Fuck me backwards and call me Barbara

Nej så säger man väl inte?!

Känner mig lite groggy efter 10½ timme på jobbet, fått massa gjort idag, fick rätt på Espressomaskinen, hade en kyltekniker inne som fixade min trasiga kylbänk, fått både fönster och entré tvättade, beställt nya packningar och vattenfilter till Marzoccon, sålt som en tok, hade gärna varit kvar och städat upp stället inför helgen men jag kände verkligen hur energinivån var nere på noll när jag bestämde mig för att ge upp. Jag är fan bara människa jag med! Vinglade hem och nu har jag fått i mig lite mat, sojakorv med grönsaker och kaloribombad sås. Tänkte att det var jag värd, har trots allt bara fått i mig en shake och lite koffein idag! Imorgon blir det lite party med kollegorna, måste ju vara fit for fight så ikväll blir det inte sent här i min ungkarlslya.

Ska ta en varm dusch innan jag lägger mig tillrätta på soffan, sen blir det nog inte många mer knop idag! Har haft en bra dag, många stammisar som tittat in för att säga hejdå, la upp på vår EH-sida på FB igår att jag kör min sista helg så de ville dricka min fina latte en sista gång:)

Hoppas att det blir mycket kända ansikten i helgen, ska bli riktigt kul att kötta!

Nej men pusspuss då!

Aaw<3



Espresso Houses finest?:D


God will punish those who walk the unfaithful path

Inte nog med att jag har magknipande ångest över att jag misskött mig idag, mumsade i mig popcorn till dokumentären Religulus(ungefär som ridiculus), nu är det smulor i sängen:( det måste vara Guds sätt att straffa mig som syndat. Frosseri är en av de sju dödssynderna, den synd jag är mest bekant med till på köpet. Om jag ber om hans förlåtelse kanske han kan ge mig styrkan att skaka av lakanet och sova utan att hemsökas av demoner?

FAN jag vill inte väga mig imorrn, har varit så inte duktig utan mest bara lidit. I lördags när jag körde lastbil matade Gustav mig med pizza. I söndags åt vi på thaibuffe som var asdålig men ändå käkade jag tills frittyrsmeten sprutade ur öronen på mig! Ikväll har jag både lagat indisk garam masala med crème fraische OCH ätit popcorn. Vågen stod på 65.1 förra fredagen, känns som 65.5 imorrn:( buhuu! Jag har ju bestämt 62kg till 1 juni ju! Oh please sweet baby Jesus, hear My prayers, halleluljah! Make me strong, don't let the devil intoxicate my brain oh baby Jesus!

Hmm tror den där dokumentären har skadat mig.


Gräsänka dag 4

Fan nu längtar jag efter min man! Ligger i soffan med flottigt hår och fula myskläder, känner mig som en riktig testikelsäck. Till på köpet rockade jag den här stylen bort till jobbet förut, en av våra stammisar, en trevlig herre på i runda slängar 40 år gav mig en gillande nick när han såg mig. Eller så var det lite flinigt typ haha hur ser du ut egentligen?

Kommer vara gräsänka fram till måndag kväll, känns som en evighet. Menmen jag ska nog klara mig, Giza sover hos mig hela tiden, vare sig jag sitter på toaletten eller pillar med datorn. Igår somnade hon på min arm, efter en stund låg hon sovandes och piskade med svansen och småsprang med tassarna. Hur sött som helst!

Lupin står för det manliga sällskapet, det luktar illa när han varit på toaletten, han äter som en häst, masserar min mage och tafsar på mina bröst. Men det är mysigt det med.

Men jag känner ändå att det saknas nåt... Kanske är det Gud?

Nej det är nog bara vin och ömma kyssar.


När tålamodet spricker

Min älskade lilla Marzocco blev förbannad idag. Den smällde högt och sprutade ut ånga som en galen blåval. Inte kul.

Kristofer ringde från jobbet o ba: ööh du det är nåt som hänt med espressomaskinen... jag tror inte att det är så bra.

Blev en powerwalk dit, kolla läget, han hade stängt av den så jag tömde ur all ånga och provade att starta igång den igen, efter ett tag började tryckmätaren ticka... först långsamt och sen i en rasande fart. Man ska ha ingefär 1.5 bar i ångrören, max 1.8, när vår maskin nådde 2.2 (ungefär som när man är 12 meter under vattenytan, man får rätt ont i skallen då) så blev det en säkerhetsutlösning och allt bara sprutade, hade jag spunnit en mjölk så hade den nog varit klar på 4sekunder... Shit. Som sagt inte kul. Nu håller jag verkligen tummarna att allt ska vara löst inför helgen, vår viktigaste säljhelg i månaden! Blir till att kränga en jävla massa bryggkaffe annars!

Men jag tappar inte modet, ska ta o käka lite nu och fortsätta riva här hemma och sen är det nya tag imorgon, med min charmiga personlighet och bländande leende kan jag ju sälja konserverad gröt! Ingen kommer ens märka något! WuupWuup!


Så här ser en espressomaskin ut på insidan, mycket sladdar blir det!

Vår nya soffa <3

En lite bättre bild på vår nya soffa för er som önskat!


Ljuspunkt.

Jag får ju inte köpa lampan jag vill ha för 4200... men nu har jag hittat en för 1300 som är hyffsat okej, behöver ha en golvlampa i vardagsrummet!


Vad tror ni?

Inget jävla ljus i min tunnel

Alltså det känns som att desto mer jag röjer här hemma med kläder och allt, desto värre ser det ut. I need a drink. Kanske skulle göra sig en fetingcoctail och dundra på lite Swedish House Mafia, hmm... jo men det låter som en plan, låt oss se, det finns cocoslikör, chokladlikör, lite cointreau, kaffelikör, rom, gin och blå curaco. Nej vi stryker nog den planen. Får bli lite SHM bara helt enkelt! Och ett glas flädersaft!

Bohemsk heminredning a la Zarah

Min fina barndomsvän Zarah är mammaledig och mellan blöjbyten och spytorkande tar hon sig tid till att syssla med korsstygn. Nu har jag beställt lite konstverk till min vårt nya hem! Det är ju supercoolt med lite gammeldags hantverk i ny tappning, alla mina nya coola Stockholmskompisar kommer bli döööavundsjuka:P




Den här har hon gjort på beställning till en av sina vänner, så söt!

http://zarah.vimedbarn.se/

Dagarna är räknade!

Hallå vad händer, allt går så fort!
Om en vecka gör jag min sista arbetsdag sen drar jag och katterna upp till vår lyxlya i Stockholm! Idag blir det full rulle! Är ledig så hela lägenheten ska röjas, kläder ska sorteras och slängas, prylar ska packas och mitt i allt måste jag ju hinna med att blogga!:D

Ska springa bort till jobbet och fixa beställningen, sen ska jag lämna in en kasse prylar till myrorna! WuupWuup va det ska gå undan! Är lite sugen på att unna mig en fisksoppalunch på Fiskmagasinet, men då måste jag fan tvätta håret och det har jag inte tid med! Usch det är så jobbigt att tvätta håret när det är så långt som mitt, tar ju ett år att få det torrt!

Jahaja, kanske ringa morsan och be om assistans?

På önskelistan

Gick en sväng på Kicks idag för att försöka hitta parfymen jag blev tipsad om på Åhlens City, ingen aning om vad dem hette men kommer ihåg att det var en riktigt mörklila flaska, kan inte hitta den nån stans! Hur som helst fick jag syn på en otroligt vacker flaska på deras topplista, Stella McCartney - Lily! Doftade helt underbart rent o fräscht! Nu vill jag ha!


Körsbärsblomning!

Titt så fint vi har det i Norrköping!


Onsdag. 19.21.

Fan vilken produktiv dag! Sov 12h, välbehövligt! Sen har jag volontärat lite på jobbet, rensat lagret och slängt maaaassa skit, tog en sväng till servera o plocka upp lite muggar, tittat lite på stan och väl hemma igen har jag slängt in tre tvättmaskiner och en disk! Gött!

Precis sett senaste avsnittet GG, börjar tröttna på alla urvattnade intriger, det var roligare när de var kids i skolan! Giza verkar gilla det iaf för hon ligger ihoprullad och spinner i mitt knä:)

Har pratat med min nya chef nu också, ska träffas o fika nästa vecka, sen ska vi åka ut till min nya shop i Sollentuna! Spännande! Ja nu är det inte långt kvar! Jobbar fre-mån och ons-tors, sen lämnar jag över rodret! Har bjudit in mina kära baristor på avskedsfest i helgen, kanske skulle bjuda nåra stammisar också?:P pizza och frozen strawberry daiquiri står på menyn! Nomnomnom!


Not so FAB

Ligger i min ungkarlslya med katten på magen och tv3play i bakgrunden. Längtar hem, hem till min man, hem till mina möbler, hem till lugnet. Efter allt slit i helgen, minimalt med sömn och massa farandes hit och dit, så känner jag mig trött ända in i märgen. Har massor att stå i innan jag slutar i Norrköping, man har ju vetat om det men nu när dagarna är räknade så känns det som jag måste jobba dygnet runt för att få allt att falla på plats.
Har pratat med min chef om att försöka nollställa mitt kompsaldo, ta en veckas ledighet eller nåt, kommer sova som en gris! Måste vara pigg o fräsch när jag ska börja pendla till Sollentuna!

Blir nog till att ta ett vaaarmt bad nu och sen krypa ner i min lilla bädd på soffan och sova tills jag får liggsår, eller till typ 9 imorn! Skönt!


Strange tides

Alltså idag har varit så skum.

Började med att jag åker från Stockholm, kommer upp på motorvägen och där går en random-brud i typ 20-års åldern o snackar i mobiltelefon som om hon vore på väg till bussen.

Stannade till för att köpa kaffe på Sillekrog norr om Nyköping, solen skiner så jag ställer mig på en parkeringsplats och kliver ur bilen och dricker mitt kaffe och kollar FB, då kommer en man i en skåpbil och kör jättesakta, jättenära och bara glor på mig, ställer bilen brevid min(helt tomt på parkeringen), kliver ur, glor lite till, går en sväng, hoppar in i bilen och kör iväg.

Behöver handla till jobbet så jag drra upp till Ica och på väg tillbaka står en man utanför Systembolaget och lägger världens brakare när jag är kanske 3m bakom, han vänder sig chokad runt och tittar sig om som att han undra vart fjärten tog vägen och sen muttrade han någonting. Jag höll andan när jag passerade. Kom fram till jobbet och utanför står en GIGANTISK man, ni vet American Biggest Looser kille, han tar några kipande andetag och lutar sig framåt mot vår trapp och jag tänker att shit nu får han en hjärtattack, hjärnan hinner skicka en signal till benen att rusa fram men i samma millisekund ser jag att han inte sträcker sig efter trappen utan nåt på marken... mödosamt plockar han upp en halvrökt cigg från en springa mellan kullerstenen, stoppar den i fickan och lunkar vidare.


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?

Crazy Cat Lady

Stackars katterna har blivit så negligerade på sistonde, vi har flyttat och fart runt som idioter och inte alls haft tid med dem, så nu när jag kom hem efter en helt psyko-dag bestämde jag mig för att nu blir det fest! Fram med en Gourmét-burk, oxkött i tomatsås, Lupin var passande nog utstängd på balkongen(han får psykbryt av den där maten och hetsäter tills han spyr). Så jag serverade på en fin tallrik till lilla Giza som förnöjt mumsade i sig, även om hon äter som en loppa, när hon ätit en stund tog jag och släppte in Lupin och flyttade in tallriken till mig i vardagsrummet(hallå är det fest måste man ju få äta i vardagsrummet även om man är katt). Och helt naturligt för jag ju konversationer med och åt mina små hjärtegryn:

-Var det gott Giza?
-Ååh det var såå smaskigt, du är bäst på att laga kvällsmat mamma!
-Ska vi släppa in Lupin också
-Okejdå, men han är ju så grisig!
-Lupin kom nu, nu finns det kvällsmat!
-Oboyoboyoboy! Mat! Min Favorit!

Fullt normalt.

Sitter själv i vår Norrköpingslägenhet, sover på soffan och min lilla 10.6" netbook är all kontakt jag har med omvärlden. Ja och mobilen också. Blir nog två veckor till här. Ja soffan, soffbordet, sminkbordet, kläder och skräp är allt som finns kvar typ. Har laddat upp med ett helt gäng av min favoritbarnmat, Hipp Pasta, Tomat&Mozzarella, det, en micro och lite kryddor kommer man långt på!



Så jävla nöjd!

Var på Ikea för att köpa en säng, till historien hör också att i elden hittade vi en säng på fyndhörnan så vi tänkte att ja vi kollar där först! Sagt och gjort, ingen säng fanns men en suuuuperfin vit skinnsoffa nedsatt 50%!!! NEJ vi ska vänta med att köpa soffa kom vi överens om, även om vi såg trånet i varandras blickar. Traskade upp till sängavdelningen och valde ut en säng, bäddmadrass och ben, sicksackade oss fram till kassorna och betalade nästan 5000kr. Sängen skulle ta några minuter innan vi kunde hämta ut den så gustav fixa kaffe o nybakad bulle(5 spänn, fy fan asså!), under tiden satte jag mig snällt och väntade, men ångesten över soffan växte i mig. När gustav kom tillbaka med kaffet sa jag med ynklig röst att jag vill haaaa den där soffan! Gustav lät lika ynklig han med när han sa JAA Jag också! Så vi bokstavligt talat sprang ut i lastbilen med sängen, slängde in den i skåpet och halvsprang tillbaka in i varuhuset och fyndavdelningen! Vi hade ju sett några andra gama runt den, jag slog mig ner för att känna efter om det verkligen var rätt, då en man kommer o säger ursäkta jag tänkte köpa den där soffan! Då blev jag bombsäker, det här är min soffa o ingen får stå i vägen! "Jaha, jag det tänkte jag också!" blev det som for ur mig, blev lite spänd stämning men killen gav sig rätt snabbt och vi håvade snabbt upp soffan på en vagn och skuttade mot kassan, blev 4000kr fattigare, typ gratis! Kände mig lyckligast i världen och nu har det varit superkul att flytta helt plötsligt!


Hitan o ditan


Instagram<3

Följ mig på instagram: novastella


Stockholmsbestyr

Så i helgen var det äntligen dags för att påbörja flytten till Stockholm! Det var med ganska blandade känslor, i fredags var jag på ett möte som jag trodde skulle lätta ångesten men gick bara därifrån ännu mer känsloskärrad. De senaste månaderna har varit så otroligt påfrestande, jag har inte vetat vart jag ska hamna eller något, trodde att jag skulle få reda på det nu, var superpepp inför mötet - som slutade i magplask. Jag vill inte gå in på detaljer för det är ytterst personligt men summa sumaro fick jag inte ut det jag ville från situationen och gick där ifrån med en klump i magen. Hela helgen har jag överanalyserat allt som sagts och jag har inte kunnat vara glad för att vi äntligen kommit in i vår nya lägenhet. Men nu stryker vi ett streck över det!

När vi kom upp till Stockholm i lördags åkte vi och hämtade lägenhetsnycklarna av föräldrarna till killen vi ska hyra av, underbara människor! Blev inbjudna på kaffe och satt och pratade i säkert en timme om allt mellan himmel och jord! Känns jättebra för då vet vi att vi kan vända oss till dem om det är något vi undrar över. Glada i hågen sladdade vi hem i SNÖN till vår nya lya, ungefär 2dm snöslask täckte innergården, jag försökte backa in vid entren och hade fullt upp med att inte backa in i en stor sten som låg där, klarade det galant, förutom att jag körde i med ena framhjulet istället. Smällde till som fan och bilen tvärdog. Fumlade runt och fick bilen på plats, men smällen hade fått en gubbe att kliva ut på balkongen och undersöka vad vi sysslade med sen vrålade med sån typisk dryg stockholmska(och som när man håller för näsan) HALLÅ NI KAN JU INTE STÅ PÅ GRÄSMATTAN FATTARN NI VÄL?!?!

Ja men hej på dig också, vi är era nya grannar, vad trevligt att vi fick sånt varmt välkomnande, ska bli supertrevligt att bo här!

Lite senare när vi gjorde husesyn och kollade soprum och allt sånt så såg vi flertalet lappar uppsatta, alla signerade med gubbens namn. Fy fan vilken jävla nolla. Lever för att klaga, och han bor i lägenheten brevid oss. KUL.

Menmen - to the PLUS SIDE! Vi bor ute vid Heron City, gångavstånd till IKEA, det finns otaliga stormarknader och liknande, döskönt! I lördags kväll åkte vi först till Ikea och köpte lite ljus och grejjer, sen drog vi på bio ute i Heron, vilket ställe! Påminde om de gigantiska galleriorna i Bangkok! ♥

Söndagen spenderades med en sjukt lång sovmorgon på vår fina luftmadrass, som vi sovit på stränderna i Italien på! Sen drog vi in på söder, drack Chemexbryggt kaffe på Johan&Nyström(de som rostar Espresso Houses kaffe), strosade runt i vårsolen och käkade en tidig middag på en indisk restaurang innan det var dags för mig att styra kosan mot Norrköping igen. Lämnade karln i Stockholm så nu är jag officiellt särbo:(

Nu är det ny vecka och nya tag, ska strax dra på mig förklädet än en gång och kötta mackor för kung och fosterland! Har saknat baren, jag älskar verkligen att tjöta med gästerna, spinna latte, merförsälja och bara ge alla en awsome upplevelse!







Give me a sword!

Jag kanske inte är jägartypen, men jag kan karatechoppa grönsaker!

Ka-pow!


Biomys

Har varit på enorma Heron City nu ikväll och besökt Nordens största biograf. Jo det var hyffsat stort! Såg Hunger Games, historien har gjorts på olika sätt i flera filmer innan och jag hade lite svårt för hur art directorn valt att lägga vissa saker men den var välgjord och underhållande!


Please don't cloud my blue sky

Under mitt besök på söder under gårdagen snubblade jag in på Cocoo.se's lilla butik. Pytteliten med glitter överallt så man fick typ epilepsi, men massa fint. Bestämde mig för att hitta det finaste och köpa det. Blev helnöjd! Härligt med en royal blå ton istället för allt svart man har!



Dagens outfit, backflip

Kolla ryggen! Kääärlek!


Dagens outfit, försök 136928

Okej nu verkar min bloggapp lagt ner... Vi testar en bild i taget?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198466737.jpg" class="image">


Dagens outfit

Köpte en hel drös med grejer i Stockholm, bland annat den här tröjan från Zara och armbandet från Cocoo!


https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198345984.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_198346021.jpg" class="image">


Live från Stockholm

Fukking snorkallt


Njutning

Sista dagen av synd och frosseri, imorgon är det tillbaka till den hårda skolan som gäller!

Ikväll har jag bakat små miniscones som såg ut som tulpaner! Sååå gott me en härlig klick bregott som smälter ner i brödet, nomnomnom!

Såg Basic Instinct från 1992 också, mmmmm Michael Douglas med lite grädde på! Vilken man! Lite lik gustav tror jag nog... Bra film att se med sin käresta under täcket i ett mörkt rum, fattades bara ett glas vin eller två!

Nu ska karln få smörja in mig i lite bodybutter, torr som fnöske! O självklart ska vi lyssna på ljudbok innan vi somnar, hur mysigt som helst! (bara lite jobbigt om nån av oss somnar utan att den andra märker nåt o så får man spola tillbaka maaaassor. Döjobbigt)

Pusspuss


Jobbabstinens?

Fjärde dagen ledigt från jobbet... känns konstigt. Men tiden har gått sjukt fort, imorrn är det på med förklädet igen!

Idag då? Jo men lite shopping står på agenden faktiskt, ska ut till ingelsta och träffa en kille från Eskilstuna som Gustav ska köpa en cykel av. Shit han är helt lyrisk, Gustav alltså. Har hittat en vintage racer från Pinarello, limited olympic edition.. det ni! Helt ärligt så är den ju rätt ful men nördigt cool, fan nu vill jag också ha en ny cykel! Får ge fan i att gå i närheten av nån cykelaffär, men den där Nishikin är ju såå fiin...
Nej blir inget! Måste köpa lite jeans och sånt tråkigt istället! Kanske skulle ta o fixa min cykel lite vårfin ikväll? Fixa däcken och tvätta upp den, olja kedjan o ni vet sånt, ge den lite kärlek! Får se om det blir tid för det, behöver packa och städa, snart kommer folk o ska kolla lägenheten, vill ju inte att de ska se vilken knarkarkvart vi bor i!


Typ såhär ser Gustavs nya pärla ut!

Jahaja, ska tvätta ur hårinpackningen och dricka upp sista slurken Buena Vista(El Salvador, mörkrost), göra mig lite vacker o sen blir det att dra mot ingelsta!

Söndagsmys

Natten spenderades på Hugos, jämfotahoppandes till diverse dunkadunka och höftvickandes till ännu mer dunkadunka, stämningen var hög och ringandet i öronen när man kom hem högre.
Hade riktigt trevligt, vinglade hem och tog ett bad innan läggdags, man vill ju vara ren o fräsch såhär dagen efter:P
Idag har vi bara segat, ätit långfrukost, sett på serier, film, masserat varandra och haft det bra. Kanske skulle försöka göra några knop... men gick ju ändå till konsum imorse... det får räcka som motion!
Borde ta tag i flytten också... får nycklarna i veckan! Wiie! Så till helgen blir det att fylla bilen med lite lådor och köra upp så jag får se vårt nya hem, får gåshud när jag tänker på det! Om en månad kommer jag sitta i Stockholm och blogga! Lovade Carro dyrt och heligt att jag skulle blogga ordentligt däruppifrån så hon vet vad som händer i mitt liv. Ska faktiskt bli kul, att blogga om flytten alltså, det är ju en helt ny fas i livet! Känner ju inte så mycket folk i Stockholm så jag får väl ha bloggen som min vän:P Sen har jag ju min vän Zara också... men hon är så dyr i drift, lurar mig alltid till att köpa massa fina blusar. ♥
Nu är jag sjukt kissnödig. Måste nog göra något åt saken.

Påskfirande hos ingiftingarna

Idag är vi i Linköping hos familjen Bergstedt, gustavs kusiner, o äter fruktansvärt mycket god mat! Måste grunda bra för kvällens bravader! Är bjudna på fest hos carro&johan, är rätt taggad på att klä upp mig o fixa lite goda drinkar!

Solen skiner fint idag men självklart stod vår bil i skugga så vi fick gräva fram den ur snön när vi skulle åka, bara skit me't som jag brukar säga! (nåt har mormor lärt mig)

Men härligt med lite släkt o mat!

Glad påsk för fan!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/84502/images/2012/pic_197339017.jpg" class="image">


En natt på Ibiza, eller hur man lyckas med brun-utan-sol

Pigmentlös som jag är så har jag under årens lopp provat en hel uppsjö av olika b.u.s, jag älskar känslan av att vara sådär brun och fräsch som jag inte blir i solen. Min favorit är Åhlens egna, den kostar under hundringen och ger ett fint resultat!

Många jag känner hatar b.u.s. för att det blir fläckigt, luktar illa osv... men så här gör jag för bästa resultat! Tappar upp ett bad med varmt vatten och lite badsalt, använd inte nån duschcreme som ska återfukta eller sånt för då lägger sig det som en hinna på huden. När jag legat i vattnet ett tag och huden mjukats upp tar jag på mig skrubbvantar och går loss som en idiot, all död hud ska väck! Torra armbågar, knän och fotknölar ska skrubbas lite extra, brukar också passa på att raka diverse kroppsbehåring så man blir superlen! Efter badet får man skölja sig noga så att inga vålrester eller sånt finns kvar, torka sig och smörja in armbågar, knän, fotknölar och händer i bodylotion, använd gärna en riktigt fet kräm till händerna. Mitt största problem här är att jag har supertorra händer eftersom jag tvättar dem en miljon gånger varje dag och har massa kemikalier i disktrasorna vi använder, ser ut som en 90-åring! Hur som helst, låt lotionen gå in i huden ordentligt, vänta en 20 minuter innan du går på lotionen! Sen är det bara att ta rikligt med b.u.s. och massera in ordentligt i alla skrymslen och vrån, riktigt polera huden med krämen, ta karln till hjälp för att komma åt ryggen! Sen se till att skrubba rent händerna ordentligt, jag borstar med en nagelborste och massa tvål, efteråt tar jag en bomullstuss med kräm och duttar på ovansidan av händerna. Lätt som en plätt! Bred ut ett stort badlakan i sängen, sov och vakna upp brun o fräsch. Duscha av dig det överblivna och tvåla in försiktigt, då minimerar man risken för lukt!



Sovrumsbestyr

Nu när vi ska flytta och allt har vi bestämt oss för att gå ner en storlek i säng, jag har ju ändå gått ner 7 kg sen i januari så förhoppningsvis klarar vi oss på en 160. Något vi haft planer på länge och nu äntligen ska ta tag i är att göra vår egna sänggavel! Jag kan inte minnas sen hur länge tillbaka jag har velat ha en sådan men det är lite som en flickdröm... en del drömmer om bröllopsklänningar och barn, jag drömmer om sänggavlar! Sitter och plöjer igenom massvis med tygsidor för att hitta det perfekta tyget som ska användas, vill ha benvitt/champagne/ljusbeigt, men vet inte om vi ska ha ett mönstrat tyg, lite mer skimrigt, med eller utan knappar, massor av detaljer som ska funderas ut, men faan vad fint det kommer att bli! Här är en bild på hur vi tänker... fast mer fyrkantigt och enkelt.



En riktig inspiration är ju Wilhelminas sovrum, ni vet hon elaka i Ugly Betty, hittade dock bara en bild där man såg liiite av sänggaveln, men ni fattar!


Påskfika


Massa goda muffinsar från Espresso House (så klart), perfekt att köpa en av varje sort och dela på fyra så får man massor av mumsbitar! Lyxigt värre! Vi har precis fått tillbaka de supergoda Citron&Vallmo-muffinsarna som vi slutade med i höstas, jag gillar verkligen inte citron i bakverk men de här muffinsarna är sååå goda! Supersaftiga och med en härlig klick vaniljsås i, nomnomnom! Vilken tur att det man äter i påsk räknas som noll-kalorier! När jag har slutat min diet där i juni nån gång så ska jag försöka mig på att baka en stor sockerkaka i samma stil! Tänker att man klickar ut små kluttar av vaniljsås i formen innan man kör in kakan i ugnen, borde funka?

Älskar verkligen bordet på bilden också, mormor har haft det i ett hörn med växter på sen jag kan minnas. Men nu när hon är sängliggandes har det blivit ett litet fikabord i sovrummet för hennes gäster! Typiskt 70-tal, träkonstruktion med mosaik, sådär modernt funkis!♥

Påskigt


På önskelistan

Har ju liite av ett köpstopp nu inför flytten (hoppsan hörde jag en ny gucci-parfym), meeen, jag har ju hittat ett par skor jag bara måååste ha! 599.- som hittat! Billigare än hittat!



Tänk er så snyggt i sommar med ett par vita jeans och nån tunn färglad blus som svajar i vinden!

Visa spirorna!

Alltså jag älskar ju shorts! Det är så snyggt, på långa smala modellben.
jag har ju själv inte riktigt självförtroendet till att bära upp ett par. Tyvärr är det ju allt för många som har självförtroendet men saknar självinsikt när det gäller shorts... Knubbiga små ben med short i alldeles för liten storlek missmatchat hur som helst... ser ju inte riktigt klokt ut! Jag är ju brutalt medveten om att jag skulle se ut som en riktig påskkärring om jag drog på mig ett par shorts, en för stor kofta och kängor. Och då är jag smalare än många brudar som envisas med att gå runt i denna utstyrsel.

Men alltså nu har jag ju hittat ett par döösnygga shorts som jag bara måååste ha. Om man är i min ålder eller lite yngre, av det kvinnliga könet och gillar att shoppa kan man ju bara inte ha missat allt snyggt Gina Tricot fått in i vår. My gaaadh säger jag bara! Speciellt Dollyshortsen! Med lite brun-utan-sol, några km i mina easy-tone och på ett par höga klackar kanske kanske kan jag bära upp dem?


Jag skulle kanske inte ha dem så tighta, men sen också rulla upp nederkanten, usch för trashiga traskanter!

I väntans tider

Jahja, då väntar man då. Väntan, fy fan vad tråkigt det är.
Nån snubbe från HNAB ska komma och besiktiga vår lägenhet, "under förmiddagen". Jaha, typ 8-10, 10-12? Nej "under förmiddagen" var svaret jag fick.
Jahaja. Menmen. Gjort en ny header under tiden. Ganska nöjd men den kommer nog att omarbetas!
Problemet med att inte vara på jobbet är ju att jag vill äta, jag vill göra jordens största tallrik med ägg, majonäs, ost och en baoutakopp islatte! Mmm det hade  varit fint....
Tror jag ska ta och unna mig en knäcke med massa grönsaker på till frukost faktiskt. Så jag orkar hålla igång hela kvällen på jobbet! Måste ringa massa folk och bre en miljon mackor... dessutom rocka Marzoccon. WuupWuup!
Så här fin maskin kör jag, en riktig Rolls Royce i espressovärlden!

Smalling down biatches!

Dagens intag: Kaffe, Herba-shake, proteinbar, müsli(haha beroende), en brödbit, hipp barnmat och en liten pizzasallad(och kanske var det jag som stal några av gustavs pizzakanter men säg inget till honom). Totalish typ 700kcal. Undra på att humöret sviker! Men smal ska jag bli! April ut ska jag hålla i, nu jävlar!


Ömhetsbevis

Lupin är så söt, trots att han inte har några läppar så ska han pussas! Håller man honom i famnen trycker han munnen mot min så hårt han kan så att jag river mig på hans huggtänder. På morgonen är han framme o nosar på min dåliga morgonandedräkt innan han ger sig på att försöka pussas. Tokstolle.


Dagens konst

Min favoritdryck att göra är Flat White, en krämig blandning av espresso o spunnen mjölk, starkare än en latte och mildare än en cortado, supergott! Eftersom crèman blir lite tjockare och inte så utspädd kan man göra fin latteart, idag blev den bästa en rosetta med ett löv i! En mycket nöjd herre meddelade att den var mycket god!


Energinivå: Låg

Låång dag idag, premiärade vår uteservering - nu börjas det. Kånkandet fram o tillbaka på möblerna, överfyllda askkoppar och McDonaldsskräp, bit ihop Evelina - BIT IHOP. Med jämna mellanrum får man köra bort en överförfriskad person som tagit en powernap på promenaden mellan systemet och hörsalsparken.
Hade en provjobbare inne, alltid speciellt, man kan inte riktigt va lika effektiv utan man måste se hur den personen fungerar, tar initiativ osv.
Sen kom varorna med nån ny snubbe som inte hade ett dugg koll på läget och ställde grejjer huller om buller, kaoz.
Lite senare på dagen kom mina 40 globlampor jag beställt, totalt krossade, det ramlade glasbitar ur kartongen. Tack.
Jobbade ensam till kl 16, massor med folk, äntligen fick jag en liten lucka och skulle precis gå ut o plocka disk när nån jävla grabb kommer fram o ba: asså hallå kan du plocka bort på vårt bord eller? Stod två tomma koppar på det bordet de var tvugna att sitta vid, det bordet brevid diskvagnen. Nej jag är inte bitter.
MEN sen när jag slutade och kom hem så ruskade jag bara av mig, la mig på soffan en stund och sen tog jag och storstädade hela lägenheten. Så nu känns livet lite lättare. Ska röra ihop lite mat så jag inte blir en bitterfitta. Det är fan inte lätt att gå runt på minikalorier.

Mitt älskade lilla monster

Vår lilla Lupin är allt för rolig, när man går på toaletten hoppar han ner i badkaret och rullar runt. När man äter yoghurt ska han slicka skålen och när man äter oliver blir han tokig och vill ha en halväten oliv som han kan gnaga på. Hittar jämt renskrapade olivkärnor gömda i alla möjliga skrymslen och vrån. Idag busade vi lite i badkaret, det var superkul tyckte han!


Kontorshäng

Har städat, röjt och inventerat som en idiot nu, upptäckte att ena frysen ballat ur, gaah! Ytterligare en grej jag måste ha tid för imorn!

Slagit upp ett litet kontor ute i serveringen, nu ska löner attesteras och inventeringen sammantällas! Vilken tur att jag jobbar där jag gör och kan unna mig en Flat White och en underbar hallon&kardemummamuffins!


Hemmakontoret


Iaktagen


Välkommen APRIL!

Ååh, jag hatar april. Eller bara första april, idag luras folk, jag hatar att bli lurad! Kanske bäst att stanna inne. Men det kan jag ju inte! Månadsskifte betyder kontorstid för chefen! Ska maka mig bortåt jobbet snart, först ska hela stället inventeras och sen ska jag attestera löner, skicka in bokföring och massa sånt chefigt. Blir nog till att unna sig en stor kopp kaffe eller två. Kanske en liiiten kaka, men bara kanske. Jag är ju duktig faktiskt! Har unnat mig riktig frukost idag iaf, mitt älskade knäcke med ost o massa grönsaker, en skål yoghurt med müsli och en stor kopp Earl Grey. Har sagt till mig själv nu att jag får äta på helgerna, måttligt! Inga snaskerier! Riktig mat med lite mindre kolhydrater och kalorier, mycket grönsaker och vatten! Sen i veckorna lever jag det hårda livet med shakes och barnmat, vägde in mig på 66.8kg häromdan, 1.8kg ifrån den magiska gränsen jag vill över! Har varken haft tid eller lust till nån form av träning senaste veckan så om jag bara får lite fart på det kommer det säkert gå snabbare! Tror ni att jag kan lyckas med 65 innan vi kliver in med prylarna i vår nya lägenhet den 15'e? Är taggad!

Ja just ja, vi ska flytta om TVÅ VECKOR! Gaah. Helt sinnessjukt. Vi kommer ju inte bo där förens i maj men vi börjar köra upp prylar då, Gustav kommer väl bo där halvt om halvt på en madrass innan vi får upp soffan, sängarna ska ges bort o så ska vi knata bort till vår nya granne Ikea och skaffa en 160-säng istället. Sen har ju vi jordens arsenal av friluftsgrejer så det finns gott om liggunderlag och sovsäckar i nödfall!

Nej nu ska jag sminka mig lite så jag kommer iväg till jobbet, måste hem o fortsätta med packning och städning ikväll! Kul! In i kaklet sa jag!

Frukost för en stjärna

Ja idag ska jag hänga på kontoret o uggla i några timmar, då gäller det att pumpa pills! Har laddat upp med omega-3, krom, energigivare och brunpiller för pigmentet!

Haha känner mig som en knarkare när jag river in hela näven i munnen och sväljer i en enda klunk. Fiint!