Tiden springer iväg

Har så jävla fullt upp och jag älskart!
 
Igår var det kaozz de lux på jobbet! Hade personalmöte på morgonen där jag gick igenom typ allt, förra chefen som skolat in personalen har ju inte lärt dem ett skit så det var verkligen back to basics. Espressomaskinens underhåll, korrekt rengöring av diskmaskinen, vad som händer om man inte gör rent sopbehållare med matrester, regelverk från miljo och hälsa... dösexiga grejer som ni förstår. Men det känns som att jag nådde fram och att basen kommer ligga som ett smäck och nu är det bara att tuta o köra!
 
Har kampanj på luncher nu också så jag bestämde mig för att snajsa till baren och hur vi frontar produkterna... jo tack kan lova att det funka för klockan tre så var allt slut, det vi säljer på 1,5 dag hade gått på 3 timmar. Presentation presentation presentation gott folk! Fan jag är så nöjd med mig själv, min distriktschef kom på oanmält besök och fick nästan slaget när han såg hur tomt och jävligt det såg ut, men jag drog bara ut en dagsrapport på försäljningen så fick han så han teg:D Stannade kvar nästan fram till stängning och bara öste upp mackor, smoothies, kakor, städade, diskade, det går så jäävla bra nu! Sprängde dagsbudgeten med 23%! 
 
Sen snackade vi lite buisness också... lite på min framtid inom företaget men det får vara lite hemligt ett tag till, vi får se vad som händer. Det är inget bestämt men vi har lite planer och funderingar! 
 
Lite sovmorgon idag, ska dra på lite kladd i fejjan och dra mig till jobbet snart igen, jag blir sån arbetsnarkoman när det är mycket att göra, skulle vilja jobba varje dag för att se till att vi fortsätter pumpa ut varenda droppe av shopens kapacitet! Men då kommer jag storkna så lite lugnt måste jag ta det! 
 
Så här fin är min bar i Sollentuna!

Fredagsröj

okej igår var inte jordens bästa dag, slutade med att jag blev lätt gul i huvet av hemmafärgning, känner mig som 14 igen! Ska ta o köra lite fler slingor ikväll och bombadera skallen med silverschampo. Tur att jag har världens bästaste kille som gör folieslingor som en kung! Vet dock inte vad jag ska göra med topparna, de är helt hårt avkapt(och ojämnt), rev lite med saxen igår för att få en mjukare o lite mer sliten kant men mjaa syns knappt:/

Är påväg till jobbet nu men känner fortfarande ilskan koka i mig. Jag hoppas att frisörjäveln går o dööör. Gustav höll på att smälla av när jag berätta om allt, tex hur frisören med en lite nedlåtande ton frågade om jag hade barn, nej svarade jag, man? -frågade han. Jo jag har kille. - Ja men det är så typiskt er tjejer, så fort ni skaffar kille så skiter ni i hur ni ser ut! Du måste ju göra dig snygg för honom så han inte tröttnar!
Haaallå. Alltså jag skulle ha sagt, ja men det är ju som ni karlar som skaffar gravidmage! Jävla buksvin!

Hur som helst nu ska jag försöka glömma bort att jag ser rent förjävlig ut och kötta baren istället, har ny kampanj på lunch så det ska stylas mackor o sallader för kung och fosterland! Har dragit i mig en redbull till frukost så nu jävlar ska här jobbas. Fru Speed of Service måste ju visa att hon förtjänar guldmedaljen!:D

Frisörjävlar

Som ni kanske vet så gillar jag ju iiinte att gå till frisören. Och idag späddes min fobi på ytterligare. Killen jag klippte mig hos förutom sjukligt bukfet också jävligt dryg. Det blev ju inte bättre av att när jag pratade med hans kollega och sa att jag funderade på att köra en röd toning för att se om jag passar i det så sa hon: Eh rött? Med en fantastiskt skeptisk röst.
 
Bestämde mig för att bara kapa det slitna och jämna till det, vilket slutade på 15cm.... Han inledde hela mötet med: ja du har inte varit hos frisören på länge... och inte gör du inpackningar heller.
Fan håll käften och klipp mitt jävla hår tänkte jag, men log lite och förklarade att jag har frisörskräck som andra har tandläkarskräck. Men nu har jag tagit mig i kragen och beställt hem lite redken-prylar för att börja på ny kula med mitt hår. - Från internet eller? Du vet det är inte samma som vi har, det är bara skit, hur kan du veta att du får rätt grejer när du beställer från internet?
Seriöst säger man så? Nej där börja jag lacka ur. Om det är nåt jag vet om kundbemötande så är det att aldrig slå ner på det dom tycker är bra. Tänk om en gäst skulle säga till mig: Jag köpte hem Gevalias nya bönor, dom är supergoda! Och jag skulle kontra med: Ja fast Gevalia köper in från så många odlare och blandar hejvilt så du ska ju inte vara säker på att du får samma bönor nästa gång, dessutom så kanske några av bönorna kommer från en farm som tillåter barnarbete!
Nej. Så gör man inte. Jag är helt övertygad om att de grejer jag beställer hem är bra och riktiga och jag förstår varför internetbutiken är billigare. Det börja han också att tjaffsa om. Och glömde typ bort mitt hår. Jag försökte att inte säga något för att dialogen inte skulle fortsätta, jag ville bara därifrån.
Väl hemma i hissen ser jag direkt att håret är sjukt ojämt, det är liksom hackigt. Men jag tänker faaaan inte gå tillbaka o be dem fixa, det gör jag fan själv.
 
Tänk om jag bestämt mig för att gå all-in med page och färgning, hade fan dött om jag hade tvingats sitta i den där jävla stolen några minuter längre än jag gjorde. Så nu blir det hemblekning och Gustav får försöka klippa till det ojämna. Han är kung på folieslingor så det borde han klara galant!
 
Nej nu ska jag äta en chokladbit så jag kan lugna ner mina nerver!

Pimp my ride - girlfriend edition

Kände mig otroligt grå och tråkig idag, så jag tog mig i kragen och fixade ögonbrynen och gjorde en aha-peeling. Det gör så mycket med så lite, känner mig sjukt mycket fräschare. Nu sitter jag bara o samlar mod för att åka till frisören och kapa håret. Eller toppa det. Eller jag vet inte. Alltså det är ju såå snyggt med en lång page men jag har haft långt hår sen jag var 18... 8 år! Så då är det ju på tiden med en förändring! Eller? Eller kanske bara fräscha upp topparna, bleka o lägga i en orange toning som matchar muffen? Naturlig redhead som jag är! Det är så svååårt!
 
Hur som helst tog jag och var lite proaktiv, beställde hem Redken Extreme Schampo + Balsam, i 1L förpackningar och en flaska anti-snap. Det ska tydligen vara the shit för slitet hår. Kalaset gick på lite över tusenlappen på parfym.se vilket jag tyckte var helt ok med tanke på att bara schampoflaskan ligger på typ 900kr om man går till en butik och köper! Har beställt parfym och smink därifrån förut och fått grejerna på några dagar så hoppas att det dimper ner så snart som möjligt! Älskar att prova nya grejjer! Man känner sig så fin:D
 
Ska ta o duscha av mig och tvätta håret nu så jag kan dra till frisören o se om de har en drop in tid... kan ju inte boka tid, har de inte tid så var det inte menat att jag skulle klippa mig:P Ååh att lite hår kan ge så mycket ångest! Men fan vad skönt det vore med kort hår... Kanske skulle köpa sån där ricinolja som ska vara såå fantastiskt om jag ångrar mig? Eller silicea som ska stärka håret? Nä fan jag vet inte.