Russian roulette is not the same without a gun

Fan vad jag sovit oroligt inatt, trott att jag försovit mig o massa sånt. Usch jobbigt. Nu blir det en stärkande kopp starkt kaffe kan jag säga! Till det 3 knäcke med ost och mina omega-3 samt vegetarianpiller.

Var jätteduktig som inte föll för nån frestelse igår, var rätt hungrig framåt kvällen på jobbet, trots att jag var apmätt efter lunch. Men jag gick raka vägen hem och tog en proteinshake och en bit ost. Till lunch käkade jag wokresterna och en skål med jordgubbar o mjölk, mums! Idag blir det nog omelett till lunch.

Fan vad mätt jag blev nu, bara fått i mig en knäcke. Man vill ju inte pressa i sig för mycket o tänja magsäcken direkt. Det som häner när magen kurrar är ju att magsäcken drar ihop sig. Likadant om man vänjer sig vid att äta mindre. Det är därför såna megafetton man ser tv-dokumentärer om kan äta sånna enorma mängder mat. Deras magsäckar är som fucking shoppingvagnar.

Men en macka till måste jag pressa ner, har inte lunch förns efter 13 nån gång, lär nog hinna bli rätt hungrig tills dess.

Fan vad snygga armar jag börjar få såg jag precis, just btw sådär. Nu blev jag sugen på att klättra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback