När ingen ser


Titt bara så söta vi är när vi sover ihop

I Admit Defeat


Jag föll för köttets lustar igår.

And it was so worth it.

Bikini: Approved By Giza


Den här gula läckerheten ska jag svansa runt i!
Självklart har jag med mig mer än en, men jag kände att det fick räcka med att bara köpa en ny iaf:D

Bh'n var bra för det var inte kupstorlekar utan s-xl, så jag kunde köra xl o få plats med tuttarna och sen köpa M i trosorna.
BH 129kr Trosa 99kr från New Yorker

En dos shopping

Igår fick jag mig den välförtjänta dos shopping jag behövde, fan va skönt det var. Lite frustrerande dock. Vill ha en ny fin klänning till vår dag men det ser ut som att jag får ha samma som förra året=/ Finns verkligen inget vettigt i finkläderstil nu. Annars kan man ju köpa studentkläder sen jul... bastards.

Först blev det storshopping på apoteket, det är ju essencial när man ska till typ Egypten. Blev solkräm, alcogel, disinfekterande våtservetter, förebyggande magtabletter, anti-racerpoo tabletter och vätskeersättning.
Feeling well-utrustad!


Sen kan man ju inte se ut hur som helst på stranden, så här ska det vaxas!
Måste bara köpa hem ett ton choklad och några flaskor vin så att jag befinner mig nån annanstans när det väl är dags.


Sen kan man ju inte åka på kärleksemester utan nya fina trosor!
Jag blev helt kääär.
Har ni sett så somriga och mysiga färger?
Från Lindex, 3för2 erbjudande så hela kalaset gick på 109kr. Kan man ju leva med. Favoriterna var de mittersta, de är i sånt barbietyg eller vad man ska säga. Jag hade massa barbiekläder i sånt tyg iaf. Så nu får jag känna mig som Barbie!


Till sist blev det ett snyggt höftbälte eller vad man ska kalla det.
129kr på NewYorker. Tänkte att det kan vara fint till blus och tights.
Eller min fina blus jag hittade hos mamma från H&M anno 1980-something.

Shopping

Nu suger det lite i shoppingtarmen.

Först måste jag gå o jobba. Sen ska det shoppas! Måste ha massa solskyddsfaktor och sånt, men något tjusigt till Evelina kanske kan slinka med också:D

Tänk om man bara kunde snabbspola fram dagen.

I'm Cursed

Jag älskar fan att äta. Jag vill bara svulla i mig mat mest hela tiden. Mmmmm Maaaat.
Jag sitter och försöker tänka på annat, jag ska ju vara duktig och ha värsta dieten sista veckan innan Egypten nu, det är ju för fan bara en vecka kvar, det måste jag ju klara! Men jag vill ha potatis, bearnaisesås, rödbetor, lasagne, tacos, pizza, laxgratäng, ostbågar - och choklad! Massor med choklad.
Någonting säger mig att mensen är på väg. Det slog mig nu.

Fan att jag ska ha sån karaktär. Om jag skulle knarka skulle jag vara körd, jag skulle älska det ock knarka ihjäl mig. Jag älskar mat, men jag måste ju bli beachfit - now or never. En vecka, G'dammit. Jag vill bara mumsa på något. Nu!
Till och med kött känns lockande. Vad ska jag göra? Kanske skulle uppsöka en hypnotisör som kan vrida om skallen på mig?

Jag skulle ju börja redan för 2 veckor sen med min hårddiet, men det gick åt helvete. Igår hällde jag ju i mig semla o skit också. Nu får det fan vara nog. En proteinshake får jag nöja mig med.
Men soltorkade tomater och lite feta vore trevligt... och ett glas vin... kanske lite ägg med massa majonäs...

Det är fan tur att jag har karaktär, annars skulle jag lätt vara i viktklassen som dokumentärer handlar om.

Världens sötaste


Har ni sett en sån liten läckerbit jag hittade hos Meria!
Den andra bebisen var också rätt söt:)


Behold: The new wonder of the world!


Den här har jag bakat själ!:D
Jag är så duktig!

Jag längtar

Usch vad sista tiden går långsamt nu. Nästa torsdag som först får jag släppa jobbet. Det ska bli så underbart skönt. Har jobbat ihjäl mig känns det som. Och nu har det bara vällt in ångestfyllda händelser över mig. Jag är ju en sån person att när nån beter sig som en idiot mot mig så får jag ångest. Jag borde jobba med något där man är absolut safe från idioter.
Usch har ett jobbigt samtal att ringa idag också, jag hatar att prata i telefon.

Men tänk sen ligger jag där i min solstol och sippar drinkar i värmen.

Har cyklat, gjort situps och rygglyft nu på morgonen, skulle vara bra om jag kom iväg och solade ikväll. Och träna ännu mer. Fan jag hatar mig putmage, annars ser jag ju helt okej ut i bikinin, men den där jävla semlan till mage - usch:(
Är ju bara en vecka kvar att kämpa, sen ska jag bara lata mig:D Tills det är dags att fixa sommarformen!

Bakade semlor igår också, dom blev jättestora och mumsiga, smällde i mig en hel och blev nästan bakfull. Shit jag fattar inte folk som tävlar i att äta flest semlor, jag vill inte äta en på 10 år nu känns det som. Men det var min sista fetbulle innan fastan nu. Nu blir det ägg och knäcke till frukost, tomat och chili-kräftgryfa till lunch, sen ska jag fan bara äta en proteinshake till kvällsmat och därmed basta! Mitt största problem med det är att jag tycker om att äta på kvällen. Mumsa i mig mat till nån bra film. Men nu kära vänner ska här visas prov på karaktär!

Dags för sminkning nu!

Wounded Athlete

Oh Jesus, ni skulle sett min min.

Spelade biljard(som vanligt), skulle prova att köra med vänsterhanden men slant till på nå vänster och smälda i handen. Tänkte inte så mycket på det men efter en stund började det göra fruktansvärt ont i lillfingret. Tittar ner och till min stora fasa är hela fingret blått och typ knögligt som om benet skulle vara av. Fick en lätt panikattack där o ba aaah Gustav!
Benet var nog inte av men jag tror nån sena har flyttat på sig, håller man tar i inre knogen så känner man att något obehagligt sitter på sidan om benet, och så ska det fan inte vara.

Så nu väntar massa vila för att återhämta mig!

Min evige bloggkompanjon


Mr. Lupin

Han borde skaffa en egen blogg.
LifeOfLupin?

Ladda batterierna

Gick en superkortis på stan idag, hade velat gå hela dan... men vi so vlänge, låg och kärlekskivades i sängen, sen gick jag och sola(och det vanliga solariet var upptaget så jag fick ta nåt jävla B solarie, dagens sämsta fan). SKulle ta cykeln, men när jag skulle köra iväg märkte jag att det var punka - så fick gå i snöoovädret genom hela stan, jaja fick min morgonpromenad iaf. Under tiden gick Gustav och handlade så när jag kom hem åt vi lyxfrukost med croissant, kokta ägg, avokado, massa olika ostar och grönsaker. Med en kopp green chai-latte ofcörse. Sen tog det mig typ tusen år att göra iordning mig, råkade ligga i badet en bra stund, sen sminkade jag mig massa med mina nya älsklingar... så kom iväg när stan bara hade öppet i 50 minuter till. Och Gustav den jäveln var ju tvungen att slösa dyrbar tid inne på fuckin Claes Ohlsson! Letade efter inspiration men viste inte riktigt vad jag var sugen på, det är jobbigt när pengarna bränner i plånboken.

Fick iaf puder från Yves Rocher, vet inte om det blev fel färg, de hade bara en kvar så hade inte mycket att välja på. Jaja. Hittade ett solpuder på H&M som får följa med till Egypten. Ja jag blir ju inte så jättebrun men man kan ju fuska lite. Dessutom blir solpuder snyggt som rouge när man är lite solig. Blev en ny puderpuff på YR också, och min älskade duschcreme som luktar himmel. Åååh, I love it! Gustav hittade en jacka, han har letat i tusen år. Sen råkade vi bli instängda på H&M, men de släppte ut oss igen:D

Nu ska vi fixa kvällsmat!


What makes me happieee

Tog mig i kragen och inhandlade nytt smink igår. Jag mår så bra och är så nöjd med tillvaron just nu, då kan jag unna mig saker. De flesta är tvärtom, shoppar när de är lessna för att dämpa känslorna och få något nytt att vara glad över.
Jag måste må bra för att kunna köpa saker till mig själv. Och nu fan är jag så nöjd med mig själv, jag har gått ner massor i vikt, jag har ett jobb, jag ska åka utomlands med pojken jag älskar. Och en hel massa saker känns bara bra.
Då fan ska jag få precis vad jag vill ha - och just nu var det massa nytt smink. Bra smink. Förr hade jag bara Make Up Store prylar, la hur mycket pengar som helst på det. Men nu senaste åren har jag inte kännt värdet i det, jag hade tappat lusten för det helt enkelt.
Men nu känner jag bara faan, jag vill syssla med design, vara konstnärlig och sminka mig så bra som jag brukade göra.
Hittade två jättefina skuggor på MUS (haha mus!), längtade tills idag när jag skulle sminka mig med dem första gången. Ja jag vet, totally corny - men jag kan inte förklara hur jag känner när jag sminkar mig. Det är liksom euforiskt.


Den vänstra skuggan är favoriten och heter Velvet, den andra heter cookie och är också väldigt mumsig. Nagelfilen fick jag som en give-away eftersom jag fick vänta i sjutton år på assistans. Det tycker vi om.
Give-awayen alltså, inte att vänta.

Så här nöjd ser jag ut efter provkörningen:




Skottpeng på svenska mode-personligheter

Nu blir jag genuint upprörd.

SItter och läser på Sofies mode, vilket är ett sånt skämt att det är brutalt. Det är som en tågolycka, helt hemskt, men man kan inte sluta glo.

De har ju varje vecka nån kändis som stilikon, visst kan jag förstå brudarna i Gossip Girl med sin preppiga stil.
Men nu till dagens skämt, de har nämt
Kim Kashardian som en stilikon! Det existerar ju inte. Hon ser ju bara vulgär ut. Haremsbyxor och kavaj? Fel fel fel.
"Leta efter ett likannde bälte second hand" - Men vafan, för man vill ju ha ett bälte som skriker ghettoslut menar jag.

Sen kommenterar även Sofie med att utsvängda byxor kommer vara en riktig hit i sommar.
MEN DET ÄR JU FÖR I HELA HELVETET INTE SNYGGT FÖR DET!

Usch. Det var en hit att ha en stingbadräkt i skrikig färg som skar sig mot de vulgära cykelbyxorna man hade under när man stod på gymmet med svettband runt huvudet en gång i tiden också.

Jag hatar folk som tror att de kan något om modevärlden för att de följer trender. Skaffa ett riktigt jobb för fan.
Fan vad jag är upprörd. Jag borde ge mig in i branchen. Eller jag är ju påväg in. Jag ska designa kläder som alla kommer skrika efter. Vänta ni bara.

Och nej jag är inte avundsjuk, jag har precis samma kurvor som Kim, jag tycker också om att visa upp dem - men med måtta. Kan man inte bestämma sig för en stil, ta en i taget istället för att blanda allt på en gång.

Bottenskrapet

Jag förstår mig inte på det här med trender egentligen . Kan man inte bara sammanföra ett gäng visuella genier som kan a fram kollektioner som man inte behöver skämmas för att ha på sig ett halvår efter man köpt skiten?

Sofies mode hade ett jättebra
bildspel med fynd under 500 kr.

Herreeeguuud. Stryk allt det blommiga, broderade och allmänt bohemska. Så kanske - kanske - kan man hitta några fynd däri. Men jag ser inte en ring för 400kr som ett fynd. Det är väl det en designerring kostar?
Ett fynd för mig är en vara som har ett mycket högre värde än vad som står på prislappen. Tex min skinnjacka som är den snyggaste jag någonsin sett. 350 kr gav jag för den. Eller Lupin, han är helt ovärdelig - han kostade 50 kr. Där kan man snacka fynd.

Den första väskan var väl okej, men det andra... mja jag vet inte.

Dagens fulaste


Jag är så jävla snygg när jag spelar biljard!

Dagens mysigaste


Lattemys med älsklingen efter en kort shoppingrunda:D

Generation Latte

Min generation är ju den som tagit datorer och it vid sin barm. Vi lärde våra föräldrar, när vi blir föräldrar kommer vi lära våra barn. Vi slukar ny teknik. Men idag när vi satt på Coffehouse By George och hade djupa diskussioner om livet i allmänhet kom jag fram till att vi nog lika väl kan vara generation Latte.

Min mamma och pappa drack kaffe, kanske kaffe med mjölk. Man var vuxen när man började dricka kaffe. Men jag har blivit invaggad i kaffet genom Latte, som på italienska betyder mjölk. Precis som en Café au Lait som var det häftigaste man drack förr, betyder ju helt enkelt kaffe med mjölk - men på franska för sakens skull.
Nu finns det ju en hel uppsjö kaffevariationer att välja på, så att yngre också börjar uppskatta kaffe. Eftersom det inte längre har den karaktäristiska vuxna smaken.

Vi träffas på fik för att ta en lattefika, vi plockar upp en latte i förbifarten på stan - på väg till jobbet.
Att fik öppnar explotionsartat och att de går runt är ett starkt bevis på hur viktig Latten är i vår vardag. När man sitter på ett fik framåt eftermiddagen kvällen så representerar gästerna vår generation väldigt väl.

När jag gick högstadiet började man gå på fik, efter skolan åkte man in till stan och satt på Soda, oftast drack man läsk, men sneglade alltid mot kaffet som var så vuxet. I gymnasiet började jag dricka kaffe, inte dagligen, men jag upptäckte att det var väldigt gott med massa mjölk, så då provade jag det ute också, sen har jag varit såld på latte i olika former.

Fiket var en mer vuxen plats att synas på än högstadiets rökruta som representerade de coola personerna. Jag var inte en av dem. Men när jag satt på Waynes och drack latte, då var jag cool kan jag lova.

Nu är det fortfarande lite tillfredställande, sitta på ett fik och snacka skit, dricka en god kaffedrink och mysa in sig i de mjuka möblerna är lite vardagslyx. Bara låta nån timme rinna förbi, det är ju svindyrt men samtidigt lite status att spendera 50kr på en kaffe med lite mjölk frånnån värstingmaskin och sen nån kaka på det. Även om ingen skulle erkänna att det är lite egoboost.


Cabbana Cream på Coffehouse By George. Total sockerbomb men fy fan va god.
Espresso med mjölk, banan och chokladsyrup. Är det rätt person bakom disken får man grädde på toppen också. Serveras väl kyld, mumma!


Lördagens bravader

Hade ingen direkt tid eller ork till att uppdatera med något vettigt igår så jag får väl redogöra lite nu.

Var skitstressad på morgonen, trodde jag var jättesen och stressade iväg till jobbet, när jag låst ser jag på klockan att jag är en kvart tidig. Och inte fan står jag ute i kylan och glor i en kvart, traskade upp til McD och mötte upp Anna-Karin som åt frukost. Unnade mig en kopp stärkande kaffe.


Gick rätt okej på jobbet, tror jag gjorde allt rätt (om inte annat får jag väl veta det med råge imorn). Svettades lite med alla papper överallt, det ska in där, och den där ska dit - eller? Jo vänta och sen den här? Man vill ju gärna inte fucka up hela bokföringen så fort man lämnas unsupervised. Haha:D

Hann via Make Up Store efter jobbet, skulle ha en brun skugga, men det finns ju typ 18 nyanser av brunt. Så hitta jag en annan skugga jag bara var tvungen att ha.

Sen cyklade vi upp till mamma, Gustav byggde in hennes balkong och jag gick igenom ett helt kassavalv av gamla kläder. Så jävla mycket roligt som känns tråkigt att ge bort/slänga, men vad ska man ha det till egentligen? Dagens outfit:


Totally Fuckable.

Hittade även min favorittröja från barndomen:

Så jälla schnygg.

Jahaja, sen drack vi te och fixade mammas dator hon fick i julklapp och knappt förstår sig på. Så nu kan hon se alla filmer vi hade lagt in åt henne (tumme upp).
Sen cyklade vi utan lysen hemåt i mörkret. Helt stelfrusna när vi kom hem så jag gjorde mumsig tacogratäng medan Gustav fick duscha av sig efter allt byggande. Sen såg vi CSI, jag gillar fan han nya skådisen. Grissom hade blivit för mycket karaktär ändå. Tror det var bra för serien med lite nytt syre. Btw kan jag nämna att både NY och Miami suger hästballe och går fan inte att kolla på. Värst är fan Miami.
Efter gottande med massa mat och chokladmousse, vin och pussar gjorde jag en cirkus 200 situps innan läggdags. Kändes bra, såg nån film med Leo DiCaprio och Kate Winstlet (nej inte Titanic) som hade fått jättebra betyg men bara kändes lite eeh?

Jaja det var väl allt


Hacked

Hände en märklig sak igår, var inne på Facebook som vanligt sen lite annat, men när jag gick in på fcebook igen så hade den loggats ut. Ni vet Facebook är ju typ alltid inloggad. Så funka inte mitt lösenord o massa skit, tänkte att det kanske låg nere tillfälligt. Men så idag funka det inte häller så jag klicka på att återställa mitt lösenord och när jag gick in på mailen såg jag att jag fått ett mail från Facebook om att de stängt av mitt lösenord för att de märkt av konstig aktivitet på mitt konto och att jag troligtvis råkat ut för phising eller nåt. Värsta läskigt.

Nu ska jag duscha!

Chocolate Mousse



Ca 3 dl hårt vispad grädde
Vispa ner en äggula
Smält 50-100g mörk choklad och vispa ner
Tillsätt 2 msk Country Lane/Dooleys/Baylies likör
Häll på lite extra kakao om det behövs, vispa hårt och häll upp i serveringsskålar och låt stå kallt till servering.

Mums!

Cyklade faktiskt till och från mamma igår, så då var vi värda lite mumma efter maten. Dessutom var det lördag, men den passar minst lika bra på söndagar också!

Okej en till

funny pictures of cats with captions

more animals

I leave you with this

funny pictures of cats with captions

more animals

Today

Idag blir det jobbelijobb som sagt. Hoppas dan går fort.
Sen ska vi upp till mamma och hjälpa henne bygga in sin balkong i nät som vi har vår. Hon ska få en liten kisse som ska kunna få vara på balkongen så då får man barnsäkra den.

Har lovat att hjälpa henne köra iväg lite skräp och sånt också, hon har ju reumatiskt så hon orkar ju inte bära ner så mycket till insamlingsplatsen så jag (eftersom jag är en sån fin dotter) tänkte att jag skulle hjälpa henne med det så hon sparar på sig.

Nu måste jag gå och göra mig fin!

Gårdagen

Efter ett pulshöjande avslut på jobbet så mötte jag upp Gustav, Kaisa och Emelie på Coffehouse By George, drack en Cabbana Cream-islatte. Mumma!
Snackade skit i typ 2 timmar, sen gick alla utom Emelie iväg och spelade biljard. Jag vann såklart! Haha, iaf typ första omgångarna. Körde bland annat nineball och när jag kom upp i 29 poäng blev det lite jobbigt för de andra att hänga på. Mohaha!


Nervös

Usch, idag ska jag vara huvudkassör. Det är läskigt som fan. Är skiträdd att göra fel, en del saker går ju verkligen inte att rätta till. Eller kanske, men jag vet inte hur. Var asnervös igår när vi stängde ner, så blev det massa strul som inte gjorde saken bättre. Trodde först att jag gjort något fel och såg för mitt inre hur hela världen rasa samman och jag skulle förklara det för min chef. Men det löste sig och nu känns det väl som att vad som än händer idag kan det inte vara värre än igår.

Häller i mig starkt kaffe nu.

Idag fick jag min kallelse

Jag har velat syssla med design och inredning sen like forever. Men idag fick jag verkligen ett enormt sug efter att själv designa kläder. Jag vet vad jag vill ha på mig men det finns inte att köpa. Därför har jag alltid jeans och t-shirt, precis som Michael Cors.
Hade jag haft bil (och körkort) hade jag åkt till söderköping och köpt tyg nu direkt. Vill ha en fin klänning att ha på mig när vi firar 2 år.

Jag vill designa!

Carro!

Magnus Betnér 14 maj!

Det finns bara ett ord:
Woho!

Ångest

Jag har varit dum.

Åt pizza med Meria, Denise och Gustav. Varför gjorde jag det? Nu måste jag sätta mig ytterligare en mil på motionscykeln.
Jävla skit

Lovebugs: Ge mig!





Tänk så fint att trippa runt i de här delikatesserna.
Nu vill jag köpa en ny fin klänning att visa upp mina snygga ben som cycklat en mil idag, så jag kan ha supersnygga skor på mig till!

Fan va snygg jag skulle vara i de svarta!

My favorite thing for the day



Do you lööve my headband/halsband?

I know Ido. Matchar skitbra till min lilla väska med likadan axelkedja. Dessutom har jag ett armband i samma stil, och ett par guldiga örhängen med typ leopardmönster i. I'm Miss Match G'dammit.

An assworking day

Ledig idag! Woho!

Sitter nyvaken och naken i soffan och göttar mig. Men det är snart över. Nu ska här tränas. Tänkte ta en mil på motionscykeln... men det är jobbigt så jag kanske är lite slö och kör 5km som jag brukar. Somnade på soffan igår innan jag hann köra min kvällshalvmil så måste ju t a i lite extra idag. försöka göra 75 pushups för bicep/tricep. Och sen minst 100 situps.
Det låter väl bra?

Sen ska jag leka med Meria!

Min stora kärlek

Fan vad jag älskar ost alltså, igår var jag å Konsum med mamam och då hade dom en Viking Svecia med kort utgångsdatum nedsatt i pris. Grymt sa grisen och hivade ner den i korgen. Ni förstår att när det kommer till ost spelar det ingen roll hur många dar det är kvar på datumet. Jag spolar i mig ost. Mums.

Hur som haver, nu bröt jag upp paketet och la omsorgsfullt ut den ljuva guldet på mina wasa sport-knäcke. FY FAAAN. Så jävla gott. Funderar på om man skulle sjukskriva sig och bara äta ost hela dagen... men nä, jag måste ju tjäna pengar så jag kan köpa massa ost. Ostostostostoooost.


Nästa partylek:


I Love LoL-Cats

funny pictures of cats with captions

more animals

Night of terror

Seriöst, jag är bra på att sova. Men när vissa ljud kommer in i bilden vaknar jag som ett stolpskott.

Vilket var vad som hände inatt.

Hade svårt att somna från början och låg o vände o vred mig för att hitta rätt ställning. Lyckades efter mycket om och men. Sen vid cirkus kl 2 vaknar jag av det välbekanta kräkljudet kommandes från en katt.
"LUUUUUUUUUUUUUPIIIIN! INTE PÅ MATTAAAAAAAAAN!"
Jag ser ju inte mattan från sängen men eftersom det är enda stället jag verkligen vill att han inte kräks så lär det vara där han sitter.
Jag flyger upp och sliter upp dörren till vardagsrummet och mycket riktigt sitter han på matten och är i fullt ös med att kräkas. Jag blir så arg, jag är så trött, jag blir så grinig. Skriker och gormar, svär och fräser. Gustav kommer upp och vi försöker lindra katastrofen.
För alla som inte vet har vi en ryamatta i mocca. Inte bara att torka av lite hur som helst.
Jaja. fick försöka tvätta den försiktigt och lägga på tork.
Senkunde fan inte jag sova. Sista gången jag kollade på klockan var halv sex, sju skulle jag gå upp. Gissa om jag är mör.
Usch jag vill sova mer.

<3 Cats


Hotstuff


Såhär snygg är jag när jag slingar håret.

Tänkte lägga upp en bild på hur det blev men jag ser ju bara muppig ut på alla bilder jag tar, jag gör massa konstiga miner när jag ska ta kort på migsjälv och försöka se normal ut.
Färgen blev jättefin men som vanligt har jag ångest över hur kort håret känns. Fast jag vet ju att det måste vara så om håret ska må bra. Men Det är såå kort! Jag ser ju ut som en pojke! Ja nån från the poodels alltså.
Men det är fint, jag måste bara vänja mig. Samma sak varje gång jag klipper mig, är värsta ångesten inblandad. Jag vill inte klippa mig egentligen. Men man måste faktiskt.
Usch känns som en stor klump i magen, mina toppar är jättefina utan ett enda klyvet hårstrå.
På nåt sätt känns det som att håret är superkort och aldrig kommer bli lika långt och svalligt igen.
Äsch jag skulle klippt av mig hela skiten medan vi ändå var igång.
Eller nää.

Fan vad larvig jag är, det är jättefint.

Bergsbestigaren Evelina

Lite om dagens äventyr:
Jo vi drog ju som sagt iväg till klätterhallen. Inte riktigt min sport kan jag säga. Fy fan blev helt illamående av att kolla hur högt det var. Sen blev det ju inte bättre av att det var en en hord av småglin där som vägde typ 3 kg och inte hade en rädsla i kroppen, de for ju upp för väggarna. En annan väger ju desto mer och har en ganska påtaglig skräck för att störta till marken och dö. Blev lite stressad av att det var så mycket folk där, jag trodde vi skulle va typ ensamma. Men det var massa folk, ett gäng fula tjejer bland annat. Och de såg rangliga och sämst ut, men de klättrade ganska lätt uppåt, så jag tänkte att jag är ju mycket snyggare och absolut mer fit så jag kommer ju krossa dem. Eh, jo det gick ju sådär.

Fick prova att klättra lite sådär med rep, men sen var jag tvungen att åka hem för min kära vän Sara skulle komma och fixa håret på mig. Vi får se om det blir fler vändor till klätterhallen. Jag kände väl att det var lite sådär.



Lite mer kärlek



Fick lite kärlek från min chef när jag hade namnsdag i torsdags.

Kärleksmys


Så här såg vårt Valentine-mys ut
Hembakad kärlekspizza med massa godsaker på, tzatsiki, kärleksfylld kladdkaka och en flaska rött. Underbart. Såg Pursiute of Happyness, myste och hade det allmänt bra i soffan.

Dagens bild










Mjölksyra

Usch.

Mina underarmar är som spaghetti.


Fullt Söndagsös!

Woho, då var man uppstigen, har druckit kaffe och ätit en knäckemacka. Nu ska vi iväg till klätterhallen och se vad jag går för. Har ju inte idealkroppen för klättring med mina bazookas men jag är ju vig iaf:D Ska bli skitkul, är peppad som fan!

Sen har jag fullspäckat schema hela dagen, känns jävligt bra faktiskt.

Solen skiner och jag sitter i knälånga tights och sporttop, får värsta sommar känslorna. Åh jag längtar till i sommar då man kan cyckla överallt i linne och shorts. Har pratat med Gustav om att åka tilll Spanien och cyckla längs kusten en vecka. Det vore npt fan!

Nej ju måste jag fixa mig lite snabbs så vi kan dra oss!

Uppdaterar mer senare!

<3

Fullt upp med kärleken

Hinner inte blogga. Har fullt upp med att älska min karl:)

Tema: Fan vad jag är fokuserad

Märker ni en tendens i mina inlägg eller?

Jaja, kom på en annan sak också... Gustav har övertalat mig om att prova på klättring, vi har ju en klätterhall ganska nära här. Så nu vill han att jag ska följa med och prova på och sen om jag tycker det är kul så ska vi börja klättra.
Visst för mig låter det kul att prova på, men att på en regular basis gå o klättra? Jag måste säga att jag är lite osäker.

Jag vill börja dansa, men som jag jobbar nu så kan jag typ inte gå en kurs. Utan måste ha en aktivitet som jag kan ägna mig åt när det passar mitt schema. Typ klättring. Men jag är ju vig som en katt så klättring kanske skulle kunna vara något?

Man blir ju väldans uthållig och smidig propagerar Gustav för. Och då när jag tar mig i kragen och börjar dansa så har jag ju arbetat upp min forna dansform kanske? Eller?

Jaja den som lever får se. Nu måste jag sminka mig. Kan ju inte se ut hur som helst när man är en respekterad bankperson.

Cykelsemester

Min kära älskare och vän Gustav har en gång i tiden cyklat ner till Tjeckien. Och han har pratat hur mycket som helst om att han skulle vilja göra något liknande.

Jag har självklart alltid varit anti eftersom jag är en lat tjockis.

Men nu är det ju så att jag börjar bli en fit människa och funderat på det där med cykelsemester. Fatta kalorier man bränner. Och vilka muskler man får. Och tuttarna kanske rent av trillar av!

Fast jag är mer inne på att ta sig till ett land och cykla runt på plats. Typ Frankrike/Italien/Grekland. Skulle ju vara ganska tufft faktiskt. Vi får se hur fit jag är i sommar. Om jag säger till Gustav att jag har de här funderingarna kommer han bli helt obsessed och jag kan inte ångra mig. Det är lungt han läser inte min blogg ändå.

Han har ju iaf pratat om att han vill ha nån natursemester. Typ paddla kajak eller liknande. Och jag får väl gå med på det. Jag bestämde ju Egypten. Så då får jag bestämma Kina/NY/Tokyo till nästa resa:D

Min träningskompanjon Lupin

Om det är något som är intressant för en liten kisse så är det när mamma ligger på en stor boll på golvet och för oväsen.
Då måste man komma fram och bita tag i hennes hårtoffs, försöka hoppa upp på bollen och springa runt och stryka sig mot henne. Gärna högljödt och allt på en gång.

När jag cycklat 2.5 km tog jag en paus och gjorde situps, sen satte jag mig på divanen och pustade ut. Då förstår ni kommer min käre träningskompis Lupin och ska kela med mig när jag luktar sådär härligt nysvettig.
Helt tokig blir han. Sen ställde han sig på bakbenen bakom mig och satte framtassarna på axlarna på mig och försökte äta på mig. Salt är ju mumsigt.

Hursomhelst, nu har jag cyklat en halvmil, gjort 70 situps, 30 bicephävningar och 15 tricephävningar. Jag hatar tricep.
Igår körde jag en halvmil totalt så idag blirdet nog en mil. Fan vad bra jag mår, är pigg o kry, orkar mig upp tidigt på morgonen så jag hinner träna i lugn o ro. Sen när jag duschat kan jag äta frukost i en halvtimme och blogga under tiden.

Fan vad det är gott med ost.

Har cyklat omvartannnat 5-10 km om dan nu hela veckan. Låter rätt jobbigt och när man sitter på cykeln är det ganska jobbigt, men efteråt så tänker man bara äh det där var ju inte så farligt. Beror ju på lite vilket tempo man har. Nu har jag kört rätt lungt på kanske 22km/h. Ibland ligger jag på 30-32km/h. Men nu är jag så unfit i lungorna så får ta o jobba upp konditionen lite annars får jag bara astmaanfall.
Känns så jävla bra i kroppen när man är nytränad. Dessutom blir förbränningen högre under dan om man tränar innan frukost. Eftersom kroppen inte har några kolhyderater att få energi på så måste den bränna fett, vilket är en betydligt jobbigare process, och har kroppen kommit in i den fasen så är den kvar där ett tag, och kommer lättare in i den vid fysisk aktivitet.


Hedersomnämnande

Tilldelas idag en mycket vacker medmänniska, nämligen Victoria som hoppar in och jobbar för mig så att jag kan åka på lyxsemester den viktigaste dagen på året!

I knew it

Läste precis en kommentar från min kära Josefin där hon uttryckte sin avund på min lyxiga semester.

Jag tänkte faktiskt " Josefin kommer sprängas när hon ser det här" medan jag skrev inlägget. Haha, hon är lite sån lyxjunkie.

Träningsnoja

Hej och hå vad jag ska motionera närmaste framtiden!


Har sånt jävla fokus nu, skulle vilja vara ledig från jobbet så jag bara kunde ägna mig åt att träna hela dagarna:P

Men Lupin vill helst att jag ligger i soffan och myser med honom. Han skulle inte dö av lite workout.

Kan ni fatta det?

Jag kan inte fatta det!

Seriöst nu är allt klart, pengarna väck från kontot och istället har jag  en papperslapp där det står att vi ska till Egypten på!

Här är vårt tjusiga hotell!

Officiel klassificering 5(FEM!!!)stjärnor!

Vi åker ner på vår tvåårsdag, blir till att fira med buller och bång första kvällen. Sen måste vi beställa roomservice!
Man måste ju unna sig lite, vet ju inte när man kan göra det nästa gång!

Det pirrar i kroppen på mig! Gick upp tidigt och gjorde 60 situps, 30 armhävningar och cyklade 5 km. Fy fan vad jag ska bli beachfit! Nu är det ju på riktigt så nu kan jag inte fuska, jag får bara inte. Motivation på topp! Det är ju bara 23 dagar kvar! Iiih!

Åh nej det är bara 23 dagar kvar! Hjälp vad jag måste ligga i hårdträning! Blir nog att följa dieten slaviskt. Sen när vi väl kommer ner ska jag frossa i mat och efterrätter. Mmmmmm!
Läste att det egyptiska köket inte är så genuint utan mest har influenser av mellanöstern, däremot har de hur mycket söta bakverk som helst. Mumma!

Fan jag kan inte fatta det.



Äntligen!

Woho!

Nu har vi bokat resan! Blev Grand Resort i Hurghada, 6 mars - vår 2års dag. Jag är så lycklig!

Vi bor i en svit med frukost och middag inkluderat... kan ni fatta vad underbart?

Satt med min beslutsångest igår och tränkte: Nej nu fan har jag sparat massa pengar så jag kan åka på semester och då ska jag fan ha en semester som jag vill ha den! Inget snåleri här inte! Nämnde jag att jag är sååå lycklig??!

IIH!

Mon cherie Skalleper<3

Jag var en dålig människa igår... jag var så godissugen, så jag bröt upp förpackningen med pepparkaksdeg vi hade i kylen och mumsade på.
Tänkte på när jag och Meria var små och bakade, eller, jag bakade - Maria åt degen.
Så jag skickade ett sms till henne och sa attjag hade Meriaabstinens och åt pepparkaksdeg och hade värsta minnesstunden. Då ringde hon o sa att jag är trög! Mer än så var alltså inte vår vänskap värd??
Haha:) Snackade skit en stund och jag sa åt henne att följa med till egypten, skulle ju va skitbra om jag åker två veckor, och efterhalva tiden byter Gustav och Maria av varandra! Fan vad jag skulle vilja vara borta två veckor.

Jaja, vi ska leka nästa vecka iaf så jag får titta på hennes katter.

Another beslutsångest.

Jag är så jävla fjantig.

Kan inte bestämma mig om jag ska ta en proteinshake till kvällsmat eller om jag ska äta ägg och knäcke.
Jag vet jag är jättefjantig. Men jag sa ju till mig själv att jag skulle köra på proteinshake till kvällsmat månaden ut, träna massor o bli riktigt beachfit. Visst är ju inte Ägg och knäcke så farligt... men om jag slarvar ikväll så kommer jag ju fortsätta med det. Dessutom har vi kanske gäster imorn och då blir det vanlig mat. Humhumhum what to do? Jag hatar att det ska vara så jobbigt att få sin drömkropp.

Var lite dum förut och la mig i ett varmt bad och vilade istället för sängen... så känns lite sådär att sätta sig o svettas på motionscyckeln. Kanske kan köra en liten bit och göra massa situps istället?

Jag skulle behöva ha nån som piskar mig.

Fick en liten kick förut, tog måttbandet och mätte ut till min gamla omkrets runt mage o rumpa o sådär... tjenare vilket ass jag måste haft!

Äntligen hemma!

Tillbaka till vårt mysiga ostädade hem, äntligen. Hela dan blev sne idag och så har jag dragits med migrän sista timmrna. Blä.
Som sagt blev det ju fel med tiden imorse så jag stövlade in tio i nio och slet av mig kläderna och på med uniformen. Sen innan vi skulle öppna skedde ett litet missöde som jag löste genom mina MacGyver tekniker. Kickass.

Har haft ganska lungt idag men huvet har bankat så jag är helt slut, fast massa ork i kroppen, ska ta mig en kopp chaite och vila en stund så blir det nog bättre. Jag är en sån person som inte gillar att ta mediciner. Kan jag låta bli att ta en värktablett så gör jag det. På jobbet hade jag inte migräntabletterna med mig och nu kan jag ju lika gärna försöka sova bort värken så varför hälla i massa kemikalier i kroppen? Ända gången jag inte tvekar för värktabletter är när jag har mensvärk. Kan ju fan varken stå eller ligga då.

Usch nu kom Lupin och hoppade upp i knät på mig... han luktar kattoalett! Blä!

 Natti

Totalt jävla kaos

Hade kollat fel på schemat, gick upp 8.10 när jag skulle börja 8.30

Gissa om jag fick brottom. Jävla skit alltså.

Gonattmusik

En melodi att somna till.
Helt fantastisk.


"the dreams in which I'm dying are the best I've ever had"

Another week at it's end.

Jag är rätt nöjd med min insats.

Började veckan med att köpa vitaminer, vilket jag inbillar mig faktiskt har hjälpt, var ju järn o grejjer i så att jag har varit betydligt piggare och orkat mer efetr jobbet. Har gjort bra ifrån mig på jobbet, räknas massa pengar och varit huvudkassör och skrivit ut massa viktiga papper som jag stämplat och känt mig viktig.

Har varit jätteduktig med maten. Trots att jag haft mens har jag inte varit en jättehäxa, bara en liten häxa som ätit lagom med godsaker. Man får ju äta massor med godsaker när man har mens. Men jag unnade mig en liten glassdessert med banangrädde och hemgjord chokladsås en dag bara. Sen har jag varit duktig så långt jag kan minnas.

Jag har tränat! Woho!

Jag har förfört min karl massvis. Det måste man. Jag har gett mina katter massa godis och kärlek.
Det har varit en kärleksfull vecka.

Nu blir det sovning! Med min mysiga lilla Giza som bäddat ner sig under täcket tätt intill mig här i soffan.
Eller nä, mysa med Gustav.

Planet Earth

SÅ jävla bra serie. Ett riktigt måste att se.

Tyckte inte om avsnittet med grottor dock. Grottor är bland det äckligaste jag vet. SÅ var det några som var inne o dök i en vattenfylld grotta och skulle igenom värsta trånga passagen. Jag fick typ svårt att andas bara av att kolla på det. Usch.

I somras eller om det var sommaren innan dess(jag vill bara förtränga minnet så jag vet inte nä'r det var) så var vi i några grottor nä'ra Gustavs mamma. Gustav var ju som en liten pojke som skulle krypa in och ha sig men jag tvärvägrade. Men sen kände jag att fan jag måste ju kolla lite. Edda 3 år kan ju inte bräda mig iiksom.
Började med en jättetrång passage där jag fick klättra baklänges för att komma ner i ett jättetrångt bergrum där jag trodde att allt skulle kollapsa över mig så jag fick världens panik och började hyperventilera och gråta helt förtvivlat. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen och jag kan ärligt säga att jag fick dödsångest och inte trodde att jag skulle komma ut därifrån igen. SÅ jag försökte som en katt försöker komma ur ett badkar slita med allt jag hade för att ta mig ut. Vilket inte gjorde saken bättre för det var lite finess och finlir som behövdes för att komma ut. Inte ren och skär panik. Fy fan jag var skärrad i flera timmar efteråt och Gustavs mamma fick lugna mig och sa att jag var jätteduktig.

Usch, jag hatar allt som har med trånga utrymmen att göra. Men fatta en grotta, du är inte så jävla kartig mot några tusen ton berg liksom.

Planet Earth var det ja. Måste ses!

Sex me up.

Nu är jag ensam hemma igen, precis pratat lite med Gustav som är o pluggar. Han skulle komma hem snart så skulle vi gå o spela lite biljard. Fan vad vi bränner pengar i biljardhallen. Men det är ju ett rätt billigt nöje faktiskt.

Är lite allmänt seg så är mest på humör att ligga i sängen och se på tv och sexa lite. Bara ha ett enda långt förspel där man bara tar på varandra. Men det är ju söndag också... då ska man ägna sig åt sånt. Om manhar nån man tycker om som man kan göra det med vill säga. Annars får man hitta nån som inte häller har någon att sexa med.

Har varit en rätt bra dag summa sumaro. När jag kom ut från solariet kom Zarah med cyckeln på gatan, världens timeing, sen gick vi hem till mig och jag gjorde mig lite vacker. Sen träffade vi Gustav på Fräcka uppe på kungsgatan, åt sallad och snackade skit. Sen skulle vi gått på stan men det var så förbannat kallt så vi gick hem istället. Zarah hittade ett par byxor i min garderob som hon fick.

Drack kaffe och diskuterade sex och samlevnad. Kom fram till många saker. Bland annat att killar är märkliga varelser, men jag är väldigt nöjd med min. Han är så lik mig men ändå så annorlunda så vi passar ihop så bra. Han vet hur jag vill ha det, och det är viktigt. Killar som skryter om sig själva är oftast urkassa kom vi fram till.

Känner mig lite halvsnygg, ska nog klä på mig något snyggt att ha i biljardhallen så jag får lite uppmärksamhet... och distraherar Gustav. Mohaha... it's a wonderful plan.


Fuck you right back

Okej jag har absolut ingen koppling till rubriken. Mer än at jag blev blåst på Fräcka Fröken, vi brukar ju käka där vid Lindahls, där de har salladsbuffé typ...nu var vi på den vid skvallertorget och fick äta en muppig färdig sallad som man inte fick välja ingredienser till... fatta B.

Jaja dyrt men gott. Jag och Zarah har haft lite modevisning i min garderob och nu ska vi ha lite kaffe tycker jag.

Kanske gå mer modevisning.

BÄÄ.



Plan for the day

Jahaja, måste ta mig till solarietfan, har inte orkat ta mig dit på jättelänge så den grundbrännan jag ville bygga upp har typ gått förlorad. Jaja. Om jag bara kan sätta lite fart så.

Sen ska jag o Zarah ta en sväng på stan och/eller en långpromenad. Fan skulle ha kört en skrubb igårkväll kom jag på.

Luncha med Gustav på Fräcka Frökens.

Se allmänt snygg ut hade jag tänkt, det vore nåt det. Cykla 5 km.

Blåsa upp mitt jävla däck! fan det höll jag på att glömma. Fan. Aja ska nog ringa Zarah nu.

Dagens bästa!


Från andra avsnittet av planet Earth. Fy fan paradisfåglar är det roligaste som finns!
Kolla runt 2.07!

Lördagsmys



Igår dukade vi upp med en rejäl fruktfest till Planet Earth(så jävla bra serie!).
Morotsstavar med dipp till mig, Gustav fick chips, sen var det vindruvor, grapefruit, apelsiner, hallon, kiwi, banan äpple, nashipäron(så underbart gott), sen var det en sån där frukt med långa spröt som knappt syns i bilden brevid päronet - kommer inte ihåg vad den hette men dyr som fan, påminde om litcheplommon så jag håller mig nog på dem härdanefter:) Mumsmums:D

Tapas är nog det bästa som finns

tapas, eller Mezze som säger på italienska är så himla underbart.

I förrgår dukade vi upp massor av olika smårätter som vi smaskade på till filmen Keith. Det är så bra för man får massa olika mat och smaker på en gång, istället för att vara tråkig och bara äta en rätt. Jag älskar mat kan tilläggas.



Tzatziki, chili och currymarinerade jätteräkor, kräftstjärtar, stekt rödlök och grön paprika, strimlad lax med herbes de Provance, nygräddad ciabatta, philadelphiaost, pizza på tortillabröd, ungsbakade potatisskivor, fetaost, oliver och soltorkade tomater. Do you love it?

Sommaren kan börja!

Idag har jag inhandlat ett par nya vita jeans, jag älskar att ha vita jeans på sommaren. Det var lagerrensning på Vila så tänkte att jag lika gärna kunde slå till, 100kr är ju som hittat. Sen när jag blir ännu smalare till sommarn kommer de sitta så jävla schnyggt. Woho!

Slap myself around

Nä nuf år det vara nog med det här degandet. Från och med iag blir det nya tag och därmed basta. Funderar på om jag ska lägga om maten lite så att jag bara ätr proteinshake på kvällen. Sen måste jag komma upp på motionscyckeln lika mycket som förr. Minst 5 km om dan, 10 om jag har sovmorgon.
Gjorde cirkus hundra situps igår, och 40 rygglyfft(eller sällyft som jag kallar dem), lite armhävningaroch studsade på bollen. Fan vill så gärna gå ner en klädstorlek till inann egypten, helst två bh storlekar också, men eftersom mina bröst bara blivit större trots att jag sen jag var typ 15 gått ner säkert 10-15 kg får jag väl inte hoppas på för mycket.
Fan jag skulle vilja veta vad jag väger. Sen vill jag väga mindre. Jag vet att jag har världens fixering, men eftersom jag under hela min skoltid varit tjock och jag har kännt mig hemsk för det så vill jag vara så liten o nätt jag kan vara... för sen när jag fått barn o så lär jag ju bli tjock igen. Å jag vill vara så snygg jag kan vara så länge som möjligt. Så det så.

Igår när jag duschat upptäckte jag att jag ser ut som en jättebebis bakifrån, mina ben o rumpa är rätt släta från celluliter men dom är typ rultiga o jag har dubblastjärtveck som bebisar har. jag vill inte vara en jättebebis.

Beslutångest

Fan vi skulle ju till HUrghada.. .men så har jag läst massor om att det är så smutsigt o värsta byggarbetsplatsen så jag är sugen på att dra till Shram El Sheik istället, men jag vet inte. Var ju inställd på Hughada. Åh vad jobbigt det blev.

Underbara fredag

Klockan är halv två och jag har nyss gått upp. Fy fan va underbart. Vaknade helt utvilad vid 10. Gusyav skulle gått till skolan då men han låg kvar o gosade med mig i sängvärmen. Helt underbart. Sen somnade vi om i sked och sov till typ kvart i ett... kelades lite innana vi kravlade oss ur sängen.
Nu har jag dukat upp med lyxfrukost, ägg, kräftstjärtar, massa grönsaker, borgmästarost, philadelphiaost, knäckebröd apelsin juice och en green chai latte. Wunderbaaar.

Ska se senaste CSI och ta det lungt, sen ska jag städa och motionera och bara vara. Kanske ta en sväng på stan. Men det känns inte så lockande faktiskt. Se om Zarah vill komma över o leka.

Nu ska jag äta min underbara frukost med min underbara man.


Konsten att få ligga: svaret.


Inte lätt att vara proffs när utrustningen är förhäxad

Jävla skit alltså. Var o spelade biljar. Men det var seriöst fel på mitt kö. Det gick ju inte alls som jag ville när jag siktade. Ocb en av bollarna vägrade att hamna i hålet. Förhäxad var den!

Men jag vann lite iaf:D

Today was a good day

Då var man hemma igen, inte helt slut som jag brukar vara. Riktigt skönt faktiskt.
Har varit lungt på jobbet, vilket gjort sitt förstås. Var iväg och lunchade med Camilla också, det var skönt att komma bort från jobbet o snacka lite skit en timme. Satt på Paus o åt en varsinn maffig sallad. Hade kräftor och jätteräkor i min. Fy fan va gott. Tror jag ska göra tapas med massa skaldjur o fisk ikväll, mumma!

Min nya stammis var inne idag också, hon är så söt. Berättade att hon tyckte så bra om mig och att hon aldrig varit med om så bra service förut(Gittan o Gosia får ta till sig lite av det, de har ju också hjälpt henne - ja jag vet att ni sitter o smygläser). Så hon hade minsann berättat för alla sina vänner och bekanta hur vi hjälpt henne och rekomenderat oss så mycket. För så ska det va, är man nöjd så ska folk veta om det!
Fan blir helt glad när jag tänker på det.

Hade ett par sen på kvällen som varit hos mig vid ett par tillfällen, och ni vet en del fastnar ju bara i minnet, även om de säkert inte vatt inne sen december. Så vi pratade om allt möjligt och man känner sig så uppskattad när de tar sig tid att läsa på min namnskylt och säga typ: Men Evelina vad tror du om... blablabla..?

Egentligen stod här en annan text, men eftersom jag är en fin människa har jag tagit bort den så nu förtjänar jag att få vara ledig när jag och min man firar 2 år.

Tror jag ska ta vara på piggeheten och dra med Gustav på lite biljard nu! Woho!



Too beautiful for words II

En stammis kommer fram till min kassa och jag säger nämen är du här nu igen följt av lite skojerier.
Sen helt ur det blå:
Åh vad jag beundrar dina tänder! Så tjusiga de är! Tänk om man hade sånna! Eller jag hade ju sånna, men det var ju 40 år sen!

Fan vad jag borde känna mig snygg idag. Om det inte vore för att jag fått min mens och svällt upp som en jävla valross. Usch, inge kul att se sig själv i spegeln. Ska nog gå o sova bort mina ångestfyllda kilon nu.

Too beautiful for words

Dagens bästa: hjälpte en kund med ett ärende då han sticker fram en lapp till mig.
(Alla har väl sett en film där en rånare sticker fram en lapp med typ "lägg pengarna i en påse annars dör du")

Jag tittade på lappen o ba vänta nu vad står det?

"you look beautiful"


Vadå? Jag? öööh... tack så mycket?

Shit vad jag rodnade. kändes som hela huvet skulle sprängas.



Jag skulle aldrig vinna några krig

Jag och mina planer alltså... satte klockan på åtta...snoozade... stängde av för at gå upp... ångrade mig...satte klockan på kvart i nio... låg o gosade med gustav...gick upp nio...äsch jag duschar och bloggar istället för att motionera.

Har tagit mig en stor tallrik fil med diverse frukt och grejjs i. Känns nyttigt! Har en lång dag framför mig så man måsteladda upp med energi och massa bakterier så magen mår bra.

Gårdagens bästa

Glömde ju redogöra för det bästa i kaoset på jobbet igår.
Jag, snäll som jag är, ska hjälpa en av tjejera att ha ner en grejj i en låda, så sätter mig på huk och det bara smäller i rumpan på mig!
Trodde hela kjolen spruckit i arslet, lätt panik jag fick. Men det var bara fodret som tur var. Men nu hela tiden jag gör något ansträngade så spricker några sömmar upp, och det smäller till mit skinkorna på mig. Och varje gång tror jag att det är kjolen som gett vika och nu blottar hela min underbara rumpa.

Tänk det vore nåt.


Men fatta pinsamt om kjolen skulle spricka o jag bara tänker äsch det är bara fodret igen... o så är det inte det o så visar jag hela härligheterna för nån kund. Det kan ju bli lite pinigt. Hoppsan Kerstin som Joseph min käre vän jag inte talat med på år och dar brukade säga.

Nej nu blir det sängdags, precis gjort rent mina jobbskor med 10 månader ingrod tåbira så är lite hög på ångorna. Lär nog sova gott ska ni se.

Ge mig en knuff i rätt riktning

Jag vill ju bli fit for Egypt har jag ju skanderat ut. Men jag har fan ingen som helst lust att motionera, varken på cykeln eller på bollen. Jag vill bara att allt ska sköta sig själv istället. Men fy fan vad dålig kondition jag har nu.

Ska försöka gå upp kl 8 imorn, se Gossip Girl och cykla... känns som en bra plan. Undrar om den funkar?

Älskade Gynning

Just nu läser jag Carolina Gynnings "Ego Girl". Fan va hon är min idol.

Jag är en av dem som aldrig tittat eller förstått mig på Big Brother så jag visste inte vem hon var först, men nu när hon figurerat mer och mer i olika median har jag kommit fram till att hon är något alldeles speciellt. Det känns lite konstigt att läsa hennes bok för det blir som om man känner henne på riktigt. Det är ju inte som att läsa en bok om vem som helst, utan hon är ju en verklig person som inte går runt och spelar en roll, och nu när man läser boken förstår man hur hon blivit den hon är.

Det är ju inte det att boken är ett litterärt underverk men väldigt underhållande och lättläst, jag bara slukar sida efter sida. Visst har jag varit värsta Gynning-fanet redan innan men nu är det som man nästan vill skriva ett brev till henne och tacka för att hon skrivit en bok som tar upp saker man själv brottats med och inte skulle våga prata om. Det är helt okonstlat och jag kommer vara en mycket starkare person när jag är klar med boken! Woho!




I've got an ich

Jag fattar inte. Eh fick ganska bra lön, med tanke på att jag varit sjuk o så... sen storhandlade jag, betalade räkningar och har hållt mig rätt bra i sinnet från shoppingen. Men ändå så har kronorna bara sipprat ut ur mitt konto. Sen är jag så förbannat snål och tycker att jag har jättelite på kontot när de flesta i min ålder inte sitter på mer sparkapital än pantburkarna i städskåpet.

Men fan jag vill shoppa. Inget speciellt, men bara gå o dra kortet vind för våg och ha massa påsar att bära hem. Men jag är ju trots allt vuxen, har köpt nya gardiner till arbetsrummet, och örngott till sovrummet. Man måste ha fräscha örngott annars får man finnar och allergibesvär. Och det passar ju inte en vuxen. Det är tur att jag jobbar så mycket som jag gör, hade jag haft mer fritid är risken överhängande att jag skulle befinna mig mer i galleriornas härliga ljus.

Behöver ett par nya jeans, har typ bara ett par som inte ramlar av mig... och dem råka jag slita bort knappen på häromdan. Ett nytt bälte behövs också, är inne på sista hålet på det jag har nu. Lite nya accesoarer. Det behöver man alltid.

Nej usch så här kan jag inte sitta o drömma mig bort!



Mitt val

Ja dåharjag varit vuxenoch inhandlat vitaminer! Det ni.

Köpte Mitt Val Vegetarian, massa vitaminer och mineraler man har svårt att få i sig som vegetarian. Tro jag haftlite dåligt med järn eftersomjag är så trött, sånu ska jag välbli pigg o glad igen!

Läste på förteckningen att den hade 750% av rekomenderat dagligt intag av vitamin
B12. Fyfan vad bramitt blod kommer bli!
Ska kanskebli blodgivare?


Men bajs!

Nu har vi nåt cp-virus på datorn som gör att jag inte kan titta på alla fina bilder jag tog på Ludvigs kalas.

Bajs.

The not so fabulouse life of a bankteller

Seriöst, alla som går på kokain o shit borde prova att jobba på mitt jobb ett tag. Där kan man snacka om att bli speedad. Lätt bitter blir man också, speciellt när man är så äckligt trevlig jämt och så har man feber och migrän när en dryg jävel kallar en "unpolite". Seriöst, jag är så JÄVLA trevlig. Så har nån mage att kalla mig otrevlig.
Visst var jag inte mitt vanliga supertrevliga jag, men det hade att göra med att han mer eller mindre försökte idiotförklara mig och när jag inte gjorde en min utan höll fast vid vad jag sagt så var jag tydligen otrevlig och dum. Jag gav honom en såndär blick "vad vill du ha sagt egentligen?"
Då röt han åt mig och frågade om jag fattade vad han sa. Ja.
Vafan, inte tänker jag be om ursäkt för att jag gör mitt jobb korrekt. Kunderna i lobbyn såg helt skärrade ut, de somkom fram till mig efteråt tittade på honom och kollade menande på mig som om "är du okej?".
Då var jag mitt supertrevliga jag igen.
Sen hade jag bara massa trevliga kunder hela dagen, det var skönt, migränen satt i långt in på eftermiddagen så hade nån betett sig illa hade jag nog gått i taket. Det var stressig nog som det var. Jag förstår inte vart allt folk kom ifrån, är det inte finanskris?
Sjuktider är det iaf. Folk är sjuka på jobbet, deras barn är sjuka på dagis och jag känner att det är inte långt kvar tills jag ligger jag också. Kunderna hade iaf förståelse, detvar ingen som klagade på att det varlång kö eller ifrågasatte varför vi inte hade fler kassor öppna. Det är inte helt ovanligt annars. Det var allmänt trevligt i kaoset kan man säga.

Sen har jag en kund som är det sötaste jag träffat, en dam i sina bästa år som blev så glad över att vi hjälpte henne reda upp sina bankaffärer att hon lovat att titta in och bjuda på fikabröd en dag. Vi har faktiskt många kunder som tittar in med lite bullar och sånt för att de är så glada över servicen vi ger dem. Undrar hur vanligt det är på de andra bankerna? Vi är ju lite bättre än de flesta. Eller ganska mycket faktiskt:D

Söndagskalas

Idag blir det att åka på kalas i oxelösund. Ludvig har fyllt ett helt år så blir till att äta tårta. Vad köper man i present till en ettåring då? Fan han fick så sjukt mycket i julklapp... köpte en tjusigväska till honom som han kan ha sina extrakläder till dagis i sen. Det blir nog bra.

Har min kära rosettop från Zara med ett par svarta jeans, feeling faboluse. Tjingtjing!