Potatistjyven!

 

Igår när vi skulle städa såg jag Lupins yviga svans sticka ut från under tv-bänken, kände direkt att nu är det något fuffens på gång.

 

Mycket riktigt. Lupin hade hittat en övergiven potatis på vardagsrumsbordet, stackars potatis tänkte han och bar iväg med den. Sen åt han upp den, en hel bakad potatis. Eller ja det blev lite skal över som Zion smög fram och norpade när Lupin inte vaktade potatisen längre...

 

 

 


Prinsessan Leo

Min plastson Leo kom utklädd som prinsessa igår!

Har ni sett så vackert?

 


Monsterkakor!

Självklart var jag ju tvungen att bjuda på mumsiga kakor när vi ställde till med fest, och vad passar bättre än små monsterkakor?

 

De översta är färdig sockerkaka jag köpte för att slippa baka själv, skar ner i 1cm tocka skivor och bredde med frosting och garnerade. Frostingen består av ca 100g rumstempererat smör, 3-4 dl florsocker och nån matsked grädde, bara att vispa ihop allt och ha i nån karamellfärg! Ögonen på de översta är skivad Pingvin-stång hallon/lakrits.

 

De undre kakorna är vanliga chokladbollar som jag satte Anton på att garnera, doppade i vit choklad och sen målade med smält mörk choklad, hur enkelt som helst!


Halloween-outfit

 

Blev en halvutklädnad i form av nån docka, fick ingen bra närbild på sminket men jag var nöjd iaf! Klänningen är från Asos!


Halloweenmorning

Börjar med en rysare, städa lägenheten! Fan så här ser ut!

Jaja, ska mjukstarta med en schysst frukost sen är det full rulle hela dagen, städning och fejning, bakning och pyntning. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska vara utklädd till! Men nånting ska jag nog sno ihop!

Ska ta och förbereda bålen också så att den hinner stå o dra ihop sig så den blir riktigt god! Igår fixade vi med häxbrygd haha, en flaska svart hemlighet som vi ska bjuda gästerna på!

Nej, nu vet jag vad jag glömde igår! Fixa is! Gaah, nu bir det till att slänga in lite i frysen, om jag får plats!












Lite gamla klassiker!

Djävulens slott

Smakar kanon!

Har varit en tung dag på jobbet, haft lite kunder som livat upp, tur det! Blev riktig storshopping med Meria förut, så nu har vi massa chirre och annat snask att bjuda på imorgon!

Har fortfarande värsta beslutsångesten över hur jag ska se ut, men men jag har ju lite under ett dygn på mig nu. Tänkte att jag skulle unna mig ett hett bad och smörja mig i lite brun utan sol innan läggdags! Ska hälla i mig det sista av vinet då och fundera lite till på hur jag ska se ut! Man är ju trots allt värdinna!

Nu står Zion och skäller över något, ååh ag blir tokig på honom när han ska vakta så extremt, inte ett ljud får gå förbi obemärkt.

Jo men nu blir det nog baddags!

Stick a needle in my eye.

Cross my heart, hope to die, stick a needle in my eye.

Dagen började så underbart men inte fan kan man få vara glad utan att någon ska ge sig fan på att förstöra för en. Jag skiter i det nu, om det är så man vill leka med mig, då får man leken tåla. Bring the pain bitches.

Produktiva Evelina

Woho!

Körlektionen gick ASBRA om ni frågar mig! Missa inte en enda skylt och fick inte ett enda motorstopp! Känner mig hur pepp som helst för uppkörningen!

Kom hem rätt skapligt så jag och Zion har varit på en lite längre runda än vi brukar gå på morgonen, var ju sådär behagligt höstligt ute, frisk luft men inte för kallt. Han var superduktig och skällde bara liiite på en liten äcklig hund som han verkar ha en vendetta med. Sen träffa vi en Rysk Bolsoj som han blev jätteintresserad av, kan vara samma hund han lekte med i somras, de är ju inte supervanliga i centrala Norrköping liksom.

Ska strax tralla iväg till jobbet, hoppas dan går lika fort idag som den gjorde igår, tjoff sa det bara. Har kollat lite på tasteline vad jag ska baka för kul till festen, behöver frivilliga kökshjälpredor! Maria och jag ska handla lite mums imorn efter jobbet. Typ sista ghången jag ber henne om hjälp med att åka o handla, sen kommer jag ha eget körkort och bil! Kommer handla varje dag jag svär!

Nej nu ni, nu ska här arbetas!

Dumma Evelina

Gaah!

Fick nån VIP-inbjudan av HM häromdan som jag och Gosia skulle gå på innan jobbet, men man var tvungen att anmäla sig för det var begränsat med platser, Gosia gjorde ju det direkt... Evelina glömde bort... och nu verkar det vara fullt för jag har inte fått nån bekräftelse att jag "står på listan" Jävla skit! Skulle ju få 20% rabatt och frukost, och ni vet u hur mycket jag älskar frukost... och att fynda!

Jaja. Vi får hålla tummarna för att det dimper ner något i mailen idag!

Vi får också hålla tummarna att det går bra på min körlektion idag, sista någonsin förhoppningsvis. Sen på tisdag gäller det. Iih!

Ska ta och hälla i mig kaffe, göra mig lite snygg och sätta fart. Redan torsdag! Veckan har gått undan, börar få lite smått panik över vad jag ska ha på mig i helgen, jag är ju värdinna så vill ju spexa till det lite iaf. Får fundera lite till. Nästa helg ska vi på Bollywood-fest så då kan jag lova en som kommer vara utklädd upp till tänderna!


One down, one to go!


Waoooweewiiwaah!
Provförfattaren när jag hämtade mitt papper: Oj, det här resultatet ska du vara jävligt nöjd med!
Haha, men fy fan vilken pers, jag trodde att jag skulle bajsa ner mig av nervositet, många frågor var ju såna som man ba ja det är u det här svaret det kan jag ju... eller? Fan.
Klarade mig med godmarginal iaf, känns skönt. Kan ju dock sätta en femma på att Gustav kommer att få ett poäng mer än mig när han väl tar sitt kort. Gubbjävel. Så var det när vi skulle göra försäkringsförmedlarprovet, jag hade fått högst resultat på hela företaget. Sen kommer Gustav 2 veckor senare och får typ 2 rätt mer än mig. Och jag hade ju hjälpt honom plugga. Gaah vilket as.

Uppkörning på tisdag, ska iväg på körlektion om en timme, bara träna lite sälvständighet, fy fan jag bävar för den dagen jag ska sitta själv i en bil för första gången. Shit. Men som sagt, jag tänker inte köra med någon som redan har körkort under mina första veckor, jo mamma kanske. Men inte Carro eller Meria. Fy fan jag skulle ha prestationsångest och köra in i en spårvagn eller nåt.

Har kommit på en jättebra grej för att dämpa min ångest över att inte klara uppkörningen föresten! Det är en, ja faktiskt två, jättekonstiga kärringar som springer på jobbet, alltså kunder, båda har körkort vilket för mig är ett mysterium för jag skulle inte vilja möta dem på vägen! Och om dom har lyckats få det så måste väl jag kunna också? Min mamma har ju faktiskt också körkort... även om jag har lite dödsångest när hon sitter bakom ratten så klara hon ju faktiskt av att framföra en bil... då ska väl för fan jag klara det också?

Jaja, nu måste jag dra på lite smink och gå ut med Zion innan jag sticker till körskolan. Måste vara lite extra snygg idag för jag har två skitsnygga killar som kommer in och ska göra affärer. Haha!

It boils down to this

Nu känns det som om jag inte kan få in mer i skallen. Har precis kollat upp gränsvärderna för fortkörning och liknande, satt några timmar igårkväll och bara repeterade, repeterade,repeterade. Men fortfarande gnager tanken att jag ska sitta där med provet framför mig och inte kunna ett smack. Usch blir illamående när jag tänker på det.
Blev ju inte bättre av att Transportstyrelsen ringde igår och berätta att min uppkörning vart dubbelbokad på fredag så jag får köra på tisdag istället. Fan jag ville ju ha kortet i helgen! Innan November. Men men jag vet inte om jag klarar uppkörningen med mina nerver ändå. Har bokat in 2 lektioner till, imorgon och på torsdag så jag bara får köra lite och hålla igång. Jo känns ju sådär att betala de pengarna men vafan. Bara jag får mitt förbannade kort! Gustav sa att han kunde göra ett åt mig annars, ett rosa och glittrigt!

Om en timme ska jag med spårvagnen. Blä. Det ska bli så jävla skönt när det är klart. Nu slutar vi med negativa tankar och säger att YES WE CAN! Haha:D Klart som fan man får godkänt, baah. Jag borde inte vara nervös för det här, teori och sånt lagrar jag hur bra som helst. Det är ju uppkörningen som kommer att ställa till det för mig. Hoppas att jag får typ backa runt ett hörn eller parkera. Kommer ju säkert kräkas ner den stackars inspektören så han tycker nog synd om mig... :P

Nej nu ska jag dricka kaffe och sluta fokusera på det här. Om några timmar ska jag vara godkänd på teorin!

Vargmöte

Här är jag och en mysig varghona! Hade supermysigt igår, men jag frös som ett as, fick inte ha vantar o mössor med oss in för att det tycker vargarna om att stjäla, till på köpet var det nästan inte plusgrader alls och regnet föll i stora droppar. Men det gjorde inte så mycket när vargarna kom fram och hälsade. Just den här var lite extra förtjust i mig, ni som har hundar vet ju hur de brukar gilla att rulla sig i saker som doftar mycket, typ hjortbajs och sånt man kan hitta i skogen när man är ute. Den här lilla vargen försökte rulla sig mot mig haha, jag måste luktat fenomenalt gott! Efter en dryg timme i varghägnet och massa kel med dem var det dags att åka hem men då övertalade jag Gustav att vi skulle gå på Tropicarium också, wiiie!

 

På Tropicarium träffa vi den här sköna liraren!

 

Nu är det dags att klä på sig, en tuff jobbdag framför mig, måndagar och löning är alltid värst och nu infaller det på samma dag. Jippie! Ikväll blir det sjukt mycket plugg, teoriskrivning imorn!

 


Off to meet the wolfs!

Wiie! Nu ska vi åka till Kolmården och träffa vargar!

Lördagsmorgon i bilder

 

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar både helgmornar och frukost, imorse var inget undantag! Promenerade ut i kylan och köpte lite färskt gott surdegsbröd på Konsum, sen svängde jag förbi salutorget och köpte ett gäng kantareller! Djuren fick en varsin tallrik yoguhurt och jag och G mumsade i oss för fulla muggar till ett avsnitt Cougar town. Sköntskönt!

Nu har G varit på Byggmax och köpt massa grejjs så vi kan bygga om i arbetsrummet, nytt skrivbord och större klädställning är planen. Bättre med mer plats åt kläderna än att göra sig av med sånt man inte använder haha!

Ska ta o slinga håret i eftermiddag, G är ju kung på det ♥ Ikväll blir det nog att antingen laga någon god mat eller gå ut o äta, gubben har blivit befodrad så vi har ju en ursäkt för att festa till det lite! Har en flaska Wild Orchid på kylning som lär förtäras ikväll! Men inte allt för roligt ska vi ha det, måste vara pigga och glada imorgon bitti för då ska vi till Kolmården och träffa vargar! Hoppas det är bra väder så man vågar ta med sig kameran!

Nej nu är det dags att sätta fart!


Evelina: så full av hat

Nu fan får jag rycka upp mig, det är ju fredag! Dessutom vaknade jag med skrikande menssmärtor inatt, halleluljahmoment på den alltså!

Har unnat mig en riktig snoozmorgon i sängen, behövs kan jag lova, men huvudet bankar ändå. Vet inte vad grejjen är. Imorgon ska jag sova som en liten gris iaf, sen blir det soffläge med frukost och tv-serier i nån timme innan vi sätter fart med storstädningen. G har lovat att färga håret på mig också, ska ju fota mig till körkortet på tisdag, måste ju vara snygg!

Nej nu jävlar ska här sättas fart, måste gå till jobbet om 20 min och jag sitter i bara handduk och dricker kaffe, chillpill.




Bilden har inget med texten att göra. Men titta vad mysigt!

Jag hatar eniro

Är det bara jag som blir galen på alla bloggar som har eniro-reklam? På blogg.se's hemsida står det att det är nyskapande... men hallå googels reklamverktyg då? I rest my case.

Men SHIT!

Seriöst.

Bruden har problem! Haha lyxfällan är bäst! Mår så mycket bättre nu, gotta sig i andras olycka och vältra sig i deras naivitet, my favorite!

Men fan vad kallt vi har det här hemma. Ska lägga mig i ett varmt bad efter programmet, ojoj nu börjar det igen!

Jag är så jävla sur

Ja en riktig jävla BitterFITTA!


Spenderat halva dan med att maila fram o tillbaka till Asos. Ni vet som jag älskar. Men nu vetifan. Jävla adhdanalfabetscp'n!

"We appreciate this might not be the response you were hoping for, but we hope you understand that we are not able to locate a specific parcel amongst the thousands of parcels in time to cancel your order. " No shit not the answer I was looking for.

Funny thing is that what I wanted to know from the beginning was: When could I expect my order to arrive.
Turning in to: autoresponse-wtf. ctrl+c ctrl+v. blablabla.

So basically what you're saying is that you don't know where either my money or my order is, I won't be getting my money back, and well my order, I should consider myself lucky if I get it at all. Well that's just great.

Well I won't be bothering you more, have a nice weekend and stay easy on the strong stuff.

Sorry if I sound like a s-puss, I really need to eat some chocolate. But I can't, 'casue then I won't fit into your clothes. And I do like them alot.

Regards Evelina


Fan man måste vara trevlig på slutet, det är bara då man får rabattgrejjer! Haha:D

Jag är ashungrig också, Zion knuffar på mig och vill ha uppmärksamhet. Baah. Orkar inte. Jag vill bara tycka synd om mig själv. Det är så jävla stökigt här hemma också. Ser ut som en arme fjortisar haft fest här! Orkar inte städa. Baah.

Nej nu fan ska jag göra mat.



Call on me

Mitt nya bankkort ligger här framför mig och ser helt glansigt och fräscht ut... helt oskuldfullt. Det kallar på mig att sätta sprätt på pengar. Men icke! För vet ni vaaad, idag kom ÄNTLIGEN mitt Asos-paket! Waooowiweewa!

Ska kolla lite på Buttericks hemsida dock, köpa nå kul till halloweenfesten. Shit jag vet inte vad jag ska klä ut mig till, funderade på sånt lyckotroll, färga håret rosa, spraya det rakt upp och sen gå omkring naken. Så jävla bäst! Men det blir kanske lite kallt. Har köpt ascoola lösögonframsar jag ska ha iaf. Sen får vi se resten, jag kanske bara klär upp mig till tänderna istället. Köra lite Lady Gaga inspirerat!

Hoppas många dyker upp så det blir lika hög stämning som det brukar vara, ska ta o baka någon god kaka eller tårta, göra bål och massa sånt, mysmys!

What about a roundabout

Usch jag hatar rondeller.

-Ta det bara lungt, släpp alla pedaler, bilen kan inte dö
-NEJ MEN JAG KAN!

Min körskolelärare måste ha dödslängtan som vågar köra med mig. Usch, fan körde bara massa jobbiga rondeller mitt i morgonrusningen. Några gick bra, några mindre bra, fick beröm för att jag var en problemlösare i trafiken. Men jag tänker och stressar för mycket. Jojo, det kan man lungt säga. Tänka är jag bäst på, jag tänker så långt framåt att jag missar vad som händer här och nu. Skyltar är jävligt lätta att missa... dock satte jag rödljusen som en kung!

Längtar efter mitt kort nu, jag vill inte sitta i körskolebilen mer, jag känner mig sååhääär liten.
Två lektioner till, jag måste fokusera som ett as, köpa nå lugnande att ta så jag inte blir stressad. Hmm. Jag har ju iof mina värktabletter jag fick för mina brutna ryggutskott... de blir man jätteglad av!
Kan ju sätta en femma på att jag kommer stressa så dant på uppkörningen att jag gör urdumma misstag så jag inte klarar det.

Måste hitta en schysst bil att köpa omgående, en rosa clio skulle jag vilja ha men det lär jag ju inte få tag i iförsta taget... men tänk va tufft det vore.... med vita skinnsäten! Drömma kan man ju, får bli bästis med Carros killes grabbgäng som hänger i garaget typ jämt, så kan vi pimpa min bil! Yes vilken plan!


Fattar ni vad tufft? Fast jag är mer för babyrosa men den här var ju tuff!

Tiredness has taken me over

Fy fan, jag är trött jämt nu, jobb hela dagarna, promenader med Zion och plugg hela kvällarna. SÅ skönt det ska bli om jag klarar uppkörningen den 29'e. DÅ kan jag bli människa igen! Om inte så får jag väl gå runt i Zombieland ett tag till.

Blev ju inte bättre av att klockan ringde 6.30 idag, jippie! Har lektion 7.30, behövde verkligen få gå upp lite tidigare så jag kunde vakna i lugn och ro. Igår kom jag på efter att ha snooat i 45 minuter att jag glömt beställa hem pengar åt en kund, fick lite smått panik och försökte ringa jobbet, när jag väl kom fram visade det sig att det var kaos för AK var helt själv, och jag kan lova att det är mycket som ska göras på banken på morgonen! Fick ju slänga i mig lite müsli, kladda på smink fort som fan och försöka blåsas håret torrt samtidigt. Var på jobbet en kvart senare. Shit vilken pers. Hela dan blir ju helt sne, jag är ingen morgonmänniska. Måste få vakna i lugn och ro!

Jaja, nu ska jag kladda på mig lite smink så att min körskolelärare inte blir rädd för mig.


Borde skaffa lite bränna igen!

Wtf?

Upptäkte just att jag har en knöl på skinkan, vad ska det vara bra för? Är det rumpcancer eller bara en finne? Hur som helst, lite störigt att behöva sitta på den hela dagen!

Dags för goda vanor!

Nej nu har jag lite ångest över att ha låtit min kropp glida ur händerna på mig sen semestern. Usch! Nu blir det ändring!

Mjukstartade lite med att ta en bit kladdkaka till eftermiddagsfikat, ajabaja! Men jag var superhungrig och chefen hade ju bakat så då måste man ju smaka!

Nu sitter jag med en skål ångande varm sparrissoppa och försöker att inte bränna tungan, ska ut på långpromenad med Maria och Leo sen, måste få lite fart på fläsket!

Gustav jobbar sent hela veckan så jag kan fokusera på att sköta min kropp, blir hård GI, långpromenader och hemmaträning. Ska väga in mig imorn, känns ju sådär, ska ju snart ha mens också så du väger man ju alltid lite mer. Haha lyckat att bestämma sig för att ta tag i sitt liv när man vet att mensmonstren snart dyker upp! Jaja. Jag får försöka hålla ut ändå. Ska tänka på mina kära kollegor som plågat sig med sopp-diet i flera veckors tid. Jag kommer ju åtminstånde få äta mat. Soppdiet är för svårt för mig, jag gillar att tugga!
Kanske borde köra varannandagdiet igen, haha Gustav har sagt att jag inte får det för jag blev så tjurig men han är ju inte hemma på hela veckan! Men nja, så kul var det inte. Vi kör det efter mensen och uppkörningen är överstökad. Dessutom känner jag att jag kan ha nån liten bakterie i mig så om jag inte sköter mig nu så åker jag väl på influensan. Proppar i mig c-vitamin morgon och kväll.

Fan, varför blir man alltid sugen på onyttigheter när man tänker på att dieta?

Men man får som tur är äta ost och nötter! Ska nog unna mig lite sånt efter promenaden!

Over n'Out

Okej orkar inte skriva så mycket.


Helgen är i stort sett slut. Lekte med Carro igår, blev många sjuka skratt haha, tacos och förundran.

-Vad smakar avokado egentligen?
-Är du dum?!

Idag har varit helt fel, jo jag fick ju lite städat som jag tänkt men inte så mycket som jag velat, när jag gick ut med Zion fick jag tillfällig influensa och mådde skit... Gustav tyckte synd om mig och tyckte att vi skulle göra mat:

-Våfflor!
-Nej mat.
-Om man har grädde och blåbärssylt på våfflorna så det också mat!
-Ja det är ju sant förstås.

Så vi åt våfflor och såg på tv, haha värste fettona i soffan med våffeljärnet på soffbordet, uppdukat med glass, grädde och sylt. Ja men det var ju ekologisk sylt iaf!

Sen badade jag och skulle plugga men somnade efter typ 5 minuter. Blä.

Har inte gått många knop sen dess, blev lite plockmat till kvällsmat, en flaska rött och nya A-team. Haha, den funkade. Vinet gick ner det med. Vintips kommer!

Nu måste jag fan sova. Trött som ett as. Ska slänga i mig lite vitaminer först bara.

Dear Victoria

You said it sister! Haha:D

Om två veckor blir det ett jävla pådrag härhemma med Halloweenfest, men självklart ska väl du och jag kunna klämma in lite kvalitétstid, jag fixar lite vin, du fixar choklad, jag tänder lite ljus, sen har vi lite babyolja... eller öh. Alltså ja du vet en riktig helkväll, får väl lura iväg gubbarna på något roligt!

Det är så mycket man inte hinner med, känns som de veckorna vi varit tillbaka från semestern bara varit en grå gröt. Inte hunnit med nån, okej kanske lite Maria och Maria men de två kan ju inte låta bli mig! :D
Idag ska jag iaf avverka ett möte med Carrobarro, jag vet inte ens när vi sågs sist. Säkert i dimman på Otten, för evigheter sen. Typ när Palace fortfarande exsisterade. Men idag ska vi ta en shoppingrunda, förhoppningsvis ta en kaffe och prata av oss lite.

Det blev ju inga kornblå skor till mig för jag hade lagt in fel i min order att jag ville ha två par och det fanns bara ett så då skicka de inget av paren, wtf? Maila lite med dem igår och tjejn på kundtjänst lova att plocka bort frakten om jag köpte ett par nya men de har ju fan höjt priset på dem, gaah. Jaja jag får väl försöka klara mig utan 14.5cm kornblå klackar i mocka... *buuuäääh* But the good news is I get to tröstshoppa!
Har dock inget kort, för jag min dummer trodde jag tappat mitt och ringde och spärrade det och beställde ett nytt, som iof kom igår men jag har inte fått koden än för det kommer i en separat försändelse. Gaah. Jaja, får la köra på kreditkortet haha, så delar jag och gustav på slutnotan, alla tiders!

Jahaja, vad ska jag köpa då? Ett par "finbyxor" tror jag. och ett par helt neutrala jeans, inget krimskrams what so ever. Jag har typ inga såna. Däremot har jag massa jeans som är för små! Baah för julhullet som kommer redan i oktober.  Måste FAN ta mig i kragen och motionera mer. Hatar bara att vara ute när det är kallt, får ju svårt att andas för heleveteastman.  Blä! Ska nog köpa den där rockringen idag, sen jävlar! Önskar mig ett Wii + WiiFit i julklapp kom jag på nu. Bara så ni vet, jag vet ju att tomten läser min blogg.

Nu ska jag göra mig lite snygg, sen är det bara 5½h jobb tills jag får helg på riktigt!




Me and the Fabulouse Vicky-E

It's friday bitch

Har varit ute på morgonpromenad med Zion, diskat och fejjat, nu sitter jag med min eviga äggfrukost, mumma! Åt inga ägg igår så ni kan ju gissa om jag har haft abstinens!

Jahaja, svinkallt ute förstås. Längtar tills man får börja julpynta, känns som det är dags snart. När jag cyklade hem från jobbet straxt efter 19 igår var det ju hur mörkt som helst ute, tänk vad lite julbelysning skulle göra! Iår ska jag fan baka som ett as, det sa jag förra året också men blev inte riktigt av. Julstressen ni vet. Men iår ska ni få se på fan! Det ska bli pepparkakshus, kakor, bröd och godis i alla dess former! Kanske skulle sno Vickan och Eriks idé med en liten glögg-soaré! Det var ju supermysigt, speciellt när typ alla hade gått och vi i den sista tappra skaran bada bastu och bubbelpool. Okej nu har ju inte vi nån bastu eller bubbelbadkar, men vi har ett vanligt litet badkar man kan trängas i haha! Man kan ju ha som vi hade i påskas med en utvald skara och lite knytkalas annars... ååh så myspys! Haha gud vad hemsk jag är, det är mitten av oktober och jag sitter och fantiserar mig bort till mörka decemberdagar!

Men shit åh! Nu fick jag värsta bilden i huvudet hur jag vill ha julgardiner i köket! Typ vita raka i linne med en broderad grå lagerkrans på med våra initsialer i, typ som ett monogram. Asså fattar ni hur fränt eller? Ska nog fila på den idén lite... kan man ju göra några fina kuddar att ha i sovrummet eller soffan också, shit jag är sånt snille!

Vilket sidospår det här blev, menmen inredning är ju det bästa som finns! Typ som skor! Längtar tills vi hittar en trevlig lägenhet eller gammalt kråkslott som vi kan förvandla från topp till tå, låg i badet för ett tag sen och diskuterade livet och kom fram till att vi kan ju börja kolla lite o sådär även om vi inte aktivt söker något nytt nu, men skulle rätt objekt dyka upp så får vi se vad vi gör! Man vill ju inte binda upp sig än, vi vill ju ut och resa massor och sånt först, men sen är det nog dags, vi har ju stått ut med varandra i snart 4 år så vi borde klara av att köpa något ihop haha! Shit vi är påväg att bli så vuxna! Snart har jag körkort, förhoppningsvis vill säga, då skaffar vi bil, Gustav sitter och väntar på svar på en chefstjänst han sökt som han ligger väldigt bra till att få, jag håller på med lite på mitt eget håll för att se vad som kan hända för min karriär. Så allt bara rullar på. Hade möte med min chef igår där vi stämde av lite hur jag känner och jag förklarade att jag måste få mer stimulans i arbetet, vi får se hur det utvecklar sig den kommande veckan.

Jobbar idag och imorgon, G och Anton drar till Vadstena på kalas, synd att man inte kunde följa med. Kul att komma bort lite. Menmen, mor min kommer och är barnvakt medan jag jobbar och efteråt ska jag nog lura med henne en sväng på stan!

Nej ni lite mer kaffe tror jag nog att skallen behöver!


How to ruin my day

FAAAAAAAN!!!

Insåg imorse att det inte var min stora order som kommit från asos, utan utbytesstrumporna som blev fel första gången. Min stora order är inte ens packad, fy fan jag blir så arg att jag exploderar vilken sekund som helst, jag vill ha mina nya tuffa skor! NUUUUUUUU! *buuuuääääh*


Till på köpet var min svarta klänning jag beställt från HM skitsnygg, men det dom kallade "avger glitter" betydde svart glitter över hela mig + lägenheten. Bara o skicka tillbaka. Gaaah! Nu måste jag tröstshoppa...

Jippiekayey Motherfuckers!

Mitt Asospaket har entrat Norrköping, nu ska vi se om posten vill vara så vänliga att köra ut det till jobbet eftersom de muppar och säger "portkod saknas" när man söker paketet, annars hade jag fått det till dörren imorse. Vafan, har inte brevbärare koll på portkoder eller?

Can't wait

Seriöst.

Kört dubbel nu på morgonen, efteråt sa min fina lärare: ja vi kör lite landsväg sen då och så får vi börja snacka uppkörning.

Iih.

Är det så att jag verkligen kommer få mitt körkort nu? Känner mig som 18 igen. Fy fan vad skönt att ha det gjort och slippa sitte på körskolan när man är 40 o skämmas. Läskigt som fan är det dock, tänk om jag klantar till det. Skulle inte förvåna mig. Ska plugga teori varje vaken stund nu. Kanske blogga lite också.

Kollade status på mina ordrar från H&M och Asos, det första kommer nog idag och de andra imorn, jippie på den alltså!

Ska snart sätta mig på cykeln och dra iväg till skolan igen, nervöst nervöst. Måste köpa en bil snarast så jag kan sätta mig och köra i några timmar efter jag fått kortet, bara så jag vänjer mig. Rondeller, det läskigaste som finns, ska jag köra som en kung i! Kan ju inte låta nån åka med mig första tiden bara, fan alla har ju haft sina körkort skitlänge och kommer skratta åt mig för jag kör muppigt.

Jaja nu sticker jag! TjinG!

Okristeliga tider

Baah.

Sitter med en kopp kaffe och är helt slut. Ska vara på körskolan om en halvtimme sisodär... fyra  lektioner idag så hoppas att det är mina sista, har två bokade nästa vecka också men vafan jag vill bara ha det dumma kortet!

Usch jag är grinig på morgonen.

Full rulle idag, dubbellektion till 9.40 typ, sen 11.30 har ag ny lektion, lunchpaus 12.10-13, då ska jag o Gittan luncha och snacka skit! Sen en körlektion till, efter det får jag skynda mig hem för Maria, Maria och Leo kommer på besök, Maria 2 har utlovat en äpplekaka, pluspoäng på det!

Nu kom Lupin och peta på mig och mjaoua lite, han vill nog att jag ska gå o lägga mig igen så han kan ligga vid mitt huvud och snarka. Han kan inte spinna så han gör typ snarkljud haha, världens sötaste, varje morgon när jag vaknar av att klockan ringer och sticker ut handen för att stänga av den så passar han på att köra fram huvudet så jag ska klappa honom i förbifarten. Han har sin plats vid mitt huvud, Zion ligger vid benen och Giza ligger antingen under mitt täcke eller ingosad i Lupin. Förutom nu när hon löper då hon går runt o skriker och klättrar på dörrar.

Nejfan, dags att sätta fart. Lite smink måste jag nog ha på mig. Måste färga ögonbrynen, börjar se albino ut. Men det tar vi sen.

Sätta en femma

På att ingen kommer att märka att jag varit hos frisören! Haha!

Klippte typ 1cm. men fan vad mycket fräschare håret känns, blir till att sova med inpackning inatt tror jag, en riktig dunderkur för håret!

Fryser lite nu faktiskt, kanske att man skulle lägga sig i badet? Göra lite ansiktsmask och ha det gött?

Soffmys

Nu lägger jag mig på soffan efter en seg dag, har laddat upp med Gossip Girl, en tallrik med diverse ost och en stor kopp italiensk tomatsoppa! Perfekt!


One down, four to go!

 

Hade bokstavligen världens längsta arbetsdag igår, 10.45-22, kuul! Hade iof möte sista timmarna, men jag hade hellre legat på soffan o pillat mig i naveln...

 

När jag kom hem gjorde vi varm choklad, och eftersom jag var duktig och kokade bönor igår så var jag tvungen att frigöra lite plats i frysen, så vi var helt enkelt tvugna att äta upp bullarna!

 

Koka bönor ja, har haft dessa limabeans/elefantbönor/jätte vitabönor i skafferiet hur länge som helst, så tog mig i kragen och kokade upp dem, blir ju hur mycket som helst och hur billigt som helst om man jämför med att köpa färdiga, nyttigare också eftersom konserveringen bryter ner strukturen i dem. Imorn ska jag ge mig på att koka upp kidneybönorna också, men jag måste ha lite plats i frysen först... står ju iof ett glasspaket därinne och tar en väldans plats! Bönor är hur bra som helst, massa protein, billigt och gott, jag har dem i allt från chiligryta till sallad, mumma!


Oj vad intressenivån sjönk nu. Jaja, håller tummarna på att mitt H&M paket kommer idag, fan jag beställde en ny trenchcoat... tjena den kommer ju vara alldeles för kall att ha nu! Måste helt enkelt hitta en bra varm tröja att ha under!

Jag borde fan få nåt sponsoravtal med ASOS, själv har jag handlat för över 5000 den senaste veckan, men nu har jag fått Anton att drämma iväg en beställning på typ 3000, sen hade jag en kund som jag kom att prata med om sånt så då tipsa jag om sidan och hon blev eld o lågor, sen fråga min chef mig vad det var för jävla hitlersida som jag spenderade alla mina pengar på, så hon lär ju vara fattig idag. Behöver jag säga att jag ÄLSKAR ASOS?! Om nån ska beställa kan ni väl säga till för det var lite skit jag glömde sist....

Oj vad klockan var mycket nu, dags att kleta på sig ansiktet igen och springa till jobbet!


The fabulouse life of Giza

Tänk så skönt att bara kunna vira ihop sig i en boll och mysa i täcket hela dagen!


Måndag morgon... again

Sådärja, bara till att rycka upp sig. Jobbar 2 dar nu, sen ledig onsdag och då blir det 4 körlektioner och lunch med Gittan, sen ska jag leka med Maria och Maria! Sen jobbar jag ju iof på lördag men det brukar gå undan, jag måste jobba som en idiot nu för att ha råd med alla prylar jag klickar hem haha!

Har hittat en ny favoritserie: The hard times of RJ Berger på MTV, haha jag doooog! Fan vad man vill vara liten och åka som utbytesstudent till ett High School när man ser den. Jaja, men jag är ju vuxen så jag får göra nåt annat skoj, kanske plugga... ööh nä. Inte nu iaf.

Nu har jag dukat upp med mitt favoritknäcke, surdegsknäcke från pyramidbageriet, hur gott som helst! Till det har jag ost, ägg och kaffe, ska nog avhandla ett RJ avsnitt nu!

Prussiluskan!

Söndagsbestyr!

Sådärja, då har man fått sig en ordentlig sovmorgon! Ja jag har inte sovit tills nu, men legat på soffan och ätit frukost och sett på Saturday Night Live, mys!

Ska ägna större delen av denna dag till att plugga teori, var längesen jag satt med det så får se om jag kommer ihåg något haha, måste kunna allt baklänges i sömnen sen, vill fan inte behöva göra om provet!

Känner att det tyvärr är lite måsten idag, måste plugga, måste handla, måste fixa hemma. Jaja, känner mig pigg och redo änsålänge.

Ska kolla lite på idéer till arbetsrummet, funderar på att göra om härinne, måla väggarna turkosa och göra en väggmålning av Karl Lagerfeld, sen bara ha svarta och vita möbler, förutom vår "nya" karmstol som vi har vid skrivbordet. Gustav ska bygga ett nytt skrivbord som tar mindre plats och har integrerade högtalare mm. Älskar vårt skrivbord men det är bara för stort, behöver bygga ut klädställningen och effektivisera rummet, vi har för mycket kläder och annat bös just nu! Haha såg inception igår och då pratar de om hur man ser för sitt inre en bild av något som man vill skapa, precis en sån snilleblixt fick jag nu. Måste sätta mig o leka lite med ritningar!

Nej ni, nu måste jag nog sätta mig med pluggeriet!




På tal om Lagerfeld så har jag klickat hem den här tuffingen från Asos!

Pengarna ska rulla II

Ojsan hejsan vad det spenderas pengar här!

Klickade hem ytterligare en 2800kr's beställning från asos idag, bara för att 10 min senare komma på att jag glömt massa småsaker. Baah. Ångrar att jag inte tog Tigi Bedhead-setet också... fan bara 25£ för 2x750ml dumb blonde ju... jaja jag får ju typ 3 klänningar, lite strumpbyxor, coola lösögonfransar, två par skor ööh sen kommer jag inte ihåg mer.... Gustav fick lite snygga skjortor och sånt kraffs.

Nu blir det fan inte med shopping på ett tag.

HAHA. Eller hur!

Har precis ätit en mumsig indisk gryta och druckit sherry till kvällsmat, ska dra oss bort till Filmstaden snart och se Inception, äta popcorn, dricka cola och hålla handen. Myspys! Lite datenight sådär!

Var ute med Gustavs underordnader på afterwork igår, haha hade rätt kul med småkidsen! Satt och diskutera prioriteringar i livet med en naiv 19-årig kille, shit jag hade säkert varit kär i honom om jag gått i hans klass, han var ju precis så tuff som man ville att killarna skulle vara när man gick gymnasiet.. nu var han bara för söt i sina åsikter, jag förklarade för honom att jag också tyckte som han i hans ålder... men att jag ändrat prioriteringar både en och fem gånger under åren som gått. Fan va härligt att vara sådär naiv och inte ha ett problem i världen!
Hooka up med några andra också, fick springpojkar som gick och köpte vin åt mig, tjejer som såg ut att helga varje ord jag sa och en vuxen människa som jag kunde diskutera europeisk ekonomi med haha! Sen var det ju lite kvinnligt irrande kring Gustav, menmen låt dem hållas, mest underhållande haha!


Nejnej nu börjar det bli dags att bege sig! Skönt att sjunka ner i en biostol och tjocka sig i nån timme!

Costumer Care

Fick mitt efterlängtade paket från Asos igår, allt var superfint men tyvärr var en nylonstrumpa paj, så jag mailade dem och informerade om det, fick svar några minuter senare om att de kommer att skicka ett par nya plus att jag får 10% rabatt på nästa köp! Man tackar!

Så nu blir det klick-klick!

Who has time for this?

Gaah, jag måste ju äta frukost och sminka mig, inte sitta på bloggen och idiota mig.

Idag är det freedag. Ikväll blir det afterwork med Gustavs jobb.

Föresten åt jag precis ett ägg med tre röda prickar i. Det kändes lite spännande, nu får vi se om jag får salmonella!

Addict

Haha, postorder är det nya svarta! Klick-klick och jag har ett stort paket från H&M påväg hem!

Gustav är ju värre än mig dock, köpte TVÅ kavajer! Herrejesus.

Imorgon ska jag springa ner till posten som ligger långt åt helvete för att hämta mitt paket från Asos! Iiih hoppas allt är fint. Annars får jag ha en bloppis.

The seeker

Igår var jag värsta blodhunden som spårade upp massa pengar som försvunnit, tog nån timme och kändes som att ögonen skulle börja blöda och att hjärnan skulle koka över, men sen helt plötsligt såg jag det, vart bland alla siffror och nummer det inte stämde. Det är ju så i finansvärlden, massa siffror att hålla i huvudet hela dagarna gör ju att det blir fel ibland, men med mitt snille kan jag återsöka som ingen annan haha:D

Idag har jag varit på jakt efter mitt Asos-paket, och efter att ha pratat med posten har jag nu lokaliserat det till företagscentralen nere vid saltängen, enligt den engelska sida jag kollat på så skulle paketet vara i Örebro... kändes skönt att veta, sen nu när jag kom hem på lunchen hade jag fått en avi. Typiskt. Men det var en påminnelse och jag har fan inte fått nån avi innan.

Dessutom har jag hittat en urtjusig klänning som jag ska klicka hem från H&M, tillsammans med en dundersnygg kavaj till G.

Jag kanske borde bli privatdetektiv!

Höstuppladdning

Nu ska jag beställa hem lite Omega-3, har surfat runt lite och hittade på gymgrossisten några superkapslar med typ 75%, de som säljs på Ica brukar ha typ 20%... dessutom är det halvt omöjligt att hitta kapslar som inte är gjorda på grisgelatin, de här var helt logiskt gjorda på fiskgelatin. Blir ju illamående av gris eftersom jag inte äter kött så har inte ätit några kapslar på jättelänge nu, men fisk äter jag ju med jämna mellanrum men inte tillräckligt för att få i mig så mycket o-3 som jag vill. Ska se om de har något annat spännande också! MorEPA heter kapslarna föresten!

Ett tips till er som käkar massa omega-3 tabletter, kolla %-halten, de bör vara över 50-60% för att ge något, annars måste man äta hur många som helst och får även i sig massa utfyllnadsskit!


Här är en länk:

Dagens vintips!

 

Blir nog en återkommare det här, hobbysomalier sommelier som man är! Haha! Igår gjorde jag en härlig middag på ungsbakade morötter och potatis, kryddat med herbs de provance, citronpeppar och salt, gnuggat i olja såklart. En varm sallad med smör- och balsamvinägerstekt squash, grön paprika, lök och avokado, fuskade lite med kryddningen och använde färdig kryddmix i form av italiensk salladskrydda, det är klockrent att steka upp grönsaker i! Brukar ibland använda vinegretten jag gör med det till att steka i, blir lite rökig smak av balsamvinägern. Hade ingen vanlig laxfilée hemma så använde mig av laxburgare jag köpt på Willys, jättebra, rent laxkött, salmon salar, inget annat, nermalt och format till en burgare. Smörstekte det med sesamfrön, chiliflingor, salt och peppar. Går ju att göra desamma med en filé, vänd filén i lite ägg och panera med fröna! Blir en underbart nötig smak! Som sås använde jag arlas creme fraische med smak av Karl-Johan, Timjan och Citron. Riktigt lyckat!

Jättebra och hyffsad billig lyxrätt om ni frågar mig, man kan ju använda fler rotfrukter men nu hade jag bara dessa hemma, salladen kan man ju variera som man vill men jag tycker om att ha olika texturer i maten, mjukt och krämigt från avokadon, krispigt från paprikan och något mitt i mellan som fyller ut lite i form av squashen.

 

SÅ! Till vinet! Nr 2930 på systembolaget, lite skön sötma, smakar sommar och semester, jag fick genast minnen från Budapest när jag drack det! En aning bitter ton i det men inte så att det stör, ska nog drickas riktigt kallt, för 69kr är det ett schysst vin att ha hemma för att bjuda på när man får oväntat besök eller som mitt-i-veckan vin! Skruvkork är ju bra om man vill spara lite till senare men det håller nog inte för länge efter öppning. Passar nog bra till riktigt mörk choklad.

 

 

Åhh älskade Budapest, kanske ses vi nästa sommar?


Evelina funderar

Vart i helvete är mitt paket från Asos?!??!?!

Måste nog lugna nerverna med en shoppingrunda efter jobbet. Joråsåatte... Skulle behöva... mjaa, inget speciellt men jag vill hitta något fint, kanske en fin hösttröja... några fina strumpor... köpa hem lite mer vin... You can never have enough.

Nej nu har jag haft min otroligt produktiva lunchrast, varit ute med Zion, käkat två mackor, en banan och druckit en kopp kaffe. Ska ta o kissa lite sen är det bara att cykla tillbaka till jobbet. Är lite säljsugen idag så ska nog dra några konton till. Har ju 1,51% i ränta på både spar och lönekontot, sug på den ni! Sen kommer ni och öppnar konto hos mig!

Aarå, men nu drar jag då, tjapåre!

Mot nya äventyr

Hittade något spännande igår, funderade på det, fick lite uppmuntran och nu ska jag försöka. Vad är det värsta som kan hända? Att jag får det och hela mitt liv ställs på ända.

Kände att det var dags för en förändring.

Om nu bara inte tekniken strular för mig så tar jag första steget ikväll. Måste ringa några samtal.

Dagens vintips!

Jag gillar ju inte vitt så värst, men detta som finns på Systembolagets tillfälliga sortiment är dundergott! Måste springa dit och köpa hem några flaskor så jag har när den slutar säljas!

Väldigt klart och friskt, lite sötma men inte sådär super som ett rent Reislingvin, känns fräscht. Vi åt skaldjur och fisk till, men det går att dricka bara som det är om man vill ha ett klart och gott vin.

 

Systembolaget nr 94404


Hos mig skiner solen

Känns faktiskt skitbra idag!
Har ju haft huvudvärk och varit deppig i en vecka, inte orkat något, stackars Gustav har fått nöja sig med pussar. Men igår tog jag tjuren vid hornen, åt en god sallad efter jobbet, tog en kort promenad, badade med tända ljus och fick massage av älsklingen. Var i säng redan 20.30, vuxenkramades lite och insåg som man alltid gör när det varit långt mellan varven att fan det är ju bara att komma igång så är det ju värt det, lyssnade på lite ljudbok och somnade innan 22, sovit nästan hela natten. Ja jag vaknar alltid några gånger om natten, men inatt bara en gång, för jag hörde att nån viskade, visade sig att jag inte stängt av mp3 spelaren.
Drog mig länge och väl nu imorse, skönt som fan, har precis mumsat i mig två ägg och två finncrisp med philadelphiaost till frukost, det är tyst och lungt, datorn surrar lite, djuren verkar vara ha nåt fuffens för sig för det är nästan lite för tyst.

Jag är ju så störd, igår satt jag och körde upp pengar i vår sedelräknare, alla som använt en sån vet hur hemskt det låter, dr-r-r-r-r-r-r-r-r-r-r, en sedel fastnar: argt PIP! Satt och bara plöjde mig igenom pengarna, maskinens arga ljud dundrandes, i bakgrunden hörde jag pip från kortläsare, kvitton som skrivs ut med det karekaristiska eh-uh-ljudet, kunder och kollegor i ett sorl om insättningar, valutor, spekulationer. Huvudet bultade, luften stod still, allt som i en dimma, och jag tänker för mig själv: tänk om jag har en hjärntumör... Sen börjar jag spela upp en liten scen i min skalle om hur jag går till doktorn och tar prover och de ringer och ber mig komma med en anhörig. Shit alltså, sen måste jag raka av mig håret för att de ska in och operera i skallen. Stop. Raka av mig håret. Så fan heller, ingen hjärntumör här inte. Det är nog bara dålig sömn och stress.

Har bränt sönder mig också, var på solariet där de hade satt upp en lapp om att det var nya rör, jo tjena de brukar låta den sitta uppe i några månader efetr de bytt så man vet aldrig, kollade i solariet men rören såg inte nya ut. La mig 18 minuter, men hade lite lägre effekt för säkerhets skull, började sticka o ha sig i ansiktet så jag la mig med händerna över så jag inte skulle bränna mig, hjälpte ju mycket, är svullen och röd som en tomat. Kunde inte sminka mig mer än mascara igår så kände mig lite lagom snygg, har redan börjat fjälla. KUL!

Men jag är glad, känner mig piggare idag än jag gjort på länge. Ska ta en kopp kaffe till, smörja mig i ansiktet en gång till, sen ska jag och Zion ut och gå en sväng.


This one is for Frida

haha!


Vintern är räddad!

Fick ju mitt ena paket i fredags, jackan sitter som ett smäck!

Inte supertjock heller så man kan gå på stan i den och köpa julklappar utan att svettas ihjäl!

Nu längtar jag efter att få julpynta, jag är fan störd i huvet, men det är ju såå mysigt med alla ljus och allt glitter! Tänder ljus hela tiden nu, gör ju höstmörkret lite mer uthärdligt, ska sätta mamma på att ladda upp med lite doftljus från Ikea, hon skulle visst dit en sväng idag, woho! Skulle också behöva det, bara för att komma bort lite, känns knappt att man varit ledig i helgen. Baah och nu ska jag jobba en hel vecka till, eventuellt även uppe i Västerås. Men usch vad skallen är tung. Och Gustav glömde att köpa mjölk igår så det blev inget morgonkaffe för mig, tror jag dör.


I väntans tider

Snart så, vilken dag som helst nu, ooouh spännande! Ja jag pratar självklart om mitt paket från Asos!:D

Måste via stan idag och lämna tillbaka en skitful blus jag köpte på Gina, såg aschysst ut på galgen, not so mutch när den kom på. Istället ska jag inhandla en rockring från Casall! Jag vet, jag har fetisch på hemmaträningsprylar!

Hade full rulle härhemma igår med kalas för Anton och med det massa släkt, två småkids som tyckte att min pilatesboll var det roligaste som fanns och en massa godsaker att äta. Fick ligga på soffan och stånka mig i nåra timmar efteråt! Så ni förstår ju att jag behöver ett nytt träningsredskap!






TrippelYES!

Woho!

För det första slutar jag en timme tidigare än jag trott idag, för det andra så hinner jag gå på stan och för det tredje har min nya jacka kommit!

YES YES YES

Ingen tid

Den här veckan har varit den längsta på länge, tänk om man vore ledig, då hade man fått mer valuta för pengarna som vi säger på jobbet! Det blir verkligen att kämpa sig igenom denna dag, ikväll blir det bara Gustav, vin, god mat och komaläge på soffan! Helt slut! Imorgon måste vi städa, skulle behöva åka till ingelsta och handla lite, får se om nån har tid och lust med det. Jag har knappt det själv men Zions mat är typ slut så den måste åtgärdas hur som helst, förut låg det en jättebra foderaffär bara 2 kvarter från oss men den har bommat, så nu är det ljura eller ingelsta man kan åka till om man vill ha riktig mat. Köpa sånt de har på Konsum är ju som att köpa färdigmat i frysdisken, visst det funkar men det är fan inte nyttigt i längden.

Börjar jobba om 45 minuter, sitter i bara handduk fortfarande... baah, ska ta o dra på lite eyeliner och gå ut med Zion. Orkar inte. Magen bråkar, har gjort det hela veckan, men det är väl stress, varför kan det inte vara helg idag?

Jaja, på't ba. En sju koppar kaffe till så är jag väl kanske människa igen. Tur att man har sina superprodukter från Clinique, ser ju rätt fräsch ut måste jag säga, med tanke på hur jag känner mig. Måste nog ta en solariesväng imorgon och drömma mig bort till en solstol. Dags att börja räkna ner nu, 6 månader kvar att utstå. Sen ska jag sitta i en flygstol, en skön ljudbok i lurarna, ha en nästintill tom ryggsäck i bagaget, påväg mot Thailand. Där ska jag äventyra och fylla ryggsäcken med allt möjligt onödigt skräp! Woho!




Evelina - gatuhunden

Haha jag ser verkligen ut som en! Kolla lillkillen jag var kompis med, satt utanför Kaufland Hypermarket och käkade mackor med typ 3 sköna hundar, de fick smaka en del kan jag lova!


Minnernas televison


HIttade det här klippet på FB som jag glömt att jag ens lagt upp haha, från en av våra vånga campingar!

Och här lite från Wien: