Iih

Det är läskigt, det är det faktiskt!

Teaching your boyfriend new tricks

Gustav håller på att bli frisör! Helt underbart, han fick gå lös på mitt underhår med blekning för att träna på att göra slingor, så han kan vara min personliga highlighter-man. Hoppas det blir bra så han kan ta resten av håret också!::D

Hade blekning hemma och orkade inte gå o lägga ut 1500 på en frisörsalong, så tänkte äsch, Gustav är ju så händig, han kan säkert lära sig göra slingor. Har kollat på lite YouTube-klipp och läst lite tips och tricks så han ska få in rätta knycket.
Fatta praktiskt att ha en kille som kan highlighta! Men saxen låter jag honom inte gå lös med. Det är lättare att färga över än att klistra tillbaka felklippt hår.

Återkommer med updates.

Nya planer

Skulle dragit upp till huvudstaden och shoppat loss + gått på Grönan, men vårt sällskap mådde inge vidare så vi får skjuta det till senare i veckan.

Så vad fan ska vi göra idag? Jag har ett stort behov av att utnyttja alla mina semesterdar till sin spets. Skulle kunna cykla till Gustavs mor men då måste vi cykla hem redan imorn, och det är ju inte så roligt. Jag vill motionera fan.

Mja får nog göra frukost nu först och fundera på saken. Vill vara ute i soooolen!


Totally Dirrty

Fan nu ska jag tamefan duscha!

Dagens plan

Har varit och handlat på Haga Cykel och ÖB, ska ta oss ut till Ågelsjön, bada och klättra, ja o cykla såklart!

Senare skulle Maria och Martin titta in, blir lite spelkväll, alltid trevligt:D

Imorgon drar vi mot Stockholm, måste titta upp om vi kan sova över eller om vi ska köra hem igen efter en heldags shopping och Gröna Lund! Woho!

Nu ska vi käka lite grillat på balkongen!:D

När jag cyklar i mina gyllene skor

Jahaja, då har man investerat i ett par fräna cykelskor!
Har beställt spd-pedaler till cyklarna också, sen jävlar blir det åka av!
Är ni inte lite avis?:D

Shimano SH-M085

How to make a smörgåstårta del 2



Rör ihop Creme Fraische, mjukost, färska örter såsom basilika, timjan, oregano och lite gräslök(kanske inte en ört?), hacka ner lite kapris och mosa ihop alltihop, pensla in hela toppen av tårtan med röran. Ta lite cremefraishe och smeta in kanterna av tårtan i.

Sen är det bara gå lös med garnityr, till min tårta blev det ruccola, ost, ägg, räkor, paprika, gurka och cirton!

How to make a smörgåstårta del 1

Jag är en jävel på att göra smörgåstårta!




Först skär man bort kanterna på typ 2 kg vitt formbröd. Istället för att slänga kanterna kan man lägga dem i en ungsform, hälla över massa olivolja, italiensk salladskrydda, timjan, svartpeppar och vitlök, röra runt och torka i ugnen på typ 100 grader i nån timme tills man har supergoda krutonger till sommarens alla sallader!

Sen läger man ut brödet i den storlek man vill ha på tårtan. Brer på massa Tartex vege-pastej med örter. Finns oftast bland glutenfria matvaro-hyllorna. Hur gott som helst och inget stöd åt köttindustrin där inte!
Sen lägger man på ytterligare ett lager bröd och smetar på massvis med skagenröra. Ett lager till med bröd sen får alltsammans ligga i kylen och dra tills nästa dag, då blir brödet som godast!

Gårdagens outfit


Hade mina svarta lacktights till men det syns ju inte, tog bara ett snabbt snapshot innan vi cyklade iväg till mormor. Kände mig lite rockstar faktiskt!

Lite senare på kvällen ville jag vara lite mer rockstar och lät mig inspireras av grabbarna i Kiss, ni vet dom med ansiktsmålning, sagt och gjort!

Who's bad? I'm Bad.

Pretty in pink


Titt så fina blommor jag fick från mina bästisar!
Det stod iaf att de var från mina bästisar på kortet.
Tydligen jobbar alla mina bästisar på mitt jobb. Så praktiskt!

It's my birthday, mother fuckers

Vaknade kl 6 av att Gustav började pussas på mig, mööh låt mig sova. La oss i sked och somnade om.
Vaknade halv nio av att Gustav började pussas på mig, baah hallå skulle vi inte sova? Oj höll på att rulla på nånting där i sängen, vad var det? En frukostbricka!

Kravlade ur sängen och ut på balkongen där vi avnjöt en riktig sommarfrukost i solen.



Fick ett litet paket med rosa snören!



Kissarna satt i solen och vaktade så att ingen skulle komma och förstöra vår frukost



Sen åt även de en mysig frukost i solen



Det lilla paketet med rosa snören visade sig innehålla en hemgjord kniv



Jag frågade Gustav om man fick döda små barn med den, men det fick man inte.
Så jag får ha den när vi är ute och campar, typ tälja pinnar och döda vildsvin med!
Hur bra som helst!

Nu ska jag koka chokladtryffel till tårtan, städa och göra klartsmörgåstårtan! Kl 14 kommer gästerna!
Gustav har fått frispel och står med en ihoprillad pappersrulle och gör fanfarer, nu gick han över på att härma ett modem från 95. Ja ni förstår vad jag har att jobba med här hemma!

Mina första intryck av att vara 23

Aa, jag ser lite rynkigare ut, faktiskt.

Grillmaister!


Sweat dripping over my body

Shit vilken värmebölja!

Har varit en sväng hos mormor och firat henne, blev en del kakor men höll mig i skinnet och skippade tårtan. Blir ju massor imorn också så vill spara mig.


Klippte till Ludvig medan vi var där.
Notera den urtjusiga tröjan han har, present från moster Evelina!


På vägen hem blev jag inspirerad av solskenet och sa åt Gustav att vi var tvugna att stanna till på stan en snabbis, sagt och gjort, tadaa en elgrill och en golvfläkt!




Gustav håller på att montera ihop fläkten nu, ska ta och bege oss till Konsum och inhandla lite halloumi o grejjer att inviga vår nya grill med! Woho!

Pussinuss

Mama, what's vacation mean?

-It's when you go somewhere and you never ever come back.


Jag har semester bitches!

Har firat detta genom en röj på stan, hittade en apsöt bolero i hallonrosa, en klänning på H&M som åker tillbaka imorn. Den visa ju hela stjärten ju! Hittade lite fina hårband i spets, också från H&M. Och så kände jag mig apfjantig när jag köpte en body på Gina.

Haft en bra dag på jobbet, fan vad jag sålt! Och varit så äckligt trevlig mot folk! Alla älskar mig:D
Fick underbart fina blommor också, rosa öf cörse. Då blev jag glad och mumsade i mig lite mer vattenmelon.

Nu ska jag och min nya storhandlingskompis Frida åka till Willys, sen blir det vin, vattenpipa och något gott till det ikväll för att fira in semestern. Har redan börjat smygfira med en falafelrulle eftershoppingrundan. Fy fan va gott det var.

Se you later aligator!

Time goes by so slowly for those who wait

Gaaah. 5 timmar kvar till semestern! Feels like forever.

Alla mina vänner kan komma in till mig på jobbet och tävla om 50000kr, så jag får bonus! I like big butts Money Money Money - and I can not lie! Men jag får inte vara med o tävla (hur dumma regler är inte det?) så då måste jag få massa tävlande istället för att tjäna nåt på det! Så kom igen nu!

Måste springa tillbaka till kassan nu, fan vad lunchen flyger iväg.

Pussipuss motherfuckers

Now I'm stronger than yesterday

Råkade somna med fejjan på spikmattan runt nio igårkväll. Sov tills nu typ, fan vad bråttom jag får till jobbet. Men utvilad är jag!

I'm not a girl - not yet a woman

Jahani, då har man tagit ytterligare ett steg mot ålderdomen!

Ska jag vara helt ärlig så smygköpte jag lite mer pelargoner igår. De var ju jättebilliga!. Åh Jesus - pensionärsvarning.

Tog en sväng via Ica efter jobbet och inhandlade lite gott till eftermiddasfikan imorn, man måste ju faktiskt bjuda till lite när man fyller år! Ska svänga ihop lite mintchokladsmousse och spritsa ut på skivor med drömrulltårta tänkte jag. Nu blev ni allt lite våta i mungipan va?

Nu ska vi ta o äta lite mumsig laxgratäng med massa champignoner, grönsaker, ädelost och grädde. Erkänn att ni sprängdes nu. Aah jag vet, jag är så jävla bra på att laga mat.

I'll be back.

Önskelista

Just nu vill jag diadem i alla möjliga utföranden, typ ett glittrigt med massa rhinestones som på privileged skulle man ju ha men det lär ju kosta en fortune. Får limma ihop ett själv:P Fan har blivit helt frälst i diadem, en av mina nya favorit accesoarer.

Sen skulle jag vilja ha ett svart och ett neonoranget depend-nagellack. Värsta halloween men jag har ju inte tänkt använda dem tillsammans daah.

Örhängen! Alltså fina örhängen, inte fula som ser billiga och plastiga ut. Med massa pärlor och skit - blä. Men typ några eye-catchers. Mina favorit jag har är ju de med snäckskal som lixom "rinner" när man rör sig, och de små fyrkantiga diamanterna. Klassiskt, pråligt och annorlunda textur är fint.

Några fräna armband är ju aldrig fel häller. Typ som mitt zebra, annars skulle jag vilja ha något somrigt med lite färg, men inte skrikiga färger, men som man kan ha flera i olika stilar tillsammans. Gina har ju massa fint sånt <3

En fågelburlykta från Indiska är rätt fin.

Sen skulle jag behöva en helt dag på salongen, men om inte annat skulle jag vilja ha hårinpackning från Phc (den lila, finns på Åhlens). Den luktar supergott och håret blir supermjukt. Åååh När vi var i Egypten hade jag den i håret typ varje kväll för att återhämta det från saltvattnet. Fan vad jag vill tillbaka! En Egyptenresa kan jag skriva dit också då.

Ja nu hinner jag inte skriva så mycket mer, men jag skulle vilja ha en laptop (rosa då såklart, men eftersom de brukar vara så dåligt med minne på en laptop kan jag ta en vanlig dator så jag kan spela sims på:D). Jag skulle vilja hoppa fallskärm, få fraxel-laser behandlig av ansiktet, en segelbåt, pengar till att backpacka genom Asien och Australien.
Höll på att glömma, en Chanel 2.55!

Födelsedagskalasplanerande

Wiie så kul det ska bli, jag får en ursäkt till att köpa en ny klänning!

Tänkte blanda någon trevlig bål, slänga ihop någon tårta eller liknande(cupcakes blir ju inte lika mycket disk), inhandla paraplyer till drinkarna. Vill ha ett riktigt summer party. Man kanske skulle köpa lite sand och hälla ut över vardagsrumsgolvet och ha litepalmer i krukor, köra lite Miami tema?

Vet inte vad jag vill ha i present, Gustav och jag kom fram till att vi nog ska köpa SPD-pedaler och skor till varandra... skitkul men de kostar så mycket och det är något vi ändå ska ha. Fan va tråkigt när jag tänker efter. Men vi tar ju en shoppingdag i Stockholm också så får väl duga:D

Nu när man är vuxen lär man väl inte få så mycket. Mer än rynkor that is.

Can't live without


Nu jävlar ska min hud bli mjuk igen.
Missade att det inte var spf i dagcremen som jag brukar köpa, men jag tog en för torr hud istället för normal så kanske var därför?
Hur som helst, I love it.

Sommarkänslor och vuxenpoäng


Titt så mysigt det blev med lite livpå balkongen!
Nu väntar bara att klematisen ska ta sig, men den lär väl inte växa till sig förns nästa år, sen fick jag även nåt tigeröga eller nåt vad det hette av Gustavs mor som jag hoppas frodar till sig ordentligt!

Inte alla indianer i kanoten

Känner mig snurrig, mycket på jobbet idag. Fan vad förrvirrande saker kan vara.
Lite lugnare än igår när vi hade en mycket högljödd man i kundutrymmet som gormade med oss som jobbade och de som stod i kö. Men lite spänning är ju aldrig fel.

Hann gå en pyttesväng på stan efter jobbet, blev lite pelagoner, ny dag och nattcreme (mitt ansikte är typ helt förstört så var tvungen o investera i some good shit), tittade in på Gina som hade världens mega-rea. Iih måste dit på fredag efter jobbet och shoppa! Unna mig lite nytt!

Har varit duktig och planterat skotten jag fick av svärmor, hoppas de tar sig så jag får fint på balkongen!
Ska ringa min syster nu, hon hade sökt mig igår men jag är dålig på att ringa tillbaka:)

Inspiration

Nu vill jag ha en ledig stund så att jag kan gå på stan och shoppa lite fint till vårt hem.

Kuddar från indiska till balkongen, lite smått och gott till resten av lägenheten. Det vore nåt.

Men nu ska jag jobba.

Expedition Midsommar

När man ska ut på expedition är det viktigt att man laddar upp ordentligt.
Så jag slängde ihop lite American Pancakes med äpple och kanel. Serverade med vaniljglass och hallongrädde.
Till det hade vi även croissanter och apelsinjuice. En riktig semesterfrukost!


Gav oss ut med sikte på svärmors hus utanför Rimforsa
Bunkrade upp med lite proviant på Konsum innan vi gav oss iväg.
Trampade på rätt friskt trots motvinden och vips så var vi i Norsholm och tog en godispaus.




Trampade på och stannade till i en vinglig busskur i Linghem där vi åt äckliga mackor som vi köpt på Konsum, sen var det bara till att trampa vidare mot Hjulsbro.







Klarade oss nästan helt från regnet, fick några droppar på oss när vi tog sista milen genom skogen.
Gustav hade hittata en genväg som bestod av grusiga vägar mitt ute i ingenstans, men det sparade in runt en mil så då var det värt att kämpa. Även om några backar var så branta och grusiga att man slirade även om man gick upp för dem.

Väl hemma i värmen lagade vi lite mat och tog en lång varm dusch, såg lite My name is Earl - innan vi kollapsade.
Det var en trevlig midsommar.

Dagen därpå spenderades för min del mest med att lata i solen medan de andra arbetade. För att dra mitt strå till stacken svängde jag ihop en mumsig rabarberpaj!


Sen blev det lite kvällsmat, mer jobb och mer latning för mig. Ännu senare blev det kvällsmat igen med ostbricka och massa gott te. Bra uppladdning för hemfärden.

Trampade på rätt skapligt och hamnade rätt snabbt i Ekholmen centrum där vi inhandlade lite gott och delade på en falafelrulle. Den satt inte helt fel efter 3 mils pumpande.
Solen var med oss och jag brände sönder ryggen.
När vi kom till Linghem - Helt kladdiga av svett - fick vi ett infall att stanna till vid badet. Sagt och gjort. Bara det att när vi väl bytt om så var solen som bortblåst och det var svinkallt i vattnet.


(min mage ser lite lessen ut)

Ett litet dopp blev det innan vi trampade vidare.

Väl i Norsholm öppnade sig himlen och vi fick kämpa i världens ösregn. Såg knappt vart jag cyklade för glasögonen immade igen. Blev omkörda av några idioter som inte hade mer vett än att köra ut lite från oss så vi blev ännu blötare. Fuckers.

Väl hemma sken solen och vi unnade oss ett riktigt varmt bad.

Lupin hade tydligen också varit på cykelsemester


Slutet gott allting gott. Typ.


I väntans tider

Om en vecka är jag officiellt på semester!
På söndag fyller jag år, måste bestämma mig hur jag ska lägga upp mitt kalas. Sen drar vi tillsammans med Maria och Martin till Stockholm för shopping och Gröna Lund! Woho! Hoppas att värmeböljan håller i sig så att man verkligen känner av semstern, har ju bara en vecka nu och sen resterande i Augusti så man vill ju njuta så mycket man kan. Njöt lite på svärmors veranda nu i helgen, var ju aphärligt när solen tittade fram. Sen gick vi in och åt kvällsmat och strax därefter öppnade sig himlen och det var inte fullt så varmt längre.

Fan vad jag längtar. Måste komma på något bra till Gustav, vet en grejj jag funderat på sen i typ julas som han skulle bli superglad för men vet inte hur jag ska fixa det. Ska kolla upp det på jobbet så att jag inte lämnar några spår:D

Blir väl födelsedagskalas 3 Juli, det är lördagen va? Aja men första lördagen i Juli. Mer info om det senare.
Har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det.

Ska fixa bilderna från Expedition Midsommar nu:D

Dagens pucko

"Streching har ingen effekt"

Fuck you.
Om jag inte strechat skulle jag fan inte kunna sitta i spagat.

Däremot är det som effektivast att strecha ett tag efter träningen, annars är muskeln för varm och ger med sig massor men drar ihop sig sen när den blitt kall. När musklerna börjar sätta sig ska man strecha, då har man massa syror o skit i dem som genererar träningsvärk, rejäl streching mosar musklerna och pressar ur det. Musklerna blir längre och töjbarare. Alltså blir man vigare.

Nu ska jag sätta mig en stund i spagat framför tv'n. Det bästa sättet att bli vig på.

The bitch is back in town

Jahaja, så kändes alltså 151km på cykelsadeln.
Helt okej faktiskt.
Förutom spöregnet.

I need a miracle

Håll tummarna för att det inte blir regn imorgon, även om smhi säger att det ska vara uppehåll så vet man ju hur det brukar vara på midsommar....

Vill fan inte cykla tusen mil i regn.

Oh lord don't buy me a Mercedes-Benz

'Cause I got my bike!

Åh jag är så peppad! Körde en mil på motioncykeln igår, gjorde ca 500 sit-ups, körde massa bicep med mammas gamla gummibandsgrej från Tv-shop(anno typ 1990 - fungerar excellente!), försökte häva mig upp på den där stången i dörren man ska häva upp sig på(gick kanske inte jättebra men jag försökte!), gjorde några ryggkyft och dansade runt lite i cykelbyxor och sporttop! Fy fan vad skönt det var!
Belönade mig med en superstrechning, börjar bli vig igen! Kom ner i spagat igen, okej det kändes som fan, men jag var nere iaf - snart är jag tillbaka till gamla glansdagar! Efter det blev det en riktigt varm dusch, smörjde in mig med babyolja och sov med en inpackning i håret och Giza på magen under täcket.

Hände en märklig sak inatt, jag kom på mig själv att jag var uppe i vardagsrummet, jag minns att jag gick upp o sådär, men inte varför, typ som att det var något jag kom på att jag måste göra innan jag somna men då hade jag nog sovit minst en timme. Jaja, gick o kissa sen iaf.

Ställde mig på vågen imorse - 70.1! Och då kan jag erkäna att jag hällt i mig både det ena och det andra i form av sockriga härligheter. I måndags var resultatet på 71, så då blev jag superpeppad och körde 250 sit-ups och en halvmil på cykeln. Woho!

Fan. Nu kom jag på att jag glömde posta jobbgrejjer igår innan jag gick hem, hoppas nån annan kom ihåg det.

Nä om man skulle sminka sig lite, usch jag åt för mycket frukost, magen sprängs.

Fields of Gold

Idag har börjat bra.

Vaknade helt utvilad halv sju, låg kvar och mös till halv åtta. Tog mig ur sängen, körde typ 300 situps på pilatesbollen, gjorde massa armhävningar och cyklade 5 km på motioncykeln. Allt i ett varmt skimmer av morgonsol som flöt in i vardagsrummet. Kissarna satt på balkongen och solade, hur mysigt som helst.
Avnjöt ett avsnitt Greek till motionen. Det är så mycket lättare då.

Tog mig en varm dusch, fick ta mig i kragen och raka mina ben. Blev mäkta imponerad av hur snygga mina vadmuskler börjar bli. Snyggare utan hår också för den delen.

Frukosten mumsade jag i mig till serien Privliged, den kan jag rekomendera om man gillar Gossip Girl. Längtar hem så jag får se ett avsnitt till! Sen dess har jag pumpat Britney, Eurodance och allt sånt som Gustav inte tycker om. Som ni förstår är jag gräsänka. Faktiskt rätt skönt, jag behöver lite egentid känner jag, inte vara social mot nån - mer än på jobbet. Ikväll ska jag gotta mig på soffan med massa tjejigheter!

Fan va härligt solen skiner, tänk om man fick vara ute hela dan idag, typ dra till Ågelsjön, cykla, klättra och bada.
Jag mår så bra, fan va skönt allt känns, och jag är 22 i 12 dagar till!

Måste kolla SMHI inför helgen sen dra till jobbet. Kom in och öppna lönekonto hos mig! Jag kommer vara helt sjukt trevlig mot alla!

Dagens


Always and forever you and me - that's the way our life should be

Jag är verkligen kär i Gustav.


Han är så fin, senaste veckan har varit mer intim än det varit på länge, vi har sovit i varandras famn typ hela nätterna, hållt om varandra bara för att och sådär. Känns jättebra. Helt underbart faktiskt.

Igår låg han i min famn i badet och jag masserade in schampo och balsam i hans underbara lockar, de blir alldeles korkskruviga när de är blöta o geggiga. Han pillade mig mellan tårna, det är ju typ det bästa som finns, speciellt efter en dag i trånga klätterskor.

Dessutom sa han att mina ben har blivit smalare, helt appropå ingenting, han vet verkligen hur han ska beröra mitt hjärta:D



I need a hit - Baby give me it

Two words: Fy Fan.

Jag är mäkta trött och ryggen krälar ihop som en hyena. Men det är bara att kötta på. Jobba bör man annars får man ingen lön, utan lön kan man inte åka till Italien! Simple logic.

Men just nu känns det som om allt kaffe i världen inte kan få rätsida på mig.

Lupin sitter på skrivbordet o glor på mig, undrar varför jag inte kelar och pratar bebisspråk med honom.

The best way to spend a cloudy sunday

Happ då blev det hårdträning idag, cyklade i en förjävlig motvind ut till Ågelsjön, tog oss an ett nytt berg och jag fällde en tår eller två.

Fy fan vad arg jag var på berghelvetet, fastnade med foten, fick kramp och hade ingenstans att ta vägen. Blev asförbannad så att jag började böla och helt plötsligt for jag upp för väggen. I ren ilska kom jag in på en betydligt svårare led där jag till sist fick ge upp när fingrarna vek. Gustav tycker nog att jag är rätt underhållande, mina humörsvängningar är något enorma.

Hur som haver, klättrade inte alls mycket men plötsligt var klockan efter 18 och vi fick ge oss. Vi det laget befann vi oss på en bergsplatå och fick fira ner oss, dvs. säkra sig själv och försiktigt släppa taget och repet och glida neråt. Fy fan vad läskigt det är. Tappar man repet så flyger man i backen. Ja ner kommer man ju alltid.

Traskade lite vilse, man får chansa lite vart man ska gå därute bland bergen, helt plötsligt tar stigen slut och man står med ett 10 meter högt berg på ena sidan o sjön på andra. Men fan vad bra träning det är att klampa runt där, upp o ner och ner o upp bland trädrötter o skit. Riktigt känner hur snygga mina ben blev.

Cyklade hem, med någorlunda medvind, av nån anledning är sista sträckan hamnbron-hem den absolut värsta. Fan vad seg man var då. Eller den värsta sträckan är ju den där jävla uppförsbacken med typ 10 graders lutning precis innan man kommer till sjön. Fick typ astmaanfall och trodde jag skulle kräkas upp mina tarmar på ditvägen. Men fan va snygg rumpa man får av att gå upp och slita med sig cykeln.

Jaja, strechade en hel del, mumsade i mig två äggmackor och en proteinshake - fy fan va bra det satt.

Avslutade med att tända ljus i badrummet och lägga oss i ett varmt skumbad och lyssna på talbok. Med massa massage. Helt underbart.









I need some sun g'dammit

Hade enligt planeringen tänkt cykla ut till ågelsjön och klättra idag. Men solen har ju försvunnit, är lite rädd att sticka ut och hamna mitt i ett ösregn. Enligt SMHI ska det vara uppehåll men jag är skeptisk.

Jag vill ha sol jue! Då kan man ju både bada och klättra!

Behöver röra på mig, känner mig som en stor slimeklump med spagettiarmar och ben som bara blir fetare o fetare.
Blir ju ändå 3 mil och typ 750 kalorier extra man bränner på bara cyklingen. Och det är jävligt skönt att få upp flåset.

Tänkte ta och cykla ut till Gustavs mor över midsommar, träna lite längre distanser innan vår Italien-turné! Fan vad jag längtar! Proppade i mig massa godis på soffan igårkväll för att ladda lite extra energi, ja vi åkerju inte förns typ 8-10 Augusti - but still. Det är ju klart att man måste förbereda sigi god tid liksom!

Fan nu är jag hungrig, skulle satt på äggkokaren innan jag satte mig här o fjanta!

How do 2 blondes have fun?

Haha, jag och Frida - världens dreamteam.

Har äntligen hittat nån som tycker att det är lika kul att storhandla som jag - yäääy! Dessutom pratar hon dalmål och låter skitkul så det gör ju inte saken sämre.
Begav oss till Willys igårkväll, tog varsin vagn - super size - spatserade in och gick loss på varorna. Blev lite av varje som hamnade i varandras vagnar men det redde ut sig till sist. Fan jag hade ingen kontroll på min vagn, den bara åkte in i allt hela tiden. Värsta anger management problems.

Väl ute satt två muppiga killar och glodde skeptiskt på oss när vi skulle ladda bilen med 12 kassar.


Gick hur jävla bra som helst.


Remembering the good old days

Igår var det studentfirande för min lilla kusin Madde, har typ inte träffats på år och dar så tog mig i kragen o fixa ledigt från jobbet och åkte dit. Blev champagne, diverse plockmat, tårta och kakor, tur att jag hade mitt breda midjebälte som höll in magen så jag inte fick plats med så mycket. Jävla pms gör ju en helt tokig på mat och godsaker.

Tänk vad roligt det var att ta studenten, åka limo till balen, dansa hela natten, bli redlös på champagnefrukosten, nästan däcka och missa utspringet, traska i högklackat upp för hela kullerstensbelagda drottninggatan.

Skulle vilja gå om gymnasiet men veta allt man vet nu, så man tog skolan lite mer seriöst och inte var så naiv hela tiden.
Jag skulle vara ett riktigt MVG-barn.

Slöseri med tid

Såg treans nya designsatsning igår. Fy fan vad dåligt det var. Folk helt utan smak som rubricerades som "hemmafixare" ska under några veckor ta sig an ett stort hus, rum för rum.

Det var bara pinsamt.

Jag gillade den turkosa färgen men kanske inte på alla väggar. Det mörka golvet gjorde sig bra eftersom det var ett enormt rum med hur mycket ljusinsläpp som helst, då kan man våga sig på ett mörkt golv utan att rummet blir för litet. Men resten var bara crap. Okej sofforna som de köpte var ju inte helt fel. Men hur svårt är det att plocka ut en snygg soffa om nån annan betalar?

Rätt lag vann iaf, de som hade minst konflikter och lyckades göra något. De andra hade ju bara målat och lyft in lite grejjer typ.

Lär nog inte se skiten igen. Blev inte alls inspirerad som man ska bli av designprogram. Mest äcklad faktiskt.

Mina våtaste fantasier

satt och diskuterade vår semester med Gustav igår. Jag har ju egenhändigt räknat ut att jag ska bränna typ 2500 kalorier per dag, detta gundat i att min motioncykel säger att man brännt 250kcal efter 1 mils cykling. Desutom kommer vi ha packning på cyklarna och terrängen kommer variera så möjligt är att jag kommer upp i ännu högre förbränning.

Det betyder alltså att jag kan äta i stort sett whatever I'd like och ändå gå ner i vikt. Ska pumpa mina magmuskler innana vi åker så att de blir större och arbetar mer när vi väl är där, gör man dessutom ett litet micro-styrkepass innan man hoppar på cykeln så håller man musklerna man tränat mer aktiva och bränner på så sätt mer.

Jag vet, jag är helt insnöad.

Ska ladda upp med massa proteinpulver och försöka hålla en bra kost, även om det lär slinka ner en hel del pizzor - jag menar when in Italia!

Fan vad jag längtar tills vi kommer hem och jag är helt superfit!:D

Sen kanske man skulle börja dansa medan man ändå är på topp?

Nej nu måste jag till jobbet och vara HK-häxa!

More Money for my Money

Happ då fick man skatteåterbäringen då, misstänkte redan igår att den trillat in eftersom Carro ville gå på stan;)

Inget spenderande här inte, allt ska sparas till semestern. Har ändå redan brännt min shopingranson för de närmsta 2 månaderna efter min lilla tripp till Ikea.

Som euron ligger nu så lär vi behöva varje slant vi kan få, fy fan alltså. Men nu med nya räddningspaketet i Lettland kommer nog kronan stärkas och euron bli billigare. Usch jag är arbetsskadad. Är lite bitter på mig själv eftersom jag tänkte ta o köpa lite när den var nere på 10.63, men ego som man är så tänkte jag "äh den kommer säkert bli billigare". Skit också.

Blir ju en slant när man ska köpa valuta för 3 veckors semester utan boende betalt. Så tack herr skatteverk som sett till att jag fick lite över.

This is my reason

Vem skulle inte vilja bo i Australien istället för Sverige just nu? Fucking regnat hur mycket som helst senaste dagarna känns det som. Kan det inte bara komma en ordentlig skur så hela himlen tömmer sig?

Hade en liten fantasi om att cykla ut till Ågelsjön imorn på min lediga dag, men som det ser ut nu så får jag sitta inne istället. Får cykla på motionscykeln och klättra i bokhyllan kanske?


Dagens nynnarlåt


Helgens bravader i bilder



Ute på ängen hittade vi den här lilla plutten, 10 dagar gammal.
Världens charmtroll.
I Bakgrunden skymtar svärmors hus och ladan där vi senare skulle spendera kvällen.


Men först skulle vi på äventyr, grabbarna blev som äventyrliga 10-åringar igen.
Lilla Movits fick också följa med ut på äventyret. Lyxigt att ha en egen liten ryggsäck man kan sitta och hälsa på hästar ifrån. När de blir lite för närgångna kan man krypa in o gömma sig!



Man blir lite trött av att vara ute på äventyr, då är det tur att mamma Sofie gärna bär runt på en medan pappa leker vilde i skogen.
Först blev det borstning av en klippa för att förbereda den inför klättring. Sen lite scoutning och stolt uppvisande av vart Gustav gjorde ett magplask från en 3 meter hög klippa. Och då menar jag inte med vatten under.
Blev lite vilda pojklekar medan jag och Sofie stod och såg skräckslagna ut brevid.


Till kvällen blev det fulltdrag i ladan, solen tittade fram och vi satt i trädgården och hade myspys.


Inne i ladan var det pådrag med berättelser, bilder och trubadurmusik som handlade om Dan Andersson, tydligen en nationalskatt jag missat. Typ 50 pers som vallfärdat för att vara med om spektaklet så han måste ju vara nån man borde känna till?


Vart svinkallt när solen gått ner, men som tur var hade jag en söt kille att värma mig emot!
Okej han ser lite märklig ut på det här kortet det kan jag erkänna.
Slocknade på hans axel framåt halv tolv tiden så då gick vi upp till hans kusiners sommarstuga som vi skulle sova i, eldade i kaminen och kröp ner i en mysig 90-säng och höll om varandra hela natten.
Myspys!

Blev inte så mycket mer till söndagen, pojkarna gick iväg på äventyr, jag och Sofie snackade skit uppe på studsmattan. Sen åkte jag och Anton hem vid halv sex, fick oss ett hjärteligt samtal. Har nog aldrig pratat med varandra så förut, detvar trevligt. Gick via Konsum, inhandlade godis, nötter, knäcke och mjölk, ni vet det nödvändigaste. Svängde förbi vallokalen. Kom hem, töntade mig vid datorn och installerade Sims 3.
Spelade Sims 3. Blev inte imponerad. Det ända som var bra var just kvartersläget, så att man kan skicka olika delar av hushållet till olika ställen, utan att behöva ladda om hela spelet och massa sånt.
Men jag tycker att det roligaste är att bygga husen, men man kan inte köpa bara en tom tomt, inte vad jag hittade iaf.
Tröttnade efter en timme eller två. Duschade och gjorde en hårinpackning som jag senare sov- och missfärgade kudden med. Woho!

Nu ska jag återigen gå o jobba.
3 veckor kvar till semestern! Har en vecka då som vi ska spendera åt att ha roligt, typ åka till Gröna Lund, shoppa i Stockholm och massa sånt. Skööönt!




Tillbaka till civilisationen

Har varit ute hos Gustavs mor på landet, var partaj igår och slöeri idag.

Hade riktigt trevligt, men nu är jag för slapp för att redogöra. I korthet: Jättesöt hundvalp, jättesött föl, massa vin, studsmatta och en ny kompis:D

Morning pain

Nu ska vår lille hund åka till sin andra matte i Malmö.
Usch.

Sommarens hetaste assoccear!



The purse-cat!

Romantisk frukost

Me and my pc on a breakfastdate... can you feel the romance?




Fuck you, rooster

Ha! Då var man uppe innan tuppen, eller typ...

Legat o kelat med mina små djur jättelänge nu i sängen, Giza var riktigt mammasjuk och skulle ligga så nära hon bara kunde. Mysmys, nu blir det ut och gå promenad med ZIon, sen lite situps innan frukost.

Var duktig igår och körde 5km på motioncykeln i ett rasande tempo så svetten sprutade, gjorde typ 150 situps och kände mig helnöjd. Okej en gång i tiden gjorde jag typ 500 situps morgon o kväll... men 150 är mycket om man slöat länge:D

Vill ha Mel B's magrutor. Det vore nåt, men min mage är lite som en bergvägg... med mossa på.

Jaja, promenad var det!

Hottest guy ever


you like?

Dansa

Fan vad jag vill dansa!
Saknar discotiden<3



She works hard for the money

Sooo hard for the money, and you better treat her riiiight....! Shalallaalaaaaaa...!

Som vanligt:

"ååh jagsätter klockan på 7 så har jag en hel timme på mig att gå ut med Zion, göra sit-ups, blogga, ååh nu ska jag vara såå hurtig"

Kl 8 släpar Evelina sig ur sängen, inte för att hon är trött, bara det att det är mycket bekvämare att ligga där än vara ute o gå.

Idag blir det jobb, hur märkligt som helst, antar att det hör till om man har en heltidstjänst? Men men, man får ju betalt! Inga imponerande siffror men man kan leva ett värdigt liv som 23 22!-åring på lönen, dessutom kommer farbror staten och lägger en födelsedagspresent på mitt konto snart, och till på köpet var vi så duktiga i vår butik att vi fick en bonus som kommer på den här lönen. Får se om jag har några pengar kvar efter vår lilla tur till Stockholm i samband med våra födelsedagar:D
Nu jävlar ska jag pusha brudarna till stordåd så vi får bonus igen, jag är en pengahungrig liten slyna!

Jag kan se mig själv som e en 80-tals rulle, där springer jag mellan kunderna på jobbet, pushar mina kollegor, typ dansar fram, hemma tränar jag massor, shoppar och springer på palace i galna otfits. Man ser de olika sekvenserna segla förbi medan "she works hard for the money" pumpar i bakgrunden. Ser ni det också?
Skitbra att motivera sig själv lite med sånt tänk, sen kanske man inte ska gå runt i rosa tigts, benvärmare, midjeväska och krusat hår om man jobbar på bank. Men rent mentalt. Ha en bild av sig själv hur man jobbar hårt och kommer dit man vill, med en fräck låt i bakgrunden - självklart.




Skärpning!

Nej usch, nu får jag bättra på mig med bloggandet. Det är mycket jag ska bättra på mig med. Motionera till exempel.

Jag vet att jag tjatar jämt om att jag ska bli bbättre, och varje kväll när jag sätter klockan så tänker jag: fy fan vad jag ska upp tidigt imorn och vara duktig! Woho!

Sen kommer morgonen.....

Eh orkar inte blogga, jag ska käka ost istället. Kanske gör några situps sen....

Wet as a dog

Igår blev jag komplett plaskvåt på väg hem från jobbet. Det var lite sådär. Gustav kunde knappt hålla sig för skratt när jag kom in genom dörren, vattnet rann om mig och väska överfull med matvaror, jag såg även allmänt bitter ut.

Så jag hade ingen större lust att blogga som ni kanske förstår, istället såg vi Bolt. Jävla känsloladdad film alltså! Jag är så jävla blödig så jag kände hur tårarna fylldes upp mot slutet. Buhu.

Nu blir det frukost och sen åter till kneget.

Är det helg snart?

Åååh, känns som en evighet till helgen!

Ska tydligen på invigning av ladu-puben hemma hos Gustavs mamma, woho vad det lär vara massa fulla medelåldersmänniskor där. Hoppas vi kan smita iväg upp till sjön och bada nakna! Det är så härligt när tuttarna guppar i det fria!

Vill bara vara ute! Satt i typ 5 minuter i solen med min nya apprentice Emma under fikarasten. Fan vad härligt det var, riktigt brände i huden och kände hur sminket smälte... det är grejer det! Idag blir det in i bunkern igen och dela med mig av min vishet. Jag ska fostra den nya generationen sommarpersonal till excellence!
And then I will rule the woooorld!

Nej måste göra iordning mig nu, this pretty face doesn't come natural!

I'm freaking loving it



Ungefär så här snyggt blev det med mitt nya sideboard! Funderar på att byta ut våra "titta vad dyra gardiner vi har"-gardiner mot några billiga tunna med små knoppar på från Ikea. Så man får in massa härligt sommarljus! Lampan på golvet ska inte stå där, jag skullle prova om det passade, det gjorde det inte, orkade inte ställa tillbaka den.

En dag i blomsterlunden




Det är fan skitmysigt att titta på blommor. Morsan fick ragg på en 65+are som frågade om jag var fotomodell.
Baah, Sover Dolly Parton på rygg?

Idag är det mulet, min mormor ska ta hand om mig, ska se om jag hittar något spännande att sniffa på.

Like the good old days

Mamma kom o mötte mig efter jobbet, tog en microsväng på stan, hade glömt kortet men hade lite kontanter som brände i fickan. Lyckades hålla mig i skinnet!

Kom hem och gick igenom mammas räkenskaper, jag är hennes ekonomirådgivare. Lagade mat, mumsig currygryta med massa quorn. Åh vad jag älskar när man kokar quorn så att smakerna verkligen tränger in! Ja jag är ett matvrak.

Såg film, duschade och nu är det dags för bädden, mamma sover över. Så nu är vi en liten familj igen som när jag och Gustav bodde hos henne. Det är mysigt det. Iaf ett tag...

Nattinatti

Killshot

Såg precis nya actionrullen Killshot. Seriöst vad irriterad jag blev, han lilla kille i tredje klotet från solen spelade världens sadistiska psychopat med seriösa anger managment problems. Man blev skitlack på honom genom hela filmen.

Ska ju inte avslöja så mycket men det var helt klart värd att se.

Fegis

Usch, jag vågar inte ställa mig på vågen och möta mina synder idag. Fy fan vad jag spolat i mig skit, popcorn, prinsesstårta, pizza. Riktigt känner hur magen sväller över.

Nej nu måste jag ta tag i det här, om jag ens ska klara av att väga under 70 när jag fyller år!

Måste cykelträna massor också, väldigt mycket måsten nu. Men vi drar ju till Italien och cyklar 3 veckor i Augusti, man vill ju ha lite flås till dess. Fy fan vad kul det ska bli! Och va fit jag kommer bli:D