She works hard for the money

Sooo hard for the money, and you better treat her riiiight....! Shalallaalaaaaaa...!

Som vanligt:

"ååh jagsätter klockan på 7 så har jag en hel timme på mig att gå ut med Zion, göra sit-ups, blogga, ååh nu ska jag vara såå hurtig"

Kl 8 släpar Evelina sig ur sängen, inte för att hon är trött, bara det att det är mycket bekvämare att ligga där än vara ute o gå.

Idag blir det jobb, hur märkligt som helst, antar att det hör till om man har en heltidstjänst? Men men, man får ju betalt! Inga imponerande siffror men man kan leva ett värdigt liv som 23 22!-åring på lönen, dessutom kommer farbror staten och lägger en födelsedagspresent på mitt konto snart, och till på köpet var vi så duktiga i vår butik att vi fick en bonus som kommer på den här lönen. Får se om jag har några pengar kvar efter vår lilla tur till Stockholm i samband med våra födelsedagar:D
Nu jävlar ska jag pusha brudarna till stordåd så vi får bonus igen, jag är en pengahungrig liten slyna!

Jag kan se mig själv som e en 80-tals rulle, där springer jag mellan kunderna på jobbet, pushar mina kollegor, typ dansar fram, hemma tränar jag massor, shoppar och springer på palace i galna otfits. Man ser de olika sekvenserna segla förbi medan "she works hard for the money" pumpar i bakgrunden. Ser ni det också?
Skitbra att motivera sig själv lite med sånt tänk, sen kanske man inte ska gå runt i rosa tigts, benvärmare, midjeväska och krusat hår om man jobbar på bank. Men rent mentalt. Ha en bild av sig själv hur man jobbar hårt och kommer dit man vill, med en fräck låt i bakgrunden - självklart.




Kommentarer
Postat av: carro

jag diggar dansen killarna kör i bakgrunden! :D

2009-06-04 @ 19:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback