Evelina: could use some beauty

Usch de senaste dagarnas hemska frosseri har satt sig i huden nu, fått massa äckliga finnar både i ansiktet och på ryggen, blir till att ha en täckande klänning pånyår istället för korsetten jag tänkt mig:/

Har iaf tagit mig i kragen och vaxat ögonbrynen, nu sitter jag med lite ljusbrun färgning så de blir lite snygga också. Ska ta och lägga mig i badet och skrubba mig ordentligt sen smörja in med massa babyolja! Blir jungfrufärd med nya schampot o balsamet också! Woho!

Har gått upp typ 3-4hg nu över julen, inte helt okej. Får ta o jobba hårt på rean och sen ta en riktigt lång promenad med ljudbok och hög puls. Kanske rent av cykla lite på motioncyckeln, den har inte fått vara med o leka på länge!

Måste ta tag i min fysik igen! Shit alltså. Känner  mig som världens fetto. Orkar inte träna nånting ju. Och i sommar ska vi cykla 200 mil. Woho! Gotta get training. Då jävlar blir jag fit. I somras körde vi 110 mil, gick ner ett hekto. Men sen tappa jag 4 kg i efterslängen. Fatta trimmad jag kommer bli om vi typ kör det dubbla och jag låter bli att äta så förbannat mycket godis på vägen:D Man kanske skulle anmäla sig till Iron Man? haha. Nej det skulle jag nog inte.

Hur som haver, nu blir det bad! Jag älskar att bada:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback