I know what I want!

En färgglad liten väska!

Back to reality

Dags att gå tillbaka till jobbet, dra på uniformen och serviceleendet. Känns märkligt. Precis som att vakna av att man fryser. Det är fan svinkallt i Sverige. Jag vill springa runt i klänning och känna solen mot huden. Men icke.

För er som inte vet kan jag knappt med ord beskriva hur gott det är med en skiva bordsknäcke med bregott och borgmästarost på, nu när man levt på sötsaker och annat muppigt i 3 veckor. Ska Börja med en kolhydrats-detox idag. Fan vad man svullat pasta och pizza. Men nu är det slut på de dumheterna!

Fan jag vill ut o se världen ännu mer nu!

Redogörelser

Aa jag ska berätta om Italien. Det är bara sååå jävla mycket. Hade behövt föra dagbok. Måste samla mig. Får skriva lite i taget. När jag är klar med att softa på soffan!

Söndag - not a care in the world

Blev Palace efter diverse drinkar igårkväll. Har fyllt barskåpet med likörer och annat gott som vi köpt i Italien, var ju tvungen att provsmaka lite!

Dansade och sjöng till strax innan 2 imorse. Vissa av oss provlåg dansgolvet medan jag valde att vänta med golvprovning tills jag kom hem. Tog en powernap i full mundering, sen tvättade jag bort sminket, borstade tänderna och kröp till sängs - tätt inslingrad mot Gustav. Mys!

Gustav var för en gångs skull uppe före mig, jag låg och gosade in mig i mina älskade dunkuddar och täcke medan han fixade frukost. Fy fan va skönt att sitta i soffan och äta frukost. De senaste 3 veckorna har vi för det mesta suttit i sand eller på marken och ätit äckliga bullar till frukost. Visst har det varit mysigt det också. Men man tröttnar.

Till frukosten spelades soundtracket från Across the universe, så jävla bra!
Tittade på lite bilder från Italien och drömde oss tillbaka. Känns helt muppigt att vara hemma. Känns som vi varit borta 2 månader. Levt som hobos och dragit runt. Dagarna har varit: gå upp, cykla, äta, cykla, äta, hitta nånstans att sova, äta, sova. 

Idag ska vi inte göra något. Så jävla skönt. Ligga på soffan, äta godis, se på Tru Blood, ha underbart sex, äta lite mer godis. Aa helt underbart. Imorn börjar jag jobba igen. Men det ska inte störa min dag!

02.16

Evelina tar en powernap på hallgolvet.

"Jag är inte packad"

Back again

Nu jävlar!

Sista inlägget från svensk mark

Sitter hos syrran i Oxelösund nu, mäkta nervös. Men nu har vi åkt hemifrån. Glömde mina nya fräna turkosa tights. Glömde en kofta att ha om det blir kallt. Glömde lexikonet. Har rensat ut ett linne och bytt ut hårborsten mot en mindre modell, rivit runt i bagaget och oroat mig. Kom iaf ihåg nu innan det var för sent att flytta över min lön till mitt sparkonto, vill ju fan inte riskera att bli av med allt man äger om kortet försvinner eller blir kapat. Har typ 5000 i kontanter så lär väl klara oss på det ett tag. Ska ju bara ha mat och husrum typ. Ingen shopping inte:/ Eller jo en kofta om det blir kallt!

Har grillat lax med ädelost, gjort ungsbakade rotfrukter och ätit Lomanders bearnaisesås nu på kvällen. Känns som en bra uppladdning. Ska upp typ halv sex imorn, puh. Sen är det fan ingen återvändo. Usch nu blev jag lite illamående igen.

Fy fan vad nervös jag är. Vi kommer säkert bli påkörda av galna italienare som druckit sin förmiddasappertivo lagom tills vi kommer ut på vägen.

SMHI utlovade blixt och dunder i Venedig imorn föresten. Jippie. Men 27 grader varmt iaf!

Nej ni, nu hör ni inte så mycket mer från mig förns jag hittar internetuppkoppling i Italien. Nånstans mellan Venedig och Sicilien.

130 mil, 2 cyklar och en jävla massa vin!

Resfeber

Fy fan vad jag har ont i magen.

Weigh-in

Okej då var det dags, invägning och inmätning. Det är fan inge roligt. Har ju svullat massor hela veckan - för att inte tala om igår när 1½ hamburgare, några skivor grillad majskolv, och massa ostbågar o glass slank ner:D

Vi börjar uppifrån:

Huvud: 56 (stor hjärna!)
Hals: 32
Överarm: 30
Titties: 95
Midja: 72
Naveln:81
Buk: 88
Lår: 57
Vad: 38

Vikt 71,5

Uscheli-usch-usch. Jag skulle vilja väga 67 när jag kommer hem. Får försöka hålla mig undan den goda glassen:D

Morgonmys på balkongen


Imorse åt vi världens mysigaste frukost som jag fixat.
Gick på salutorget för första gången på de 2 år vi bott här, ja bättra sent än aldrig. Blev iaf lite jordgubbar. Ska handla ägg där nån gång, de var baoutastora!


Självklart fick våra små djur också äta frukost på balkongen!


Ny last: Guava-juice!
Fan vad gott!

En försmak av Italien

Gjorde jättegod mat häromdan. Jag blev så jävla nöjd. Faktiskt.

Kokade färska rödbetor, stekte nerskivade quornfiléer med vitlöksskivor, broccoli och pesto - och massa svartpeppar, till det serverade jag kantarellsås och ruccola. Mummamumma!


The exciting life of another little kittie




Giza älskar att klättra på torkskåpet när mamma sminkar sig!

Holiday celebration


Mango et Rasberry Daiquiri at Manésa.
Fucking great!


Mumma!


Mumma no.2!


Bröderna Kraft höll sig undan fjolldrinkarna och tog en fjollöl istället!


Sen blev det vedugnsbakad pizza på Olaipuben.
Ännu mer fucking wunderbar!

Ja man måste ju äta pizza medan man har chansen, nu när man ska till Italien i 3 veckor vet man ju inte när man får chansen nästa gång lixom!


Maria var sjukt imponerad


Martin höll på att sprängas innan han fick sin egna pizza!

Hade hur mysigt som helst, att vi inte gjort det tidigare lixom. Kommer ju nästan vara september när vi kommer hem igen! Nästa sommar, om vi inte är backpacking nånstans då, så ska jag sitta på uteservering jämt!

Give it to me good!

Nu är jag på semester! Efter typ världens längsta dag!

Shit, Frida satt i köket när jag kom hem. Hon hade en affär med Gustav idag... ja hon köpte hans gamla mattebok alltså. Sa de iaf!

Ska sätta mig och sy ihop väskor till våra cyklar nu. Woho!

The last day standing

Between me and my holiday! Woho!

Mitt lilla monster<3



Hon är så jävla jobbig, men hur kan man inte älska henne?

Arbetsdagar kvar!

Woohooo! Blir en after-work med min Maria, en liten drink i kvällssolen skadar ju inte!

Går lite sådär på jobbet idag, tappat stinget lite på försäljningen, därför uppmanar jag samtliga läsare(du också Marie, du har lovat) att komma in o öppna konto hos mig! Jag jobbar ju bara imorn också! Och sen åker vi till Itaaaaliiiieeen!

Shit kan ni fatta, Evelina, nada smink, svettig o jävlig utan massa snygga outfits, pumpandes på sin Mt Cook! 120 mil, cirkus 300 000 - trehundratusen, kalorier!

Woho! Nu fick jag en nytändning, eller var det kaffet som slog till?

Måste vaxa bikinilinjen! Gaah, man kan ju inte bada i Abruzzo med skäggiga lår lixom. Men jag vill ha en ny bikini! Stadium hade två jättefina igår på rean, men jag hitta inga överdelar... and i'm not much for the topless bathing stuff...

Nej, kisspaus nu sen tillbaka till jobbet och öppna konton i rasande fart!

Wtf

Det där med o springa gick ju lite halvbra, sprang tre meter sen hade tightsen ålat ner sig under runmpan, fixade, sprang 3 meter, fixade, sprang, fixade, sprang, gav upp. LIte pulshöjning blev det iaf!

Morgonmotion

Idag har jag faktiskt släpat mig ur sängen när klockan ringde, hurra för mig!

Fan min kära Giza höll jag på att bli tokig på inatt, väckte mig hela tiden med att krafsa mig i ansiktet så jag skulle släppa in henne under täcket. Väl där under ölåg hock och slickade på min arm med sin sandpappertunga. Drog bort armen - då slicka hon mig på tutten. Drog bort Giza, somnade, vaknade av en tass i ansiktet. Så höll det på till typ 5 imorse. Mina ögon är helt uppsvullna.

Drömt mardrömmar om resan, hur vi höll på att missa planet, massa problem med att komma fram. Och jag bara satt o tjöt för jag ville inte cykla mer. Usch.

Ska ut o springa en sväng med Zion nu så piggnar jag nog till!

Checked in!

Sådärja, då har man checkat in också! No fucking going back. Iiih!

Nu är det inte långt kvar

Seriöst, det är typ TVÅÅÅ arbetsdagar kvar, helt stört! Jag börjar få resfeber kan jag lova. 4 dar och 14 timmar kvar tills planet går.

Har varit och storhandlat på stan idag, resetandborstar, flaskor att fylla med balsam, alcogel, solskyddsfaktor till ansiktet, o massa annat. Känns laddat.

Åh vad jag längtar! Belly-Bye-Bye!

It ain't easy

Stackars ZIon. Han har det inte lätt. I helgen fick han en pet-flaska med godisar i, så när han snurrade på den flög godisarna ur så han kunde mumsa i sig dem. Men nu är godisarna slut, och hur mycket han än snurrar och bankar på flaskan så kommer inge mer ut.

The exciting life of a little kittie






Såhär kul hade Lupin i söndags. Hänga upp på en dörr är ju skitfränt!
Han komupp helt själv faktiskt!


Quote of the day

-Jaha,så du har jobbat här eller?
Ja,eftersom du verkar ju veta hur jag ska göra mitt jobb.

-Gosia blir förbannad på nån som ringer och blir förbannad på oss för att vi inte skiter pengar

Evelina<3Gosia
Tillsammans har vi alltid sötabrödsdagar!


Monday still haunts me

Shit-Oh-My-God-Asså!

Började 11 igår...sköööönt tänkte jag oh sov länge oväl.Tog mig upp ur sängen och in i duschen, då ringermin mobil somfan, jävla telefonförsäljare tänkte jag. När jag varklar såg jag att det var jobbet som ringt så jag ringde upp och dåvisade det sig att jag visst började 9.30 - klockan var nu 9.36 och det var totalt kaos påjobbet. Woho! En kvart senare flåsade jag in genom dörren och slet på mig uniformen och kundutrymmet bara slog emot mig. Hur jävla mycket folk som helst! Jag vet inte hur jag överlevde men efter nån timme fick jag iaf gå hemo äta lunch/frukost. Bad till allamöjliga Gudar att folket skulle ha hittat nåt bättre att göra än att hänga hos oss. Men icke, lika mycket kaos när jag kom tillbaka, det var in-ut med pengar, en räkning hit, en postväxel dit, problem med nåns konto-jaha fel kontonummer, tog aldrig slut.
Skulle jobbat till 18 men det var så sjukt mycket folk fortfarande såjag körde till stängning.

Hela kvällen helt förstörd.Åt mat och låg som ett kolli på soffan till typ 23, sen la jag mig i sängen,men var typ jätte uppstressad såkunde inte somna.

Känner mig fortfarande uppe i varv. Men fan, 4 arbetsdar kvar nu! Det ska jag väl överleva?

For all you fans out there



Så här otroligt oattraktiv är jag när jag inte fixat ögonbrynen på länge och dessutom har väldigt otvättat hår. Men mysigt har vi det!

Getting pretty!





Evelina und Frida getting pretty for a night of alkohol!

Saturday is finally here

Nu blir det mysfrukost!