Presenter






Dagen Efter

Jahaja, då var man 22!

Hade storkalas härhemma igår med pompa och ståt, det börjades tidigt på morgonen med frukost på sängen(skulle man kunna kalla det), sen blev det städning innan min frisör Emma kom och gjorde mig vacker i håret. Tessan och Ari som sovit på hotell droppade in vid halv tolv och hjälpte till med smörgåstårtan och sånt där.

Mor min som inte direkt är känd för att komma sent kom vid ett, även om jag sagt att kalaset börjar kl två. Menmen. Såsmåningom droppade broder Fredrik med flickvän in, Gustavs bror Anton och min kära väninna Marie in.

Blev en riktigt succé med smörgåstårtan och vi åt så magarna jäste på oss allihop. Smörgåstårta är så jävla bra!

Sen var det dags att fixa ihop tårtan, jo tjenare, hade hittat ett spännande recept på nån Weddingcake-icing på någon amerikansk matsida. Såg jättegott o fint ut, så tänkte att det blir ju fint att ha på! Men hallå, man skulle ha ett kilo, ETT HELT JÄVLA KILO, med floursocker. Mjaa jag nöjde mig med typ ett halvt och tur var väl det för fy fan vad sött det blev! Men tårtan blev jättefin, Emma fick spritsa på kakan och Marie hjälpte mig göra marsipanrosor. Dock fick jag bara fylla 18 år för paketet med ljus som enligt förpackningen skulle ha 24 ljus hade bara 18 ljusfötter. väldans genomtänkt!

Men tårtan gick rätt bra ändå! Och fy fan vad tjockt det blev i magen med allt fett o socker!

Fick en massa fina presenter:

Glas och ljusstakar från Ittala
Presentkort på Guldfynd(min bror är ju också en stjärna, dagen innan jag fyller år så frågar han helt appropå: Är du mycket för Guldfynd och sådär?)
En typ skål från Mique i glas med knallrosa rosor på
Fransk manikyr-set
Handcremé från Lumene
Startbidrag till min träningscykel
Chokladtryfflar
Dessertglas
Trisslotter(jag vann på en av dem faktiskt!)
Två stora prynadskuddar i benvitt och rosa

Men bäst av allt var presenten jag fick av Gustav, ett presentkort på att jag får designa ett sminkbord hur jag vill med lampor och hela kittet så bygger han det åt mig! Vad mer kan en flicka behöva? (för jag lär inte få nån diamantring av honom, det är slavar som plockar diamanter)


Till kvällen drog sig folk hemåt och min kära Meria kom över med Martin och vi satt på balkongen och myste, sen lagade vi lyxig pastasallad och hade trevligt.


Siste av allt gled jag och Gustav ner i ett varmt bad ihop innan vi gick o la oss. Det var en bra födelsedag.


Snart snart SNART!

Snart fyller jag år!

Cheeze-Doodle-Peniz

Titta vilken fin ostbåge jag fick av Gustav!


Dresses makes me happy

Åh åh ååååååh!

Min mormor fyller 85 på fredad, dvs. en utmärkt anledning att köpa en ny klänning! Var verkligen inte på humör för att shoppa, så jag sa till Gustav :äsch vi går till Sisters, där handlar jag aldrig ändå så dom har säkert nåt jättebra! (så var det när jag skulle panikköpa en studentklänning dan innan studenten och gick in på B.Young som jag knappt satt en fot på varken innan eller efter. Och dääär hittade jag världens finaste studentklänning!)

Så knatade upp och hittade en hel drös med fula klänningar på rean, och så en lila som jag provade, men den såg jag ut som en brudtärna i. Men så fanns det en svart som iof såg jättestor ut, men värd att prova! Såå fin! 100% Silke, från Ripley, till halva priset, jag menar hallå! Och det gjorde inget att den var stor för mina tuttar fick knappt plats ändå:P

Sen övertalade Gustav mig till att jag skulle ha silvriga smycken till så vi köpte ett fint halsband och några armband, värsta tjusig kommer jag bli!

Men vi väntar med bilder till på fredag! ;)

Dagens Cover



Jag vill också vara en popstjärna!


I Love Disco <3



Käärlek!

Birthdayparty of the year!

Den femte juli blir det födelsedagskalas hemma hos oss! Tema Prinsar&Prinsessor!

Mer info ikväll biatches!


Pussypicture of the day



Jag och giza på toaletten

Midsummer frensy!

Imorgon åker jag, Gustav, Marie, Rickard och Danne till Öland!

Woho! Ska bli så skoj så!

Åker aptidigt på morgonen, ska förbi Gustavs mor och stjäla tält och grejjer(hon är i Rumänien så det man inte vet mår man inte dåligt av!). Sen blir det grillning och massa vin. Håller vädret sig fint kanske vi stannar hela helgen. Då får mamsen bo här och ta hand om mina bebisar. Dom är för små för att få följa med!

Var inte alls sugen på att ens dricka alkohol eller umgås med folk till midsommar först. Ville bara vara hemma o sova. Kanske ligga lite. Men nu känns det jättekul!

På tal om att ligga så lär det ju inte bli mycket åka av i helgen så man fick ju passa på idag, men jag är ju världens pensionär tydligen, fick kramp i benet o grejjer. Ja jag säger då det.

Har typ aldrig varit på Öland förut, förutom när jag var typ ett år, och det är ju lite av ett måste att ha festat på Öland om man är i min ålder. Så bättre sent än aldrig, kanske rentav träffar min kära väninna Gittan där, hon blev helt till sig när jag sa att vi skulle dit så då var hon också tvungen att åka dit, hon kan bara inte få nog av mig! Haha(nu sitter hon och läser det här och är jättenöjd att hon får vara med i min blogg!), vi har jättekul ihop på jobbet hon och jag:D

Nä nu ska jag packa lite och gå o sova. Väldans trött är jag!

Vi ses i dimman!

Shopping Shopping

Hej Hopp!

Ja idag har jag jobbat som vanligt, det var inte särskilt högt tempo, så jag tycker synd om dem som ska jobba imorn, lär väl få sitta o rulla tummarna!

Efter jobbet blev det en snabb sväng på stan, köpte ett linne som jag trodde var snyggt, men när jag kom hem insåg jag att det inte var det. Och jag hade redan lyckats slita av tagsen ofrivilligt. Jaja nån gång har jag säkert nöje av det!

Köpte även en Hello-Kitty vattenflaska som Marie kommer bli sååå avundsjuk på imorn när vi åker till Öland!:D

Hann med en sväng på Akademibokhandeln där de hade 4 för 3 på pocket, har nog aldrig köpt så många böcker i mitt liv! Blev tredje delen på min älskade Shopoholic av Sophie Kinsella, även hennes Mina Hemligheter och Alla var där som hon som skrivit Djävulen bär Prada. Massa Chick-Lit! Me löööv!

Passade på att lukta på Vera Wangs Princess, den var underbar, jag vill ha den minst lika mycket för att flaskan är så sjukt söt! Men bäst tycker jag nog fortfarande att Britney Spears Believe är. Utmärkt sommardoft. Min sommardoft nu är Britneys Curious, sen har jag bara massa tyngre dofter och min lyxiga Dolce&Gabbana The One. Så jag behöver faktiskt en ny parfym till sommaren för nu sjunger Curious på sista valsen!





Mest av allt!

Vill jag ha ett guldhalsband med Evelina!

 www.namnsmycken.se


Det vore såå fint!

Önskelista!

Lite saker jag behöver, och jag fyller ju år snart!



Dagens politiska inlägg

Jag hatar folk som ägnar sig åt rasism, det är så jävla onödigt. Alla är likadana, bara att acceptera. Svart eller vit så är det ingen skillnad på en människa. Att då republikanerna under sin Texas state convension delar ut knappar med klart rasistiska budskap gör mig så förbannad. Okej att sverigedemokraterna gör ett sånt utspel, med det är ju som att ett helt politiskt block går samman och står för det.

Ytterligare en anledning för Obama att vinna valet. Så han kan tvångskastrera dem och skicka iväg dem till typ Guantanamo.


Helt sjukt.

Dagens Evelina-bild (och några till)



Sailor Evelina!













Båtsemester 2008 - Dag två

Hittade precis det här inlägget som jag missat att publicera. Bättre sent än aldrig!

Vaknade rätt så skapligt på lördagen. Åt varsitt äpple och bestämde oss för att dra ut o fiska med båten. Nån timme senare kom vi iland igen utan fisk. Däremot fick jag upp som en slemklump med illgröna prickar i när jag drög upp ankaret. Värsta cool. Fick ingen bra bild dock. Väl iland gjorde vi varsin omelett till frukost sen gick vi ut till den långsmala klippan vi suttit och studerat fiskar på kvällen innan. Gustav fiskade medan jag ägnade mig åt det viktigaste:



Sophie Kinsella och Dark Pistachio tillhör mina tyngre laster.





Timmarna gick, det blev lite för varmt där jag satt i bikini och seglarjacka. Var ju så bränd att jag var tvungen att skydda mig så bra det gick, men när det blev för plågsamt gick jag och satte mig under några träd vid lägret och läste ut min bok. Ååh vad jobbigt det är när boken tar slut. Och nästa del är slut på adlibris! Skandal!


Till lunch gjorde vi en smarrig rotfruktslåda med morötter, palsternacka, lök, paprika och vitlök i ett stort foliepaket vi la i elden. till det fanns lite rester från gårdagens middag så vi satte oss i lummen utanför tältete och myste medan vi åt. Vet inte riktigt vad vi gjorde under resten av dan, jag badade och Gustav fiskade tror jag. När det började skymma tog vi en tur med båten iväg till några vikar med bättre förutsättningar för fiske. Jag stod o kasta o kasta och kasta på samma ställe. Så bytte vi sida med varandra, på första kastet fick Gustav en gädda. Fusk. Men vi släppte den igen eftersom gädda är äckligt. Sen ringde min syster och vi pratatde skit i en halvtimme sen började det li mörkt så vi tog oss tillbaka till ön och gjorde tacos.




Efter maten gick vi ner till vattnet och åt ostbricka och drack vin. Mums.



Gustav kollar aldrig in i kameran!


I do my own fucking design.

Ursäkta men jag är så jävla trött på folk som vill att man ska vara med i tävlingar om nya bloggdesigner.
Jag gör mina egna tack.

Likadant folk som bara skriver ha en bra dag, för att man ska klicka på deras blogg. För att inte glömma folk som vill att man ska titta in på deras blogg, som inte är en blogg över huvud taget utan en enda röra av reklam.


Fuck you right back.Kaffe.nu

Josefins Dilemma

Ja nu är det ju så att min vän Josefin/Loppan(T9) är en jävla apa.

Ja Josefin, DU! Inte nog med att du pluggar i London med din high flash pojkvän, shoppar på oxford Street och har det allmänt fuskigt. Nej nu ska du till USA också. APA.

Jag vill också! Värsta coolt att ta sin master där ju! Jag skulle vilja gå på inredning eller designutbildning i LA, eller kanske Florida.

Så om jag skulle råda dig Josefin som den underbara vän jag är, åk till typ en håla i texas, där pratar de fult, äter på tok för fet mat och jag skulle inte vara avundsjuk på dig för fem öre!

Men om du åker till FLorida, då kanske jag säger upp bekantskapen med dig. Bara så du har med det i beräkningen så att säga...

You know you love me!
XoXo - Babydoll

Lördagsmys

Idag har vi haft besök av min sysyteryster, hennes karl och deras bebis. Käkade lyxig pastasallad till lunch och nybakad äpplepaj till efterrätt.

Inte allt förhög intressestatus på det.

Snackade lite skit och lekte med Ludvig. Han har blivit jättestor, typ 7 kg. Katterna såg lite lätt förskräckta ut när han låg o sprattlade i sängen och gjorde massa ljud. Han tycker ju om sin moster Evelina väldans mycket, alla andra skriker han bara åt när de håller honom. Men med moster Evelina är det jättekul vara. Då kan man stå o dansa i hennes knä och massa sånt!

Jahaja.  Sitter och spelar poker nu, går rätt så bra faktiskt. Gustav är iväg och nattfiskar så jag underhåller mig med veckoturneringen på facebook. Alltid något!

Nähe, back to my game, ska satsa på att bli miljonär!

Jag orkar inte blogga

Jag är såjävla trött typ jämt. Jag orkar inte blogga längre.

Menmen bnu gör jag det iaf.

Igår var vi ute och hade trevligt med jobbet, riktigt hög stämning hölls och vi blev både mätta och glada. Min chef är ju dock lite speciell. Igår när jag satt vid ett skrivbord och räknade mina pengar så ser jag i ögonvrån hur någon står bakom mig och håller på med något. Så jag vände mig om o där står hon och drar upp kjolen och visar knäna för mig! Sen när vi var ute och åt sitter hon och tar kort på mina tuttar, ja jag säger då det. Haha:P

Idag har det gått så jävla bra, igår med om jag får säga det själv. Även om jag nästan somnade i duschen när jag kom hem igår och dessutom knappt kom ur sängen idag har jag ändå lyckats hålla ribban hög.

Dessutom är jag gräsänka idag, Gustav är i Linköping på studentfirande. Och shit pommes frites vilken snygging jag hade inne i butiken idag på jobbet. Tur att jag var änka så jag slipper få dåligt samvete av att bli lite röd om kinderna. Det var inte bara jag som tyckte det häller, tanterna höll med men tyckte att han passade bättre för dem än mig, men vafan han var ju bara 13 år äldre. Jaja, jag skulle inte byta ut min Gustav mot något, men om han skulle få för sig att byta ut mig måste man ju vara berädd! Jag vill inte bli sån ensam tant som är helt knäpp och har 19 katter.

Hmm nu ska jag nog unna mig lite goda knäckemackor och poker för att bota ensamheten. Hoppas Gustav kommer hem och kramas med mig snart. När jag var hemma på lunchen så kramade han om mig så hårt och gosa in huvudet i min tjocka mage och det var så mysigt. Det lixom pirrade till! Jag vill ha min Gustav nu!

Dagens underklädesmodell



Är det inte meningen att underklädesmodeller ska vara snygga?


Fucking assgrass

Åh jag blir så störd på det här jävla systemet som aldrig funkar! Skriver och skriver men inte fan kan jag publicera! Se om den här skiten funkar!

Båtsemester 2008 - Dag ett

Vi åkte runt och provade hästkrafterna i båten en sväng innan vi scoutade in oss på en liten mysig ö att bosätta oss på. Dessvärre var denna redan bebodd av ett äldre par typ 55+, som gav mig kalla kårar över hur jag och Gustav kommer se ut i den åldern, karln var smal och spänstig medan tanta såg ut ungefär som en brunbränd valross med tuttarna i vädret.

Seriöst skyl dig själv människa. Jag vågade knappt titta åt deras håll för hennes tuttar var så groteska, man ville bara stirra på dem. Fast ändå inte. Ja ni förstår.

Jag solade och Gustav fiskade. Sen kom vi på att det var nog bra att tanka båten lite extra. Vilket i sig var ett äventyr. Åkte till nån liten vik där vi gjorde fast båten vid ett trä och klättrade upp längs världens brant nästan lodrätt i mina mått mätt. Trodde jag skulle dö på kuppen. Sedan korsade vi ett tågspår, värsta spännande:P Sen fick vi promenera till macken där vi tankade och köpte glass. Var lite jobbigare att kånka tillbaka en full bensindunk i värmen och ner för branten igen. Men det gick med alla lemmar i behåll!

Tog oss tillbaka till ön vi varit på innan och slog upp läger.


Världens snyggaste Zlatan-tag från när familjen Kraft var på Roskilde festivalen för några år sedan.


Jag lagade lite lunch på bulgur och quornfiléer. Sedan var jag helt slut, helt sönderbränd redan trots ideligt insmörjande av solkräm. Fan nu kom ju bilderna lite fel, egentligen hade ju vi inte slagit upp tältet, mest slängt upp prylarna på land... Huuursomhelst! Gustav, min prins, blåste upp luftmadrassen så jag fick ta en tupplur. Några timmar i solen och man är helt slut. När jag vaknade lite senare tog jag mig ett dopp, begav mig bort till Gustav som hittat en jättebra fiskeplats där man kunde sitta och titta på fiskarna som simmade förbi i det klara vattnet. Ganska coolt faktiskt. Sedan var det dags att börja med kvällsmaten, grillat kött och grönsaker. Muums.



Sönderbrända kröp vi ner i tältet och drack te och åt ost, pussades och somnade ganska snabbt. Dock hann vi inte sova länge innan nappalarmet drog igång så Gustav flög ut ur tältet i hopp om att ha fått gös på kroken. Men det var falsklarm så han fick snällt krypa ner hos mig igen.



Home Again!

Ojoj nu är jag hemma igen, skulle bloggat igårkväll men blogg.se var som vanligt fucked up så det funkade inte. Tog istället en pizzakväll med Gustav och ett avsnitt Lost.

Har haft rätt så skoj, även om jag inte vill vara utomhus på jättelänge nu. Fy fan vad vi brände oss!

Åkte ut till Gustavs mor på torsdagskvällen, grillade, hoppade studsmatta och förberedde inför avfärden. Tidigt på fredagsmorgonen (typ halv åtta) gick vi upp och åt frukost, lastade hela bilen full med prylar och begav oss ner till båten och ut mot  nya äventyr!:D

Här är en osminkad snygging på bryggan:





Ungefär såhär såg båten ut med en Gustav i den:




Äventyrsweekend a lá Survivor

Ja herregud ja! Imorrn blir det start på nya äventyr kan jag lova!

Ska åka ut till Gustavs mor imorn kväll direkt efter jobbet, sen på fredag tar vi båten ut till någon liten öde ö och kampar över helgen. Gustav får fiska, jag får sola. Väldans bra deal!

Min älskade Gustav var på stan och köpte solskyddsfaktor till min ljusa hud idag, så hittade han även uppföljaren till min älskade Shopaholic bok - En Shopaholic i New York. Han har varit värsta energisk hela veckan. Anatr att vår tripp till stockholm gjorde honom gott! Igår när jag kom hem från jobbet var hela lägenheten jättestädad med skinande golv och hela baletten. Så hade han även planerat allt för vår lilla weekend, tur att nån håller ställningarna här hemma, för efter en dag på mitt jobb har man inte alla getter i hagen kan jag lova.

Hoppas jag blir lite smal i helgen också, blir massa grillat och eventuellt nyfångad fisk att äta. Sen ostbricka och vin såklart.




image456


Strangers on a train

Kl 21.45 rullade tåget ut från perrong 10, hem mot kära Norrköping.

När Stockholm susade förbi kunde jag inte låta bli att tänka att här vill jag bo! Mitt inne i stan, i solen och alla butiker!
Ha en lyxyatch att glida runt i och bara njuta av livet.

Men Norrpan är inte så pjåkigt det häller. Kollektivtrafiken är mer logisk här.

Hjälpte en tant med bagaget på tåget. Dagens goda gärning.

Blev en sista bild sen stal Gustav kamerabatteriet. Men titta så söta vi är i våra nya kläder som är gjort i samma slags tyg, vi matchar ju hur bra som helst!

image455

Fotboll på Råsunda

Såsmåningom hade vi shoppat klart och drog ner till centralen och låste in våra prylar, bytte om till uniformen, ja om jobbet betalar biljetterna är det profilkläder som gäller.

Hittade ner till tunnelbanan där vi blev lätt urfattiga på ett stämpelkort. Så jävla sjukt system, har det hört talas om magnetremsa? Aja. Det gäller ju fram till 2010 iaf.

Det var inte så svårt att hitta rätt med alla sverigeklädda supportrar som svärmade runt oss. Så vi gled mest med i havet av människor till Solna Centrum.

Packat med folk + rulltrappa ur funktion + brant rulltrappa ur fuktion = Jobbigt läge.

En del idioter gick upp för trappen för kön till den gick snabbare, men vi med förnuft i kroppen väntade in vårt tur i den fungerande rulltrappan och åkte förbi dem som minutrarna innan haft en väldans fart mot den stillastående trappen.

Hade riktigt schyssta biljetter. Enda problemet var att solen låg på hela tiden. Heeela. Svettades fan bort typ 3 kg tror jag. Kunde ju fan köpt de där byxorna på Zara, de hade suttit perfekt efter matchen.

image451





Efter ett pinsamt 0-1 mot Ukraina tog vi oss till Enskede och Gustavs brors familj. Där blev vi bjudna på mat och vin som smakade väldans bra efter en hård och varm dag.

Självklart måste man ta ett Jag&Gustavkort när vi åker tunnelbana också!


Solglasögon i en mörk tunnelbana är så jävla hett:P


Shopping i Stockholm

Jaja nu har jag inte tagit några snapshots eller bilder på det jag köpt, men det kommer såsmåningom det också!

Efter att ha gått runt ett tag hade vi väääldans ont i fötterna. Så vi satte oss mitt emot fontänen vid Sergels Torg, tog det lite lungt, solade och funderade på vad vi skulle göra, då vi plötsligt insåg att butikena hade börjat öppna. Så vi påbörjade shoppingrundan!

Hade sagt att jag minsann inte skulle handla i någon butik som finns i Norrköping. Jo tjena, handlade en tunika på VILA och tå toppar på Cubus. Hittade ett par underbara chinos på Zara men de var lite för tajta, så såg inte så snyggt ut, även om jag tog största storleken, jag är fet. Gustav däremot älskar TopShop numera, han hittade ett par svarta jeans och en blå långärmad t-shirt på TopMan som han blev frälst i. Fan vilken stil han har skaffat! Jag är så stolt!:D

En fråga bara föresten, hur kommer det sig att Topshop har Europas största klädbutik i London, men i Stockholmsbutikerna finns typ 20 plagg? Jag blev så besviken. Apor.

Efter ett tag var jag tvungen att ha kaffe och vi gick till Waynes i konserthuset, jävla apor, det var jätteäckligt kaffe. Sen snodde kärringen i kassan mitt stämpelkort som var halvfullt. Kom inte på det förns vi var nere vid typ Sergels torg igen. Va arg jag blev. Jävla stockholmare som tar saker!

Aja, såsmåningom blev Gustav hungrig och vi gick till ett fullsatt MAX, där han beställde en fiskburgare men fick friscoburgare. Jävla rickspuckon som döper två mål nästan likadana. Jag tog en fruktsallad som var så sjukt äcklig.



image450



Evelina på Stureplan

Stereotypcounting: 1!

Väl uppe vid stureplan tog det minus 2 minuter innan vi gick förbi första stereotypparet. Snygg tjej med världens hår och dyr väska, pojkvännen med backslick, pilotbrillor, solbränd och vältrandade överarmar.

Tanttidningen Tara hade ställt ut som en monter med en väska i som man skulle gissa vilken svensk kändis den tillhörde så kunde man vinna någon. Eh mobbat.

På tal om väskor så gick vi förbi Louis Vuitton, åååh det gick för mig.

image444
Kolla stureplanbratsen i bakgrunden!
Old School FFS!

Söndagsförmiddag i ett soligt Stockholm


Väl uppe på stan var ju typ inget öppet förutom turistshoppar så vi strosade lite ner genom Gamla Stan istället, egentligen var vi på jakt efter ett mysigt kafe att sätta oss på men vi förmådde oss aldrig att stanna nånstans. Så vi satte oss vid kajen mellan Tullhusen och Durgårdsfärjan, åt lite matsäck och lapade sol bland de japanska turisterna.


image440





Sveriges bästa bordsskick!


Sooool!
Nån gubbe försökte lura på oss en jävla sightseeingbåttur för 100 spänn, eeh nejtack. Seriöståka en larvig båt och se på saker man kan gå och se utan att betala 100 kr. Jävligt lockande.

Desto mer lockande var Fritt Fall på Gröna Lund som suktade på andra sidan vattnet. Måste åka dit i sommar igen nån gång så jag får åka massa karuseller!

Hittade en båt jag skulle vilja ha. Sa till Gustav att vi ska köpa en sån när vi blir stora!


Stoor Yatch!



Snygging

Tog oss bort längs kajen mot slottet och kungsträdgården, var något jippo i stan så det åkte förbi massa veteranbilar och antika mopeder, värsta coolt. Var några modernare bilar med också, typ Ford GT o så. Gimmie.


Fick inte in en enda bra bild.





Söndagsmorgonen

Vår dag började väldans tidigt. Lite för tidigt nästan, men vad gör man?

05.00 Väckarklockan, ringer, snoozar, eller tror att jag snoozar fast jag stänger av det.
05.45 Vaknar till av att det är väldigt varmt i sovrummet, kollar på klockan och flyger ur sängen
05.47-06.47 Duschar, packar, fixar matsäck, sminkar mig, byter kläsder tre gånger, dirigerar Gustav, fixar håret, äter frukost, hittar inte mina örhängen, kollar så allt är släckt, matar katterna, stressar.
07.00 Kliver på bussen mot Stockholm!

Runt kvart över nio-halv tio var vi framme. Började med att skämma ut mig genom att springa in i en glasdörr. Pinsamt. Det var en sådan där förbannad snurrdör och jag går lite i min egen värld med sollasögonen på och tycker att det ser ut som avv dörren öppnades. Pang sa det bara och så insåg jag att så inte var fallet. Gustav skrattade. Man får faktiskt inte skratta åt sin flickvän, så det så!

Yrade oss fram till kontoret där jag hämtade våra biljetter sedan var vi ute i stora världen!

image433

Jag&Gustav på bussen.

Sunday in Stockholm

Ja mina små rågbakelser. Jag lovade ju att förtälja vad som hände i stockholm. Eftersom jag inte orkar skriva allt på en gång så tar vi lite i taget!

Jag och Gustav åkte iallafall upp för att komma bort lite han och jag. Och för att shoppa och se på fotboll såklart!

image434

Back from Stockholm

Ojoj vilken dag vi hade igår! Jag har så jävla ont i fötterna nu!

Ska iväg till jobbet snart, vilket jag inte ser fram emot, är trött precis överallt. Var uppe typ 19 timmar igår och sov 5,5 inatt. Jippie!

Massa kaffe nu! Får blogga om gårdagen ikväll istället, om jag inte säckar ihop när jag kommer hem från jobbet:P