Paus

Ledig idag, men såå mycket att göra att jag bara väljer att SKITA I'T! Ha!

Kom upp skapligt oh fick lite jobbmail skickade, beställde varor och nu sitter jag nitiskt och kontrollerar inboxen - snaaaart kommer kampanjstatistiken från helgens bullförsäljning och jag är sååååå nervööös! 103 jävla bullar sålde vi i lördags, vi slog försäljningsrekord rent ekonomiskt och hade en sjukt rolig kväll! Jag och Ann-Catrine är ju lite lätt störda men jag tror folk gillar sånt! HAHA!

Bästa säljargumentet måste ändå varit att vi berättade om kampen i kampen, dvs. att vi tävlar ju alla EH-shopar i att sälja bullar, men viktigast är ju ändå att slå Linköping! Folk som inte ens ville ha en bulle stödköpte bullar för att trycka ner Linkan haha! Det finns ju ett undertryckt förakt för Linköping, de har ju Ikea, Saab Aero, Universitetet (vi får nöja oss med campus), så självklart måste vi ju stå upp för Norrköping! Vi har iaf Bauhaus!

Hur som helst, ska ta och duscha och göra mig lite snygg nu, försöka städa lite i knarkarkvarten. Blir busfabriken med Maria och Leo i eftermiddag! Hihi vad kuuul!

Little Miss Veggo

Idag när jag stod och lagade söndagsmiddagen utbrast jag: fan jag vill skriva en kokbok! Alla Vego kokbokar är så dåliga, jag vill skriva en riktigt bra med recept man faktiskt vill prova!
Gustav hakade snabbt på och vi diskuterade hur värdelöst det måste vara att vara vegetarian och helt lost i köket, leva på makaroner o ketchup typ.
Vi skrattade lite åt det och fortsatte med det vi höll på med.


Men tanken hängde kvar, jag älskar ju att laga mat. Jag kanske skulle ge upp den här typen av bloggning och satsa på en ny helnishad blogg, med vegomat. Sexa upp det hela lite! Med risk för att få namnet och punchlinen snodd så ska jag suga på karamellen ett tag till, men jag har redan en bild i huvudet på hur jag vill ha det. Frågan är om jag sa välja en annan, friare, bloggplattform än blogg.se.
Har en massa idéer i huvet på design, recept och annat skoj! Haha jag har ett inlägg klart i skallen redan och ser framför mig en bild på en kille utklädd i en gigantisk morotskostym haha.
Ja ni skulle bara veta vad som försegår här i skallen på mig.

Jo men det är nog ett projekt att ha i åtanke, men nu ska jag sova. Har mycket att pilla med på jobbet i veckan!


Nattligheter

Efter ett mindre fylleslag igår och superlång sovmorgon idag har det blivit sovdags igen, dagarna bara flyger förbi! Hinner aldrig något, min 2-do-list blir bara längre och längre. Är konstant på jobbet så hemmet är ett enda kaos, skulle behöva rensa både det ena och det andra, städa skafferiet, rensa ut gamla kläder, slänga sånt man inte använder längre och lägga undan sommarklänningarna. Möblera om och fixa tavlorna till köket, byt gardiner, fan och hans moster. Men nu räcker inte tiden till! I oktober måste det bli ändring. Ska schemalägga mitt liv minut för minut så jag vet att allt hinns med!

Träningen har dött helt och hållet, måste få ny fart och nya krafter. Lever på kaffe, take-away och sötsaker. Vad hände där liksom? Nej usch. skärpning Evelina!

Elsas Mode ligger på nattduksbordet, fick den i födelsedagspresent av Gosia, fan vad jag saknar Gosia. Vi hade sjukt kul ihop på Forex, ibland längtar jag tillbaka till huvudkassan, rapporterna, pengarna som inte stämde, det eviga felsökandet och skrattattackerna mellan generalpuckona. Måste börja läsa den, men min lampa har pajat, själva elmekaniken, skulle tända den mitt i natten för nån vecka sen och råkade drämma iväg den som ett jävla bowlingklot. Hoppsan, shit happens.

Nu smyger Giza runt och väntar på att jag ska stänga ner datorn så hon får sova under täcket. Hon är min lilla Gollum! Under förra årets cykelsemester lyssnade jag på Sagan om Ringen triologin på ljudbok. MEN VAFAN! Blev störd av att hon höll på med nåt bakom mig nu, i mörkret såg det ut som att vi fått nån insekt i sängen som hon försökte äta upp, lös med mobilen på och upptäckte till min stora fasa att det var en av mina favoritlösögonfransar hon försökte käka upp. DET ASET! Kattfan har alltså varit uppe på mitt sminkbord i badrummet, letat rätt på mina fransar och burit in en av dem till sovrummet... Gollum som sagt.
Jo vart var jag? Ja, jag lyssnade alltså på SOR, Gollum smyger runt om nätterna och Sam säger: Hörrudu Gollum! Vad håller du på o smyger för? Varpå berättaren gör en Gollumimitering med rösten och säger: Smyyyyger? Gollum är bara en dum smyyyygare!

Ja eller nåt i den stilen, jag brukar iaf kalla Giza för min lilla smyyyygare. Under större delen av resan refererade jag också till Gustav som Din dumma hob. Saknar våra cykeläventyr, och ljudböckerna längs vägen. Just den smyg-incidenten lyssnade jag på när vi nätt och jämt hade tagit oss in i ett sjukt blåsigt Österrike. Kan se vägen, fälten, blommorna, vägbommen, kyrkogården och den lilla cementbyggnaden vi tog skydd mot vinden bakom bara jag tänker på den sekvensen i boken.

Dags att slå igen datorn för idag, har mycket att hinna med imorgon! Kanske lite blogging?

 

Pusspuss Darlings!