Andas ut

Precis kommit hem från mamma, blev en jävla massa gjort, hur mycket som helst till myrorna, massa gammalt skit som slängdes. Mamma är ju en riktig samlare så hon behöver en spark i rätt riktning för att göra sig av med saker, men hon var jätteglad efter vi kört massa påsar till källsorteringen och grovsoporna. Skönt att få en rensning ibland, och nån annan som hjälper till, svårt att ta tag i det själv när man har så mycket att man inte vet vart man ska börja. Kanske åker upp näste helg och kör lite till.

Nu sitter jag och pustar ut, jag hade värsta ångestattacken igår, allt känns så upponervänt, jag gör andras problem till mina egna och kan inte glädjas för min egen lycka. Kunde inte sova inatt för jag låg o grubbla över allt och ingenting, sista gången jag kolla på klockan var den straxt efter 5, tummnen upp på det. Men känns som jag rensat skallen med att hjälpa mamma idag, har varit upptagen med det att alla ångesttankar släppt. Okej nästan. Men jag mår tio gånger bättre nu än igår.

Det som var bra med att jag hade ångest över alla andras problem igår var att jag fick distans till mina egna demoner. Har inte vågat ställa mig på vågen sen jag slutade med min varannan-dag diet förra torsdan, känns som jag gått upp allt jag hade gått ner. Kände mig fläskig och ofräsch. Orkad einte ta den smällen att allt kämpande varit förgäves. Så medan jag stod och städade i sovrummet ställde jag mig på vågen, med jeans och tjocktröja på, vägde 64.7. Vilken enorm lättnad, så imorse vägde jag in mig i bara trosorna på 63.9. Det var som att fläsket bara rann av mig. Kände mig som i ett trollslag mycket snyggare och slankare. En ångestdemon släppte greppet och det blev lättare att andas! Det har inte varit förgäves, det har fungerat! Nu är jag pepp för att träna, äta bra och må bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback