Gonatt för fan

Känner mig som en bäver som blivit överkörd av ett ångvält. Slocknade typ direkt efter jobbet, sov 2 timmar innn jag ens orkade klä av mig o hoppa in i duschen. Har plockat grejer till imorrn, smörjt in mig i lite selftanninglotion, nu ligger jag som en liten gris i sängen o hör hur gustav ser på fotboll. Alltså han skåningen, han låter fan efterbliven. Skånska alltså, shit gå till talpedagog!

Giza sitter o glor på mig, hon tycker att jag ska lägga mig ner o hålla käften så hon kan sova under täcket och slicka mig i armhålan.

Klockan ställd på 6.20 imorn. Wiie.


Dagens sexigaste låt

Joe Cocker & Ensambles version av Come Together från filmen Across the universe! Den osar sexytime!

Har haft soundtracket i 3 år men tröttnar aldrig! Så jääävla bra, värdiga covers på Beatleshits! Både under cykelsemestern i Italien och Östeuropa hade jag det i lurarna.
När jag och Gustav gifter oss så ska vi byta bröllopsmarchen mot I wanna hold your hand med T.V Carpio, youtuba det! Underbaaar!


Humornivå: låg

Haha sitter o spelar draw something, det roligaste är när folk bara blackar out på stavningen haha. Häromdan hade jag ritat en räka till min kompis Micke, han försökte med alla möjlig kombinationer och jag låg typ o grät av skratt. Så. Jävla. Lättroad.

Gustav ba: spelar du med Maria eller? Hon är fan sämst!

Whaaat! Så säger man inte om min bästis! Bara för att hon skrev tiebow istället för bowtie, hon hade kanske lite otur när hon tänkte. Gustav är bara avundsjuk för när vi spelar "med vilda gester" så vinner alltid jag och Maria, gustav och Martin ser ut som två utvecklingsstörda myrslokar när de försöker göra vissa ord. Haha Motorväg kom jag osökt att tänka på.

Alltså nu sitter en kille mitt emot mig på tåget och äter pringels, ser döögott ut.

Jag tror att han vet att jag skrev något för nu gav han mig en konstig blick.



Energinivå: nånstans i källaren.

Si där ja, snart dags att gå hem idag igen! Lite mackor ska bres och soporna ska slängas, sen ska jag inta komaställning på tåget hem!

Imorgon är det den stora Espresso House-festen för alla anställda i regionen, måste vara utvilad tills dess! Temat för kvällen är midsommarhippie och jag har typ dödsångest för klädvalet! Hem o riva ur halva garderoben i hopp om att hitta något roligt... Har en klänning från MBK i bangkok som skulle kunna funka, men den är lite speciell och blåser det så riskerar man att visa halva röven. Får ta på mig ett par riktigt snygga trosor helt enkelt!
Ska bli sjukt kul, träffa gänget från östgötaslätten, sen är vilda lekar, dricka och mat utlovat så vi håller tummarna att det blir riktigt bra!

In i kaklet sa jaag!


Stockholmifierad bitterfitta

Som ni kanske märkt har jag ventilerat mycket aggressioner här, alltså nånting har hänt här i stockholm, tjuriga människor, snikna jävlar och trängsel i kollektivtrafiken. Det är omöjligt att inte bli påverkad. Eller så har jag aggressionsproblem, som nu när jag lämnat boet i Norrköping har fått blomstra. Min alkoholiserade farsa hade ett jävla humör, dessutom var han världsrekordhållare i manipulation, jag kan ju ha ärvt en del egenskaper där!

Men hur som helst, igår var jag millimeter ifrån att kasta mig ur bilen och drämma första bästa tillhygge i huvudet på en riktig jävla kossa. Stannade vid Sillekrog för att tanka, två pumpar var avstängda så det var lite kö ... Kossan i bilen framför mig stannar vid den första pumpen, bara det, man kör väl så långt fram det går så nån kan köra in bakom? Sen märkte hon att den var avstängd och körde fram till nästa, jag trodde att hon bara kommit på att det var kö o flyttade bilen för den delen så jag kliver ut och märker att den är avstängd. Men vafaan då tänker jag. När jag satt mig i bilen igen och kört fram lite så har hon inte ens stoppat kortet i maskinen, sen tankar hon, jag sitter snällt o väntar, bilen bakom tutar för han fattar inte att ena maskinen är av. Jaja hon är snart klar... Nej då får hon inte på tanklocket o i samma veva kommer nån som jag gissar var hennes morsa. Nu stod båda och försökte få på tanklocket. Det gick fan flera minuter. Kände hur aggressionen steg inom mig och jag bara vråla ut MEN ÖÖÖKA. oklart om de hörde mig inne i bilen. Efter ett tag ger fanskapet upp och morsan står o fibblar. När locket väl är på så går hon in på macken, JESUS, vad fan sysslar du med?! Sen IN PÅ TOALETTEN. då har jag suttit i typ 7 minuter o väntat på att få tanka, så jag gör jordens rivstart och snurrar runt bilfan o tränger mig in mot körriktningen. Kliver ur bilen och kommer fram till pumpen, då står mannen som tutat på mig mitt emot så ger honom ett hånfullt leende och säger: du den där är trasig och kossan som kör bilen framför är på toaletten. Haha han bara stirra på mig. Konstigt.

Nu sitter jag på pendeltåget och har ett annat irritationsmoment. Folk som sätter sig längst ut på 3-sits platserna, lägger en Metro på platsen längst in och sin väska på mittenplatsen, mitt i rusningstrafiken! Folk ramlar typ ut när dörrarna öppnas men nää "jag vill inte sitta brevid nån lortig arbetare".eller?
Folk som tränger sig förbi och sätter sig är hjältar.

Snart framme i Sollis, lite redbull på det och jag är på banan!


Slut som människa

Vilken dag! Började i ultrarapid och jag började bäva för att nu faaan går det åt helvete, kommer bomma dagsbudgeten så in i bängen! Ringde gustav och sa att jag kommer hem tidigare... Hann lagom lägga på så bröt helvetet löst! Hade 5-6m kö i 4 timmar, sprang ut och håvade disk, slängde in i maskinen, fixa ett gäng latte, grilla mackor, bryggde kaffe, ut o plocka disk igen allt inom loppet av några minuter! Fy fan svetten lackades kan jag säga!

Till på köpet så, ja jag vet inte vad som hände men på nåt sätt jonglerade jag ofrivilligt med en bricka inne i disken som liksom studsade mot vattenslangen och verkligen drämdes in i tinningen på mig! Fick ett stort bultande märke och blev helt illamående, hjärnskakning?

När det för en stund blev lugnt sprang jag ut med båda diskbackarna och håvade in disk, nu snackar vi uppåt 30kg, under tiden hade kön byggts upp igen och vi slet som djur. Sen kom det. Frasen som får min puls att slå i taket och ilskan att spruta ut ur öronen. Frasen som en dag kommer leda till att jag plockar upp ett stort jävla uppläggningsfat och krossar mot käften på den som yttrar de förbjudna orden: Alltså ursäkta mig men kan ni ta o plocka undan lite disk eller, det ser förjävligt ut här! (med stockholmska blir det fanimej ännu värre)
TROR NI INTE ATT JAG SER DISKEN?! JAG HAR HAFT KÖ I TVÅ JÄVLA TIMMAR, JAG SPRINGER SOM EN JÄVLA KENYAN PÅ 100-METERSLOPP, JAG JOBBAR FAN HÅRDAST PÅ JORDEN! FOLK HAR VÄNTAT I TIO JÄVLA MINUTER PÅ ATT FÅ BESTÄLLA, JAG GÖR FEMTIOELVA SAKER SAMTIDIGT OCH JAG GÖR DET MED DET STÖRSTA JÄVLA LEENDET I LANDET, SKULLE JAG VARA GLADARE ELLER TREVLIGARE SKULLE JAG SITTA PÅ MENALSJUKHUS! DESSUTOM FINNS DET FLERA TOMMA BORD SÅ SÄTT ER NER OCH HÅLL KÄFTEN!
Men så säger man inte, man ler och säger med klämkäck röst; ja men självklart, vi måste bara beta av kön, ni förstår det har varit kö i flera timmar så vi försöker hinna med allt nu, många som är kaffesugna! Ville ni ha en bulle till kaffet?

Mina stammisar gamla som nya kommenterar typ jämt hur glad o trevlig jag alltid är, hur stressigt det än är, och jag är genuint glad och trevlig. Ända tills nån jävel påpekar disken när jag precis har sprungit arslet av mig och diskat som en idiot samtidigt som stora kannan står och spinner.

Sådärja, fick jag ur mig lite aggressioner! Snart hemma, ska laga nån sjukt god mat och dricka en jävla massa vin!


Run this town

Återigen på pendeln mot Sollentuna, man tänker knappt på avståndet längre. Man går som i en trans till bussen och sen skjussas man tvärs över Stockholm som nåt jävla boskap. Huvudet är inte riktigt med idag, Gustav ligger hemma med jordens influensa och håller mig vaken om nätterna, jag jobbar som en idiot och man börjar känna sig sliten. Vädret ska vända till det sämre idag, då blir folk sjukt kaffesugna och jag lär få springa som en liten duracellkanin idag! Sitter med en redbull och förbereder mig mentalt, effektiviteten ska vara på topp!
Man ser verkligen vilka dagar jag jobbar för då är dagskassorna alltid lite högre. På onsdag ska vi ha personalmöte och då jävlar ska jag lära gänget hur man springer! Stora kannan, clean as you go, speed of service! Det är kul när det går undan!

Hade möte med distriktet igår, Sollentunas siffror var ju bara pinsamma, men på nästa möte i augusti ska jag fan vara överlägsen alla andra! Wuupwuup! Mina baristor ska vara grymmast i stan och Waynes i Sollis ska vara på ruinens brant! Mohaha!!


Penises in my face

Alltså vad är grejen med könsorgan? När jag sätter mig på tåget så är det reklam för Stockholm Pride, med en tecknad bild på en hårig hängpung och ett par riktiga avlånga pattar med texten: du kan få dubbelt så roligt, blibi.nu lite rolig sådär. Sneglar över mina medresenärer och ser en man i träningskläder med en logo från sollentuna gymnasium. Ni vet ett sånt där vanligt runt emblem, men själva loggan är nån snirklig grej som ser ut som ett kukhuvud. Rent ut sagt. Alltså ser man inte det när man gör utkastet? Kanske tänkte de att det skulle se ut som ett av tornen i Kremln, men nej, allt jag ser är en penis.


Inga frågor är för dumma...

Eeeeelleer...? Alltså man får så dumma frågor på jobbet. Skulle fan kunna skriva en bok! En hyffsat vanlig fråga är: alltså vad är det för skillnad på vanlig latte och islatte? Ööh jo ungefär 60 grader. Lika mycket som du tvättar lakan i.
Idag var det en tolvåring som ba: ursäkta säljer ni gratis vatten? Ja jo vi säljer det för gratis kronor.
Jag blir för övrigt tokig på folk som inte är gäster hos oss men ändå envisas med att dricka från vårt vatten, jag hinner inte diska och mina brakande gäster gnäller för att det står massa använda glas vid vattnet. Jag kan inte hjälpa det, det är de där små sakerna i vardagen som får mig att vilja gå bergsäkragång med en motorsåg. Om ni nån gång läser i Aftonbladet om en kvinna som fått frispel på ett café och dödat alla i sin väg med värsta Assasins Creed movsen, då är det säkert jag!


Glosoppa med blängsylt

Var på make up store idag o fyndade (haha autocorrect ville ändra till syndade), när jag betalt böjer sig expediten fram mot mig, alltså nu snackar vi in my mother fucking face. Jag bah ööh, hon tittar på någon med världens grimasch i ansiktet. Jag ba whaaat? Sen efter evighetslånga sekunder utbrister hon: alltså GUD vad har du för glittereyeliner?! Såå jäävla fräsch!
Ööh. Jaha, jag trodde att jag hade en stor spindel som kröp i pannan på mig.

För er som dör av nyfikenhet kan jag informera om att det var en typ aprikosorange ifrån Mist. DÖÖÖFRÄSCH asså!


Kompis, det går så jääävla bra!

Jobbat arslet av mig idag igen, trött som ett as vinglade jag bort till pendeltåget och när tåget väl kom stod jag och stirra på dörrarna och fatta inte varför de inte gick upp, kvinnan med barnvagnen som stod brevid såg lika fundersam ut. Ja just fan man måste ju trycka på knappen på sommaren. Jobbigt.

Men men vad gör det om man är lite körd i huvet, när det går sååå jääävla bra? Fan säljer så jävla mycket heeela tiden, riktigt pissar på budgeten! Varje dag klarar vi dagsmålet redan vid 15-16, sen är det bara plus resten av kvällen! Tjoho! Flera av stammisarna som jobbar i huset säger att det är så jävla kul att jag har kommit dit för det märks världens skillnad i attityd och fräschhet på stället! Klapp på axeln!

Satte på mig stegräknaren idag för att hetsa mig lite extra, 9500steg på 8h jobb, mjaa lite för lågt måste jag säga! Men mina easytones gör det lite jobbigare för rumpan, shit vad fräsch den kommer att bli!

Ååh det ska bli såå kul när juniresultatet är klart, jag är 26 och förhoppningsvis några kilo lättare med ett riktigt superresultat i bokföringen! Wuupwuup!

Nej nu ska jag tjuvlyssna på folk och bara må bra trots att benen känns som spagetti! Hemma om en halvtimme, skööönt!


Tjuvlyssnarn

Alltså det bästa med att ha en timmes pendling till jobbet är att sitta och observera sina medresenärer! Utrustad med solglasögon och hörlurar utan musik kan jag roa mig gott!

Just nu sitter en kvinna som jag har bestämt är frikyrkelig mitt emot mig, hon blundar hårt och har händerna knäppta i knät. Hennes kläder är beiga och hennes blus pryds av en virkad spetskrage. När en tant skulle gå av förut så rörde hon sig inte en millimeter så tanten fick prångla sig ut och jag med all min packning fick styra o ställa som bara den för att hon skulle komma ut. Den kristna satt med hårt stängda ögon och jag kunde riktigt se hur hon bad en bön om att tanten i träningsoverall inte skulle gå emot henne och smitta henne med djävulens baciller.

Lite tidigare under resan hade jag nöjet att bevittna två riktiga fetton med barnvagn, det kan fan inte varit många rätt där. Tjejen hade jättekonstiga piercingsmycken i ansiktet, en knölrosa kort volangkjol och en sliten herrvinterjacka. Plötsligt utbrister hon: alltså jag har nog ingen mjölk kvar! Känn! De är helt sladdriga!
Varpå killen klämmer henne på brösten.
Tåget saktar in vid Serveras fryslager och utanför står lastbilar märkta med frysexperten. Tjejen blir helt till sig och springer fram till rutan; Alltså kolla! Det måste vara glass där! Det står frysexperten, det måste ju vara sjukt mycket glass! (ja det finns tydligen inget annat som är fruset här i världen)
Killen säger: men alltså är du ett barn eller?
Och hon svarar: ja men alltså tänk om det händer något, då måste man ju veta liksom, man är väl inte dum?!
Whaaat? Om zombiesarna anfaller och allt som kan rädda oss är ton med glass så måste man veta vart man ska leta eller?
De gick av tåget och drog upp varsin daim, i korgen under barnvagnen låg det fullt av tomma läskflaskor. Sockermissbrukare. Man vill inte legalisera braj för att det kan fucka upp folk. Men vafan socker då?

Häromdan lyssnade jag på två tonårstjejer som diskuterade den enes klamreri med rättvisan, hon var sjukt nöjd att hon hade sluppit undan böter och samhällstjänst för misshandel och olaga hot. Alltså shit.


Socker borde ha åldersgräns

I tisdags var jag med om det värsta jag vet, massa ungar på sockerkick! En jävla unge hade jag lust att slå på käften! Han stod o hoppa jämfota, bankade på montern o ba: mammamammamamma! Jag vill ha dendenden o dendenden och sen vill jag ha denodenoden! Hela sällskapet inkluderade typ 5 ungar, efter fikat när morsorna andades ut så sprang de runt som i.d.i.o.t.e.r. Skrek och var helt höga på sockret. Lite senare kom en man med sina barn o ena ungen ba JAG SKA HA EN FANTA OCH EN BULLE! pappa betala nån jävla gång!!!
Say whaaat?
På kvällen när vi skulle handla på CG så står vi snällt i kö'n, framför oss står ett par 5-åringar och börjar plocka med godiset vid kassan, snälla pappa kan jaaag få en sån hääär? *puppyeyes*. Nej. Men pappa snääälla...? Mamma: men va är det för dag idag? Unge surt: tisdag. Sen kommer utbrottet, JAG VILL HA EN SÅN HÄÄÄR!!! JAG VIIILL!!!

Då gick jag till en annan kassa. Orkar fan inte.

Ge ungen en bit broccoli att mumsa på för fan.


Bekymmer

Jag har sån fruktansvärd hemlängtan, när jag slutat jobba, hur trött och sliten jag än är så har jag svårt att sätta mig på pendeln och åka hem. För det är ju inte riktigt hem jag kommer. Jag kommer till en lägenhet där alla mina prylar är, där min man och mina katter är, men det är inte riktigt riktigt. Jag är hemma i min lägenhet i Norrköping. I min gamla säng, i mitt gamla stora kök. I helgen ska vi ner och flyttstäda, slänga massor och få med det sista upp till Stockholm. Känns verkligen jobbigt, någon annan kommer att bo där, vi kommer aldrig att bo där mer. Trivdes verkligen, nära till jobbet, stan, mataffär... alla man känner!

Boendet nu ligger med en sån osäkerhet över sig, vi har kontrakt till sista augusti, med eventuell förlängning. Killen som äger lägenheten är nere i Grekland och jobbar över sommarn och ska eventuellt dra vidare till USA i höst, men det var inte rikigt klart och han skulle kolla i sommar om han trivs med jobbet och vill åka... annars kommer han hem och vi får flytta. Det gör ju att man inte kan bo in sig. Man fixar inte massor utan man låter det som inte behövs ligga kvar i flyttkartonger. Man gör inte mer personligt än att man har lite ljusstakar och prydnadskuddar, inga tavlor eller sånt, bara grejer som är lätta att ta bort och packa ner igen.

Har kollat på blocket men just nu ligger bara lägenheter som hyrs ut över sommaren ute, eller sånna med inflytt i juni/juli, fok har ingen framförhållning. Men vi gör nog som vi gjorde sist och lägger ut en egen annons med vad vi söker, det var så vi fick den här. I sista sekund! Blev med dubbla hyror så vi ligger på 14000 i hyra varje månad nu... kul... så vi hoppas att om vi måste flytta så ska vi undvika dubbla hyror igen! Sparkontot har fått sig en rejäl smäll av allt som har med flytten att göra!

Om nån vänlig själ har en lägenhet att erbjuda, hör av er:D