Dag ett.

Sådärja, då har jag nätt och jämt överlevt dag ett! Jävla schyrrbullar till kollegor jag har som köper min favoritchoklad till eftermiddagsfikat, men jag stod emor frestelsen!

Frukost blev typ 130kcal, lunch 110, kvällsmat lyxa jag till det lite, tog grön paprika, lite broccoli och några quornitar och stekte utan fett i teflonpanna med lite salt och peppar, sen gjorde jag en Allevo-soppa som jag blandade med det, tror jag hamnade på kanske 160kcal, sen tog jag ett thincrisp på typ 30kcal och hällde i mig massvis med gott te! Hittade inte mitt gröna så blev Ceylon med saften från en citron, typ 1½cm ingefära i småbitar och en skvätt cayennepeppar. Inte många kalorier men ingredienserna är sånt som ska sätta fart på ämnesomsättningen!
Avnjöt allt till ett avsnitt Gossip Girl och Svenska Hollywoodfruar, varvat med arm och magövningar!

Nu ska jag ta en varm dusch, smörja in mig i babyolja, bädda sängen i satinpåslakanen vi fick av svärmor och lyssna på ljudbok, pumpa lite omega-3 måste jag också. Ajusste skulle kolla kaloriinehållet i lite bär o sånt... har ju blåbärsproteinshake, tänkte om man skulle ha lite frusna blåbär och is i så det blir som en smoothie. Låter ju bra iaf!


Vill man inte pressa sig för hårt med dessa sopp dieter kan man hälla i lite magra grönsaker som ger magen något att arbeta med, fibrer gör att man känner sig mätt längre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback