I've got an ich

Jag fattar inte. Eh fick ganska bra lön, med tanke på att jag varit sjuk o så... sen storhandlade jag, betalade räkningar och har hållt mig rätt bra i sinnet från shoppingen. Men ändå så har kronorna bara sipprat ut ur mitt konto. Sen är jag så förbannat snål och tycker att jag har jättelite på kontot när de flesta i min ålder inte sitter på mer sparkapital än pantburkarna i städskåpet.

Men fan jag vill shoppa. Inget speciellt, men bara gå o dra kortet vind för våg och ha massa påsar att bära hem. Men jag är ju trots allt vuxen, har köpt nya gardiner till arbetsrummet, och örngott till sovrummet. Man måste ha fräscha örngott annars får man finnar och allergibesvär. Och det passar ju inte en vuxen. Det är tur att jag jobbar så mycket som jag gör, hade jag haft mer fritid är risken överhängande att jag skulle befinna mig mer i galleriornas härliga ljus.

Behöver ett par nya jeans, har typ bara ett par som inte ramlar av mig... och dem råka jag slita bort knappen på häromdan. Ett nytt bälte behövs också, är inne på sista hålet på det jag har nu. Lite nya accesoarer. Det behöver man alltid.

Nej usch så här kan jag inte sitta o drömma mig bort!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback