Söndagsförmiddag i ett soligt Stockholm


Väl uppe på stan var ju typ inget öppet förutom turistshoppar så vi strosade lite ner genom Gamla Stan istället, egentligen var vi på jakt efter ett mysigt kafe att sätta oss på men vi förmådde oss aldrig att stanna nånstans. Så vi satte oss vid kajen mellan Tullhusen och Durgårdsfärjan, åt lite matsäck och lapade sol bland de japanska turisterna.


image440





Sveriges bästa bordsskick!


Sooool!
Nån gubbe försökte lura på oss en jävla sightseeingbåttur för 100 spänn, eeh nejtack. Seriöståka en larvig båt och se på saker man kan gå och se utan att betala 100 kr. Jävligt lockande.

Desto mer lockande var Fritt Fall på Gröna Lund som suktade på andra sidan vattnet. Måste åka dit i sommar igen nån gång så jag får åka massa karuseller!

Hittade en båt jag skulle vilja ha. Sa till Gustav att vi ska köpa en sån när vi blir stora!


Stoor Yatch!



Snygging

Tog oss bort längs kajen mot slottet och kungsträdgården, var något jippo i stan så det åkte förbi massa veteranbilar och antika mopeder, värsta coolt. Var några modernare bilar med också, typ Ford GT o så. Gimmie.


Fick inte in en enda bra bild.





Kommentarer
Postat av: jjoss

vilken härlig header du har ;D

Postat av: Irma

http://www.gratisrefill.se/?r=11878 , om du blir medlem på den sidan laddar dom på din mobil gratis och du kan vinna presentkort på 3000 kr bärbar data och massa saker

2008-06-02 @ 22:02:34
URL: http://irmush.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback