Run this town

Återigen på pendeln mot Sollentuna, man tänker knappt på avståndet längre. Man går som i en trans till bussen och sen skjussas man tvärs över Stockholm som nåt jävla boskap. Huvudet är inte riktigt med idag, Gustav ligger hemma med jordens influensa och håller mig vaken om nätterna, jag jobbar som en idiot och man börjar känna sig sliten. Vädret ska vända till det sämre idag, då blir folk sjukt kaffesugna och jag lär få springa som en liten duracellkanin idag! Sitter med en redbull och förbereder mig mentalt, effektiviteten ska vara på topp!
Man ser verkligen vilka dagar jag jobbar för då är dagskassorna alltid lite högre. På onsdag ska vi ha personalmöte och då jävlar ska jag lära gänget hur man springer! Stora kannan, clean as you go, speed of service! Det är kul när det går undan!

Hade möte med distriktet igår, Sollentunas siffror var ju bara pinsamma, men på nästa möte i augusti ska jag fan vara överlägsen alla andra! Wuupwuup! Mina baristor ska vara grymmast i stan och Waynes i Sollis ska vara på ruinens brant! Mohaha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback