glad på Zions upponervända säng. Hela kvällen igår efter vi tagit upp den ur källaren låg kissarna och slogs på den. Då var det Giza som vann med sina ninja-manövers. Fan man skulle ha filmat haha värsta movesen körde hon.
Men nattetid vill Giza sova hos mamma så då får Lupin chansen att vara herre på täppan... helt ovetande om att pappa åker till Malmö inatt för att hämta hem vår lille best.

Söndagsmys


Smootie på A-fil svartvinbär med frusna hallon. The real shit!


Och mitt favoritsnacks!

Detta till filmen Transiberian. Jag ville åka den vägen nån gång först, nu vill jag inte det.
Betyg: Sevärd!

Racerbajs

Idag har jag ätit massvis med linfrön, det ska vara jättebra för magen sägs det!

Jag vill ha...

...en systemkamera g'dammit!

Ny energi

Nu är jag sugen på att göra något åt bukfläsket igen, senaste dagarna har varit lite mörka. Fallit för en hel massa frestelser. Fy på mig. Vill vara skitsnygg i massa fräna kläder. Jag fattar typ inte att jag har blivit mindre för när jag kollar på klänningar tänker jag hela tiden: nej den där är jag för tjock för. Wtf, jag har typ 38 nu. 36 i uniformen. Baah så jävla stor är jag ju inte. Men jag tror typ att jag är size 46. Inte kul.

På nåt sätt har jag degat ihop eftersom jag vet att vi ska åka iväg snart, då kommer jag ju motionera massor så jag behöver inte göra något nu. Men jag måste göra något nu! Baah, magrutorna kommer inte av sig själv.

Så här är min nya plan (ja jag vet jag är bra på att göra planer):

Boosta kroppen med massa grejjer som höjer ämnesomsättningen, typ citron, ingefära, grönt te, cayennpeppar. Göra sån superdrink jag brukade köra förr. Då jävlar ska det bli fart på fläsket! Sen massa situps såklart. Stora muskler bränner mer kalorier. Woho!

Nä nu måste jag fan tvätta bort ansiktsmasken jag haft på typ en timme, fan va snygg jag kommer bli!:D

More love for your closet


Underbara Accesoarer



Från alltid lika underbara
Asos!

All you need is Shoes



Favoriterna är de längst upp till höger.
Mumma.


Tickle my inspiration


Can't.Help.Myself

OMG!

Tittade precis in på H&M's hemsida. Fucking Autumn 2009 är äntligen här!

Nu ska här plockas favoriter!

Dazed and confused

Det går fan inge vidare för mig i dagens pokerparti. Jävla skit.

Evelina - The Designer

Har haft systuga i mitt nystädade kök, så nu har jag två nya fräna klänningar. Men vi väntar med att lägga upp dem förns senare i veckan. När jag bestämt vilken jag ska ha i helgen:D

Total home sanitation

Sådärja, då har man städat för en vecka framåt. Känns bra i själen. Skurat golv, gjort rent under sängen, saniterat köket från flughelveten, sorterat skor. Good shit!

Total dress makeover

Köpte en jätteful klänning på Cubus för 70kr, nu ska jag se om jag kan lyckas fixa den till ett spektakel att ha på sig nästa helg!

Iih.

Undecided


Mjaa, antingen är den jättesnygg eller totalt fuckface.

Kan inte riktigt bestämma mig.

Lördagsmys


Blåbär&Jordgubbar i mjölk, serverat på balkongen i eftermiddagsskuggan.
Mums.

Världens bästa Frida!


Lurade i mig en hemlagad bulle idag!
Fy fan den viste vart den tog!
Jaja, det är ju iaf lördag!

I'm the worlds greatest!


Min lilla Gustav ligger hemma sjuk, då måste man ju köpa en present till honom så han blir glad!


Titt så fin jag hittade!
Färgen ser lite off ut men lovar att den är skitsnygg!


Jag är världens bästa flickvän!

I got an itch bitches

Fan jag borde inte... men jag är sugen på att shoppa efter jobbet. Neej Evelina. Fy. FY säger jag!

Men Thorbjörn hade ju tänkt göra mig till filmstjärna iof. Måste kolla om det blir något med det. Jag menar något måste jag ju underhålla mig med?


How to confuse a kitty

När vi var o storhandla sist var den vanliga kattsanden slut. Då hade jag att välja på typ Eldorados eller sån posh-sand med kristaller o skit. Klart man tar posh-sanden då.

Gustav tömde ur den gamla sanden igår o hällde i den nya. Giza som väger typ 3 gram sjönk ner i den och blev jättefundersam men fattade efter ett tag att hon skulle kissa.

Imorse stod Lupin länge och väl och bara stirrade på kattlådan och försökte lista ut vad som hänt med den. Efter ett tag klev han i och gick runt lite, såg lite skärrad ut. Giza kom rusande så fort hon hörde att det var nåt på gång i badrummet så hon tittade nyfiket på medan Lupin undersökte sanden närmare inann han bestämde sig för att försöka kissa. Gick rätt bra, så då gjorde Giza samma procedur medan Lupin tittade på. Ja det är ju säkrast att man håller vakt om det visar sig vara kvicksand pappa hällt upp i lådan. Han är fan inte att lita på.

Ska bli spännande och se hur det här går.

Another saturday

Idag ska jag jobba! Jippie!

11 arbetsdagar kvar.



Har drömt mardrömmar om Itaien inatt, att vi sprunit runt och letat efter en plats att slå upp tältet, men det fanns ingen. Och av nån anledning hade jag inga skor på mig. Slutade med att vi låsades jobba på nån typ festival och gömde oss i ett tält där de delade ut heliumballonger. Det var skoj. Tydligen kunde man blanda öl och helium så det blev en explotion också.

Skitskum dröm.

My life is like an open highway

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med mitt liv. Det är så mycket jag skulle vilja, men det är ju det där med att få ändan ur vagnen.

Jag vill bli inredare - verkligen. Det vill jag mest av allt. Jag skulle vilja jobba som mäklare, det skulle jag kunna kombinera med att vara inredare, ha en liten homestyling-firma. Jag skulle vilja ha ett café, gärna utomlands. Jag längtar efter att få se världen. Jag vill öppna en framgångsrik butik, jobba med kläder, designa kläder. Jag vill ha en säkerhet, jag vill ha pengar på banken, jag vill att nån ska ta besluten åt mig och sätter mig på rätt buss. Det är så svårt. Jag måste göra en plan över mitt liv.

Fan vad avundsjuk jag är på folk som bara: Ja men jag vill bli lärare! Och så söker de in på lärarprogrammet. Eller Jag vill öppna en affärsrörelse, och så gör dom det!


Jag är så jävla feg.

Jag vill nog mest av allt bli framgångsrik innom det jag gör. Bli erkänd, därför är jag rädd att försöka, för om jag inte försöker kan jag inte misslyckas. Jag har så förbannat höga krav på mig själv att det bara falerar totalt. Precis som i gymnasiet, jag var tvungen att ha MVG i allt, sen när jag inte fick det i ett ämne föll hela min värld samman och alla andra betyg föll med mig. Jag låg apatisk i sängen i 4 månader. Vilket resulterade i sämre betyg som ledde till att jag mådde ännu dåligare.
Hade jag bara varit normal så hade jag haft mediokra betyg men mått bra, säkert fått fler mvg'n. Jag kanske hade vågat chansa mer i livet. Men jag är så jävla rädd att göra bort mig.

På jobbet nu vill jag inte annat än att lära mig mer av de svåra, inte sitta i kassan och vara trevlig, men jag vågar ändå inte sträcka mig efter det. Jag kan ju det jag gör nu, lönen kommer in varje månad och vi lever ett mer än drägligt liv. Jag är så otroligt tacksam över att ha ett jobb, som dessutom kommer se bra ut på mitt cv den dagen jag söker mig vidare. Fy fan för att vara arbetslös. Och det är ju risken att man blir om man inte lyckas med sin stora plan.

Fan man kanske skulle börja spela på lotto?

My new favourites!




Så jävla heta glasses!

New kitchen-darlings




Fucking wunderbara nya koppar har jag köpt mig.
Fucking 15kr styck på Bolagret.

Thank you and good night.

Redecoration

Seriöst, efter en premiärsväng i nya butiken Bolagret ute i Ingelsta vill jag typ måla om vardagsrummet ljusrosa och ha en fet fondvägg i den här tapeten:



I'm in freaking love.

No going back

Woho!

Då var flyget bokat och betalt! Under 1500 för 2 vuxna med varsinn cykel och fullt bagage är ju helt okej faktiskt!

Shit nu är det på riktigt ju! Ska provköra våra cykelväskor ut till Ingelsta nu, wiie! Måste inhandla en luftmadrass så vi slipper sova på backen, jag tycker inte om det fan. Helst skulle jag sova på lyxigt hotell varje natt men är på cykelsemester måste man ju vara lite primitiv. Tvätta håret i handfatet på en bajamaja typ. Usch, jag kanske borde klippa mig innan vi åker? Neeej, hemska tanke! Men det vore praktiskt.

I love money-money

Jag har fått booooonus, bonus bonus boooonus! Andra kvartalet i rad som vi presterat som kungar i butiken. Jag tackar inte nej till det! 2000 kr till som jag inte får bränna på kläder i Italien! Men en flaska Veuve-Cliquot? Den kostar inte fullt så mycket där nere som här i Sverige. Jag fick två flaskor när jag fyllde 19 av min au-pair familj, det var grejjer det:D
Lite lyx måste man unna sig ju! Vi kommer ju tälta o vara allmänt smutsiga i 3 veckor, då måste man ha lite bubbel som lättar på stämningen!

For your intelligence

Fyllo vid spårvangshållplatsen vid galleria Domino:

Jag har haft 6 brudar i sommar! Och EN TRANSVESTIT! Transvestiten sög bäst!

Wednesday morning

Sovit typ 9 timmar inatt iaf, woho! Så nu är det bara att kötta igenom en dag till på jobbet för imorn är jag ledig! Då blir det klättring!

Åh vad jag behöver röra på mig, har sjunkit ihop som en degboll igen. Men från och med tisdag har jag inga ursäkter, då kommer vår lilla hund hem!


Reason #386 why I love him

Evelina mår dåligt, trött, har ont i huvudet, är grinig, lägger sig o läser i sängen.

Gustav kommer in med en stor skål vattenmelon och en islatte.

Fuck off and bring me a coffee

Jag.hatar.att.gå.upp.tidigt.

Har inte gått upp tidigt sen urminnes tider känns det som. Uuuh, hela min kropp känns mumifierad. Stel som ett as.

Hade dock inga större problem att somna igår, när jag väl slockna sov jag som en sten. Innan låg vi o pratade i sängen och jag föreslog att jag skulle köpa en ridpiska och ett par sylvassa stilettklackar och trampa runt på Gustav i. Och han skulle ha ett par spetsstring och en rosa gag-ball. Han var inte så inne på den idéen. Hallå man ska väl ge o ta lite i ett förhållande?

Gustav diskuterade vilket håll piercingar skulle gå åt här näst, nu när alla redan tagit hål i allt som finns. SÅ han kom på att man ska börja töja bröstvårtan o ha en tunnel därigenom. Så kan man skippa bh'n o hänga upp tuttarna i ett snöre trätt genom vårtan. Mjaa vet inte riktigt om jag tror på den trendanalysen.

Nej nu ska jag spola i mig kaffe!

Jag fattar inte

Om tre ynka veckor spenderar vi vår första natt i Italien. Seriöst. Jag kan fan inte fatta det. Vi flyger ner på morgonen, kommer nån gång på förmiddan. Cyklar de typ 4 milen det är in till Venedig, myser i en av världens romantiskaste städer. Köper - ingenting! Förutom nån god mat, daah, when in Italy!


Dagens bekymmer

Vad ska jag ha på mig nästa helg??!


Kan ingen sponsra min blogg med nå fräna kläder?

Gärna nån snygg klänning och ett par Louboutin-skor!


Mmmm... Lubutääään...!



Koffeinfylla

Har haft en jättetrevlig kväll hemma hos Frida och Peder i deras stuga, tyvärr kommer jag nog inte kunna sova inatt med allt koffein som pumpar i huvet. Pumpelipumppump.


Shit asså.

Poker-chock

Jag drog precis en Royal Fucking Straight Flush!

Seriöst?!

Jag fattar inte.

Vet ni hur ofta det händer?'

Typ aldrig.
ALDRIG

Girls gone wild

Blir nog en rejäl partykväll nästa helg!

Dagens outfit

Eller mja, dagens t-shirt iaf!

Nej jag kunde inte göra en fulare min.

I'm a Rockstar.

Change of plans

Verkar som jag får träna hemma istället. Gustav hade ajaj i axlarna och orkade inte klättra. Men jag ska försöka att ta mig i kragen och cykla en mil iaf!

Sunday workout

Happ happ, då var det bara att ta sig i kragen och traska ner till klätterhallen. Ska bli riktigt skönt, inte klättrat på jättelänge, och det blir mer utmattande när man kör inomhus och hinner fler leder. Klättrar man utomhus måste man leta sig fram mer och det tar längre tid att säkra o ha sig. Så nu ska vi hålla till där nere nån timme och pumpa.

Igår blev det 12.76 km på motionscykeln, typ 300 situps och massa bicep med gummibandet. Dansade typ 1 timme, inget seriöst utan flaxade mest runt och gjorde jobbiga steg och tränade magen. Men fy fan vad svetten lackades! SÅ skönt!

Min cykeltur brände 300 ynkliga kalorier. Alltså 100g chips är typ 520 kcl, 100g choklad där nånstans också. Man blir lätt avskräckt från att äta sånt när man vet hur mycket man måste träna för att få bort det.

Satte mig i badkaret och lät duschen vara igång så det kändes som varmt regn som föll på mig när jag strechade ut och varvade ner. Helt underbart skönt.

Måste ta o klippa tånaglarna nu så jag får plats i klätterskorna!

Evelina goes apa!








Evelina <3 mat!






Dagens Kattbild!


Gissa vem som är Alfa i den här familjen...

Teletubbies!


Grillfest

Nu ska det bli balkonggrillning! Jippie!

Day 6 - Keeping it real

Snart en vecka avklarad! Känns underbart!

Förutom mjukglassen och den halva falafelrullen jag åt på Kolmården har jag varit superduktig! Idag blir det proteinshake till lunch så att jag kan äta lite grillat till kvällsmat, nån god lax och grillade grönsaker är ju aldrig fel:D

Nu till frukost är det sedvanliga knäckemackor och latte, men jag bytte en knäcke mot en skiva rågbröd eller vad det heter. Ni vet sånt surdegsbröd som är typ som en bastant fyrkant med massa nyttigheter i? Köpte ett jättegott på Willys med pumpafrön i, mumma!

Har vartit rätt duktig med motionen också. Tisdag och onsdag cyklade jag 1 mil vardera kväll, torsdag gick vi ju runt i Kolmårdens kuperade terräng, igår körde jag iaf 5 km på motioncykeln och idag ska jag fanimej köra en mil till. Gjort situps och dragit i gummibandet varje dag. På måndag morgon ska den förbannade sjuan vara borta från vågen, även om jag väger 69.9 så ska det firas med buller och bång!:D

Nu ska här sminkas och göras iordning, sitter i huvudkassan idag, kan man ju inte se ut hur som helst!

Äventyr i Kolmårdsskogen!


Titta en björn!


Zebror är jättefina, jag skulle vilja ha en zebramatta!

Maria mumsade i sig falafel som det var alldeles för lite sås till, skandal!

Gustav är inte lika kräsen

Några noshörningar gick och betade när vi åt matsäck

En surikat på vakt, visste ni att det alltid är minst en surikat som sitter på en hög placering och håller vekt medan de andra gräver tunnlar o letar mat? Det har jag lärt mig på Animal Planet!

Jag vill ha!

Seriöst, så jävla söööt!

Här ska grävas en tunnel!

Såg giraffer, men de såg lite undernärda ut.

Dagens look, skjortklänning, rosa bälte, tights, löparskor och elefantöron!

Pellefanterna gick mest och åt

Tänk om jag hade en liten liten apa!

Frida - the sexbomb!

Små Dhole, såå söta - som rävar ungefär
En turist till en annan: Jag tror att de är sånna präriehundar!
(Hallå präriehundar är som marsvin goddammit!)

Tigrar är det bästa!

Myspys i solen!

Älgar!

Maria fick en ny bästis som tittade åt fel håll och sen sov hela safariparken igenom mot Marias mage!

Älg i sikte!

Nåra andra djur, i stil med bambi

Another Zebra, har hittat en randig vän

Giraffer är ascoola!

Den här var lite sur dock, gick och promenerade i bilvägen och visade vägen för turistena, då kom en kolmårdsgubbe och jagade iväg honom - fan vad oförskämt!

Dagens mest skräckinjagande djur. Fy fan säger jag bara.

En lama!

Afrikanska vildhundar, asfräna, jagar som vargar - det har jag lär mig från dokumentären Planet Earth.

De där två stod helt oröreliga och stirrade på varandra - tror den ena legat med den andres fru.

En björn som kliar sig i skrevet!

Ett litet lejon!

Ser ni?!?!

Nästan hela familjen. Lejon är enda kattdjuret som lever i flock.

Apor. Sorry, Schimpanser


En sån liten koja skulle man ha

En däckad säl

Man blir ju lite badsugen

Täjgär!


Tigerworld var finast!

Titta så nära! Jag kunde ha matat den med mitt finger om jag hade velat!

Löööv<3

Här tog jag kort på en snöleopard. Men jag ser den inte?



Buhu

Hann vara inne på Kolmården typ 10 minuter innan kameran dog:/

Ut på äventyr!

Nu! Nu! Nu drar vi till Kolmården! Woho!

Då får man äta falafelrulle till lunch:D

The magic line

Nu är det nära, nääära I tell you!

70.2 på vågen imorse, 201 ynka gram och jag väger under 70 kg. Nu jävlar är jag motiverad! Drar till Kolmården idag, kanske skulle ha sina vristvikter på sig o träna benen ännu mer? Fast jag kommer säkert bli jättetrött o grinig då, haha nej jag ska nog fan göra det! Så kan jag unna mig en glass i solskenet. Det är ett måste om man är på djurpark!

Hej hopp! Frukost.nuuu

Bessewisser

Skåning till östgöte:

-Vaod sa deeu?
-Tryckte.
-Vaod SA DEEU?
-Tröck! Det heter såå!
-Nääj, det göer det änte!
-Tryck! Tröck!
-Haohao
-Jajaja... vi googlar på det!
...
"Tröck är en mycket felaktig
imperfektform av ordet trycka som används av fjortisar och andra icke språkkunniga (oftast yngre) människor. Den rätta stavningen är tryckte." -susning.nu

*gapskratt*


Jaja, jag säger åtminstånde inte bytade!
Emma, du är helt okej ändå!

Fatfighter

Damn vad snygg häck jag börjar få!

Cyklade bort samtliga kalorier jag fick i mig i kvällsmatsshaken, det ni. Ska ta o rippa tvättbrädan och pumpa bicepsen nu haha!


Som fredag - fast det är onsdag!

Känns jättelustigt, är typ helt inställd på att det är fredag idag. Är lite lätt förvirrad över lag idag. Nu precis innan jag gick på lunch hällde jag ut ett rör med 1-kronor. Fan. Fick vända upponer på faxen för att få ut nåra slantar där, kravla runt på golvet och leta lite slantar där.. ja ni fattar. Baah, irriterande. Kom iväg iaf, väl hemma hade Gustav lagat grekisk sallad med quorn till mig, satt som ett smäck! Sköljde ner med en god kopp kaffe till, mumma! Snart dags att gå tillbaka, haft 1h15min lunch. Det är inte illa. brukar ha 45 min, så jag njuter! Sen är det typ bara 3 timmar kvar, ska beställa pengar, räkna pengar, konfirmera pengar, dela ut pengar, mycket pengar blir det!

Ska ta och sanera lägenheten ikväll, fy fan det kryper i hörnen. Blä. Vi är ena riktiga skitgrisar.

Jättehärligt väder ute är det också. Hoppas det håller i sig imorn också, så bär det av till Kolmården! Woho! Titta på isbjörnar!

Nej, back to work nu då!


...



Bara för att skryta lite

Igår satt jag i spagat i 1½ minut på vardera ben, fy fan. Det var inte igår. Men fy fan vad det sög i benen av smärta. När jag tävlade för 8 miljoner år sedan så hoppade jag jämfota upp i luften och landade i spagat utan att känna något. Men det kommer det med!

Ska bli skitstark i benen i Italien, strecha som en apa och sen jävlar!

Nej nu måste jag skynda mig på lite, måste till jobbet lite tidigare och vara viktig, det är ju så när chefen - det lilla äcklet - är på semester, då får man vara stand-in och göra viktiga saker och låta viktig på möten. Måste träna på mitt viktig-tonfall när jag sminkar mig. Jag funderar på att köpa en snygg ridpiska och gå runt med på jobbet och domdera med. Så mina kollegor känner min pondus lite bättre. Jag kan inspirera dem till stordåd! Kolla igår bara, alla hade fuskat med att prata produkter med kunderna, jag fick mundiarée och sen var alla igång! Drog in mer produkter på typ 4 timmar än vad vi gjorde förra veckan. Lysande! Idag sitter jag i huvudkassan, hade varit perfekt om jag hade haft en piska idag, men jag får gå runt o domdera med nitapparaten istället!

Kommer bli lite jobbigt att inte sitta i kassan dock, jag får sån ångest om nån är bättre än mig, jag måste ju vara bäst. Och sitter jag inte i kassan är det svårt att prata in produkter hos kunderna. Men jag får ta åt mig äran om vi går över gårdagens resultat - MOHAHA!

Fan nu kommer jag försent, spackel on.nu

Dagens mest irriterande

Och det är inte nån apa på Aftonbladet - for once!

Jag har en finne i näsan! Precis inannför näsvingen, hallå vad ska det vara bra för?!?! Det gör ooont! Och man kommer ju lixom inte åt den! Tog lite alcogel på förut, sved bra att få in det i näsan kan jag säga.

I wanna kiss you - but if I do I might miss you

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, fan vad jag är kär!
Gustav är helt underbart, även om han inte är så bra på det hela "hemma-man" konceptet så vet han hur han ska få rätsida på mig när jag kommer hem efter en hård arbetsdag. Igår efter jag badat och satt vid tv'n kom han och masserade mig jättehårt, jättelänge, jag var helt salig!

På morgonen när jag börjar böka runt i sängen brukar han vakna och dra mig tätt intill sig. Så ligger vi hela familjen i sked, Lupin ligger ihoprullad vid min mage och Giza ihoprullad vid hans mage. Hur mysigt som helst!

Fan nu vill ju inte jag gå o jobba, jag vill mysa i sängen ju!

Day 3 - Still on schedule

Fan! Vad jag är nöjd över mig själv!

Igår blev det omelett och lite färssås till lunch, en proteinshake och lite jordgubbar till kvällsmat. Var inte hungrig men jättesugen på att äta något, men stod emot, la mig i badet och läste istället. Fick lite ny eneri så satte mig o såg So you think you can dance? Fick ännu mer energi och i varje reklampaus körde jag nån blandning av disco(asså inte sån de dansar i programmet utan sånt jag tävla i förr i tiden) och modern fridans. Kändes bra! Även om jag inte är hälften så smidig som jag en gång varit:/

Trodde att jag försovit mig i morse när solen frätte sönder mig, kollade på klockan 05.22. Fuck you. Somnade om, Giza väckte mig kl 06.53 med att krafsa mig i ansiktet. 07.30 ringde klockan - Evelina skulle upp o motionera. Baah. Somnade om. Vaknade typ 08.00 av världens oväsen, tydligen har typ ett stålverk öppnat upp nere på gatan. Nåt var det iallafall som vrålade ouppskattade ljud. Drog mig ett tag till i Gustavs famn och kom till sist upp för att göra 100 situps, 40 bicep och 20 axlar med gummibandet. Fan vad jag hatar att ta axlarna... det är ju jobbigt ju! Skippade motioncykeln, vi ska ju fan cykla genom Italien, jag måste vila upp mig! Dessutom drar vi nog till Kolmården om det är bra väder imorn, vet ni vilken workout det är att traska runt därinne eller?

Oj höll på at glömma vitaminerna!

Det finns de som har det värre

Jag har en sån jävla mensvärk, blir bitter, glad, ledsen, men jag går iaf inte runt och biter folk!

Proud of my baby!

Hell yeah!
Lady Gaga is the shit!

Russian roulette is not the same without a gun

Fan vad jag sovit oroligt inatt, trott att jag försovit mig o massa sånt. Usch jobbigt. Nu blir det en stärkande kopp starkt kaffe kan jag säga! Till det 3 knäcke med ost och mina omega-3 samt vegetarianpiller.

Var jätteduktig som inte föll för nån frestelse igår, var rätt hungrig framåt kvällen på jobbet, trots att jag var apmätt efter lunch. Men jag gick raka vägen hem och tog en proteinshake och en bit ost. Till lunch käkade jag wokresterna och en skål med jordgubbar o mjölk, mums! Idag blir det nog omelett till lunch.

Fan vad mätt jag blev nu, bara fått i mig en knäcke. Man vill ju inte pressa i sig för mycket o tänja magsäcken direkt. Det som häner när magen kurrar är ju att magsäcken drar ihop sig. Likadant om man vänjer sig vid att äta mindre. Det är därför såna megafetton man ser tv-dokumentärer om kan äta sånna enorma mängder mat. Deras magsäckar är som fucking shoppingvagnar.

Men en macka till måste jag pressa ner, har inte lunch förns efter 13 nån gång, lär nog hinna bli rätt hungrig tills dess.

Fan vad snygga armar jag börjar få såg jag precis, just btw sådär. Nu blev jag sugen på att klättra!

Nya planer

Jag och Gosia har kommit på vad vi ska göra för att förbättra våra liv! Haha, men jag kan inte säga vad det är för då kanske nån snor idéen!:D

Everybody loves a good spikmatta


Tyvärr missade lupin den lilla detaljen att det är spikarna man ska ligga på!

Time to get serious

Okej, inkluderat idag har jag 20 arbetsdagar kvar tills jag går på semester. Så nu jävlar ska en slutspurt utan dess like ta form!

Veckan innan vi sticker måste jag börja ladda med lite långsamma kolhydrater, så man har lite energi i depåerna. Men fram tills dess är det fritt fram att köra så det rykr för att bli en skinny bitch! Igår frossade vi i Sushi, fritrerade saker och massa wokade grönsaker. Världens hälsofälla. Men första mensdagen är allttillåtet! Speciellt om man ska hålla sig på sträckbänken i två veckor!

Börjar med matdagbok nu: 1 stor kall latte, 3 st sport-knäcke med bregott och en skiva ost på varje, 2 omega-3 kapslar och 1 Mitt val Vegetarian-vitaminmix.

Jag satt och läste lite för att få ny inspiration, då kom jag över ett rätt bra förhållningssätt: Ät som en kejsare till frukost, en kung till lunch och en fattig till middag.
Enkel logik: Det man äter på morgonen förbränner kroppen, man har fastat hela natten och ska komma igång på morgonen. Äter man en stadig frukost håller man sig mätt längre och faller inte in i frestelser. TIll lunch kan mat unna sig rätt mycket men inte alls lika mycket. Håll koll på portionerna och vad du får i dig gäller ju alltid, man kan ju inte käka pizza till frukost, en hamburgare till lunch o lite pomme på kvällen. Baah. Kvällsmaten är mest för att fylla på förrådet till nattens fasta så att kroppen klarar av att sköta de viktiga organen, läka sig och ge ny energi inför nästa dag. Därför behövs ingen mastodontmiddag, äter man det trots allt kommer magen jobba hårt när man sover och sömnen blir störd, man blir inte lika utvilad eftersom det går åt mycket energi till att bryta ner maten och allt det där.

So this is my plan:
Latte o knäcke, eller nåt ägg till frukost, mängd efter hur hungrig jag är och hur schemat ser ut. Börjar jag sent har jag längre till nästa mål och behöver lite mer.
Till lunch blir det så lågt på kolhyderater jag kan, omelett, sallad med massa proteinkällor, nåt sånt. Gärna en proteinshake.
Till kvällsmat blir det en proteinshake, en knäcke om jag vill ha något att tugga på eller en frukt om sockersuget gör sig påminnt.

Protein behövs till musklerna, större muskler (gud jag hatar när folk säger eller skriver fler muskler istället för större muskler, hallå, det är som att man skulle få fler ben i kroppen istället för starkare ben av kalcium) bränner mer kalorier. Plus att man orkar mer. Well daah.

Tanken är ju aldrig att man ska svälta sig, svält drar ner metabolismen, man förbränner långsammare, när man väl börjar äta vanligt igen är metabolismen rubbad och istället för att förbränna energin man stoppar i sig så lagrar kroppen det som fett direkt. Anledningen till jojo-bantning! Därför är jag helt emot pulverdieter, om man inte ska komma i typ sin bröllopsklänning. Jag kan nog erkänna att jag kommer vara helt hysterisk när jag ska skrida till altaret i min couture klänning! Då kanske det blir en typ vattenkrassediet eller nåt, oavsett vad jag väger:D

Lär man sig äta mindre portioner vänjer man sig vid det, visst man blir hungrig i början men det försvinner.
En grej som jag lärt mig är att ta en skål, mina små svarta rymmer mer än en näve full, gtt och väl att bli mätt på. Så om jag håller mig till den skålen när jag äter så vet jag att det inte blir för mycket.
Sen är en annan sak jättebra, sita vid köksbordet! Inte ha tv'n eller datorn som stör. Om man tittar på tv när man äter så märker man inte hur mycket man får i sig. Sätt dig ner med din lagom stora portion, ät, ta det lungt och sitt kvar vid bordet 10-15 minuter efter du ätit klart och känn efter om du är hungrig då.

Sen sist men inte minst, läs på! Jag tycker att det är jätteinspirerande att läsa om olika saker som är bra för viktnedgången, alltså inte hoppa på varenda diet-trend, men typ som nu kör jag omega-3 som är bra för blodkärl och massa sånt tjofräs, men dessutom sägs vara bra för metabolismen. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde prova!
Viktigt är att man inte bara läser jaha omega-3 ska jag äta o sen skicka efter nån prenumeration. Jag läste mig till att det är helt sjukt stora skillnader mellan fabrikaten, så nu har jag köpt kapslar som innehåller 65% omega-3, det fanns de som bara hade 20%. Kunskap är makt sägs det ju.

Nä nu måste jag göra något åt min mensvärk!

Live from Knäppingborgsgatan!

Shit! Här händer det grejer!

Låg och läste i sängen när vi hörde ett krasch, lät som nån krockade eller nåt, fast inte lika vålsamt. Tittade ut genom fönstret och ser hur två män håller på att göra inbrott i en skåpbil. RInger polisen, de hinner röra sig från platsen innan polisen ens får iväg en bil. Vi ser hur polisen spanar runt, en kille kommer och städar upp krossat glas och en polisbuss står kvar vid brottsplatsen ett tag.
Sen när de åker därifrån kommer ett par killar vinglandes, när de kommer närmre ser vi att det är samma killar som gjort inbrott. De ställer sig och snackar med killen som städar och lunkar sedan vidare, Gustav - min hjälte - sätter efter dem för att guida polisen rätt.

Vet inte om de fått tag i dem men Gustav ringde o sa att han var tvungen att lämna lite uppgifter o så. Skitspänande. Kommer ju inte kunna sova inatt!

Sweet sunday

Har haft en mysig söndag so far, sov länge, tog en promenad upp till stan och lkämnade tillbaka tightsen. Gick via Orion-livs och köpte nån granatäpplejuice, ny vattenpipetobak och nån fikonmarmelad. Skönt att röra lite på sig, väl hemma kröp vi ner i sängen igen och avnjöt varsinn bok och drack juice. Sen myste vi massvis, nu börjar jag bli hungrig. SKa ta mig en proteinshake tror jag. I'm fucking addicted - men det är såå gott! Fairing complete-3 protein, mums!

Ikväll blir det asiatisk tapas typ, haha, tänkta gå o köpa några bitar sushi, göra lite fritrerade räkor och sånt där. Så man har en ursäkt att äta massa olika - med pinnar till på köpet! Hur mysigt som helst. Vill inte att helgen ska ta slut!

Proteinshake var det!

En liten dos shopping


Hittade dessa fräna tights på H&M i samma stil som mitt linne, men tyvärr såg det inte lika fränt ut på som jag tänkt mig. Blir retur på dem, men midjebältet i härlig 80-tals neon behåller jag!
(Jag vet jag totaldissar neon, men det är ju rosa!)


Lite glitter till kvällen!


Bunkrade upp med 2 kg protein, nu jävla ska jag ta mig i kragen - igen.
Blåbär lät ju för jävla gott så var ju tvungen att prova det så fort jag kom hem, kanoners!


Just couldn't help myself!
"Gustav, Gustav! Earth old men! Earth old men!"


Blev lite fjortisdricka till kvällen också, pasar perfekt, känner mig lite fjollig.
Var ju litche i! Det är typ min favoritfrukt!
Var bara tvungen!

Nä nu blir det lite mat!

Mums på ingång!

Nu drar vi igång grillen, massa mums på menyn och en smarris i soffan till bara mig!



I'm in freaking love

Åååh kan inte sluta, vill ha meeer.

Lady Gaga - you rock my socks!






I wanna take a ride on you discostick - best line ever!

Just shut up - and drive

Victoria kom åt en öm punkt igår, jag har suttit i soffan flera kvällar, lega i sängen och dragit mig flera mornar... tänkt att fan jag borde träna lite. Men jag orkar inte, jag tar det imorn.
"Tränar du fortfarande varje morgon?"  Öööh, mjaa...alltså... nej det gör jag inte. Fan.

Så nu har jag peppat mig själv lite grann, såg supersize vs. superskinny igår. Åt en lätt kvällsmat och hällde i mig grönt te - det ska ju vara bra för ämnesomsättningen. Dessutom höjer både det varma vattnet och ämnen i teet kroppsvärmen, så när jag satte mig på motioncykeln så sprutade svetten om mig. Blev en mil och jag höll jävligt bra tempo. Världens skillnad när man körde med cykelskor. Annars brukar jag bli trött i knäna av motioncykeln, ja det är ju långt ifrån samma sak som att cykla på en vanlig cykel.

Dessutom gjorde jag fan hur många situps som helst och tränade massa bicep och axlar med gummibandet. Shit vad svag jag är i axlarna. Gjorde en ny övning igår där jag verkligen kom åt dem, efter typ 10 reps höll jag på att lägga mig ner och gråta, men jag pressade på! Måste bara bli bättre på att göra rygglyft också, eller jag kan ju göra dem. Jag gör dem bara inte. Fy på mig!

Så nu är det bara att sluta upp att bitcha o ta sig i kragen. Shut up - and drive.

Ska ta en sväng på stan nu och köpa lite födelsedagsblommor till Gosia från oss på jobbet, inhandla lite omega-3 kapslar, nya vitaminer och proteinpulver! Suttit o läst på lite om omega-3, så det ska jag prova!



Sex education

Fastnade för "The sex education show" igår på 3'an. Fan vad bra, tänk om man hade fått sett det när man var lite yngre. Laddade ner första säsongen och avverkade två avsnitt till mitt work-outpass nu på kvällen, har lärt mig massor. Man tycker ju att man vet allt men det vet man fan inte. Det var några virgin kids där som aldrig sett en kondom men lyckades rulla på den med bättre skills än en annan har. Dessutom hade de ögonbindel. Ja de rulla på den på en gurka, inget under-age sexy-pexy här inte va.

Har lärt mig hur en manlig gynkontroll fungerar också, såg lite obehagligt ut. Men inte fullt så obehagligt som de uppförstorade könssjukdomarna de visade. Usch.

Sen fick man se massa äckligt om att föda barn, fy fan säger jag bara, mallig som man är tänkte jag "baah jag ska minsann inte ha några drugs" men efter att ha sett nålen de syr ihop pullan med om den spricker så ångra jag mig!

Nä nu ska jag motionera ett tag till sen lägga mig och läsa! Natti!

Dear penis

Jag fattar inte, jag tror samtliga som tagit "hur väl känner du evelina"-testet har klickat i att min favoriträtt som liten var makaroner och falukorv, okej jag var fet men falukorv åt jag knappt. Jag var ju inte som Carro som levde för att äta falukorv! Med makaroner!

Nej korv är inget för mig, har ni sett hur man tillverkar skiten? Urk-burk.

Dessutom kan jag ju informera mina vänner om att jag inte äter kött längre, ganska många som verkar missat det. Inte Carro dock, henne proppar jag i massa vege-tjofräs!

There's only one sausage for me! And it ain't served with a bun!

Aftonbladet: filled with puckos

Såg en rubrik där nyss som handlade om nån jävla slemklump som hittats i en kloak. Och det stod att nån skulle avgöra om det var ett ufo.


FÖR FAN!

U F fucking O Står För Unidentified FLYING Object.

HUR I HELVETE KAN EN SLEMKLUMP SOM LIGGER O GUPPAR I EN KLOAK VARA ETT OIDENTIFIERAT FLYGANDE OBJEKT???!


GAAH VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ FOLKS OKUNNIGHET.
JAG SKA FAN SÖKA JOBB PÅ AB OCH STYRA UPP BÅDE DET ENA OCH ANDRA DÄR!

Mjaa hur väl känner du mig egentligen?

Take a quiz and find out bitches!

Kvällens älskarinna

Gustav stack iväg till sin mor, då är jag inte dummare än att jag skaffar mig en älskarinna. Det lär gå hett till ikväll!



En svart liten Sara ska få göra mig sällskap i ett hett bad!

Evelina <3 sin spikmatta

Min spikmatta är en av de bästa investeringar jag gjort. Jag tog mig i kragen och köpte en efter att jag inte stod ut med min molande ryggvärk som grundar sig i att jag ramla ner från en gunga 2 meter upp i luften och slog i ryggen, jag kraschade på skidorna och flög in med ryggen i ett trä och att jag ramla av en hästjävel och lyckade pricka skogens ända sten med min rygg. Olycksfågel jag vet!

Visst var det obehagligt att lägga sig på den första gången och det sved i skinnet, när man vant sig är det ingenting, det är bara skönt! Man slappnar av och blodet rusar, somnar på 10 minuter.

Nu säger
experterna att spikmattor inte fungerar, well duuh, I think it do. Bara för att det inte är vetenskapligt bevisat. Visst jag köpet ju inte pr-bullshiten att det ska ha en "helande" effekt. Jag förstår varför den fungerar, ökar blodcirkulationen och trycket på muskler och fästen så får kroppen hjälp med att transportera bort stillasittade vätskor i ryggen. Att få massa vassa piggar i ryggen vill ju kroppen skydda sig ifrån genom att skicka ut massa endorfiner som du blir lugn av, som dessutom dämpar smärtan. Om du tar för vana att ligga på spikmattan så blir du lugn på ditt egna kemiska sätt oftare och då blir man ju mindre stressad. Typ som om man kör nån yoga.

När min spikmatta var ny låg jag på den konstant, så fort jag fick en stund över låg jag på den, tillomed när vi skulle ha fest på kvällen lyckades jag däcka på den. Men desto mer jag änvände den desto mindre kände jag att fan jag vill komma hem från jobbet så jag kan ligga på min spikmatta! Nu ligger jag nån gång i veckan bara för att det är skönt, det värsta molande ryggvärken har släppt och när jag får ont i korsryggen där jag bröt 2 ryggutskott förra året så ligger jag en stund och trycker in ryggslutet i mattan så släpper det värsta.

Sen använder jag min matta för att få bättre hy, när jag fick mattan blossade massvis med finnar upp på ryggen, sen blev huden jättefin. Typ som allt skit steg upp till ytan och rensades bort, så då provade jag att göra detsamma med ansiktet och det har fan funkat. Hade massa små ättriga jävlar längs käkbenet som är typ borta nu, och porerna ser inte lika stora ut längre. Fucking love it.

Åh nu blev jag sugen på att lägga mig på mattan! Men icke, man måste ju jobba här i livet också!

Feeling fresch!

Fan ta i trä nu, min hy har blivit jättebra! Tror det kan bero på det veckolånga avbrottet jag hade från bakteriehärden på jobbet, men jag har också börjat med en ny rutin där jag har en rengöringstjofräs som vibrerar och skrubbar ansiktet. Dessutom har jag legat med nyllet på spikmattan, båda de grejjerna sätter ju fart på blodcirkulationen! Dessutom kör jag med clearasil cleansing gel och använder alcogel på finnarna när jag tvättat mig. Dessutom har jag superbra dag och nattcreme från Lumene.

Nä nu ska jag inte säga för mycket för då blossar väl hela nyllet upp!


All I need is you

Ikväll bestämde jag och Gustav att vi ska ha en balladversion av All you need is love till vår bröllopsvals! Känns bra att vi har en del planerat, vår son ska t.ex. heta Dylan, vi ska köpa en segelbåt och segla runt jorden. Det är bra att ha vissa saker planerade så man vet.

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i ett varmt bad, lyssna på ljudbok och dricka mitt nya favorit-te Mareld från Kahls kaffe. Mums!


Den här videon är från filmen Across The Universe, som är typ asbra!

Dagens nynnarlåt


Back in reality

Och det med besked. Fan var rött omtöcknad efter en dag på jobbet igår. Kundena tog aldrig slut!

Men det är bara på't igen! Idag sitter jag lite i huvudkassan så får lite att byta av med iaf. Blir väldigt mycket hk den här månaden, alla ordinarie är typ på semester utom jag o Gosia, vi kommer vara värsta dreamteam!

Fan vad jag längtar till Italien, jag vill ut på äventyr! Satt o kollade lite kartor och sånt igår, kommer bli så king! Risken är väl att man inte vill komma hem igen, det är ju tråkigt att vara vuxen, working 9-5, när man kan vara på äventyr! Jag viiill!
Är superavundsjuk på Maria och Martin, de åker till Thailand över jul och nyår, jag vill iof åka dit och backpacka - typ trekka genom djungeln o skit, men ändå! Fuuuusk!

Man kanske skulle söka Robinsson? Jag kan ju få vika ut mig i Aftonbladet då!

Då var det inte mycket kvar

Happ, då var semestern slut för den här gången. Men jag överlever, den 8 augusti är jag fri igen - och då jävlar ska vi till Italien bitches!

Tråkigast är ju att vi kommer köra ultralätt packning, typ ett ombyte resten av vikten kommer bestå av tält, luftmadrass, spritkök och cykellagningsprylar. Tänk er 3 veckor i Italien utan shopping! Något litet fint ska jag nog få med mig hem. Får skylla mig själv om det blir jobbigare att cykla med:D

Åh vad jag längtar!

Imorn är det tillbaka till kneget, hoppas det går bra, fick lite hjärnsläpp förut som jag hoppas inte händer på jobbet. Skulle gå o kissa så gick in i badrummet, tänkte på annat och kom på att jag borde kissa medan jag ändå var där inne och... vafan, varför har jag tandborsten i munnen? helt stört, hade bara gått på autopilot och ställt mig o borstat tänderna.

Nej ni, nu ska vi se på film och njuta av varandra!

Kvällsmys


Morötter, blomkål, holiday-dip
Blir inte mycket bättre!

Vacation Bye-Bye

Nu firar vi av mina ljuva semesterdagar med lite korv med bröd!


Don't worry kittens, it's no meat-sausages!

Heja Quorn!

Hard Work-out Halleluljah!

Nu ska jag fanimej ta tag i sitationen och köra ett fyspass! Det blir pilatesboll, boxning, motioncykel och gummibandsövningar närmsta timmarna!

Investment II

Jag vill bo



här

Investment

Fan vad sugen jag är på att köpa en lägenhet!

Roadtrip to Stockholm!

I torsdags var vi ju som tidigare nämnts i Stockholm, har ju varit en dålig bloggerska som inte lagt upp några bilder. Nu får det fan bli ändring på det!

































Why I love my home














Shopping?

Nä fan jag måste göra något, Gustav ligger på soffan o ser fucking Robot wars. OMG.

Får väl pallra mig upp till stan o se om jag kan bränna några kronor? Eller?

Gårkvällens höjdpunkter



Dukade upp med bål och mumsig chokladtårta!



Världens Bästa Zarah dök upp med paket!



Fortfarande helnöjd med min outfit!



Lite presenter på presentbordet blev det!



Maria dök upp och smuttade på vattenpipan!



Fick en Steve irwin-actionfigur med tillhörande krokodil!



Och en asiatisk gubbe i en låda typ, fick ingen bild på den, kommer senare!



Steve Irwing var partysugen!



Everyone is a poser!



Gustav är alltid lika gullig!



BFF's since 1992 <3



Carro rockade loss på Ulstrastar!
(ingen slår dock mig på Britneylåtar)



Finsmakarna satt i köket
(säkert de rosa spetsgardinerna som lockade)



Andra åt tårta på balkongen!



Kvällen avrundades med ett träninspass!



Fit as a glove!

End of party!

Sista semesterdagen

Denna måste ju maxas! Tyvärr ligger Gustav och begrundar sina synder från gårdagen så han var inte alls lika pigg som jag på att cykla till söderköping:/

Kanske skulle unna mig en heldags bloggande bara? Blogg-bloggeli-blogg-blogg!


Kvällens outfit - best of the 80's


Helnöjd faktiskt!

Diadem - H&M
Linne - H&M
Kjol - Gina Tricot
Nagellack - Depend neonrosa
Zebraarmband och leopardörhängen - Lindex

Evelina <3 överraskningar!


Dagens T-shirt!


Ser lite muppigt ut i kameran, men blev rätt coolt om jag får säga det själv!

Googlade fram en filmframe som jag klistrade in lite bilder på oss, saker som Gustav gillar, en bild på en bebis-Gustav och en på hans pappa. Och självklart en bild där jag ligger i sängen o är snygg! Daah!

Evelina goes designer!

Såg en snygg t-shirt på en kille i Stockholm igår, måste bara härma! Fast hans var ju köpt och jag ska göra en med personlig prägel till Gustav. Han kommer vara fränast!

Bilder to come!

Happy birthday my beautiful

Idag fyller min käresta Gustav år, har firat med frukost på sängen, en liten badutflykt till Ågelsjön med Maria, Martin och Denise - som dessvärre slutade i världens hällregn med blixt och dunder!

Fortfarande lite illamående från igår, ja jag får skylla mig själv, åt en pyttebit kyckling, det tyckte nog inte min mage om eftersom jag blev åksjuk redan i Lustiga Huset:) Tog mig ett bad och lekte spa, med massa ansiktsmassage och diverse insmörjningar, med en ansiktsmask som avslut. Hur gött som helst.

Gustav beställde hem pizza som kvällsmat så nu när vi är mätta och belåtna ska vi gå o handla lite mat uppe på Ica. Blir ju kalas imorn så måste ju ha något att bjuda på!


Oops - I did it again!

Fan känns som vi var inne i typ 3 butiker igår. Köpte ett par solglasögon, det var allt. Fan va bitter jag känner mig.

Getting old

Fan vad jag mår illa.

Hardworking Shopanista

Klockan är fan halv åtta och jag har redan rört ihop deg till grahamsbullar, duschat och nördat på internet! Good start of the day!

Ska fixa iordning mig och packa lite matsäck, kl 9 kommer Maria och Martin, då drar vi till Stockholm! Iih hoppas att jag hittar något, brukar aldrig hitta något när jag väl åker dit. Men nu jävlar!


Sen blir det Gröna Lund hela natten, fan vad jag längtar! Ska ta massa kort! Wiie!

When I move my body - Outrageus

Fan vad jag rört på fläsket idag. Eller alltså inte supermycket som när vi ska cykla genom Italien, men 3 mil på min kära cykel.

Topphastighet: 62,8 Kmh!

Fan vad fort det gick! Fick ju iof liite hjälp av branten ner från sjön, men ändå! Som snabbast trampade jag på en raksträcka i 40Kmh, fatta vad fort det är. Suger rätt bra i musklerna nu. Därför blir det tacos till kvällsmat:D

Damn vad fit jag känner mig!

Days like these - Why didn't anyone tell me?


I love food


Mums

Strawberryfields - Forever

Åh, förutom solen (daah) är jordgubbar det bästa med sommaren!

Kolla den här bjässen, en 3-in-1 gubbe!



Muuuums:D




Dagens Outfit



Eller mja nu ljög jag. Ska inte ha den på mig, men dagens inköpta outfit iaf:D

Är helnöjd! Speciellt med linnet, fan vad fränt det var!
Kjolen var lite för stor(och då var det en 38'a - det ni!) Men det får man ta, kan nog sy in lite här o där i värsta fall, skiten kosta ju bara 125 kr på Ginas Rea så kan man ju leva med:D

Nu ska jag drapå mig sedvanliga cykelbyxor, nåt linne och mina fräna Shimanoskor. Sen bär det av mot Ågelsjön!


Woho!

Har hittat ett jättefint linne och en schnygg hög pennkjol idag på stan. Lovar att lägga upp en bild, men nu ska vi äta en mumsig sallad innan vi beger oss mot ågelsjön!

Tänk om man hade en rosa cykel


Med vinden i mitt hår



Lupin - Ett av värmeböljans offer
Is Loving his place in the fan!

Suck it, bitch!


'Cause it's freaking loaded with chocolate!

Så här gör man då:
Gör en kladdkaka!
Jag gör såhär:
2 ägg vispas hårt med 2dl socker
typ 4 msk kakao och 2 dl mjöl blandas ner i det
sen rör man ner 200g smält margarin
Stjälper upp i en springform som förslagsvis har baddads med kokos, annars kan man taströbröd om man hällre vill det. Men kokos is the shit!
Grädda till den är klar, ööh vet inte hur länge den brukar vara inne, kanske 10 min? Jag kollar när den ser klar ut.
Den får gärna bli lite mindre kladdig än vanligt eftersom chokladkrämen ändå gör sitt!
Låt kakan svalna och gör sen chokladtryffeln såhär:
Koka 2 dl grädde ganska länge, typ 5-7 minuter under hård omrörning. Man får ta av den från plattan lite då o då så den inte kokar över.
Sen bryter man ner typ 300g choklad, mörk passar bäst. Till den här tårtan tog jag 200g Marabou Mörk Choklad(den stora förpackningen inte de där dyra) sen typ 100g Apelsinkrokant.

Ta sen bort kanten på springformen och gör ren den från kokos eller brödsmulerester.
Sätt tillbaka kanten och häll över chokladtryffeln. Låt stelna i rumstemperatur. Ställ i kylen sen.

När jag skulle servera fick jag spola lite varmvatten runt sidorna på formen så att chokladtryffeln skulle släppa.
Sen tog jag min slickepott och bredde ut vispgrädde(som jag spetsat med Kahluah) runt kanterna. Sen hade jag som ni ser lite rosa strössel på det.

Et Voliá!

Summerblondes have more fun

Sådärja, då var man en aning ljusare i hårbotten såhär till sommaren! Underbart!

Gustav gjorde riktigt bra ifrån sig vad gällde folieslingorna, så nu ska håret bara solblekas och tvättas med silverschampo ett par gånger så kommer det bli perfekt! Fan vad jag älskar nyblekt hår, det känns så fräscht!

Får gå o hitta nån billig frisör som jag kan klippa topparna hos nån dag bara.

Idag ska vi försöka göra något med dagen, inte bara sitta inne och färga mitt hår. Även om kvällen blev trevlig!
Carro tittade in efter jobbet så vi fikade lite och sen grillade vi lyxiga quornburgare med ciabatta, ruccola och allt annat smått o gott. Fick mitt efterfrågade orangea nagellack av henne, så nu ska jag bara hitta rätt tillfälle att använda det. Måste ha mitt rosa nu när vi drar till stockholm, för jag ska ju ha min supersöta rosa bolero på mig då. Åh vad jag längtar!

Mja, lite frukost kanske?


Det bästa med semestern är den goda frukosten man kan unna sig!

I call this "Dear Marie"

Antar att du menade att du ville ha laxgratängsreceptet.

Jo man tar helt enkelt lax, jag brukar köpa en stor kloss från Eldorado för den är typ i småbitar när man väl tinar den, billig o perfekt för gratäng, sen hackar jag massa grönsaker som jag tycker om. Blandar det i en ungsfast form, strör över kvibilles svarta ädelost och sen massa grädde, gräddarpå typ 200 grader tills det ser färdigt ut och sen Voilá!
Ajusste det ska vara lite svartpeppar i också, aj löööv svartpeppar!

Funkar utmärkt till pasta faktiskt! Man kanske skulle göra en typ lasagne på det receptet?