Dag ett.

Sådärja, då har jag nätt och jämt överlevt dag ett! Jävla schyrrbullar till kollegor jag har som köper min favoritchoklad till eftermiddagsfikat, men jag stod emor frestelsen!

Frukost blev typ 130kcal, lunch 110, kvällsmat lyxa jag till det lite, tog grön paprika, lite broccoli och några quornitar och stekte utan fett i teflonpanna med lite salt och peppar, sen gjorde jag en Allevo-soppa som jag blandade med det, tror jag hamnade på kanske 160kcal, sen tog jag ett thincrisp på typ 30kcal och hällde i mig massvis med gott te! Hittade inte mitt gröna så blev Ceylon med saften från en citron, typ 1½cm ingefära i småbitar och en skvätt cayennepeppar. Inte många kalorier men ingredienserna är sånt som ska sätta fart på ämnesomsättningen!
Avnjöt allt till ett avsnitt Gossip Girl och Svenska Hollywoodfruar, varvat med arm och magövningar!

Nu ska jag ta en varm dusch, smörja in mig i babyolja, bädda sängen i satinpåslakanen vi fick av svärmor och lyssna på ljudbok, pumpa lite omega-3 måste jag också. Ajusste skulle kolla kaloriinehållet i lite bär o sånt... har ju blåbärsproteinshake, tänkte om man skulle ha lite frusna blåbär och is i så det blir som en smoothie. Låter ju bra iaf!


Vill man inte pressa sig för hårt med dessa sopp dieter kan man hälla i lite magra grönsaker som ger magen något att arbeta med, fibrer gör att man känner sig mätt längre!

Love it.


Nu kör vi!

Woho, är så jävla pepp!

Igår var en jättebra dag, sålde in 3 konton, firade med att köpa Blossa X, fan fick inte visa leg, nu när jag äntligen har ett värt att visa! Tog en cappucino med G på Waynes, underbart! Sen blev det shopping på stan, inhandlade en jättefin vas, eller lykta är det väl tänkt men jag tänkte godisskål! Bestämde mig i samråd med Gustav att köra en hårdvecka för att sätta fart på fläsket så jag kör en proteinshake + soppa vecka nu och så kör jag varannan dag efter det om jag inte orkar fortsätta. Gustav vet ju hur tjurig jag blir så han ville att jag skulle köra kort och intensivt så att hans lidande blev så kortvarigt som möjligt haha!

Joråsåatte, blev ryckt ur min skönhetssömn nu på morgonen och var tvungen att springa till jobbet en timme tidigare, så blev en express proteinshake, fick gå lite tidigare på lunch eftersom jag inte hann gå ut med Zion imorse, men nu har vi varit ute och pulsat i snön. Har hällt i mig den första soppan och den känns riktigt bra! Mycket bättre med soppa än sånna nutrilettshakear som var det enda som fanns förr.
Ikväll har vi tvätt på schemat, sen ska jag träna lite i vardagsrummet, massa mage o armar ni vet, mina favoriter:D kanske köra lite på motionscykeln! Måste komma igång!

Dags att dra tillbaka till jobbet! Tjing!

I have a mission

Nej fan nu är det inte kul längre, gått upp massor i vikt så mina kläder stramar på bristningsgränsen. Nu kör vi en runda varannandag-diet fram till julafton! Gick ju bra i våras så nu ska jag inte vara sämre, har en klänning jag vill ha på julfesten om två veckor, den är på tok för liten nu, men då ska den sitta som ett smäck!

Idag äter jag vanligt, 3 mackor på surdegsbröd och en kaffe till frukost, en tacoomelett från gårdagens restar till lunch och sallad till kvällsmat. Imorgon ska jag klara mig på max 500kcal, blir nog proteinshake och grönsaker, sen rullar det så, viktigt är att bara köra en "svältdag" åt gången så att kroppen inte går ner i förbränning. Dricka mycket och gärna få i sig livsmedel som håller förbränningen uppe, starka kryddor och liknande.

Nu ska jag traska tillbaka till jobbet och dunka in några sparkonton!

Let's have a pink christmas!

Rosa pepparkaksslott, rosa julblommor, rosa julbock, rosa grankulor och en rosa spira. Blir ju inte så mycket bättre än så faktiskt! Nu väntar resten av lägenheten på christmas-makeover!


Spoil myself

Är sugen på att gå på stan och köpa en ny parfym, vill ju ha Armani Diamonds men ojoj vad den kostar pengar! Kan ju iof beställa den på parfym.se för iaf 20% billigare, men fortfarande så känns det som så mycket pengar!

Först o främst måste jag ju faktiskt köpa en present till lilla Lisa som fyllde ett helt år häromdan och vi ska fira imorn, sen ska man ju ha massa julklappar... men man måste ju få köpa julklapp till sig själv också!

Jaja, ska dra till jobbet om en halvtimme, dags att sätta lite fart!

Känd från Tv

Hmm, man kanske skulle söka det där tv-progrmmet där de vill ha folk som semestrar på udda sätt?


Shut up and drive.

Jag blir så imponerad varje gång jag sätter mig bakom ratten och bilen gör som jag vill, jag tänker för mig själv: Fan jag kan ju det här!

Taking on Christmas biatches!

Var ledig igår, men ingen vila för det! Förmiddan försvann i rasande fart, städades, promenerades med ZIon och så självklart blev det ett avsnitt Gossip Girl till brunchen! Seriöst, jag älskar Gossip Girl som världens fjortis, jag tror nog innerst inne att det är på riktigt tillomed. O alla vet ju att Serena är min idol så nu höll jag på att dö när jag såg det här avsnittet, faan vad jag längtar tills tisdag då man kan ladda ner nästa! Spännande!
Hur som helst, var på massage hos min gamle skrivbordskamrat Anna, fy fan va hon tryckte o klämde, kändes som huvet skulle sprängas ett tag, har typ träningsvärk idag, hon varnade för det haha! Jag sa ingenting om att jag haft ont i en muskel hela helgen men det var den första hon börja klämma på o grejja, tydligen var den helt full med knutar o skit. Ska tillbaka nästa vecka och klämma mer, min rygg är ju inte den bästa. Sen har jag ju ett presentkort på kinesisk massage nere på Salong Mei Ya, fatta fit for fight jag kommer att va sen!
På väg till Anna passade jag på at svänga förbi stan och inhandla julstjärnor, sånna blommor ni vet, och gissa vilken färg jag köpte:D Daah, rosa såklart! Efter massagen tog jag och storstäda halva lägenheten, skura golv o hade mig, ställde upp blommorna och min nya ROSA julbock jag köpte på Rusta häromdan, man riktigt känner julstämningen komma krypandes! Framåt eftermiddan dök posten upp med en avi om mitt körkort, jippiekayey MF! Frida kom lite senare så vi tog min röda tuffing och hämtade Gustav och sen kortet, wiiie vad skönt att slippa gå runt med passet, fan måste nästan springa till bolaget så jag kan visa upp det!
Väl hemma igen serverades Dufenkrooks(tror jag det heter?) Chili&Choklad-glögg, spetsat med lite rom! Mumma, sen jävlar blev det pepparkaksbak! Tog en förjävla lång tid bara haha, Maria, Martin och Leo dök upp på en fika mitt upp i allt också, så då blev det lite kaffe och pepparkaksdeg! Blev klara med alla delar men missa att dekorera ett torn till slottet, jaja, får se om jag orkar fixa det ikväll, ska sätta ihop allt då iaf, får se hur det blir. Tänkte lyfta upp julgrejjerna ur källaren också, kolla vad som behövs köpas, vet att våra färgade ljusslingor har sett bättre dar:D Mysigt att få upp granen och få lite belysning, det är det bästa med julpyntningen, belysningen som mjukar upp vintermörkret! Sen har jag sett massvis med fina saker jag vill köpa, speciellt på Åhlens, fan vad de har fina saker! Men sen vill jag också ha en liten enbuske utanför dörren, det är supermysigt! Mysmysmys!
Nu i helgen ska jag jobba, sen är det kalas för Lisa som fyller 1 uppe hos syrran, men nästa helg kanske man skulle köra en hel juldag, baka och pyssla, dricka glögg och ha det bra! Nån som vill vara med?:D

Lanvin!

Fan att jag jobbar öppning idag, helt omöjligt att komma in i webshopen och försöka få tag i grejjer! Vill ju ha ett par nya skor! Satt förra året och bevakade hemsidan helt maniskt för att få mig ett par Jimmy Choo's. Gaah.

Det är ju faktiskt lite kul att ha ett par speciella skor, eller sju.

Ska ta o sminka mig och springa ut med Zion i hopp om att komma in lite senare på sidan, vill haaa! Sen vet man ju att hälften av alla som sitter och köar nu bara köper på sig för att lägga ut på Tradera sen. Jävla as.





Förstår ni hur fin jag skulle vara i dessa?!

Watch out bitches.

Nu ni, mami got wheels!

Blev lite hastigt och lustigt att vi köpte en bil i Linköping. Hade kanske inte köpt den om det varit under andra omständigheter, jag gillar inte att göra affärer så fort, men jag tror nog att det blir bra till slut. Blev en röd Renault Megane -97, liten och tuff. Ganska bra tryck i den, väger inte så mycket och hade runt 90hk tror jag, har haft lite svårt att vänja mig vid kopplingen som är helt annorlunda från min körskolebil, sen är växellådan lixom vinklad neråt så när man har friläge ser det ut som fyran ligger i, känns lite skumt att växla, måste verkligen tänka på att dra ner ordentligt, råkade frilägga några gånger kan jag erkänna haha.
Tyvärr var det åretrunt däck på, men folk säger att det är bra så vafan, men jag är livrädd för att det ska bli snöstorm och jag inte ska kunna styra, helst skulle jag vila ha traktordäck med dubb på. Men det kan man tydligen inte.
Jaja, det är bara jag som oroar mig i onödan, jag är typ rädd att jag ska glömma att bromsa och massa sånt, eller att bromsarna ska sluta fungera haha. Lite lätt störd jag vet.

Blir nog bra det här, Gustav är redan inne på att pimpa den med nytt ljud och grejjer. Vi får väl se hur däcken känns när det blir mer snö, i värsta fall får jag väl köpa ett par dubbade.

Har iaf varit duktig och köpt ett first-aid kit att ha i bilen! Tänk om jag typ ser nån som skadat sig så har jag förband och sånt, imorn ska jag inhandla en sån isskrapa med vante i rosa på Lagerhaus.

Nu ska jag och Zion gå ut en sväng, tänkte gå bort och kolla till bilen, jag är fan livrädd att nåt ska hända med den:/

Inte Ok.

Tänkte att jag skulle ta mitt foto till körkortet idag, men av nån jävla anledning har jag småfinnar i hela nyllet! WTF? Får sminka mig som ett as om det här ska gå vägen! Kommr säkert vara blå om läpparna från blåbärssylten jag har i gröten. Schnyggt.
På tal om inget speciellt så springer Giza efter Lupin och luktar honom i stjärten nu. Försöker tvätta honom ser det ut som. Nu bråkar dom. Mina små trollungar det där. Nu vakna Zion och kom skuttandes ut ur sovrummet för att se vad som står på. Sådärja, nu har man lagt sig tillrätta brevid mamma i soffan. Mys.
Köpte en muttmuff till cykelsadeln igår. Seriöst bästa investeringen på länge, blev alldeles varmt o gottigt i pullan när jag cykla hem!
Nej jag ska väl ge mig på det där projektet med att sminka nyllet. I värsta fall får jag ta det en annan dag haha:D

Mi scouzi.

Vet inte vad som hänt, har bara inte varit bloggläge senaste dagarna. All tid framför datorn har spenderats vid blocket i jakt på den perfekta bilen.... med budget på 20.000 haha. Ville ha en BMW för 137' men det tyckte inte G att vi skulle ta... vad vet han lixom?
Hittade en aschysst Peugeot (Päächåå) 206, jag ba shit måste ringa!!!! Men den försvann lika fort som den kom in. Sen en aschysst golf, nähe den var redan såld när vi ringde, men så igår bestämde vi oss för en röd Renault Megane som legat uppe aslänge. Den fanns när jag kollade vid 15, när gustav ringde vid 17 hade nån köpt den. Och då har skiten legat uppe på blocket i typ 3 veckor. VAFAN! Så vi har ringt på en likadan fast äldre, bara det att jag är skitnervös för den bilen, Den har besiktningsperiod sep-jan men är senast godkänd i slutet av februari? Var det nåt fel på den då som var tvunget att åtgärdas och ombesiktigas? Tjejen som säljer den visste typ inget om bilar och säger att hon knappt använt den under året hon haft den, men att vinterdäcken är påsatta iaf... sen har det varit 10 ägare sen den rullade i trafik 98... Alltså har i snitt varje ägare haft den i 1.2 år, är inte det lite märkligt? Men det kan ju vara bilhandlare också.
Fy fan jag blir ju bajsnödig när jag tänker på allt. Sen till på köpet är det några som ska kolla på bilen nu på dagen så de kanske tar den och då är vi tillbaka på ruta ett. GAH! Jag måste ha en bil nu! Ska ju åka till G's mamma i helgen och då vill jag köra ner så jag får träna lite, plus att vi kan ta med Zion och allt.
Fick mina papper till körkortet igår, så nu måste jag gå o fota mig! Ska se om jag kan göra det imorn efter jobbet. Måste fan göra mig snygg då, kommer ju hänga kvar tills jag är över 30:D Man måste planera... typ Carro som var typ 18 när hon tog sitt kommer ju förnya det när hon är 28 och ser gammal ut, jag kommer ju vara ung o fräsch på mitt kort haha:P
Lite sugen på en After Work imornkväll, ska se om vi kan påverka flickorna på jobbet. Evelina, den andra alltså, sa ju igår: JAG HAR JU INGA KOMPISAR! Nä, så äre när man inte går ut o dricker öl/vin efter jobbet! Men vi får se, kanke är på biljakt imorn, beror på vad som händer ikväll.
Nu ska jag sminka mig lite och gå ut med min lille hund!

Yippiekayey Motherfuckers!


Rollercoaster

Snurrar i huvet, snurrar i magen, mår illa, är jättehungrig, kan inte äta.

Jaja om två timmar vet jag.

Fan det måste gå. Det gick jättebra alldeles nyss. Kom igen för fan Evelina. Måste skaffa lite självförtroende. Jag kan ju det här.



Höstdepp - antidote

Usch jag gillar verkligen inte det här mörket, längtar nästan efter snön så att det blir lite ljusreflektion, nu blir man ju bara deppig!

Kan lova en som kommer att smälla upp julprylar 1 december, har ju smygstartat med en ljusgardin i köket, men om Gustav frågar så är det bara det, annars är det ju faktiskt en juldekoration:D

När vi var i Stockholm i fredags var vi inne på Åhlenns och HJÄLP vilka fina grejjer de har! Men känns lite jobbigt att betala 70kr för en pryl att hänga i granen... speciellt med tanke på alla andra utgifter just nu.
På tal om utgifter så unnade jag mig en shoppingrunda på Stadium igår, de sålde ut en jättefin softshell-jacka från Everest för under halva priset som jag var tvungen att ha. Maria köpte en nästan likadan förra året och jag har varit jätteavis på den, den har ju rosa detaljer! För ordinarie 1299 och nu 599 kunde jag ju inte låta bli! Sen investerade jag i ett ceriserosa underställ för 299, hur bra som helst, tänkte redan förra året att jag skulle köpa ett men blev aöldrig av så nu köpte jag ett innan värsta kylan kommer!

EVEREST W S SHELL JKT F10

Typ den jackan

Kläder/EVEREST W S SHELL JKT F10 från stadium.se

EVEREST W UW SHT F10


Kläder/EVEREST W UW SHT F10 från stadium.se

EVEREST W UW PT F10
Kläder/EVEREST W UW PT F10 från stadium.se


Unna mig även världens bästa toner från Clinique, köpte en megaflaska så att den räcker ett tag. Älskar den verkligen för man känner sig dunderfräsch i ansiktet när man kört runt ett varv med en bomullstuss. Det är lite lätt exfolierande så man får bort all död hud utan att behöva skrubba ansiktet. Tror inte jag skrubbat mig en enda gång sen jag började använda Cliniques 1-2-3, bara en gång har jag kört en peelingmask men det var mest för att jag leke hemmaspa och ville använda alla produkter jag hade haha:D
Nu inför vintern tycker jag att det är extra viktigt att ha ett bra ansiktsvårdsprogram eller vad man ska säga, man blir ju torr som fnöske i huden så jag har den lila tonern som är för torr och blandhy, tvålen som hör till funkar superbra och tar bort allt smink, foundation och mascara, alltid så att det inte tar bort det ena eller andra när man köper sån mild make-up tvål. Eller så ser man ren ut men när man tar tonern så ser man att det sitter massa smink kvar i porerna. Nu när jag kör tonern ser man att det inte är några sminkrester, däremot när man använt brun utan sol så försvinner den extra fort i ansiktet för grejjerna är så effektiva:D Krämen som är till kör jag som både dag och natt, jag har den på ögonen och sådär, inget kladd med massa olika. Däremot om jag varit ute och festat och så vill jag gärna ha en extra återfuktande kräm till ansiktet att sova med så då brukar jag ta en ansiktsmask.

Unna sig lite skönhetsprylar, ligga i badet, skrubba sig och smörja in sig i lite brun utan sol, se en bra film och måla lite nagellack, det är ett bra recept på hur man kan glömma höstdeppen!

Tjoff-tjoff

Sådärja, nu har man beställt hem 3(!) par Converseskor till våren haha! Gustavs mamma hade lite kontakter så blev 150kr/paret så då kan man lika gärna ta ett par vita, marinblå och rosa! Det är ju inte så att man gillar skor...

Sitter här en kall tisdagsmorgon och äter havregrynsgröt med blåbärssylt, jag är så jävla vuxen.

Är lite nervös för vad dagen har i sitt sköte, just nu börjar snöflinor singla ner. Usch. Ska se lite nyhetsmorgon och mysa med Gustav nu.

Pusspuss

Måndag, filmtips inför höstmörkret

Då var det måndag igen, fantastiskt vad fort helgen går!

Hade en riktigt skön dag igår, jag och Zion var på solskenspromenad, invigde min nya mössa från Rut.m.fl. som jag köpte i Stockholm, den ser nästan ut såhär:


Fast min är grå så det matchar jackan bättre döööh.

Hann avverka två filmer, först Get him to the greek, helt underbart störd film, får mig att vilja bli rockstar! Russel Brand i huvudrollen, kolla IMDB här. Den refererad hela tiden till massa annat, t.ex. från Forgetting Sarah Marshall där han är med och ligger med ju S.M., nu i filmen ser han henne på tv och säger: hmm... jag tror jag legat med henne...
Sen är filmen stjärnspäckad med massa kändisar som sig själva, klart mer än sevärd om man inte är för fisförnäm. Ganska grovt språk och snusk i haha! Russel Brand har ju inga begränsningar!

Lite senare såg vi också How to train your dragon, en jättehärlig Dreamworksfilm. Den har jättehögt betyg på IMDB och verkligen ett måste att se om man gillar animerat. Man kan verkligen se att det är främst katter men en del hundar som man utgått ifrån när man gjort drakanimationerna, många saker huvudrollsdraken gör är typiska saker som våra katter gör jämt, haha. Det var lite roligt att se för man känner ju typ: shit har dom studerat Giza innan de gjorde filmen? Det kommer nog alla kattägare känna:)

Nu hinner jag inte skriva mer, plikten kallar. Lite make sen off to work.





Bollywood makeup

Fick ingen riktigt bra bild på själva maken men blev jävligt nöjd!

Grundade med en ljus nästan hudfärgad skugga över hela ögat, sen la jag ett lager turkos skugga över själva locket, över globlinjen körde jag min nya mörklila Flamenco, kanten markerade jag lite extra med lite svart som jag suddade in i det lila. På halva locket la jag sen ett rosa skimmer, från inre öonvrån och ut. Målade på en rejäl linje svart eyeliner, grundmålade ögonfransarna lite svart, satte din mina nya favoritfransar från Girls Aloud-kollektionen. Har Cheryl, köpta från Asos. Under ögar tog jag vit kajal, la på ett tjockt lager turkos skugga. Sist men inte minst penslade jag på en blandning av turkost och lila glitter under hela ögat och på locket.

 

Syns jättedåligt på alla bilder jag tog.

Bindin har jag köpt på Indiska!


All the babies grow up

Blev en timme hurtpromenad i solen, småsprang lite längs strömmen, skönt skönt!

Satt o kolla på våra små djur när de var bebisar häromdagen, tänkte att jag skulle dela med mig lite!


Zion nykläckt!



3 veckor



7 veckor





9 veckor
Den sista blicken är vi vana vid, Jaha här sitter ni och äter något gott, och jag får inget förstår jag


Herre på täppan!











Lilla monstret Lupin


Giza nykläckt



Redan här kan man ana hennes onda sinne



Första gången kissarna träffas!


Första gången Giza träffar Zion...

Söndagssol

Solen skiner över hösstaden, var frost i gräset när vi gick ut med Zion imorse. Mår bra igen efter nattens bravader, mycket dans och annat skoj blev det!

Ska dra på mig understället och ett par mjukisar och ge mig ut på långpromenad med Zion, kanske ta med kameran och fota lite? Fast jag är lite sugen på att springa, inte lätt med en stor systemkamera runt halsen och en hund i handen! Får se om jag kan få med mig G, han är bakis, typ som att konversera med ett träsktroll.

Hursomhelst, kan inte sitta här när solen lockar därute!

Kvällens outfit - Bollywood star


It's 5 am bitches

Blää för att gå upp såhär tidigt!

Tåget går 7.02, ska på utbildning i Stockholm, sen shoppa:D Eller FAN det ska jag inte alls, jag bara ljuger. Äsch nu är skadan redan skedd! Om man säger att man ska shoppa så hittar man ju inget alls:(

Shit vad ska jag ha på mig?

D-oh!

Fan ställde mig på vågen imorse, alltså jag visste det ju egentligen... meeen, jag ville inte veta! Som jag slet för mina kilon, gaah, nu ligger de där igen. Har landat på 69. Wtf?


Nu jävla måste jag ta tag i mitt liv! Jag vet att jag alltid säger det, men jag orkar inte.

Har iaf börjat med att äta en riktig gi-frukost med ägg, avokado och ost. Ska försöka hålla mig i skinnet med maten resten av veckan, har ju fullt upp så hinner nog inte träna så mycket mer än att gå ut med Zion.
Men imorn ska jag springa på stan i Stockholm, det lär bränna en del! På söndag ska vi nog kunna klämma in en långpromenad också!

På lördag är det Bollywoodfest, en kollega till Gustav fyller år så hon och en tjej till har slagit ihop till ett stort kalas! Var och handlade lite tyg och paljettband igår, hittade inga bra byxor så ska kolla stockholm, annars får jag ta ett par fula som fanns på Kappahl. Min outfit kommer gå i turkost, guld och svart... mer får ni se på lördag, ska vara ite duktigare med kameran och få med lite bilder på hela outfiten och sminket den här gången!

Inhandlade lite nytt smink igår på tal om det, inte till festen, bara för att, blev ögonskuggan Flamenco och läppennan Royal Pink från Make Up Store. Så idag ska här invigas! Kul med lite nytt så man får känna sig lite fräsch i höstmörkret!

Funderar på att ha en garderobsrensning, frågan är om man ska köra Tradera? Kan ju lägga ut lite här och sen om man inte får bort det ta Tradera. Jag har så mycket kläder jag inte använder!

Det här inlägget blev helt snett haha ingen sammanhängning alls. Jaja, nu ska jag prova mitt nya smink!

Morgonen dagen efter

ALlt känns bara tomt. Jag var beredd på att inte klara det för jag vet hur jag blir i nervösa situationer. Och mycket riktigt, jag fick blackout.
-Okej du kan svänga vänster här framme.
Ja, då ska vi se jag lägger mig i vänstra körfältet, kollar döda vinkeln, yes, slår av tecknet för det är långt kvar fram till korsningen.... kör rakt fram.
-Fan jag skulle svänga vänster där eller hur?
-Ja men det gör inget du kan hitta nånstans att vända så gör vi om det.
Okej vända, det här kan ag jag kör in på nån sidoväg här och fixar nåt... bilen rullar rakt fram, fram, fram fram...
-Ja när hade du tänkt att vända?
Panik.
-Vi struntar i det, du kan ta vänster i korsningen härframme
Yes! Nu jävlar! Okej jag har huvudled då är det bara att köra på, okej kolla döda vinkeln och byta körfält...
-Nej i nästa korsning sa jag
-Vadå? Nästa alltså, eller?
-Framme i korsningen.
Okej, går tillbaka till mitt körfält...
-Du vet det är ju bara en-filigt här, du kan ju inte svänga förens du är i korsningen.
Härdsmälta. Jag är ju dum i huvet. Jag hade så fokus på att jag skulle göra rätt den här gången att jag faktiskt körde mot trafikens riktning. Ungefär nu känner jag att ja men okej jag kommer att kugga. Mina nerver ligger utanpå och jag vill bara kräkas. Men jag får inte åka tillbaka, utan in i stan och krångla, ut på motorvägen, in i en rondell, som för övrigt kunde ha gått mycket smidigare. Upp på en avfart, en bil ställer sig ivägen och jag hittar inte dragläget på den förbannade volvon. Går kanske en sekund men det känns som ett år innan jag får det rätt, bilen dör, massa bilar bakom, paniken kryper i nacken. Sen går allt rätt. Det känns för jävla bra. Men när jag kör ner mot E4 igen kommer jag att tänka på mina skitmisstag, jag skulle aldrig gjort dem om jag inte var så förbannat nervös, så allt jag sitter och tänker på är att jag hatar mig själv. Glömmer bort att jag ska köra mot E4 och hamnar i fel fil inför rondellen, börjar nästan gråta. Vadfan sysslar jag med? Kör tillbaka mot vägverket med en klump i halsen.

Man kan ju inte låta bli att tänka OM, hade jag kommit ihåg den första vänstersvängen hade jag inte hamnat i situationen där jag körde mot trafiken. Jag hade varit betydligt lugnare, jag hade kanske fått åka en annan väg sen.

Pratade med Gittan igår, hon skulle kolla om det fanns nån tid att köra med körskolans bil. Fy fan jag hatade den där jävla bilen. Är ju van vid ett helt annat dragläge, man fick slita i växelspaken för att få i rätt växel, Ninos har ju lärt mig att ta det lugnt och försiktigt med den. Jo tjena, då fick jag ju i trean istället för ettan. Nej jag vill nog köra körskolans lilla Golf, nåt man är van vid, ett mindre orosmoment.
SKiten är ju bara att det knappt finns några tider jag kan köra. Har preliminärbokar 19e men det är ju typ 3 veckor kvar! Vill ju köra nu när man är inne i det. Men jag vill köra när det är ljust ute, har ju inte kört en enda gång i mörker, så fick jag göra det igår. Fy fan.

Nej usch nu måste jag slute tänka på det här.

Dags att jobba.

Trainwreck waiting to happen

Usch idag gäller det, jag mår så otroligt dålig. Trycker i mig frukosten trots att illamåendet svänger runt i magen. Jag vill såå gärna klara det på första försöket. Slippa ångesten över att behöva göra om allt. Meria ska följa med som moraliskt stöd. Men jag kommer ju fortfarande sitta i bilen alldeles själv med en främling och vara millimeter ifrån att bajsa på mig. Men nu har jag ju sagt till alla att jag har uppkörning idag så nu måste jag ju klara det, annars får jag ju skämmas o säga: nää asså jag åkte dit på blablabla... och det vore ju jobbigare än att bajsa på sig framför en främling!

Men vafan, kan Lindsey Lohan kan väl jag? Sen tänkte jag försöka undvika heroin i trafiken.

Måste ladda med positiv energi idag, hoppas på många glada kunder så jag slipper tänka på det här. BAAAAAAH ag kan inte sluta tänka på det här!

Sovit SKIT inatt, fan nån av våra grannar tyckte att det var en bra idé att renovera lägenheten kl 24. VAFAN! Nu snackar vi slagborr mot betong! Jag var så jävla pissed, flög upp ur sängen när de för tredje gången körde igång den! Men jag vetifan vem av grannarna det var, oljudet var så högt att det var svårt att höra från vilket håll det kom. Jag kan lova en som ska skriva en ARG lapp och sätta upp i trapphuset!

Höstlig vegosvampgryta!

Gjorde en variant av en av mina favoriträtter igår. Skulle ha haft lite mer svamp i grytan, men fick inte tag i något annat än champinjoner, annars brukar det gå att köpa kantareller på salutorget på lördagar och lite andra svampar uppe på det lilla torget mellan Domino och Linden alla dagar utom söndagar, men jag deppa inte ihop för det utan gjorde det bästa jag kunde!

Tog min stora älskade panna från Ikea, fan den är nog den bästa investering jag gjort haha, nästan lika stor som en wokpanna och i nonstick så man kan göra gräddiga såser som inte bränner fast! Jaja, vart var jag? Jo, lite god olivolja i botten, just nu kör jag änglamarks ekologiska, har både spansk och italiensk, sån tönt är jag haha.
Hackade upp en grön paprika, typ 7 cm squash, ½ gul lök, 5-8 soltorkade tomater, skivade ner en halv vitlök solo(sån stor som inte är klyftor, mycket godare än vanlig), tinade en påse Quorn Strimlor (bästa köttsubstitutet, har bjudit köttätare på det och de har inte ens märkt att det varit vegetariskt haha) och rörde ner bland grönsakerna.
Här hade jag också tänkt röra ner lite förvällda och smörstekta kantareller eller annan svamp men eftersom jag inte fick tag i något fick det bli vanliga champinoner som jag bara vände ner råa. I skivor alltså! Lät allt få lite färg innan jag slog på en buljong jag gjort på 2-3dl vatten, ½ svampbuljongtärning, rosépeppar, timjan, rosmarin och oregano. När det reducerats lite med grönsakerna så slog jag på 1-2dl vitt vin, jag vet inte hur mycket jag tog, bara höftar lite ni vet, man ska ju inte vara för strikt i sin matlagning, lev lite vettja! Ytterligare en stund på spisen för att reduceras, hällde på lite svartpeppar. Jag älskar svartpeppar! Sen för att få en krämighet hade jag ner kanske 2dl creme fraishe, spädde med lite mjölk och lät det koka tills jag fick den tjockleken på såsen som jag eftersökte. Då rörde jag ner lite babyspenat och några skivor röd paprika för att få lite roligare färg!

Gustav tog lite spagetti till, funkar lika bra med potatis, eller som jag gör bara en sallad. Gör man såsen lite tjockare kan man äta den i ett tortillabröd.