Dear Victoria

You said it sister! Haha:D

Om två veckor blir det ett jävla pådrag härhemma med Halloweenfest, men självklart ska väl du och jag kunna klämma in lite kvalitétstid, jag fixar lite vin, du fixar choklad, jag tänder lite ljus, sen har vi lite babyolja... eller öh. Alltså ja du vet en riktig helkväll, får väl lura iväg gubbarna på något roligt!

Det är så mycket man inte hinner med, känns som de veckorna vi varit tillbaka från semestern bara varit en grå gröt. Inte hunnit med nån, okej kanske lite Maria och Maria men de två kan ju inte låta bli mig! :D
Idag ska jag iaf avverka ett möte med Carrobarro, jag vet inte ens när vi sågs sist. Säkert i dimman på Otten, för evigheter sen. Typ när Palace fortfarande exsisterade. Men idag ska vi ta en shoppingrunda, förhoppningsvis ta en kaffe och prata av oss lite.

Det blev ju inga kornblå skor till mig för jag hade lagt in fel i min order att jag ville ha två par och det fanns bara ett så då skicka de inget av paren, wtf? Maila lite med dem igår och tjejn på kundtjänst lova att plocka bort frakten om jag köpte ett par nya men de har ju fan höjt priset på dem, gaah. Jaja jag får väl försöka klara mig utan 14.5cm kornblå klackar i mocka... *buuuäääh* But the good news is I get to tröstshoppa!
Har dock inget kort, för jag min dummer trodde jag tappat mitt och ringde och spärrade det och beställde ett nytt, som iof kom igår men jag har inte fått koden än för det kommer i en separat försändelse. Gaah. Jaja, får la köra på kreditkortet haha, så delar jag och gustav på slutnotan, alla tiders!

Jahaja, vad ska jag köpa då? Ett par "finbyxor" tror jag. och ett par helt neutrala jeans, inget krimskrams what so ever. Jag har typ inga såna. Däremot har jag massa jeans som är för små! Baah för julhullet som kommer redan i oktober.  Måste FAN ta mig i kragen och motionera mer. Hatar bara att vara ute när det är kallt, får ju svårt att andas för heleveteastman.  Blä! Ska nog köpa den där rockringen idag, sen jävlar! Önskar mig ett Wii + WiiFit i julklapp kom jag på nu. Bara så ni vet, jag vet ju att tomten läser min blogg.

Nu ska jag göra mig lite snygg, sen är det bara 5½h jobb tills jag får helg på riktigt!




Me and the Fabulouse Vicky-E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback