Tips från coachen

Seriöst. Om det är något man borde veta som europeisk reporter är det väl Europeiska storstäders landmärken?

Denna bjussar jag på AB!




Är det någon mer än jag som ser problemet?

Congrats Sir Elton John

Som precis blivit farsa, 62år gammal!

Fatta tufft att ha honom som farsgubbe, kan ju gissa på att ungen kommer att vara minst lika utspökad som farsan om några år! Surrogatmamman hålls hemlig, vilket jag förstår, hon lär väl träda fram den dagen han dör och bekänna färg, det brukar ju vara så det funkar. Tror ju inte att de valt att ta vem som helst som kan tänkas sälja sin story till pressen, säkert massa hemliga avtal och grejer.
Men tänk va läskigt att va surrogatmamma, man har ju ändå haft ungen i 9 månader, sen kommer man att kunna följa barnet medialt, Suri Cruise - move over!



Ovanligt

Blev ändrade planer, stackars Karin är fortfarande helt sjukt magsjuk så jag fick gå och öppna på jobbet, o nu är jag tillbaka hemma för att kunna ta hennes stängpass ikväll. Jag jobbar jämt. Ska ta och bege mig mot stan inna 10 så jag hinner med en timmes expresshopping innan jobbet. Måste ju se om man kan göra några mellandagsfynd!

Gick en minisväng på stan igår, var tvungen att ha ett limstift till mammas present, hann även plocka upp en skitsnygg jeansskjorta från frk. på Åhlens för bara 149kr, man tackar! Ble lite hetsad a vall rea men hann ju inte kolla, hade fullt schema! Förhoppningsvis är det även lite lugnare när man går nu precis vid öppning också, så kanske kan göra något fynd!

Igår då, ja vi hade lite mini-jul härhemma, lagade kräftsopppa till förrätt, ungsbakad lax med ädelost till huvudrätt och mamma hade nån tårta med choklad och exotiska frukter med sig. Drack rosébubbel i form av min favorit Törley, lite sherry, sen till tårtan blev det kaffe med likör, mums! Lurade både mamma och bröderna till att spela Kinect, ja vi fick ju ett Xbox i julklapp så vi var på Mediamarkt och armbågades på juldagen och fick hem ett Kinect för 1032kr, kostar runt 1400-1500 på de flesta andra ställen:D Helt stört roligt, så nu måste vi köpa massa spel, jag lovar att jag ska ha både dans och träningsspel! Wiiie!
Fick lite klappar också, en fårfäll som jag velat ha jättelänge, men vet inte vart jag ska ha den, flyttar runt den lite här o var, den passar ju överallt! Känner mig som Maria Montazami och hennes tofsar... Men titta va snyggt, eller hur? Titta här kan man ha ett fårskinn, titta va snyggt, eller hur?
Fick även ett svart och rosa bilklädselöverdrag och matchande rattmuff, helt okej om det inte vore för att det var blommor på. Shit jag har ju en tuff bil. Funkar inte. Menmen ska se om jag kan få kvittot och köpa något vi behöver istället... inte så jättepraktiskt med svart plyschklädsel när man har en vitbeige hund i bilen...


På tal om julklappar, fick mig ett par guldiga Converse, haha jag kommer vara fetast på stan i mina tuffa Converse i vår. Har en hel hylla nu, ska sätta upp en ny hylla i hallen så vi får undan lite skor. Det är skor överallt.

Sen fick jag ett litet ängelliknande  hängsmycke såm jag måste köpa nån kjedja till, shit vilket konstigt ord, stavas det så? Nej kedja heter det ju! Mupp. Aqua Di Gioia som jag tjatat om fick jag av min älskling, han fick D&G 01 av mig, ni vet den där serien med supermodeller, halleluljah så god! Anton fick en Burberry Sport av oss, parfym är bäst! Sen fick jag ett silversmyckeset av Gustav men jag gilla det inte riktigt för det var stora svarta stenar i så jag tyckte det var lite för skrikigt, men han lova att vi skulle gå på stan så jag fick prova ut något jag vill ha, är lite sugen på ett guldarmband. Han är för fin!

Fick som sagt Xbox av Anton, med Guitar Hero, Lips och lite andra spel, sen har vi fått låna massa spel av honom som han redan kört igenom, skitkul! Men Kinect är bäst! Man blir helt slut av att köra några omgångar haha:D

Ska se om jag kan fota något ocj lägga upp, jag är så lat. Det är ju alltid roligast med bilder i bloggar. Vem fan läser så här långt ändå. Muppar.

Nej lite mer kaffe på det här så ska jag dra mig mot stan!

B2B

Back to buisness.

Hinner inte blogga, måste sminka mig o gå ut med hunden, sen är det bara till att jobba igen, kommer gå in i väggen snart, skulle verkligen bara vilja ligga o sova i några dagar... eller spela på vårt nya Xbox vi fick i julklapp...

23 December - årets värsta dag

Hade jag fått bestämma, då hade jag suttit inne och pillat klart det sista med julklapparna, kokat knäck och bakat annat gott, jag hade inte gått ut bland folk överhuvudtaget.

Men nu är det ju så att vi människor som grupp tydligen har ett behov av att känna stressen, svettas och trängas med massa människor sista dagen innan julafton. Varför? Det är ju som att folk gnäller på SJ att det blir problem varje år när snön kommer, precis som att det är ju ingen nyhet. Nej men vafan, att ulafton kommer vare år, sisodär runt den 24'e december, det tycks vara lika överaskande varje år! Och folk har inga pengar kvar, måste invänta lönen! Jesus. Man får i snitt 12 löner om året. Jag köpte det mesta av mina klappar på min oktoberlön, fyllde på lite med novemberlönen. Funka skitbra.

Hur som helst. Jag ska jobba, öppning till stängning med Gosia. Sen har vi Sanda som är ny och inte kan kassan helt än, så kan ju inte riktigt räkna med henne, skulle varit Keve och Karin också, men den förste har hjärnskakning och den andre maginfluensa. Kul. KUL. Dessutom kommer vi att få en stor valutaleverans idag eftersom vi inte fått på hela veckan vilket kommer ta skitlång tid att räkna upp, sen ska det plockas undan till folk som beställt, som för övrigt kommer att välla in idag. Har väl säkert femtiotalet beställningar. Kommer inte kunna ta lunch heller för den delen. Sen har vi den oberäkeneliga delen, alla jäval sista-minuten shoppare. AAARGH! Vadå har ni inte det? Men jag ska ju åka imorrn...? Vad gör jag dåååå...? Ja men hur länge har du planerat din Thailandsresa, jaha 8månader, och du tänkte inte tanken förns dagen innan avfärd att du skulle ha fickpengar också?

Hujedamig!
Kommer vara som ett kolli ikväll, och då ska ag laga mat som vi ska ha med oss till julafton, slå in paket, städa och allt annat skit man inte hunnit.

Puss på er nu ska jag halsa mitt kaffe och dra på lite smink!

Tisdag

Efter diverse äventyr igår, Zion grävde fram två våfflor i en snödriva, utebliven leverans till jobbet, snökaos, slirade med bilen, storhandlade.... så är det nu tisdag. Jahaja.

Hoppashoppashoppas att Gustavs paket kommer! Vill ha dem hemma i säkert förvar så jag vet att jag har dem på julafton! Menmen, man kan ju gissa på att postgången är lite sisodär...

Hittade en ascool julklapp till Gustavs mor igår, och eftersom jag vet att hon inte läser min blogg(ni vet det där med datorer) så kan jag ju avslöja vad det är... så Katarina om du mot förmodan läser detta så blunda en stund!
*Trumvirvel* En VÄDERSTATION! Haha, hitta bästa på Drömgården igår, en plåtplatta med ett snöre. Sen står det typ: Snöre vitt - Snö, Snöre fladdrar - Blåsigt, Snöre osynligt - Dimma.

Haha, bäst!

Min mor kan ju desvärre få för sig att läsa min blogg ibland så jag kan inte lägga ut hennes 60-års present än. Men de flesta vet ju ändå, får lägga ut sen när hon fått den!

Nu blir det lite sminkning och morgonpromenad med Zion. Sen är det bara jobbajobbajobba. In i kaklet bara.

Måndag igen

På't ba!

Santa came early


Idag fick vi hem en hel påse med Converses!
Rosa, vita och marinblå till mig, svarta och röda till Gustav, men vi har ju samma storlek så kan ju låna av varandra om det skulle behövas:D

Blev även en kavaj till Evelina från Vero Moda, lite grövre tyg, skitsnygg i vår!

Santa came early


Idag fick vi hem en hel påse med Converses!
Rosa, vita och marinblå till mig, svarta och röda till Gustav, men vi har ju samma storlek så kan ju låna av varandra om det skulle behövas:D

Blev även en kavaj till Evelina från Vero Moda, lite grövre tyg, skitsnygg i vår!

Supernöjd!

Nu är Gustavs julklappar klara.... och det känns UNDERBART!

Var och sniffade lite på stan idag och beställde från Beautyplanet, kolla länken lite längre ner på sidan, skitbilligt! Fri frakt nu innan jul också. Blev visst en liten Lancome Hypnose till mig också:D

Hoppas som sagt bara att den andra klappen hinner komma i tid!

Woho! Ska ta o gå ut en sväng med lilla Zion nu tror jag, bränna lite av Ben&Jerry-glassen jag mumsade nyss:D

Upp o jobba

Blev en skön kväll på soffan igår, snackade lite skit med brorsan, käka mumsig mat, drack julmust, såg både Hollywoodfruar och NewYorkfruar. Fy fan vad jag HATAR Gunilla! Stackars hennes barn! Hon kommer ju ha kronisk prestationsångest och men för livet! NY är ju inte alls lika bra, personligheterna är ju som toarullar från Ö&B.

Nej jag ska bli nån mogul i NY och sen ska ni få se på fan:P

Sen gymmet Isabel gick till, fy fan så vill jag träna, inte nåt fint o polerat där man måste vara perfekt sminkad och ha skitsnygga kläder för att våga gå in. Lite som klätterhallen, där är det laidback, måste hitta dit snart igen, har säkert glömt hur man gör:D

Idag står jobb på agendan, fram till klockan tre, kanske skulle ta en runda på stan och inhandla lite fler julklappar. Mitt plastbarn Leo behöver faktiskt få lite till! Måste jobba hårt så att han vet vem han ska älska mest! Kanske om man orkar att man drar en sväng i Vrinnevi, men vi får la se, har en man som ramla in onykter runt tvåtiden o skrämde skiten ur mig inatt. Fy fan.
Ligger o sover o susar, när jag plötsligt får något tungt på bröstet, jag drömmer att jag faller bakåt och att nån pressar ner mig för att dränka mig vaknar i panik och inser att det är tjocka Lupin som försöker klättra upp o lägga sig o sova på mitt bröst/hals. Vänder mig om om stöter imot en död människa! Gaaah, och jag är ensam hemma, det ligger ett lik här! Eller vänta.... det är ju Gustav, när kom han hem? Han skulle ju ringa ju? Mån åh.
Ungefär här vaknade jag på riktigt och blir medveten om vart jag är och vem jag är. Läskigt sånt där.

Gustav blev skitglad att jag vakna och skulle fyllegosa med mig, ööh nejtack jag ska sova.

Nej nu måste jag ju dra på mig lite smink faktiskt!

Desperate Housewife

Gubben är ute på mut-middag. Det är så när man är chef, då kommer bemanningsföretagen och fjäskar. Ett bolag hade dock bara skickat anteckningsblock. Hur b är inte det? Ikväll blir det middag, vi får väl se om han blir bjuden på sprit också - då ligger de ju verkligen i täten!

En annan, ja jag har varit ute med Zion och hoppat i snön, diskat, plockat ihop lite tvätt, jaja. Schyrrburre.

Ska nog ta o laga lite mat, tänkte mig nåt tacoinspirerat men med massa grönsaker och superstarkt! Gärna massa vitlök också, mohaha, så kan jag ligga o småfjärta på soffan för mig själv hela kvällen, titta på Hollywoodfruar o ha det bra:D  YES vilken plan!


Bjuder på en fjortispose uppdagad av 3 tequilashots!

Halleluljah-moment!

Fick tag i Gustavs julklapp, nu hoppas jag bara att postgången inte strular så att jag får den innan julafton!

Woop-wooop!

Ångest

Fan jag vet vad jag vill ge till Gustav men att få tag i det är fan inte det lättaste, gaaah! Finns på Tradera men jag är ju inte den enda som har siktet inställt... måste fokusera!

Den är suuperfin ju!

Dagens Vintips!



Nr. 6597 på Systembolaget

Först tänkte jag mjaee... men sen hände nåt och jävlar vad fort det gick att hälla i sig, riktigt tilltalande och söt-mustig smak. Perfekt framför en film!

Vi avnjöt den till Cyrus
Som för övrigt var en ganska härlig film!:D

Fredag igen

Helt seriöst insåg jag idag att det är julafton om en vecka. EN VECKA! OJojOJ. För att vara lite fjortizz.

Kan informera om att bokstaven J och kommatecknet (,) har sammarbetssvårigheter så jag har inte blivit analfabet om texten ser konstig ut.

Varit ledig i två dagar från jobbet, även om det var under vissa speciella omständigheter har det ändå varit skönt, rensat skallen, kollat lite på vad jag vill göra med mitt liv.
Igår plockade jag upp Frida och vi åkte till Vrinneviskogen med Zion. Höll på att dö på vägen lite jobbigt läge sådär fan fastna i korsningen utanför mig som är helt cp-störd, innan hade jag sagt att jag inte ville åka den vägen för att korsningen ger mig dödsångest. Jaja, man-up tänkte jag, skitmycke bilar och det hann u bli rött medan jag stod i korsningen och väntade på att bli framsläppt. Jaja, kan ju inte gärna backa så jag kör - samtidigt kommer en kärring i typ hur hög hastighet som helst och kör nästan in i sidan på mig. Både jag o Frida skriker rakt ut och jag bromsar allt jag har, typ 5cm luftspalt var det mellan bilarna när vi stannade. Tanta titta inte ens på mig utan körde upp i snön o runt och fortsatte åka som inget hänt. Gaah, ska aldrig mer åka i den korsningen!

Väl uppe i skogen pulsa vi runt i typ en timme Zion fick springa lös när jag hade bra koll på omgivningarna, han är hur duktig som helst då. Ropar man in honom så kommer han typ direkt. Har man koppel får man slita o dra som fan vissa gånger. Sen ser man på honom att han känner lukten av något så då är det bara att koppla honom, och mycket riktigt, en halvminut senare kommer en gubbe med hund.
Riktigt skönt att få röra på sig ordentligt, älskar mina nya Craft-byxor, har bara underställ under, väger ingenting och supermjuka så man känner sig jättebekväm! Varmt o skönt är det också!

Zion var lite tjurig över att behöva hoppa in i bilen igen men efter mycket om och men så satt han där på sin dyna i bagaget. Han kan vara som en trotsig jävla treåring ibland, bara att få på honom sin ut-o-gå-i-skogen-sele är en uppsats. Den är inte populär kan jag säga.

Blev ett varmt och underbart bad med massa babyolja när jag kom hem, lagom till jag klev ur kom Frida över igen och vi snackade massa skit och jag slängde ihop en tonfisklasagne som jag blev supernöjd med om jag får säga det själv:D Sen blev det mat, sherry och vin, ja några After-Eight också. Myspys!

Pratade lite om att vi snackat om att fjällvandra i sommar och så helt plötsligt hade vi bestämt att åka 140mil norrut och vandra i 10 dagar med bestigning av Kebenekaise som mål. Hoppsan. Men jag är på, har tillomed hittat ett par rosa vandrarskor så finns ju egentligen inget som stoppar oss! Jo vi måste ju arbeta lite på Peder... han vet ju inget än, men Frida skulle bearbeta honom. Hon har ju typ ett halvår på sig!

Skitbra att vandra i Sverige också, man behöver inte bära med sig vatten för det finns friskt och fint vatten överallt, dessutom är det midnattssol på sommaren så lampor o skit behöver vi inte:P


2011 - it's gonna be massive!

Backpack i Thailand



Tjejvättern



Fjällvandring



Bestiga Kebenekaise



Storstadsweekend med Spa


Ja vi får väl se om ett år igen hur utfallet blev!

Hoppsan

Nej fan inte haft tid att sitta här o feta mig, full rulle hela helgen med fest två dar i rad, magvärk, bilskottning, filmmys, matfrosseri... va ska man säga?

Nu har jag bråttom o ska till jobbet om 45 min, men men blir väl expressminkning om jag känner mig rätt:D

Här är lite bilder från helgen som gick!



Gustavs kollegor hade förkväll på fredagen här ser vi min bästa kompis för kvällen, woho - en tvättäkta transa fast ur trans eller vad man ska säga!:D


Några av flickorna från mitt jobb


Gosia, my partner in crime


Evelina posar vid granen med alla paket:D


TEQUILA!


Söndagen till ära möblerade vi om och satte in tv'n i sovrummet och unnade oss massa mums, fylld portabella räkor, pilgrimsmusslor och sen massa smörtekta grönsaker med parmesan. Mumma!

Lördagsmys




Allåelläää!

Äntligen fredag!

Är hur trött som helst, sovit jättekonstigt inatt, aknade av att jag låg med huvudet helt snett, typ så jag såg ut som ett L känns i nacken nu kan jag lova!

Storstädade igår, upptäckte att kattställningen hade blivit bo för massa äckliga malar så den for ut snabbare än kvickt. Fan nu måste vi köpa en ny. Och de är fan inte billiga! Har funderat på att kolla hos Gustavs mamma om det finns nåt gammalt träd vi kan ta och fixa till och ha i vardagsrummet, lite coolt sådär plus att katterna kan klösa klorna på det bäst de ill... nu har de ingenstans att klösa så jag oroar mig lite för soffan:/ Ska man ha innekatt måste man ha nåt som stimulerar dem utekatter klättrar ju och vässar klorna i träd så då vore det ju klockrent att ha ett träd inne! Alltså utan löv o så, en typ kalkmålar man det, skittufft!

Har dragit ett varv med dammsugaren nu på morgonen, fan det är ju riktigt rent och fint härhemma nu!

Ska trycka i mig lite frukost, ut o kissa med Zion sen är det bara att jobba som vanligt. Jag och chefen skulle ha lite möte idag om jag inte missminner mig... hon säger ju så mycket så man måste ju filtrera bort lite information. Har lovat att lära henne vårt banksystem också, det ska bli intressant att se hur det går!

Gäster ikväll, men de drar vid 19 så då får jag väl sitta på soffan och dricka vin med djuren. Helt ok, har ju lite Gossip Girl att se!

Nej nu måste det bli lite fart på fläsket!

Soccermom

Känner mig verkligen som en morsa.

Igår efter jobbet fick jag stå i tjogo minuter och gräva fram bilen, sen åkte vi o handla ute i Ingelsta, Gustav gnällde o var kinkig, jaja lilla plutten vi ska åka hem snart. Väl hemma blev det expressmatlagning, sen städning, G gnällde och jag skickade honom i säng. Baah skönt att få lite lugn och ro runt sig!

Slog in barnpaketen så jag fick undan dem, plus att nu ser granen mycket mysigare ut med dem runt foten! Ludvig fick rosa paket, hur fina som helst, valde ju absolut inte det pappret för att min syster tror att han kommer att bli bög om han utsätts för rosa. Mohaha.

La sofftyget i badkaret med några skopor Vanish, fy fan vad äckligt! Fick byta vatten innan jag gick o la mig så att det kunde dra hela natten. Sen var det dags att rasta hunden igen, gå ut med insamlingar och sånt där.

Baah, när jag äntligen kom i säng så hade jag en liten Giza som kom o krafsa mig i ansiktet och på armen hela tiden, vet inte vad hon ville men det passade inte att ligga under täcket som hon brukar vilja. Som tur var kom Lupin och körde bort henne efter ett tag, men då var jag ju tvungen att ligga och killa honom bakom örat så han kunde sova.



Tjoff sa det bara så var det morgon igen. Vaknade av värsta ankorna som förde världens oväsen, wtf? Jaha det var visst jag som bytt alarmsignal, hade syrsor på innan från semestern, det är det vidrigaste jag vet så jag vaknade alltid i panik, men jag vaknade!

Har hunnit massor nu, kört 3 tvättmaskiner, kört G till jobbet Zion fick följa med och åka bil, skitspännande! Kört mot rött, mohaha I'm such a badass! Sen tog vi en promenad, kan lova en liten hund som kommer att bli sjuk, han tog en munfull av den brunan snön som ligger längs hela Ö.Promenaden. Tumme upp på den alltså! På vägen tillbaka gick vi via tvättstugan och hängde lite tvätt, sen upp och hälla upp ny mat och vatten till alla små djur, käka lite frukost och nu ska jag ner och hänga resten av tvätten.

Sen är det bara jobba och hem och städa mer, baka osv.
Imorgon ska Gustav bjuda hem sina chefskollegor och företagets högsta höns som är på besök, på lite förkväll hemma hos oss, shit prestationsångest jag får för att ha det fint hemma! Fan jag vill vara hemma och städa hela dagen! På lördag är det ju min tur att ha mina kollegor hemma, ojojoj.

Nej nu måste jag springa ner i tvättstugan!

En evighet

Säljer bara thaibath nu, jag vill dit jag också... NU.

Men i vår så! Måste boka resan snart, har kollat lite på hotell i Bankok till första nätterna, ojoj vad spännande, hittade massvis med fina, underbart ska det bli!

Har dock en liten checklista innan vi kan åka:

  • Träna klättring
  • Toppa formen
  • Vaxa diverse kropssdelar
  • Vaccinera oss

Men jag vet ju att allt kommer att göras i sista minuten:D



Känns som en evighet kvar!

Den underbara vintern

Ibland känns livet ganska bra, helgen allra minst.
I fredags kokade jag en mustig och stark chiligryta, Matilda, Anton och så självklart lilla Vilse kom över på middag framåt kvällen.
Under lördagen var Matilda i Stockholm för föreläsningar så vi fick äran att vara barnvakt åt lille Vilse. Shit vilken energi, hela morgonen skulle han ha upp oss ur sängen. Slängde sig över oss och slickade oss i ansiktet och i öronen, sprang runt i sängen och hoppade på oss. Ja det var bara till att gå upp. Han är ju en rätt liten och tunn kille så när vi skulle ut på promenad var det overall och halsduk som gällde, Zion tittade mycket skeptiskt på när vi klädde Vilse, men han såg lite avundsjuk ut, jag kanske skulle sy nåt fint till honom med?
Dagen sprang iväg, kokade knäck med kardemumma, fikade med mamma som brutit nyckelbenet, bestämde oss för att köpa nytt batteri till bilen så vi inte behöver oroa oss för att inte få igång den när det är superkallt ute. Framåt kvällen började jag baka massa lyxknäcke, det är lika självklart som knäck till julen här. Lagade en god apelsin-curry-kokosmjölk-gryta till kvällsmat, doftade rätt gott härhemma.
Matilda kom framåt kvällen och fick stanna över natten, lite drygt att köra hela vägen ner till Malmö, förstår ni vilken överseende flickvän jag är? För er som inte vet är alltså detta Gustavs ex.
Men det gjorde inte mycket, hon sov i arbetsrummet, vi dukade upp ost och andra gottigheter, bla mina älskade litcheplommon! Drack vin och såg på film... Gött!
Igår var vi på stan och köpte skidbyxor från Craft, inte tjocka som thermo men varma och sköna! Sen bar det av ut i skogarna kring Skriketorp för en långpromenad i skogen med Zion. Han var precis överlycklig över att få hoppa runt i snön som en galning, vi hade ställt bilen uppe vid Frida och Peders stuga så när vi kom tillbaka fick vi varm glögg, kaffe och hembakta bullar! Hur mysigt som helst, satt vid brasan och pratade skit, skrattade och hade det bra.
Men nu är det till att jobba igen då!

Dag fyra - powerbreak?

Känns ok med sopporna, igår hade jag så fullt upp att jag inte fick i mig kvällsmat förens vid 22! Men det gjorde liksom inget, men idag kommer ju fredagsspökena och petar mig i magen... Inte för att jag är hungrig eller har sjuk abstinens, även om jag inte skulle tacka nej till en bakelse... Men för att det är fredag! Tror nog att jag ska äta en god sallad till kvällsmat, Matilda kommer ju över så måste ju ändå fixa nån mat så då kan jag väl göra en schysst sallad med nå goa quornbitar och ost. Man kan ju dieta i veckorna och festa lite på helgerna iaf:D Sen fortsätta med sopporna, är ju mycket lättare att hålla sig när man har jobbet och inte kan gå o småäta som man kan hemma!

Jaja, vi får se, vill egentligen inte men ändå vill jag. Jag menar jag är ju inte med i Biggest Looser, vill ju bara toppa formen lite:D

Dag tre - känns bra

Blev en annan soppa igår med färre kalorier så att jag kunde brassa på med broccoli, champinjoner, blomkål och quorn, två thincrisp med minikeso... hmm, var kan jag ha hamnar... 300kcal kanske? Säkert lite till för kändes som jag åt massor även om jag bara tog lite av varje.

Vaknade ohungrig idag iaf, gott tecken! Sitter med en blåbärsproteinshake nu, mumma! Har provat mitt nya torrschampo från Lee Stafford, skitbra! Mycket bättre än det förra jag hade, nu känns håret faktiskt ganska nytvättat! Får se hur det håller sig under dagen!

Ska ta o slänga på mig lite smink nu, ikväll blir det massage efter jobbet, så gött!






Dag två - lunch

Tagit en soppa som jag spetsat med lite blomkål och quourn. tror jag kan ha hamnat på 160kcal. Helt ok! Och man blir ju mer mätt om man får något fast i magen!

Kom igen nu, nu ska vi hålla tågan uppe! Waowiweewah! Har lurat på Gosia att köra ett race innan julfesten också, vi ska vara snygga som fan! Jag kör nog matdag onsdag, fredag och lördag nästa vecka. Lär säkert bli söndag också om det går för vilt till på lördag haha, sen blir det varannan dag fram till jul om jag pallar trycket!:D

Dags att gå tillbaka till jobbet, 5 timmar kvar att avverka... baah blir trött bara jag tänker på det!

Dag två - invägning

Har ju glömt att väga mig så gjorde det när jag gick upp, 67.4 typ, så gissar att jag låg över 68 i måndags. Vi säger det för att få en jämn siffra. Nu ska vi ner på 64. Typ 1kg i veckan, det ska väl funka? Sitter med min chokladproteinshake och mumsar nu, fan tror den börjar bli gammal, smakar inte lika mycket choklad som den gjorde när jag köpte den... jaja, bara o svälja o se glad ut!

Gustav hade ont i magen igårkväll och imorse var det värre så han ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att han skulle åka till sjukhuset, jaja bara o dra på sig kläderna och gå till bilen. Som är stendöd! Wtf? allt var avstängt men batteriet har typ laddat ur eller nåt... gaaah! Fick snällt gå hem igen och hinna bli förkyld 3 gånger om i vintervädret. G fick ta bussen och jag tog ett bad.

Hoppas att han inte blir fast däruppe allt för länge, inge kul alltså. hade ju följt med om jag inte var tvungen att jobba.

Är sjukt sugen på ägg och ost, men det sägs ju att de första tre dagarna är värst så det är väl bara att bita ihop, jobbar ju långdag idag så kan ju inte vara hemma och fuska, det är ju bra iaf, bara sitta på jobbet och mata kunder, inte tänka på mat!

Ska ta o fixa mig lite nu, sen dra på mig sjukt mycket kläder så att jag och Zion kan ta en härlig morgonpromenad i snön!


Tänk så gott det vore! Men om en vecka så!