I'd love me some vampires

Iiih nu ska jag se porr! True Blood s03e03! 3+3 är sex! Porrporrporr! Mmmm Skarsgååård! Gosia har varit så vänlig att hon satt upp en runkbild till mig i omklädningsrummet föreställande självaste Alexander den store! Sen idag klippte jag ut en bild på Robert Pattisson och klistrade upp på mitt skåp så han kan titta på mig när jag byter om!

Tänk er att ligga naken mellan dem... och kanske lite chokladsås! 







Regnet det bara faller ner

Vad ska det vara bra för? Jaja, lätt att välja kläder iaf, jeans och randig tröja - check. 

Sitter och moffar i mig frukost med lite lätt ångest, jeansen är iof nytvättade men de sitter lite för tight, kjolen på jobbet har också börjar strama lite... fan! Kan det ha något att göra med att jag knappt rör på mig och äter onyttigheter var och varannan minut?

Imorse satte jag iaf klockan på 6.30 så att jag skulle hinna gå ut med Zion och träna lite på pilatesbollen... bara det att jag tröck på stäng av istället för snooze. Jävla skit. Som tur var duscha jag och tvätta håret igårkväll så jag behövde bara tvätta av mig lite snabbt, jag måste få min tid till att äta frukost och eftersom det måste gå långsamt så kan jag ju skriva här under tiden!

Nej nu är det nya tag, slutar tidigt idag så då ska det storstädas, sen ska det tränas för kung och fosterland! Ska ha träningsvärk i en vecka jag svär!

Nu till det evigt återkommande besväret, dags att sminka sig! Baah.

Jump!

Jorå splitthopp är min grej:P


Min första dag som vice-bankchef

Ja det ni! Idag är jag officiellt det, min företrädare har gått hem på mammaledighet och jag har ju blivit 24 och otroligt vuxen! Bara över en natt sådär!

Gjorde verkligen ingenting igår, vilket var jätteskönt! Okej jag var ute med Zion, hade körlektion, cyklade till Haga Cykel och justrerade mina skivbromsar, fyndade ostbågar på Ö&B... Sen när jag kom hem igen var Gustav hemma från jobbet så då fikade vi med sånna fyrkantiga våfflor man kan köpa färdiga i butiken, hade glass och jordgubar på, hur mumma som helst! Jag fick min present som visade sig vara ett armband och halnsband i silver från Guldfynd, jättefint! Han fick massa pussar då kan jag lova! :D Efter det blev det en sväng på stan, inhandlade en ny leopardmönstrad klänning från H&M, det var jag värd!

Till kvällen gjorde vi lite tapasinspirerad mat, kände inte för att gå ut o äta en måndag liksom, delade på en flaska Törley Rosébubbel. Blev lite lulliga och myste massor! I helgen ska vi ut och äta istället eftersom Gustav fyller år då, känns ju roligare en lördag!

Näni, nu ska jag sminka mig, har massa finnar i nyllet som kommer ta ett halvår att dölja! Sen blir det en sväng med Zion och sen är det bara att dra till jobbet!

Riktiga vänner

Blir sympatigravida!






Happy Birthday to me!

Idag är det min födelsedag! Jaha.

Inget spännande än så länge... ska ta och duscha strax, ska vara på körskolan vid 13 för en lektion, sen ska jag nog unna mig en liten sväng på stan! Måste ha ögonbrynsfärg iaf:P

Har ätit lite jordgubar med mjölk till frukost, myst med djuren och lagt upp lite bilder på fejjan. Ska ta och hitta på något roligt till vår fest den 10'e sen, Gustav slutar väl rätt skapligt så då ska vi fira mig lite med att gå ut och käka ikväll... kan bli Manésa eller typ Pappa Grappa, vi får se vad vi hittar på! Lite qualitytime blir det iaf!

Jani, ska nog ta den där duschen nu så jag hinner, har en känsla av att jag kommer slöa fram till sista minuten inna jag måste dra till körskolan ändå:P






Ett bildspel i Evelina





Tillbaka i civilisationen!

Piiuuh! Helt utmattad efter helgens bravader! Ska ner till tvättstugan nu, sen lägga in massa bilder och kanske dela med mig av några! :D

Ikväll blir det mys med Gustav, ska nog äta lite laxburgare och bara ha det bra!

Trött Evelina

Usch, idag har varit rent helvetisk, upp kl 6, trampa i kladdig hårboll, cykla upp för jävla St. Persgatan, gå igenom vart alla pedaler sitter(hallå?), massa folk, massa kaos, sura gubbjävlar, hem från jobet, iväg till Lidl för att få tag i min favoritchoklad och lite annat skit, sen släcker de lamporna 5 minuter innan de stänger så man irrar runt i mörkret, cykla hem med överfull väska, ut med Zion, laga mat, fixa massor inför morgondagen... Mitt huvud är så tungt nu!

Längtar tills imorn när vi får sätta oss ner i trädgården och äta mumsig mat!

Bästa tipset för alla som liksom jag älskar Finn Crisp, på Lidl har de precis samma grej fast ett annat märke, de är mycket större, typ som vanliga knäckebröd, och kostar mindre, men smakar likadant! Underbart! Man får ju plats med så mycket mer gottigott på dem! Bara en parentes sådär.

Nej nu ramlar jag av stolen... ska ta liiite bus till nu...

Glad midsommar!

Passar väl på att säga det nu medan jag har tid att ha kontakt med omvärlden, ska gå till jobbet vid kvart i tio, sen jobbar jag till stängning, sen ska det handlas lite till inför morgondagen, marineras, bakas och förberedas! Har tänkt mig att göra en cheesecake med Jordgubbar och smält hallonchoklad som dessert så den måste förberedas, sen ska vi grilla massa grönsaker så de ska få lite olika kryddning, sen så ska vi ha massa olika såser och röror som ska blandas så de får dra sig och bli riktigt goda!

Får se vad det blir för spännande kläder, tror på min nya gräddbakelseklänning från BikBok, den är puderrosa i mesh med massa vidd, jättehärlig! Ska ta massa foton kan jag lova! Gustav ska få träna sina fotografskills, det är ju jättehärligt att ta massa bilder ute i naturen, det är så fina omgivningar hos hans mamma! Och i solljuset kommer det bli såå fiiint!

Ska inviga min nya bikini från Åhlens, hoppas det inte ser för mobbat ut med topen, kanske skulle gå o köpa en mindre storlek? Om den finns kvar... ååh jag är så trög! Varför i helvete köpte jag en så stor? Okej jag har d-kupa men bikinis är ju bra om de är lite små så de håller allt på plats när man hoppar o skuttar! Jaja whatevah!

Ååh ska bli så mysigt! Gå skogspromenad, bada, grilla, spela spel och bara ha det bra! Solen ska ju vara med oss också och det känns ju inte för tungt! Förra året åkte jag och Gustav på cykelutflykt till hans mamma, nästan framme började det regna så vi hade tur då men när vi skulle hem börja det vräka ner när vi hade typ 4 mil kvar haha, men det är härligt på nåt sätt, om det inte spelar nån roll om man blir blöt, det är en sån härlig känsla då!






Förra midsommar!

Mjuka toppar

Hade i lite av min inpackning (absolut Repair) i topparna efter att jag blåst håret imorse, de är helt supermjuka och fina nu! Tog bara jättelite och gned ut mellan fingrarna och drog lite i topparna men även lite i längderna, skitbra! Vårdande och mjukgörande! Jag är nog lite kär i min inpackning!

BUS-testing, första lagret

Har fått en rätt bra färg faktiskt, inte superbrun men betydligt brunare än igår, några skavanker som jag försökt gnugga bort med lite nagellacksremover, sen hade jag missat en hel rand på udnersidan av armen haha, och ena benet har några konstiga ränder mitt uppepå! Ska ta och skrubba lite på skavankerna ikväll och sen lägga ett lager till... måste nog försöka lura på Gustav ett lager också, vi kommer se jättemuppiga ut annars, jag knölbrun och han spökvit!

Men det är bra nyans och luktar inte ofräscht som det kan göra, det är ju ämnet i som gör att man blir brun som har den där speciella lukten, men sen reagerar den olika med olika personers naturliga doft, så en del får jätteäcklig bus-doft medans andra inte luktar så mycket. Verkar som jag hör till den lite lyckligare skalan!

Fan jag skulle ju tagit för och efter! Jaja, jag har nog nån blek bild jag kan lägga upp!

Nervös

Shit, imorn gäller det. Jag kommer att glömma bort hur man bromsar!

Brun-Utan-Solning

Kollade lite på ett BUS-test på Aftonbladet igår där det stod att Åhlens egna BUS skulle vara jättebra, sen att priset var väldigt mycket lägre än de flesta andra gjorde ju inte saken sämre så jag tänkte att jag skulle prova den! Sagt och gjort, efter jobbet struttade jag iväg till Å, där jag till min stora glädje upptäckte att de var på kampanj för bara 64kr! Köpte 2 på en gång!
Så nu har jag skrubbat mig, rakat benen och ansat diverse privata delar, Maria hjälpte mig smörja ryggen och så smeta jag in resten. Nu ska det ta typ 2-3 timmar innan man ser resultat. Spännande!

Kanske skulle dra ett lager innan jag går till jobbet imorn också, men jag vet inte hur det blir om jag sminkar mig över?

Har körlektion 7.30 imorn också så vi får väl se hur pigg jag är... tänkte faktiskt lägga mig strax, inte allls trött men jag får väl dra lite ljudbok eller plugga teori... då brukar ögonlocken falla ihop!


Midsommarunderhållning!

Haha, så klockrent! Trädgårdsbowling med små tomtar som käglor, sålde ut det för 79.- på Lagerhaus! Nu har vi ju hela helgen räddad! Har även investerat i Åhlens brun-utan-sol, såg i ett test att den skulle vara bra, sen när jag var där hade de den på kampanj för 64.- vilket är typ gratis!

 

Nu ska jag städa av köket, sen ska jag och Maria leka skönhetssalong!


Ny favorit i spellistan

 

Så skön! Måste göra nån rolig dans till den! Eller tuff ska man väl säga!

Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain
Victory’s within the mile
Almost there, don’t give up now
Only thing that’s on my mind
Is who gon’ run this town tonight


E&M - vilket dreamteam

Jag och Maria var ju och handlade till midsommar häromdagen... men vi glömde ju att vi skulle äta lunch när vi kom ut, och att vi kanske vill ha frukost dagen efter... och lunch... och middag... haha värdelösa! Dessutom försvann en flaska pepsi max och 2 paket bake-up bröd! Vafan!

Får kolla med Gustavs mamma om Ica i Rimmforsa har öppet på lördagen så vi kan handla där, jobbigt att släpa med oss massa skit!

Hur som helst har jag laddat upp med en box vitt, en flaska rosébubbel, en flaska Zinfandel, några tuborg till Gustav och en varsinn Corona, jag ska lära mig dricka öl tänkte jag! Maria har laddat med alkoholfritt!

Vid drinkmixarna på CityGross: Du, tror du man kan blanda med vatten? Jag vill ju också kunna shota!
Stackars Maria, hon har det hårt!

Fönt ja en körv!

 

Zion hade totalspeed igår när vi gick kvällspromenad längs åbackarna, han sprang som en tok över gräset så jag flög efter som en liten vante! Sen försökte han hoppa ner i vattnet varje chans han fick, jag höll på att plurra några gånger... men han var överlycklig!

 

 


Hemlis no more!

Nu kan jag berätta!

Okej det kanske inte är så spännande för alla andra, men för mig känns det jättebra! Det är ju så att vår nuvarande vice Affärschef går på mammaledighet nu vid midsommar och jag har fått hennes tjänst! Och det betyder att när min chef är på semester i sommar har jag ansvar för butiken, dvs. vid nyligen fyllda 24 år kommer jag att agera bankchef!

Det är så otroligt skrämmande men samtidigt kittlande och jättekul! Hoppas att det går bra bara haha, man är ju ytterst ansvarig så om nåns huvud ska rulla...

Har bakat en äpplekaka nu som jag ska ta med till jobbet och blidka mina kollegor med... man vet ju hur vissa kommer att reagera och vilka som kommer bli jobbiga. Men förhoppningsvis får jag stöd av de flesta, vill ju inte gärna behöva ångra beslutet att jag tackade ja. Haha:P

Iih, nu känns det på riktigt, även om jag vetat om det jättelänge. Men nu när resten av butiken vet det så är det ju faktiskt på riktigt!




Off to a good start!

Igår snorade jag väääldigt mycket, skönt att vi var så många som jobbade så jag slapp att snora i kassan, fräscht det liksom, istället kunde jag ägna mig åt att läsa lite försäljningsböcker och planera lite säljsamtal med mina medarbetare! Blev lite pepp faktiskt!

Efter jobbet mötte jag upp Maria och Martin på Waynes och tog en frappe i solen! Mumma, extra grädde! Kollade en sväng på stan och inhandlare ett ljusrosa läppglans och några för små ringar! Glömde bort att gå på systemet, baah. Tänkte bäst att gå på måndag när de fyllt hyllorna och det inte är midsommarkaos där inne!
Senare kom vi ju på att Systemet i Ingelsta brukar ju ha öppet längre, men icke, jag o Maria stod där som två får och klia oss i skallen. Drygt läge.

Blev storhandling på Willys, men nånting måste varit fel för jag bara vräkte ner hur mycket som helst i vagnen och trodde jag skulle komma runt 2000-strecket, 826kr blev det typ haha, jag ba ööh, har du slagit in fel? Men jag är inte den som klagar! Willys är bäst! Inhandlade även lite midsommarmat i form av massa grönsaker, pilgrimsmusslor, ostbågar, läsk, melon, you name it! Ska ta o få tag i lax bara för jag hade sett att de hade billig på citygross så vi åkte dit o skulle handla, skiten var supersnuskig, alldeles grå, men sen var det ju fejklax. Bara så ni vet att den enda riktiga laxen är typen Salmon Salar, chumlax och i det här fallet pinklax är andra arter som inte alls är lax men ser ut som det i köttet. Okej om man ska göra nån soppa eller gratäng, men vill man ha en god bit lax så ska det vara Salmon Salar! Nu har vi lärt oss något nytt idag!
Hur som helst, ska bli jättemysigt på midsommar, underbart väder är ju utlovat också! Åker ner mot Rimforsa där Gustavs mamma bor en bit ut i skogen, ska nog dra oss ganska tidigt så vi är där under förmiddagen, då kan man ju dra ner till badet och se om det är värt att ta årets första dopp! Synd bara att maria är så jättegravid och lite svårmanövrerad, annars kunde vi ju kanske dragit ut med båten, eller ja det kan vi ju men det är svårt att gå iland på nån ö, vi får slänga i henne i vattnet med ett snöre runt midjan och bogsera in henne mot land sen när vi lagt till! Haha!

Seriöst, vi skratta så jävla mycket igår, helt stört, jag vet inte ens vad det var men inne på Willys bröt jag ihop o tjöt av garv vid osten. Inne på CityGross, samma sak i kassan när en kille kom med en överfull påse champignoner. Sen återigen i bilen när vi kom hem till oss, även där har jag glömt varför, jo det var en kul grej kom jag på nu. Men det är inte värt att förklara, haha. Det involvera en gammal muppig klasskompis och ni vet när man gör batmangrej över ansiktet med händerna ni vet haha. Underbart!

Shit vad klockan gick fort! Måste skynda skynda nu!



End of the week

Uschusch, huvet är fortfarande tungt och snoret rinner, halsen ör lite bättre tack vare Strepsils, fan bästa som finns!
Har varit duktig och pluggat massa till körkortet idag. Känner mig riktigt peppad faktiskt, känns som jag har koll på läget faktiskt! Faktiskt! Nu ska jag bara nötanöta och göra så många test jag kan hitta på internet som möjligt sen ska jag försöka boka in teoriprovet inom nån vecka! Har halka v.28, hinner köra typ 5 lektioner innan dess, har ju kört bil förut o sådär så förhoppningsvis är jag redo då! Annars får jag skjuta på det men fan jag ska vara redo! Jag är så pepp nu att jag bara har fokus på hur bra det kommer gå första lektionen, bara positiva tankar! På torsdag morgon smäller det! Första lektionen, kommer inte kunna sova den natten så jag kommer vara helt förstörd när jag kommer till körskolan! Haha, bra det när jag precis varit på lektion i hur farligt det är att köra bil trött!

Nu ska jag ta och borsta tänderna och smörja in ansiktet, upp tidigt imorn, ska nog pumpa några panodil innan jag lägger mig så att jag klarar att jobba.

Det kommer bli en spännande vecka. På tisdag blir det officiellt. Until then, I know nööthing.


Haha best picture Ever!

Absolut Repair

Inhandlade inpackning häromdagen som jag provade nu inatt, håret är helt supermjukt! Vi låg på soffan och tittade på tv imorse och Gustav körde fingrarna genom håret på mig hela tiden, han kunde inte låta bli att pilla med det! Underbart! Men nu är håret redan fett igen så får tvätta imorn. Men känns som det här kan bli en riktig favorit!




All I want for christmas

Lupin är lite avundsjuk på Zions tratt, men idag tog han tillfället i akt att prova det när jag lagt den på soffan, satt ju som ett smäck! Får köpa en likadan till honom i julklapp, blinga med lite strasstenar kanske? Ett stort glittrigt L vill han säkert ha på!


Lördagens bilder

Hade lite mys med Carro igår, lite fördrinkar hos henne, sen ett vinstopp på Munkens och senare en megastor Strawberry Daiquiri på Manesa!

 

Är kär i min nya tunika från Stockh lm!

 


Fan

Usch, jag började få ont i halsen igår, men man är ju dum o skiter i det. Hade jättetrevligt med Carro, blev några goda drinkar och lite vin, sen en kall nattpromenad.

Nu är jag dyngsjuk, känns som huvet ska sprängas av snor snart, är dyngyr och halsen tjock som en amerikan. Fan, jag orkar inte! Hade tvättid som börja kl 7 imorse och eftersom vi knappt hade några rena kläder kvar blev det till att släpa sig ur sängen och jobba. Huvet dunka så jävla illa att jag tjöt då, kunde knappt stå på benen. Blir nog sängläge hela dagen, kanske pallrar mig till kosum och inhandlar lite juice och o'boy. Kanske lite frukt, det behövs kan jag lova! Fan vad tung jag känner mig.

Usch måste lägga mig ner en stund nu, allt snurrar...

I'm in a black hole

And I ain't never coming back!

Haha, närå, men jag har suttit och pillat massor på min iFån så jag börjar fatta, har ju nytt nummer men ska kolla med 3 om jag kan byta plats på numren så jag slipper uppdatera alla om mitt nya nummer. Fan jobbigt att lära sig ett nytt också! Så än så länge springer jag runt med två telefoner! Menmen!

Har suttit på tradera och kollat på skal till den också, hittat några jag gillar så får se vad jag klickar hem, ska sätta mig med det efetr jobbet, bra att ha nåt som skyddar, funderar på om jag ska köpa en väska till den också. Kan ju sätta en femma på att jag lär paja den snarast annars haha!

Lite trixigt det där med touchscreen, jag har feta fingrar! Men Gustav som har gått iFån utbildning på sitt jobb berättade för mig att den lär sig vartefter man använder den så att den blir anpassad efter hur jag skriver! Så jävla smart!

Men det bästa av allt! Fatta smidigt jag kan blogga från den! Sen om jag skaffar en netbook så kan jag ha den som modem istället för att skaffa ett nytt!:D

Ja nu har jag slöat här tillräckligt, nu blir det lite vitaminer, allergimedicin, kaffe och så lite smink på det!



Woho!

Jag har fått min bebis! Nu ligger min alldeles egna iFån på laddning! Iih, nu blir det tradera för jakt på hardcases!

Fredag: duktig Evelina!

FÄRDIG! Nu har jag gått Riskettan! Nu kommer jag aldrig köra rattfull!

Skönt att komma igång tidigt, har mumsat kaffe, macka, bulle, saft, havrekaka så jag har värsta sockerkicken nu. I feel invicible! Stavas det så?

Pungade in 3000 till körskolan, så nu känner jag mig för fattig för en sväng på stan som jag först tänkt mig haha, tänkte faktiskt att om jag betalar så mycket nu så kommer shoppingsuget att släppa, och det gjorde det onekligen! Jag är ju superfattig nu! Tur att jag hann handla så mycket igår! Gjorde världens fynd! En klänning och en paljettkavaj jag tittat på tidigare fanns på rean, sen blev det en tunika från Stockh lm och en skjorta till Gustav.

Tror jag ska sätta mig med lite teoriplugg nu! I do need it!

Getting my drive on

Sådärja, nu har jag kämpat mig ur sängen kl 7 på min lediga dag! Varför kan man undra, jo för att jag ska till körskolan och punga ut 900 jävla spänn för att nån mupp har kommit på att man måste gå en kurs i att inte supa/droga + köra bil. Okej det är säkert skitbra, men jag fattar det själv. Jag kunde ju köpt skor för de pengarna...

Baah.

Fan vad trött jag är. Hoppas Gittan fixar kaffe! SKa nog slänga i mig en kopp till innan jag går, finns viss risk att jag somnar om under föreläsningen annars.

Åååh jag vill ha mitt körkort nu. Nunununu, nuuu. Men måste ju tydligen klara nåt som kallas uppkörning också, jävla fjanterier det där. Kan de inte bara ge mig ett kort, skulle vara mycket bättre! Sen får jag väl lära mig vartefter, men då slipper jag iaf gå runt med passet som legitimation!

Måste sminka mig nu, kan ju vara några söta 16-åringar där som jag kan flörta med!:D


Torsdag: det kliar!

Seriöst, Gustav lura mig till att spela volleyboll igår. Hade bara tänkt sitta med o titta på men det såg ju rätt kul ut och myggen åt bara upp mig ändå så jag tänkte äh vafan! Shit min hand är paj! Jag var ju värsta serve-esset!

Men fan jag är lite öm i kroppen idag och myggbetten håller på att ta kål på mig! Gaah! *Kliakliaklia*

Har ätit en regelrätt gi-frukost med stekta ägg, avokado, grön paprika och creme fraishe nu, ska ta och kladda på mig lite smink och försöka göra nåt åt håret så det inte ser så äckligt ut. Jag hatar mitt hår i den benämningen att det blir flottigt efter en halv dag! Vi prata om det igår på jobbet, min chef tvättar varje dag, jag vill tvätta varje men försöker tvätta varannan, en tredje tvättar 2ggr/vecka. Jävla kärring, fatta vad skönt att ha fräscht hår utan att behöva tvätta, torka, föna, varje dag!

Sen av nån anledning har allt mitt pigment runnit av mig! Va fan! Jag bara kolla mig i spegeln när jag gick upp och insåg att jag är likblek, jag hade ju börjat få en liten svag nyans av spädgris iaf! Vad hände med den? Nej jag ska fan äta såna piller man blir brun av! Måste bara undersöka vilka som är bäst! (och om de funkar). Sen blir det ju inte bättre av att man är polare med dalakullan Frida som måste ha rötter i Nigeria för hon har knappt sett solen iår och är redan kalasbrun. Man får ju mindrevärskomplex!

Fan nu fick jag sådär bråttom igen!

Bebis på väg!

Iiih, snart får vi tillökning!

Nattinatti darlings

Whoop vad kvällen gick fort. Blir så när man sitter och porrsurfar på Nelly, H&M, Asos och allt sånt!
Känner mig som världens tjockis, suttit o mumsat päronsplit framför datorn i flera timmar, magen bara jäser! Usch, jag vill vara fräsch o trimmad till min födelsedag! Sa till Gustav när vi stod i duschen förut: Fan om jag skulle köra varannan-dag igen tills jag fyller och bli av med lite pluffs...

NEEEJ! Du får inte! Jag orkar inte!

Seriöst. Way to overreact hallå.

Jaja, jag får väl köra stenhård Gi och börja röra lite på mig. Jo det låter som en bättre plan, blir inte lika tjurig då! Behöver träna lite magmuskler o sådär faktiskt! Känns som jag inte rört på mig på flera månader även om det bara är kanske nån vecka sen jag körde nåt rejält. Fan vad jag måste skärpa mig! Okej, sätta klockan på tidig ringning och träna lite imorn bitti kanske? Sen kan jag ju fira att jag varit duktig med att dricka lite Diablo CS till True Blood! YES! Vilken bra plan!

Baah, ska gå o lägga mig hos min lilla man nu! See you tomorrow!

Shoppingsug från Nelly.se

 


Ellos Rea-favoriter

 

 

 

 


Äntligen måndag!

Yes! Känner ni vad härligt!

Haha, jaja. Ska ta o sminka mig lite nu för ovanlighetens skull, sen är det bara att dra sig till jobbet igen! Jippie!

Om två veckor fyller jag år, shit vad fort det har gått! Hoppas jag får många fina presenter. Jag tycker om presenter.



Såhär såg jag ut när jag fyllde år förra året!

Äntligen måndag!

Yes! Känner ni vad härligt!

Haha, jaja. Ska ta o sminka mig lite nu för ovanlighetens skull, sen är det bara att dra sig till jobbet igen! Jippie!

Om två veckor fyller jag år, shit vad fort det har gått! Hoppas jag får många fina presenter. Jag tycker om presenter.


Spelt is the shit!

Eller dinkel som det populärt kallas!

Köpte speltknäcke från pyramidbageriet igår när vi var och handlade, och fy faaan vad gott! Smakar verkligen som nån har stått vid en stor stenugn och bakat brödet, det är jättetunt och knaprigt, dessutom sådär härligt knögligt så att det får sån härligt genuin känsla! Kostar ju lite mer än vanligt knäcke om man säger så men det kan det vara värt! runt 42kr betalade jag för en stor rund förpackning med kanske 5 bröd i.


På bageriets hemsida finns denna text om brödet:



Ett bröd med djupa rötter i historien, bakat på våra äldsta sädesslag, spelt och korn. Spelt, som också kallas dinkel, odlades i Norden redan på stenåldern. Det innehåller mycket mineraler och proteiner och ger en djup och god smak.

Innehåll: Spelt-/dinkel, kornmjöl- och fullkornsrågmjöl, vatten, jäst och salt.

Spelt är rikt på mineraler och proteiner.

Klicka på bilden för att komma till bageriets hemsida!

Dessutom är ju speltmjöl bättre ur gi-synvinkel!

Jag är lite halvt tokig i dinkel, köper dinkelpuffar och bakar dinkelmjöl, men jag älskar det verkligen, det har en speciell arom, sen blir bröd och sånt ganska kompakt så man blir hur mätt som helst av en liten fralla! Brukar blanda ut med lite vetemjöl special som gör brödet lite fluffigare och med lite råg eller grahamsmjöl, sen har jag pumpakärnor och solrosfrön i så blir det extra mumma!


Den här behöver jag

Att ha lite bomullspads i!

129kr på Åhlens!


Sweet dreams

Nu ska jag krypa till kojs, aptrött! Har haft en mysig dag med bakisfrukost i solen på balkongen med lilla Evelina. Promenad i solen med Zion och Gustav, shoppingäventyr i Ingelsta med Maria och Martin, lagat mumsig laxgratäng, köpt blommor på plantagen och tagit ett varmt hett bad med tända ljus i bakgrunden, insvept i Gustavs famn!

Dessutom blev jag totalt blixtförälskad i några ljusstakar på Plantagen så jag önskar mig presentkort där! SOM FAN! Iiih vad fina men Gustav tyckte att det var för dyrt det aset! Baah. Jag har lite ont i hjärtat nu för att jag inte köpte dem... men jag fyller ju om 2 veckor så får hoppas på att jag får presentkort där av nån vänlig själ!







Min klänning är från H&M och kostar 69kr, jag fucking älskar den!

Några av anledningarna till att skallen bankar

 


Nattens outfit

Klänning BikBok

Skor+Väska Jimmy Choo


Sunny saturday!

Solen tittar iaf fram stundoms! Tror jag ska bege mig bort till solariet och få lite extra sol i några minuter såhär på morgonkvisten. Jag har en lång väg att gå för att bli sommarbrun så det är bara att börja jobba!

Sen ska vi nog handla lite, ladda upp inför kvällen och sisodär! Netto hade vattenmelon för 8kr/kg, som fucking hittat! Mmmm, vattenmelooon...

Ikväll blir det med största sannorlikhet Palace, det är ju deras sista kväll innan de slår ihop portarna så känns ju som att man måste gå, även om det blivit sugigt, men det borde vara drag ikväll med tanke på att många nog känner som jag, man vill gå dit en sista gång för nostalgin! Ska dra ihop några tjejor från jobbet och dricka lite vin (sen kanske det råkar bli ett tequilarace, det vet man aldrig) som en liten förfest. Får se om vi ska käka något också, man måste ju ladda magen ordentligt om man ska klara en helkväll! Dock är ju min nya klänning som jag är lite sugen på att ha på mig tight som ett korvskinn, så frågan är om inte magen kommer bli för oglamorös om jag äter för mycket, har ju mens också så den är ju redan svullen... får kanske bli nån annan klänning...

Jaja, klockan är ju typ 11 och jag sitter i bara trorsorna, nu är det dags att sätta fart bitches!

Show me your fangs

Iiih!

På söndag har True Blood preimär i USA, ooouh vad jag längtar efter min Skarsgård!



Sen är ju ledmotivet i en klass för sig. Man känner faktiskt att man vill göra snuskiga saker med någon med den surrande i bakgrunden...


Drown me in chocolate and pity

Baah. Då var det den tiden på månaden igen. Hela dagen har jag kännt hur monstren i magen fart runt. Usch. Känner mig fet och värdelös, i stort behov av kärlek och komplimanger. Gjorde en rabarberpaj efter maten, den sa till mig att jag blir vacker igen om jag mumsar i mig massor av den, plus masa glass och vaniljsås såsklart (man kan inte äta paj utan hallå). Det blev faktiskt lite bättre!
Ska gå o beklaga mig för Gustav nu så han får hålla om mig! Det är ju jättesynd om mig för i helvete! Dessutom fick jag ta kattlådan förut så det är ju lite extra synd om mig för det också. Jag vill ha te.




Kolla vilket mästerverk!

Trött som en gnu

 

 

Jag är såå trött! Baah, vill bara ligga hemma på soffan o mysa! Äta sån här frukost varje dag! Ska nog gå via Konsum på vägen hem o köpa lite frukt så jag kan göra en smaskig smoothie till kvällsmys! Är hemma och lunchar på en taco-omelett nu, måste gå tillbaka till jobbet inom 5 minuter... känns sådär. Hela kroppen är tung. Blir nog till att lägga sig tidigt ikväll!


Ny hallbyrå!

Här är mitt lilla Myrorna-fynd!

275kr + lite färg!

SKa sätt alite fina grejer på där sen men det är ett eget projekt:P


Fun in the sun

Såhär mysigt hade jag och Zion det i helgen när vi var på picnic nere vid strömmen! Packade väskan full av godsaker såsom jordgubbar, grädde, baguette, mango, ostar, kaffe...blablabla!

Zion var otroligt intresserad av gräddjordgubbarna! Undra på det, det smakar sommar!

 

 

Jag och Gustav pratade lite om livskvalité, nu i sommar är det bara jobbjobbjobb fram tills mitten av Augusti. Vi går om varandra med våra scheman och är lediga olika helger, är trötta och griniga om varannat. Så nu har vi gjort en lista över saker vi ska göra för att få ut det mesta av sommaren:

1. Gå ut och äta ihop minst varannan vecka
2. Om båda slutar tidigt och solen skiner så ska vi inte sitta inne, vi går till parken eller hittar på något aktivt
3. Planera helgerna så vi inte sitter där och inte har något att göra och bränner den på att rulla tummarna
4. Åka iväg till t.ex. Stockholm över en dag och få lite ny energi
5. Unna oss!

 

Har en idé till Gustavs födelsedagspresent som jag måste snacka ihop mig med några om, kommer bli hur kul som helst om det går! Iih! Men jag kan ju inte skriva något här för det kan ju hända att Gustav råkar läsa!


In to the wild

Vad tror ni om det som tema på årets födelsedagsfest?!

ASCOOLT!

Jag älskar ju Zebra så vad kan bli bättre? Jag kan ju raka av Lupin pälsen så han ser ut som ett lejon! Och måla lite ränder på Giza så hon blir en tiger! Gustav skulle nog slå ihjäl mig då menmen...

Köpa lite yviga växter och ställa upp i hallen med lite trummusik i bakgrunden så det känns som man kommer in i värsta djungeln! Kan hänga upp Zions apa också för att få den där riktiga djungelkänslan! Haha:D Fan jag skulle känna några svarta grabbar som kunde klä ut sig till infödigar och springa runt på loftgången också... Får måla Gustav i skokräm!

Jo men det här kan ju bli hur bra som helst!

Back to buissness!

Ska prova att jobba lite idag, får väl se hur det går, vad är det värsta som kan hända typ?

Har varit rätt skönt att få några extra dagar sommar nu faktiskt, speciellt eftersom jag blivit ompysslad och bortskämd! Idag fick jag göra mina egna ägg och tvätta mitt eget hår... lite trixigt men det gick. Värre var det när jag skulle ge Zion sin medicin. Första gången lurade jag honom med att ge honom sitt ben så han satt med det i munnen så jag kunde spruta in lösningen i glipan, den gick han inte på dagen efter, då tog jag lite turkisk yoghurt som han älsar och blandade ut med medicinen och sträkte fram skeden som han glatt slickade i sig. Gjorde samma sak idag, han satt som en jävla treåring med sammanbiten mun och vred bort huvudet när jag kom med skeden, försökte tillomed med att köra: ååh här kommer bilen! Nu måste du öppna garaget så bilen kan komma in! Vaaaar är garaget Zion?!
Nej han bara vände o vred på skallen. Smetade ut skiten lite över hans mat och vände mig om för att ta av honom tratten, då är ju inte Lupin dummare än att han tänker: Shit! Det finns oövervakad yoghurt på hundens mat! *skyndaskynda*
Baah, så jag fick jaga bort honom, forsätta trixa med tratten, vilket är lite knepigt med tummen, under tiden smyger ju kattskrället tillbaka och försöker mumsa i sig mera... Fan heltidsjobb det här!

Imorn kommer mamma och är barnvakt iaf, skönt det! Ska försöka sminka mig nu, värsta picasso jag svär! Sen blir det en promenad med hunden innan jobbet

Söndagsstök!

Fick lite ny energi idag faktiskt! Tummen börjar ge med sig, svullnaden har gått ner så den är lite mer rörlig så jag kan greppa lite iaf!

Har tränat att använda vänsterhanden också, blir ju så illa tungen så idag har det städats och vädrats! Har ju knappt kunnat gör nåt senaste dagarna så var rätt skönt att få lite gjort, hela lägenheten känns mycket fräschare!
Rörde ihop en sockerkaka nyss som jag ska skiva upp och servera med en klick vaniljkräm, lite jordgubbssylt, en klick grädde och toppa med en jordgubbe! Det låter ganska bra va? Det är ju faktiskt nationaldag och vad passar bättre än en svensk jordgubbsklassiker?

Nu ska Zion få gå ut och kissa lite! Sen puttrar vi på kaffet och gör lite bakelser!

Handikappad, dag 2

Piiuuh. Trött som ett as. Inte kunnat sova inatt. Kändes som jag solat och bränt mig för det typ hettade och kröp i huden på mig, allt snurra och jag mådde illa. Höll Gustav vaken med att liga och vända och vrida på mig hur som helst också. Han försov sig för han glömde att han skulle till apoteket och hämta Zions medicin så jag sprang upp och fixade mackor och kokade lite snabbmakaroner till honom medan han cyklade till apoteket. Hade lite bättre snits på osthyveln idag men det var lite kämpigt med smöret. Ska nog ställa fram det så det är lite rumstempererat och lättbrett tills jag ska käka frukost!

Igår var jag ju iväg på jobbet i typ en timme, kunde ju inte göra nåt så det var bara att gå hem, känns så värdelöst när vi har mycket att göra och redan är kort om folk. Men Teresa och Camilla skällde på mig att jag inte kan jobba jämt utan måste ta det lugnt! Så jag knatade upp till apoteket och storhandlade, sen en liten sväng via Ica så jag fick mig lite jordgubar! Väl hemma försökte jag förmå Gustav till att gå ut i solen och käka frukost, men han ville bara ta det lugnt på soffan så jag la mig hos honom och båda slockna som stockar! Tur att brorsan ringde o väckte oss, annars hade vi sovit bra länge till!

Gustav fixade frukost, hha om man kan kalla det för frukost när man äter kl 13:D Jag satte mig som en treåring och började måla om vår nya byrå, helstört att pensla med vänsterhanden, kände mig som värsta Picasso! Tog jävla lång tid men blev rätt ok! Sen kom broder Fredrik och hämtade upp oss, så  i åkte en sväng till Jysk som hade lagerrensning och köpte en ny spegel till badrummet innan vi åkte och hämtade lilla Zion hos vetrinären!


Stackarn var helt groggy så väl hemma fick han lägga sig på mattan i vardagsrummet och sussa, mamma var över en sväng så vi satt o pratade lite, gick och hämtade lite give-aways på jobbet som hon o hennes kompisar skulle få när de körde vårruset. Sen hem igen, mamma gick, jag slockna på soffan, sov nån timme. Helt groggy jag med!

Fan jag måste nog sova en stund till, huvet snurrar som fan!

Önskelista för håret!


En varmluftsborste, har aldrig provat men känns som nåt mitt plattaoch tunna hår skulle bli fluffigt och fint av!



Värmespolar, aldrig provat heller, men de jag sett anända dem ser ju ursnygga ut!



Hårinpackning kan man ju aldrig få för lite av! Denna är alla mina frisörutbildade kompisar helt saliga i!



Sen för att bli av med allt annat hår! Braun Silk-Epil 7, fungerar även i vatten! Hur bra är inte det? Kunna ligga i ett riktigt armt bad så att hårsäckarna öppnar sig innan man kör igång! Har velat ha en sån jättelänge för min gamla epilator kasta in handduken för länge sen! Men smakar det så kostar det, billigaste stället jag hittat den på var tretti.se för typ 1270 eller nåt sånt. OnOff skulle ha typ 1500, nejtack på den!

Marwin the hippie

I looove it..  People like beer, Mjau like weed..



Har ni sett något så sött? Det är min kompis Teresias katt, en gigantisk bengal, som älskar att kramas med kattmyntan!

Önskelista från drömgården!

En underbar vispskål, fast i rosa såklart!

 

Ett fint smyckeskrin till mina juveler!

 

En halsbandshängare, finns även för armband, hur classy som helst!

 

Ett underbart halsband att hänga på korset!

 

En underbar fejk-vintageklocka till köket!



Ja som ni vet fyller jag snart år, detta är lite av vad jag önskar mig... börjar bli lite kärring o sylta in mig på shabby-chic stilen! Går ju förbi butiken varje dag och allt ser så underbart ut därinne, de har även en
webshop!
Bilderna är lånade från deras hemsida! Kollakollakolla, man blir ju helt köpgalen!

This will heal me faster, I'm sure!



Är bra sugen, 299 resp. 349 på Belle Shoes
Jag behöver ju faktiskt lite uppmuntran så jag återhämtar mig fortare, kan ju inte dricka vin så måste ju ha något litet emotinellt plåster! Mmmmmm... o sen med den där klänningen från HM som jag inte får tag i... Det vore bäst!

Yes sailor!

Dessa sötnosar inhandlades häromdan, passar ju till det ständigt återkommande marin-temat i modet. Me löööv! Vittvittvitt är det bästa på sommaren! Jag är så avundsjuk på alla studenter, jag ska nog dra på mig min studentmössa och springa runt finklädd! Haha:D

 

Btw, 129.- på HM! Som hittat!


Ny favorit i garderoben!



Tummen upp!
399 på HM

Ny favorit i garderoben!



Tummen upp!
399 på HM

Blablabla... tråkigt.

Gogglade runt lite och kom in på en sida som hette SalongK som har lite av varje, lite mat, lite mode, lite sexspalt, ni fattar, som en veckotidning! Riktigt trevligt var att de hade mycket vegetariska recept som annars lyser med sin frånvaro! Så nu ska jag sitta o läsa lite där tror jag.... eller kanske rensa lite jordgubbar och lägga mig på soffan, är helt stört trött, lite rädd att jag börjar få en infektion i kroppen. Inge kul alls:/ SKa ta febern som doktorn sa åt mig att göra med jämna mellanrum även om jag inte kände mig febrig. Baah.

Känns b att vara hemma från jobbet för att man har ont i tummen, kan ju inte göra ett skit. Kan inte städa för handen, kan inte gå ut och gå med Zion för han måste ligga och ta det lugnt, kan inte lämna honom ensam.
Blev lite arg på en peron förut som frågade om vi avlivat honom, det är väl det man gör när hundar bits, höll på att gå i taket.
Visst han ska inte bita mig men han gjorde det inte oprovocerat och jag gjorde fel, jag visste att jag kunde bli biten men jag tog risken för jag ville få ut benet ur käften på honom så snabbt som möjligt. Hade jag inte blivit stressad hade jag agerat annorlunda och troligtvis fått ut benet utan att bli biten men ibland tänker man inte. Allt som fanns i mitt huvud var att han  kunde kvävas eller få magen förstörd av benflisorna. Han är ju för fan inte farlig för nån, men han är hund. Gaah vad arg jag blir på folk som tycker, okej om du tänker det men kom fan inte o säg att jag borde avliva min hund. Man säger ju inte gärna till nån: fy fan vad dina barn är hemska, varför har ni inte adopterat bort dem?
Fan nu blev jag arg igen, jag har värsta humörsvängningarna, kanske fått rabies som en thailändska undrade om jag hade igår på akuten.

Ska nog ta en såndär värktablett till så jag blir harmonisk!

Sjukt sugen på grönt

Kännermig typ lite hungrig fast på grönt, vill äta något riktigt grönt. Typ som man får cravings på choklad så vill jag ha grön mat! Broccolisoppa, grön paprika, avokado, you name it. Är så sjukt sugen! Fan jag kan ju inte ens hacka lök! Kan ingen komma över och laga lite grön mat åt mig?

Handikappad, dag 1

Fy fan det är ingen jävla dans på rosor detta! Använder mkig av långfingret för att skriva, vilket tar ett år!

Nu har jag sminkat mig iaf! Gick ganska bra, eyelinern var lite tricky men det gick vägen någorlunda. Som tur är har jag L'oreals Collagene Mascara som är rätt greppvänlig (värsta handikappsanpassad jag svär!) så jag kunde hålla den mellan fingranan på högenhanden när jagskulle ta det ögat. Får se lite neutral och sparsamt sminkad ut idag, passar resten av min stil, kan ju inte åla i mig i ett par jeans så jag kör på turkosa mjukisar och vit top, somrigt o fint! AAAAAAAAAAAj! Nu smällde jag i tummen i mellanslagstangenten av gammal vana, det gör ooont!

När jag vaknade vid 5 imorse hade jag förjävla ont, försökte somna om men det gickinte, rotade i nattduksbordet efter nån värktablett, brukar alltid ha pronaxen eller voltaren där, men icke! Sen hitta jag några andra konstiga tabletter, några jävla starka jävlar jag fick när jag bröt ryggutskotten, känner mig ganska harmonisk nu. Även om det fortfarande gör ont så är världen ganska fin. Bra skit!

Lite irriterad blev jag dock, klarade ju inte av att göra frukost så käkade lite godis... men sen fick jag ångest, jag är en riktig frukostmänniska så jag bara måste ha min frukost! Plockade fram ost, smör och finncrisp. SMöret var lite hårt så det var svårt att få ut det på mackan, och jag kunde ju inte ta i för då skulle mackan gå sönder. Efter mycket om och men så såg det ut som en vuxen människa brett mackan. Sen kom ostbekymmret! Alltså i vanliga fall använder man juvänstern för atthålla lite i osten så man får lite mottryck, det ku nde jag inte göra med högern idag och dessutom är osthyvlar halvt omöjliga att manövrera med fel hand! Inte nog med det så är osten inne på sista versen och lite svårhyvlad överlag, så det tar mig ungefär 10minuter att göra 2 sketna mackor! Fine! Lite kaffe på det tänker jag och rör ihop en kopp och tar mina vitaminer, tänkte gå o sätta mig här och blogga lite så jag sträcker mig per automatik efter mackan med högerhanden... vilket resulterade i att ena mackan hamna på golvet. Och som ni vet har vi djur, och har man djur är det ständigt hårigt på golvet! INTE OK!

Tacka fan för att Gustav blekte mitt hår häromdan, blir ju inte lika flottigt då så jag tog bara lite torrschampo i och blåste lite med huvudet upponer, ser okej ut iaf. Fatta projekt att tvätta håret med en hand! Sen borsta och föna och ha sig, får nog sätta Gustav på det ikväll så jag får hjälp! Igår när jag skulle sova så försökte jag borsta håret med vänstern, jo tjena, slog mig själv i huvet typ 3 gånger.. har säkert massa bulor!

Ska gå till jobbet om en kvart, fatta drygt att inte kunna cykla! Har ju ett jättehål rakt in i handen i vecket mellan tummen och pekfingret! Sen blir det shopping på apoteket, penicilin, desinfektion, gasbindor och allt sånt så jag kan lägga om handen, sen måste jag köpa några handskar att jobba i så att jag håller händerna snuskfria.
Jag kanske måste köpa ett par nya skor också.. som plåster till själen...

Broken

Blir lite bloggtorka nu för jag kan knappt använda högerhanden, en liten hund försökte äta upp tummen på mig!

Var i parken med Maria och Martin, på väg hem fick Zion tag i ett grillat ben som är jättefarligt för honom att äta så jag fick panik och skulle bara få ut det, har gjort det massa gånger innan när han tagit saker han inte får äta. Men nu var han skitförbannad och högg mig flera gången i tummen innan jag lyckades få bort den.

SPruta jävla massa blod så Maria körde upp mig till akuten så jag fick stelkrampsspruta i skinkan, penicilin, röntgen och bandage. Nu kan jag inte sova för det gör så jävla ont. Skippar nog att tvätta håret idag, men det ska bli itressan o se hur det går att sminka sig med vänsterhanden!

Ska ta o göra lite frukost o se på tv, måste till jobbet sen o fixa lite även om jag inte kan jobba...kul!:P

Kusinvitamin

I söndags var Tessan här med lilla Lisa, hon såg lite skeptisk ut men ville gärna hälsa på sin lurviga kusin!


Måndag eller?

Känns jättemysko när man varit ledig i början av veckan, precis som att det var söndag igår och nu börjar arbetsveckan, även om jag jobbade i måndags. Men nu blir det 3½ dagar arbete igen, full rulle kan jag lova, lite lugnare nu innan skolorna slutar iaf, sen blir man dum i huvudet!:D

Lekte med Maria en sväng på eftermiddagen igår, hon lekte köpa mascara och jag lekte köpa massa annat! Inhandlade lite nya puder och rougeborstar, fanns med rosa borst på Lindex för 59 resp. 49kr. Skitbra, måste ju se fint ut! Sen inhandlade jag även en ny duschmössa som jag verkligen kan rekomendera andra! Jag sover ju med inpackning och då är det lättast att ha håret i en duschmössa, den här kom från Kicks och var i mjuk plats med en tunn resår som inte satt allt för hårt, 30kr - som hittat! Vidare köpte jag lite hårklämmor att ha när man färgar håret, lite bodylotion från H&M för att det var en fin förpackning haha, sen en rund fönborste i svinborst! Så idag med mitt nyfärgade hår som jag inte sett resultatet på än eftersom jag la en inpackning ocg gick o la mig direkt, ska jag försöka mig på att föna upp lite volym - wish me luck för fan!

Senare på kvällen blev det en tripp först via Halvars Glass, sen vidare runt åbackarna med Maria och Vickan, skönt att röra lite på sig även om det är massa knott som bits! Ska gå till jobbet om en timme så hinner jag ska jag nog ta en liten promenad med Zion, solen skiner ju för fulla muggar! Till skillnad från igår när jag var ledig.... GAAH! Jaja, vi får väl se vad som händer till helgen, jag ska ju till Karin iaf, Gustav vill ut i naturen så vi får se vad vi styr upp. Dumma Karin som bor hela vägen borta i Linköping, får ju passa tåg o grejjer så jag kan ta mig hem!


Nej nu ska jag inspektera håret... är liite nervös att det ska vara knallgult. Inpackningen kan ju ha gulat upp det lite... ser ju alltid supergult ut när man blöter det också, och jag har ju bara sett det blött. Hade blekningen i superlänge igår för jag tyckte att det tog så dåligt, men sen var jag nervös att håret skulle frätas av så jag sköljde ur det, kanske lite för tidigt ändå... ååh alltid denna ångest! Jaja, Gustav får lägga några nya slingor ikväll om inte annat! 

Zions födelsedagskalas!


Jagvilljagvilljagvill!

Fan vad jag blir arg ibland! Jävla muppar som går till H&M och köper upp alla storlekar i klänningen som jag vill ha! Nu fanns det en 40 och en 42. Det hjälper ju fan inte mig! Jag blir så arg att jag kokar när jag tänker på det! Sen finns den inte på hemsidan häller, vad är det för bullshit? Den skulle ju vara såå fin på mig! Hoppas alla andra som köpt den ser skitfula ut i den! HA! Jag får väl ta nån gammal trasa o dra på mig på lördag när jag ska på Karins 40-årsfest=/


Evelina hjärtar myrorna!

Tänkte att jag skulle ta en fyndrunda ner på myrorna idag, var länge sen jag var där fan! Sagt och gjort, satte rumpan på cykeln och trampade ner!

Och snacka om tur man kan ha, de hade en byrå med korgar som jag har velat ha i hallen hur länge som helst! Alla jag kollat på har legat runt 1000-lappen och Gustav snåljåp har förbjudit mig att köpa nån sån... Han fattar inte att man får lägga massa pengar på inredning! Gaah! IJALLAFAAALL... Den var ju inte supersnygg, men med lite vit färg så kommer den bli helt acceptabel och skiten kosta bara 275 så då får jag ju köpa nån fin prydnadssak att ställa på den för alla pengar jag sparat!

Så nu har jag tingat den för jag kunde inte få hem den själv, så ska jag göra lite tacos och smöra upp Gustav lite så att han åker och hämtar den på cykelvagnen imorn:D