Off to a good start!

Igår snorade jag väääldigt mycket, skönt att vi var så många som jobbade så jag slapp att snora i kassan, fräscht det liksom, istället kunde jag ägna mig åt att läsa lite försäljningsböcker och planera lite säljsamtal med mina medarbetare! Blev lite pepp faktiskt!

Efter jobbet mötte jag upp Maria och Martin på Waynes och tog en frappe i solen! Mumma, extra grädde! Kollade en sväng på stan och inhandlare ett ljusrosa läppglans och några för små ringar! Glömde bort att gå på systemet, baah. Tänkte bäst att gå på måndag när de fyllt hyllorna och det inte är midsommarkaos där inne!
Senare kom vi ju på att Systemet i Ingelsta brukar ju ha öppet längre, men icke, jag o Maria stod där som två får och klia oss i skallen. Drygt läge.

Blev storhandling på Willys, men nånting måste varit fel för jag bara vräkte ner hur mycket som helst i vagnen och trodde jag skulle komma runt 2000-strecket, 826kr blev det typ haha, jag ba ööh, har du slagit in fel? Men jag är inte den som klagar! Willys är bäst! Inhandlade även lite midsommarmat i form av massa grönsaker, pilgrimsmusslor, ostbågar, läsk, melon, you name it! Ska ta o få tag i lax bara för jag hade sett att de hade billig på citygross så vi åkte dit o skulle handla, skiten var supersnuskig, alldeles grå, men sen var det ju fejklax. Bara så ni vet att den enda riktiga laxen är typen Salmon Salar, chumlax och i det här fallet pinklax är andra arter som inte alls är lax men ser ut som det i köttet. Okej om man ska göra nån soppa eller gratäng, men vill man ha en god bit lax så ska det vara Salmon Salar! Nu har vi lärt oss något nytt idag!
Hur som helst, ska bli jättemysigt på midsommar, underbart väder är ju utlovat också! Åker ner mot Rimforsa där Gustavs mamma bor en bit ut i skogen, ska nog dra oss ganska tidigt så vi är där under förmiddagen, då kan man ju dra ner till badet och se om det är värt att ta årets första dopp! Synd bara att maria är så jättegravid och lite svårmanövrerad, annars kunde vi ju kanske dragit ut med båten, eller ja det kan vi ju men det är svårt att gå iland på nån ö, vi får slänga i henne i vattnet med ett snöre runt midjan och bogsera in henne mot land sen när vi lagt till! Haha!

Seriöst, vi skratta så jävla mycket igår, helt stört, jag vet inte ens vad det var men inne på Willys bröt jag ihop o tjöt av garv vid osten. Inne på CityGross, samma sak i kassan när en kille kom med en överfull påse champignoner. Sen återigen i bilen när vi kom hem till oss, även där har jag glömt varför, jo det var en kul grej kom jag på nu. Men det är inte värt att förklara, haha. Det involvera en gammal muppig klasskompis och ni vet när man gör batmangrej över ansiktet med händerna ni vet haha. Underbart!

Shit vad klockan gick fort! Måste skynda skynda nu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback