I wanna see exotic places

Jävla Maria. Är i Thailand och har det varmt o skönt när jag har frostskador på tåna!

Jag är ju inte den som är den men jag kollade iaf in Foki's blogg, jag gillar henne, lite skön sådär. Kan ju lova att hennes bilder satte fart på Thailand-suget, hon hade köpt massa fräna lösögonfransar o andra helt livsnödvändiga prylar. Shit jag skulle åka med min imaginary laptop och inget annat, sen bara råhandla skitsaker! Woho!

Ligga på playan, klättra och åka på djungeläventyr också såklart. Men fy fan vad jag skulle shoppa. Och göra såna coola naglar!

Gaah måste komma iväg! I sommar tar vi cykelsemester igen, men nästa vår kanske man skulle satsa på en asienturné? Precis när lågsäsongen börjat drar man runt och har det chill. Fy fan va grymt. Sen drar man till Australien eller Nya Zeeland och jobbar lite på nån äpplefarm!

Wiie!

Pimp my svåger

det är fränt fan

Onsdag. yeahyeahyeah

Woho andra och sista arbetsdagen! Kör nästan fram till stängning sen är det ledigt fram till på söndag då jag ska iväg till Nyköping och jobba, ska bli spännande! Chefen där sa att jag skulle få vara ställföreträdande för henne på butikschefernas resa till Australien, som tack för hjälpen. Det hade varit schysst!:D

Käner mig på rätt bra humör, Gustav kom hem med en mackgrill från OBH's Chiliserie, ni vet sånt som medelålders svenssons tycker är värsta mode, han hade vunnit tävling i bästa nöjd-kund-index på sitt jobb! Hade lagat spagetti o färssås att fira med, så han satt i sängen och åt när jag skulle gå o lägga mig. Myspys.

Nu ringde de från jobbet o ville skicka mig via affären för att köpa kaffe, jaja vad gör man inte för plikten!

Fuck it

Nä fy helvete vad kallt det är.

Nu lägger jag mig i badet med ljudbok, glögg och lussebulle fan!

Energy: Low

Vill kräla tillbaka till sängen, in under det varma dunet och ligga i fosterställning och susa.
Somnade inte förns efter 2 inatt, gick o la mig 23, okej kanske att jag motionerade lite därimellan men det var för att bli trött. La mig på spikmattan, spikmatta+ljudbok är ju ett säkert kort, men inte lyckades jag somna ändå. Till sist la jagmig på sidan, Lupin kurade ihop sig mot mig och jag stängde av ljudboken och fokuserade på tomhet. Funkade tydligen. Men när klockan ringde 7.30 var det som om nån dränerat mig på energi under natten. Snoozade 45 minuter. Måste ha minst en timme på morgonen så jag hinner tvätta av mig och äta frukost i lugn o ro. Skönt att jag duschade av mig igårkväll så det bara var att köra en gypsietvätt nu.

Har hällt i mig en stor kaffe, man kanske skulle ha lite knark i så man kom igång. Seriöst, har drömt om kokain två nätter i rad nu för den där jävla boken. Men jag har inte ekonomi till sånt själv så jag får klara mig på kaffe. Attans. Jag kommer aldrig bli som Kate Moss, hennes parfym som de rear ut på Åhlens för 177 kr nu är för övrigt jättegod! Men jag har redan beställt ett kit med en orginal och en ljusrosa DKNY Be Delicious, båda 30ml från Airshoppen när Maria åker hem från Thailand. Typ 350kr. Det är fan billigare än hittat! Jag älskar lukten, mm äpple.

Nej här har vi inga knarkarkvart'ar. Måste sminka mig och gå till jobbet. Där är det också snabba cash som gäller. In o ut med stålarna, ett konto på det och så ett serviceleende, det bjuder jag på! Man är ju kung alltså.

Tisdag: Dags att jobba

Baah varför går de lediga dagarna så fort? Whyyyy? Jobbar i 2 dar nu sen är jag iof ledig i 4 till, woho!

De hade ringt från nyköpingskontoret och ville att jag skulle komma o jobba mer där nu i januari för att de gick på knäna, får se hur det blir med den saken, det är en bit att pendla, och som ni vet är jag ingen morgonmänniska!

Det är ett lyxigt problem att ha jobb så det skriker om det.

Jag är lite rädd för att gå till jobbet fan, min uniform lär vara tight. Bara känner hur magen jäser, men jag säger som alla andra att det tar vi tag i efter nyår! Vi har ju inte planerat nån sol o badsemester till våren så har ju inget att jobba för. Kanske skulle anmäla mig till npn bikinitävling så att jag har något som pushar mig att göra situps och att ut o springa.

Mjukt: hår

Mitt hår är supermjukt och luktar bubbelgum!

Thanks to Tigi!


Rosa: världens bästa färg

Dagens tidigare inköp på H&M

Bra skit alltså!


Evelina: weekday

Jag har typ använt mitt linne från Weekday 2 gånger.

Vilket är en jävla skam för det är jätteskönt och jag tycker faktiskt väldigt bra om det.


Äntligen: Woho!

Jag tror jag dör nu. Som om en sten lättat från mitt bröst! Min förbannade stege är klar. Som jag har slitit. Nu väntar bara: löneökning eller inte?




Kolla klättergrejerna där i bakgrunden, man blir ju lite sugen på sommar och klättring vid Ågelsjön med grill och bad! Fan vad det vore nåt!

Inköpslista: hjälm

Min har tagit några smällar, hängt med några år för länge, ska nog köpa en ny.

tex. den här för 2000pix.


Inköpslista: Cykelbyxor

Skulle behöva ett par kortare cykelbyxor, i typ boxer/hotpants modell. Hittade de jag har av märket Craft på tradera så jag sökte nyss för att se om jag hade nån tur idag. OM jag hade! Jag visste inte ens att det fanns den här modellen!


Klicka på bilden för att komma till auktionen!

Drama!

Fick precis reda på värsta dramatiken. Shit. Alltså det känns så osant. Kan det verkligen vara som hon befarar? Det skulle vara årets chock.

Ensam:

Min sista lediga dag. Gustav är på jobbet. Jag äter rester av broccolipajen direkt ur lådan. Med en klick creme fraische (jag vet inte hur det ska stavas om jag är helt ärlig).

Ska nog värma en kopp varm choklad och filosofera i min ensamhet. Har ett arbete att skriva till jobbet. Men jag lär väl inte få lönehöjning ändå så det känns som det kvittar. Borde iaf samla krafterna och göra ett försök. Men blä.

Jag blir tjock av att vara själv, det är så lätt att äta då.

Kärlek: H&M

Tog en sväng på stan, lämnade tillbaka jeansen från Cubus, de var pösiga vid knäna, inte helt okej. Tittade in på H&M och fyndade massa! Ett par rosa jeans till sommaren för 100 kr, en kjol i ljusrosa spets 50kr, ett par trosor i rosa och vit spets och ett trepack vanliga bomullstrosor fick jag 30% rabatt på. Totalt blev det straxt under 250kr, som hittat fan! Jag hjärtar H&M.

Sommaren Planerad

Vi flyger till Tjeckien och Prag, tar oss sedan mot Brno, Wien, Bratislava, Budapest, Bukarest och till Svarta Havet, från Constantina flyger vi till Pisa och därifrån hem till Sverige.

Cirkus 200 mil, 50 000 kalorier.

 

Blir mer bed&breakfast än när vi var i Italien. Men vi åker genom betydligt billigare länder i år så vi kan unna oss lite mer. Ska bli urkul! Ska köpa minisovsäckar i år, fick sidenreselakan i julklapp vi ska ha med oss, tar ingen plats alls. Ska sätta på lite lowriders på framgafflarna där vi ska ha tält och sovsäckar och sånt. Förhoppningsvis håller våra cykelväskor en resa till. Hur som helst måste min cykel genomgå en rejäl omgång, kolla lite hur fälgarna ser ut, de har hunnit rulla ganska många mil på de tre åren jag haft pärlan. Bromsblocken sliter ju en del, i somras sprack Gustavs fälg, det är snäppet värre än punka kan jag säga. Som tur var hittade vi en cykelverkstad som hade en rätt bra fälg för bara 400, hade kostat dubbla i Sverige. Tur att nåt var billigt i Italien.

 

Ååh jag längtar! Måste se till att vara knölbrun innan vi åker bara. Det var det värsta när vi kom i somras och solen stekte som värsta kärnreaktorn, man orkade inte långt när huden brann. Det var tider det. Nu fryser man häcken av sig.

 

Jaja, sätt fart nu Evelina!


Snabba: Cash

Sitter o lyssnar på MP3-ljudbok. Jävla irriterande snubbe som läser bara. Okej kanske lite halvbra bok, men jag har inte riktigt fastnat. Beror nog på det halvdana språket. Och muppen som läser är värsta töntiga svennen som försöker låta som karaktärerna med rinkebysvenska som modersmål. Ni vet typ som Dogge. Sen värsta superlidingö-i'n när han läser stureplanbratsens delar. Shit asså. Jag saknar Reine Brynolfsson.

Tror jag ska sminka mig lite nu, låte mina egna cash få upp lite hastighet på stan.

Getting Fit: is for next year

Har dukat upp på skrivbordet med kaffe, lussebulle, tre knäck och tre nougatbomber. Mumsade lite ostkaka medan jag plockade ut mjölken ur kylen. Känns bra.

Evelina: could use some beauty

Usch de senaste dagarnas hemska frosseri har satt sig i huden nu, fått massa äckliga finnar både i ansiktet och på ryggen, blir till att ha en täckande klänning pånyår istället för korsetten jag tänkt mig:/

Har iaf tagit mig i kragen och vaxat ögonbrynen, nu sitter jag med lite ljusbrun färgning så de blir lite snygga också. Ska ta och lägga mig i badet och skrubba mig ordentligt sen smörja in med massa babyolja! Blir jungfrufärd med nya schampot o balsamet också! Woho!

Har gått upp typ 3-4hg nu över julen, inte helt okej. Får ta o jobba hårt på rean och sen ta en riktigt lång promenad med ljudbok och hög puls. Kanske rent av cykla lite på motioncyckeln, den har inte fått vara med o leka på länge!

Måste ta tag i min fysik igen! Shit alltså. Känner  mig som världens fetto. Orkar inte träna nånting ju. Och i sommar ska vi cykla 200 mil. Woho! Gotta get training. Då jävlar blir jag fit. I somras körde vi 110 mil, gick ner ett hekto. Men sen tappa jag 4 kg i efterslängen. Fatta trimmad jag kommer bli om vi typ kör det dubbla och jag låter bli att äta så förbannat mycket godis på vägen:D Man kanske skulle anmäla sig till Iron Man? haha. Nej det skulle jag nog inte.

Hur som haver, nu blir det bad! Jag älskar att bada:D

Måndag: mummafrukost och zombies!

Har dukat upp vardagsrumsbordet med gravad lax, ägg, avokado, paprika, gurka, soltorkade tomater, 4 sorters ost, en stor kanna Lapsong Sousang och en kall latte till mig.

Detta ska vi avnjuta med Zombieland. Känns som en bra start på veckan!

Gonna be beautiful!

Fick värstingschampoo av syrran i julklapp!

Nu jävlar ska mitt hår bli fint!

I hjärta Tigi!


Maria!

Typ en sån!

Gärna i röd lack, men den får inte vara orangeröd.

 

 

Eller en sån!

Men den måste vara stoor så jag får plats med mycket skit i den:D

Alltså det måste inte va sånt skinn, men den modellen i en inte allt för ful färg typ.

Svart är en bra färg.

Birkin Bag från Hermes är det faktiskt.


Christmas: in the details

 

Jag har rosa julstjärnor.

OCH glittriga isbjörnar.

Jag är fan fränast i världen.


Curly-Girlie

Det är fint med lockar!


Dagens Look

Fräsigt!


Du&jag

Jag är så kär!


Up to date

Idag har vi varit i Linköping och firat Gustavs kusin Sara-Stina som blev 19 och fick massa flytta-hemifrån-presenter.

Hann en liten sväng på rean innan tåget gick, fick ju nästan klösa sig fram, av strategiska skäl blev det inget handlat på Gina Tricot. Shit vad läskiga shoppighungriga fjortisar är. Däremot blev det ett par chinos på Åhlens, ett par jeans på Cubus, en sporttop på H&M, Gustav bytte jackan han fick i julklapp till en storlek större. Plockade en take-away latte på Kahls innan vi begav oss mot tåget. Fan vad gott. Imorn är det påt igen bara!

Känner mig lite lätt förlamad. Blev jättemumsig laxsoppa med saffran, massa tårta och annat gott till efterrätt och så några koppar kaffe på det under kalaset. Satt bra som fan men nu krampar det lite i magen. Man kanske skulle fasta några dar?

Evelina: ut ur koman!

Okej dags att blogga fan.

Har varit en orgie i mat, choklad, julmust och mera mat. I ren protest gick jag och köpte ett par tighta jeans idag. Fuck the julfläsk.

Julaftonfirades i vanlig ordning hos Gustavs släkt, denna gång i prästgården i Vadstena. Riktigt mysigt med sjukt mycket klappar under granen, inte undra på när vi var 25 pers!








Vi blev ett tappert gäng i köket som diskuterade livserfarenheter från berusade tillfällen, slutade med att vi sprang ut i kylan över gårdsplanen till puben på hörnet och drog några öl. Eller jag, Tove och Sara-Stina drack vin för vi är ju lite finare av oss. Jag somnade typ vid bordet efter ett glas så framåt ettiden blev det hemgng och sängdags för mig och Gustav. Anton vinglade in en timme senare, klädde av sig, vinglade ut ur rummet och ner på undervåningen, sen in i rummet igen och ut en sväng till. Lite halvrolig syn där.

Efter frukost begav vi oss hemåt med bil till Linköping, tåg till Borrköping, spårvagn till salutorget. Åh vad skönt det skulle bli att komma hem. Jo tjena. "Evelina kommer bli tokig" hör jag Gustav säga när han kliver in i vardagsrummet, jag bokstavligen armbryter mig fram bland bråten i hallen och in i vardagsrummet där granen ligger i spillror, glasskärvoröver halva golvet och två väldigt oskyldiga katter kommer o stryker sig mot benen på mig. Men god jul då för fan.

Efter att vi städat som tokar i vardagsrummet blev det varma mackor och kaffe till filmen "2012" - som för övrigt var sugdålig! Gaah. Vilket slöseri med tid. Men varma mackor var en hit! Muuums, och kaffet satt för jävla bra!

Till kvällen ställde jag mig och lagade mat, blev en jättemumsig paj på broccoli, champignoner, soltorkade tomater och ostsås med rosépeppar. Mums! Sen gjorde jag en förjävla god qourngryta med smak av jul! Den ska jag slänga upp recept på era jävlar!

Sen blev det inte så mycket mer innan det var dags för jul igen på annandagen med min familj. Full rulle och massa mat.







Efter matorgien blev vi ensamma igen och drog igån vattenpipan och såg på tecknat. Det är underbart. Blev "Cloudy with a chance of meatballs" och "Up", den första var bra och den andra var jättebra.

Tecknat är fan bra skit alltså.

Julafton: ge mig sömn!

Okej det jag önskde mig fick jag inte, vakna upp helt fantastiskt pigg kl 7 så jag kunde feja o ha mig. Nejnej, fick släpa mig ur sängen klockan 8.10... om man ändå hade haft en wake up lampa *blinkblink tomten*

Hinner inte med så mycket nu, måste göra mig vacker och gå till jobbet och innan dess måste jag hitta alla kläder jag ska ha med mig. Blir nog en tredje upprepning på min lilla svarta med knästrumpor, det är både bekvämt o snyggt. Fan om jag har på mig det på nyår så får nån slå mig!

The cat who killed christmas

Lupin kom nyss instrosande helt intäckt i glitter. Om granen är väck imorn vet vi vem som är skurken.

Jag tror att han är kannibal, han såg lite för sugen ut på lussekatterna förut.

Onsdag: seriöst

Jag orkar inte. Inte ett piss. Måste städa. Måste packa in paket. Måste fixa. JAG ORKAR INTE!!!

Onsdag: no going back

Ja då var det dags då, efter kvällen kommer morgonen och då är det julafton!
Maria är i Thailand nu, jag drömde om henne och Martin inatt, jag hoppas att dom lever!

Orkade inte gå o handla igår så det fanns bara superlite mjölk kvar att göra kaffe på, stackars mig! Hoppas jag överlever, har ingen matlåda häller så jag får väl ta mig ut i stormen på lunchen och gå hem och fixa nåt. Orkar inte fixa nåt nu. Blä. Det är ju int evärt att gå på stan o käka idag iaf, fy fan vad folk det lär va, vi kommer ha helt svart i kundutrymmet kan jag lova. Tjohej vilken julstämning.

Kvällens: bästa!


Addiction: bada!

Fan vad skönt det är att bara på kvällen innan man ska sova, blir alldeles varm o go! Ska smyga in till Gustav och be om att få bli insmord i babyolja! Fan blir ju snustorr av att ligga i skållhet bad varje kväll, mycket babyolja går det åt!

Dagens: Citat

Jag har sålt alla mina fiskar på Facebook så dom inte dör när vi är på semester!

- Maria, the animalfriend

Droger: Sorority Life

Fy fan jag är besatt, men det här är iaf vettigt, man spelartyp bejeweld och sånt för att komma framåt.
Gud vad töntig jag är.

Måndag: nu kör vi!

Woho! 3 långa arbetsdagar kva till julafton! Sen en kort arbetsdag på själva julafton, jag och Vickan förutspår kundtorka så vi tänkte dra med oss lite lättglögg och godsaker och fira jul ihop:D

Vet dock ej vad jag ska ha på mig sen, hade ju min lilla svarta när Gustavs mormor fyllde 90 så kan ju inte ha den igen, även om jag ääälskar den! Jag har ju faktiskt en titel som fashionista att försvara!

Efter julafton är det 4 dagar ledigt, första lär vi väl sova hos Gustavs mor, annandan kommer min släkt hit och firar jul. Sen ska jag och Gustav ladda ner nåt nytt tv-spel och bara sitta och spela i 2 dar har vi bestämt:D

Jul: Jag är fucking redo!

Okej tog en sista sväng, eller ja det lär säkert bli nån mer men jag hoppas inte på det, på stan idag. Blev lite paket till bröderna och syster yster, sen var jag kurir åt samme yster och köpte ut en julklapp till morsan. Blir skitbra ska ni se!

Har storhandlat, fast jag fattar inte för det blev mycket billigare än vanligt. Och då köpte jag massa onödigt som typ brieost och sånt! Jaja, I don't complain. Fan nu kom jag på att jag glömde svampbuljong!

Ska laga hemgjord rödbetssallad, nån äggröra, svamp och broccolipaj, sen kom jag på ett eget hopkok: nerskivade quornfiléer som jag steker, sen rör jag ner creme fraische+senap+pepparrot! Hur gott lär inte det bli?? Woho! Gustav gravar lax, sen finns det goda knäckekex och ost också. Ari skulle laga Jansson och nån finsk kålrotslåda, sen tar köttätarna med sig sin äckliga mat. Jag kom på idag att jag blivit en riktig vegetarian, blev värsta äcklad när min bror sa att han skulle laga höna, sen på Willys klarade jag inte av att gå vid köttdisken. Fy helvete vad snuskigt!

Jag kan känna igen mig


Dumma: Evelina

Varför fick inte kameran följa med igår? Vi hade ju snorkul ju! Jag vann massa paket:D

Julstämning: bakelibak!

Eftersom jag blev så grymt nöjd med mina knäckehjärtan som blev supergoda ställde jag mig idag och gjorde en dubbel sats till! Så nu har vi massa underbara kex! Bakade även kokostoppar till Gustav som gillar sånt, skulle göra lussekissar men när vi gick till Konsum och handlade för över 400 när jag i stort sett bara skulle ha jäst och kom hem utan så grusades de planerna! Men fäll inga tårar för mig Göteborg(wtf?).

Gustav står och gravar 2kg lax, jag lagar fiskgryta med thai-inspiration, efter maten ska jag göra nougatbomber och morotsmuffins som ska bli snögubbemuffins såsmåningom:D

Nåt som är jävligt säkert är att det luktar för jävla gott i lägenheten!

Evelina: sovdags 03.24

Precis kommit hem från Vickan, det som började som ett välklätt glöggparty blev framåt småtimmarna ett avklätt bastuparty.
Nu har vi vinglat hem, jag är svinkall och Gustav hickar som en annan idiot. Dags att sova med andra ord.

Evelina: No touching!

Seriöst!

Igår morse snackade jag med en gammal msn-bekant på just msn, vi kom in på typ folk som raggar på en o sånt och berättade roliga kroghistorier. Inte ett ont anande.

Var på jobbet hela dan, käkade lunch med Gosia, åt bakelse med Gosia(fy fan vad gott det var, Annika är min kaktant!), gick till Systemet och lät kreditkortet gå varmt.

Sen satte jag riktning mot stan och att inhandla de sista julklapparna! Woho! Kanske en julklapp till lilla mig också, man vet aldrig. Kånkade runt som fan på mina systempåsar och var alldeles dyngsvettig. Lindex hade halva priset på valfritt plagg såefter att ha finkammat butiken blev det en julklapp till Lisa. Gick mot H&M för att se om det fanns nåt på barnavdelningen där, påväg mot rulltrappan tänkte jag att jag kan kolla rean på herravdelningen för på hemsidan fanns en skitsnygg tröja till Gustav. Nej fanns inget där, gick tillbaka mot rulltrappan och DÅ hände det.

En man ropar på mig: Hellå!
Jag vänder mig förvirrat om och tror jag tappat nåt eller så
Jag: Aa, va, hej?
Främling: Hej ursäkta mig, du kan på engelska?
J: Jag pratar engelska? Jaja. (Han tar upp sin mobil och jag tror att han behöver hjälp med något)
F: Hello, nice to meet you, I saw you and I think you're a very nice girl and I would not like to miss you, I saw you coming here and walking and I think to myself this is a very nice girl
J: Öööh, thank you?

Sen fortsätter det sådär hur länge som helst och jag försöker artigt att komma därifrån men han maler på o maler på o jag säger att jag inte är intresserad av att gå o shoppa med honom och att jag har pojkvän och allt. Men han vill ju tydligen bara vara min kompis. Han förstår att jag har pojkvän eftersom jag är så snygg, och han hoppas att han också kan träffa en fin kvinna en dag o blablabla. Sen får han syn på mina överfyllda systemkassar:

F: Are you having a party?!
J: Ööhm no, Iäm invited to one tomorrow...
F: Oh! You can invite me?!
J: ÖÖh noo, Öööhm, it's a coupples dinner kind of thing...öööh
F: Okey, but we can meet on saturday yes?

Så håller det på ytterligare ett tag, han berättar att han är från Sierra Leone och att han spelat fotboll här men inte har ett kontrakt nu så han vet inte om han blir kvar men han gillar Norrköping o blablabla. Propsar på att få mitt nummer så att vi kan ses igen och bli kompisar. Sen börjar han fråga om jag och Gustav är gifta...

F: You not married? You have babies?
J: NO. I'm too young.
F: How old are you??!
J: 23.
F: OMG! You must have a baby!
J: No I don't want to right now... *obekvääämt*
F: But i think you are perfect for having babies, your body is ready now!
J: Öööh... I don't like babies...
F: WHY?! Are you scared that if you have babies you will not have a hot body?

Alltså OMGnu började jag bli irriterad, så jag sa bestämt att nej nu ska jag gå vidare, men jag vågade inte stanna på H&M om han skulle följa efter mig. Gick in o gömde mig på Lindex igen och bad Gustav komma till stan. Läskigt ju!

Fredag: Finally

Jarå! Kom upp någorlunda tidigt idag iaf! Har duschat o rakat armhålorna så nu är man superfräsch!

Äggen fräser på spisen och kaffet står i pressen och drar, blir bra skit det. Jobbar på idag, sen blir det Vickans place tonight. Schysst schysst. Vet inte vad jag ska ha på mig dock, blir väl kanske en favorit i repris med den lilla svarta, eller om jag ska ha min volangklänning från MQ som jag använt en jävla gång. Jag vill bo i ett varmt land så att jag kan gå i klänning jämt, det är ju så fint!

Mm, vad gott med kaffe! Presskaffe är bland det bästa som finns, det bästa är nog att efter en natt på en strand i Italien ta sig till ett café och serverad en rykande kopp Cappuciono! Mumma!

Siciliansk Cappucino!

Den satt perfekt efter en ansträngade förmiddag i solen och en halv eftermiddags shopping i ett 35gradigt Trapani!


Torsdag: baah

usch jag har verkligen problem med att komma ur sängen på morgonen! Har dragit mig i 75minuter, tur att Lupin ville kela med mig så att jag vaknade. Han blev nog lite sur när jag väl vaknade och inte ägnade all min uppmärksamhet åt honom, det var ju faktiskt han som väckt mig. Stackars liten.

Igår glömde jag honom på balkongen också. Stackars liten, jag är en dålig mamma.

Hällt i mig ett ton kaffe nu, ska ta o sminka mig lite. På tal om sminkning tror jag nog att de där hårform-tabletterna hjälpt min hud lite! De är ju för hår, hud o naglar, igår skulle jag sminka mig och drog instinktivt fram täckstiftet, men jag hade inget som behövde täckas över! Det var bara att pudra nyllet! SÅ jävla skönt att ha kommit loss från foundationträsket! Woho! Jag har bara lite på ögonlocken nu för att skuggan ska fästa, sen om det är fest tar jag färgad dagcreme och lite foundation på kindbenen o sådär för att få en snygg finish. Det måste jag komma ihåg att göra imorn! Ska ju iväg typ direkt efter jobbet och det är ju massa folk som inte jag känner, man vill ju göra ett bra första intryck fan!

Men fan nu fick jag sådär brottom igen, att jag ska vara så slö på morgonen! Tur att jag tog min älskade Tigi i håret igår, nu är det sådär härligt burrigt när jag sätter upp det, skönt att slippa tvätta!

Onsdag: Coffeemania

Fan vad jag ska hälla i mig kaffe nu alltså.

Efter Ugly Betty igår la jag mig i badrummet och lyssnade på ljudbok, tände ett stort blockljus och försvann in i dimman. Blev ännu mer trött så efter badet la jag miog på soffan i väntan på att Gustav skulle komma hem, somnade som en liten snork, vaknade av att jag höll på att dö av värmeslag, slängde av mig täcket, somnade om, vaknade av att jag höll på att frya ihjäl så då drog jag på mig täcket igen, och så höll det på sådär till Gustav kom hem 1½ timme senare, var helt väck då.

Såg lite Big Bang Theory innan vi gick och la oss, jag sov som en stock, kom knappt ur sängen nu på morgonen. Fattar inte att jag ska vara så förbannat trött. och osugen, jag är inte sugen på nåt. Vill bara ligga o sova. Inte bra för relationen.

Jag får fan mala ner lite kaffe och snorta i mig nu. Tjingtjong ba. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: fy fan vad mornarna går fort. kanjag kanske ha nåt med att göra att jag gick upp så sent jag bara kunde. Tänkte ju att jag skulle gå upp tidigt och blogga lite. Men nej. Jag är en lazy fattie.

Kvällsmat: chips&valnötter

Jag är en dålig människa jag vet.

Evelina: vuxenpoäng

Fick hem mitt livs första kreditkort, eller kredit och betalkort som det egentligen är. Vi hart ju fri årsavgift på jobbet och så länga man betalar fakturan när den kommer så blir det ingen ränta, så nu ska jag och Gustav ha det som matkonto!
Då ser man ju hur mycket pengar som rinner iväg och kan hejda sig lite när man står och vräker ner pilgrimsmusslor i vagnen. Plus att det blir jämnare fördelat på ekonomin, bara dela fakturan rakt av.
Ska bli skönt!
Tog ut lite komp idag, tog en sväng på stan och inhandlade lite julklappar till helgens lek, Maria, mormor och vårt kök:D Måste köpa något mer till Maria dock, blev bara en liten söt sak jag hittade i förbifarten, vad svårt det ska vara!
Ska ta o fixa lite mackor och se ett avsnitt Ugly Betty nu. Jag behöver ta det lungt. Är helt slut. Kankse skulle ta ett bad först så jag får upp värmen, fy helvete vad kallt det är med all snö!

Evelina: auntie

I helgen tog jag hand om Ludvig, eller ja morsan bytte blöja o sådär men resten skötte jag!

Skitenkelt ju!


Please: STFU

Gaah hon jävla fettdoktorn. Inte nog med att hennes kontroversiella utspel lämnas för mycket utrymme i media, hon är jobbig att titta på också. Seriöst Vem lyssnar du helst på när det gäller kostråd?

In your face!




Det jag tycker är värst är att hon tycker att man ska
frossa i kött, hallå varför inte förespråka att alla borde köra bil till jobbet och att skatten på flyg ska tas bort så vi får det bekvämare? Ja det gynnar ju oss men är åt helvete för miljön. Precis som det är att äta de mängderna kött. Fuckup.

Tisdag:Oh fuck it

Nä jag skiter i det fan. Glömde min avokado hemma igår. Och så fyllde Camilla år så det blev tårta till eftermiddasfikat. Sen fixade gustav hamburgare till kvällsmat, mumma, men jag mosa i mig två stycken och så var det ju det där med sojakänsligheten, fan jag får svältmage och världens knip. Stod o diska och Gustav skulle hålla om mig, jag kräktes typ. Fy fan.

Blev kaffe o knäcke till frukost, var sjukt sugen på ost.

Jag ska försöka hålla mig i skinnet, men jag tar det lite lungt.

nattetid: Over'n'out

Jag är så jävla trött. Tog precis ett bad, höll på att drunkna - men skönt var det. Nån sa för ett tag sen att drunkna är den mest behagliga döden, att man blir lixom hög. Jag skulle nog få panik om jag drunknade, nä jag skulle nog vilja frysa ihjäl om något, typ bara bli trött och somna. Mmm... sova.

Julklappar: jag vill ha!

Nu vill jag öppna paket faktiskt. Eller alltså helst skulle jag vilja vara hemma från jobbet några dar nu, ligga på soffan o mysa med glögg o lussekatter, det blev inga igår. Kankse pyssla lite, o julbaka massa!

Fan. Det kommer ju bli skitjobbigt att banta den här veckan om jag ska baka! Äsch jag får baka på söndag, söndagar är till för synd - på många olika sätt:D

Kärlek: var?

Firar ju 3 år med min lille man 6 mars, så tänkte ta en weekendresa istället för storsemester eftersom han börjat nytt jobb o sådär. Men vart ska man åka?

Lite sugen på Barcelona faktiskt, det är ju ett jävla tjat om Barcelona!

När Emma grötar ur sig saker är det svårt att förstå vad hon säger med den där brytningen, men barcelona har jag uppfattat att hon pratar mycket om. Det ska tydligen vara en hit!

Evelina: I go girl

Skärpning på mig alltså! Okajokej jag har gjort det nu!

Stekta ägg med lite majonäs, en avokado och en stor kopp kaffe till lunch, tar med mig en avokado till mellis på jobbet. Ska försöka ragga upp Maria på promenad ikväll. Burn some rubber fattie!

 

Maria, du ska ligag o steka på en beach i Thailand snart, du måste ut o bli fit nu! På med gympadojorna så kör viij!


M:Yes it is

Jo det är en vanligunderklädeskorsett, hade matchande trosor över strumpbyxorna ifall jag skulle råka böja mig fram, kjolen var vääldigt kort haha:D

Just den på bilderna är ifrån New Yorker, bra skit alltså!

Måndag: tunga beslut

Alltså, ska jag köra en hård vecka med minimikolhydratintag eller? Idag kan jag ju fetglömma det med mina knäcke jag sitter o mumsar på, men från imorn? Är inte så sugen, men känns som jag behöver en kolhydrats-detox.

Känner mig tung o uppsvälld i magen, måste få igång den lite, blä. Ätit massa skit sista tiden, usch vad jag skäms.

Jo jag ska nog skärpa till mig den här veckan, iaf till fredag kväll då vi ska på glöggfest. Måste hinna med och långpromenera också. Inte varit ute o rört på mig på evigheter!

Fan vad tiden går fort, måste fixa mig och gå till jobbet snart!

Glöggeliglögg

Woho! Nästa helg bokad! Blir julmys med Victoria och hennes Eric, glögg, julklappar o annat skoj!
Låter som en bra plan!

C: vad i helvete?

You wanna drink my pee?!


Nova&Frifri: partaj


Miss-E&V: Totally gorgeus


Evelina: Vouge!


Outfit: Babypink!


Söndag: bikta dig.

Nejfan, sånt tjafs sysslar vi inte med, jag lär ändå inte få förlåtelse för alla mina synder.


Blev livat igår, men inte fan blev jag onykter, dålig sprit fan! Ville ju vara lite fjortis ju. Menmen, fick specialmat på Bomull tack vare Frida, jag åt typ äggen på julbordet, och desserten:D Så hon tyckte synd om mig o sa till och då fick jag en tallrik wokade grönsaker, fy fan vad gott det var! Mumma.

Blev en och annan äcklig cancerpinne också, det är ju för fan asäckligt men man vill ju va tuff som de storta tjejorna.

Var helt supersnygg om jag får säga det själv, glömde kameran hemma så får insamla lite bilder från andra håll så jag kan dela med mig till alla vänner som inte var där. Chefen var också helt sjukt snygg, jag sminka ju henne, hon såg ut som 25 jag svär! I do magic!

Framåt midnatt dansade vi, sen började medelåldern höjas och jag o Frida gjorde vår sorti hem till mig, drack Lapsang Sauchong, I freaking love it! När jag kolla på Gossip Girl en gång så drack dom det där också. Det är typ världens bästa te! Bäddade åt Frida på soffan

Vaknade runt 10 imorse, gjorde american pancakes, serverade med fikonmarmelad, blåbärssylt, tofuglass och grädde. Bra och näringsriktig frukost är A&O!

Håller på att få krupp på vårt internetanslutning som bråkar massvis, gaah! Nä nu ska jag fixa mig lite!

Lördag: I'm in löööv

Jag sa ju att jag skulle återkomma med resultatet från testingen av min nya Tigi Volumizing tjofräs, det finns bara ett ord: KÄRLEK!
Håret blev typ dyngstort när jag blåste det så jag var tvungen att platta och borsta ner det massor. Lite senare på jobbet stat vi och diskutera mitt avklippta hår och alla ba: men du har ju fått jättetjockt hår nu!
Ha! Sa jag - det är minsann min nya älskling som hjälpt mig med det, inte klippet!
Nu när jag vaknade var håret jättestort o ruffigt igen så jag var tvungen att borsta ner det, i vanliga fall om jag borstar på morgonen dan efter jag tvättat håret så lägger det sig platt och flottigt mot huvet, nu ba: Ronja Rövardotter! Asskönt med tanke på att jag gentligen försovit mig, nu hann jag blogga och äta frukost i lugn och ro för håret var redan stylat. Woho!

Fredag: Inge fest här inte

Sådärja, klämt en pizza, städat, vaxat ögonbrynen och smörjt in nyllet i återfuktande ansiktsmask.

Ja jag fick äta pizza idag för jag har faktiskt fått min mens, det var också därför jag fick äta chokladbiskvier som Annika bakat till fikat. MMMMmm.

Måste ju ladda magsäcken inför morgondagen, shit jag är lite nervös, tänk om det inte finns något jag äter???:'(
Jaja, sovdags nu fan, lååång dag imorn!

Me and my blog: Wanna be rich

Inte fan lär jag kunna försörja mig på mig blogg. I sånt fall måste jag skaffa mig ett mer intressant liv, eller en barnvagn. Alla är ju mammabloggare nu. Äckligt.

Jag får gå ner på 80% på jobbet, skaffa en laptop och bli kompis med nån ur Paradise Hotel. Eller
Katrin Nåntingnåntingyomiwska. Hon polacken. Hon är min typ av person. Jag skulle slå henne på käften 3 ggr om dan men vi skulle ha kul. Fuck you right back Katta skulle jag säga till henne.

Hjälp mig bli rik fan. Man blir inte det av att jobba på bank fan. Måste hitta på något nytt. Typ bli VD på Ikea.
Måste börja fila på en ansökan: Kära Ikea, jag är en ung kvinna i mina bästa år som nu känner att jag behöver göra något nytt i mitt liv samt bli rik. Därför bör ni anställa mig som VD! Mina idéer skulle öka er omsättning med 36% på den svenska och japanska marknaden, 28% på den amerikanska, detta har jag utfört studier på och ni kan få ett diagram jag ritat själv som underlag på min kompetens.

Joni!

Dagens: Fy fan vad jobbigt

1. Bjuda hem folk - då måste man städa

2. Gå på julbord med jobbet - då måste man gå upp tidigt så att man hinner till solariet innan jobbet imorgon.

3. Äta godis till kvällsmat - då kan man inte ha sina nya trånga jeans

4. Vara snygg - då måste man vaxa ögonbrynen ikväll eftersom man ska ut bland folk imorgon

5. Ha kort hår - då kan man inte vifta förföriskt med håret åt killarna i baren o få drinkar

6. Ha ett jobb - då måste man gå upp på morgonen och vara trevlig mot folk!

7. Dricka kaffe - då måste man gå på toaletten

8. Vara fashionista - då måste man klä upp sig för att gå utanför dörren

9. Ha en bästis - då måste man hitta på något omöjligt att köpa i julklapp!

10. Ha en kåt och en kastrerad katt - då måste man lyssna på när de försöker knulla om nätterna

Fredag: Det ska vara trååångt!

Shit asså.

Var på tjejkvällen på stan med maria igår, tyvärr hade jag snålbyxorna på mig. Men blev iaf ett par jeans från Lindex till halva priset, schysst! Orkade inte prova men jag har 36 i mina andra lindex jeans så körde på det. Jo tjena. Fan har gjort alla möjliga akrobatiska övningar för att komma i dem nu! Sitter med dem uppknäppta nu så att de ska ge med sig lite tills jag ska till jobbet, förhoppningsvis kan jag stänga dem då:D

De hade massa erbjudanden på stan, Gina hade 20% i hela butiken men det var så fullproppat med fjortisar att jag o Maria började få acne så vi gick därifrån, sen glömde vi att gå tillbaka. Blev iaf jeansen, sen hade de glitter med mixing liquid i stil med den som kostar typ 200 på MUS, 10 spänn sålde de ut skiten för på lindex, skitbra - nu kan jag glittra ett år framöver! Sen Blev det även en blowdrylotion från Tigi, har ju Bed Head Superstar, men den är snart slut och jättejobbig att arbeta med så nu hittade jag Fashionista från Catwalk collektionen, typ samma men flaskan gör att det blir som ett skum man masserar in i håret. Typ diskmedelskum, jättelätt att fördela! Så ska bli spännande att se resultatet sen.

Fy fan vad trånga brallorna är. Sitter o mumsar i mig knäcke och kaffe som sig bör. Vaknade på 66.5 imorse, woho på mig! Lär iof väga 70+ efter helgen med tanke på lördagens planer. För-förfest hos mig med smink och sånt, förfest hos Gittan och sen julbord och råfestande på Bomullsfabriken. Jippie! Haha. Fan hade velat ha Malibu banan att göra drinkar på. Den är goood. Men nästa gång kanske.

Torsdag: Jag vill fortfarande skära upp handlederna

Seriöst, jag hatar mitt hår!

Jag måste platta det om det ska se någorlunda snyggt ut, men jag vägrar! Så in i helvete vad jag vägrar! Jag har haft lite näringskräm och babyolja i topparna så de ska bli lite spretiga istället. men det ser bara fuuuult ut. Jag fattar inte folk som fiar håret varje dag. Idioter.

Jag står o tittar mig själv i spegeln och tänker: Det är snyggt. Det är snyggt. Det är snyggt! Det är för i helvete ASfult!
Jag försöker intala mig själv att jag ser fräsch och snygg ut. Men jag ser ut som jag går på fucking gymnasiet. Gaah. Lär få visa leg i helgen. Kan lika gärna krusa håret och spraya det lite rosa och ha nån ful t-shirt med nån söt hund på där det står "i love hugs" på. FAN.

Jag vill vara en snygg tjej.

Morning: Beautytime!

Har sovit med inpackning och efter morgonduschen smorde jag in ansiktet i en lermask medan jag diskade, nytta med nöje! Ska ta mig mina nya tabletter för starkare hår o skit nu, fanns inte den Lee Stafford på stan så får beställa den på internet. men då vill man ju beställa typ 4 st för att slå ut frakten, men tänk om den suger?

Jaja, lite omega-3, vegetariantabletter, kaffe och ägg nu.

Huvudvärk

Jag mår för jävla pissigt alltså. Helt stört att håret betyder så mycket för en flicka.
Allt blir ju till en ond cirkel också, mamma var med på stan sen när vi kom hem fikade vi och jag åt typ 3 bullar. När mamma gått hem satt jag i soffan och grät med munnen full av ostbågar. Gustav kom hem ungefär när jag avslutat påsen, fick ligga i hans famn och vråla av otröstelighet. Sen gjorde han tacos åt mig, åt dubbelt så mycket som jag brukar. Sen tog jag några knäck.
Så inte nog med att mitt hår är borta, jag är förlorad till matmissbruket igen.

Jag känner mig som den fula ankungen. Orka inte tvätta håret imorse, vad hjälper det, det är fult ändå. Däremot var jag tvungen att platta det för att det skulle lägga sig bra. Jag hatar att behöva platta håret. Det sliter ju som fan! Mitt långa hår blev liksom bra av sig själv, behövde bara platta lite i virveln i luggen för att få till den. Annars plattar jag bara för att bli lite extra fin när man ska gå ut.

Nä nu kommer tårarna igen, ska gå till jobbet snart ju.

Jag behöver motionera och tänka på något annat.

Early morning shopping

 

Ska ta mig en sväng via stan innan jobbet och införskaffa detta.

Nu tänker vi positivt.

Faan mina ögon är som världens ballonger efter gårdagens gråtande.

Jaja, nu är håret avklippt och fräscht, nu ska jag äta massa kosttillskott och göra inpackning två gånger i veckan och så ska jag få tillbaka mitt underbara hår fast mycket starkare och friskare!

 

 

 

jag vill dö.


Maybe this could cheer me up?

Book it Here.


Jag vill skära upp mina handleder

Så att jag slipper lidandet.

varför i helvete gick jag till frisören? Jag har gråtit i 2 timmar nu. Jag orkar inte mer. Håret är bara hemskt. Hon sa att det räckte om hon tog 2 cm, nej ta en bit till sa jag så att det verkligen blir fräscht. Men allt bara försvann. Hela min grej är ju mitt långa blonda hår. Kollar på bilder från i lördags, jag var ju sjukt snygg i håret! Varför?? Alla har tjatat på mig att håret är så slitet och att jag måste klippa o blablabla, så tänkte att ja men de gör inte så mycket om hon tar en 5-7 cm, Vilket blev typ 15.

Jag känner mig så jävla ful och oattraktiv. Jag älskade mitt hår. Det kommer ta ett år innan det är lika långt. Minst.
Fy fan nu gråter jag ännu mer. Jag vill inte visa mig ute. Jag vill lägga mig i sängen och inte gå upp förns håret är tillbaka.

I love tradera!

Woho!

Men vad i helvete!

Jag skulle ju skicka efter Zarahs julklapp o så är den slut! FAN!

Tadaa

Hittade en present till Zarah idag, tror den blir bra, men vad i helvete ska jag köpa till Maria? Jävla skalleper.

Gäsp

Precis mumsat i mig god gryta till lunch, men kan lova att det behövs en stor kopp kaffe till efterrätt!

Paket till mig

Jag vet inte vad jag vill ha, eller jo en laptop men det lär jag ju inte få.
Tittade runt lite och hittade det här iaf.
En epilator att ha i duschen och en plattång som man kan locka med är väl det jag mest vill ha. Men sen tycker jag ju om skummet man får i latten på caféer. Så en mjölkskummare kan ju va bra att ha.
Fina armband är ju bra, accesoarer funkar ju alltid, precis som en bolero med lite paljetter.
En ögonkräm måste jag skaffa mig, börjar bli rynkig runt ögonen! Hittade nån kräm som var till för att stärka ögonfransarna, funkar ju det med. Likadant Lee Staffords kräm för starkare hår och snabbare hårväxt!
Sen kan man ju inte ha för mycket rosa trosor och fräna skor!

Bakelibak!

Nu blir det julgodisbak!

Blåbärsgrottor, knäckekex, nougatbomber, knäck, mandelvaniljhjärtan... jag har en hel lista men jag får ta lite idag och resten senare!

Julklappsstatus: 2 down a million to go.

Shit vad svårt det är!

Gustav är jag klar med, kanske blir något litet mer men jag har iaf en superbra klapp och ett mjukt paket. Hittade en klapp nu när vi varpå stan som jag tror Caroline kommer att tycka om. Känns bra!

Sen pratade jag med mamma igår så vi ska fixa en bra julklapp till Ludvig, tror det blir nånting mjukt till Lisa, mamma vet jag typ vad jag ska köpa men inte säker. Sen är det alla män, Anton, Ari, Fredrik, Daniel och Peter. Öööh, kanske lite mjuka klappar där med. Det är ju det jag är bäst på. Tessan har jag fan ingen aning om vad jag ska hitta på till.

Blev lite julklappar till oss själva idag också, Gustav köpte sig att par finskor och så hittade vi ett gäng rosa lyktor på Hemtex.

Sunday: Woho!

66.6. Hur fan gick det till?
Måste varit supertårta jag åt igår!

Winter-Chic


Dagens outfit

Okej jag hade det på mig igår men det räknas ändå!

haha.

 


Orkar inte.

Blä, funderar på att go osminkad med en ruffsig tofs till jobbet idag, men då lär jag väl inte få nåt sålt.
Har haft helt störda drömmar inatt, vaknade vid kl 3 och vrålade eftermin mobiltelefon, fråga mig inte varför.

Nä måste ta tag i mig själv om jag ska vara presentabel på jobbet.

Jävla: Emma

Vadå boka en resa sådär hullerbuller till Barcelona?

Jag ska inte vara sämre! Nån som ska med nånstans i februari? Typ Rom?:D

Evelina: Pretty pretty!

Kolla ubersöta örhängen jag fick med mig hem igår, I love!

 

Nu kan inget gå fel!

 

Japp, då var det bara att göra sig vacker och kravla iväg till jobbet. Längtar till helgen fan, men idag vänder veckan! Tjoho! Nej nu måste jag skynda mig! Den torra vintern har tagit kål på min hy som är alldeles finnig, måste ha typ ett kilo täckstift för att dölja det!


Jimmy-dimmy-dooh, Choo

 

I'm so happy I'm so glad that I got you...


My christmas is saved!

Jag har en glittrig ren!

& Ett superfränt halsband!

Åhlens 75/MQ 129


Morbror Gustav & lilla Samuel i betongdjungeln

 

Se så sött!


All I want for Christmas is... U?


Som disk-hoe ungefär


Gårdagens bästa

Shoppade loss med Maria igår efetr jobbet

"Seriöst den kostar typ bara 100 spänn, den tar vi!"
"Seriöst den kostar typ bara 100 spänn, den tar vi!"
"Seriöst den kostar typ bara 100 spänn, den tar vi!"
"Seriöst den kostar typ bara 100 spänn, den tar vi!"
"Seriöst den kostar typ bara 100 spänn, den tar vi!"

Sen gick vi hem till Maria och hämtade lussebullar, deras dörr var värsta trög att stänga, fick ta i som fan. Ställde ner påsarna på golvet, Maria kom ut ur köket och tyckte att jag hade hängt min väska fint. Wtf? tänkte jag, jag hade ju inte hängt den nånstans... trodde jag alltså.


MEn det är bra, då glömmer man den inte när man ska gå ut!

Apa-apa-härmapa!

Carro har en sån lila!

Jag vill ha en sån vit!

Kan nog bli att jag klickeliklickar hem en:D


H&M Sale

KOllade precis in på hemsidan, förutom mina dötuffa lackbyor och min überfräna bikerjacka för halva priset så hade de en blus jag tittat på rätt länge, ska kolla om den finns på rean på stan, annars ska jag nog klicka hem den! I love sale fan!

Lunchtime!

Blev en omelett med champignoner och en klick kantarellost på. Mumma.

Lite kaffepå det så är jag redo för fortsatt arbete, sen blir det shopping! Vill ha ett par nya jeans fan.
Måste hitta på något roligt att köpa till familjen sen. Viktigast är väl att Ludvig o Lisa får paket, det brukar ju vara så. Fan jag vill vara minst!

2-do

Lite att hinna med innan jul alltså.

Det värsta är ju det där med att göra julgodiset, att låta bli att äta skiten!

Först nu i helgen blir det 90-års kalas för Gustavs mormor, ev. stannar vi kvar ute hos hans mor o chillar lite. Nästa helg jobbar jag, sen kommer chefen över på en make-over innan vi ska ut och slå runt med julbord och alkohol. Helgen efter det måste pepparkakshuset byggas, kakor bakas och kolor kokas. Sen är det fan jul.
Innan dess ska jag baka bröd och sånt  till julbordet, köpa paket, gå ner i vikt, planera nyår, raka benen, puh.
Om jag bara stressar tillräckligt mycket så kommer kilona rasa av mig. Då kan jag ju ha värsta blåsan på nyår!

Jag älskar att vara vuxen o ha mitt eget hem så jag får vara värsta julnörden. Carros mamma lägger in lite juldukar till henne och så är hennes jul fixad. Hemma hos oss får man minsann fixa dukarna själv! Haha!

Faaan jävla XXXXX-knappen funkar bara om man slår på den, gaah, sämsta tangentbordet ever. Eller nä jävla ustav som hällt läsk eller nåt i det! Kolla nu funkar inte GGGGG häller.

Fuck it.

Evelina: Like a Pheonix

Nu jävlar boys and girls!

Efter mitt mentala samanbrott igårkväll är jag nu starkare än någonsin, tror jag. What doesn't kill you...

Nu jävlar ska jag sköta mig. Började dagen med att konstatera att vågen fortfarande visade på 67.6, jag har totalfastnat där! Eller så har vågen?
Alltså 2.6 kg kvar. Hur jävla lite är inte det hallå? Har tagit mig en kopp kaffe, 1½ knäcke med ost och en liten skål hounungsyoghurt med krossade linfrön. Bra för att få fart på magen!
Till lunch tror jag att det blir typ stekta ägg eller nåt, efter jobbet ska jag ut o motionera på stan! Skitbra, jaga julklappar och få upp pulsen lite! Vet dock inte vad jag ska köpa till alla, det är svårt det där.

Jag vet vad jag vill ha iaf. Men det lär jag inte få. Blä.

Nu kör vi! Peppelipepp!