Boosta din coolhet!

epic fail photos cool-list


see more Epic Fails

Dagens haha


SATC 2 - Premiärmingel!

 

Förfestmiglade hemma hos Linda med Cosmopolitans, megastora jordgubbar, massa choklad och annat mys i väntar på premiären av SATC 2. Alla var ju jättetjusiga i fina vita kläder, vilket var helt random och inget vi bestämt! Men det ser ju snyggt ut, som ett gäng oskulder!

Lyckade Evelina sprang ju utan paraply genom stan efter jobbet i världens dyngregn, det är tacken man får för att man för en gångs skull fönar håret! Menmen det bjuder jag på! Dessutom hade jag ju mina oingångna slingbacks med massa klack så gick ju inte för fort att komma fram haha:D Tur att cosmona var upphällda när jag väl var framme så att nerverna fick lugna sig lite!

Senare drog vi oss ner till filmstaden där vi hade nästan en hela rad för oss själva (undra på när vi var 11 brudar!). Efter filmen drog de andra ner till Manésa och tog lite cocktails, tyvärr hade jag lilla Zion att ta hand om så det blev hem och rasta honom. Blir med cocktails nästa gång! Hade riktigt trevligt så länge det varade iaf och det är ju det som är huvudsaken!

 

Psst... kolla noga på första och sista bilden... do you see it?


Söndag, abstinens.

Seriöst, hitta en aaasfin klänning på H&M igår! Men den fanns inte i min storlek! Måste dra ut till Ingelsta och spana!


Syster har precis varit här med lilla Lisa har druckit lite kaffe och snackat skit, ska försöka få med gubben till Ingelsta och sen städa lite härhemma för att såsmåningom baka en rabarberpaj! Fick lite rabarber från syrran så det gäller ju att passa på!

Puss på er!

Housewife

Inte direkt uppe med tuppen men jag lever! Har ställt mig och gjort en deg till lite frukostfrallor på dinkelmjöl och graham med lite pumpakärnor och sånt i, om det blir gott lägger jag upp receptet, jag freestyla lite så jag får se om jag kommer ihåg vad jag hällde i!

Gustav ramla in typ kavrt i tre inatt, ganska tyst men man vaknar ju ändå, så jag låg i sängen och betraktade honom när han ljudlöst försökte komma ur sina kläder. Sen säger han såhär: Du Evelina, det har hänt en grej som vi måste prata om... men vi kan ta det imorn. Seriöst jag har precis sett SATC och får genast upp bilder över vad han gjort som vi måste prata om!
-VAD?! SÄG NUUU.

Sen förtäljde han hur en av dem han utbildat på jobbet hade pratat med honom och berömt honom för att han var så duktig och allt såntdär, varpå hon fråga om han var heterosexuell och när han sa ja försökte hon sluka honom!
Oh no you didn't.
Samtidigt som man blir lite upprörd blir man ju samtidigt lite mallig, jag har något som nån annan vill ha men inte får. Mohahha! Han är min bara min! Jag har slitit som ett djur för att få honom till den diamant han är idag med sitt intresse för kläder och allt sånt, inte fan tänker jag släppa honom! Dessutom, vem skulle bygga massa saker åt mig och byta mitt däck när det pajar?

Ska ta och gå till konsum och köpa lite mjölk nu! Sen ska jag försöka få liv i gubbskrället!

Show me you teeth

Varit vaken sen sju, drog mig ur sängen närmare 8. Sköönt, låg i solen och mös med Giza och fick lite ny energi. Har sovit med inpackning i håret så jag tänkte att då måste jag ju köra hela vägen så jag färgade ögonbrynen och gjorde en mudmask medan jag städade badrummet. Det är ju fredag hallå! Måste ju va snygg! Snacka om att vara snygg då, min man! När han gick till jobbet idag blev jag lite nykär faktiskt! Han hade lila jeans, vit skjorta, svart väst, lila slips och en grå kavaj över. Dessutom klippte jag honom igår så han såg helt superstylad ut! Ooouh what a man!

Ikväll blir det Sex and the city-fest, eller fest o fest, vi ska ses hos Linda kl 19, dricka cosmopolitans och sen gå på bio och se filmen, kan ju bli riktigt trevligt! Kanske skulle ta med stora kameran så vi kan ta lite snygga bilder?

Ska ta och gå ut med Zion nu tror jag. Måste hitta på nåt att ha på mig sen!

Torsdag: so help me god

Igår när jag gick från jobbet var det totalt kaos. Totalt. Hoppade tillomed in en stund extra efter jag stämplat ut och körde lite i huvudkassan för att underlätta för de stackarna som slet i kassan. Hur mycket folk som helst och vi var underbemannade, underbart. Hoppas att det lugnat sig lite idag, men vet inte om jag vågar hoppas på det. Man blir så stressad och känner sig otillräcklig. Är det lugnt nu på morgonen ska jag nog förbereda lite ballonger och godis att ha i kundutrymmet. Så blir folk lite glada iaf!

Ikväll är det marknadsafton på stan, ska nog lura med mig nån och gå en liten sväng iaf, brukar ju alltid finnas nåt trevligt erbjudande man kan ta del av! Var en sväng igår på stan men blev aldrig av att jag köpte mig något, tycker att jag ska unna mig något faktiskt. Gustav gick lös inne på H&M och fick med sig ny kavaj, skjorta och en snygg t-shirt hem. Killen har fetisch på kavajer!

NU blir det lite sminkning hörreni, sen off to work again!


Sexytime

Let me try my body around you - I bet you know what I mean.

I'll let you whip me if I missbehave.



Var en sväng på bolaget förut och inhandlade lite vätskor. Blev en Castillo Diablo CS, gööörlänge sen jag köpte det! Sen hitta jag nån Rumänsk Merlot, och jag tänkte ju att vi ska ju resa genom Rumänien i sommar så jag måste ju testa kvalitén! Jag vet inte om det var ett gott eller dåligt tecken att den enda symbolen för vad det passar till var två glas som skålade. Jaja vi tänkte ju ta lite ostbricka, lite bullar, lite frukt och kanske lite popcorn - jag vet värsta gormetblandningen - och mumsa i oss ikväll som värsta fettona! Och då passar det ju att skåla lite i rött!

Var föresten hos Ninos på Sandy's och käka sub med räkröra efter jobbet. Det är såååå gott. Eftersom vi ändå fläskat i oss där kan vi ju lika gärna fortsätta! Kommer däcka direkt så trött som jag är!


Middagstipset: Sesamlax

Gjorde en för jävla god laxrätt i förrgår som jag nu sitter och mumsar i mig till lunch, måste dela med mig av den!

Delade laxfiléer i 2-3 bitar(alltså en filé blev 3 mindre bitar), vände dem i en blandning av mjöl, salt och peppar, vände dem i ett vispat ägg och till sist i semsamfrön. En sesampanering alltså, kryddade med lite salt och en kryddblandning från typ Santa Maria eller nåt likanande som heter Wasbi-Sesam. Sen stekte jag dem en liten stund på vardera sida i en het panna med en blandning av lite olivolja och smör(inget margarinhelvete) så de blev lite gyllene i färgen.
Serverade med Qinoa och en kall sås på lite creme fraishe, färskost och riven vanlig ost. Mums!

Jag älskar verkligen sesam! Lite nötig och mustig smak! Paneringen känns ju mycket fräschare än en vanlig mjöl på mjöl panering!

Vad lagar ni för mat ikväll?

Onsdag: idag vänder veckan!

Jani nu blir det annat ljud i skällan! Höll på att stänga av klockan imorse och då kan jag lova en som försovit sig, men i samma sekund som jag sömndrucket tröck(ja tröck är ett ord) på knappen så insåg jag mitt misstag och vaknade till, drog mig en liten stund bara sen var det upp o hoppa som gällde!

Har laddat med knäcke med bormästarost, islatte och vitaminer. Ska ta och hoppa i lite kläder och sminka mig nu, känner mig peppad inför jobbet. Ska slänga ut massa konton och förmånskort idag, ska sätta Simon på att städa lite haha:) Han måste ju tuktas!

Var inne på
Robert Aschbergs mustachblogg förut och läste, han hade lagt upp en bild från när filmteamet sitter och käkar på en uteservering precis på vätterns strand. Såg så underbart ut så nu vill jag ha sol i helgen så vi kan dra ut och cykla! Kanske kampa lite (så blir Gustav överlycklig). Får se om det går att lösa med Zion bara, vist kan man cykla med honom men inte mer än några km, går ju mycket långsammare och han orkar ju inte springa hur mycket som helst.

Fan nu har jag ju brottom! Iiih!

Tisdag: jag känner varje muskel

Håhåjaja, är helt sleten i kroppen. Skulle kunna sova hela dan! Menmen, när musklerna är trötta bränner de mer energi för att orka med! Tror jag överstrecha min pajade muskel också, gör konstant ont nu, fy fan alsrig får man vara i fred! Baah! Jag som vill ut och springa. Nu imorse blev det bara promenad, kroppen och huvudet kändes alldeles för tungt, typ nästan lite bakis! Kan det ha något med de där baileyspralinerna igår att göra?

Hur som helst, lång dag idag, inte hemma förns typ 22.... jippie! Då blir det nog sova direkt, jobbar öppning imorn, skönt det... komma hem lite skapligt! Gustav är ledig också så jag har bokat tvättstugan åt honom, sen ska vi nog ha lite kalas för Zion som fyller år idag!

Fan vad trött jag är, ska hälla i mig massvis med kaffe nu och försöka sminka mig, är ju helt torr och fjällig i nyllet så borde ju köra utan smink... men jag känner mig så naken då!

Prussilusk!

Måndag: Nu börjars det!

Nu. Precis nu! Nu känner jag mig så pepp inför sommaren!

Var ute och joggade lite med Zion förut, inte jättemycket flr min kondition suger men lite i omgångar när vi gick. Hade ont i mitt skadade ben också, kanske strecha lite mycket igår. Men det är skitsamma, för nu ska konditionen upp och magrutorna fram!

Har lagat mig en mumsig Gi-tallrik med ägg, tomat, paprika, färskost och vanlig ost till frukost. Ikväll ska jag nog lura med mig nån på ett varv runt åbackarna, med lite vikter runt fötterna. Sen blir det massa pilatesboll kan jag lova!

Woho! Ha en underbar dag allesammans:D

Sweat it out

Okej har inte orkat blogga. Har haft fullt upp jag svär! Handlat med Maria och fixat hemma. Men sen har jag fått världens energikick för att träna så jag var faktiskt ute och sprang nyss! Jag vet, helt stört! Kom på att man kan springa där vid oxelbergen så slipper man visa sig bland folk. Känner mig ju urdum när jag springer. Zion var helnöjd iaf, även om han bråka lite.

Nu ska jag faktiskt sätta mig på motioncykeln, varvat med pilatesbollen och lite fria vikter, allt detta kompat av Lady Gaga!



Här är min nya favorit att träna till av miss Gahgaah!



 

Woooh! Känner ni det? Man bara måste röra på sig!

Fan vad jag är pepp nu! Bukfett watch out! Nu blir det ripp!

 


Harry Potter blev genast mycket mer intressant

Den här önskar jag mig i födelsedagspresent!

Dagens motion - check!

Sådärja, nu har jag och lilla hunden tillsammans med Carro tagit oss runt åbackarna och lite till, har nog brännt den där mumsiga bananbakelsen nu så att jag kan unna mig lite mer mums haha!

Lägenheten är i kaos - som vanligt! Så nu tänkte jag städa lite iaf, sen laga nån riktigt mumsig mat och se på tv. Jag vet - värsta lördagsnöjet. Men känner inte för att göra något, vill bara vara hemma med Zion, man är ju lite rädd att nåt ska hända igen.

Hittade fint duschdraperi på Hemtex förut som jag ska sy om till eett mindre draperi att ha under nya badrumsbänken så man slipper se kattlådan o sånt, kanske jag ska ta mig i kragen och göra det nu ikväll så det blir gjort!

FAAAAN! Nu satte de där jääääävla fjortisarna i lägenheten på sin stereo igen. Det vibrerar i hela golvet. Okej att spela musik men fy faan. Hade jag inte varit så sjukt feg så skulle jag stormat ner och skällt ut dem! Istället ska jag skriva ett väldigt argt meddelande till vår värd. Seriöst jag kanske skulle flytta in på sånt äldreanpassat boende, där förekommer inget basdunk.

Bah, nu ska jag gå o sura lite på grannarna.

Work those feet

Har varit en sväng på stan nu och bränt MASSOR av pengar! Mina stackars fötter är lite ömma faktiskt! Var några som gick bakom mig och killen säger: Kolla hennes skor, sånna skulle du passa i, det är ju så klassiskt snyggt!

Mitt ego ba *woooohf*

Jag vet mina skor is the shizzel, för er som undra vilka jag valde idag så var det mina tan-vagabond. Till det hade jag prickiga strumpbyxor och en svart t-shirtklänning med puffärmar, blommig väska och raybanwannabes.


Igår hade jag det vänstra paret, de kommer nog bli sommarfavoriterna!

Lördagsmums

'

Det är ju trots allt lördag, då måste man ju unna sig något smarrigt! I mitt fall en bananbakelse! Mummabumma vad gott!


Händelserik morgon

Usch ja, vaknade av konstiga ljud, typ som nån höll på att sätta upp ett tält eller nåt, fick för mig att det var Gustav som gått upp för att gå ut med Zion, men när jag öppnade ögonen såg jag inget, då kom jag på vad ljudet var, prassel från en väska som Zions agilitytunnel ska ligga i. Jävla katter låt mig sova tänkte jag och böjde mig över sängen för att schasa iväg dem eftersom jag nu trodde att de var de två som busat och väckt mig. Men på golvet ligger Zion och ser jättemuppig ut, jag vrålar ut GUSTAV VAKNA! Zion hade precis börjat få ett epilepsianfall. Fy fan jag får sånna rysningar bara jag tänker på det, hade han sovit i köket eller vardagsrummet hade jag inte vaknat, hade det inte legat skit på golvet som han i anfallet sparka på hade jag inte vaknat.
Han låg där och sprattlade och dregla, när Gustav sparng och hämtade medicinen började han krampa och för en stund slutade han andas utan låg bara skakandes i kramp. Fy fan så rädd jag blev. Vi bar upp honom i sängen och efter några minuter som kändes som timmar såg vi hur han sakta började komma tillbaka. Nu är han hur glad och pigg som helst!

Har varit ute och kissat med honom och han var hur normal som helst, känns bra. Han har tillomed busat lite med Lupin!

Själv har jag eftersom jag ändå vaknade så tidigt fått lite gjort, blev en stund i solariet, städ av vardagsrum och fix av kök, även om hela köksbordet är en stor jävla soptipp med Gustavprojekt, Evelinauniform och annat skräp så ser det lite fräschare ut! Ska mysa massor med Zion idag men ska även cykla ut till ingelsta tror jag, kolla på lite fint till badrummet och sådär!

Hemma igen

Har varit på äventyr i eskilstuna idag! Hade för jävla snygg outfit men blev aldrig till att jag tog nån bild, det var ju dumt! Hade iaf mina lycratights, blommigt linne, ljusbeiga mc-jacka och matchande slingbacks med kilklack. Ni hör ju själva succé!

När jag kom hem hade Gustav en underbar överraskning till mig! Hnab hade varit och plockat ut vårt torkskåp och istället har vi nu en bänkskiva i ek längs hela kortsidan där jag kan ha alla mina skönhetsattiraljer! Enda problemet nu är ju att resten av badrummet ser skittråkigt ut, imorn blir det shopping kan jag lova! Ska lägga ut bilder tagna med vår nya Canan Eos D30 sen, men orkar inte lista ut hur den funkar just ikväll. Är bra trött kan jag lova!
Gustav håller på att fixa mat åt mig nu, läs: åker till Neptun och köper 2 Paradiso med vitlökssås!
Ska bara fetta ikväll, pizza, vin, popcorn, kanske lite vattenpipa, ska se om vi har något bra att titta på. Kanske nån Oscarnominee vi missat.

Gäsp på er!

I just died a little

Igårkväll efter dagens bravader med jobb, motionering av Zion och cykelstorhandling på Citygross, sjönk jag ner i soffan med lite vin (ekologiskt till på köpet) och godis för att se Gossip Girl.

 

Carro hade smsat mig: Du kommer att dö när du ser Gossip Girl!

Efter programet svarade jag: Jag dog.

 

SPOILER ALERT!

Seriööööst! Iiiih vilken nagelbitare! Hur ska det gå för Chuck?! Det är min största concern! Att little J får lämna serien är ju ingen big news, hon skådespelerskan är ju typ hatat som fan i USA för att hon har så bitchig attityd. Men Chuuuuuck! Jag är ju kär i honom!


Morgenmysen

Vaknade vid 6-tiden av världens solskensdusch! Härligt härlig, låg o solade mig i sängen tills klockan ringde en halvtimme senare. Sovit rätt bra inatt faktiskt, har varit lite si och så med det senaste dagarna, sover så lätt så jag vaknar av minsta lilla och så måste jag springa upp o kissa med min pygméeblåsa. Men inatt har jag nog sovit rakt igenom, eller jag vakna när Gustav kom o la sig och prata för sig själv. Haha, mupp.

 

Kissarna har sin plats brevid min huvudkudde, Giza gosar in sig i Lupins tjocka päls, hur mysigts som helst!

Idag blir det en tur till Eskilstuna för att arbeta, de hade akut personalbrist för några hade blivit sjuka, hoppas fan inte att det är nån epidimi bara! Gaah! Så jag ska upp och visa vart skåpet ska stå! Haha närå, jag ska vara så ödmjuk så:) Har laddat med kaffe och nåt gott bröd från pågen och så lite dinkelfras till det, mums! Dinkelfras är som havrefras fast på spältvete som det heter på svenska! Jättegott, gillar inte havrefras men de här är jättegoda!


Onsdag: nu ljusnar det!

Blev långsovmorgon till sist, kände att det är ju inte så bra att sola när jag är lite halvsjuk. Gittan sa det till mig nån gång att man blir sjukare då och det känns som att det kan stämma, man ska ju lyssna på de äldre! Inte för att Gittan är en dag över 25 (nu fick jag pluspoäng va?).

Snorar fortfarande men det är typ lösare nu och det lilla slem jag hostar är typ klart, okej visst är det intressant att läsa om mitt slem! Men man kan ju se på slemmet hur sjuk man är, är det genomskinligt börjar man ju bli frisk, innan var det ju baoutaäckligt! Känns bra! Ska nog inhandla lite näsdroppar för lite kan nog vara allergi, men ögonen kliar inte som de brukar så mesta är nog förkylningen. Hur som helst känns det jävla bra! Men ta i trä annars är jag väl dyngsjuk imorn!

Jaja dags att sätta lite fart, jobbar sent ikväll, hoppas vädret är schysst så jag får ändan ur vagnen och gå en timme då. Sen måste jag verkligen trimma ögonbrynen, snart är de så buskiga att jag inte ser något! Skulle gjort det igår... men jag sket i det.

Som sagt, sätta lite fart var det!

Dagens kommentar

Simon fick börja ta kunder idag:

S: Ursäkta om det tar lite tid, jag är på upplärning förstår du, men hon kollar så att jag gör rätt
K: Jo jag förstod det, men det skulle ju vara roligare om du fick ha henne i knät!

Haha jag höll på att dö.

Dimmigt

Värsta mysigt att gå runt åbackarna idag, okej förutom forsen vid kneippen, varmt och fuktigt ute, dimman låg som ett täcke på vattnet och solens sista strålar låg mjukt över landskapen. Åååh så poetiskt! Man kanske skulle pli en sån Pöt.

 

 

-Kalle läs texten

-Goethe var en stor poet

-Göthe, oe utalats Ö

-Göthe var en stor pöt

 

Nio år i grundskolan och det är vad jag kommer ihåg.

 

Tog mig lite i kragen för jag kände mina latdemoner sätta klorna i mig, tänkte att så fan häller, jag ska ut o röra på mig, annars kommer jag sitta som en mupp framför datorn hela kvällen. Bara man kommer ut så får man ju ny energi, blev lite över en timme vi gick runt. Zion var så duktig, skällde inte på nån annan hund. Däremot var det en schnauseraktig sak som skällde med värsta kärringstämman som han blev livrädd för. Stackarn fatta ju inte att det var en hund som skällde på honom utan stod jättenervös med svansen mellan benen och tröck sig mot mig. Skönt att ha rört på sig lite. Skulle behöva fixa ögonbrynen men det känns som världens ansträngning just nu. Kanske skulle ta en dusch och gå o lägga mig och bläddra i nån gammal Elle UK. Eller kanske lyssna på lite ljudbok och strecha. Det var länge sen, lite meditativt sådär. Gubben är ju inte hemma än på ett tag så kan ju passa på att ha lite egentid. Skönt att komma i säng skapligt också, så jag kan sova bort lite baciller. Tänkte om man skulle gå upp skapligt imorn och ta en promenad, dra o sola och lite sånt. Är ju förjävla blek nu, ser ju inte direkt friskare ut då. Eller bara sova ut, inte gå upp en minut tidigare än behövligt. Sköönt. Ja vi får se. ska nog duscha nu iaf, känner hur sminket kryper runt i nyllet på mig nu!

 

Gonatt allesammans!


Så jävla drygt!

Fuck Kneippen alltså, okej jag vet att jag har tjatat jättelänge om att bo där... MEN! Nu var jag och ZIon ute på kvällspromenad där runt åbackarna, ja då har de anlagt en jävla fors tvärs över gångbanan. Jaja tänkte jag, det ser inte så djupt ut och skuttar försiktigt över och blir lite blöt om fötterna. Går en bit till och kommer fram till en typ 7 meter bred och 15cm djup flod. Öööh, tror vi vänder tillbaka... Zion helnöjd över att få plaska i vattnet drar nästan omkull mig när jag försöker hoppa mellan de grundare partierna, tjena plask och så var jag dyngsur om fötterna.

Sen var det två turister som flörta med mig när jag kom där och gick med mina plaskande skor.

"Oouh, is the dog dangerous *flörtflörtflört*"
"yes." *stampaiväg*

Spoiling my babies

Ikväll ska jag och djuren ha tacofiesta! Ja jag äter tacos och de får lite ost och yoghurt på sin mat, de tror att det är tacos jag svär! Myspys!

Sen blir det promenad!

Tisdag: Slutet är nära

Det är sååå synd om mig! SÅÅÅ SYND! Jag snorar och hostar hela tiden! Jag är som en stor äckelhög!

Jaja, bara att bita ihop och gå till jobbet. Vill fan inte ha karrens, jag sjukskriver mig bara om döden knackar på dörren, vilket känns som att det är snart. Har ju jävligt bra statistik på närvaron, senast jag var sjuk var typ några dar i November. Då fick jag så jävla mycket löneavdrag så jag sa till mig själv att aldrig igen! Jag är pengahungrig vad ska jag säga?

Men usch, tog en långpromenad längs åbackarna med Anton och Zion igår, massa nyklippt kräs som var lite jobbigt för näsan men skönt att röra lite på sig. Nu är jag mest frustrerad på att jag är såhär halvdåsig, jag vill ut och springa och träna konditionen som ligger vid fotknölarna just nu. Men har jättesvårt att andas och ska ju fan inte överanstränga mig för då lär jag vara sjuk till augusti. Men jag vill träna! Kan jag inte bara få bli dundersjuk så allt bara rensas ut så man kan börja på ny kula? Ska nog gå o köpa mig Kan Jang, det är fan bra skit!

Nu ska jag ta och snyta ut halva hjärnan och sminka mig. Helst skulle jag bara vilja gå o sova igen. Jaja vi får se hur dan utvecklar sig. Men det är såå synd om mig!

Laster

Just nu är jag helt insyltad på råa morötter och varm choklad! Mums! Det är ju rätt nyttigt iaf! Bätte det än bakelser!

Ska mysa ner mig i soffan med några morötter och en stor kopp varm choklad och se typ Anna Anka söker assistent. Han Magnus är ju för muppig.

Min älskade Gustav jobbar till midnatt, usch, vi ses ju aldrig när han jobbar såhär, sen blev han lovad guld och gröna skogar, men nu helt plötsligt så ba nää vi skuter i det föresten. Blä, hoppas han kan hitta något annat jobb, ett där han slipper bli dum i huvudet. Och jag får umgås med honom. Nu är vi så i osynk. Vill ju ligga med honom i soffan och knapra morötter ju!

Ny kula

Ny måndag, samma rutiner.

Har gått igenom lite jobbgrejer med Simon, stackarn ser helt förskräckt ut när jag förklrar lån och sånt där. Men han är så duktig så! Idag har vi tränat lite i datamiljön, han har ju bara sett mig göra allt men nu fick han trycka lite själv på knapparna. Gick ju inte direkt i nån Monte Carlo-fart men det blev rätt och det är ju huvudsaken! Ska köra lite mer med honom nu under eftermiddagen. Sen ska han få börja ta lite kunder imorn tror jag, om det är någorlunda lugnt! Vill ju inte stressa ihjäl honom!

Mm, lite kaffe i magen och så tillbaka till jobbet då!

Anna Anka i Norrköping?

Var ute med Zion förut och såg ett privatjet flyga in mot kungsängen, det bara måste ju vara Anna Anka. Vem kan det annars vara? Skulle kunna vara Robert Pattison som hört att Alex dumpat mig, och kommer för att erbjuda sig själv till mig. Mums alltså. Ja tur att man tvättat håret idag alltså!

Shopping heals my heart

Titta! Iiih! Nu blir det fina foton till bloggen!

Canon EOS 30D och EF 28-90 + 75-300mm objektiv!

Lite fattigare blev man, men det var det värt!


Förnedrad

Seriöst, hur jävla kul är det?

Mannen som jag tänkt gifta mig med och skaffa en underbar barnaskara med hade tydligen andra planer. Okej om han inte kände likadant för mig. Men att jag ska behöva få reda på att han haft en romantisk helg i Stockholm med en anna kvinna på det sättet är bara förnedrande. Det var ju mig han skulle introducera för sina vänner, det var mig han skulle sitta i gräset och mysa med. Men istället har han nu henne. Men vad ska jag göra, hon är ju hur snygg som helst. Vad har jag att komma med? Vi spelar ju i helt olika ligor.

Fan ta dig Alexander! Du har krossat mitt hjärta och jag kommer aldrig att förlåta dig! Även om du alltid kommer att ha en plats i mina våta fantasier...

Kvällens vegetariska!

Ikväll har jag gjort ett ihopkok av mumsiga grönsaker, basilika och grädde till pasta och basilikapuckar, toppat med halloumi!

 

Sås:

2 klyftor hackad vitlök

½ gul lök

½ paprika

10cm squash i bitar

2cm aubergine i bitar

Lite soltorkade tomater i strimlor

2 stora champignoner i bitar

 

Tag dessa underbara ingredienser och stek i olivolja, krydda med salt, peppar, rosépeppar, timjan och färsk basilika, en skvätt cayennepeppar om man vill ha lite styrka - I know I do! Häll över ½dl vitt vin och koka av.

 

Häll av i en separat skål och blanda i pannan:

2-3dl grädde

½paket Ricotta

1 äggula

(krydda med salt, peppar och ev lite pesto för starkare basilikasmak)

När det sjudit ihop (undvik alltid att koka äggblandningar) så slå på grönsaksblandningen och sjud ihop. Toppa med ½paket ruccola och rör om!


Basilikapuckarna hittar du i välsorterade mataffärer, Coop Konsum Saluhallen är ett säkert kort. Tina dem lite i micron och stek i lita olja så de får fin yta. Halloumin steker jag i en torr och riktigt het teflonpanna, nån minut på vardera sidan så de blir genommjuka och får sån pannkakelook! Pastan är valfri men tagliatelle eller fusilli är ju lite matigare så jag tycker att det passar bäst! Vi körde med tricolore fusilli från Lidl, bra skit alltså!

Smaklig måltid bitches!:D



Veckan som försvann

Happ, nu är det söndag, inte ens många timmar kvar innan det är läggdags!
Får se hur jag mår imorn, imorse mådde jag skit när jag vaknade, riktigt förkyld, nu verkar det ha släppt lite men min mage är ajaj istället. Aldrig får man vara i fred!

Har varit lite duktig idag iaf, målat skohyllan vit. Jag vet, totalt imponerande. Har ju satt upp en hylla över ytterdörren också, ja häromdan alltså, allt för att få mer plats till mina skor haha:D Är lite inne på vitt och shabby chic nu så jag satt och försökte visualisera om vardagsrummet förut. Aldrig kan man vara nöjd! Har en gammal sekatär från min farmors barnhem hemma hos mamma, tänkte om man slipa ner den och måla om lite vitt och fint och sätter den i vardagsrummet på kortväggen, få lite mer romantiskt och mjukt därinne, är ganska hårda linjer o så nu. Behövs lite uppmjukning! Så får vi ännu mer förvaring! Seriöst det är det värsta som finns när man inte har plats att förvara sina prylar.

Jag skulle behöva en större lägenhet tror jag!:D

Sweet Saturday

Jobbelijobb idag då, jippie på den alltså! Var totalt kaos igår så antingen är det lika dant idag eller helt stendött för att var hos oss igår! Var tydligen nåt pådrag på stan igår också vilket kan ha dragit folk, tog en runda efter jobbet och köpte lite onödigt skit haha, typ ett par tights i lycra från MQ och ett konstigt halsband, det kanske åker tillbaka, kändes inte helt 100. Sen blev det två par strumpbyxor på BikBok, var 2för1 så passade på att köpa et tpar bredrandiga och ett par med typ leopardmönster fäst helsvarta, ööh hur förklarar man. Ja alltså tänk som spetstights fast med leopardfläckar typ... jaja kommer nog bli skitsnyggt till nån fest i sommar! Kan skicka dem till Lena Jolton annars! Bruden i kassan körde stenhård merförsäljning så jag fick även 2 paket hårsnoddar för 19kr. Bra skit! De försvinner alltid när man har två små busiga katter. Jag tror de har en tofsgömma härhemma nånstans!

Jahaja, ska ta och hälla i mig sista kaffet och måla på mitt vackra ansikte, nu har jag nyvaken och pluffsig i hela nyllet-looken.

Hoppas dan går fort! Måste plugga lite teori och såntdär, sen köpte jag ju en flarra Gallo Family Zinfandel igår, fuck you Frida som gjort mig beroende av skiten! Så blir lite gott vin till maten, bra där!




Bang-bang

You're beautiful and dirty rich.

Eller nåt sånt ja... uppe med tuppen idag, skönt att sluta tidigt en fredag, ska nog unna en sväng via stan efter jobbet. Halsen blir bara värre nu, få se hur länge rösten håller i sig idag, kanske kan sitta lite i huvudkassan om jag inte kan prata sen. När man jobba som telefonförsäljare var det bäst att vara hes, folk tyckte nog lite synd om en och lyssnade bättre haha:) Usch nu hostade jag sådär torrt och skrovligt. Blä. Känner mig pigg i skallen iaf, huvudsaken. Annars kan det gå riktigt illa med kassan.

Var bjuden ut till Jossan på födelsedagskalas i helgen, fan jag hade behövt komma ut lite och jag har inte träffat henne på typ1½ år tror jag! Jävla skit att jag skulle bli såhär. Förra helgen skulle vi druckit vin hos Vickan men sen blev det inte av, fan jag börjar ju få vinabstinens! Man kanske skulle köpa sig en flaska riktigt gott rött och unna sig imornkväll.... men är nog bäst att låta bli. Gaah. Jag kommer säkert vara såhär krasslig långt in i Juni. Eller så blir jag frisk för att sen bli dundersjuk lagom till min födelsedag! :'(

Hoppsan vad tiden går fort på morgonen, ska ta och snygga till mig lite. Puuh.




Lupin lagar mat

 

Han är alltid väldigt intresserad av matlagningen, nu försökte han mest stjäla en bit aubergine men annars är han ju rätt duktig på det där med matlagning. När bullarna stod på jäsning och jag skulle gå ut med Zion blev han ytterst upprörd över att jag stängde dörren in till köket.


Change of plans!

Blev vanlig pizza, bara en gryta och lasagene, men det blev bullar också! Gjorde 1½ sats, fy fan vad bullar det blir! Ska baka ut dem nu så de kan jäsa en stund sen medan jag tar sista kissrundan med Zion!

Husmor Evelina

Sådärja! Då har man varit på utflykt till Lidl! Spännande! Dock hade de ingen jäst så blir en konumsväng ändå!

Ska laga Pizzabullar, lasagne, och två indiska grytor - en med cashewnötter och kokosmjölk, den andra med garam masala inspiration! Bra att ha lite matlådor i frysen, inte varje kväll man orkar laga mat och Gustav slutar ju ofta 22 så blir ju så sent att ställa sig och göra matlådor då.

Ska ut med Zion en kissrunda nu, han var inte så jätteroad av att gå ut i regnet imorse men nu har det ju klarnat upp lite. Sen blir det matlagning för hela slanten!

Old aquintances

Fick en vänförfrågan från min Au-Pair mamma i Italien förut på FB. Värsta skoj ju! Har inte hörts av på flera år, skicka ett vykort i somras från Sicilien men vet inte om det kommit fram.


Min 19-årsdag!

Tropical mist

Okej i brist på bättre saker att göra så var jag med i Marabous tävling där man skulle designa ett omslag till deras kommande chokladkaka med inspiration från söderhavet. Var ett helt värdelöst verktyg man fick använda men ni måste ändå rösta på mig!

Klicka HÄÄÄR!


Novastar Tropical Mist döpte jag den till, jag vet så jävla schnyggt

Tired little Evelina

Hemma från vad som kännts som århundradets längsta dag, huvudet bankar fortfarande men inte lika intensivt som imorse.

Skrämde skiten ur Gosia idag, haha hon trodde jag var gravid för att jag sa att det var en grej jag ville berätta men inte kunde. Jag svär hon blev likblek haha!

Har mumsat i mig en ekologisk banan nu. Hade värsta banancravings så jag var tvungen att gå till affären bara därför haha, ska ta på mig en varm jacka och gå ut en sväng med Zion nu!

Känns inte bra

Fan! Jag tror jag håller på att bli sjuk! Jävla skit! Jag har inte tid att vara sjuk! Gaah. Halsen börjar ömma, känner mig febrig men värst av allt är att jag har ont i huvet och känner mig yr - inte bra på mitt jobb. Hade världens huvudvärk när jag gick o la mig igår så jag drack massa vatten och hoppades på att det skulle försvinna under natten, men icke. Jag har fan inte tid att bli sjuk säger jag! Och jag vill fan inte förlora alla pengar man gör när man går hem från jobbet. Men det är väl som alltid, jag går i nån vecka nu utan att det bryter ut men smittar ner alla i min omgivning så de blir dundersjuka.

Önskar nästan att jag blev sådär riktigt supersjuk så jag verkligen bara kunde sjukanmäla mig och känna att okej men Evelina du måste vara hemma! När jag är lite halvtaskig kör jag bara på som vanligt, och krasslet hänger kvar.

Uschusch jag orkar inte ha en klagoblogg idag, nu ska jag duscha och sen få i mig lite frukost. Matlusten är typ noll, men en islatte sitter nog fint!

Dagens Gi-frukost!

Erkänn ni blev sugna!

 

Man blir ju så mycket mer inspirerad till att äta rätt när man lägger upp det lite fint, och som jag sagt tidigare: färger! Naturliga starka färger gör ju att det ser godare ut och man blir glad av att äta! Även om gröt är gott, hur kul ser det ut med en gråbeige sörja på tallriken? Shit nu tittta solen in genom fönstret, den här dagen kan bli hur bra som helst!

Råka stänga av klockan när jag skulle snooza förut så jag försov mig lite så det blev ingen promenad upp till Gittan, får se om jag hinner imorn efter jobbet!

Ikväll blir det långpromenad med Maria om vädret tillåter, har lovat att bjuda henne på min berömda chokladsoppa! Nu blir det sminkning!

Ett ecofriendly boende!

Såg precis det här klippet, fy fan vad coolt! Hong Kong har enorma problem med bostäder, en kompis till en på jobbet har en etta på några kvadrat som hon betalar motsvarande 26000 för varje månad! Men tänk er detta koncept i Sverige, vi har ju bostadsbrist så varför inte? Man kan ju bygga om befintliga små lägenheter och anpassa dem i det här systemet!




Pluggelipluggplugg

Gu va duktig jag är som pluggar, synd bara att när man är helt 100 på en grej så får man reda på att det är ändrat i typ december 2009. Gaah. Får fixa bonniers 2010 nu, skit. Har surfat runt på massa sidor och tagit lite olika teoriprov och gjort anteckningar. De ser lite ut som grekiska, vet knappt om jag själv kommer förstå mina stödord, men ofta räcker det med att man skrivit det en gång så kommer man ihåg det. Om man har min hjärnkapacitet iaf:P

Hitta en sida som man kunde köpa onlinekurs på som hade värsta arkivet med frågor, där hade de även en tävling om att få tillgång till kursen gratis, jag ska vinna! Jag är snål! Woho! Watch out you bitches! Nu kommer tant Evelina och ska köra över er ungdommar med glittrande drömmar om ett körkort! Fuckers!

Känner mig riktigt duktig som tagit tag i det här, även om jag är skitskraj för att komma ut i trafiken. Rondeller och dragläge skrämmer skiten ur mig! Lite mer plugg så blir jag nog lugnare, annars skulle jag ju kunna lusläsa olyckstatistiken och aldrig sätta mig i en bil igen....

Nej nu är det sovdags! Håller tummarna för bättre väder imorn då! Upp tidigt och fixa mig så jag hinner gå via Gittan och göra synprovet så jag kan posta körtillståndet innan jobbet! Klapp på axeln på den alltså!

Seriöst sen när jag väl gör provet så lär det vara skitlätt och jättefjantigt så jag ba vafaan. Jaja, då lär jag vara en bättre medtrafikant än andra!

My dog - a cybercelebrity!

Gå in på wikipedia och sök på Canaan Dog!

Jag ba fan vad lik Zion den där hunden är... man kan ju verkligen tro att det är han... Gustav: Det kan bero på att det är han.

Babyoiltime!

Nu har vi badat och jag har lekt spa med stackars Gustav som pajat ryggen, han fick en ansikts- skrubb, mask och massage. Sen fick även hans rygg och hårbotten en rejäl massage!

Nu blir det babyolja så vi blir återfuktade och hala! Babyolja är det bästa som finns!

Peppy

Nu är jag på jättebra humör!

Lady Gaga knows how to cheer me up! Fan om man hade vatt på konserten! Såå underbart! Menmen.

Ska ta och göra lite mag-och armövningar, kanske lite rumpa också, den är ju lite hängig! Sen blir det nog mumsiga burgare till kvällsmat! Eller kanske tacos? Mmm tacos är bra skit... men burgare var länge sen... hmm... Får bestämma mig när jag tränat lite!

Känns kul o gå o jobba imorn, min lille elev börjar ju imorn så ska se till att lära honom allt jag kan! En mini-Evelina, ska lära honom hur man ska handskas med tanterna också. Det är fan ett kapitel för sig!

Jaja, lite träning var det ja!

Stop calling on my telephone

Måste lägga in Telephone som ringsignal! Så jävla klockrent. Jag tar mig bara aldrig tid till att klippa ner den, men det är så många bra partier i den så jag vet inte hur jag ska klippa! Dagens i-landsproblem jag svär!

I'm not taking your calls, 'cause I'll be dancing!

An old lover

Spotify strömmar just nu ut Robbie Williams, fan vad jag älskar honom, har inte lyssnat på honom på jättelänge. Tror jag ska köra lite Macy Gray också. Lite feelgood-musik.

Andas ut

Precis kommit hem från mamma, blev en jävla massa gjort, hur mycket som helst till myrorna, massa gammalt skit som slängdes. Mamma är ju en riktig samlare så hon behöver en spark i rätt riktning för att göra sig av med saker, men hon var jätteglad efter vi kört massa påsar till källsorteringen och grovsoporna. Skönt att få en rensning ibland, och nån annan som hjälper till, svårt att ta tag i det själv när man har så mycket att man inte vet vart man ska börja. Kanske åker upp näste helg och kör lite till.

Nu sitter jag och pustar ut, jag hade värsta ångestattacken igår, allt känns så upponervänt, jag gör andras problem till mina egna och kan inte glädjas för min egen lycka. Kunde inte sova inatt för jag låg o grubbla över allt och ingenting, sista gången jag kolla på klockan var den straxt efter 5, tummnen upp på det. Men känns som jag rensat skallen med att hjälpa mamma idag, har varit upptagen med det att alla ångesttankar släppt. Okej nästan. Men jag mår tio gånger bättre nu än igår.

Det som var bra med att jag hade ångest över alla andras problem igår var att jag fick distans till mina egna demoner. Har inte vågat ställa mig på vågen sen jag slutade med min varannan-dag diet förra torsdan, känns som jag gått upp allt jag hade gått ner. Kände mig fläskig och ofräsch. Orkad einte ta den smällen att allt kämpande varit förgäves. Så medan jag stod och städade i sovrummet ställde jag mig på vågen, med jeans och tjocktröja på, vägde 64.7. Vilken enorm lättnad, så imorse vägde jag in mig i bara trosorna på 63.9. Det var som att fläsket bara rann av mig. Kände mig som i ett trollslag mycket snyggare och slankare. En ångestdemon släppte greppet och det blev lättare att andas! Det har inte varit förgäves, det har fungerat! Nu är jag pepp för att träna, äta bra och må bra!



Wish me luck

Ska hem o röja hos morsan nu, sortera vad som kan läggas upp på tradera, vad som ska slängas och vad som ska gå till myrorna eller bättre behövande! Blir trött bara jag tänker på det men har lovat att hjälpa till så det är bara att ta sig i kragen, bränner säkert massa kalorier på det!


Fågelskådning

Söndagen till ära har alla djuren bestämt sig för att bli lite bildade och satt sig på balkongen för att studedra ornitologin i stadsmiljö. Otroligt spännande som ni ser!


Kissnödig

Shit alltså, min blåsa måste ha krympt nåt otroligt, jag dör snart.

Getting ready for my License

Okej nu ska jag vara lite produktiv! Plugga teori med Bonniers! Aa värsta fränt jag vet! Gittan tycker att jag är fjantig som kör det men jag tycker det funkar rätt bra, en gubbe som berättar saker i skitlångsam takt så man blir tokig på honom men jag lär mig bättre av att lyssna än att läsa.




Grått

Men hallå! Usch alltså, vart är min sol?

Jag ville ju ha sol och inspiration idag! Istället blev jag dyngsur när jag gick ut med Zion imorse, han var ungefär lika glad över vädret som jag och ville bara hem igen. Körde upp Gustav ur sängen och lagade lite frukost, jag börjar få pli på hans frukostrutiner. Jag tror han blir lite inspirerad av min frukost, jag gör en fin assiett med ägg och grönsaker så att det ser fint ut, viktigt det där med färger, mycket roligare att äta om det ser fint ut ju! Zion fick lite ost i sin matskål, då blev han glad kan jag lova, ost är ju typ det bästa som finns! Gustav gjorde sig också en assiett med lite ägg och grönsaker plus att han tog en macka till, i vanliga fall dricker han typ en halv kopp kaffe och sen ser han ut som han åkt virvelvinden i 3 timmar. Jag ska nog få fason på honom! Frukosten är det viktigaste målet, det vet väl alla?

Känner mig lite piggare idag, ska se om jag kan få något vettigt gjort!

Signing out

Ooouf, trött nu, har tagit mig ett långt varmt bad för att motverka min frusenhet. Är jättefrusen, man kan ju tro att det är vinter!
Tappade upp ett rysligt varmt bad med badsalt från Lush, som jag fått i present, skulle aldrig köpa nåt därinne annars haha, tände ett ljus på badkarskanten, dukade upp med lite Marabou Premium 70% Darm Mint. Muuums!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kela med min lilla Giza, upp tidigt imorn. Gustav ska åka och köra go-cart, jag funderar på att gå upp till morsan och hjälpa henne röja lite. Kul. Behöver iof kanske ligga hemma och ta det lugnt, har inte råd, för att inte tala om tid att bli sjuk!

Nu hoppade Giza upp på skrivbordet och tittar på mig med sina stora ögon och spinner åt mig. Hon tycker nog att mamma ska gå o lägga sig så hon kan gosa in sig i mammas bukfett. Myyys.

Jaja, better listen to the cat, she's got some nasty claws. Men hon luktar gott, som en bebis! Min alldeles egna lilla bebis! Vad ska man med barn till när man har världens underbaraste katter?

Gi-dinner

2 stekta ägg med lite majonäs, några vegetariska basilikapuckar, en avodado, en liten tomat, lite lök, gurka, grön paprika(minst socker i), sen ost i form av feta, valnötsfärskost och Creeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Okej där fick tangentbordet spelet och började skriva e hela tiden, var tvungen att starta om datorn för att få stopp på det! Creme Bonjour Kantarell skulle jag ju skriva innan jag blev avbruten! Mums!

Vad äter du en fredagskväll?

Sjukling

Fan jag börja få en aning av att det är krassel på gång! Jag orkar inte! Vet inte om jag åkt på nån mild variant av urinvägsinfektion, har ju aldrig haft det så vet inte hur det ska kännas. Men tanterna på jobbet med lite mer livserfarenhet sa att det lät som att det kunde vara det. Lite rädd är jag att det kan vara en cysta i äggstocken igen, hade det för många år sen nu men jävlar vad det gjorde ont. Sist jag hade mens var det som det satt en kniv i ena äggstocken och nu börjar det ila på samma ställe och mensen är bara dagar iväg... Jag hatar sånt skit när man inte vet vad det är. Det kan ju vara ingenting också. Det är ju bara att vänta och se. Jag är fan inte den som går till vårdcentralen i första taget. Hoppas jag får mensen i helgen så får vi se om värken går över nåt efteråt.
Jag har förjävla ont i tuttarna också, de är typ übersvullna och ömma som fan. Gustav får sitta och massera dem på kvällarna, det gör svinont men på ett skönt sätt, som när man är stel i nacken typ.

Usch jag känner mig liten och ynklig, Gustav är inte hemma förns om två timmar, jag skulle behöva ligga och vara ynklig i hans famn. Då skulle livet kännas mycket bättre. Mmm... en skål kalaspuffar skulle jag behöva.

Nej, nu ska jag hälla i mig massa tranbärsjuice och fundera på något att laga till kvällsmat. Makaroner och ketchup är jag mest sugen på. Men det är ju inte så jätte gi-vänligt. Har som tur är bunkrat upp med massa mörk choklad och ost i diverse former, men man måste äta mat först. Kanske skulle svänga ihop en sallad. Även om jag åt det till lunch... Nej, blir nog en gi-tallrik, massa grönsaker, ägg, avokado, kanske lite basilikapuckar, ost och majonäs. Fan det lät som en förjävla bra plan! Då kommer alla basilusker lämna mig ifred!

Chokladsoppa

Jag fryser som ett jävla as!

Så nu blir det chokladsoppa, inte att förväxlas med varm choklad.

Först häller man upp massa mjölk i en kastrull, sen häller man i en skvätt grädde så soppan ska bli mustig o fet, sen häller man på massa kakao. Låt inte soppan koka men rör runt tills den blir riktigt varm och kakaon löst sig. Toppa med sötningsmedel! Vill man ha en mer mättande soppa kan man ta och bryta ner en kanelbulle eller två, mandelbiskvier eller något annat mumsigt! Men jag kör en smalvariant utan tillsatser eftersom jag redan mumsat tacos! Viktigast är dock att man äter soppan i en fin djup skål eller dyl. med sked.

Torsdagsavrundning

Haft en bra dag på jobbet idag, fullt upp att göra så tiden flög förbi. Städade lite hemma när jag kom hem, sen bar det av på en långpromenad runt åbackarna med Frida. Skönt! Det tyckte Zion också, få röra på sig och sniffa på massa tjejkiss... blä.

Har ställt fram lite ost på temperering, ska röra ihop lite tacos och glida ner i soffan som ett annat fetto! Sköööönt! Se lite Gossip Girl, kanske plugga lite teori och glo lite på tv. Gustav är hemma om två timmar så jag får passa på att njuta av min egentid. Blir nog ett glas vitt till maten. Hade hellre kört rött men det har jag inget:/ Dagens i-landsproblem.

Fan jag har helt stört dålig blodcirkulation i händerna, är precis iskall och stel om högerhanden. Gör typ ont att skriva:/

Jaja, nu var det Evelinatid ju!

Shoppingäventyr @ Maxi

 

Åh förlåt mig! Ingelsta Shopping heter det ju nu... oouuu.

 

Tittade in en sväng(läs 3.5 timme) på Ingelsta Shopping och shoppade lite, men för att orka med det var vi tvugna att ta varsinn latte och dela en cookie, lite shoppingenergy så att säga!

 

Jag hittade en sjukt söt prinsesskrona på Lindex som jag fundersr på att köpa o ha i sommar!

 

Maria hitta en konstig klännig och jag en hatt på Kappahl.

Seriöst det är ju bara kärringar som handlar där!

 

Shoppade en masa annat men det orkar jag fan inte ta kort på nu. Jag måste faktiskt sminka mig och gå till jobbet hallå. Måste röra på mig lite extra för jag köpte ett par shorts på JC (ja där fjortisarna handlar, so?) och råkade slänga kvittot, och de är tiiighta! Bara till o banta! Kör ju min milda Gi-diet nu där jag tillåter mig äta dinkel och surdegsbröd. Men jag kanske skulle utesluta carbsen helt nån vecka så jag kan ha mina nya fina shorts? Vi får se hur det blir med den saken... köpte ju en hel dinkellimpa på Ica igår, mmm det är så gott! Med massa stark ost! Tog två tunna skivor idag med whiskeycheddar till frukosten. Vill bara mosa hela nyllet fullt med mer!:D

 

Fan man kanske skulle ha vita jeans idag? Då är det sommar på riktigt när de åker fram! Frågan är om de inte är för stora, jag köpte dem för 10kg sen...

 

 

 

 


Evelina - sjukt trendig!

Kolla vad jag inhandla igår! En platsPlast! Fan det är svårt att stava rätt, plastklocka ska det vara! Fick den rysligt billigt mer säger jag inte, alla kan ju tro att jag går runt med en 800kr's klocka på armen haha!

Sen köpte jag mintgrönt nagellack från Viva la Diva inne på Lindex. Jättekrämigt och täckande lack, verkar lovande, bara kört ett lager, ska se hur bra det håller. Viva la Diva brukar ju inte vara så jävla bra annars vad gäller lack direkt... Men jag var ju tvungen att haka på den mintgröna trenden, jag älskar ju den färgen! Skulle vilja ha hela köket mintgrönt men det går inte Gustav den torrbollen med på!


Shoppingplans

Som det shoppingproffs jag är måste man planera!

HA!

Jojo, men jag måste ha nån söt vägghängd kruka att ha blommor utanför ytterdörren i, vi bor ju på loftgång så det blir jättebra, funderar på om jag inte ska göra något ytterligare för att mysa till det därute! Ska lura med Maria till Maxi tänkte jag, de har ju 8 pelagoner för 129kr, om de har det erbjudandet kvar, ska överfylla balkongen med dem!

Hmm... vad kan jag mer behöva?

Ett steg i rätt riktning

Såja! Nu är man inskriven hos YA. Eftersom mitt lämp. har gått ut så fick jag beställa ett nytt så så fort jag får det så är det bara att tuta och köra! Ska kolla upp mina lediga dagar o sådär, bra att känna Gittan i receptionen så hon fixar bra tider åt mig haha:)

Ska ta en omgång till med Bonniers och pluggapluggaplugga teori. Rätt bra fan! Ska kunna allt när jag sätter mig i bilen, sen blir det till att ta provet så fort som möjligt, ska boka halkan relativt snart också, så jag får lite eld i arslet. Vill gärna ha kortet innan min födelsedag. Som en present till mig själv. Okej den kostar men det är det värt! Sen kan vi hyra bil och åka på bilsemester haha:D Eller till tyskland och handla sprit! Woho! Bäst kommer det vara när Zion ska åka mellan Norrköping och Malmö om man bara kan lösa det med bil.

Fan nu känner jag mig pepp! Tänkte lägga mig på soffan o se Gossip Girl tills Maria sluta jobba men jag tror jag ska plugga lite istället faktiskt! JA! Bra Evelina!

Woho! Nu kör vi!


Wakeup - it's a beautiful morning!

Vaknade i ren och skär panik när solen lyste mig i ögonen imorse, shit jag har försovit mig! Microsekunden senare kom jag på att nää jag är ju leeedig! Och klockan har inte ringt än och den är satt på 8... då är nog klockan 6 nu, mmm sova meeer! Katterna tittade sömndrucket på mig och jag gosade ner mig i sängen igen. Gustavs klocka ringde kvart i åtta så då la vi oss tätt intill och höll varann i handen och snoozade till han var tvngen att gå upp. Skulle iväg på nåt möte med bemanningsföretaget han jobbar på, borde vara tillbaka snart...

Själv har jag dragit mig i sängen med Giza under täcket och hennes lilla huvud på min arm. Hur mysigt som helst! Sen tog jag en dusch och gjorde hårinpackning som jag sitter med nu, passade även på att trimma ögonbrynen och göra en mudmask. Så nu är jag knallblå i nyllet! Sexigt som fan! Leta efter min lilla ask med massa piercings, hittar den inte! Gaah. Hitta en som låg löst i en neccesär men den va inte så fin, jag ska ha nån rosa som jag glömt hur den ser ut... men den vill jag ha i naveln iaf! Får riva ur hela mitt skrotskåp jag har inne i arbetsrummet och se om den är där. Har allt möjligt skit därinne!

Hur som helst! Underbar dag idag, det känner jag i tårna! Ska skriva in mig på körskolan! Gå en långpromenad med Zion i solen och sen leka med Maria! Har skickat ett sms till Gustav om att dra via bagarstugan i knäppingsborg och kolla om de har något gott surdegsbröd till frukosten också, mumma!

Zarah

Jag vet vad Zarah ska klä ut sig till nästa Halloween:

Fashion Fail - STI's, They're Gonna Catch 'Em All


see more

Lunching

Fan vad härligt väder! Precig varit en kissrunda med Zion ute i solen, skönt som fan att glida runt i solen!

Nu blir det lite mat i form av korvgryta, på sojakorv alltså, riktigt mumsigt! Gjorde en kryddig korvstroganoff igår med lite cayenne och selleri i. Mumsigt värre! Åt med lite sallad och ost, tur att jag bara hade en liten matlåda kvar, hade kunnat äta dubbelt så mycket bara för att det var gott. Jag är värsta matmissbrukaren!

Dags att gå tillbaka till jobbet sen, hoppas jag kan smita iväg lite tidigare så vi inte missar tvättiden! Gustav fick ju sitt pas skjutet 2 timmar framåt för de skulle ha besök av uppdragsgivarna, och då måste ju de visa upp sin bäste man! Dummadumma, annars hade vi ju hunnit med tvättiden! Jaja, vi får hålla tummarna!

Pussinuss!

Försök No.2

Okej okej, igår gick inte så bra! Min gamla kollega Kasia som gift sig och lever lyxhustruliv i Polen kom och hälsade på och hade med sin några mini mums-mumsliknande saker, 51kcal i varje och jag åt typ hur många som helst... menmen jag ger inte upp för det!

 

Idag har jag varit så duktig att jag gjort en frukosttallrik till Gustav också. Han är ju sämst på att äta på morgonen, så nu proppar jag i honom massa mat! Han måste lägga på sig lite ju!

 

Själv äter jag ägg, avokado, paprika, tomat, ost och majonäs! Nu kör vi!


Mjukstart

Nu ska jag tillbaka till min Gi-livsstil. Det där med varannandag var kul att prova, men fan jag vill ha rutin och äta massa ägg! Så nu mjukstartar jag med en skiva surdegsbröd med valnötter, två ägg med majonäs och en kaffe på det! Känner mig laddad för att äta rätt igen, slippa bråka med magen!

 

Nu blir det en morgonpromenad!


Sommaren är på gång!

Helt hoppslöst att försöka få en bra bild på honom när man hittar en mysig plats att ta kort på. Hundskrället ville ju bara springa runt och busa som en annan dåre!

 

Katterna har hittat sin plats i solen! När Giza sitter självmant på balkongen, då är det i stort sett sommar! Hon ska ju bara ligga på elementet i sovrummet eller intryckt vid min mage under täcket annars.

 

Jag fattar fortfarande inte att det redan är MAJ! Helstört, det kan ju jättegärna vara det här vädret, men bara vara mars... Jag känner mig skitstressad. Vet inte om det kommer bli nåt tjejvättern, känns tråkigt men samtidigt är det ett enormt stressmoment, måste hinna köra massa konditionsträning ju!

Dessutom har jag lovat mig själv att ta tag i mitt körkort, och när skolorna slutar lär det ju vara proppat med finniga ungdomar som ska ta sina också. Träffa Gittan häromdan när jag var ute med Zion, hon tjata lite på mig så nu måste jag ta tag i det. Men hur fan ska jag hinna allt? Om vi anmäler oss måste jag cykelträna varje dag, jag jobbar ju hela tiden sen ska jag hinna med körlektioner och teoriplugg. Fy fan. Tungt alltså. Och ekonomiskt tungt också. Vi räkna lite på cykelsemestern igår, kommer ju gå minst 10000 per person till det. Jaja, vi har ju personallån haha!:D Skönt som fan o ha körkortet ju. Ha det överstökat. Tror lite att min stress ligger i allt som händer i mitt liv nu, inget är officiellt än så håller det för mig själv en stund till. Men det är stort, för mig iaf.

Fan nu blev jag helt matt i kroppen när jag tänker på allt det här. Skulle inte bytt bort min lediga dag idag... Är ledig på onsdag iof så det är ju skönt, jobba två dar, ledig en, jobba två, ledig två. Kommer nog gå fort! Fast jag vill inte att det ska gå fort, jag vill ha tid att tänka! Gaah! FAN! Kanske ska leka med Maria på onsdag. Men jag måste nog springa upp till Gittan och skriva in mig. Så har jag det gjort!

Choppchopp!

Gormetgrill!

Mmm! Det vattnas i munnen!

Har gjort whiskeycheddarfylld portabella, marinerade morotsskivor, blomkolsspett, paprika, squash, aubergine, laxpaket med färskoströra med örter och vitt vin i! Lite pomme, sallad och kall sås till det! Mums!

Söndag, underbara söndag!

Uppe tidigt imorse, startade dagen med en riktig GI-frukost! Bra skit, avokado, ägg, färskost, majonäs och lite ostbitar. Och kaffe på det såklart! Sen blev det en långpromenad med Zion längs åbackarna och industrilandskapet, det senare var inte riktigt Zions melodi när han skulle gå ner för en ståltrappa. Stackarn trodde ju att det inte gick att gå där eftersom han såg rätt igenom ner till backen under. Men han klara det trots lite skakiga ben!

Efter promenaden var vi uppe i varv så vi tog cyklarna ut till Ingelsta, kolla läget på plantagen men hitta inget speciellt, är ute efter thailändsk basilika men det är ju lättare att få tag i böldpest verkar det som! Åkte vidare till Maxi där vi gjorde världens fynd på Stadium! Sommarsovsäckar, 2 för 499! Kosta ju 399st i vanliga fall, vi skulle ju ändå köpa såna så blev riktigt glatt överraskade! Fick mig även en ny vattenflaska matchande mina däck. och en ihopvikbar mugg i knallrosa! Woho min lycka var gjord! Handlade lite mat på ICA. Firade att Gustav slapp att jobba idag med att köpa hem lite mums att grilla ikväll!

Cyklade vidare till Rusta, Jula och Bolagret, Fick tag i klorin och sköljmedel superbilligt på Rusta, lite nya kattleksaker och en ny kam till Giza. Hon fäller som ett djur men den vanliga kammen är för gles för hennes päls, så hoppas den här funkar. Hon ska ju ligga vid ansiktet på mig jämt, jobbigt att bli hårit i hela nyllet!

Nu har vi tagit en våffelfika, förberätt morötter och blomkol inför kvällen så nu ska jag ta tag i badrummet!



Nu blir det Gi för hela slanten!
Med start imorn...;)

Sådärja!

Blev råkakor med ost och squash, fiskgratäng med fullkornsris. Ska laga mer imorn och frysa in i min frostfria frys! Fan vad fräsh den är! Vår elräkning lär gå ner markant! Haha:D

Nu ska jag lägga mig i soffan med lite ost, nötter och vin, tror det blir typ Anna Anka söker assistent på tv'n... det får jag ju inte se när Gustav är hemma:/

Lördagsnöjen!

Woho! Duktig Evelina!

Cykla upp till mormor i världens jävla motvind, fy fan, höll på att dö på riktigt! Väl hos mormor åt jag lite tårta och nån kaka... bara nån enstaka sådär... sen cyklade jag hem igen och nu har jag och Maria 2 varit ute och gått i lite över en timme. Hur skönt som helst!

Ska ta och unna mig lite skoj nu, frosta av frysen och städa köket, woho vad roligt! Sen blir det matlagning och fylla frysen med matlådor! Ja vad ska man annars göra en lördagskväll?

Ska nog sticka över till Lidl och se om man kan göra några fynd haha, känns nästan pinigt men jag orkar inte cykla till Willys! Fast fan de stänger ju om 20min! Gaah, blir lite tight kanske. Skippar nog det fan... får väl ta en minisväng på Coop. Det är ju så förbannat dyrt bara!

Hmm... vad ska man laga då? Några råkakor med ost, lasagne, något åt det indiska hållet, kanske pizzasnurror... jani. Ska riva ut hela frysen och se vilka skatter som gömmer sig därinne som man kan göra något roligt med!

May 1th

Herrejesus! Det är redan MAJ! Känns som igår det var januari, jag pendlade till Nyköping, feruari flög iväg och i örjan av mars var vi i Berlin. Det är snart 2 månader sen vi spatserade på Kufurstendamm, nu är jag sugen på att köra en Londonweekend. Gosia var där en dag nu i veckan, hon har ju lyxigt med en bror som bor där som hon kan sova hos, bara sticka iväg när det passar henne! Det hade varit jättera väder och butikerna var fullproppade med sommarkläder! Gaah! Jajaja, vi ska iväg 5 veckor i slutet av sommaren så har ju inte direkt plats med en shoppingweekend i London i budgeten, men ack! Fan vad kul!

Kolla precis Ryanair+Hotels.com, åka bort helgen vid min födelsedag, 3 nätter plus flyg för under 2000. Shitpommes alltså! Men neeej Evelina, vi ska spara pengar till cykelsemestern! Fick lite tips av ett ungerskt par på jobbet för nån vecka sen, tjenare deras kampingar är ju värsta lyxen! Kollade in en kamping som ligger mitt i Budapest som kommer att kosta 200kr natten, det är helt stört billigt för den var riktigt fin. I Italien betala vi typ 350kr för en plats på en leråker!

Håhåjaja, ska ta och kolla om jag kan få en tvättid imorn, har typ inga rena kläder kvar!