Energinivå: Låg

Låång dag idag, premiärade vår uteservering - nu börjas det. Kånkandet fram o tillbaka på möblerna, överfyllda askkoppar och McDonaldsskräp, bit ihop Evelina - BIT IHOP. Med jämna mellanrum får man köra bort en överförfriskad person som tagit en powernap på promenaden mellan systemet och hörsalsparken.
Hade en provjobbare inne, alltid speciellt, man kan inte riktigt va lika effektiv utan man måste se hur den personen fungerar, tar initiativ osv.
Sen kom varorna med nån ny snubbe som inte hade ett dugg koll på läget och ställde grejjer huller om buller, kaoz.
Lite senare på dagen kom mina 40 globlampor jag beställt, totalt krossade, det ramlade glasbitar ur kartongen. Tack.
Jobbade ensam till kl 16, massor med folk, äntligen fick jag en liten lucka och skulle precis gå ut o plocka disk när nån jävla grabb kommer fram o ba: asså hallå kan du plocka bort på vårt bord eller? Stod två tomma koppar på det bordet de var tvugna att sitta vid, det bordet brevid diskvagnen. Nej jag är inte bitter.
MEN sen när jag slutade och kom hem så ruskade jag bara av mig, la mig på soffan en stund och sen tog jag och storstädade hela lägenheten. Så nu känns livet lite lättare. Ska röra ihop lite mat så jag inte blir en bitterfitta. Det är fan inte lätt att gå runt på minikalorier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback